#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/11/2010 22:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η γενιά των 592 ευρώ είναι εδώΔυστυχώς όταν σε τέτοιες περιόδους επιβεβαιωνόμαστε, δεν είναι καλό πράγμα.  Καλύτερα να μην είχαμε την είδηση παρά να αντιμετωπίσει ο κόσμος το νέο χάος που έρχεται. Πριν λίγο καιρό γράφαμε στο antinews ότι προετοιμάζονται μειώσεις του μισθολογικού κόστους και ελαστικοποίηση των όρων εργασίας, δήθεν για να γίνει πιο ανταγωνιστική η οικονομία. Ηρθε λοιπόν η Λ. Κατσέλη να βάλει τη σφραγίδα της στις πιο επώδυνες αλλαγές που έρχονται και οι οποίες είναι συνέχεια του νόμου Λοβέρδου.

Μιλώντας στο συνέδριο The Big HR Debate η υπουργός εργασίας αναφέρθηκε στο νέο ρυθμιστικό πλαίσιο που θα αφορά τις συμβάσεις εργασίας, και το οποίο θα είναι έτοιμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες και σημείωσε ότι ο νόμος θα προβλέπει ευέλικτες μορφές εργασίας με στόχο να δοθεί η δυνατότητα στις επιχειρήσεις -και ιδίως στις μικρές- να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω της κρίσης, δίχως όμως να επιτραπεί η απορρύθμιση της αγοράς εργασίας.

Ανοίγει έτσι το δρόμο για τις επιχειρησιακές συμβάσεις που γράφαμε πριν λίγο καιρό και οι οποίες καταργούν τις εθνικές συλλογικές συμβάσεις. Η γενιά των 592 ευρώ που έχει κάνει σήριαλ το Mega είναι εδώ.

Παράλληλα, με βάση το νόμο που θα κατατεθεί θα προβλέπονται ακόμη και 10ωρα εργασίας χωρίς να πληρώνονται υπερωρίες οι υπάλληλοι.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κεφαλος avatar
  Κεφαλος 10/11/2010 23:15:01

  Η χρεοκοπημένη γενιά είναι εδώ!

 2. Greg avatar
  Greg 10/11/2010 23:21:44

  Το σήριαλ του ΔΝΤ στο κανάλι του ΔΝΤ

 3. Κάποιος avatar
  Κάποιος 11/11/2010 01:28:26

  1.000.000 αποχή, 500.000 άκυρα ;

  Και πολλά είναι τα 592 ευρώ, τέτοια χαιβάνια που'μαστε.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Κάποιος 11/11/2010 08:51:16

   Όχι απλώς χαϊβάνια. Καμένα μυαλά, από τα πρωινάδικα των σαπροκάναλων και από τον υπερκαταναλωτισμό των προηγούμενων χρόνων.

   • headbangers balls avatar
    headbangers balls @ Αυριανιστής 11/11/2010 08:59:09

    ενω οταν αυτα τα χαϊβάνια ψηφίζαν βουλγαρακη ολα ηταν μια χαρά

 4. ANNITA avatar
  ANNITA 11/11/2010 12:48:36

  λεγοντας για την γενιά των592 ευρ, θα σας παραπέμψω σε ένα παρόμοιο θέμα που θαπρεπε να προβληματίσει πολλούς.Αφορά το γηροκομείο Αθηνών το οποίο χρήζει βοηθείας από πολλές απόψεις γιατί μπάζει από παντού.1] Θα αναφερθώ σε θέματα κατασκευής των χώρων που στεγάζονται οι ηλικιωμένοι,χώροι τρισάθλιοι με ελλιπή παροχή υπηρεσιών καθαριότητας. 2] Οι εργαζόμενοι όχι μόνο είναι χαμηλόμισθοι δεν πληρώνωνται καθόλου. 3] Επικρατεί εκβιασμός και επιβολή φόβου σε κάθε προσπάθεια τους να πληρωθούν αλλά και να εκφράσουν την άποψη τους σε θέματα υπηρεσιακά με τον κίνδυνο πάντα να απολυθούν. Καθεστώς χούντας. 4] Ευθύνη φέρουν οι Διευθύνοντες οι οποίοι θάπρεπε να ελεγχθούν εδώ και πολύ καιρό για τα κακώς κείμενα του γηροκομείου. Κανείς όμως δεν μπήκε στον κόπο να δεί αυτή την δυστυχισμένη πλευρά της ζωής που είναι περιφραγμένη σε μερικές χιλιάδες τετραγωνικά.Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει πραγματικά γεγονόντα και καταστάσεις. ΣΙΓΟΥΡΑ αν γίνει όπως είχε γίνει μια φορά στο παρελθόν θα περιοριστούν στις επιφανειακές εξηγήσεις για όλα αυτά που θα δώσουν οι ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ.Κατά τα άλλα κράτος και εκκλησία ζητούν πάντα την αλήθεια και την διαφάνεια.Ειδικά η εκκλησία που πιλατεύει το μυαλό των αφελών με τα πρέπει και οι ίδιοι δεν εφαρμόζουν ποτέ αυτά τα πρέπει.Ζητούν απ τον κόσμο να είναι το παράδειγμα ζωής ενω οι ίδιοι...τέλος πάντων να μη ξεφεύγω απ το θέμα. ΑΝΗΚΟΥΝ και αυτοί οι άνθρωποι στη γενιά αυτή και ας δουλεύουν μερικά χρόνια κάποιοι η κάποιοι άλλοι λιγότερα χρόνια. ΕΠΕΙΔΗ δεν ανέχομαι την αδικία ούτε τον εκφοβισμό ούτε την ΔΙΑΦΘΟΡΑ ούτε και το καθεστώς που προσπαθούν να επιβάλλουν ανθρωπάκια που το παίζουν πλούσιοι και δυνατοί χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και που δεν είναι τελικά τίποτα από τα δύο αυτά πράγματα απλά εκμεταλλεύονται μια θέση που τους χαρίστηκε από χ η ψ λόγους η παράγοντες δεν ξέρω θέλησα να ασχοληθώ με αυτό το θέμα με την ελπίδα πως θα γίνει κάτι να διορθωθούν πολλά κακώς κείμενα σε αυτό το ταλαίπωρο κομμάτι που αφορά και την δική μας ζωή σε όλα όσα αναφέρομαι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.