#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/04/2010 19:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η αφόρητη πολιτική μοναξιά της Ντόρας ΜπακογιάννηΑφού επί ημέρες οι κατάλληλοι ρεπόρτερ μετέδιδαν ότι θα ξεσπάσει σύγκρουση στην συνεδρίαση της ΚΕ της ΝΔ την Κυριακή, με την κ. Μπακογιάννη να παίρνει θέση εναντίον των οργανωτικών αλλαγών που προτείνει ο Αντώνης Σαμαράς, σήμερα έγινε γνωστό ότι η κ. Μπακογιάννη δεν θα προσέλθει τελικά στην συνεδρίαση.

Είναι προφανές ότι αφού επί ημέρες και μετά την ομιλία της στο προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης η κ. Μπακογιάννη προσπάθησε να δημιουργήσει συγκρουσιακό κλίμα, τελικά διαπίστωσε ότι «δεν την παίρνει» να μετρηθεί στην ψηφοφορία της Κυριακής. Και φοβούμενη νέο στραπάτσο μετά εκείνο της ψηφοφορίας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αποφάσισε να φυγομαχήσει.

Συνεργάτες της διέρρεαν σήμερα ντο απόγευμα ότι η κ. Μπακογιάννη θα εξακολουθήσει να παρεμβαίνει πολιτικά και να μιλά πολιτικά, διότι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή για τη Ν.Δ. είναι η διεύρυνση της πολιτικής της επιρροής και όχι η εσωστρέφεια. Γι' αυτό και εκείνη θα συνεχίσει να παρουσιάζει τις απόψεις της για όλα τα μεγάλα ζητήματα, ώστε να βγει από το "κάδρο" της εσωστρέφειας που τη στέλνουν κάποιοι. Υποστήριξαν επίσης ότι "κανένας σοβαρός δεν ασχολείται με τη νομή κομματικής ισχύος σε μια περίοδο που η χώρα συγκλονίζεται από την κρίση".

Κύκλοι της Ρηγίλλης εξέφρασαν την λύπη τους, επειδή «η κα Μπακογιάννη αντιλαμβάνεται τη δημοκρατική λειτουργία του κόμματος - και τις διαδικασίες, που δρομολογήθηκαν με την εντολή των 800.000 εκλογέων της 29ης Νοεμβρίου 2009 - ως πεδίο «εσωστρέφειας» και ως “ζητήματα νομής εσωκομματικής ισχύος”» και πρόσθεσαν:

«Ακριβώς λόγω της κρίσης, η Νέα Δημοκρατία οφείλει να μετεξελιχθεί, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, σε ένα κόμμα πραγματικά ανοιχτό στην ευρύτερη κοινωνία, που να αφουγκράζεται ακόμη περισσότερο τα προβλήματα του λαού και να δίνει ουσιαστικές λύσεις….Η συμμετοχή στις, προγραμματισμένες από καιρό, αυτές διαδικασίες, είναι στοιχειώδης υποχρέωση κάθε στελέχους του κόμματος. Εφόσον, βέβαια, αντιλαμβάνεται πραγματικά την κρίση αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος και θέλει να υπάρξουν ριζικές ανατροπές σε όσα μας οδήγησαν, μέχρι σήμερα, στο τέλμα και την αναποτελεσματικότητα.»

Οι αλλαγές

Οι αλλαγές που εισηγείται ο Αντώνης Σαμαράς και καλείται να εγκρίνει σε πρώτη φάση η Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ, μεταξύ άλλων προβλέπουν:

* Τακτικό Συνέδριο ανά διετία, μετονομασία της Κεντρικής Επιτροπής σε Πολιτική Επιτροπή και του Πολιτικού Συμβουλίου σε Εκτελεστική Γραμματεία.

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής (Πολιτική Επιτροπή) θα μειωθούν από 500 σε λιγότερα από 200, ενώ ο γραμματέας του οργάνου θα μπορεί να εκλεγεί βουλευτής μόνον μέσα από τη λίστα Επικρατείας.

* Το Πολιτικό Συμβούλιο (Εκτελεστική Γραμματεία) θα απαρτίζεται από 15 μέλη, μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος. Τα 7 θα εκλέγονται από την Πολιτική Επιτροπή και τα υπόλοιπα 7 θα είναι προσωπικότητες στελέχη του κόμματος, με συγκεκριμένη θέση στο κομματικό οργανόγραμμα.

* Εκλογή από τη βάση και των διοικήσεων των Νομαρχιακών Επιτροπών (ΝΟΔΕ).

* Το 20% των εκλεγμένων στις διοικήσεις τοπικής και νομαρχιακής οργάνωσης θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 35 ετών. Ποσοστό τουλάχιστον 20% στις ίδιες οργανώσεις θα πρέπει να είναι πρωτοεκλεγμένα μέλη

Για τον Αντώνη Σαμαρά είπε ότι σήμερα «ελέγχει μόνο ένα μέρος του κόμματος και πρέπει να είμαστε ανεκτικοί μέχρι το συνέδριο για να δούμε αν θα ελέγξει το σύνολο του».

Την Κυριακή, η Κεντρική Επιτροπή θα κληθεί, πρώτον, να εγκρίνει τις προτάσεις που παρουσίασε στο προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης ο κ. Σαμαράς και, δεύτερον,να εισηγηθεί προς το Συνέδριο τις σχετικές αλλαγές στο γαλάζιο καταστατικό.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 08/04/2010 19:24:17

  Ποναει παρα πολυ το καζινο ντε παρι.. πολλα βαζεις πολλα παιρνεις.

  ΠΠ

 2. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 08/04/2010 19:39:41

  Το πρεσ τζη αρ εντωμετξύ λέει ότι η Ντόρα πάει για διαγραφή. Αν είναι ψέματα, μπορεί να έβαλε κάποιον δικό της να το γράψει για να μην φάει διαγραφή (όσο και αν φοβερίζει με νέο κόμμα, ξέρει ότι δεν την παίρνει). Αν είναι αλήθεια, τότε το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

  • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
   ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ Επώνυμος 09/04/2010 19:58:57

   Μια γυναίκα φεύγει. Μια "σωστή κυρία".

 3. ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ 08/04/2010 19:51:22

  Είχε 4,5 μήνες στη διάθεσή της να χωνέψει την ήττα της και να κανονίσει την πορεία της. Για μία ακόμα φορά φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων. Η κυρία δεν δύναται να συμπορευτεί. Ώρα καλή στην πρύμνη της κι αέρα στα πανιά της. Τελείωσε ως πολιτικός.

 4. ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ avatar
  ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ 08/04/2010 19:57:36

  κ. Μπακογιάννη αγωνιστείτε για τις ιδέες σας. Μην φυγομαχείτε.

  Στα πλαίσια της εσωκομματικής αντιπαράθεσης για την ανάληψη της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας η κ. Μπακογιάννη είχε κάνει, στο τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου 2009, επτά προτάσεις για καταστατικές αλλαγές που αφορούν την οργάνωση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ των προτάσεων αυτών ήταν η θεσμοθέτηση 4ετούς θητείας για τον Πρόεδρο του κόμματος και οι προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη των υποψηφίων βουλευτών, αλλά και για την ανάδειξη των εκπροσώπων στην Αυτοδιοίκηση. Οι υπόλοιπες προτάσεις, ήταν δευτερεύουσες και ουσιαστικά καλύπτονται από αυτά που προανήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της προσυνεδριακής συνδιάσκεψης στη Θεσσαλονίκη. Παρεμπιπτόντως και σε ότι αφορά τον Αντώνη Σαμαρά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, εκτός της εκλογής του Προέδρου του κόμματος από τη βάση, επέβαλε και την εκλογή του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ από όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ και επιπλέον εισηγήθηκε την εκλογή του Προέδρου της κάθε Νομαρχιακής Επιτροπής από όλα τα κομματικά μέλη του αντίστοιχου νομού.
  Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι η κ. Μπακογιάννη δεν θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θα γίνει την Κυριακή. Εμείς απορούμε γιατί δεν επιμένει να περάσει μέσα στα κομματικά όργανα τις ιδέες της. Ίσως διαβλέπει ότι δεν πρόκειται να γίνει δεκτή η πρότασή της για θητεία του Προέδρου του κόμματος, πρόταση με την οποία και εμείς διαφωνούμε και έχουμε αιτιολογήσει πλήρως αυτή την άποψη (Η θητεία του Πρόέδρου της ΝΔ. Το ζήτημα είναι καθαρά πρακτικό). Όμως συμφωνούμε απόλυτα με την άλλη πρόταση για προκριματική εκλογή από τα μέλη του κόμματος των υποψηφίων βουλευτών και υποψηφίων τοπικών αρχόντων, καθόσον αυτό είναι πάγια θέση αυτού εδώ του blog, πολλά χρόνια πριν την ανωτέρω πρόταση της κ. Μπακογιάννη και την έχουμε εκθέσει κατ’ επανάληψη.
  Απορούμε λοιπόν γιατί η κ. Μπακογιάννη δεν επαναφέρει αυτήν την πρόταση.
  Εμείς κ. Μπακογιάννη, θα θέλαμε να σας βλέπαμε στην Κεντρική Επιτροπή να υπερασπίζεστε την ανωτέρω πρόταση και να προσπαθήσετε να πείσετε για την ορθότητα της πρότασης αυτής με επιχειρήματα.

  http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/04/blog-post_9499.html

 5. nasos avatar
  nasos 08/04/2010 20:07:21

  Έδώ ο κόσμος χάνεται και η ΝΔ ασχολείται με την πολιτική εμμηνόπαυση,την Θεοδώρα-Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου,νισάφι πια,έχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να συζητήσουμε.

 6. Μαρία avatar
  Μαρία 08/04/2010 20:27:26

  Αμάν κι αυτή! Ας δημιουργήσει το δικό της κόμμα να ησυχάσουμε!!!

  • Unionist avatar
   Unionist @ Μαρία 09/04/2010 03:13:57

   απ'το στομα σου...

 7. Nktras avatar
  Nktras 08/04/2010 20:52:06

  Η Ντόρα, αναμφίβολα, είναι τελειωμένη..Ο Σαμαράς όμως κάτι πρέπει να κάνει με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ο οποίος είναι απαράδεκτος αισθητικά...Απαράδεκτος! Δεν θα κυβερνήσει ποτέεεεε η ΝΔ με τέτοιες φάτσες..Και επίσης,pleaze,τρεις σκασίλες είχαμε, η μία εξ αυτών είναι το τι κάνουν στην ΝΔ...εδώ ο κόσμος καίγεται που προείπε ένας φίλος παραπάνω ..:)

 8. Aris. A avatar
  Aris. A 08/04/2010 21:10:03

  Η κυρία Μπακογιάννη μου θυμίζει την ομάδα που έχασε το ντέρμπυ πανηγυρικά στον αγωνιστικό χώρο και ψάχνει με ενστάσεις να το κερδίσει στα χαρτιά.
  Είναι προφανές ότι δεν της βγαίνουν τα κουκιά της αμφισβήτησης στην Κεντρική Επιτροπή και προτιμάει να μην πάει.
  Επίσης είναι προφανές ότι δεν την πάνε οι ψηφοφορίες πάντα μειονεκτεί. Προτιμά την θαλπωρή τον προστατευμένων τηλεοπτικών συζητήσεων και τον μπιστρό του Κολωνακίου.
  Επίσης είναι προφανές ότι δεν μπορεί να χειριστεί με σοβαρότητα τα νέα δεδομένα και κάνει συστηματικά λάθη όπως στην προεκλογική περίοδο.
  Ελπίζω να μην της κάνουν το χατίρι να την διαγράψουν. Πολύ σύντομα θα αποχωρήσει από το κόμμα διορθώνοντας ένα ιστορικό λάθος που κράτησε πάνω από 30 χρόνια.

 9. GreenHorses avatar
  GreenHorses 08/04/2010 21:21:16

  Πολύ ασχοληθήκαμε μαζί της ας πάει στο αγύριστο να ησυχάσουμε.

 10. nov11 avatar
  nov11 08/04/2010 21:44:24

  Η Ντόρα ήθελε να φύγει επιλέγοντας την κατάλληλη στιγμή μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.Αν φύγει απαλλάσσει τον Σαμαρά από το ψήσιμο που του κάνει μένοντα σκοπίμως.Έτσι κι αλλιώς με το συνέδριο τελειώνουν όλα και δεν θα την παίρνει να συνεχίσει το γύρισμα της σούβλας αφού και οι γιορτές τελειώνουν.Ίσως και να προτιμά μια διαγραφή για να τη διαχειριστεί ανάλογα με τη μελλοντική διαμόρφωση των κομμάτων και την πιθανή σύνθεσή τους για τη διακυβέρνηση της χώρας.

 11. Tassos avatar
  Tassos 08/04/2010 21:45:40

  Οσο και να θες να την αφήσεις δεν σ'αφήνει. Βγήκε πριν από λίγο η μεγαλοκοπέλα η Ελλη Τριανταφύλλου, το παπαγαλάκι της Ντόρας, να ειρωνευτεί τον Σαμαρά και την ΝΔ επειδή και καλά οικειοποιήθηκε την απόσυρση του 8 %. ΛΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ που έκανε σημαία το συγκεκριμένο θέμα. Πραγματικά θα ήθελα να τους βρίσω την μάνα αυτά τα κ---σκυλα που χτυπάν τον Αντώνη αλλά δεν θα το κάνω από δω. Θα το κάνω προσωπικά, face to face που λεν και στο χωριό μου.

  Ενας που η παρακράτηση 8% θα τον κατέστρεφε.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Tassos 08/04/2010 22:33:13

   Νομίζω η Κατερίνα Ακριβοπούλου ήταν αυτή που χρησιμοποίησε το φαιδρό υβρεολόγιο. Δεν ήταν απλή ειρωνία, ήταν καθαρό υβρεολόγιο που ξεπερνούσε κάθε έννοια δημοσιογραφίας, αυτό που έκανε.

   Η Τριανταφύλλου κρατάει, και καλά, ισορροπίες, διότι υποτίθεται κάνει το ρεπορτάζ της ΝΔ. Κολλητή της Ντόρας είναι (ήταν), βέβαια, (μήπως είναι και κουμπάρα της; δεν θυμάμαι) οπότε δεν ξέρεις τι γίνεται, αν και δεν την έχω δει να προκαλεί ιδιαίτερα.

   • Tassos avatar
    Tassos @ Επώνυμος 08/04/2010 23:07:08

    Πώ πώ έχεις δίκιο. Και έστειλα ξεχεστήριο e mail στην Τριανταφύλλου. Δεν πειράζει κάτι θα έκανε κι αυτή.

 12. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 08/04/2010 22:02:14

  Διερωτάται η μαύρη κι ασβολερή:Με τον ήλιο τα βγάζω,με τον ήλιο τα βάζω.Τί έχουν τα έρμα και ψοφάνε;

 13. loretta avatar
  loretta 08/04/2010 22:04:00

  Δεν χρειαζεται να προκαλεσει ο Σαμαρας την διαγραφη της ...η ιδια αυτοκαταστρεφετε ..Ο προεδρος το χειριζεται αψογα την αφηνει να εκτειθετε ανεπανορθωτα αυτη και ολο της το επιτελειο και ο νοων νοειτω.....τον ιουνιο θα δει το 2 μεγαλο στραπατσο της και μετα .....της προτεινω να παει να κλειστει σε καμια μονη....διοτι δεν θα το αντεξει...οσο και να βαζει τα υποτιθεμενα μαντροσκυλα της να γαυγιζουν....!!! (...το δε γελιο ειναι οταν θα δει ακομα και τα μαντροσκυλα της να προσκυνανε)

  ....υπομονη ...

  • xaroylhs avatar
   xaroylhs @ loretta 08/04/2010 22:19:11

   μα ήδη τα περισσότερα έχουν προσκυνήσει . Βρείτε τους καταλόγους και τις δηλώσεις στήρηξης στην υποψηφιότητα της κας Μπακογιάννη και δείτε και τους εναπομείναντας ..Γαυγιστάς ! ούτε το 1/10 δεν έχει μείνει και αυτά ακόμα κοιτάνε γύρω γύρω...

 14. Βρασίδας avatar
  Βρασίδας 08/04/2010 22:12:53

  Ο ηγέτης δεν έχει ανάγκη να ελέγχει το κόμμα. Ο ηγεμόνας την έχει.
  Τον ηγέτη τον προσεταιρίζονται αυτοβούλως και το κόμμα (ο λαός) τον ακολουθεί.
  Δεν επιλέγει αυτούς που θα τον προσεταιριστούν.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Βρασίδας 08/04/2010 22:38:31

   Πολύ σωστά. Νομίζω όμως ότι η πορεία του Αντώνη το δικαιώνει αυτό που λες. Σπεύδουν όλοι να τον προσεταιριστούν και όσοι απομένουν δήθεν πιστοί στην καμένη από κάθε άποψη Ντόρα, το κάνουν επειδή δεν πιστεύουν, δεν ξέρουν, πόσο μεγαλόψυχος είναι ο ηγέτης Αντώνης.

   Κάποιος εδώ μέσα είχε παρομοιάσει παλιότερα, ενόψει εσωκομματικών, το antinews με το δάσος του Σέργουντ, το Φάκτορα με το Ρομπέν των δασών και το Σαμαρά με το Ριχάρδο το Λεοντόκαρδο. Νομίζω ότι ο Αντώνης δείχνει ήδη αυτή τη βασιλική μεγαλοψυχία που διακρίνει τον πραγματικό ηγέτη. Ακόμη και στη Ντόρα θα μπορούσε να τη δείξει, αν αυτή δεν έκανε τα δικά της. Ευτυχώς που τα κάνει, γιατί αλλιώς με τη μεγαλοψυχία του Αντώνη μπορεί ακόμη να την τρώγαμε στη μάπα ως μεγαλοστέλεχος της ΝΔ. Αν έκανε δηλαδή ότι κι ο Βενιζέλος απέναντι στον πολύ κατώτερό του ΓΑΠ.

   • Βρασίδας avatar
    Βρασίδας @ Επώνυμος 08/04/2010 23:26:09

    Σε μία περίοδο που η χώρα φαίνεται ακρωτηριασμένη και ανήμπορη κάθε λογικός ευελπιστεί να εμφανιστεί ο ηγέτης. Το είδαμε το 2004, ασχέτως αν απογοήτευσε το ανιψάκι, ο κόσμος το προσδοκούσε και τον στήριξε.
    Εύχομαι ο Σαμαράς να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και να μην καλυφθεί πίσω από απογραφές, οικογένειες και τζάκια. Αυτοί πού τον προέβαλαν δεν ήταν΄οι επώνυμοι του κόμματος.
    Δε θέλει πολύ!
    Να απαλλαγεί από τους επώνυμους του κόμματος τύπου Αβραμό και Σκανδαλάκη και με τον κόσμο μαζί του έφυγε.
    Το πιστεύει όμως; Ξέρει πόσο τον πιστεύει ο κόσμος;
    Εάν δεν αντιληφθεί από πού πηγάζει η δύναμή του ... μια τρύπα στο νερό!

 15. adistaktos avatar
  adistaktos 08/04/2010 22:17:19

  Συμπαθώ τον Αντώνη, πιστεύω ότι είναι ο ηγέτης που έχει ανάγκη η χώρα... ΔΕΝ ήμουν, ούτε θα είμαι Σαμαροφύλακας...
  Συμπαθώ την Ντόρα και δεν μίσησα ποτέ τους Μητσοτάκηδες...
  Η ντόρα ΔΕΝ είναι αυτό που έχει ανάγκη η χώρα... ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!
  Αν, λοιπόν, η ντόρα συνεχίσει με τέτοιες ανόητες, μικρο-παλαιο κομματικές πρακτικές να πληγώνει τη χώρα... ναί τη ΧΩΡΑ... τότε...
  και Σαμαροφύλακας θα γίνω και τους Μητσοτάκηδες θα μισήσω...

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ adistaktos 09/04/2010 06:30:49

   Κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι, δεν είναι ότι είχαμε κάποιο συμφέρον ή ότι κάναμε στρατό με τον Αντώνη, ούτε μας βούλιαξε τα καράβια ο Μητσοτάκης.

 16. ROUMANOS avatar
  ROUMANOS 08/04/2010 22:59:14

  Να την κάνει ο Σαμαράς περιφερειάρχη Κρήτης με Επίτιμο Αρχικρητικοπεριφερειάρχη τον Μπαμπά της και ανθυπασπιστή τον κανακάρη της... άντε για να ησυχάσει και ο Ισίδωρος

 17. Orestios avatar
  Orestios 09/04/2010 00:47:38

  Χάθηκε και ο φατφατ που είναι ΝτοροGAPικός.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Orestios 09/04/2010 06:29:19

   Κάνει άλλη δουλειά τώρα. Μάλλον όμως για τον ίδιο εργοδότη.

 18. Orestios avatar
  Orestios 09/04/2010 01:03:41

  Η Ντόρα δυστυχώς κινείται σε δικό της μονοπάτι. Η όλη στάση της δεν χαρακτηρίζεται από ρεαλισμό. Ακόμη και σήμερα συμβουλεύει την κυβέρνηση GAP να σωπάσει. Τώρα να σωπάσει? Τώρα πρέπει να μιλήσει η κυβέρνηση.

 19. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 09/04/2010 01:25:52

  Η Ντόρα άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι εντός της Ν.Δ. με αρχηγό τον Αντώνη, δεν έχει πια και πολλά περιθώρια για λεονταρισμούς. Έσπασε τα «γελαστά» της μούτρα στην προηγούμενη Κ.Ε. και δεν προτίθεται να την ξαναπατήσει! Ξέμεινε και από κάποιους δεδηλωμένους το πάλαι ποτέ υποστηρικτές της, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων!
  Θα μείνει όμως και θα το παλέψει, τόσο στο συνέδριο όσο και στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης. Όνειρό της ένα και μοναδικό, η απαξίωση του Αντώνη.
  Δεν φεύγει λοιπόν με τίποτα από αυτό, που χρόνια «προετοίμαζε» για δικό της! Το μόνο ίσως που μπορεί να επιδιώξει είναι, την διαγραφή της !
  Αντώνη, μην της κάνεις αυτήν τη χάρη όσο και να σε προκαλεί! Έτσι αυτομαστιγώνεται, ενώ με διαγραφή της θα παριστάνει την αδικημένη κορασίδα και θα σε καταγγέλλει σαν διασπαστή. Άντε εσύ να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας, αφού τα αγαπημένα σου ΜΜΕ, θα προβάλουν αποκλειστικά τη δική της εκδοχή!
  Τώρα θα δουλέψουν για πάρτη της τα αγαπημένα της ΜΜΕ, οι φίλοι της γνωστοί δημοσιογράφοι και οι «αντικειμενικές» εταιρείες δημοσκοπήσεων. Θα δουλέψει εξ ίσου πολύ και ο «αδελφός» Καρατζαφέρης, με όσους θα του απομένουν στο πέρασμα του χρόνου!
  Υπομονή εύχομαι σε όλους μας, για όσα θα ακολουθήσουν και θα κορυφωθούν ως το καλοκαιριάτικο συνέδριο! Υπομονή, αλλά και ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ!

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Αφροδίτη 09/04/2010 06:39:55

   Αντιθέτως, νομίζω ότι θα πρέπει να τη διαγράψει. Η ίδια ακριβώς υπολογίζει στο να μην τη διαγράψει, γι' αυτό νομίζει ότι έχει το ελεύθερο να υπονομεύει. "Απειλεί" δε ότι, αν τη διαγράψει, θα του κάνει τη ζωή ακόμη πιο δύσκολη. Το αφήνει να εννοηθεί δηλαδή στον αέρα χωρίς να το λέει.

   Λάθος, όμως. Θα γίνει ότι έγινε και με τον Τατούλη, που όσο ήταν μέσα και υπονόμευε, έπαιζε κάθε μέρα πρώτο θέμα παντού, αλλά μετά τη διαγραφή του τον ξέχασαν όλοι. Κι αυτό γιατί, η διαπλοκή τη Ντόρα την έχει εγκαταλείψει. Αυτά που βλέπουμε εμείς, τα βλέπουν κι αυτοί. Δεν τραβάει, δεν τους κάνει για τη δουλειά που θέλουν. Την προμοτάρουν απλώς για να κάνουν ζημιά στον Αντώνη. Μόλις τη διαγράψει, θα την παίξουν αναγκαστικά για λίγο καιρό, μια που θα κάνει ζημιά στον Αντώνη το να την "παίξουν", μετά όμως θα το δεις ότι, εκτός από το ότι θα είναι πια ψιλοαδιάφορη για τα ΜΜΕ, όσο δεν θα κάνει δικό της κόμμα (σιγά μην κάνει, αλλά και να κάνει δεν μπορεί να τραβήξει), θα της βάλει σιωπητήριο κι ο Μητσοτάκης για να μην κάνει ζημιά στον... Κυριάκο! Που θα παραμείνει φυσικά μέσα στη ΝΔ (γιατί όχι, αν δεν υπονομεύει;).

   Θα δεις τότε πόσο θα το βουλώσει κι ο Μητσοτάκης και θα καταλήξει σαμαρικότερος του Σαμαρά! Γιατί έτσι είναι όλα οι δωσίλογοι κατά βάθος. Ανθρωπάκια και θρασύδειλοι. Υποτάσσονται σε αυτόν που ασκεί εξουσία πάνω τους.

   Διαγραφή λοιπόν, ΤΩΡΑ! Απλώς πρέπει να γίνει με το σωστό τρόπο, να μην την κάνει ηρωίδα. Όπως ακριβώς ο ΚΚ με τον Τατούλη.

   • Tassos avatar
    Tassos @ Επώνυμος 09/04/2010 09:13:22

    Συμφωνώ με όσα γράφεις. Το πρόβλημα είναι ότι σε επικείμενες εκλογές (παρότι πστεύω ότι η ΝΔ θα γίνει κυβέρνηση μετά από 7 χρόνια) για να ανακόψουν τον Αντώνη οι Μπόμπολες θα την φουσκώσουν τα μυαλά για να κατέβει με κόμμα. Ο Σαμαράς θα ισοπεδώσει το χουντοΛΑΟΣ αλλά το 1-2% που θα πάρει η Ντόρα μπορεί να αποβεί μοιραίο.

   • Αφροδίτη avatar
    Αφροδίτη @ Επώνυμος 09/04/2010 09:43:48

    Την μετατροπή της σε ηρωίδα είναι που δεν επιθυμώ. Γιατί άλλωστε δεν της αξίζει! Εκτιμώ πως θα αυτοπεριθωριοποιηθεί με τις ενέργειές της. Όσο συνεχίζει έτσι, τόσο την επανεκτιμούν και αυτοί που την ακολούθησαν. Η αποκάλυψη της "ποιότητάς" της θα γίνει μέσα στο κόμμα, το οποίο υπονόμευε για πάρτη της πάνω από 15 χρόνια.
    Ήδη υπέστη το πρώτο στραπάτσο, ας υποστεί και το τελειωτικό! Απ' έξω και μάλιστα με διαγραφή θα "φωνάζει" και μαζίτης θα "ουρλιάζουν" και τα ΜΜΕ, που στην πλειονότητά τους την στήριξαν, καθώς και οι δημοσιογράφοι- φερέφωνά της.Για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων δε λέω τίποτα, γιατί τρομάζω για την αξιοπιστία τους!
    Όσον αφορά στον επίτιμο, πιστεύεις πραγματικά ότι θα μπορούσε να γίνει Σαμαρικός; Αν γυρίσει η Γη ανάποδα και έρθουν τα πάνω κάτω, μπορεί! Εκτός και αν υπολογίζεις σε Αλτσχάϊμερ που, προς το παρόν, δεν φαίνεται!

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Επώνυμος 09/04/2010 09:46:16

    Τα κόμματα παίρνουν πάντοτε αυτό που τους χρειάζεται για να γίνουν κυβέρνηση. Υπάρχει ένα αόρατο αισθητήριο στο λαό και τα ποσοστά "κανονίζονται" και έρχονται εκεί που πρέπει. Το ίδιο συνέβη και με το Σημίτη το 1996, παρά το πολύ ισχυρό ΔΗΚΚΙ που έβγαλαν εκείνες οι κάλπες (4 κόμμα κάτι, σχεδόν πέντε είχε πάρει), πάλι είχε κοντά 42$ και ισοπέδωσε τον Έβερτ, με διαφορά που, πολιτικά, ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις τρεις μονάδες διαφορά που είχε σε επίπεδο ψήφων. Ο Σημίτης είχε τότε, παρά τα Ίμια, πολύ μεγάλη αποδοχή από την ελληνική κοινωνία.

    Αν θα έχει αυτό ο Αντώνης (που κάποια στιγμή θα το έχει) δεν τον φοβίζει καμία Ντόρα και κανένα κόμμα της. Αν δεν το έχει, δεν θα γίνει κυβέρνηση έτσι κι αλλιώς. Αλλά θα το έχει.

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Επώνυμος 09/04/2010 09:48:11

    Ο επίτιμος περίμενα να μείνει στον τόπο ξερός μόλις εκλεγόταν ο Σαμαράς. Από τη στιγμή που δεν έγινε αυτό, πιστεύω ότι είναι ικανός να κάνει τα πάντα για το συμφέρον του. Ακόμη και να γίνει σαμαρικός. Το μεροκάματο να βγαίνει και όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία. Αυτό είναι ο επίτιμος.

 20. GreenHorses avatar
  GreenHorses 09/04/2010 11:53:37

  Επειδή διαβάζω διάφορα να μην την διαγράψει αν την αφήσει να εκτίθεται. Πόσο θα αντέξει θα φύγει μόνη της.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.