Η δεξιά στροφή της ΝΔ θα ξεκινήσει από το… σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών;
08/07/2014 12:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η δεξιά στροφή της ΝΔ θα ξεκινήσει από το… σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών;

Σύμφωνα συμβίωσης ομοφυλοφίλων και σύμφωνα επιβίωσης του λαού

Οι διαρροές στον περίφημο Βηματοδότη και φυσικά και σε άλλες παραπολιτικές στήλες δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες. Μία από αυτές λέει ότι η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται να κάνει… δεξιά στροφή την οποία το Μαξίμου έχει αναθέσει «στον Χρύσανθο Λαζαρίδη.

Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού ανέλαβε την ειδική αποστολή να πείσει ότι η κυβέρνηση θα κάνει δεξιά στροφή ώστε να προσεγγίσει ξανά η ΝΔ τους χαμένους ψηφοφόρους της. Λέγεται ότι ο κ. Λαζαρίδης ξεκινά τη στροφή αυτή από το… σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών και για το πολύ αυτό σοβαρό ζήτημα είχε συνάντηση με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις τους. Πιστεύουν λοιπόν στο Μαξίμου ότι αν «ξηλωθεί» μια πιο… μη δεξιά ατζέντα (για να το πούμε κομψά) όπως είναι το σύμφωνο συμβίωσης, οι παραδοσιακοί δεξιοί ψηφοφόροι θα επιστρέψουν στην αγκαλιά της παράταξης.

Ο κ. Λαζαρίδης φέρεται να εξέφρασε στον συνομιλητή του και συγκυβερνώντα την πρόθεση της ΝΔ να ακολουθήσει έναν πιο δεξιό δρόμο και προφανώς θεωρούν στην κυβέρνηση ότι το «μπλοκάρισμα» του συμφώνου συμβίωσης θα έχει ευεργετικές συνέπειες στην συντηρητική παράταξη.

Προφανώς δεν πέρασε κανενός από το μυαλό ότι εκτός από το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών υπάρχει και το σύμφωνο… επιβίωσης των εκατομμυρίων κανονικών ζευγαριών, δηλαδή των ελληνικών νοικοκυριών. Εμείς είχαμε την εντύπωση ότι η μεγαλύτερη δεξιά στροφή που μπορεί να γίνει από ένα κόμμα που σέβεται τις αρχές του και τους ψηφοφόρους του είναι η διάσωση του ελληνικού λαού. Εκτός κι αν έχουν λυθεί τα θέματα επιβίωσης της πατρίδας και τώρα πιάσαμε τα σύμφωνα συμβίωσης. Βεβαίως για να λέμε την αλήθεια και τα ομόφυλα ζευγάρια πρέπει να επιβιώσουν στη μνημονιακή Ελλάδα και για το λόγο αυτό χρειάζονται περισσότερο το σύμφωνο επιβίωσης απ’ ότι το σύμφωνο συμβίωσης.

Είναι αλήθεια επίσης ότι η ΝΔ έχει πλέον πάρει… μάστερ στα σύμφωνα συμβίωσης. Δεν είναι και λίγο να συμβιώνεις επί δύο χρόνια με τον Βενιζέλο και την παρέα του. Όσκαρ υπομονής πρέπει να πάρει.

Όμως, αγαπητοί σύντροφοι, οι δεξιοί ψηφοφόροι κι όχι μόνον αυτοί θα επιστρέψουν στη Νέα Δημοκρατία όταν τους απαλλάξετε από τα βάρη των μνημονίων. Το νοικοκύρη, τον υπάλληλο, το νέο που δεν έχει δουλειά ή αμείβεται με 200 ευρώ, τον μικρό επιχειρηματία που στενάζει, όλους τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους έτσι θα τους κερδίσετε.

Κάντε λοιπόν ένα σύμφωνο συμβίωσης με τους ψηφοφόρους σας αφού πρώτα εξασφαλίσετε το σύμφωνο επιβίωσης του ελληνικού λαού.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. warrior avatar
  warrior 08/07/2014 13:43:50

  Ποιοι δεξιοί ψηφοφόροι και βλακείες; Μου θυμίζετε τη συριζαϊκή εμμονή με την αριστερά και συνθήματα τύπου "για πρώτη φορά αριστερά". Σταματήστε επιτέλους να αναπαράγετε κηρύγματα οπισθοδρόμησης και ανοησίας. Το πρόβλημά σας είναι οι δεξιοί ψηφοφόροι; Αν η ελεεινή αυτή πολιτική παραμείνει ως έχει, δεν θα απομείνει ούτε μισός ψηφοφόρος, όχι δεξιός, κεντρώος ή αριστερός. Ή έχετε την εντύπωση ότι, αν ο Σαμαράς, ένας ευφυής και ικανός άνθρωπος κατά τη γνώμη μου, συνεχίζει να βυθίζεται στην άβυσσο της στείρας μνημονιακής διαχείρισης, θα ανησυχεί για τους δεξιούς ψηφοφόρους περισσότερο από την ίδια την ακεραιότητά του εξ αιτίας της κοινωνικής έκρηξης που θα προκαλέσει; Ή η κυβέρνηση αλλάζει πολιτική και πείθει ψηφοφόρους από όλα τα ιδεολογικά - μη ακραία - ρεύματα ότι μπορεί να κατακρημνίσει αυτό το άθλιο κράτος-δυνάστη που συνθλίβει κάθε έννοια ατομικής και κοινωνικής ελευθερίας και δικαιοσύνης ή ο νυν πρωθυπουργός θα ακολουθήσει τον ΓΑΠ στον βόθρο των πιο μισητών πολιτικών στην ιστορία του τόπου. Σε ό,τι δε αφορά στο σύμφωνο συμβίωσης, ή θα κατανοηθεί ότι δεν είναι νοητό μια ευρωπαϊκή χώρα να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της αυτά που για τους περισσότερους εταίρους είναι κοινός τόπος και συνιστούν δεδικασμένο πλέον ή θα συνεχίσει να δείχνει ότι παραμένει όμηρος μεσαιωνικών και παρωχημένων αγκυλώσεων και ως εκ τούτου δεν αξίζει ούτε να διασωθεί ούτε να είναι μέρος οποιασδήποτε σοβαρής διακρατικής συμμαχίας.

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ warrior 10/07/2014 00:42:20

   Ρε «ανοιχτόμυαλοι», δεν πα να φέρετε και το ΝΑΤΟ να μας βομβαρδίσει;

 2. νεφέλη avatar
  νεφέλη 08/07/2014 13:50:16

  Δεξιά στροφή σημαίνει σεβασμός στους κατόχους ακινήτων κι όχι κυνήγι γενιοφόρων μαγισσών!!!!!

 3. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 08/07/2014 14:02:15

  Συμφωνώ με το άρθρο. Εδώ περιμέναμε μία κυβέρνηση που θα επανέφερε την λέξη "εθνικός" στο υπουργείο παιδείας, δηλαδή θα αποκαθιστούσε το παλιό, εύχρηστο όνομά του, ή θα επανέφερε το "γένος" για την εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές των ΕΔ, ή θα ανακήρυσσε ΑΟΖ, ή θα ζητούσε το κατοχικό δάνειο κτλ από την Γερμανία, ή... και αντ' αυτού τούς μάρανε το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων, το οποίο, συμφωνώ με τον warrior, είναι και μια δίκαιη απαίτηση, όσο κι αν διαφωνεί κανείς μαζί τους; Δεν επανέρχονται έτσι οι ψηφοφόροι και αν αυτά είναι εισηγήσεις του Λαζαρίδη, λυπούμαι για λογαριασμό του.

 4. ΜΑΡΤΙΟΣ avatar
  ΜΑΡΤΙΟΣ 08/07/2014 15:04:00

  Δεν νομίζω να αποδεχθήκαμε εισερχόμενοι στην τότε ΕΟΚ ότι θα ακολουθούμε τους εταίρους μας ακόμη και στην ανωμαλία η οποία ως γνωστόν δεν έχει και...πάτο.Σήμερα σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων αύριο σύμφωνο συμβίωσης ενήλικου με παιδί(Ολλανδία),μεθαύριο σύμφωνο συμβίωσης ανθρώπου με ζώο(Γερμανία).Επιτέλους,στώμεν καλώς.

  • warrior avatar
   warrior @ ΜΑΡΤΙΟΣ 08/07/2014 18:18:38

   Την ανωμαλία, αγαπητέ, μόνο ένας μπορεί να την κρίνει. Και αυτός είναι ο γιατρός. Όχι εγώ, όχι εσείς, όχι ο αρχιεπίσκοπος. Αφ' ης στιγμής η ιατρική επιστήμη έχει αποφανθεί επί του θέματος, ό,τι κι αν λέτε εσείς, εγώ ή ο οποιοσδήποτε άλλος είναι φληναφήματα πασπαλισμένα με ολίγη από χριστιανική βλακεία. Τελεία και παύλα.

   • ΜΑΡΤΙΟΣ avatar
    ΜΑΡΤΙΟΣ @ warrior 08/07/2014 20:34:55

    Την ανωμαλία αγαπητέ μόνο ένας μπορεί να την κρίνει και την έχει κρίνει.Και αυτός είναι ο Δημιουργός Θεός,του Οποίου την διδασκαλία εκατομμύρια άνθρωποι χαρακτηρίζουν ως πανσοφία,πηγή πραγματικής ζωής και σωτηρίας,επισφραγίζοντας, ακόμη και σήμερα σε πολλές περιπτώσεις,με το αίμα τους την γνησιότητα της ομολογίας τους.Τελεία και παύλα.

    • warrior avatar
     warrior @ ΜΑΡΤΙΟΣ 08/07/2014 23:19:21

     A, ώστε ακούσατε κι εσείς τη φωνή του Θεού σαν τη Ζαν ντ' Αρκ;;;;;;; Ξέρετε πώς θα το χαρακτήριζε αυτό ένας γιατρός, σωστά;

     • Fotini avatar
      Fotini @ warrior 09/07/2014 00:40:07

      Εἶσαι μειοψηφία! Σταμάτα νά προκαλῆς τήν πλειοψηφία!!!

     • warrior avatar
      warrior @ Fotini 09/07/2014 08:56:17

      Όπως μειοψηφία είναι και τα ΑΜΕΑ, μειοψηφία είναι και οι αριστερόχειρες, και ων ουκ έστι αριθμός. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα δικαιώματά τους θα έπρεπε να τίθενται στη βάσανο της εγκρίσεως των πλειοψηφιών; Κάντε καμιά βόλτα στην Αλβανία του Χότζα που σας ταιριάζει περισσότερο και αφήστε τις ανοησίες.

     • Fotini avatar
      Fotini @ warrior 09/07/2014 13:36:11

      Σεβασμός στήν ἀντίθεη γνώμη ναί, ἐπιβολή μέ ΘΡΑΣΟΣ σάν τό δικό σου καί τῶν ὁμοιδεατῶν σου, ΟΧΙ, κατάλαβες;;;

     • Fotini avatar
      Fotini @ Fotini 09/07/2014 13:37:30

      "ἀντίθεΤη"

     • warrior avatar
      warrior @ Fotini 09/07/2014 13:46:38

      Επιβολή - και μάλιστα με ΘΡΑΣΟΣ - της ισότητας; Της δικαιοσύνης; Της ισονομίας; Θράσος είναι να αρπάζεις του ίδιους φόρους από όλους τους πολίτες, αλλά να αρνείσαι σε κάποιους από αυτούς όσα επιτρέπονται στον ακόμα και στον τρομοκράτη, στον απατεώνα, στον κλέφτη, στον καταχραστή και στον λωποδύτη. Για συνέλθετε λίγο. Μήπως έχετε μπερδέψει τη βούρτσα με τα αμπελοφάσουλα;

     • ΜΑΡΤΙΟΣ avatar
      ΜΑΡΤΙΟΣ @ warrior 09/07/2014 08:37:59

      Εσείς ξέρετε πως θα χαρακτήριζε ένας γιατρός την εμμονή κάποιου να θεωρεί φυσιολογική την λήψη τροφής από...το αυτί;

     • warrior avatar
      warrior @ ΜΑΡΤΙΟΣ 09/07/2014 08:57:43

      Α, εκτός από τη φωνή του Θεού ακούτε και φωνές ιατρών μέσα στο κεφάλι σας, που μάλιστα συγκρίνουν σεξουαλικές πρακτικές στις οποίες επιδίδονται και οι ετεροφυλόφιλοι και οι ομοφυλόφιλοι με τη λήψη τροφής από το αφτί. Είστε πολύ προχωρημένος!

     • ΜΑΡΤΙΟΣ avatar
      ΜΑΡΤΙΟΣ @ warrior 09/07/2014 11:01:56

      Αν σας ικανοποιεί να επιτίθεσθε σε σχόλια των οποίων το περιεχόμενο διαμορφώνετε ο ίδιος(...''φωνές Θεού'',''ιατρών''κλπ) συνεχίστε.Προσωπικά έχοντας κάποια άλλη άποψη για τον διάλογο διακόπτω στο σημείο αυτό.

     • Mayra avatar
      Mayra @ ΜΑΡΤΙΟΣ 09/07/2014 13:50:04

      Για κάποιους, η λέξη "Θεός" είναι σαν κόκκινο πανί.

     • warrior avatar
      warrior @ ΜΑΡΤΙΟΣ 09/07/2014 13:50:48

      Και πολύ καλά κάνετε, αν το μοναδικό επιχείρημα που έχετε να εισφέρετε είναι ότι δεν αναγνωρίζουμε ισότητα σε όλους τους πολίτες επειδή το λέει ο Θεός! Επί τη ευκαιρία, ο ίδιος Θεός λέει ότι είστε πόρνος αν έχετε κάνει σεξ πριν παντρευτείτε και ότι πρέπει να λιθοβολήσετε μέχρι θανάτου στην πλατεία του χωριού τον μέθυσο και ανυπάκουο γιο σας (Λευιτικόν 20-13). Φαντάζομαι ότι έχετε υπακούσει και στα δύο ως καλός γνώστης των βουλών του Κυρίου και ως ικανός ακροατής της φωνής Του...

     • Fotini avatar
      Fotini @ warrior 09/07/2014 18:38:15

      ῎Αν θέλουν οἱ ἀνώμαλοι νά ζοῦν μαζί, πρέπει νά ἔχουν τήν εὐλογία τῆς πολιτεῖας; Γιατί τόση καοῦρα;; Μήπως συνδράμουν οἰκονομικά ὠφέλη, ἐρωτῶ ἡ Λ. Δεξιά.

     • warrior avatar
      warrior @ Fotini 09/07/2014 21:41:36

      Κατ' αρχάς, ο όρος "ανώμαλοι" είναι δικός σας και δεν υιοθετείται από την επιστήμη (αλλά ξέχασα, εσείς ακολουθείτε τα πορίσματα του γνωστού γενετιστή παπα-Τσάκαλου). Δεύτερον, δεν είναι θέμα ευλογίας της πολιτείας, είναι θέμα ισότητας και ισονομίας. Αφ' ης στιγμής οι πάντες έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος, το κράτος οφείλει να αναγνωρίζει σε όλους τα ίδια δικαιώματα. Είτε αυτοί πιστεύουν στον Θεό είτε στον Αλλάχ είτε στον Μπάμπη είτε στον Βελζεβούλ. Τόσο απλά.

     • ΚΜ avatar
      ΚΜ @ warrior 10/07/2014 00:32:53

      Λομπίστα της πλάκας. Ότι και να πει το κράτος, η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία. Όπως 1+1=2 και κανένας νόμος δεν το αλλάζει, έτσι και τα μασκαριλίκια σου δεν είναι «γάμοι», όπως και να το βαφτίσουν οι νόμοι της ξεφτίλας και όσους «επιστήμονες» να πληρώσετε.

     • warrior avatar
      warrior @ ΚΜ 10/07/2014 10:13:58

      Άλλο επιχείρημα;;;;;

  • μελιτίνη avatar
   μελιτίνη @ ΜΑΡΤΙΟΣ 09/07/2014 02:16:28

   Καλά, δεν μας ενοχλεί, που πέταξαν οι "εταίροι" την χώρα μας στο βόθρο και ξιφομαχούμε τώρα για τα νομικά δικαιώματα συμβίωσης ελαχίστων εξαιρέσεων; Μάλλον εκτός από τη γη κάτω από τα πόδια μας, που χάνουμε καθημερινά, έχουμε χάσει ήδη εντελώς τα μυαλά μας και την αίσθηση των πρωτεραιοτήτων....!!!

 5. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ avatar
  ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ 08/07/2014 15:20:51

  Casus Belli εάν ψηφισθή το ονομαζόμενο σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων ζευγαριών. Διαζύγιο για πάντα, με κάθε σοβαρό Πατριώτη, πού εάν είναι και Χριστιανός, η αποχώρηση είναι δρόμος χωρίς επιστροφή !!! Οριστικά και με οποιοδήποτε τίμημα, τι παραπάνω επί του προκειμένου θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ?

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ 10/07/2014 00:39:40

   Εννοείται. Εκλείπει μετά οριστικά και το επιχείρημα «ΝΔ για να μην τυχόν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ». Να σοβαρευτούν, αλλιώς ας μείνουν να τους ψηφίζουν ... οι μελλόνυμφοι και οι ... Πόππερ της γειτονιάς.

 6. Ο Λαός Ξεχνά Τι Σημαίνει Αριστερά avatar
  Ο Λαός Ξεχνά Τι Σημαίνει Αριστερά 08/07/2014 16:58:38

  Αγαπητό Antinews.. Καλό θα είναι να αφήσετε του Δεξιούς να ιεραρχούν οι ίδιοι τα ζητήματα που τους απασχολούν.. Όταν θα έρθει στο προσκήνιο ο γάμος(!!!) των κιναίδων και η υιοθεσία παιδιών απ' αυτούς (καθώς το σύμφωνο ανοίγει το δρόμο) τότε να δούμε τι θα λέτε..

 7. Γιάννης avatar
  Γιάννης 08/07/2014 17:37:04

  Ίσα ίσα που η ΝΔ πρέπει να ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης.Περισσότεροι θα ναι αυτοί που θα δουν θετικά τη κίνηση από αυτούς που θα τη δουν αρνητικά.Χώρια που όποιος είναι λογικός ξέρει ότι έχουν δίκιο σε αυτό οι ομοφυλόφιλοι.Ευρώπη πρέπει να μαστε σε όλα όχι μόνο σε ότι δε μας ξινίζει.Τους ομοφυλόφιλους το κράτος δεν τους αναγνωρίζει νομικά,όχι γάμο,άλλα ούτε καν συμβίωση σήμερα.Αυτούς που θέλουν να καούν αντί να ταφούν τους στέλνουμε Βουλγαρία για να μη χάσει ο παπάς το χρήμα και στείλει τους ψήφους των θρήσκων αλλού,κάποια στιγμή να διαλέξουμε αν είμαστε Ευρώπη ή Ιράν.

  • Fotini avatar
   Fotini @ Γιάννης 09/07/2014 00:42:43

   ῾Ο Χριστός θάφτηκε, δέν τόν ἔκαψαν.

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ Γιάννης 09/07/2014 01:18:04

   «Περισσότεροι θα ναι αυτοί που θα δουν θετικά τη κίνηση από αυτούς που θα τη δουν αρνητικά» Αυτό είναι υποκειμενικό … ας πούμε, αρνητικά θα δει την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης ο Μήτσος, ο οποίος δεν είναι ο τύπος που δεσμεύεται επίσημα σε μια σχέση (αλλά προτιμά να «στρίβει διά του αρραβώνα») και ο οποίος κατάφερνε μόνιμα να «τη γλιτώνει» τάζοντας στον Μπάμπη ότι θα τον παντρευτεί ..... όταν… ψηφιστεί το σύμφωνο συμβίωσης ….

   • Η άλυτη εξίσωση avatar
    Η άλυτη εξίσωση @ roadrunner 09/07/2014 12:57:43

    :-) Πολύ σωστά! Αλλά ο Σταύρος είναι τόσο large, τόσο πολιτισμένος και υπεράνω, που δεν μπορεί ο νούς του να τη χωρέσει την τρέχουσα μικροαστική .... κατινιά. Αυτά τα ...ισορροπίστικα, είναι για τα παλιά τα κόμματα. Αυτός, μας φέρνει το νέο!

 8. dakegenop avatar
  dakegenop 09/07/2014 07:09:06

  Πολλοί φίλοι του ΠΟΤΑΜΙΟΥ μαζεύτηκαν εδώ μέσα....

 9. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 09/07/2014 12:02:44

  Ε, αυτό σημαίνει να πιάνεις τον ταύρο από τα κέρατα. Τί, μπρίκια κολλάμε;

 10. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 09/07/2014 12:14:27

  Με το ΠΑΣΟΚ τελικά σύμφωνο συμβίωσης έχουμε;

  • Η άλυτη εξίσωση avatar
   Η άλυτη εξίσωση @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 09/07/2014 13:00:28

   .. Αφού υπάρχει τραγική ερωτική σκοπιμότητα, τι τα χρειάζεστε εσείς τα σύμφωνα;

 11. ΜΑΡΤΙΟΣ avatar
  ΜΑΡΤΙΟΣ 09/07/2014 15:02:03

  Πάντως οι γάμπες της φωτογραφίας από μόνες τους τερματίζουν την συζήτηση περί φυσιολογικού και ανώμαλου,τουλάχιστον για όσους δεν είναι οπαδοί της ρήσης ''ου με πείσεις καν με πείσεις''.

 12. Νέστωρ avatar
  Νέστωρ 13/07/2014 15:30:46

  Παράλληλα με αυτά, οι λαθρομετανάστες βαφτίζονται παράτυποι μετανάστες, οπότε εύλογο είναι να αναμένουμε να βαφτίσουν τους κλέφτες παράτυπους οικειοποιητές αλλότριων αγαθών, τους φονιάδες παράτυπους αφαιρετές αλλότριας ζωής, και τα λοιπά. Δεν εξαλείφονται μόνο τα φύλα, αλλά και η διαφορά μεταξύ δικαίου και αδίκου, νόμιμου και παράνομου. Διότι, το να είσαι νόμιμος και να απολαμβάνεις τα εξ αυτού του γεγονότος απορρέοντα δικαιώματα είναι ενοχλητικό για τους παγκοσμιοποιητές μας. Δικαιώματα; Νομιμότητα; Φυσιολογικότητα; Τί ρατσιστικές διακρίσεις είναι αυτές; Κάτω ο ρατσισμός εναντίον των κλεφτών, των φονιάδων, και γενικώς των "διαφορετικών". (Μια λεπτομέρεια: Άλλο η διαφορετικότητα μεταξύ αρετών, και άλλο η διαφορετικότητα μεταξύ αρετής και κακίας. Πράγμα που εντέχνως αποσιωπάται.) Μην ξαφνιάζεστε. Εκεί δεν οδηγεί η "λογική" που πάνε να μας επιβάλουν; Τί Χριστιανός, τί τζιχαντιστής; Τί άνθρωπος του Θεού, τί μακελλάρης; Σιγά τώρα! Εκεί θα κολλήσουμε! Ρατσιστικά πράγματα. Αρκεί όλοι να πίνουν Coca Cola, να βλέπουν μουντιάλ, και να δουλεύουν τσάμπα 24 ώρες το 24ωρο. Τα υπόλοιπα αφήνουν τους παγκοσμιοποιητές παγερά αδιάφορους. Εμάς, όμως; Αλλά δεν μας ρώτησαν, νομίζω. Η παθητικότης, όπως στρώνει κοιμάται... Αν της αφήνουν σπίτι για να κοιμηθεί (βλέπε Συρία, Ιράκ, Παλαιστίνη, και γενικώς...)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.