#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/03/2011 20:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η δήθεν "ανταρσία των Τομεαρχών" στη ΝΔ και οι πρόθυμοι διαστρεβλωτές της αλήθειας

[caption id="attachment_93926" align="alignleft" width="600" caption="λάσπη..."][/caption]

Το ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά στις Βρυξέλλες επιβεβαίωσε την αλήθεια που πολλοί εγχώριοι αρνούνται να παραδεχθούν: ότι η πολιτική Σαμαρά δεν ακούγεται απλώς στην Ευρώπη, αλλά πείθει και κερδίζει συμμάχους. Και ο αγώνας του για την Ελλάδα, αποκτά μιμητές. Στην Ιβηρική χερσόνησο, στη Βόρεια Ευρώπη, όπου ελλοχεύει σκιά Μνημονίου. Όσο η Κυβέρνηση του Ψεύδους και του Μνημονίου διαλύεται πνιγμένη στο Αλαλούμ της, τόσο η Αξιωματική Αντιπολίτευση διεμβολίζει τη σαθρότητά της. Και αυτό η εγχώρια συμμαχία των προθύμων δεν το αντέχει.

Πολιτική επίθεση ο Σαμαράς στην Ευρώπη; Παραπολιτική αταξία κατά ΝΔ οι πρόθυμοι…

Αφορμή, η συνάντηση του Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ με Τομεάρχες – Βουλευτές.

Τι ήταν να συναντηθούν; Το μυρίστηκε η πρόθυμη συμμαχία, έλειπε και ο Σαμαράς, είπε να συμπράξει… Και βγαίνει το αγαπημένο της Αγίας Οικογενείας  από φιλοκυβερνητική εφημερίδα ως ντελάλης: «ακούσατε-ακούσατε, ανταρσία σε μέγεθος mini». Ο γραμματέας της ΚΟ κ.Τασούλας την επομένη απαντά με επιστολή: «Σας διαβεβαιώνω πως ούτε ανταρσία, έστω μίνι, ούτε αμηχανία σημειώθηκαν». Και πήγε να γιορτάσει ο Γραμματέας την Εθνική Παλιγγενεσία ήσυχος, αλλά η διάψευσή του δεν ήταν αρκετή για να κατασιγάσει το πάθος των εξαπτερύγων.

Μάταια ο Μιχελάκης προσπαθούσε να καλμάρει τους προθύμους, επαναλαμβάνοντας ότι: «Δεν συνέβη αυτό που λέγεται. (…) Όποιοι μίλησαν λένε ότι δεν ειπώθηκαν αυτά τα πράγματα» (…) Διαψεύδω ένα γεγονός και λέω ότι δε συνέβη καν…». Επί μιαν εβδομάδα σχεδόν η "συνωμοσία των τομεαρχών" κυριαρχεί σε φυλλάδες και κανάλια.

Ποια είναι η αλήθεια;Προς Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Κύριε Διευθυντά

Την Τετάρτη 23/3 στο γραφείο μου στη Βουλή συναντήθηκα με τους συναδέλφους μου Τομεάρχες για να συζητήσουμε πώς θα κάνουμε κοινοβουλευτικά τη δουλειά μας καλύτερα.

Προέκυψαν, έπειτα από μια ειλικρινέστατη και γόνιμη συζήτηση που έγινε σε άριστο κλίμα, συγκεκριμένες οργανωτικές πρωτοβουλίες που πρέπει να παρθούν, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι άλλωστε διαρκής.

Αυτή η συνάντηση παρουσιάσθηκε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας σας ως «μίνι ανταρσία» που με έφερνε «συχνά σε αμηχανία».  Σας διαβεβαιώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως ούτε ανταρσία, έστω μίνι, ούτε αμηχανία σημειώθηκαν.

Μόνη μας έγνοια υπήρξε, επαναλαμβάνω, το πώς θα οργανώσουμε καλύτερα τη δουλειά μας σε όλα τα επίπεδα.  Και ο μόνος τρόπος να το κάνουμε αυτό είναι συνεργαζόμενοι και συνομιλούντες.  Και ας βλέπουν κάποιοι σε αυτό δήθεν ανταρσίες και αμηχανίες!

Με εκτίμηση

Κώστας Τασούλας Γεν.Γραμματέας Κ.Ο. Ν.Δ.Βουλευτής Ιωαννίνων

Αθήνα, 28 Μαρτίου 2011

Κυρία Ταβουλάρη,

Διάβασα με έκπληξη στο ρεπορτάζ που υπογράφετε στην έγκυρη εφημερίδα Real News, να μου αποδίδετε και μάλιστα εντός εισαγωγικών η φράση «με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ο αρχηγός σε άδεια γραφεία τα απογεύματα, σαν φάντασμα».

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν επρόκειτο να σας διαψεύσω ακόμα και αν η φράση αυτή πλησίαζε στο ελάχιστο και στο πνεύμα των τοποθετήσεων μου στη σχετική σύσκεψη των Τομεαρχών της Ν.Δ.  Όμως τα αποδιδόμενα σε μένα είναι εντελώς ανυπόστατα και ψευδή.  Έστω και αν δεν επικοινωνήσατε μαζί μου προκειμένου να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω το ρεπορτάζ στο μέτρο που με αφορά, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οφείλονται σε «καλοπροαίρετες» διαρροές τις εξυπηρετούμενες σκοπιμότητες των οποίων αισιοδοξώ ότι θα ανακαλύψετε.

Ελπίζω σε σχετική και άμεση διόρθωση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη φιλοξενία.

Φιλικά

Χρήστος Ζώης

Βουλευτής Λάρισας

ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (Flash): Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα στη Ν.Δ. με μια σύσκεψη που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, την οποία συγκάλεσε ο κ. Τασούλας και στην οποία συμμετείχαν οι Τομεάρχες της Ν.Δ. και εκεί οι πληροφορίες λένε ότι υπήρξαν ενστάσεις και διαμαρτυρίες για τον τρόπο λειτουργίας της Ν.Δ. Ένας εκ των Τομεαρχών που έθεσε ζητήματα σε αυτή τη σύσκεψη ήταν ο Γραμματέας Προγράμματος της Ν.Δ. ο κ. Ευρ. Στυλιανίδης.

ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Εγώ δεν ήμουν παρών στη σύσκεψη, διότι δεν είμαι Τομεάρχης, είμαι Γραμματέας Προγράμματος και απλά συνεργαζόμενος με τους Τομεάρχες. Επομένως, δεν θα μπορούσα να μεταφέρω ή να σχολιάσω κάτι εγώ. Αυτό, όμως, που θα ήθελα εγώ να ξεκαθαρίσω είναι το εξής: ότι το τελευταίο διάστημα επιδιώκεται και αυτό παρατηρείται κάθε φορά, όταν η Ν.Δ. και ο Α. Σαμαράς σημειώνουν σημάδια ανάκαμψης και αντεπίθεσης, θα έλεγα, προς την κυβέρνηση, αποτελεσματικής αντεπίθεσης, εμφανίζεται μονίμως η κυβέρνηση να δημιουργεί εντυπώσεις για κλίμα εσωστρέφειας, η οποία δεν είναι υπαρκτή. Εγώ αυτό που τόνισα χθες στο κρατικό ραδιόφωνο ήταν το εξής: Ότι από τις αρχές Φλεβάρη με εντολή του Προέδρου του κόμματος Α. Σαμαρά, η Γραμματεία Προγράμματος απεύθυνε επιστολές προς όλους τους Τομεάρχες και τους ζήτησε να συμμετέχουν πρωταγωνιστικά στη διαμόρφωση του προγράμματος. Πολλοί εξ αυτών έχουν ήδη ανταποκριθεί και έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους. Και τώρα βρισκόμαστε στη διαδικασία μιας κλειστής διαβούλευσης, προκειμένου να σχηματοποιηθεί από κοινού ο προγραμματικός μας λόγος για μια διακυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης που θα μπορέσει να βγάλει τη χώρα από την κρίση και να δώσει την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση της Ν.Δ. ξεκάθαρα. Παράλληλα, χθες, απομονώθηκε ουσιαστικά μια μου φράση, διότι εξηγώντας αυτή τη συνεργασία, η οποία σιγά-σιγά εδραιώνεται, έγινε αναφορά σε αυτή τη σύσκεψη στην οποία δεν ήμουν παρών. Έχω, λοιπόν, να πω ότι η ηγεσία μας επιδιώκει συνεχώς να βρίσκεται σε απόλυτη εναρμόνιση και με την Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά και με όλους όσους έχουν υπεύθυνο ρόλο και το να δημιουργούνται τέτοιου είδους εντυπώσεις δεν νομίζω ότι ωφελεί κανέναν και θεωρώ ότι είναι και σκόπιμες από κάποιους

Μαργαρίτης Τζίμας, Τομεάρχης – Βουλευτής ΝΔ: "Δεν ήμουν παρών"

ΣΧΟΛΙΑ

 1. factorx avatar
  factorx 29/03/2011 20:22:24

  Άλλη διαστρέβλωση: ο Νότης Μηταράκης, Αν. Τομεάρχης Οικονομίας:
  μίλησε σήμερα το πρωϊ για αποκατάσταση 13ης-14ης σύνταξης στους χαμηλοσυνταξιούχους και οι Καμπουράκης – Λάλας διακωμωδούσαν λέγοντας ότι είπε για αποκατάσταση 13ου-14ου μισθού.
  Πως τους παίζεις όλους αυτούς;

  • man8os avatar
   man8os @ factorx 29/03/2011 20:38:55

   Μυνηση για διασπορα ψευδων ειδησεων.

   • zackii avatar
    zackii @ man8os 30/03/2011 07:23:18

    Γιατί, αν έλεγε αυτό, θα διαφωνούσατε, η έχετε μπει στη λογική του ΔΝΤ, και δεν το ξέρετε? Επειδή κάποια μέρα θα εξαγγελθεί αυτό, μιας και η κατάργηση του 13ου-14ου μισθού ήταν ολέθριο σφάλμα που σπρώχνει πιό βαθειά στην ύφεση, ελπίζω να μη δω καμμιά κωλοτούμπα και να γράφετε ότι εσείς το λέγατε...

 2. thanasis avatar
  thanasis 29/03/2011 20:23:10

  ηυ μαχη δεν γινεται στα γραφειο αλλα στην δουλεια
  στο καφενειο στη παρεα παντου για αυτο
  οτι και αν γραφουν οι εφημεριδες οι οπαδοι
  και η σιωπηλη πλειοψηφια αγωνιζεται και
  σαν χειμμαρος θα παρασυρη τα παπαγαλακια
  της συμμοριας των προθυμων

 3. giannis avatar
  giannis 29/03/2011 20:42:20

  Δεν είναι μόνο τα ΜΜΕ. Είναι και μέσα στην ΝΔ ένα σωρό πρόθυμοι. Αν έβγαζαν πρόεδρο στο συνέδριο η Ντόρα θα έπαιρνε 70%. Νομίζουμε ότι αυτό το 70% έχει εξαφανιστεί; Όχι βέβαια. 5-10 γραφικοί φύγανε και πολλοί άλλοι το γυρίσανε στον ανταρτοπόλεμο.

 4. λαικη δεξια avatar
  λαικη δεξια 29/03/2011 21:01:12

  ο εχθρος ειναι τα δημοσιογραφακια των ειδησεων και των ενημερωτικων εκπομπων.απο την αρχη υπερασπιστηκαν το μνημονιο,σε εντολη των αφεντικων τους και συνεχιζουν αδιακοπα τον πολεμο,εναντια στους ελληνες και την ελλαδα.ετσι λοιπον,αφου θελουν πολεμο,πολεμο θα εχουν.κλεινουμε τηλεοραση,δεν αγοραζουμε εφημεριδες που αρθρογραφουν και τους χαλαμε καθε ζωντανη συνδεση,με οποιο τροπο.απολιτιστοι αυτοι,απολιτιστοι και εμεις.

 5. Αιας Τ. avatar
  Αιας Τ. 29/03/2011 21:08:51

  είδατε τι έκανε το τράβηγμα του αυτιού σήμερα από τον Πρόεδρο?
  αρνάκια όλοι...

  όπως γράφεται και πιο πάνω υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι στο κόμμα!!

 6. ΑΡΚΑΣ avatar
  ΑΡΚΑΣ 30/03/2011 01:29:45

  Μην πιστεύετε την κάθε βλακεία που σας αραδιάζουν τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας. Ο Σαμαράς ξέρει πολύ καλά τί του γίνεται. Και με αρκετούς τομεάρχες γνωρίζεται από παλιά, πολύ παλιά.

  Μην ανησυχείτε λοιπόν από ειδήσεις του ποδιού...

 7. nik karas avatar
  nik karas 30/03/2011 09:41:59

  Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ. ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΚΟΥΠΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ!

 8. ANNITA avatar
  ANNITA 30/03/2011 10:13:54

  Ημουν σίγουρη ότι ο αγώνας που έδωσε στη Βρυξέλλες θα τον δικαίωνε, όχι μόνο και το ταξίδι στο Ελσίνκι να βολιδοσκοπήσει την πολιτική των Ιρλανδών απέναντι στο μνημόνιο θα του έδινε μια εικόνα για τον τρόπο αντιμετώπισης του μνημονίου και στην Ελλάδα. Οι χειρισμοί του είναι μεθοδευμένοι. ΄Εχουμε λοιπόν κάποιον που μπορούμε μέχρι στιγμής να στηριχθούμε σαν κράτος.Το πιο δυνατό σημείο του είναι ότι δεν δέχεται να συγκυβερνήσει με την τωρινή κυβέρνηση η οποία θα συμπαρασύρει στο πέρασμά της όσα κόμματα την στηρίξουν και με αυτόν το τρόπο αν συμβεί αυτό θα μπεί ο λαός σε καινούργιες περιπέτειες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.