Η διαπλοκή στηρίζει Τσίπρα και Μώραλη
24/05/2014 09:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η διαπλοκή στηρίζει Τσίπρα και Μώραλη

Ο Τσίπρας και ο Μώραλης, το δίδυμο που θα αλλάξει τον κόσμο. Που θα κάνει παράδεισο την Ελλάδα

Όποιος πάει σήμερα περίπτερο και δει τα πρωτοσέλιδα θα πάθει… πλάκα. Λες και έχει γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, λες και ζούμε σ’ άλλο κόσμο και όσα γνωρίζαμε έχουν ανατραπεί. Αλλά και στα ιντερνετικά μέσα υπάρχει μια απίστευτη εικόνα.

Για παράδειγμα, οι περισσότερες αθλητικές εφημερίδες σήμερα έχουν γίνει… πολιτικές. Πρωτοσέλιδα με τίτλο του στιλ νίκησε ο ‘’Πειραιάς’’ τα οποία ουδεμία σχέση δεν έχουν με κάποια επιτυχία του Ολυμπιακού. Δεν πήρε ρεβάνς ο Θρύλος για το ντροπιαστικό 0-3 από τον βάζελο. Απλά ο Πειραιάς νίκησε γιατί έγινε χθες η προεκλογική ομιλία του Μώραλη, δηλαδή του Κόκκαλη και του Μαρινάκη. Τέτοια προβολή σε μη αθλητικό θέμα είχαμε να δούμε από την εποχή της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η διαπλοκή στηρίζει Τσίπρα και Μώραλη 31813 photo

Από την άλλη, ακόμη και εφημερίδες που παραδοσιακά είναι αποκαλυπτικές παρουσιάζουν μια πρωτόγνωρη εικόνα. Για παράδειγμα το Πρώτο Θέμα του Θέμου Αναστασιάδη. Με κεντρικό τίτλο ‘’αύριο φεύγουν’’ και συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα φυσικά, η αποκαλυπτική και ανεξάρτητη εφημερίδα μας προετοιμάζει για την μεγάλη… ανατροπή. Από πού κι ως που η εφημερίδα των κομιστών και πρώην συνεταίρων το Μπόμπολα να στηρίζει τόσο απροκάλυπτα μια… αριστερή κυβέρνηση; Η επιστήμη της δημοσιογραφίας σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Η διαπλοκή στηρίζει Τσίπρα και Μώραλη 31814 photo

Ακριβώς κάτω από τη συνέντευξη του μεγάλου ηγέτη Τσίπρα υπάρχει συνέντευξη του άλλου μεγάλου ηγέτη του Πειραιά, του Γιάννη Μώραλη ο οποίος μας περιγράφει το όραμά του. Αλλά αυτήν την περιμέναμε. Τι είναι το Πρώτο Θέμα και τι σχέση έχει με τον κ. Μαρινάκη το γνωρίζει ο κόσμος όλος.

Για να πάμε και στην επαναστατική εφημερίδα της Αριστεράς, την Ελευθεροτυπία. Είναι η εφημερίδα του Τεγόπουλου μην ξεχνιόμαστε. Πρώτο θέμα ότι οι Αμερικανοί «βλέπουν» μέρες του ’81 με λίγα λόγια φοβούνται την έλευση του μεγάλου ηγέτη Τσίπρα, όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου. Και από κάτω μεγάλη συνέντευξη του… Γιάννη Μώραλη να μας λέει ότι αυτός τους ισχυρούς τους έχει δίπλα του και φανερά. Δεν είναι δηλαδή διαπλεκόμενος όπως κάποιοι άλλοι επειδή αυτός φανερώνει τον Μαρινάκη και τον Κόκκαλη.

Στο δε Έθνος του Μπόμπολα και στην ηλεκτρονική έκδοσή του γίνεται λόγο για… ανοίκεια επίθεση του Μιχαλολιάκου στον αντίπαλό του, λες και ο κάθε υποψήφιος δεν έχει δικαίωμα να κάνει «σκληρό ροκ». Και ποιος μιλάει: Το Έθνος για επιθέσεις που έχει κάνει επάγγελμα την στοχοποίηση και εξόντωση πολιτικών αντιπάλων.

[photo_4]

Κάπως έτσι, λοιπόν, κι άλλες εφημερίδες και μέσα ενημέρωσης κινούνται. Ο Τσίπρας και ο Μώραλης, το δίδυμο που θα αλλάξει τον κόσμο. Που θα κάνει παράδεισο την Ελλάδα. Και είναι να αναρωτιέται κανείς: Τι δουλειά έχει ο Μπόμπολας με τον Μαρινάκη και τον άλλοτε… εχθρό Κόκκαλη; Τι δουλειά έχει ο Θέμος με τη… διαπλοκή του Πειραιά; Η Ελευθεροτυπία, η Μάνια Τεγοπούλου και ο Οικονομόπουλος;

Θα μας τρελάνουν όλοι ή κάτι τρομερό συμβαίνει; Έρχεται ο Τσίπρας, έρχεται η ανατροπή; Να φύγουμε από τη χώρα;

Έρχεται ο Μώραλης να αλλάξει τον Πειραιά; Μήπως να αλλάξουμε κι εμείς ομάδα;

Μην ανησυχείτε. Δεν υπάρχει καμιά διαπλοκή. Δεν υπάρχει κανένα «στοίχημα» που ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Δεν υπάρχουν συμμαχίες ή λυκοφιλίες των παραδοσιακών media με τα νέα ήθη στον αθλητισμό και τις επιχειρήσεις. Όνειρο ζούμε, μη μας ξυπνάτε.

Η διαπλοκή στηρίζει Τσίπρα και Μώραλη 31815 photo

ΣΧΟΛΙΑ

 1. δημης avatar
  δημης 24/05/2014 10:17:35

  "Η διαπλοκή στηρίζει Τσίπρα και Μώραλη" Τους καλούς ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ (εσωτερικού εξωτερικού) αλλοίμονο....

 2. SKAIs avatar
  SKAIs 24/05/2014 12:09:14

  Με τέτοιο κόσμο που ψηφίζει Μώραλη και βλέπει θριάμβους του 1981, με κόσμο που δεν πάει να ψηφίσει για να διαμαρτυρηθεί, τι ελπίδα μπορεί να έχει η ΕΛΛΑΣ. Σημειώστε και κάτι άλλο: στην χθεσινή ομιλία Τσίπρα μεταξύ των σημαιών με σήμα ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε σημαία της Βενεζουέλας!!!! Το μόνο παρήγορο: Η ΕΛΠΙΔΑ πεθαίνει τελευταία.

  • Marcelos avatar
   Marcelos @ SKAIs 24/05/2014 23:17:52

   Για μια σημαία της Βενεζουέλας κάνετε έτσι αγαπητέ...;;; Εδώ είμαστε η μοναδική χώρα παγκοσμίως που τιμά πολίτες της, οι οποίοι πριν πεθάνουν ζήτησαν επιτακτικά να θαφτούν σκεπασμένοι με τη σημαία άλλης χώρας!!! Έχετε δει π.χ. η Γαλλία να τιμά Γάλλους πολίτες οι οποίοι ζήτησαν επιτακτικά να θαφτούν με τη σημαία του Βελγίου;;;; Έχετε δει π.χ. η Ρωσία να τιμά Ρώσους πολίτες οι οποίοι ζήτησαν επιτακτικά να θαφτούν με τη σημαία της Τουρκίας;;; Μόνο η Ελλάδα τιμά "Έλληνες" πολίτες που ζήτησαν επιτακτικά να θαφτούν με τη σημαία της Ρωσίας...

 3. Κωνσταντίνος Σπ avatar
  Κωνσταντίνος Σπ 24/05/2014 14:54:03

  Η διαπλοκή δίνει τα ρέστα της υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ...

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Κωνσταντίνος Σπ 24/05/2014 18:12:18

   Απροκάλυπτα. Όλα για όλα τα παίζουν. Απελπισμένοι είναι...

 4. Πλούς avatar
  Πλούς 24/05/2014 15:55:43

  Η ποδοσφαιροποίηση της ελληνικής και κοινωνίας (πήγα να πω αγέλης). Αντί στρατιωτικούς όπως στην χούντα τώρα στην ῾῾πολιτική῾῾ βυσοδομούν δημοσιογράφοι (και καλά), και αμόρφωτα ποδοσφαιρικά λαμόγια. Αυτή και αν είναι χούντα.... η χούντα της διαπλοκής. Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει μέσα και αυτός μήπως καβαλήσει την εξουσία επιτέλους και αυτός....ο ΜΕΓΑΣ αντι-εξουσιαστής. Τσίρκο με πληθώρα γελωτοποιών! Κρίμα για την πατρίδα!

 5. Ampiaraos avatar
  Ampiaraos 24/05/2014 16:58:45

  Εκεί που νοιώθω υπερήφανος ως Έλληνας, εκεί μούρχεται να φύγω μακρυά από τη χώρα των Τσίπρα, Παναγούλη Καμένου, Μακρή, Μώραλη,Μαρινάκη, δημοσιογραφικών λαμόγιων και πάει λέγοντας. Ο Θεός να βοηθήσει τους Έλληνες και την Ελλάδα

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Ampiaraos 24/05/2014 18:12:28

   ΑΜΗΝ!!!

 6. ΓΓΣ avatar
  ΓΓΣ 24/05/2014 22:15:35

  Προκαλούν το τέλος του ποδοσφαίρου ως δημοφιλές άθλημα, τουλάχιστον στην Ελλάδα, και το απαξιώνουν. Θα έχει την τύχη του κατς (πάλη), που ήταν το δημοφιλέστερο άθλημα πριν το 1950, και χάθηκε επειδή οι αγώνες κατάντησαν να είναι στημένοι (σικέ);

  • KT avatar
   KT @ ΓΓΣ 25/05/2014 18:27:37

   Κατς=απάτη. Όλα σικέ, όπως ήταν παλιά το σύνθημα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.