#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
18/01/2008 02:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η δημοσιογραφία του καλύτερου πλειοδότη

 Τελικά επιβεβαιώθηκε κι αυτό. Η μεγάλη εφημερίδα των αποκαλύψεων προσπαθούσε από το περασμένο καλοκαίρι να εκποιηθεί στον καλύτερο πλειοδότη. Και επειδή οι μεγαλοδημοσιογράφοι ιδιοκτήτες της δεν τα έβρισκαν προφανώς, ούτε στο πρόσωπο που θα εκχωρούσαν την «ανεξαρτησία» της εφημερίδας, ούτε στο τίμημα που θα εισέπραττε ο καθένας τους, άρχισαν οι καυγάδες και οι αλληλουπονομεύσεις. Καθώς, η μια πλευρά συνδιαλεγόταν, όπως λέει τώρα η ίδια με την κυβέρνηση για το επίμαχο DVD και η άλλη αναζητούσε υποστήριξη σε άλλα κυβερνητικά και οικονομικά επίπεδα.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποκάλυψε τελικά (είχε προηγηθεί κατά λίγες ώρες το ΒΗΜΑ) αυτό που εμείς έχουμε γράψει πριν από δυο μήνες (βλ.εδώ). Τον περασμένο Ιούλιο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης πρότεινε να εξαγοράσει την εφημερίδα. Αντί 20.000.000 ευρώ (δεν το είπε, ή δεν το άκουσα, αλλά μάλλον έτσι είναι). Την τελευταία όμως στιγμή, μέσα στα χλιδάτα βαφτίσια του παιδιού του κ. Τριανταφυλλόπουλου, ο Θέμος του είπε ότι κάνει πίσω και δεν πουλάει στον κ. Λασκαρίδη. Τότε εμφανίζονται στην τσέπη του και τα 5.000.000 που πάει να τα καταθέσει και ακολουθούν τα γνωστά με την ΥΠΕΕ, τον κ. Ζορμπά και τον κ. Κλαδά.

Δεν ακούσαμε όμως ακόμα ποιος έδωσε τα πέντε εκατομμύρια στον Θέμο για να μην πουλήσει στον κ. Λασκαρίδη. Ο τελευταίος ήταν με το πλευρό του Μάκη. Με τον Θέμο ποιος ήταν; Ποιος του έδωσε το ζεστό χρήμα που τελικά τον παγίδεψε; Στις 13/11 είχαμε γράψει ότι είχε μεσολαβήσει και άλλη προσφορά για την εξαγορά της εφημερίδας, από τον εφοπλιστή και κουμπάρο της Ντόρας, κ. Μαρινάκη, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από καμία πλευρά. Δεν αποτελεί μυστικό εξάλλου ότι κατά καιρούς έχουν ακουστεί όλα σχεδόν τα παλαιά και νέα μεγάλα ονόματα των μπίζνες και της διαπλοκής να ενδιαφέρονται γι αυτήν την εφημερίδα που αποδείχθηκε ένα όπλο πολύ πιο αποτελεσματικό από το 45αρι της 17Ν για όσους ήθελαν να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπαλιμπάρ avatar
    Μπαλιμπάρ 18/01/2008 02:36:46

    θες να πεις ότι η ΕΟ 17Ν εκτελούσε συμβόλαια θανάτου; Μήπως πίσω από το τωρινό ξεμπρόστιασμα βρίσκεται ο πραγματικός υπεύθυνος για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, που τώρα τρίβει τα χέρια του γιατί βλέπει ότι ανοίγει ο δρόμος για το βλαστάρι του;

  2. factorx avatar
    factorx 18/01/2008 04:11:36

    Σε συνέντευξή του, που οι τρομολάγνοι δημοσιογραφικοί διώκτες της «τρομοκρατίας» αγνόησαν επιδεικτικά, ο Κάρλος δήλωσε: «O Kαραμανλής - μπορώ να το πω σήμερα- δέχτηκε κατ' ιδίαν και με ζεστασιά δύο πάρα πολύ κοντινούς συντρόφους μου, που ήταν στρατευμένοι στον πόλεμο της επανάστασης. Για τον Παπανδρέου, μπορώ να δηλώσω σήμερα την πεποίθησή μου ότι επικροτούσε τους στόχους του ελληνικού αντάρτικου πόλεων». Ήταν η απάντηση του, όταν Έλληνας δημοσιογράφος τον ρώτησε να διευκρινίσει για ποιο λόγο στο παρελθόν, ερωτηθείς σχετικά με το τι γνωρίζει για τη 17Ν, απάντησε: «Pωτήστε τον Παπανδρέου και τον Kαραμανλή».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.