#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/10/2013 11:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η δικαιοσύνη κι η αλήθεια θύματα ηλιθίωνΤου Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Η συζήτηση για την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης της ΧΑ είναι, ως συνήθως, παρανοϊκή, βασισμένη άλλοτε σε άγνοια κι άλλοτε σε ενσυνείδητα ψεύδη, τόσο της αντιπολίτευσης όσο και των γνωστών «κακοποιών» της ενημέρωσης, που υποδύονται τους δημοσιογράφους. Αποτέλεσμα η παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης και η δημιουργία άσκοπου θορύβου και αγανάκτησης. Για τον σεβασμό στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και τα δικαιώματα των κατηγορουμένων, δεν το συζητάω. Τα καθεστωτικά Montblanc, που πιάνουν τη διαπλοκή με λευκό γάντι, ασελγούν σε αμφότερα.

Η κυβέρνηση, ως ώφειλε, διαβίβασε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το σύνολο των υποθέσεων που σχετίζονται με την ΧΑ, μετά την δολοφονία του Φύσσα. Αν δεν το έκανε, αν δεν επιδίωκε κάτι περισσότερο από την ως τώρα αντιμετώπιση, θα την κατηγορούσαν όλοι για ολιγωρία. Επιλήφθηκε λοιπόν η δικαιοσύνη. Ο αρμόδιος Εισαγγελέας έκρινε ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις και άσκησε διώξεις, ενώ εξεδόθησαν εντάλματα σύλληψης. Η ΧΑ αντέδρασε με κατηγορίες για συμπαιγνία κυβέρνησης και δικαιοσύνης, σκευωρία και πολιτική δίωξη. Όταν στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις βουλευτές, με σωρευτικά όλους τους περιοριστικούς όρους που προβλέπει ο νόμος, η ΧΑ ξέχασε την σκευωρία κι άρχισε τους διθύραμβους για την δικαιοσύνη, την «κατάρρευση της συνωμοσίας» των …Εβραίων, κατά προτίμηση, ζήτω του ανακριτή κι απάνω τούρλα. Αντιστοίχως, οι σκιντζήδες αναλυτές αρχίσανε να εκφράζουν «οργή», «έκπληξη» και τρία αυγά Τουρκίας. Εκστρατεία με υπονοούμενα για τον ανακριτή, ευθείες βολές κατά της δικαιοσύνης, κατηγορίες κατά της κυβέρνησης για προχειρότητα και μερικοί μερακλήδες ζητούσαν για μεζέ το κεφάλι του Δένδια και του Αθανασίου, προφανώς γιατί δεν …παρενέβησαν στο έργο της δικαιοσύνης, ώστε να ικανοποιηθεί η … «Αυγή» κι ο όχλος. Άστε δε, που επειδή προφανώς γι’ αυτούς «το μέγεθος μετράει», μερικών τους φαινόταν …μικρό το πόρισμα του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Την επομένη ο ανακριτής προφυλακίζει τον Μιχαλολιάκο και τον Παππά, οπότε η ΧΑ ξαναβάζει τους δικαστές στο κάδρο της σκευωρίας κι άειντε πάλι όλοι όργανα των ακατανόμαστων, που κλέβουν παιδάκια και τα σκοτώνουν για να ζυμώσουν τα άζυμα με το αίμα τους.

Στο μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία επισήμως είπε να αφήσουμε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της. Ο Νταβανέλος όμως, μέλος της ΚΕ, που έχει πιάσει αράχνες έξω από τα Χειμερινά Ανάκτορα να περιμένει τον Λεβ Νταβίντοβιτς Μπρόνσταϊν («Τρότσκυ»), όπως και διάφοροι αναλυτές του απευθυσμένου, το πρωί της Πέμπτης στο ΣΚΑΙ άφησε τα υπονοούμενα του για την δικαιοσύνη, λόγω της μη προφυλάκισης των τριών. Η Κουμουνδούρου βέβαια, όπως και για τους απολογητές κουκουλοφόρων και τρομοκρατών στις τάξεις της, θα το ρίξει στις προσωπικές απόψεις.

Το αποτέλεσμα απ’ όλο αυτό το καφριλίκι, ήταν φυσικά η παραπληροφόρηση του λαού και η υπονόμευση της εμπιστοσύνης των πολιτών στη δικαιοσύνη. Σε αυτό βοηθούσαν ακόμη και συνάδελφοι, που θα φύγω από τον μάταιο αυτό κόσμο με την απορία πως μπορούν να σχολιάζουν υποθέσεις στις οποίες δεν συμμετέχουν ως παράγοντες, δικογραφίες που δεν έχουν διαβάσει και δεν έχουν ήδη ούτε με κυάλια.

Η απλή αλήθεια είναι η εξής: Για να ασκηθεί ποινική δίωξη αρκούν επαρκείς (αποχρώσες) ενδείξεις. Ο Εισαγγελέας λοιπόν έκρινε πως ήταν επαρκείς κι είναι άσχετο αν το πόρισμα είναι 9 κι όχι 15 ή 20 σελίδες. Το πόρισμα δεν είναι το κατηγορητήριο, δεν είναι η δικογραφία, η οποία τώρα συλλέγεται και θα είναι ογκώδης. Αυτή είναι η δουλειά του ανακριτή.

Για να προφυλακιστείς πρέπει να θεωρήσουν ανακριτής κι εισαγγελέας πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις, πως είσαι επικίνδυνος να ξανακάνεις εγκλήματα και να ‘σαι ύποπτος φυγής και για να καταδικαστείς χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη πυκνότητα αποδείξεων, ήτοι βεβαιότητα χωρίς ούτε ελάχιστες αμφιβολίες. Όταν όμως το πλαίσιο ποινής που απειλείται είναι κάθειρξη 5 έως 10 έτη, όπως στους τρεις βουλευτές, που κατηγορούνται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, τότε η επικινδυνότητα προϋποθέτει προηγούμενες αμετάκλητες καταδίκες και το «ύποπτος φυγής», να σ’ έχουν πιάσει να προσπαθείς να την κοπανήσεις, να προετοιμάζεσαι με πράξεις για την φυγή σου. Στους τρεις βουλευτές δεν υπήρχαν αυτές οι ρητές προϋποθέσεις, άρα ο ανακριτής ΔΕΝ μπορούσε και δεν έπρεπε να τους προφυλακίσει. Θα ήταν παράνομο.

Τα δε περί δεμένης ή μη δεμένης δικογραφίας είναι άλλο ένα ηλίθιο συμπέρασμα. Μα η επιβολή περιοριστικών όρων, προϋποθέτει την σύμφωνη κρίση ανακριτή κι εισαγγελέα, πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως τέλεσες την πράξη. Αλλιώς δεν θα έβαζε όλους του περιοριστικούς όρους του νόμου. Στην πράξη μπορεί να αφεθείς ελεύθερος με όρους και μετά να καταδικαστείς. Μπορεί να προφυλακιστείς και στην πορεία να αθωωθείς. Κανείς δεν ξέρει και δεν μπορεί να προκαθορίσει. Ανάλογα με την ελεύθερη κι ανεξάρτητη κρίση των δικαστών, που καλά θα κάνουν όλοι να το βουλώσουν και να τους αφήσουν ήσυχους. Τους φτάνουν οι ελλείψεις σε πόρους και μέσα, οι περικοπές στις αποδοχές τους. Δεν χρειάζονται και τον κάθε ανόητο από πάνω να τους λοιδορεί και συκοφαντεί. Γι’ αυτό και πρέπει να επανέλθει το αδίκημα της «περιύβρισης αρχής», όσο κι αν χοροπηδάει ωρυόμενη για το αντίθετο η αριστερά.

(Δημοσιεύεται στην "Κυριακάτικη Δημοκρατία") 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 06/10/2013 11:43:11

  Ἄμα γίνεται τέτοιο σόου στά προκαταρκτικά,φαντάσου τί ἔχει νά γίνει στίς δίκες..

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Κυθήριος 08/10/2013 15:51:35

   Η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στην Δικαιοσύνη, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Αστυνομία, θα είναι απλά να τις αφήσουν να κάνουν τη δουλειά τους...

 2. toaftonoitoteam avatar
  toaftonoitoteam 06/10/2013 12:10:07

  O Hγούμενος Εφραίμ γιατί προφυλακίστηκε; Δεν είχε αμετάκλητες καταδίκες (αθωώθηκε τελικά κιόλας), δεν είχε επιεχειρήσει να διαφύγει και κατηγορείται για κακουργήματα.......Μήπως οι προυποθέσεις για την προφυλάκιση που αναφέρεται δεν είναι υποχρεωτικές; (δεν είναι ρητορικό το ερώτημα). Τέλος από όλους τους χώρους (πολιτικοί όλων των κατευθύνσεων, πολίτες, νομικοί, δικαστικοί, αλλοδαποί πολιτικοί) έχει ειπωθεί επανειλημμένα πως το δικαστικό μας σύστημα νοσεί και όχι μόνο υλικοτεχνικά.......Μήπως λοιπόν ασχέτως του ποιός προφυλακίζεται ή όχι ή του ποιός διώκεται ή όχι, το πρόβλημα με τους δικαστές μας (και κυρίως την αξιολόγησή τους) παραμένει; Εκτός αν η περίφημη "αυτοκάθαρση" πέτυχε και επίσης εκτός αν τα ευρωπαικά δικαστήρια ενώπιον των οποίων κάνουμε πρωταθλητισμό στις καταδίκες για λάθος δικαστικές αποφάσεις δρουν από ανθελληνισμό.......

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ toaftonoitoteam 08/10/2013 15:52:52

   Ξαναδιάβασε προσεκτικά το άρθρο. Έχει σημασία το όριο της επαπειλούμενης ποινής για την κατηγορία. Είμαι σαφέστατος στο τι γράφω.

 3. roadrunner avatar
  roadrunner 06/10/2013 12:24:19

  Έστω ότι επανέρχεται το νόμος «περιύβρησης αρχής». Για να δούμε, τί πρόκειται να γίνει:
  -- οι ακραίοι βουλευτές και πολιτικοί (ακροαριστεροί/ακροδεξιοί Χαίτες),
  ως καθ’ έξιν υβριστές αρχών και συμβόλων θα κρύβονται πίσω από τη βουλευτική ασυλία τους.
  -- Οι δουλευτάδες των μεγαλο-εργολάβων, θα κρύβονται πίσω, από την ελευθερία του τύπου.
  Τελικά, εσείς που προτείνετε την επαναφορά του νόμου «περιύβρησης αρχής», πως θα διασφαλίζατε, ότι το πεδίο εφαρμογής του, θα ήταν το πρέπον,
  δηλαδή, οι διαμορφωτές του δημόσιου λόγου;

 4. Βασίλειος Χριστοδούλου avatar
  Βασίλειος Χριστοδούλου 06/10/2013 14:49:13

  "Η κυβέρνηση, ως ώφειλε, διαβίβασε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το σύνολο των υποθέσεων που σχετίζονται με την ΧΑ"
  Παρακαλώ ενημερώστε με βάσει ποιών κανονισμών/νόμων η κυβέρνηση "ώφειλε" να πράξει ό,τι έπραξε...

  • popaia avatar
   popaia @ Βασίλειος Χριστοδούλου 06/10/2013 15:38:23

   Βάσει των απειλών του κ. Σβόμποντα ίσως;

 5. Μανώλης Πετράκης avatar
  Μανώλης Πετράκης 06/10/2013 17:00:08

  Κύριε Κρανιδιώτη ωραία όλα αυτά όμως μην φτάνουμε στο σημείο να ισχυριζόμαστε ότι η ελληνική δικαιοσύνη έχει και μεγάλη σχέση με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται το "jurisprudence" στον αγγλοσαξωνικό κόσμο. Όπως και να το κάνουμε Βουλή των Λόρδων δεν είμαστε, ούτε SCOTUS. Εδώ επί εφτά χρόνια είχαμε κατάλυση του πολιτεύματος και κανένας εισαγγελέας δεν πήρε χαμπάρι ότι κάτι παράνομο συνέβαινε. Για να μην σχολιάσω πιο πρόσφατες υποθέσεις. Προσοχή μιλάω καθαρά από διαδικαστικής, και επιστημονικής / δικανικής άποψης. Εξετάζω πόσο αποστασιοποιημένα από το πολιτικό περιβάλλον έχει αποδείξει η ελληνική δικαιοσύνη ότι μπορεί να ερμηνεύει και να εφαρμόζει το γράμμα και την διαδικασία του νόμου. Για να χρησιμοποιήσω μια αγοραία έκφραση η δικαιοσύνη όταν ερμηνεύει και εφαρμόζει τον νόμο πρέπει να είναι "στην κοσμάρα της" ακριβώς όπως η αμερικανική δικαιοσύνη όταν αφήνει ελεύθερο έναν δολοφόνο επειδή το όπλο ανακαλύφθηκε κατά την διάρκεια παράνομης έρευνας. Ε λοιπόν νομίζω ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν είναι "στην κοσμάρα της", έχει πλήρη συναίσθηση του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο κινείται και των πολιτικών προεκτάσεων των αποφάσεών της. Έτσι όμως καταλήγουμε να έχουμε μια δικαιοσύνη που λειτουργεί λιγάκι και σαν νομοθετική / εκτελεστική εξουσία ή σαν βραχίονας αυτών των εξουσιών.

 6. Stefanos avatar
  Stefanos 06/10/2013 17:56:59

  Λεβ Μπρόνσταϊν. Είναι αυτό ρωσικό όνομα; Μήπως είναι κάτι.. άλλο;

 7. ΛΟΥΚΑΣ avatar
  ΛΟΥΚΑΣ 07/10/2013 10:06:36

  Το ότι όλοι μιλάνε για αυτούς (Χ.Α.) χωρίς αυτούς εσύ πώς το βλέπεις ?
  Μηπως είναι δημοκρατικά ανήθικο?
  Ενα κόμμα που βρίσκεται σε δημοσκοπική άνοδο αποφασίζει κεντρικά να κάνει μιά δολοφονία για να βοηθηθεί πως?
  Εδώ και δυο- τρεις εβδομάδες ζούμε τον φασιμό των καναλιών μια κατάσταση απερίγραπτου θλιβερού μονολόγου των καναλαρχών. γιατί άραγε τέτοια μανία?
  Η Χ.Α. είναι ένα κόμμα που υποθάλπτει την παραβατικότητα και ίσως καποιες εγκληματικές πράξεις, όλοι το ξέρουν αυτό, ψηφίστηκε όμως γιατί φαίνεται ότι μπορούν να χαλάσουν την μανέστρα των πολιτικών που τίποτε δεν βλέπούν στο σπίτι της (βατοπεδι, Μαντέλης, σκανδαλα, Χριστοφοράκος,Τσουκάτος, λιστα lagarde, κ.λ.π.), ο κόσμος όμως έχει πολύ οργή και μίσος για αυτούς που τον οδήγησαν εδώ και θέλει να τους εκδικηθεί.
  Ψηφίζω Ν.Δ., τουλαχιστον ο χώρος της Ν.Δ. θα πρέπει να ακολουθήσει την τακτική των ίσων αποστάσεων από Χ.Α. και αριστερά, και να μην ξεχνά ότι οι ψηφοι κερδίζονται με σωστές πολιτικές από εναν λαό που είναι υποψιασμένος για όλα και όταν έχει να κάνει με μια εικόνα στα ΜΜΕ παρομοια με τη εποχή Μαρούδα στην ΕΡΤ. Κανείς δεν θέλει να δει τους λόγους που η Χ.Α. είναι σε άνοδο (μεταναστευτικό ανεργία πτώχεια).
  Φαηλο λατρεύω τα άρθρα σου αλλά τελευταία οι προθέσεις σου με έχουν μπερδέψει.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΛΟΥΚΑΣ 07/10/2013 15:05:38

   Μην με μπερδεύεις με άλλους. Εξηγώ κάτι πολύ συγκεκριμένο, το πως όλη η συζήτηση της προηγούμενης εβδομάδας, για την επιβολή περιοριστικών όρων, έγινε πάνω σε ένα κολοσσιαίο ψεύδος, αφού ο ανακριτής θα ήταν παράνομο να τους προφυλακίσει. Κι απ' όσα λέω, τί είναι ψευδές; Το τσίρκο συγκεκριμένων δημοσιογράφων εξευτελίζει τη δικαιοσύνη, τα δικαιώματα των κατηγορουμένων, εξοργίζει για διαφορετικούς λόγους υποστηρικτές κι αντίθετους και σίγουρα μόνο ενημέρωση δεν είναι.

 8. Ύπαρ avatar
  Ύπαρ 07/10/2013 15:17:51

  Αυτό είναι το άρθρο του Κρανιδιώτη εδώ, με τα ΠΙΟ ΛΙΓΑ σχόλια. Γιατί, άραγε;

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Ύπαρ 08/10/2013 15:47:54

   Γιατί σκοτώνει το "δράκο" κι έτσι το παραμύθι δεν είναι πια παραμύθι...

   • Λόλα, να ένα μήλο avatar
    Λόλα, να ένα μήλο @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 08/10/2013 15:54:25

    Το κακό είναι, οτι όλο σκοτώνεις ...λάθος Δράκο εσύ!

    • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
     Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Λόλα, να ένα μήλο 08/10/2013 17:18:05

     Μάλλον το αντίθετο...

     • Λόλα, να ένα μήλο avatar
      Λόλα, να ένα μήλο @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 08/10/2013 17:31:00

      Άκου που σου λέω...... Γι αυτό τον ...σκοτώνεις τόοοοσες πολλές φορές!

 9. Νηλέας avatar
  Νηλέας 07/10/2013 15:53:12

  Πάντως με τη χ.α και την εγκληματική συνιστώσα της ή ..παραφυάδα όπως θα λέγαμε παλιά ,με την ..ή όχι παρακολούθηση του συριζα,με τα δυό ή ένα άκρο, ξεχάσαμε μνημόνια,ξεχάσαμε φορολογικά ,ξεχάσαμε τους φ.σ (το παίρνω απάνω μου) . Ενάμισυ χρόνο με νέα κυβέρνηση και σα να μη πέρασε μέρα ΒΑΔΊΖΟΥΜΕ στα χνάρια της προ και προηγούμενης. .Βέβαια έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα (θετικό) , αλλά ο ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ συριζα σαμποτάρει τη προσπάθεια και χαλάει το θετικό κλίμα που το θεωρεί (το πλεόνασμα) ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ .Αν γυρίσουμε τρια χρόνια πίσω όταν το έλλειμμα είχε μειωθεί κατά 5 μονάδες η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ν.δ τη μείωση την είχε χαρακτηρίσει(τη μείωη) ΕΙΚΟΝΙΚΗ.Ετσι γιά να μη ξεχνάμε πέρα από τη στήριξη στη σημερινή κυβέρνηση και το παρελθόν.

 10. Διογενης avatar
  Διογενης 07/10/2013 16:23:33

  Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Φαήλο Κρανιδιώτη "σαράκι", αντιτάχθηκε στο θέμα της εξίσωσης της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής με το κίνημα διαμαρτυρίας στις Σκουριές Χαλκιδικής. Αφήνοντας μάλιστα αιχμές προς το περιβάλλον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά δήλωσε ότι "Εμείς είμαστε ένα σύγχρονο δημοκρατικό ευρωπαϊκό κόμμα", ενώ ταυτόχρονα δεν παρέλειψε να διαχωρίσει τη θέση του από "τη θεωρία των δύο άκρων".

  • Η Αριστερά της Δεξιάς avatar
   Η Αριστερά της Δεξιάς @ Διογενης 08/10/2013 15:49:17

   Ή η βαφή δεν πέτυχε ή πόνεσε στην αποτρίχωση...

 11. Οδυσσέας avatar
  Οδυσσέας 07/10/2013 20:06:34

  Γιακουμάτος: Τι είναι ο Φαήλος; Σαράκι!
  http://tvxs.gr/news/ellada/giakoymatos-ti-einai-o-failos-saraki

  Φαήλε όλοι αυτοί που συμβούλεψαν τον πρωθυπουργό να διαπράξει το ολέθριο λάθος να βάλει στη φυλακή το ένα άκρο (Χρυσή Αυγή) ενισχύοντας και επιβεβαιώνοντας το άλλο (SYRIZA) σας έπιασαν στον ύπνο.
  Είναι πιστεύω ακράδαντα τα ίδια άτομα που έσυραν την Νέα Δημοκρατία σε συμμαχία με το προδοτικό ΠΑΣΟΚ και τον βρώμικο υπόκοσμο των νταβατζήδων και των χαλκευμένων ΜΜΕ.
  Πρώτος μίλησα για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των δυο άκρων και όχι τη θεωρία όπως από την αριστερά συκοφαντήθηκε γράφοντας σε αυτό εδώ το blog.
  Με αυτές τις κινήσεις οι γνήσιες πατριωτικές δυνάμεις χάνουν στον πόλεμο για την επιβίωση του Ελληνισμού.
  Τώρα τι έγινε. Ο SYRIZA δικαιώνεται, οι δολοφόνοι του βλ Μαρfίν κυκλοφορούν ελεύθεροι και οι πατριωτικές δυνάμεις διασπώνται βλέποντας τον οχετό του συστήματος των ΜΜΕ εναντίον σε καθετί πατριωτικό και την ανύπαρκτης δημοκρατίας..ΤΟΥΣ
  Οι λαθρομετανάστες αποκλείεται να φύγουν.
  Ο πρωθυπουργός είπε θα επανακαταβάλουμε τις πόλεις μας αλλά έστειλε φυλακή τη Χρυσή Αυγή και από τον Ξένιο Δια βλέπουμε να ελέγχονται χιλιάδες μετανάστες και να συλλαμβάνονται ελάχιστοι.
  Οι δυνάμεις που απεργάζονται τον αφανισμό μας ως Έθνος επέτυχαν πλήρη νίκη.
  Διασπούν τη Νέα Δημοκρατία.
  Στις επόμενες εκλογές αν πάρει την εξουσία ο SYRIZA θα νομιμοποιήσει εκατομμύρια λαθρομετανάστες.
  Αυτό είναι το σχέδιο. Εγώ δεν πρόκειται πλέον να καθίσω να ξαναγράψω. Χρησιμοποιήσατε την ανάλυση μου περί της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ των δυο άκρων ΕΝΑΝΤΙΟΝ της πατρίδος μου.
  Τώρα με το σκηνικό που διαμορφώθηκε αν γράψω βλέπω αφανισμό του Έθνους σε λίγα χρόνια...
  Και να γράψω πως αντιμετωπίζετε η κατάσταση μπορεί να το χρησιμοποιήσετε με αντίθετο σκοπό.
  Αμέσως πρέπει να συλλάβουν δημοσιογράφους που υποθάλπουν και υποστηρίζουν τρομοκράτες καθώς και στηρίζουν τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών και τον αφελληνισμό της ελληνικής επικράτειας με κάθε κόστος. Να αναδειχτεί η ύπουλη δράση τους με ξένα κέντρα εξουσίας κλπ. Να γινει ορατός ο ανθελληνικός ρόλος της εγκληματικής συμμορίας του SYRIZA.
  Για να συλλάβετε ορθώς τη Χρυσή Αυγή πρέπει να κάνετε και όλα αυτά.
  Τώρα γίνεται εντελώς κατανοητό γιατί δεν άφησαν καμία άλλη πατριωτική προσπάθεια να πάρει σάρκα και οστά. Άφησαν τη Χρυσή Αυγή για να την συλλάβουν όποτε θέλουν κερδίζοντας χρόνο μέχρι να εξελιχτεί και ταυτόχρονα να χάνει το δίκιο του και να λοιδορείται ως νεοναζί όποιος μιλήσει για την πατρίδα και τους λαθρομετανάστες.
  Δεν θα σχολιάσω καθόλου φυσικά το γεγονός ότι πριν τη Χρυσή Αυγή ο δούλος και συνεργάτης του ΠΑΣΟΚ με το απόκομμα του ΛΑΟΣ καρατζαφέρης χαλιναγωγούσε τους Έλληνες πατριώτες με ψέματα και προσπαθούσε να διασπάσει τη Νέα Δημοκρατία...
  Αυτό που τώρα εσείς με τις μονομερείς διώξεις καταφέρνετε εξυπηρετώντας τους εχθρούς του Έθνους.

  Σταματώ λοιπόν εδώ γιατί και να κάτσω να γράψω δεν ξέρω αν αυτά θα τα χρησιμοποιήσουν εναντίον μας ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.
  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ.

  ΥΓ. Τι γίνεται με την ΕΡΤ τη νέα δηλαδή ΝΕΡΙΤ; Το ΠΑΣΟΚ επέβαλλε ξανά το προηγούμενο καθεστώς ; ΟΛΟΤΕΛΑ ;
  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.