#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/05/2013 15:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η δεξιά ατζέντα της ΝΔ επί τάπητος στο ΜαξίμουΣπανίως ένα κόμμα που βρίσκεται στην κυβέρνηση αλλάζει την πολιτική του, μόλις ένα χρόνο μετά την εκλογική νίκη του. Και όμως ακριβώς αυτό ετοιμάζεται να κάνει ο Αντώνης Σαμαράς, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση είναι τρικομματική και οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης θέτουν διάφορα θέματα και βάζουν προσκόμματα.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο Μέγαρο Μαξίμου μιλούν για σταδιακή «αλλαγή πολιτικής» και όσοι βρίσκονται κοντά στον Πρωθυπουργό, δέχονται ότι «δεν αλλάζει ο πυρήνας αλλά θα χρειαστούν επί μέρους αλλαγές».

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι η παρούσα κυβέρνηση στηρίζεται σε μια προγραμματική συμφωνία τριών εταίρων, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, που δεν μπορεί ­να εφαρμοστεί στο σύνολό της και ως εκ τούτου οδηγούμαστε σταδιακά σε αλλαγή πλεύσης.

Η στάση της ηγετικής ομάδας της ΝΔ στο λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο είναι ενδεικτική και αποτελεί ένα σαφές δείγμα για το πώς θα κινηθεί το επόμενο διάστημα. «Υπάρχει και η δική μας ατζέντα και δεν μπορούμε εμείς συνεχώς να υποχωρούμε σε ότι ζητάει ή θέτει το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ» λένε στενοί συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά.

Το επόμενο διάστημα θα δούμε πολλές κινήσεις προς την ανάδειξη μιας πιο δεξιάς ατζέντας που θα διαχωρίζει τη ΝΔ από τους άλλους δυο κυβερνητικούς εταίρους, καθώς καθίσταται ζωτικής σημασίας θέμα η διαφοροποίηση του Μεγάρου Μαξίμου από τους άλλους δυο κυβερνητικούς εταίρους που εκκινούν και από άλλη ιδεολογική αφετηρία.

Ο Πρωθυπουργός, παρ' ότι δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του, καταστρώνει τη στρατηγική του σε τρεις άξονες: ανασύνταξη και διεύρυνση των δυνάμεών του ενόψει του συνεδρίου, χάραξη νέας πολιτικής δράσης και η ανάδειξη μιας νέας ηγετικής ομάδας, που θα επισημοποιηθεί και μέσω της εκλογής της νέας Πολιτικής Επιτροπής.

Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί δεδομένο τον πλήρη έλεγχο του κόμματος, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ίχνος εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

Το συνέδριο θα αποτελέσει και πεδίο αναδιαμόρφωσης των εσωτερικών συσχετισμών και τίποτε δεν εγγυάται ότι η «πολιτική πλειοψηφία» οδηγεί και σε οργανωτική υπεροχή και τούμπαλιν.

Ενόψει του συνεδρίου, ο Πρωθυπουργός θα πυκνώσει και την κομματική του δραστηριότητα και θα κάνει κάποιες στοχευμένες εμφανίσεις, πριν την κεντρική του ομιλία, όπου θα δώσει το στίγμα της νέας πορείας.

Ο Αντ. Σαμαράς από του επισήμου βήματος της κορυφαίας κομματικής διαδικασίας, αναμένεται να μιλήσει για κάτι περισσότερο από το αντικείμενο του ίδιου του συνεδρίου, για το μέλλον της ΝΔ, της κεντροδεξιάς και της κυβέρνησης.

Οι διεργασίες θα είναι έντονες το επόμενο διάστημα λόγω και των κινήσεων που θα γίνουν στα πλαίσια της νέας διεύρυνσης και στο Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν ότι ο Αντ. Σαμαράς θα μιλήσει για το μέλλον και μεταφέρουν την πολιτική ευθύνη σε κάθε στέλεχος της ΝΔ, χωρίς πρόθεση «διοικητικού ελέγχου» από την κομματική ηγεσία.

Στενοί συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά λένε ότι το επικείμενο συνέδριο θα είναι μια ευκαιρία να κλείσει ο Πρωθυπουργός όλους τους λογαριασμούς που υπάρχουν ανοικτοί με το παρελθόν.

 Mάρκος Aυρήλιος

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 24/05/2013 11:47:41

  Η υπόθεση ότι "η προγραμματική συμφωνία τριών εταίρων δεν μπορεί ­να εφαρμοστεί στο σύνολό της και ως εκ τούτου οδηγούμαστε σταδιακά σε αλλαγή πλεύσης σκοντάφτει σε αξεπέραστο εμπόδιο":
  Οι ομόφατσοί μας απο την πόλη του Καίσαρα έλεγαν pacta sunt servanda.
  Βέβαια, πάντα μπορεί κανείς ελεύθερα να φαντασιωθεί ότι "τον λένε Ιούλιο", να περάσει τον Ρουβίκωνα και ν΄αναφωνήσει alea jacta est.
  Αλλά τότε, μυριόστομη θ' ακουστεί η κραυγή Sic transit gloria mundi, ο δήθεν "Ιούλιος" θ' αποδειχθεί "Κάσσιος" και θα κάνει την μεγάλη ομολογία: "Μea culpa".
  Στο τέλος, σαν άλλος Γαλάτης αρχηγός Βρέννος, θ' αφήσει το ξίφος του πάνω στη ζυγαριά με τα λάφυρα και θα πεί στον κ. Αλέξη: "Vae victis".

  • Βασίλης Παπαχρήστος avatar
   Βασίλης Παπαχρήστος @ Uncle Stgm 24/05/2013 13:05:33

   Xαίρομαι να συναντώ τέτοια λατινομάθεια!Μπράβο,ειλικρινά!

  • MAYRO XABIARI avatar
   MAYRO XABIARI @ Uncle Stgm 24/05/2013 13:26:51

   Στο τέλος, σαν άλλος Γαλάτης αρχηγός Βρέννος, θ’ αφήσει το ξίφος του πάνω στη ζυγαριά με τα λάφυρα και θα πεί στον κ. Αλέξη: “Vae victis”.

   Και κατόπιν εορτής, θα καταλάβει ότι "pessimum genus inimicorum laudantes" και αυτοί απλά θα του πούνε "errare humanum est" και όλοι μαζί "sic transit gloria mundi", ενώ ο Αλέξης θα επιχαίρει "omnia causa fiunt ".

  • periopos avatar
   periopos @ Uncle Stgm 24/05/2013 15:26:05

   Άρα μένει σε μας να εφαρμόσουμε το "respice, adspice, prospice" αφού οι άλλοι "possunt quia posse videntur".

  • Σωτ Μητραλ avatar
   Σωτ Μητραλ @ Uncle Stgm 24/05/2013 16:45:51

   Τϊ ταλέντο! Φοβερός.

  • Γυναίκα της Πίνδου avatar
   Γυναίκα της Πίνδου @ Uncle Stgm 24/05/2013 18:33:44

   και ο απλός λαός θα φωνάζει στην άμμο: "Οι μελλοθάνατοι σας χαιρετούν"...

   • Uncle Stgm avatar
    Uncle Stgm @ Γυναίκα της Πίνδου 24/05/2013 19:29:58

    Το σχόλιο της Γυναίκας της Πίνδου, λέει με τον πιό έξυπνο τρόπο τη φοβερή αλήθεια: Γι' αυτό που συνήθως έρχεται, όταν τα κούφια κεφάλια είναι γεμάτα υπέρθερμο αέρα.

 2. parsifal avatar
  parsifal 24/05/2013 11:52:47

  Αν ο Σαμαράς αναδείξει εκίνα που (πρέπει) να διαχωρίζουν το κόμμα του απο τον "κεντρο-αριστερό" πολτό, ουσιαστικά τα Εθνικά θέματα και την αντιμετώπιση τους με πρώτο την ανάσχεση και το ρίξιμο στην θάλασσα της λαθρομεταναστευτικής πέμπτης φάλαγγος, θα στηριχθεί απο πολλούς Ελληνες.
  Οχι γιατί ξαφνικά θα γίνουν ΝΔ, κόμμα βουτηγμένο ως το λαιμό στην καταστροφική διαχείριση οικονομίας και Εθνικής Ασφάλειας εως σήμερα... Αποκλειστικά και μόνον γιατί θα υπάρξει η ελπίδα ρήξεως με το παρελθόν, γιατί θα τολμήσει κάποιθος να μιλήσει για Ασφάλεια, για Πατρίδα, για Κρατικό μονοπώλειο της βίας, για αξιοπρεπή αντιμετώπιση του Τουρκικού αναθεωρητισμού, για απόρριψη της συγκριτιστικής και παγκοσμιοποιητικής αρλουμπολογίας.
  Τον Στρατό στα σύνορα, την Αστυνομία στους δρόμους, κάθαρση της εκπαιδεύσεως απο την "προοδευτική" ημι-εγγράμματη σαβούρα, διάλυση της παρασιτικής δημοσιουπαλληλίας, ελεγχο και καταστολή στην ασυδοσία των βοθροκάναλων - χαλκείων της ΜΙΤ, ορους στους "Συμμάχους - εταίρους" ΤΩΡΑ που εχουν το αυγό στον κ@λο γεωστρατηγικά...
  Εχει τα δέοντα ;

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ parsifal 24/05/2013 13:15:46

   Γεια σου parsifal.
   +1

  • Ρηνα avatar
   Ρηνα @ parsifal 24/05/2013 16:06:22

   Τα μπικικινια δεν εχει.....

 3. GO avatar
  GO 24/05/2013 12:00:41

  Ave Uncle Stgm!

  • Αντίθεσις avatar
   Αντίθεσις @ GO 24/05/2013 22:18:55

   "Ave patruus Stgm!" θέλετε να πείτε.

   Ή "Ave divinus!", αν πρόκειται για τον ίδιο σχολιογράφο που παλαιότερα χρησιμοποιούσε το (έξυπνα) διττής σημασίας ψευδώνυμο "Θείος".

   • GO avatar
    GO @ Αντίθεσις 24/05/2013 22:37:35

    Αν και ήμουν του πρακτικού και όχι του κλασσικού, θεωρώ πιο δόκιμο, το:
    Ave Unclestgmus!
    Τι λέτε;

 4. πολιτης avatar
  πολιτης 24/05/2013 12:49:16

  Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί δεδομένο τον πλήρη έλεγχο του κόμματος, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ίχνος εσωκομματικής αντιπολίτευσης.!!!!!
  το μεγα θεμα αν δεν το εχουν αντιληφθει οι "σχεδιαστες του μελλοντος" της παραταξης ειναι ποια απηχηση εχει το κομμα στην ελληνικη κοινωνια σημερα.
  αν εισαι μονοκρατορας του 5% εισαι για κλαματα.
  πρωταρχικο μελημα επομενως πρεπει να ειναι η επανασυνδεση με την κοινωνια και ολα τα υπολοιπα επονται .
  οσο ο σαμαρας ευρισκομενος υπο την θεωρητικη ομηρια του πασοκ και ποιωντας την αναγκη φιλοτιμια καλυπτει τα αισχη τους ποιωντας την νησσα σε καιρια θεματα που εχουν αναδειχθει και απαιτουν απαντησεις, οπως εχοντας τον υποδικο γεωργιου της περιβοητης ΕΛΣΤΑΤ στη θεση του περιβαλλοντας τον με μανδυα προστασιας για την εθνικη προδοσια που διεπραξε, τοσο χανει και το μοναδικο πλεονεκτημα του ηθικου προβαδισματος που ειχε και σταδιακα απολενεται.
  η χωρα χρειαζεται ρηξηκελευθες αποφασεις και εναν ηγετη που θα την οδηγησει και παλι με εθνικη υπερηφανεια να σταθει στα ποδια της. να αφησει πισω της αυτους που την κατασυκοφαντησαν, λοιδωρησαν, κατεκλεψαν, κατεστρεψαν.
  προεχουν αυτα και τα εσωκομματικα και οι τακτικισμοι λιγο ενδιαφερουν και ακομη λιγοτερους απασχολουν.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ πολιτης 24/05/2013 20:54:52

   Σε όλες τις δημοσκοπήσεις πάντως στο 40-44% είναι η αποδοχή του Σαμαρά στην κοινωνία. Πρώτη φορά με τέτοια κατάσταση και τέτοια μέτρα, ο Πρωθυπουργός τυγχάνει τέτοιας θετικής εκτίμησης.

 5. Zame avatar
  Zame 24/05/2013 13:29:26

  xaxaa..!! (παγκοσμιοποιητικής αρλουμπολογίας..) ..καλοοο!

 6. Αρχιμήδης avatar
  Αρχιμήδης 24/05/2013 14:00:22

  Πράγματι, αν η Χ.Α. συνεχίσει την άνοδό της, μόνο προς τα Δεξια θα μπορεί ν ελπίζει να βρεί συνεταίρο στην νέα συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές ο Σαμαράς.
  Ούτως ή άλλως ΔΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ είναι καμμένα χαρτιά και δ΄υσκολα θα μπούν στη βουλή. Μάλλον το έχει καταλάβει και παίρνει τα μέτρα του...

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Αρχιμήδης 24/05/2013 20:56:57

   Να τελειώνει με το θέμα ΧΑ θέλει, όχι να βρει συμμαχίες. Και αυτό γίνεται όταν αποδείξει και στους πλέον δύσπιστους πως είναι έντιμος και αποφασιστικός και νοιάζεται για λαό και πατρίδα στην πράξη. Στα λόγια χορτάσαμε από κορώνες, και ειδικά από υπερπατριώτες (Ανελ, ΧΑ)...

 7. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 24/05/2013 14:10:12

  Τα μπράβο μου στον αρθρογράφο αλλά κ´ στους σχολιαστές πιο πάνω,στο antinews όσο ενδιαφέροντα είναι τα άρθρα άλλο τόσο ενδιαφέρον είναι κ´ τα σχόλια μπράβο Παιδιά!!!!'''

 8. B.Q avatar
  B.Q 24/05/2013 14:44:58

  Δεξιές, αριστερές και αριστεροδέξιες ατζέντες..... Ποιός νοιάζεται;
  Η αλήθεια είναι οτι αυτή η βαρετή, τρικομματική, συμφεροντολογική συμπόρευση, αποτελεί έναν αντιπαραγωγικό εκ συμφέροντος ''γάμο'', μιά κατ΄ανάγκην, κουραστική και αδιέξοδη ''συμμαχία'', που δεν είναι εφικτό να γεννήσει απολύτως κανένα όραμα, ούτε και να εμπνεύσει, κανενός είδους... ευρεία συμπαράταξη.
  Αν η τρικολόρε σύμπραξη ήταν ζωγραφιά, θα μπορούσε να παρίστανε ένα τρισάθλιο κάρο φορτωμένο με σάπια, σκουληκοφαγωμένα φρούτα, που όμως εντελώς απρόσμενα, αδικαιολόγητα και υμνώντας χαρωπά το παράδοξο, θα το έσερνε αδιαμαρτύρητα και στωϊκά ένα υγιές, καθαρόαιμο άλογο, μόνο και μόνο γιατί εκ φύσεως ήταν εργατικό και δεν ανεχόταν το άσκοπο ραχάτι του στο... στάβλο. Ίσως να λειτουργούσε και ....αυτοτιμωρητικά, η τόση ''αφοσίωση'' στο άνευ εκπλήξεων, συμβατικό του κάτεργο....
  Τι νόημα όμως έχει, ν΄αρνιέται κανένας τη φύση του και αν την αρνηθεί, ως πότε θα το αντέξει δίχως να πληρώσει βαρύ τίμημα; :-)
  Ο Τολμών, νικά!
  Πάντα, έτσι κι αλλιώς με κάποιον βαθύτερο τρόπο νικά, ότι κι αν λένε οι παρατηρητές και οι κομπάρσοι.
  Για να δούμε αν τον αντέχει τελικά τον ...καλπασμό!

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ B.Q 24/05/2013 20:58:59

   Σωστή! Και καή παρομοιώση. Εύχομαι κι εγώ το άλογο να καλπάσει αποδεσμευμένο από κάρα και φορτία. Γιατί τη δυνατότητα την έχει. Είναι από τα ελάχιστα τέτοιας ράτσας...

 9. Zame avatar
  Zame 24/05/2013 15:51:19

  Νομίζω πως ο καλπασμός θα εχει την αντοχη αν δεν έχει πορεία ανεύρεσης χωματερής..
  αλλά ενος εργαστηριακού χώρου διερεύνησης & περισυλλογής ..

  Η επιπόλαια & ανόητα επιβαρυμένη..κλπ..
  διαδρομή της ΝΔ κάνει αυτήν την μεταφορά των 'ευαίσθητων δεδομένων'
  να απαιτεί πολύ ΥΨΗΛΗ επιμέλεια..
  έστω και αν είναι χωρίς πρόθεση «διοικητικού ελέγχου»
  από την κομματική ηγεσία.

  Οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ..και κατά μία έννοια διαπαιδαγωγούν..
  & ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ συνειδήσεις..
  Νομιζω πως τα πρώτα ψήγματα αλλαγής σε επιπέδο πολιτικού πολιτισμού..
  θα είναι διακριτά όταν γίνει ΣΑΦΗ η ιεράρχηση
  των προτεραιοτήτων της κοινωνίας..
  σε μία εύρυθμη & δίκαια λειτουργία της..
  γιατί μόνον το δίκαιο & η αξιοκρατία μπορούν να λειτουργούν ως η συγκολλητική ουσία της κοινωνιας.

  Είναι κατανοητό & θεμιτό άλλωστε πως
  Ηθικό πολιτικά αιτήματα επιβάλουν την διευθέτηση της οικονομίας
  και την Κοινωνικό–οικονομική δικαιοσύνη..οπου χωρις αυτην
  οποιαδήποτε μορφή ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ
  θα είναι απλώς Α δ ύ ν α τ η!

 10. Ελπιδοφορος avatar
  Ελπιδοφορος 24/05/2013 17:04:27

  Ποια είναι η δεξιά πολιτική;
  Τόσα χρόνια αυτά που εφάρμοζε η νέα δημοκρατία δεν ήταν δεξιά πολιτική;
  Μήπως να αρχίσουμε από το τι σημαίνει νέα δημοκρατία;

  Οι πολίτες τα “έχουμε παίξει”!
  Οι αριστεροί θολοκουλτουριάρηδες συζητάνε επί χρόνια για να μην καταλήγουν παρά μόνο σε διασπάσεις , κολλήσαμε και μείς φαίνεται το μικρόβιο.

  Προς τα πού θα πρέπει να στραφεί η νέα δημοκρατία ενώ είναι ήλιου φαεινότερο!
  Από το 74 και έπειτα η δεξιά πολιτική είναι ανύπαρκτη και καταστραφήκαμε με την ανοχή μας απέναντι σε μια ιδεολογία που από όπου πέρασε άφησε συντρίμμια.


  Στην αντιπολίτευση βρέθηκαν και προσπαθούν να μας φιμώσουν.
  Στην αντιπολίτευση βρέθηκαν και κάνουν αντισυγκεντρώσεις σε όποιον αυτοί νομίζουν ότι ΔΕΝ είναι δημοκράτης , κατά πως το έννουν αυτοί βέβαια.
  Άκρο είναι , αλλά από πού αντλούν αυτό το δικαίωμα;
  Με αυτή τη λογική και ο Σαμαράς που τους λέει ότι είναι άκρο – και είναι σταλινικό άκρο – έχει δικαίωμα η νέα δημοκρατία να κάνει αντισυγκεντρώσεις;

  Ας βγει να πει αλήθειες ο Σαμαράς και ας κάνει και το κόμμα την αυτοκριτική του.
  Με το να κρυβόμαστε απλώς καταστρεφόμαστε, και δεν το βλέπει μόνο όποιος δεν θέλει να το δει.


  Τσοχατζόπουλος σήμερα , το πασοκ ήταν αριστερό και σοσιαλιστικό όπως δηλώνει και το όνομα του εξάλλου .
  Ε ας αφήσει η νέα δημοκρατία και τους οριτζιναλ Σταλινικούς μαζί με τους λαθροεισβολείς να μας αποτελειώσουν μέχρι να καταλήξουμε προς τα πού θα πάμε.

  • euagelos avatar
   euagelos @ Ελπιδοφορος 24/05/2013 20:29:18

   Ε, αυτό θα κάνουν... Μετά θα πάν οι ορίτζιναλ Σταλινικοί μαζί με τους δήθεν φιλελεύθερους κρυφοσταλινικούς στην Ελβετία και μαζί με τους υπόλοιπους κρυφοσταλινικούς της Ένωσης (της Ευρωπαϊκής ντε, όχι της άλλης) θα τα φαν μαζί. Μάλλον το έχουν μελετήσει καλά το θέμα.

 11. Δήμητρα avatar
  Δήμητρα 24/05/2013 20:52:36

  ...αλλαγή πλεύσης....Αναμένουμε αυτή την πολυπόθητη αλλαγή ρότας στον κατάλληλο χρόνο ....Το καράβι (ΕΛΛΑΣ) ήταν ανεμορδαμένο και με πορεία προκαθορισμένη, έτοιμο για φούντο ...Στο καράβι όποιο κι αν είναι τ'όνομά του (π.χ. ΕΛΛΑΣ ,ΝΔ κ.τ.λ.) πάντα ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ είναι ΕΝΑΣ ούτε δύο ούτε τρεις (...). Ένας είναι και όταν ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ απλώς ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ οι υπόλοιποι υπακούν και εκτελούν. Εξ'άλλου ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ φάνηκε ότι είναι άξιος και με ικανότητες.Οι διαφωνούντες/ανυπάκουοι/ταραξίες κλπ στ'αμπάρια .... Και προσέχουμε ιδιαιτέρως τους πιο επικίνδυνους :" τους υποστηριζόμενους (έξωθεν)ανεπαρκείς ..." και επ'ουδενί δεν παραδίνουμε το τιμόνι. Οι διαφωνούντες δε επιβάτες ,απλώς αποβιβάζονται στο πρώτο λιμάνι....ή αποβιβάζονται....οικειοθελώς και κολυμπώντας......

 12. Χρήστος avatar
  Χρήστος 25/05/2013 12:53:53

  Μονόδρομος για την Ν.Δ. η επιστροφή στις αρχές και ιδέες της παράταξης, όπως αυτές εκφράστηκαν καλύτερα δηλαδή από τον μεγάλο Ευάγγελο Αβέρωφ. Να ξαναγίνει επιτέλους ο φορέας της κιβωτού των ιερών αξιών του έθνους μας, της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας.΄΄Ηρθε η ώρα η θωλοκουλτούρα και εθνομηδενισμ΄'ος της αριστεράς (και οι γλύφτες της μέσα στη ΝΔ) να μπουν στο περιθώριο της ιστορίας (ξανά).

 13. Τί να λέμε; avatar
  Τί να λέμε; 25/05/2013 17:19:51

  Το ΠΑΣΟΚ έχει πέσει δημοσκοπικά στα όρια του 3%.
  Στις δε Ευρωεκλογές, αμφιβάλλω αν εκλέξει 1 ή το 2 πολύ βουλευτές...
  Ωστόσο, οι θέσεις κλειδιά στο δημόσιο τομέα είναι ακόμη στα χέρια αυτών των σκαθαριών....οι οποίοι θα βρουν άλλη στέγη: το ΣΥΡΙΖΑ
  Από το 1981, που ο Αντρέας άλωσε το δημόσιο, αυτοί κυβερνούν...μαζί με κάποιους Νεοδημοκράτες που φρόντιζαν να διορίζουν κομμουνιστές...
  Ποιά ΝΔ μου τσαμπουνάτε;
  Και να διαλυθεί, κάποια λαμόγια που έοχυν βρει εκεί στέγη θα μετοικήσουν όπως οι ΠΑΣΟΚατζήδες σε άλλους σχηματισμούς...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.