#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/11/2010 14:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η βεντέτα του κ. Λούλη με την πραγματικότηταΤου Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Σύμφωνα με εγκυρότατες δημοσκοπήσεις και διαπρεπείς επικοινωνιολόγους ο Γιάννης Δημαράς, αφού πέρασε πρώτος με διαφορά στον δεύτερο γύρο, είναι σήμερα Περιφερειάρχης Αττικής. Επίσης Πρόεδρος στην Ν.Δ. εξελέγη η Ντόρα Μπακογιάννη, προηγηθείσης στο ΠΑΣΟΚ της εκλογής του Ευάγγελου Βενιζέλου…

Γιατί σας τα λέω αυτά; Γιατί γι’ άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι όταν η πραγματικότητα διαφωνεί με τον κύριο Λούλη, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.

Ο γνωστός «πλασιέ» της ήττας και του ανύπαρκτου «μεσαίου χώρου» πριν λίγο καιρό επιτέθηκε κατ’ επανάληψη στον Αντώνη Σαμαρά, διαπιστώνοντας τάχα «συρρίκνωση» και «περιθωριοποίηση» της Ν.Δ. Τα φοβερά και τρομερά συμπεράσματα του, κατά σατανική σύμπτωση, συνέπιπταν με τα όσα τα εξαπτέρυγα του καθεστώτος εξαπέλυαν εναντίον του Αντώνη, που, καίτοι, αστός τάσσεται στο πλευρό του Λαού κι αρνείται να πειθαρχήσει στις νουθεσίες της καθεστωτικής μεταπολιτευτικής «παράγκας».

Χθες ο κ. Λούλης ξαναχτύπησε από την «Ημερησία». Κόπτεται κι αγωνιά για την πολιτική σταθερότητα της κυβέρνησης του Μνημονίου και χαρακτηρίζει «τραγικό ότι εκλογές που θα έπρεπε να περιορισθούν σε αυτοδιοικητικά θέματα, κομματικοποιήθηκαν δραματικά».

Το πλέον πολιτικό ζήτημα των ημερών, οι πιο δραματικές στιγμές μετά την Μεταπολίτευση και το πώς φτάσαμε εδώ, φαίνεται πως δεν είναι αρκετά για την πολιτικοποίηση των εκλογών. Ως γνωστόν τα ευνουχισμένα πολιτικά ανδράποδα θα έπρεπε να αποφασίσουν μόνον για το ποιος θα μαζέψει τα σκουπίδια και ποιος θα στολίζει τις πλατείες για τα Χριστούγεννα. Que terrible, να θέλουν οι μουζίκοι να ψηφίσουν πολιτικά!

Λέει δε ότι «βαρύτατη ευθύνη έχει κυρίως η δεξιά λαϊκιστική αξιωματική αντιπολίτευση, που τις μετέτρεψε σε δημοψήφισμα κατά του Mνημονίου. Oδηγώντας και την ηγεσία της κυβέρνησης σε μια υπεραντίδραση, με την απειλή πρόωρων εκλογών».

Παρεσύρθη η κυβέρνησις. Το ότι ο Αντώνης Σαμαράς έσυρε το νεοφιλεύθερο ΠΑΣΟΚ και το αφεντικό της Ντόρας στο πεδίο που επέλεξε, συντρίβοντας την διαφορά στο 2% μέσα σε ένα χρόνο, διέλαθε κι αυτό του δαιμονίου του εν λόγω αναλυτή, θεωρήθηκε ανάξιο εκτίμησης. Επίσης το ότι ενώ τσαλακώθηκε ο Πρωθυπουργός, κατάπιε αμάσητη την,  τελικά, τζούφια απειλή για εθνικές εκλογές, είναι κι αυτό κάτι που δεν χωράει στην αντίληψη αλλά και τις προφανείς σκοπιμότητες του κ. Λούλη.

Ας σημειωθούν και οι παλαιότεροι έπαινοι του κ. Λούλη στον Καρατζαφέρη, τον οποίο εξήρε για την στρατηγική του, που την αντάμειβαν, προεκλογικά, οι ίδιες δημοσκοπήσεις. Το ότι το εκλογικό αποτέλεσμα κι οι πολίτες τσαλάκωσαν τελικά τις «κωλοτούμπες» του έτερου Καππαδόκη της κ. Μπακογιάννη, το περνάει ντούκου η βαρέος τύπου ανάλυση του κ. Λούλη, γι’ αυτό και τώρα κάνει γαργάρα τα όσα έλεγε για την «υπευθυνότητα» του αρχηγού «Κομανέτσι».

Τα πιο ωραία όμως τα λέει παρακάτω.

«…ήταν αυθαίρετος και ανακριβής ο ισχυρισμός ότι δήθεν η διαφορά μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων περιορίζονταν στο 2%. Άλλωστε, οι απόλυτες συγκρίσεις εθνικών και αυτοδιοικητικών εκλογών αποτελούσαν προκρούστεια στρέβλωση. Γι’ αυτό και οι δυο πανελλαδικές δημοσκοπήσεις, που έγιναν στο δεύτερο γύρο και έδειξαν την υπεροχή του ΠAΣOK, παρά τη φθορά του, να ξεπερνάει το 4% και η N.Δ. σε πολύ χαμηλά ποσοστά».

Καταλάβατε; Άμα δεν μας αρέσουν τα αποτελέσματα των εκλογών, τα πετάμε και κρατάμε τις δημοσκοπήσεις. Καλό, ε; Αχ, κύριε Λούλη μου, πείτε το και σ’ εκείνον τον έρμο τον Μίχα να χαρεί. Στην Ντόρα αυτά λέγατε στις 30/11;

Αφού δε χαρακτηρίζει «αμετροεπή» την διαπίστωση του Αντώνη Σαμαρά για «ολική επαναφορά» της Ν.Δ. διαπιστώνει «κρίση στρατηγικού χαρακτήρα» στην Αξιωματική Αντιπολίτευση και βγάζει αρνητικά συμπεράσματα από την …«γλώσσα του σώματός» του Αντώνη Σαμαρά κατά την μετεκλογική δήλωση του την προηγούμενη Κυριακή.

Μιλάμε για βαριά επιστημοσύνη, για βαθιά, αβυσσαλέα, πολιτική ανάλυση. Έκατσα κι εγώ να δω πως γέρνει η μαντάμ στο Μπάντμιντον κι αν παίζει με το μαλλί, που επιστήμων φίλος, μου εκμυστηρεύθηκε ότι σημαίνει «κόρτε». Με τους πολίτες, φυσικά.

Ο περί ου ο λόγος, τα εξαπτέρυγα, τα παπαγαλάκια τους κι όλο το αφάν γκατέ του καθεστώτος, ενώ μας κανοναρχούσαν για «συρρίκνωση» και «περιθωριοποίηση» της Ν.Δ., είδαν τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει κάτι που δεν χωράει στο νου τους.

Πήρε το κόμμα βαριά ηττημμένο, διαλυμένο, με ηθικό στο ναδίρ και δημοσκοπικά στα τάρταρα. Η ίδια η εκλογή του με τον κινηματικό χαρακτήρα της και η πανωλεθρία των βαρωνιών, των ενεργούμενων της διαπλοκής και της πέμπτης φάλαγγας μέσα στο κόμμα, υπήρξαν η πρώτη φλόγα ανάτασης. Ο Αντώνης συνέτριψε τις «δημοσκοπήσεις» και τις «αναλύσεις» τους.

Η Ντόρα Μπακογιάννη παγιδεύτηκε στην ίδια της την προπαγάνδα, πίστεψε κι η ίδια στα ψέμματα που διέσπειραν οι «επικοινωνιολόγοι» και οι «δημοσκόποι» αλλά και η ίδια, ότι νικάει, σαρώνει.

Κι ύστερα, μετά τις δημοσκοπήσεις ήρθε ο Λαός, η ετυμηγορία της ψήφου του. Ύστερα ήρθε η Πραγματικότητα, με την οποία έχει βεντέτα κι ανοιχτούς λογαριασμούς ο κ. Λούλης. Κι έτσι η Ντόρα Μπακογιάννη έμεινε με τις δημοσκοπήσεις στο χέρι, με τα δημοσιεύματα και τις εκπομπές.

Γιατί, τελικά αδέρφια, στην Δημοκρατία αυτό που μετράει είναι το τι αποφασίζει ο Λαός όταν ψηφίζει. Και την διαφορά των κομμάτων την πιθανολογείς με δημοσκοπήσεις αλλά την μετράς στις εκλογές. Και σ’ αυτές τις εκλογές, μέσα σε ένα χρόνο από την 29/11/2009, την «11η Σεπτεμβρίου» του «μητσοτακισμού», ο Αντώνης Σαμαράς, ξεβρωμίζοντας βήμα – βήμα το κόμμα κι οργώνοντας την Ελλάδα, πήγε την διαφορά από πάνω από 10% στο 2%.

Ακόμη κι εγώ που είμαι του κλασσικού και δεν μου αρέσανε τα μαθηματικά, ξέρω πόσο μικρότερο από το 10 είναι το 2. Μπορεί βέβαια ο κ. Λούλης να έλειπε στο μάθημα αυτό, οπότε απολογούμαι.

Την επόμενη φορά πάντως, εκτός από την ερμηνεία της «γλώσσας του σώματος» του Αντώνη, ο κύριος Λούλης μπορεί να μας πει και τα ζώδια…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κώστας Θ. avatar
  Κώστας Θ. 21/11/2010 14:58:24

  Oι επικοινωνιολόγοι θα έπρεπε να ασχολούνται μόνο με τον τρόπο μετάδοσης του πολιτικού μηνύματος και όχι με το ίδιο το μήνυμα και το περιεχόμενο του. Αυτό είναι δουλειά των πολιτικών. Ας κοιτάξουν λοιπόν την δουλειά τους και να να μην παριστάνουν τους πολιτικούς αναλυτές. Και να σταματήσουν και από την πλευρά τους και οι πολιτικοί να τους δίνουν μεγαλύτερη σημασία από όση πραγματικά έχουν.
  Αγαπητέ Φαήλο, πολύ ασχολήθηκες με αυτόν. Ξέχασες ότι σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα της ελιάς !

 2. apostolis avatar
  apostolis 21/11/2010 15:17:14

  Αυτά που περιγράφεις πιό πάνω νομίζω κι εγώ ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα . Η γενναία στάση του Σαμαρά όταν αποπέμφθηκε από Υπουργός Εξωτερικών και η μετέπειτα διατύπωση αρχών κατά την ίδρυση της τότε Πολιτικής Άνοιξης , εμένα τουλάχιστον με εξέφραζαν πλήρως . Τελικά θεωρώ ότι ήρθε η ώρα και η στιγμή πλέον η ΝΔ να αποκτήσει καθαρότητα πολιτικών θέσεων και ιδιαίτερα να πείσει την κοινωνία ότι αλλάζουν τα πάντα σ΄αυτό το κόμμα σε θέματα που σχέση έχουν με την ηθική . Τέτοιου είδους όμως αλλαγές προϋποθέτουν "κότσια" από τον αρχηγό του (την εντιμότητα κκαι τον πατριωτισμό του οποίου κανείς δεν αμφισβητεί) . Έγινε η αρχή . Έφυγε η υποχθόνια μέχρι σήμερα κινούμενη και ζημιογόνα για τη ΝΔ Ντόρα . Έμειναν πίσω της όμως τα "εξαπτέρυγά της" . Αυτά έχουν ονοματεπώνυμο . Θα παίξουν τον ρόλο του "φιδιού στον κόρφο μας" , μέχρι να την "κάνουν" προς την δική της πλευρά . Νομίζω ότι ακόμη η ηγεσία του κόμματος , κρύβει τη σκόνη κάτω από το χαλί . Υποκρινόμαστε ότι δεν συμβαίνει τίποτε !!! Κρατάει ισορροπίες . Τον Καραμανλή τον φάγανε γιατί κι αυτός κατώντας ισορροπίες έκανε πως δεν καταλαβαίνει ότι οι "δήθεν" , του έσκαβαν τον λάκκο . Είναι καλύτερη μαγκιά Πρόεδρε , να δώσεις λύση μια ώρα αρχύτερα . Να τους διώξεις αυτούς που ξέρεις ότι ενεργούν σαν πιόνια της "κυρίας" και απλώς περιμένουν την εντολή της για το πότε θα προβούν στην οριστική ρήξη τους με την ΝΔ . Τότε θα έχουν κάνει μεγαλύτερη ζημιά σε εσένα και στην παράταξη . Μιά τελευταία σκούπα και όλα μετά θα γίνουν καλύτερα . Ένας ψιλοκραδασμός θα είναι και θα περάσει . Σιγά τις προσωπικότητες και τους ψηφοφόρους που νομίζουν ότι κουβαλούν και είναι κτήμα τους . ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΛΟ . ΜΠΟΡΕΙΣ .

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ apostolis 21/11/2010 16:34:09

   Θέλει προσοχή για να μην φανεί ως ο κακός της υπόθεσης. Θα φύγουν όλοι, σιγά σιγά.

 3. Ο ΑΛΩΒΗΤΟΣ avatar
  Ο ΑΛΩΒΗΤΟΣ 21/11/2010 15:18:40

  Ωραίος Φαήλο!

  Μας υπενθυμίζεις όμορφα ότι πέρα από μυστικούς σχεδιασμούς και ανούσιες στρατηγικές χειραγώγησης, υπάρχει και ο λαός που διαψεύδει αυτά τα φουσκωμένα από την αλαζονεία μυαλά. Η εκλογή Σαμαρά το απέδειξε

 4. azxc avatar
  azxc 21/11/2010 15:44:03

  Γιατί ασχολείστε και αναδεικνύετε τον συγκεκριμένο κο Τίποτα;

  • κριτικόςλόγος avatar
   κριτικόςλόγος @ azxc 21/11/2010 16:12:55

   γιατι είναι η προσωποποίηση του νόμου του Μέρφυ. Δές Φρικηπαίδεια.

 5. man8os avatar
  man8os 21/11/2010 16:03:18

  Φαηλε,
  Μερικες επισημανσεις.
  Ο κυριος Λουλης εχει μετατραπει σε εναν μουτζαχεντιν της πολιτικης. Ειναι απολυτα φανατισμενος, και δεν βλεπει περα απο το δαχτυλο του.
  Το αποτελεσμα των εκλογων μπορω να στο αναλυσω μεσα απο τα γυαλια των φοιτιτικων εκλογων και να σου αποδειξω γιατι ολοι ειναι ευχαριστημενοι και νικητες.
  1) Το ΠΑΣΟΚ παραμενει πρωτο κομμα, με διαφορα την οποια υπολογιζω στο 2,5-3%
  2 Η ΝΔ περιορισε την διαφορα κατα 8! μοναδες σε ενα χρονο, δεν χρειαζετε περαιτερω σχολιασμος
  3) Το ΚΚΕ αυξησε δυναμεις και ποσοστα, και ξεπερασε το 10%
  4) Ο ΛΑΟΣ συγκρατηθηκε στο 4,5-5 % ενω καλιστα θα μπορουσε να καταποντιστει.
  5) Ο ΣΥΝ παρα ολες τις ατυχιες του, καταφερνει να εχει ποσοστα κοντα η πανω απο το 3% και την βεβαιοτητα οτι μπαινει στην βουλη.
  6) Οι οικολογοι μετρησαν δυναμεις, ξερουν οτι εχουν 50% πιθανοτητες να μπουν στην βουλη, και για να το εξασφαλισουν, δεν αποκλειετε να συνεργαστουν με τον Κουβελη, ο οποιος συγκεντρωνει ενα διολου ευκαταφρονητο 2-2,5 %
  7) Η Ντορα η μικρη εξερευνητρια, ξεκινησε καλα την αναζητηση, και καταγραφηκε ως η δευτερη δυναμη στην Κρητη. Χωρις να εχει κομμα, περασε δευτερη! Φυσικα ο ενθουσιασμος δεν θα κρατησει πολυ, καθως με ταβανι περι το 2% και χωρις καποια πολιτικη δυναμη διατεθημενη να την μαζεψει για να την βαλλει στην βουλη θα μεινει εκτος βουλης ως εξωκοινοβουλευτικη νεοφιλελευθερη.
  Αλλα και παλι πρεπει ναα ειναι ευχαριστημενη με το αποτελεσμα, εκανε το σαμποταζ της στην Κρητη.
  8) Ο Κουβελης παλι λογικα θα μπει στην βουλη συνεργαζομενος με τους Οικολογους.
  Ενα ποιο απιθανο σεναριο ειναι να συνεργαστει με την Ντορα για να μπουνε και οι δυο στην βουλη, με εενα ποσοστο 3,5-4 %

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ man8os 21/11/2010 16:34:50

   Πολύ καλή σύνοψη.

 6. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ 21/11/2010 16:12:18

  Συγχαρητήρια Φαήλο, το σύστημα έχει βάλει τους εγγαστρίμυθους του να μιλούν συνέχεια κατά του Αντώνη Σαμαρά και της Παράταξης, δείτε και σήμερα αφιέρωμα σε ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα για το μέλλον της Κεντροδεξιάς και περιέργως πως όλοι οι αρθρογράφοι υπέρ της Ντόρας.

 7. Σολιαληστής avatar
  Σολιαληστής 21/11/2010 16:22:32

  Κατέβασε τα παντελόνια και η Ιρλανδία.

 8. ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ Κ.Χ. avatar
  ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ Κ.Χ. 21/11/2010 16:33:41

  Φαήλο εσύ καλά τα λες, δυστυχώς η πραγματικότητα είναι εξαίρεση για τον κ.Λούλη κι εσύ έπρεπε να πάρεις το άλλο χάπι.

  Αλλά νομίζω ότι η ΝΔ θα έπρεπε να περάσει στην αντεπίθεση κατά των ίδιων των ΜΜΕ. Η γραμμή με την πραγματικότητα έχει οριστεί πλέον από τα ΜΜΕ, πήραν τα συγκροτήματα τα δάνεια που ήθελαν και δεν υπάρχει περίπτωση , ούτε μια στα 15εκ Ευρώ να δώσουν ψίχουλο στον Σαμαρά. Πρέπει να ξεσκεπάσει την διαστρέβλωση που κάνουν τα μέσα.

  Ολος ο κόσμος ξέρει τι ψέμματα λένε τα ΜΜΕ το έννοιωσαν στο πετσί τους Φορτηγατζίδες, ιατροί, δημοσιοι υπάλληλοι, συνταξιούχοι κτλ. αλλά δεν υπάρχει αποκούμπι να στηριχθούν. Νομίζουν ότι είναι μόνοι τους στον καναπέ και δεν τολμούν να μιλήσουν για να μην "διασύρουν την χώρα στο εξωτερικό" (συμβασιούχοι υπουργείου πολιτισμού).

  Πνίγονται στην θάλασσα με το χέρι απλωμένο, το μόνο που έχει να κάνει η ΝΔ είναι να τους τείνει χείρα βοηθείας και να τους βγάλει στην ξηρά. Οσο ισχυρή και να είναι μια προπαγάνδα όταν σπάσει ο πρώτος κρίκος των δεσμών όλοι θα τρέξουν προς την έξοδο για την ελευθερία.

  Οπου και να γυρίσω το κεφάλι μου δύο λέξεις ακούω από τον κόσμο

  "Μια ανάσα"

  "Μια ανάσα" ζητάνε, ούτε και τα μέτρα δεν τους νοιάζουν! Οταν πνίγεσαι δεν σκέφτεσαι τα βρεγμένα ρούχα σου, "Μια ανάσα" θέλεις.

  Καθημερινη, ΔΟΛ και πήγασοι κάνουν και θα κάνουν την Δουλειά τους ας κάνει κι η ΝΔ την δική της αλλιώς θα βρεί μια καρέκλα δίπλα στον Καραμανλή.

  Τώρα από τον φόβο ο κόσμος έχει δώσει τα κλειδιά στον ΓΑΠ αλλά όπως λέει κι Ιφιγένεια στον αδελφό της για τον Πυλάδη :
  "Oταν καπόιος που είναι σε κινδυνο και διακατέχεται από φόβο,
  όταν περάσει ο κίνδυνος, ξεχνάει του φόβους του,
  και καμία φορά ξεχνάει και τις υποσχέσεις του"
  ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ στίχοι 500-750

  Στα είπα και ξαλάφρωσα κι όπως είπε κάποιος σε μια διακαναλική :

  "Ξέρετε καλά ότι δεν ζητώ ούτε χειροκροτήματα, ούτε επευφημίες για όσα έκανα."χα χα χα χα χα.

  • kiki avatar
   kiki @ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ Κ.Χ. 21/11/2010 21:11:22

   @αΥΓΕΡΙΝΟΣ,
   δΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ,ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ,ΖΗΤΑΜΕ,ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ

 9. Κώστας avatar
  Κώστας 21/11/2010 16:41:20

  To πόσο ηθελημένα διατρεβλωτής και δικολάβος είναι ο κ.Λούλης φαίνεται από τη φράση του «...τραγικό ότι εκλογές που θα έπρεπε να περιορισθούν σε αυτοδιοικητικά θέματα, κομματικοποιήθηκαν δραματικά».

  Μα υπάρχουν εκλογές, στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη, όπου όταν καλείται να ψηφίσει το σύνολο του εκλογικού σώματος δεν λαμβάνουν εξ΄ορισμού πολιτικό χαρακτήρα και δεν εμπλέκονται στην κεντρική πολιτική σκηνή; Δεν διαβάζουμε συχνά για ήττα πχ της Γερμανικής, Αγγλικής, Γαλλικής κυβέρνησης στις δημοτικές εκλογές; Δεν ψηφίζουν παντού στην Ευρώπη στις μεγάλες πόλεις και στις περιφέρειες με πολιτικά κριτήρια; Η μήπως στις Ευρωεκλογές ψηφίζουν οι λαοί της Ευρώπης με το μυαλό στο Ευρωκοινοβούλιο; Τί κενές και άσχετες με την πραγματικότητα μπούρδες γράφει ο κ.Λούλης;

  Το σύμπλεγμά του απέναντι στον Α. Σαμαρά δεν έχει καν την εξυπνάδα να το κρύψει. Και εκτίθεται... Τον πονάει το γκρέμισμα της φούσκας του "μεσαίου χώρου". Τότε που μεσαίος σήμαινε στρογγύλεμα, κρύψιμο και έλλειψη θάρρους γνώμης. Οι σοφές κεφαλές που σκέφτηκαν και επινόησαν τον φαιδρό αυτό όρο δεν τόλμησαν βέβαια να χρησιμοποιήσον τον όρο "κεντρώος" χώρος. Γιατί οι ντομάτες βάφουν άσχημα... Βαφτίστηκε έτσι "μεσαία" η ακροδεξιά νεοφιλελεύθερη(παντού στον κόσμο ο νεοφιλελευθερισμός κατατάσσεται στα άκρα του πολιτικού συστήματος όταν μιλάμε με κριτήριο την οικονομική πολιτική) κ.Μπακογιάννη, λόγου χάρη.

  Ας το καταλάβει ο κ.Λούλης. Οσοι αισθανόμαστε κεντρώοι ανήκουμε στην ΝΔ του Σαμαρά γιατί μας εκφράζουν οι θέσεις και οι ιδέες που ενσωματώνονται στην Κεντροδεξιά. Δεν θέλουμε μεταμοντέρνο κρύψιμο και "μεσαίο" στρογγύλεμα. Αυτές τις χάντρες για ιθαγενείς να τις πουλήσει αλλού.
  (υγ: α ρε Κώστα Καραμανλή, αμέτρητα τα εγκλήματά σου...)

 10. ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
  ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 21/11/2010 18:11:03

  Αυτός ο Λούλης μου θυμίζει το γιατρό του Χριστόδουλου. 8 χρόνια δεν μπορούσε να ρυθμίσει το ζάχαρο....

 11. onneditis avatar
  onneditis 21/11/2010 18:19:04

  Φοβάμαι ότι δε δίνουμε τη δέουσα σημασία στο γεγονός ότι η διαφορά είναι στο 2% με 60% αποχή. Πρέπει να μας προβληματίζει το γεγονός ότι -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- η ΝΔ δεν καρπώνεται τη φθορά του ΠΑΣΟΚ. Σίγουρα αυτό έρχεται σταδιακά και σε ένα χρόο από την ήττα είναι δύσκολο να μπορείς να σηκώνεις τον κόσμο από τον καναπέ, όμως ας έχουμε κάθε στιγμή αίσθηση των αριθμών. Των απόλυτων αριθμών, όχι των ποσοστών. Διότι το να λες π.χ. 3 στα 4 είναι διαφορετικό από το 7500 στα 10000 ή το 750000 στο 1000000. Και τα 3 παραδείγματα όμως είναι ίδια ως ποσοστό (75%).

  • ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
   ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα @ onneditis 21/11/2010 19:03:15

   @ onneditis
   Ο Σαμαράς έβαλε υποψήφιο δήμαρχο, περιστασιακά πιστεύω, μία επιλογή μη αρεστή στους νοικοκυραίους. Αυτό έδιωξε τους δεξιούς ψηφοφόρους από τις κάλπες

 12. Στέφανος Αγιάσογλου avatar
  Στέφανος Αγιάσογλου 21/11/2010 18:19:49

  Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα ο κ. Λούλης θα πρέπει να αναθεωρήσει τη μεθοδολογία του και να εκφράζει τις επιστημονικές του συμβουλές μόνο με τη "γλώσσα του σώματος" .

  Έτσι μπορεί να φανεί επιτέλους και σε κάτι χρήσιμος. Στη διασκέδαση μας.

  Και επειδή η παλιά δοκιμασμένη συνταγή περί άρτου και θεαμάτων με την κυβέρνηση των μνημονίων δεν περπατάει, αφού με αυτά που κάνουν ούτε ο άρτος δεν έμεινε, τουλάχιστον ας χρησιμοποιούν τους "Λούληδες" για τα θεάματα.

 13. Tassos avatar
  Tassos 21/11/2010 18:25:13

  Μην την πατήσουμε για καμμιά 20αριά χρόνια με την λαλακία του μεσαίου χώρου όπως την πατήσαμε με τον φιλευθερισμό του Δράκουλα. Φαήλο, δεν ξέρω αν μεταφέρεις στον Πρόεδρο την οργή της βάσης για τα ΜΜΕ. Ειλικρινά συμβουλεύω τον κόσμο αντί για σούτια να ρίχνουν γιαουρτάκι, βιντεάκι με το κινητό και youtube.

 14. Μαλτέζος avatar
  Μαλτέζος 21/11/2010 19:13:33

  "Γιατί, τελικά αδέρφια, στην Δημοκρατία αυτό που μετράει είναι το τι αποφασίζει ο Λαός όταν ψηφίζει."

  "... όταν ψηφίζει", μάλιστα.

  Ωραία τρίπλα Φαήλο για να μην ασχοληθείς με το μέγιστο ζήτημα της αποχής, το γεγονός, δηλαδή, ότι υπάρχει ένας κόσμος, ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του λαού, που τον Αντώνη τον αντιμετωπίζει με περίσσια αδιαφορία...

  Και εν τοις πράγμασι έτσι, γιατί, αν είχε πειστεί, θα πήγαινε να τον ψηφίσει, με τα δύο χέρια κιόλας...

  • Tassos avatar
   Tassos @ Μαλτέζος 21/11/2010 19:18:55

   Στρατηγικά, το πρώτο που κάνεις είναι να αποσυσπειρώσεις τον αντίπαλο. Και όταν έρθει ηώρα της κάλπης, δηλ. η ώρα να αποφασίσεις για κυβέρνηση το χέρι του θα πάει μόνο του στην ΝΔ.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Μαλτέζος 21/11/2010 19:21:38

   Δεν είπε κανείς ότι δεν μετράει κι αυτό.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Μαλτέζος 21/11/2010 21:21:05

   Μαλτέζε, στο αμέσως προηγούμενο κείμενο μου "Την Ιστορία γράφουν οι αδιάλλακτοι των ιδεών και του αγώνα, γράφω μεταξύ άλλων:
   "Το ζήτημα, αδέρφια, το μεγάλο ζήτημα, είναι η αποχή. Όταν ο Αντώνης καταφέρει να αφυπνίσει ένα ικανό μέρος αυτών των ανθρώπων που έκατσαν σπίτι τους, θα γίνει Πρωθυπουργός".
   Επομένως δεν κάνω τρίπλα, αγαπητέ. Δεν διαφωνούμε σ' αυτό.
   Όμως στη Δημοκρατία δεν έχει βρεθεί τρόπος να πούμε τι θα ψήφιζαν, αν πήγασιναν, αυτοί που δεν πήγαν στην κάλπη. Μπορεί να ψηφίσουν όλοι τον Αντώνη και να βγει με 65%. Καλό, ε;

  • occultist avatar
   occultist @ Μαλτέζος 21/11/2010 21:26:30

   Μαλτέζος είπε:
   ....""Ωραία τρίπλα Φαήλο για να μην ασχοληθείς με το μέγιστο ζήτημα της αποχής,....""
   Η αποχή είναι ενα ατύχημα, μια παρανόηση. Ο κόσμος άκουσε τον πρωθυπουργό του που διακήρυξε: ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ..ΚΑΛΤΣΕΣ, και έψαχνε να βρεί που είναι οι κάλτσες πέρασε η 'ωρα, κλείσανε οι κάλπες, νααααα η αποχή :)

 15. Ραβινος avatar
  Ραβινος 21/11/2010 19:40:58

  To ανδραποδο Λουλης αφου εκανε την ζημια στην ΝΔ με τις εμβριθεις πλην ομως πεμπτοφαλαγγιτικες δημοσκοπικες αναλυσεις του μεταξυ 2004-2008 τωρα τρυπωσε στα ΜΜΕ του Μπομπολα για τα περαιτερω .Ας τον αφησουμε {αλλα να τον προσεχουμε } στην χλευη των καθ'αυτου δημοσκοπων πχ GPO,RASS κλπ.Επειδη η πλειοψηφια των συμμετεχοντων αναφερεται στο γκαιμπελικο ρολο των ΜΜΕ {βλεπε MEGA ,ALTER,NET,ANT κλπ} θετω στην προσοχη σας την αποκαλυψη -σκανδαλο στο σημερινο ''ΠΑΡΟΝ'' του Μ Κουρη σχετικα με την απολυση απο το ΕΣΡ {διαβαζε κολπα Χυτηρη } του ειδικου επιστημονα Λαμπρου Ραπτη για την αποκαλυψη του των ''αδυναμιων '' του ΠΑΝΟΠΤΗ {Ειδικο Ψηφιακο Συστημα Εποπτειας Ραδιοτηλεποτικων Προγραμματων } το οποιο ω ! του θαυματος δεν δυναται να καταγραψει τους χρονους διαθεσης στα κομματα απο τους τηλεοπτικους σταθμους { εκαναν και κανουν ακομη παρτυ οι MEGA ,ALTER,NET,ANT κλπ}χαριν της προβλεπομενης απο τον Νομο πολιτικης πολυφωνιας .Καταλαβαινουμε ολοι ποιο κομμα ευνοει αυτη η ''αδυναμια'' Το θεμα φερνει στην Βουλη ερωτηση 3 βουλευτων του ΚΚΕ μεταξυ των οποιων η κα Κανελλη. Παλι καλα θα λεγαμε η τι εχουμε να δουμε ακομη με τις μεθοδευσεις της ΠΑΣΟΚΟΧΟΥΝΤΑΣ .

  • Χαλκιδέος avatar
   Χαλκιδέος @ Ραβινος 22/11/2010 12:47:38

   Όχι ρε παιδιά! Μην γράφετε τέτοια και τον φοβήσετε και φύγει. Μια χαρά γελάμε με τα άρθρα του! Τέτοιο φαιδρό τύπο που θα ξαναβρούμε. Όνομα και πράγμα ΛΟΥΛΗΣ! (Με τους αλευρόμυλους τι σχέση έχει; Σχέση φαρίνας-άνθος αραποσίτου;) :)

 16. Nίκος Θ. avatar
  Nίκος Θ. 21/11/2010 20:27:16

  Ο συγκεκριμένος επικοινωνιολόγος είναι από τα πουλημένα τομάρια της καθημερινότητάς μας. Εκτός των διαφόρων εσωτερικών κέντρων που εξυπηρετεί, στο "πελατολόγιό του"περιλαμβάνονται και άλλα κεντρα μη Ελληνικά. Ένα επικίνδυνο παράσιτο.

 17. loretta avatar
  loretta 21/11/2010 21:02:46

  τα γεγονοτα απο μονα τους αποδυναμωνουν τις θεσεις του Λουλη και του οποιου λουλη...!! ειναι το καλυτερο χαστουκι στους συστηματικους.

 18. loretta avatar
  loretta 21/11/2010 21:03:28

  δημοσκοπους να συμπληρωσω....και ολους τους παρατρεχαμενους τους.

 19. Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ avatar
  Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ 21/11/2010 21:39:48

  Tο έχω πει και το επαναλαμβάνω. Με τον Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της η Ν.Δ. επιτέλους θα αποκτήσει σοβαρό και κυρίως ΣΥΝΟΛΙΚΟ ιδεολογικό στίγμα. Ενδεχομένως αυτό ενοχλεί ορισμένους πολιτικώς "αγράμματους". Η Ν.Δ. ως κόμμα θα έχει μερικές αναταράξεις ακόμα αλλά, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ που θα υπάρξει ταύτιση ηγεσίας και βάσης. Μπράβο Φαήλε είσαι καίριος, δίχως αρλούμπες και γλυκοσαλιάσματα που έλεγε κι ο Αυλωνίτης! Βάρα τα καπούλια της φοράδας του ΔΗ.ΣΥ.

  • Γιώργος Γκ. avatar
   Γιώργος Γκ. @ Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ 22/11/2010 22:24:32

   Αυτό με τα καπούλια πολύ μου άρεσε !!!!!!!!!!

 20. chrisss avatar
  chrisss 21/11/2010 22:38:01

  Φάηλε, η ΝΔ έχει ανάγκη από πραγματική επικοινωνία..από κουβέντες που θα ενθουσιάσουν τον κόσμο και θα του δώσουν προοπτική..πρέπει να γίνει πιο τολμηρός ο Σαμαράς, να είναι μονίμως στο προσκήνιο, θέλουν δεν θέλουν να τον προβάλλουν..ανανέωση τώρα! ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ..Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ..

 21. Pyrros avatar
  Pyrros 21/11/2010 22:48:37

  Συμφωνω με τις διαπιστωσεις σας για τις ικανοτητες καιτο πολιτικο ενστικτο του κ. Λουλη. Αυτο ομως δε μπορει να κρυψει τα λαθη της ΝΔ στις εκλογες, Αυτα ´ομως ειμαι πια ιστορια. Ο κοσμος περιμενει αππ καποιο πολιτικο να του πει την αληθεια για το τι ερχεται και τι πρεπει να γινει. Ο Αντωνης δεν το εχει κανει ακομη....

 22. ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ avatar
  ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ 21/11/2010 23:22:58

  Χαιρετίζω τὴν ἴδρυσι τοῦ κόμματος τῆς Ντόρας Μπακογιάννη.
  Ἐπὶ τέλους, τὸ πολιτικὸ τοπίο καθαρίζει, τὰ προσωπεῖα πέφτουν καὶ οἱ πολιτικοὶ ὅροι ἀρχίζουν νὰ χρησιμοποιοῦνται μὲ τὴν ἀκριβή τους σημασία.

  Ἐπὶ τέλους, μετὰ ἀπὸ τριάντα πέντε χρόνια, ἡ παράταξις τῆς Νέας Δημοκρατίας ἐλευθερώνεται ἀπὸ τὸ παράσιτο τοῦ ἐθνομηδενιστικοῦ λιμπεραλισμοῦ· ὁ εἰσοδισμὸς τοῦ λιμπεραλιστικοῦ «μεσαίου χώρου» τῶν Λούληδων στὸ σῶμα τῆς φιλελεύθερης, πατριωτικῆς παρατάξεως, τερματίζεται.

  Ὁ ἐθνομηδενιστικὸς λιμπεραλισμὸς τοῦ διεθνοῦς κεφαλαίου, τοῦ τριτοκοσμικοῦ ἐποικισμοῦ καὶ τῆς ἐθνικῆς, πολιτισμικῆς καὶ κοινωνικῆς ἀποδομήσεως τῆς Εὐρώπης, μπορεῖ πλέον νὰ κριθῇ καὶ νὰ καταμετρηθῇ ὡς τέτοιος, ἐκφραζόμενος καθαρὰ ἀπὸ τὸ κόμμα τῆς Ντόρας Μπακογιάννη, καὶ ὄχι μεταμφιεζόμενος, μολύνοντας ξενιστὲς διὰ τῆς τροτσκιστικῆς στρατηγικῆς τοῦ εἰσοδισμοῦ (ἐπιδιώκοντας τὴν ἅλωσι ἐκ τῶν ἔσω: τῆς Δεξιᾶς μὲ τὸν «μεσαῖο χῶρο» τῶν Λούληδων, τοῦ σοσιαλδημοκρατίας μὲ τοὺς σημιτικοὺς «ἐκσυγχρονιστὲς» καὶ τῆς Ἀριστερᾶς μὲ τὴν ἀνανεωτικὴ πτέρυγα τοῦ ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ τῶν Κουβέληδων, Κύρκων, Μπίστηδων).

  Ὁ Ἀντώνης Σαμαρᾶς ἔχει τώρα τὸ χρέος νὰ οἰκοδομήσῃ μιὰ πραγματικὰ σύγχρονη, φιλελεύθερη, εὐρωπαϊκή, ἑλληνικὴ Δεξιά.

 23. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 22/11/2010 01:48:45

  Ο Λούλης λέει και τα ταρώ στα 090. ίσως εκεί κάτι να πετυχαίνει. Ε ρε κάτι εργόσχολους που έτρεφε τόσα χρόνια η ΝΔ! Λούληδες και μπούληδες κόντεψαν να μας καταστρέψουν.

 24. Γιώργος Γκ. avatar
  Γιώργος Γκ. 22/11/2010 22:22:18

  Φαήλο,δεν παίζεσαι !!!!!
  Τον περί ου ο λόγος αναλυταρά τον έχει πάρει παραμάσχαλα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΙ, ο άλλος ορκισμένος εχθρός του Σαμαρά,και όλες οι αναλύσεις τους καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο Σαμαράς είναι λαϊκιστής και ανεδαφικός και ότι με τις δηλώσεις του κάνει κακό στη χώρα.
  Γι'αυτό καλά κάνεις και τον ξεμπροστιάζεις.

 25. Γιώργος Γκ. avatar
  Γιώργος Γκ. 22/11/2010 22:22:18

  Φαήλο,δεν παίζεσαι !!!!!
  Τον περί ου ο λόγος αναλυταρά τον έχει πάρει παραμάσχαλα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΙ, ο άλλος ορκισμένος εχθρός του Σαμαρά,και όλες οι αναλύσεις τους καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο Σαμαράς είναι λαϊκιστής και ανεδαφικός και ότι με τις δηλώσεις του κάνει κακό στη χώρα.
  Γι'αυτό καλά κάνεις και τον ξεμπροστιάζεις.

 26. sakis avatar
  sakis 04/12/2010 03:33:14

  Ο μεσαίος χώρος στην εποχή που ζούμε είναι μια μεγάλη ανοησία ούτε η έννοια δεξιός αριστερός υπάρχει σήμερα έτσι όπως την εννούμε καθώς ο κάθε ένας μας δουλεύει περισσότερο για την πάρτη του και λιγότερο για το κοινωνικό σύνολο.Οι όροι που θα έπρεπε να ισχύουν σήμερα θα έπρεπε να ήταν αυτοί που είναι υπέρ της νέας τάξης πραγμάτων και του διεθνισμού και αυτοί που είναι κατά και υπέρ της διατήρησης των εθνικών κρατών.Π.χ ο πατέρας μου είναι πασοκ από τότε που άρχισε να ψηφίζει και αντιδεξιός αλλά είναι κατά της λαθρομετανάστευσης και των αλλοδαπών γιατί του έχουν πάρει τις δουλειές και είναι εδώ και καιρό άνεργος δηλαδή που τον κατατάσεται στην δεξιά ή στην αριστερά; 'Οπως και πολλούς γνωστους που ξέρω που αυτοπροσδιορίζονται κεντροαριστεροί είναι κατά των λαθρομεταναστών και όλων αυτών των γκέτο που αναπτύχθηκαν στην πατρίδα μας και μάλιστα με ιδιαίτερο ζήλο.Όπως ξέρω και αρκετούς που αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιοί που είνια πιο ανεκτικοί και πιο κοσμοπολίτες στα εθνικά θέματα τι είναι αυτοί αριστεροί;Η ένοια δεξιός και αριστερός δεν είναι αυτό που νομίζουμε όλοι έχουν ξεπεραστεί πια αυτές οι ιδεολογικές ταμπέλες.Άν γίνει ένα δημοψήφισμα σήμερα για την απέλαση των λαθρομεταναστών και την ποσόστοση σε νόμιμους μετανάστες εγώ πιστεύω ακράδαντα όπως και όλοι σας πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν κατά συντρηπτική πλειοψηφία θετικό και σε αυτούς θα ήταν πολλοί πασόκοι και αριστεροί όπως στις δημοσκοπήσεις που έγιναν σχετικά για την απόδοση υπηκοότητας στους αλλοδαπούς που η πλειοψηφία των Ελλήνων όλων των παρατάξεων ήταν αρνητικοί τι σημαίνει γινανε όλοι ακροδεξιοί;Άρα βλέπετε ότι μεσαίοι ,πάνω και κάτω χώροι δεν υπάρχουν απλώς είναι ταμπέλες που κολλάνε οι πολιτικοί για προπαγανδιστικούς λόγους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.