#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/08/2011 08:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η βία απειλεί όλες τις κοινωνίες της μετανάστευσης και των ανισοτήτωνΣύμφωνα με χθεσινό τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου μηνύματα που έχουν ανέβει σε πολλούς ιστότοπους και φόρουμ καλούν τους μουσουλμάνους να πάρουν μέρος στα επεισόδια που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στη Βρετανία και να εξαπολύσουν τζιχάντ (ιερό πόλεμο). Παρακινούν επίσης όσους παίρνουν μέρος στα επεισόδια να συνεχίσουν τη δράση τους μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης ώστε να δημιουργηθεί στη Βρετανία ένα κίνημα διαμαρτυρίας όπως αυτό που γεννήθηκε σε πολλές αραβικές χώρες.

“Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο είναι μία ευκαιρία για τους μουτζαχεντίν  (ιερούς μαχητές)  να πιέσουν και να αλλάξουν τις γραμμές πολύ εύκολα”, γράφει ένα από τα μηνύματα, σύμφωνα με μετάφραση του SITE, της υπηρεσία πληροφοριών που παρακολουθεί τις ισλαμιστικές ιστοσελίδες

“Οι μουτζαχεντίν πρέπει να αρχίσουν να στρατολογούν, διότι αυτή είναι μία εξαιρετικά πολύτιμη ευκαιρία, και πρέπει να προετοιμάζονται, διότι η βρετανική αστυνομία προσπαθεί να σταματήσει τα επεισόδια”, προσθέτει.

Υπάρχουν και μηνύματα σε ιστοσελίδες που καλούν όσους μιλούν καλά αγγλικά να διαδώσουν συνθήματα εχθρικά προς τη βρετανική κυβέρνηση, υπενθυμίζουν στους χρήστες του Twitter να χρησιμοποιούν τη λέξη-κλειδί #uk (για τη Βρετανία) ώστε το μήνυμά τους να διαβάζεται από περισσότερους ανθρώπους.

"Αμερικανιές" θα σπεύσουν να σχολιάσουν κάποιοι. "Υπερβολές" και "προβοκάτσιες" των μυστικών υπηρεσιών θα πουν άλλοι. Την ίδια στιγμή όμως ο Τύπος της γειτονικής Γαλλίας εκτιμά ότι η κοινωνική έκρηξη στη Βρετανία δείχνει την αποτυχία του ακραίου φιλελευθερισμού και σημαίνει συναγερμό για όλες τις χώρες στις οποίες το χάσμα ανάμεσα στους πλουσιότερους και στους φτωχότερους διευρύνεται συνεχώς.

«Το κύμα βίας που σαρώνει τις φτωχές συνοικίες του Λονδίνου θα μπορούσε να ξεσπάσει σε  οποιαδήποτε ευρωπαϊκή μεγαλούπολη», προειδοποιεί η Le Figaro, κάνοντας, όπως και πολλές άλλες γαλλικές εφημερίδες, τον παραλληλισμό με τις ταραχές που ξέσπασαν στις συνοικίες του Παρισιού το 2005.

«Οι φτωχές συνοικίες των μεγάλων πόλεων αποτελούν γόνιμο έδαφος για μία κοινωνική έκρηξη, κυρίως σε καιρό κρίσης, δημοσιονομικών περικοπών και αυξημένης ανεργίας», σύμφωνα με την εφημερίδα.
«Οι ταραχές του Λονδίνου σημαίνουν πολύ σοβαρό συναγερμό για τη Βρετανία. Αλλά επίσης για όλες τις δυτικές κοινωνίες της μετανάστευσης και των ανισοτήτων», γράφει η Liberation. «Όπως στη Γαλλία, οι βίαιες εξεγέρσεις που μεταφέρθηκαν πλέον στηνΑγγλία, δείχνουν πριν απ’ όλα  τη φτώχεια και την οργή  ενός πληθυσμού που αισθάνεται αποκλεισμένος, που ζει στο περιθώριο της βρετανικής κοινωνίας».

«Η κυβέρνηση του Ντέιβιντ Κάμερον αντιμετωπίζει μία μεγάλη πρόκληση, τη στιγμή που τα περιθώρια οικονομικών ελιγμών είναι μικρά και η πολιτική της λιτότητας την έχει οδηγήσει στην περικοπή των κοινωνικών δαπανών», γράφει η La Croix. «Το ίδιο θέματίθεται για όλες αυτές τις κοινωνίες που πλήττονται από βία, όπου αυξάνεται κατά τρόπο εμφανή και προκλητικό το χάσμα ανάμεσα σε μία πολύ ευνοημένη μειοψηφία και σε πληθυσμούς που αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι , κοινωνικά και πολιτισμικά». «Πώς ναμην κάνει κανείς έναν συνδυασμό με αυτό που παιζόταν τις τελευταίες ημέρες  στις διεθνείς αγορές;».

Η άλλη πλευρά του λόφουΑπό την άλλη μεριά, ο Μπενζαμέν Αμπτάν, γενικός γραμματέας του European Grassroots Antiracist Movement (EGAM) γράφει στην Monde, ότι "η σφαγή της Ουτόγια στη Νορβηγία εντάσσεται στο πλαίσιο ενός ευρωπαϊκού εμφυλίου πολέμου που έχει πρωταγωνιστές τους «αγωνιστές κατά του εξισλαμισμού της Ευρώπης». Σύμφωνα με τον ίδιο παρατηρείται μια "ενοποίηση των ευρωπαϊκών κινημάτων της ακροδεξιάς στη βάση του μίσους κατά των μουσουλμάνων"

...Η ιδεολογική αυτή συνάντηση γίνεται βέβαια με φόντο και καταλύτη την κρίση. Έχει τους«προφήτες», όπως είναι ο Ερίκ Ζεμούρ στη Γαλλία και ο Τίλο Σαραζίν στη Γερμανία οι οποίοι θεωρητικοποιούν την ανάγκη των φυλετικών διακρίσεων.Έχει τα κόμματα που την διευκολύνουν όπως είναι το Φιλελεύθερο Κόμμα στη Δανία ή ο Λαός Ελευθερίας στην Ιταλία, τα οποία «νομιμοοιούν» τον πολιτικό λόγο του μίσους..."

Τι σημαίνουν όλα αυτά για την Ελλάδα;

Θυμάστε πόσες φορές γράψαμε για την "σύγκρουση των πολιτισμών"; Ή για "την πλήρηαποσύνθεση του κάποτε μεγάλου έθνους τους, που αντιμετωπίζουν οι Βρετανοί", εξαιτίας της μετανάστευσης και των συνεχώς διευρυνόμενων κοινωνικών ανισοτήτων;

Υπάρχουν τίποτα αφελείς μεταξύ μας που πιστεύουν ακόμα ότι όσα συμβαίνουν στην Βρετανία δεν μας αφορούν και ότι η σημερινή Ελλάδα δεν είναι έναν καζάνι που βράζει; Χθες βράδυ μας έλεγε γνωστός βουλευτής ότι μόνο στην Αθήνα υπάρχουν 700.000 (!!!) μετανάστες σύμφωνα με στοιχεία του Δήμου Αθηναίων. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό σε συνθήκες εντεινόμενης οικονομικής δυσπραγίας, όταν από το Λονδίνο μέχρι το Κάϊρο βαλτοί ή ηλίθιοι σαν τον Νορβηγό μακελάρη πυροδοτούν ιερές τζιχάντ στις τάξεις των φανατικών μουσουλμάνων;

Θα σας πω τι φοβούνται αστυνομικοί: Ότι θα περπατά μια ημέρα κάποιος στην Ομόνοια θα του πετάξουν κάποιοι ένα κοράνι στα πόδια, θα πουν ότι το βεβήλωσε και θα τον σπάσουν στον ξύλο. Τι θα συμβεί μετά στην Ελλάδα της βαθιάς οικονομικής κρίσης, της ανεργίας και της ανύπαρκτης κυβέρνησης;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 11/08/2011 09:36:32

  Ας μην το ξεχνάμε: η πρώτη επίδειξη δύναμης έγινε με την ομαδική, συντονισμένη κατάληψη πλατειών της Αθήνας για "προσευχή". Ακολούθησε η υπόθεση της κατάληψης της Νομικής και της "Υπατίας", με τη γνωστή σωβρακοκατεβαστική για το κράτος κατάληξη. Οπότε, είναι απλώς θέμα όχι χρόνου, αλλά επιλογής του (κατάλληλου) χρόνου, για να γίνουν και εδώ όσα περιγράφονται στις δύο τελευταίες παραγράφους.

 2. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 11/08/2011 09:47:22

  Αν δεν τελειώσουμε εμείς με το θέμα των Αφροασιατών και δη των μουσουλμάνων, θα μας τελειώσουν αυτοί. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει. Δεν έχουν καμία θέση εδώ, είναι ασύμβατοι με την κουλτούρα μας, δεν θα αφομοιωθούν ούτε σε 400 χρόνια.
  Τους κάνουμε τη ζωή αβίωτη με αστυνομικούς ελέγχους και ελέγχους στους χώρους εργασίας, τους εξωθούμε στον επαναπατρισμό, τους απελαύνουμε μαζικά. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Να το καταλάβουμε ότι πρόκειται για εχθρικό πληθυσμό.

  • juliet avatar
   juliet @ ΒΙΣ 11/08/2011 10:36:14

   Καλημέρα σ΄όλους,
   συμφωνούμε ,αλλά ποιός αστυνομικός θα κάνει έλεγχο ;εκεί γύρω στην Ομόνοια διαπιστώνεις ότι με ένα σήμα του ένος που είναι ορατός θα ξεπηδήσουνε 10 που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήτανε αόρατοι.
   Μένω Βριλήσσια,όταν έγιναν τα γεγονότα της Υπατίας ,ξέρεις πόσες κλώσσες που έφυγαν απο την Κυψέλη(δεν έχω τίποτε με τους ανθρώπους που μένουν εκεί)άρχιζαν θεωρείες του τύπου οι καημένοι.Στην ερώτηση γιατί έφυγες απ΄εκεί που γεννήθηκες και μεγάλωσες;θα τους είχες και κοντά να τους βοηθάς δεν απαντούσανε.Οι περισσότερες εκπαιδευτικοί-ξαναλέω δεν έχω προηγούμενα με καμμία τάξη ,με κανέναν που είναι Ελληνας.Χρόνια ένεκα δουλειάς πάντα ήθελα στατιστικά να ξέρω που να επικεντρώσω την προσοχή μου και τι πως να προφυλακτώ,και μου έγινε έξη πιά.
   Η κόρη μου ήλθε απο Γαλλία μετά απο σπουδές και έχει γίνει γενίτσαρος σε ότι δήποτε προέρχεται απο Αλγέρι,Σομαλία και γενικά πρώην αποικιών και αγωνιστών του κορανίου.Σκεφτείται έλεγε γελώντας:αν βρω τα σκούρα , να κατηγορήσω τον καθηγητή για ρατσισμό,και δεν είμαι και μουσουλμάνα;Εννοούσε οτι οι ανεκτικοί Γάλλοι ήτανε θύματα της ιδεολογικής τους βλακείας.
   Βλέπω κάτι φάτσες που είναι αδύνατο να είναι έστω και 2000 ευρώ να δώσουνε για να τους φερουνε εδω,ποιός τους έφερε;γιατί ο ουρανός βροχή κατεβάζει δεν πετάει πακιστανούς,σομαλούς κλπ.
   Η προώθηση δημάρχων νεοταξικών σε πόλεις κλειδιά ,ο Πειραιάς τους ξέφυγε,δεν είναι τυχαία.Αθήνα-Θεσ/κη-Πάτρα .Μόνο με αλλαγή νόμου και πέταμα στη θάλασσα θα γλυτώσουμε.Η νέα κυβέρνηση το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ juliet 11/08/2011 11:05:37

    Είχα και εγώ καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο που έφυγε από την Κυψέλη, στην Αγία Ζώνη ακριβώς, όταν πλάκωσαν οι Αλβανοί. Σκέψου να είχαν πλακώσει και οι Αφρικανοί.
    Και τώρα, από τα Β Προάστεια, λέει ότι τώρα με τη λαθρομετανάστευση πληρώνουμε τις αμαρτίες μας ως μέρος του δυτικού κόσμου...

   • Dora avatar
    Dora @ juliet 11/08/2011 15:26:32

    Ζυλιετ,εχεις εξυπνη κορη!
    Κατα μανα,κατα κυρη...

  • Dora avatar
   Dora @ ΒΙΣ 11/08/2011 15:23:45

   BΙΣ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   Λιγα λογια και γεματα!!!!!!
   Τα αλλα,αναλυσεις κοντρα αναλυσεις που βασιζονται σε ευχολογια και χιλιοειπωμενες υπεκφυγες!!!

   • factorx avatar
    factorx @ Dora 11/08/2011 17:39:56

    1. Μπορείς να μην βάζεις γραμμές που βγάινουν εκτός site;
    2. Και να μην μην μας αδικέις ότι σου κόβουμε τα σχόλια γιατί δεν γράφεις μόνο ΕΣΥ ούτε το σύστημα είναι απεριοριστων δυνατοτήτων

    • Dora avatar
     Dora @ factorx 11/08/2011 18:22:46

     Factor,
     1) Μου ξεφυγε,ζητω συγνωμη
     2)Ζητω συγνωμη,αν και λιγο παραξενο,αφου συμβαινει μονο τελευταια.Αλλα βεβαια,εσυ ξερεις.

     Τι θα ελεγες,αν τα ζητουσες αυτα λιγο πιο ευγενικα?

     • juliet avatar
      juliet @ Dora 11/08/2011 21:39:15

      Και μένα μερικές φορές τελευταία ,αλλα ο Φάκτορας το είχε ότι έχει προβλήματα.
      Στις ευγένιες κολλήσατε; δεξιοί είσαστε;
      Πριν απο λίγο ήλθα απο Κέντρο,γύρω στις 8 σπείρα κούρδων, μάνα με τη φαμίλια κατακλέβανε τουρίστες στο Μετρό.Ητανε 5-6 άτομα και απ΄ότι φαίνεται δεν τους άφησαν μία....

     • juliet avatar
      juliet @ juliet 11/08/2011 21:39:56

      το είχε πει....

     • juliet avatar
      juliet @ juliet 11/08/2011 21:46:26

      Dora,
      χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον Φάκτορα το site είναι το πρόσωπο στη κοινωνία και πρέπει να σκέφτεσαι μερικές φορές ,μήπως συμβαίνει κάτι;άρα ρωτάμε ,παίρνουμε απάντηση και μετά βγάζουμε συμπεράσματα.
      Μ ε πολλή αγάπη και εκτίμηση .

     • Dora avatar
      Dora @ juliet 12/08/2011 13:44:59

      Ζυλιετ,εχεις δικιο,ευχαριστω.Χθες ηταν μια πολυ ασχημη μερα για μενα.Παραφερθηκα χωρις να το καταλαβω.
      Επιτρεπεται να δικαιολογεις τον Φακτορα.

      Μεταξυ μας....ειναι ευειδης? Δεν ειναι σποντα!
      Ανθρωπος ειμαι,ρωταω.Μην τα παιρνουμε ολα στραβα!

     • juliet avatar
      juliet @ juliet 12/08/2011 14:33:03

      συχωρεμένη........

 3. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 11/08/2011 10:35:34

  Οπότε για να αποφύγουμε τον εμφύλιο, διώχνουμε τους παράνομα ευρισκόμενους επήλυδες "φτωχούς", για να ανασάνουν οι γηγενείς φτωχοί.
  Ή σας χαλάει που θα χάσετε όσους σας δίνουν το παντεσπάνι που τρώτε, σαν καλοί νταβατζήδες που είσαστε;

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ ΒΙΣ 11/08/2011 11:03:10

   Είναι το καλύτερο σενάριο ΒΙΣ
   Προσωπικά, θεωρούσα βέβαιο ότι οι διαδηλώσεις και τα επεισόδια στην Αγγλία δεν ήταν απλά μια έκφραση αντίδρασης σε μέτρα λιτότητας..ότι πρέπει να ειδωθούν σε σχέση και με τα πρόσφατα γεγονότα στη Νορβηγία και με τη συνολικότερη πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Ευρώπης

  • προβοκατορας avatar
   προβοκατορας @ ΒΙΣ 11/08/2011 15:30:20

   χαχα οι τυποι εχουν δωσει 5000 $ το κεφαλι για να ερθουν, ετσι ευκολα θα φυγουν νομιζεις? Συν του οτι στις χωρες τους δεν εχουν τρεχουμενο νερο, οι συνθηκες υγειηνης ειναι ανυπαρκτες και η ζωη τους δεν αξιζει μια, λες λιγο κυνηγι απο την ελ.ας να τους ειναι προβλημα?

 4. ΝΙΚΟΛΑΟΥ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΟΥ 11/08/2011 10:39:51

  ΟΤΑΝ ΘΡΕΘΕΙΣ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ......

 5. juliet avatar
  juliet 11/08/2011 10:46:42

  Δηλ.λες ότι περπατάς και έχεις ασφάλεια;εκτός και αν είσαι γνωστός του Αλαβάνου και μόλις σε πιάσει κάποιος του λες Αλαβανος και όλα καλά.Κάτι σαν τους κλέφτες του Αλη-μπαμπα ,λες σουσάμι και περπατάς και σφυράς απο χαρά και ευτυχία.
  Δεν είπαμε να τους σκοτώσουμε ,μόνο αυτοί εχουνε το προνόμιο αλλά να φύγουμε.Αν χρειαστούμε εργατικό δυναμικό-μόνο συμβούλους αμερικατραφείς -θα ζητήσουμε μέσω συνεργασίας άλλων χωρών.

  • juliet avatar
   juliet @ juliet 11/08/2011 10:48:26

   Φίλε του λαού, η απάντηση για σένα, γιατί με τον ΒΙΣ μάλλον στο ίδιο μήκος και πλάτος είμαστε.

  • juliet avatar
   juliet @ juliet 11/08/2011 11:26:52

   να φύγουνε ---αμερικανοτραφείς

 6. m.s avatar
  m.s 11/08/2011 11:09:13

  τα συνθήματα στα πλακάτ που κρατούν μουσουλμάνοι της Ολλανδίας (της παραπάνω φωτογραφίας) δίνουν μια σαφή εικόνα το τρόπο σκέψης τους και το ρόλο τους.
  Η σαρία είναι η μοναδική αλήθεια. Η ελευθερία να πάει στο δια.....
  Ερώτηση. Και γιατί ρε μεγάλε δε καθόσουν στο χωριό σου και ήρθες να ταλαιπωρηθείς με την ...ελευθερία της Δύσης.
  Δεν καθόσουν στα γίδια σου να χορτάσεις σαρία.
  Αλλά φιλαράκι μελαμψό σε φυτέψαν εδώ με σχέδιο.Αυτό που λέει το άλλο πλακάτ , το ισλάμ θα κυριαρχήσει και επίσης η ελευθερία μπορεί να πάει στο διάλ.....
  και όσο κάποιοι σε θεωρούν καημενούλι και κατατρεγμένο που ήρθε να νιώσει την θαλπωρή της δύσης (της οποίας την βασικότερη αξία ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ απροκάλυπτα μπροστά στα μούτρα μας βρίζεις)...μάλλον θα τα καταφέρεις

  • Dora avatar
   Dora @ m.s 11/08/2011 15:36:08

   m.s,

   Η υποχρεωση καθε μουσουλμανου -συμφωνα με τα ιερα τους βιβλια- ειναι η Τζιχαντ, η οποια πρεπει να εκφραστει ειτε με την βια( τους βαφτισαμε "εξτρεμιστες" εμεις,αλλα ειναι απλως καλοι πιστοι του ισλαμ),ειτε με την μεταναστευση και την δημογραφικη αλλαγη(αυτους τους λεμε "μετριοπαθεις").
   Και στις δυο περιπτωσεις ο σκοπος ειναι ενας: Η επιβολη της Σαρια παγκοσμιως και το μεγαλο Χαλιφατο. Μονο ετσι θα επικρατησει η ειρηνη,λεει το ισλαμ.Αφου πρωτα εξαπλωθει και κυριαρχησει το ισλαμ σε ολη την γη.

  • Χρήστος avatar
   Χρήστος @ m.s 15/08/2011 00:47:09

   "της οποίας την βασικότερη αξία ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ απροκάλυπτα μπροστά στα μούτρα μας βρίζεις"

   λέμε και καμία χαζομαρίτσα να περνάει η ώρα ε;

   Αυτό βιώνουμε εμείς δηλαδή τώρα σαν κοινωνία; Την ελευθερία; ή αυτό μας οδήγησε εδώ τώρα; Η αναζήτηση της ελευθερίας;

   Φυσικά και διαφωνώ σε αυτό που γράφει το πανό. Διαφωνώ απόλυτα Το βρίσκω απολύτως φασιστικό. Αλλά πραγματικά, μου φαίνεται πολύ αστείο το να το διαβάζω αυτό. Πως η μεγαλύτερη μας αξία είναι η ελευθερία.

   Η μεγαλύτερη μας αξία είναι το αυτοκινητάκι μας, η τηλεορασίτσα μας. Και τα δυο σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέγεθος γίνεται.

   Φυσικά και δεν επιτίθεμαι επί προσωπικού.

   Φιλικά και σκεπτόμενα,
   Χρήστος

 7. m.s avatar
  m.s 11/08/2011 11:10:40

  του τρόπου σκέψης και του ρόλου τους

 8. man8os avatar
  man8os 11/08/2011 11:47:52

  Η χωρα πρεπει να απαλαγει απο τον κινδυνο των μεταναστων. Αλλα η επιλογη του πως θα φυγουν πρεπει να ειναι δικη τους. Η ενταξη τους σε παραγωγικες διαδικασιες μεσα σε δημοσια εργοταξια για την κατασκευη φθηνων προιοντων υπο την επιβλεψη του στρατου και ελληνικου επιστημονικου δυναμικου ειναι μια λυση ανασα για τον τοπο. Μπορουμε κι εμεις να κατασκευασουμε πολυ φθηνα προιοντα. Και να καθαρισουμε τις πολεις μας απο ολους αυτους τους περιεργους μουσουλμανο αφρικανους.
  Να τους ορισουμε να πηγαινουμε σε συγκεκριμενους τοπους κατασκηνωσης που θα μπορουν να εργαζονται για το καλο της Ελλαδας και να εχουν το ελευθερο οσοι θελουν να επισττρεφουν στην πατριδα τους αφου υπογραψουν τα σχετικα εγγραφα. Αφου οριστικοποιηθει η καθαρση των πολεων και ολοι βρεθουν εκει που πρεπει, ξεκινησει η κοινωνικα εργασια τους, τοτε ο στρατος θα πρεπει να παρει διαταγες να απωθει με καθε μεσο οσους προσπαθουν να μπουν παρανομα στη χωρα. Ετσι θα σταματησει τελεσιδικα η μεταφορα πλυθησμου στη χωρα.
  Τελος πρεπει να δωσουμε καθε δυνατη διευκολυνση στους μεταναστες, ειδικα στους πολιτιστικα ασυμβατους, να εγκαταλειψουν τη χωρα.

  • Dora avatar
   Dora @ man8os 11/08/2011 15:40:56

   Μανθο,αφελεστατη η προταση σου.Θα αυξηθουν γεννοβολωντας τοσο πολυ,που σε λιγο θα βρεθεις εσυ και τα παιδια σου να δουλευουν γι'αυτους.Ασε δε που ο στρατος και η αστυνομια θα γινει σε λιγο δικη τους.Γιατι τι νομιζεις πως θα κανουν οι απογονοι τους?Και αστυνομικοι θα γινουν και στο στρατο θα πανε. Και τοτε ποιος θα φυλαει ποιον?

 9. juliet avatar
  juliet 11/08/2011 12:01:16

  Πιστεύεις πραγματικά ότι όλοι αυτοί ήλθανε για να δουλέψουνε ,και πας να τους μαντρώσεις με κανόνες και πειθαρχία;

  • man8os avatar
   man8os @ juliet 11/08/2011 13:08:38

   Οχι δεν ηρθαν να δουλεψουν, ομως πρεπει να τους αναγκασουμε να φυγουν, η να κανουν κατι χρησιμο για εμας.
   Θα πρεπει να δειξουμε οτι επιτελους στο εδαφος της Ελληνικης Δημοκρατιας υπαρχει νομος και ειναι αυτος που ψηφιζετε απο την Ελληνικη Βουλη.

   • juliet avatar
    juliet @ man8os 11/08/2011 13:30:41

    Μάνθο ,τα λες να τ' ακούς εσύ και εμείς ;γιατί ο Σάμινα έχει νερά στ' αυτιά του από τότε ξέρεις....

 10. Pikis avatar
  Pikis 11/08/2011 12:44:36

  Οι μετανάστες είναι μέρος του σχεδίου.
  Μας δημιουργούν ανασφάλεια και οικονομική αιμορραγία (ανασφάλιστοι, δεν πληρώνουν εφορία, νοσηλεύονται δωρεάν). Επιπλέον, είναι φορείς μεταδοτικών ασθενειών και ήδη έχουν αρχίσει τα καμπανάκια (αύξηση 500% του AIDS, φυματίωση, τύφος κ.α.). Ο πολίτης εκτός της οικονομικής πίεσης που δέχεται νιώθει και ανασφαλής. Έτσι είναι πιο δεκτικός στα κελεύσματα των κυβερνώντων. Κοιτάει την πάρτη του. Προσπαθεί να αυτοπροφυλαχθεί. Αλλάζει γειτονιά για περισσότερη ασφάλεια πουλώντας ΤΖΑΜΠΑ το σπίτι του στην υποβαθμισμένη Κυψέλη (Πατήσια, Ομόνοια, Αχαρνών, Ψυρρή κλπ). Αν ο πολίτης αποφασίσει να αντιδράσει τότε θα "ξεσηκωθούν" οι ταλαιπωρημένοι μετανάστες και ο θεός να μας φυλάει.
  Θα ήθελα να ήξερα αν η Διαμαντοπούλου καμαρώνει τα τσαντίρια των λάθρο έξω από τα προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  Εκεί ορκίστηκα όταν πήρα το πτυχίο μου.
  Δεν ανέχομαι στις σκάλες που κόπιασα 4 χρόνια με διάβασμα και κόπο για να τις ανέβω να κατουράνε και να αφοδεύουν οι τεμπελαραίοι εισβολείς.
  Ας πάνε λίγο πιο πάνω, στη Χαριλάου Τρικούπη, και ας στήσουν και τροχοβίλα. Ας αφοδεύσουν στο πλατύσκαλο που κοντοστεκότανε ο επιβήτορας με το ζιβάγκο. Ας ουρήσουν στο πεζοδρόμιο που κάποτε δρασκέλιζε υπερήφανος ο νυν κάτοικος της Δ. Αρεοπαγίτου.
  Δεν μπορούν όμως να βεβηλώνουν τον χώρο που ο αρχαίος λαός μας αφιέρωσε στις ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ.

 11. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 11/08/2011 12:59:23

  Ώχ, σκέφτομαι ήδη τις επικίνδυνες γειτονίες, όταν έλθουν πλούσιοι πετρελαιάδες με κελεμπίες από τον Περσικό Κόλπο, και αγοράσουν τις βίλες χρεωκοπημένων "αρείων" αστών στην Εκάλη, Πολιτεία και λοιπά Βόρεια.
  Θα είναι σαν τον "πολιτιστικό πόλεμο" Mohamed Al-Fayed and family εναντίον Αυλής του Μπάκιγχαμ. Τη βλέπω ήδη τη νεοελληνική εκδοχή, γκροτέσκα βεβαίως βεβαίως.
  Αστοί των Βορείων Προαστείων, μαζέψτε από τώρα τις γυναίκες, τις κόρες και τις μαμάδες σας: Αποπλανητές εν όψει.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Ο Θείος 11/08/2011 13:11:44

   Μόνο που ο μακαρίτης ήταν ένας πλήρως εξαγγλισμένος, στο λάιφστάιλ και στην εν γένει συμπεριφορά του, πλέιμπόι -απλώς ήταν μουσουλμάνος και είχε την "ατυχία" να κουτουπώσει τη Νταϊάνα (όχι όποια-όποια). Στο σενάριο που περιγράφεις, Θείο, ποιος από τους πετρελαιάδες με τις κελεμπίες νομίζεις ότι θα εξελληνιστεί; Απλώς θα αγοράσουν τις βίλες των πτωχευμένων για να έρχονται για μερικά γουίκ εντ στην Αθήνα, ή για να μένουν τράνζιτ αν θέλουν να πάνε σε κάποιο νησί που δεν έχει αεροδρόμιο.

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Ο Θείος 11/08/2011 13:20:02

   Από αξιόπιστο αφηγητή, άκουσα τι συνέβη πέρισυ σε ελληνοπρεπέστατο σκυλάδικο, με 2 - 3 κελεμπιοφόρους στο τσακίρ κέφι. Η συμπεριφορά τους ήταν ασορτί με το χώρο, πλήρως "εξελληνισμένη". Και δεν έμοιαζαν "πρωτάρηδες".

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Ο Θείος 11/08/2011 15:45:27

   Τις κόρες όχι, mea culpa. Ούτε τις αδελφές, αδελφοί αστοί σε εποχή δυσπραγίας.
   Γαμπροί με πούγκα εν όψει, αυτό ισχύει για τις περιπτώσεις αυτές.
   Μόνον για τις μαμάδες και συζύγους ισχύει το hazard alert.

  • Dora avatar
   Dora @ Ο Θείος 11/08/2011 16:57:08

   Δηλαδη η δικη σου η γυναικα,η μανα και η κορη,Θειε,ειναι ασφαλεις?

   Η απο ιδιαν πειραν μιλας?

   Και αν οχι, γιατι ολες οι αλλες (μανες,κορες,γυναικες)ειναι πορνες,ενω οι δικες σου οχι?
   Τι υποτιμητικα σχολια ειναι αυτα?

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ Dora 11/08/2011 17:26:12

    Άλλους κοινωνικούς κύκλους, Υπερβορείων προαστείων, αφορούσαν τα σχόλια, αγαπητή. Και τις σχετικές νοοτροπίες.
    Στο δικό μου κοινωνικό κύκλο, μάνες, κόρες, γυναίκες, αδελφές, είναι πολύ εκλεκτικές, Συντηρητικών ηθών θα έλεγα. Και προπαντός, δεν εκτιμούν καθόλου τη γκλαμουριά ως ερωτικόν δέλεαρ. Ανεξαρτήτως φυλής, προελεύσεως και πούγκας.
    Είναι και γυμνασμένες, πολύ ευκίνητες, γνωρίζουν και πολεμικές τέχνες, για ώρα ανάγκης.
    Δεν υποτιμώ κανέναν. Ομολογώ όμως ευθαρσώς ότι ταξικές προκαταλήψεις έχω.

    • Dora avatar
     Dora @ Ο Θείος 12/08/2011 18:52:12

     Στο εξης αγαπητε,καλα θα ηταν να διευκρινιζουμε που απευθυνομαστε,προς αποφυγην παρεξηγησεων!
     Γιατι χρησιμοποιησες,στο εν λογω σχολιο σου,δευτερο πληθυντικο κι εδω δεν ειναι ολοι των Υπερβορειων προαστειων υποθετω....

     Ομολογεις οτι εχεις ταξικες προκαταληψεις.Τοτε θα κατανοεις κι αυτους που εχουν φυλετικες προκαταληψεις η κανουν θρησκευτικες διακρισεις,σιγουρα. Μεχρι τωρα δεν μου φανηκε κατι τετοιο.Η μου ξεφυγε κατι?

    • Dora avatar
     Dora @ Ο Θείος 12/08/2011 18:56:48

     Θειε, MEA CULPA!!!!!!!
     Μολις ξαναδιαβασα το σχολιο σου.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.Το ειχες ηδη διευκρινισει!!!
     Υπηρξα βοδι!
     Χθες ηταν μια πολυ ασχημη μερα εδω.Και στη συνεχεια ξεσπασα,που αλλου,εδω.
     Ευχαριστω που απαντησες και μαλιστα με μεγαλη ευγενεια.

   • factorx avatar
    factorx @ Dora 11/08/2011 17:41:41

    Τι έγινε dora; Δεν σου κόβουμε τα σχόλια;

 12. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 11/08/2011 13:38:52

  Το ερώτημα δεν είναι αν θα γίνει αλλά πότε θα γίνει...

 13. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 11/08/2011 13:43:29

  Σκέπτομαι εκείνη την ρήση του Λένιν που έλεγε πως οι ¨καπιταλιστές θα πουλήσουν ( για να έχουν κέρδος... ) ακόμα και το σχοινί που θα τους κρεμάσουν...¨

  Αρχικά οι Γάλλοι και Άγγλοι ιμπεριαλιστές ¨κουβάλησαν¨ στα Μητροπολιτικά τους κέντρα , μετά από την αποχώρηση από τις αποικίες , τα δοσίλογα κοινωνικά στρώματα με τα οποία ακούσαν την κατοχή τους. Τα χρειαζόντουσαν για την συνέχιση της νέο - αποικιακής τους πολιτικής ( κατοχή χωρίς στρατεύματα , αλλά με χρηματοπιστωτικό έλεγχο , άνισο εμπόριο και το τεχνολογικό ¨know-how¨ ).

  Οι Γενίτσαροι - ¨μετανάστες¨ προοριζόντουσαν στην συνέχεια να γίνουν οι καλοί ¨πράκτορες¨ των δυτικών τρόπων ζωής στις χώρες προέλευσης - καταγωγής τους . Όμως αποτελούσαν πάντα και μια δύναμη ¨ντάμπινγκ ¨ ενάντια στα κοινωνικά κινήματα και τις κατακτήσεις στην ίδια την Μητρόπολη.

  Οι ¨γενίτσαροι¨ στη συνέχεια πρόσφεραν 2ες και 3ες γενιές ¨μεταναστών ¨ που κρατήθηκαν στην κατώτερη βαθμίδα ενσωμάτωσης στην κοινωνία για εύλογους λόγους. Τώρα εμφανίζονται οι εξεγέρσεις των ¨απόκληρων¨ που ζητούν τα ίδια ιμπεριαλιστικά οφέλη με τους ντόπιους πληθυσμούς - και όχι μόνο , θέτουν και ζητήματα , όπου μπορούν και ζητήματα ¨κυριαρχίας¨ των αξιών τους. ις ενοχλητικές αυτές εξεγέρσεις τις χρησιμοποιούν οι ντόπιες αστικές τάξεις και για να τρομοκρατήσουν τους ντόπιους πληθυσμούς - τους μακροχρόνια κάτοικους και παραγωγούς.

  Ήδη από την δεκαετία του 70 , ιδιαίτερα όμως μετά από την πτώση του ¨σοσιαλισμού¨ και την Γερμανική ενοποίηση που σήμαινε , για άλλη μια φορά , την έναρξη του ¨30υ Π.Π. ¨ , ο οποίος ξεκίνησε αμέσως μετά από την λήξη του 2ου με πρωτοβουλία των λαών και των Εθνικό- Απελευθερωτικών κινημάτων κατά της αποικιοκρατίας , αλλά και με τις στρατηγικές του ¨rollback¨ ( του Βόρειοαμερικάνικου ιμπεριαλισμού και των ηττημένων αστικών τάξεων της Γερμανίας , ΓαλλίαςΑγγλίας ) , της ¨επιστροφής στα χαμένα εδάφη της Ανατολής από την καπιταλιστική παγκόσμια αγορά ¨ , ο καπιταλισμός διάλεξε από την μια την μεταφορά παραγωγικών μονάδων σε χώρες χαμηλού μισθολογικού κόστους και εργασιακών δικαιωμάτων και απο την άλλη την δημιουργία ¨πολυπολιτισμικών κοινωνιών¨ με την μεταφορά ¨μεταναστών ¨ - Εποίκων στην ίδια την Μητρόπολη για να διαλύσουν όλες τις κοινωνικές-πολιτιστικές - κατακτήσεις κυρίως στην Δυτική Ευρώπη. Διότι το ταξικό συμφέρον και το οικονομικό όφελος - δεν έχει πατρίδα.

  Αφού το πούλησαν το σχοινάκι που θα τους κρεμάσουν , τώρα ο ¨πολυπολιτισμικός καπιταλισμός¨ έχει διλήμματα ...

  • προβοκατορας avatar
   προβοκατορας @ ΝΤΑΝΤΟΝ 11/08/2011 15:33:04

   εισαι σε καλο δρομο αδερφε, +1

 14. Κραντωρ εφα avatar
  Κραντωρ εφα 11/08/2011 16:59:47

  Δεν ειναι σωστο να εστιαζουμε μονον στους μωαμεθανους. Ολοι οι Αφροαασιαται εισβολεις πρεπει να απομακρυνθουν απο τις επικρατειες των ευρωπαικων κρατων. Η πολιτισμικη διαφορα ειναι επιφαινομενο του διαφορετικου φυλετικου υποβαθρου, που εδραζεται στην ποιοτητα του DNA. Οπως διαφερουμε εξωτερικα ετσι διαφερει ο ολος ψυχισμος μας. Δεν ταιριαζει η χημεια μας. Δεν τους θελουμε να ζουν αναμεσα μας. Μακρια για να ειμεθα φιλοι.

  • Dora avatar
   Dora @ Κραντωρ εφα 11/08/2011 17:32:51

   Κραντωρ,καλε μου ανθρωπε,οι βουδιστες ινδοι η οι χριστιανοι(πραγματικα χριστιανοι,οχι κατ'ευφημισμον) εδω στην Ολλανδια δεν εχουν ποτε δημιουργησει προβλημα.Το αντιθετο μαλιστα ενσωματονονται πολυ γρηγορα,δουλευουν και παραγουν σε ολους τους τομεις.
   Αντιστοιχα οι μουσουλμανοι-εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων-ΟΧΙ!

   Δεν ειναι θεμα χρωματος η φυλης,ειναι θεμα κουλτουρας και η κουλτουρα εχει αμεση σχεση με την θρησκεια.

 15. Dora avatar
  Dora 11/08/2011 17:38:36

  Επισης,τα κοινωνικα επιδοματα που τοσο απροσεκτα μοιραζε η Δυση,κατι σαν τον Αη Βασιλη ενα πραγμα και που κυριως μουσουλμανοι εκμεταλευτηκαν στο επακρο και λοιδορουσαν για δεκαετιες στην κυριολεξια τα ταμια,ψευδομενοι ως επι το πλειστον για τις...αναγκες τους(δεκα παιδια στην Τουρκια η Μαροκο κλπ),τωρα που με την οικονομικη κριση αρχιζουν να μειωνονται η να κοβονται,παιζουν εναν τεραστιο ρολο σ'αυτες τις λεηλασιες στο Λονδινο!

 16. factorx avatar
  factorx 11/08/2011 18:37:07

  Σου το ζήτησα παρα πολύ ευγενικά δεδομένου ότι εξέθεσες το site

  • Dora avatar
   Dora @ factorx 12/08/2011 13:40:46

   Φακτωρα....εξεθεσα την ιστιοσελιδα????
   Τσουκ,τσουκ,τσουκ,φτου μου σαν δεν ντρεπομαι!
   Δεν ηταν καθολου στις προθεσεις μου.
   Εξ'αλλου,αν δεν εβρισκα το site αξιον λογου(μεχρι και στις πορνοφωτογραφιες δειχνω κατανοηση),πιστεψε με,δεν θα ειχα καθολου αφιερωσει τοσο χρονο σε αυτο.
   Αυτο και μονο θα επρεπε να σε πεισει για τις προθεσεις μου.

   Τωρα,εσυ σαν ανωτερος ανθρωπος,γιατι να παιρνεις στα σοβαρα μια υστερικη,θρησκευαμενη γεροντοκορη(26), που σαπιζει εδω και μια βδομαδα στην βροχη της Ολλανδιας?
   Δειξε λιγη κατανοηση και μαζι με την δικη μου συγνωμη,το προσπερναμε.Τι λες?Φιλοι παλι?

 17. annita avatar
  annita 11/08/2011 20:55:42

  πολύ απλά και όμορφα όποιος είναι Ελληνας αυθεντικός, πατριώτης που ξέρει να τιμά την ιστορία του Εθνους μας που τιμά τα παντελόνια, όλοι οι αυθεντικοί Ελληνες θα αφήσουν στην άκρη τις κομματικές προκαταλήψεις και θα υπερασπιστούν το Εθνος μας. ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΆΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ.Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

 18. Kραντωρ εφα avatar
  Kραντωρ εφα 11/08/2011 21:02:18

  Aγαπητη Dora προφανως δεν εμφανθυνες κατ' ελαχιστον στα οσα εχω γραψει. Στην Ολλανδια ,που ζης,ο λαος της,δυστυχως, εδω και πολυ καιρο ειναι απο τους πλεον παρακμιακους της Ευρωπης και οδευει στην εξαφανιση του. Τι σημαινει δεν δημιουργουν προβληματα? Το μεγαλο εγκλημα τους ειναι οτι θελουν να μοιρασθουμε τις πατριδες μας μαζι τους. Δεν το αποδεχομεθα. Τι εννοεις ενσωματωση? Να συμπεθεριασουμε και να επιμειχθουμε με αυτες τις φυλες.

  • Dora avatar
   Dora @ Kραντωρ εφα 12/08/2011 18:44:09

   Κραντορα,εμβαθυνα,εμβαθυνα.
   Αλλα βλεπεις εγω μοιραζομαι την χωρα των ολλανδων με τους ολλανδους κι αν πω πως εχεις δικιο,θα με παρει και μενα το ποταμι.
   Αλλα,να με παρ' η ευχη,εχεις δικιο!!!!!

  • Dora avatar
   Dora @ Kραντωρ εφα 12/08/2011 19:00:01

   Τωρα,αυτο που με χαλαει λιγο,ειναι η "ποιοτητα του DNA".
   Υπαρχει σχετικη επιστημονικη ερευνα και σχετικο πορισμα,Κραντορα?

 19. juliet avatar
  juliet 11/08/2011 22:06:56

  Η κόρη μου έμεινε αρκετά χρόνια στην Aix en Provence ,τα μέρη που λες τα ξέρω ,στη Μασσαλία κατέβαινε κάθε μέρα έκανε πρακτική,οι Αραβες δεν ήτανε ότι καλύτερο.Μας σπάσανε το αυτοκίνητο εκεί στα μέρη που ήτανε το E.D αλλα συχνάζανε πολλοί και διάφοροι στο συγκεκριμμένο μέρος και ήτανε πρόκληση να αφήσουμε σε κοινή θέα τσιγάρα .Οι ξανθοί που λες μπορεί να είναι Γάλλοι ,εδώ δεν έχουνε κλεφτόνια Ελληνες;
  Ξέρω τη κάθε πέτρα εκεί.Εκεί π.χ είναι μέρος που συνέχεια σπασμένα αυτοκίνητα έβλεπες γιατί είχανε εύκολη διαφυγή.
  Καλό θα είναι να μην καταντήσουμε την Ελλάδα ........Μασσαλία.Να ουρούνε στο δρόμο οι Αραβες και οι Γάλλοι να μη μπορούνε να μιλήσουν.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ juliet 11/08/2011 23:22:01

   Για πήγαινε μια βόλτα στην Πάτρα ή στην Ηγουμενίτσα. Όχι μόνο ουρούν, αλλά αφοδεύουν και αυνανίζονται στους δρόμους, και οι Έλληνες κάτοικοι δεν τολμούν να μιλήσουν...

   • juliet avatar
    juliet @ Αυριανιστής 12/08/2011 09:14:29

    Καλημέρα,
    ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στη Πάτρα ,το πατρικό μου εκεί είναι .Ξέρω ότι οι αδιάφοροι ,οι εκσυχρονιστές και όλα τα ρεμάλια που το παίζουνε υπεράνω έκαναν μια πόλη που ήτανε καμάρι σε σκουπίδι.Βρωμάει ο τόπος ,οι περιοχές γύρω απο το λιμάνι,στις πρωην ήσυχες περιοχές τις Πάτρας κινδυνεύεις απο όλα αυτά τ΄αποβράσματα.
    Ο φίλος του Λαού,ότι και να μου πει δεν με πείθει.Ηξερα τη Πάτρα που ήμαστε περήφανοι που γεννηθήκαμε σ' αυτή την πόλη.Ο Κανελλόπουλος στο βιβλίο του ''Γεννήθηκα στο χίλια τετρακόσια δύο'' υμνεί τη Πόλη μας.........Ηξερα πως ήτανε αδύνατο να είχα γεννηθεί αλλού....... Και τώρα θα μπορέσει κανείς να μας δώσει την ομορφία και την ασφάλεια πίσω;Ολοι αυτοί είναι ταμπουρομένοι στο κλουβί τους, νομίζουν ότι με το να προστατεύονται δεν ξέρω απο ποιούς οτι είναι ασφαλείς.Είναι νυχτωμένοι.Ελευθερία είναι να περπατάς βράδυ και να νοίωθεις σίγουρος,το παιδί σου να τρέχει στις αλάνες χωρίς φόβο,οι γυναίκες να μη φοβώνται ότι θα πέσουνε θύματα των ορέξεων του κάθε ανώμαλου και λοιμασμένου .Οταν ανθεί η εγκληματικότητα η προερχόμενοι απο αλλοδαπά στοιχεία ,θα ανθίσει και η εγχώρια, φυσικό δεν είναι;
    Οσο για τη Γαλλία στη Μασσαλία έπρεπε να κυκλοφορείς και να είσαι όσο γίνεται πιό απλά ντυμένος και να περνάς απαρατήρητος.
    Οσο για την Ηγουμενίτσα έχω δει και τελευταία η κατάσταση είναι χειρότερη,πριν απο ένα μήνα ήμουν εκεί.

 20. Πετραν avatar
  Πετραν 11/08/2011 23:26:57

  βρε συνελληνες,για να καταλαβω ποιος βλαπτει την πατριδα:
  -αυτοι που μας κυβερνουνε κ ληστευουν το λαο, δεκαετιες τωρα, ειναι ελληνες ή μεταναστες;
  -τα πασοκια που ψηφισαν μνημονια κ μεσοπροθεσμα ειναι ελληνες ή ξενοι;
  -οι φοροδιαφευγοντες κ εισφοροδιαφευγοντες-πλουσιοι αυτης της χωρας (μεγαλογιατροι,μεγαλοδικηγοροι,μεγαλοεργολαβοι,μικροεργολαβοι,μεγαλομαγαζατορες,σκυλαδες της παραλιακης κλπ ,κλπ,κλπ,κλπ)ειναι χριστιανοι ή μουσουλμανοι;
  -επωνυμα:κοκκαλακηδες,τομπολαιοι,βαρδινογιωργηδες,ψυχαδηδες και λοιποι ληστες, κλεβουν καδενες στο μετρο ή κρατικη,δημοσια περιουσια;
  -αυτοι που καταστρεψαν τον ελληνικο πολιτισμο στη δεκαετια του 80 με τα πασοκικα λαιφσταιλ-κωστοπουλαιοι κ λοιποι μπουρδελιαρηδες με μπουζουκι το εκαναν ή με κανα περιεργο αφρικανικο οργανακι;
  αυτοι που βρωμιζουν την πατριδα μου,δεκαετιες τωρα,με τα μπαζα τους κ τους οχετους στη θαλασσα,που κυκλοφορουν με 10000 κυβικα μεσα στην πολη,που καινε τα δαση κ τα βουνα της ειναι ελληνακια η λαθρο(οπως λετε αηδιαστικα);

  κ για να το δυσκολεψω λιγο:
  -αυτοι που εγλυφαν κ ψηφιζαν κατα εκατομμυρια, δεκαετιες τωρα, πασοκ κ νουδου,μονο κ μονο για το ρουσφετακι(διορισμο,παραγραφες χρεων,δουλιτσες με το δημοσιο κλπ κλπ)υπονομευοντας με τον τροπο τους το μελλον της πατριδας μου, ειναι γηγενεις ή αλλογενεις;

  κι εγω, τωρα που βλεπω τη χωρα μου στον πατο κ το παιδι μου χωρις μελλον,να κλεισω τη χωρα στους ξενους ή να πεταξω εξω απ αυτη κανα 5αρι εκατομμυρια συμπατριωτες μου;

  • Dora avatar
   Dora @ Πετραν 12/08/2011 18:40:59

   Δηλαδη Πετραν,αν αντικαταστησεις τον πληθυσμο μας με τους εισβολεις μωαμεθανους,θα φτιαχτει η πατριδα μας?

 21. juliet avatar
  juliet 12/08/2011 09:22:37

  Να κλείσεις την χώρα στους ξένους και να πετάξεις το 42% είναι αρκετό ,εκτός αν ένα 5-6% έχει αλλάξει γνώμη ,και πάμε να φτιάξουμε καινούργια Πατρίδα!

 22. Πετραν avatar
  Πετραν 12/08/2011 19:46:27

  juliet
  παρα πολλοι απ τους ξενους της πατριδας μου,εργαζονται σκληρα κ πληρωνουν φορους.
  σε αντιθεση με παρα πολλους κ απ το κατ εσενα<>58% ελληνων που κανουν την παλαβη απο την ωρα της ιδρυσης του νεοελληνικου κρατους.
  λαικη επαναστατικη κυβερνηση θελω,να αξιοποιησει τον απιστευτο πλουτο της πατριδας,κ χωραμε εδω μεσα αλλα 10 εκατομμυρια.(πυκνοτητα πληθυσμου μονο 67 κατοικοι ανα τ.χλμ)

 23. Σταύρος avatar
  Σταύρος 12/08/2011 20:18:34

  Στην κρεβατοκάμαρα της γυναίκας σου και της κόρης σου, να δεις πόσοι λαθρομετανάστες χωράνε!

  • juliet avatar
   juliet @ Σταύρος 12/08/2011 21:55:46

   Πετραν
   Εννοείς περι της Ομόνοιας,στο λιμάνι της Πάτρας,στην Ηγουμενίτσα,στη Θεσ/νη στη περιοχή των δικαστηρίων κλπ.σκληρή δουλειά,γιατί ξέρω και Ελληνες που ψάχνουνε για δουλειά και δεν βρίσκουν .Οι λαΐκες επαναστατικές κυβερνήσεις καταδίκασαν κάποιες χώρες σε μαρασμό ,πορνεία ,εξαθλίωση και μετά ήλθανε οι σφήκες να τρυγίσουνε το πλούτο.Οταν η κυβέρνηση ΓΑΠ ανέβασει το ΑΕΠ και χρειαστούνε εργατικό δυναμικό ,θα εισάγουμε μέσω διακυβερνητικών συμφωνιών ,μέχρι τότε είμαστε πολλοί.
   Πολύβιος:
   ''Η ειρήνη είναι η μεγαλύτερη ευλογία αν μας εγγυάται την τιμή μας και τα δικαιώματά μας.Αν όμως έχει σαν συνέπειά της τον χαμό της εθνικής μας ανεξαρτησίας και την κηλίδωση της ένδοξής μας ιστορίας ,τότε δεν υπάρχει άλλο πιο ατιμωτικό κι ολέθριο απο αυτή''.
   Αλήθεια θεωρητικώς μιλάς ή γνωρίζεις και έχεις ζήσει σε χώρες με''λαΐκές κυβερνήσεις '';Αν θεωρητικώς ,δεν μπορώ συνεχίζω .....συνέχιζε να διαβάζεις .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.