#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/07/2008 01:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η αρχή του τέλους και για την Νέα Δημοκρατία

Αυτές τις ώρες, διατυπώνεται από πολλούς η άποψη ότι «πίσω από την κλιμάκωση της επίθεσης στον Μιχάλη Λιάπη βρίσκεται η πλευρά Μητσοτάκη» (βλ π.χ. press-gr). Που το κάνει υποτίθεται για να ξεχαστεί η δική της εμπλοκή στην υπόθεση, καθώς ο Μ. Λιάπης είναι εξάδελφος του Κ. Καραμανλή και επιπλέον, αν είναι να κόψει ο πρωθυπουργός κανένα μητσοτακικό κεφάλι στον ανασχηματισμό πρέπει πρώτα να κόψει και κανέναν καραμανλικό. Η ίδια περίπου επιχειρηματολογία, που δεν αφίσταται της πραγματικότητας, χρησιμοποιείται τις τελευταίες ημέρες και από το Μαξίμου για να απαντηθούν τα αναπάντητα ερωτήματα της γαλάζιας διαπλοκής με την Ζήμενς. Εκεί δηλαδή που είχε ο Καραμανλής το πάνω χέρι με Κυριάκο, δεν τόλμησε να κάνει τίποτα (φοβούμενος και για τους δικούς του) και τώρα βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να απολογείται. Αυτή η πολιτική ατολμία σερβίρεται ως στρατηγική και τακτική υπεροχή. Είναι όμως έτσι;

Ο Κ. Καραμανλής ανέβηκε στην εξουσία με όπλο την καταπολέμηση της διαπλοκής και της διαφθοράς. Αυτό το απόλυτο ηθικό πλεονέκτημα όμως, δεν χρησιμοποιήθηκε από το Μαξίμου για να κάνει την κάθαρση (και να ψηφίζει έτσι ο ελληνικός λαός τον Καραμανλή για εκατό χρόνια) αλλά μόνο για να εξουδετερωθούν αντίπαλα συστήματα διαπλοκής (πχ. Κόκκαλης), τα οποία αντικαταστάθηκαν από φιλικά προς το Μαξίμου. Και δεν ενδιαφέρει κανέναν αν ο ίδιος ο Καραμανλής είναι έντιμος, που είναι. Τα αποτελέσματα της πολιτικής του μετράνε.Έτσι είδαμε με την Ζήμενς να πλήττονται αρχικά οι εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ και η αγία οικογένεια. Που εκπροσωπούν όμως αντίπαλα συμφέροντα διαπλοκής από εκείνα που εκπροσωπεί σήμερα το Μαξίμου. Θα έμεναν αυτά με σταυρωμένα χέρια; Ο Χριστοφοράκος που ξέρει όλες τις διακινήσεις μαύρου χρήματος δεν είναι κολλητός της οικογένειας; Έτσι γινόμαστε πλέον μάρτυρες μιας ανελέητης σύγκρουσης πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων με αβέβαιο αποτέλεσμα. Το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών άρχισε.

Αυτή η μάχη όμως σημαίνει το τέλος της σημερινής ηγετικής ομάδας της ΝΔ και πιθανόν και της ίδιας. Παράλληλα όμως και εξαιτίας των αδυναμιών ηγεσίας της ΝΔ, αυτή η καταστροφική πορεία της αποσυνθέτει (πιθανόν και συνειδητά), το αστικό κοινοβουλευτικό σύστημα, μέσα από την καθολική απαξίωση του πολιτικού προσωπικού και των δύο μεγάλων κομμάτων εξουσίας. Βέβαια το σάπιο σύστημα με τους σάπιους υπηρέτες του, θα παραχωρήσει υποχρεωτικά την θέση του σε νέα σύνθεση, ας πούμε νέα κόμματα, όμως ενδιαμέσως η ζημιά στην κοινωνία θα είναι πολύ μεγάλη και κυρίως στα θέματα της οικονομίας (με ότι αυτό σημαίνει).

Ήδη η διαμορφωμένη κοινή γνώμη έχει κατασταλάξει ότι τα περί κάθαρσης και αδιάφθορων της Ν.Δ. ήταν ψέματα. Το συμπέρασμα είναι ότι προφανώς όλοι τα παίρνουν και μάλιστα χοντρά και απροκάλυπτα. Οι αμοιβαίες φιλοφρονήσεις των δύο αρχηγών ότι μόνο εμείς οι δύο είμαστε καθαροί και όλοι οι υπόλοιποι κλέφτες, προσβάλλουν τελικά το σύνολο του Ελληνικού Λαού και μάλιστα άσχημα.Είναι πλέον φανερό ότι η παρούσα Βουλή, τα Κυβερνητικά στελέχη και το ανώτερο πολιτικό προσωπικό των δύο κομμάτων έχουν καεί και μάλιστα οριστικά (και για πολλούς άδικα).

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τηλεθεατής avatar
  Τηλεθεατής 03/07/2008 02:44:57

  και τι θα γίνει με το όλα8?

 2. Λ avatar
  Λ 03/07/2008 02:52:27

  Τι ζορι τραβάει ο Λυκουρέζος και κάθε λίγο και λιγάκι τηλεφωνεί στον Αθανασίου και τη γραμματεία του και αφήνει τηλέφωνα για το που βρίσκεται; Εκτός κι'αν του το'χει ζητήσει ο Αθανασίου. Λέτε να ισχύει το δεύτερο; Τις αμέσως επόμενες ημέρες πάντως, ο Αλέκος θα ξαναχτυπήσει!

 3. ΟΙ "πρωην" avatar
  ΟΙ "πρωην" 03/07/2008 02:56:21

  Μπράβο στους "πρώην" της Ζημενς. Τελικά, δεν τους φαινόταν ότι διατηρούσαν τόσο καλές διασυνδέσεις και "χαρτιά". Για δες. Εκεί που ήταν φοβισμένοι μην τους καταλογίσουν μέχρι και το προπατορικό αμάρτημα, βγήκαν και από πάνω. Καλά πάμε από επαφές παιδιά.

 4. Le canard avatar
  Le canard 03/07/2008 03:08:58

  Ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης σημείωσε πως ο τρόπος που τελείωσε η ερευνά δημιουργεί την αίσθηση ότι κάτι δεν έγινε καλά.

  Μαθαν οτι γ... και πλάκωσαν κι οι γύφτοι. Τι κάνουν οι κουμπάροι, σύντεκνε;

 5. αρτσούμπι avatar
  αρτσούμπι 03/07/2008 04:02:32

  είχαμε εκλογές 16/9/07
  μέχρι τις 15/9/2011 είναι 365χ4= 1460 μέρες
  περάσαν 10 μήνες περίπου δηλ 300 μέρες...
  οπότε φάκτορχ 1460-300=1160 μέρες


  αντέχεις να μετράς ως τότε?

 6. factorx avatar
  factorx 03/07/2008 04:48:28

  Εντάξει, τι λέει το φαξ; Του έκλεισε το δωμάτιο η Ζήμενς. Δεν το πλήρωσε. Σκεφτείτε το

 7. Σχολιαστής avatar
  Σχολιαστής 03/07/2008 06:18:56

  Γιατί λέτε τον Καραμανλή τίμιο; Επειδή το κόμμα του τα παίρνει και επειδή ο ίδιος κουκουλώνει; Επειδή ελέγχει ασφυκτικά τη Δικαιοσύνη; Περίεργη αντίληψη έχεις factor για την εντιμότητα. Και μη νομισθεί πως υπερασπίζω τους Μητσοτάκηδες ή τους Τρεπεκλοπαπανδρέηδες.

 8. γάιδαρος avatar
  γάιδαρος 03/07/2008 08:17:52

  Το πολιτικό μπάχαλο του 1965-1967, δημιούργημα των ακραίων πολιτικών θέσεων της εποχής, οδήγησε στη χούντα. Μάταια και πρός τιμή του ο Μητσοτάκης προσπάθησε να δώσει λύση με τους κοινοβουλευτικούς της εποχής, όμως χωρίς επιτυχία.
  Το σημερινό πολιτικό μπάχαλο μολονότι δεν θα έχει αντίστοιχη κατάληξη, θα ξεπεραστεί με το άδειασμα εκτός παιδιάς των κομμάτων εξουσίας. Και επειδή το κοινοβουλευτικό παιχνίδι πάντα θέλει "τον Γερμανό" του, ας ετοιμαζόμαστε για τα καινούργια.
  Λύπη όμως προκαλεί η απουσία της Αριστεράς, ειδικά άν κάνουμε συγκρίσεις με την σοφία της ΕΔΑ εκείνη την εποχή.

 9. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/07/2008 08:46:39

  γιατί δεν γράφουμε μια διακύρηξη αρχών, «τι θέλουμε για την χώρα μας»,

  να βάλουμε μέσα, επιγραμματικά, τι είναι αυτό που εμπνέει εμάς, τι είναι αυτό που εμπνέει τους φίλους μας,

  τι είναι αυτό που θα μας κάνει να νοιώσουμε περήφανους, μεσα στην ύφεση, μετά την ύφεση,

  με τα όπλα που έχουμε, χωρίς μπαρούφες, χωρίς κορώνες,

  με κοινή λογική αλλά και αίσθηση της ανάγκης και της δυστυχίας που θα αρχίσει να βόσκει,

  χωρίς εκμετάλλευση, χωρίς φασιστικούς λαϊκισμούς, χωρίς πλάνη και ξύλινο λόγο...

  και ίσως κανένας τσιμπίσει.

  Θα δοκιμάσει κανείς; ή να αρχίσω και το αναπτύσουν οι επόμενοι;(αλλά παρακαλώ όχι κράξιμο...)

 10. Nick avatar
  Nick 03/07/2008 09:21:57

  @Anonymous 8:25:

  Μπορώ να σου πω ότι υπάρχουν ψηφοφόροι της ΝΔ που πιστεύουν ότι υπουργοί κάνονυ αρπαχτές. Για να μη μιλήσω και για το DVD και τις ιδαιτερότητες του...

 11. PORTA PORTA avatar
  PORTA PORTA 03/07/2008 09:37:28

  @Αρχεοπτερυξ,

  καλημερα σε ολους. συνμφωνω με anonymous. Αρχισε και ειμαστε ολοι εδω. !!!


  ππ

 12. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 03/07/2008 10:26:11

  Θα διαφωνήσω με την ανάλυση του Φακτορ ως προς το αποτέλεσμα. Εδώ το 60 έγινε ότι έγινε, είχαμε δικτατορία και το 74 μείναμε πάλι με τους ίδιους. Που οφείλεται αυτό? Στο ότι μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων έχει δεσμούς αίματος με τους πολιτικούς που του έχουν κάνει ρουσφέτια. Θα βγει δηλ. αυτός που ξέρει να λειτουργεί καλύτερα στα ρουσφέτια. Η οικ. Μητσοτάκη επιβιώνει πάνω από 50 χρόνια με αυτό το κόλπο.

 13. ΑΤΑΚΤΟΣ avatar
  ΑΤΑΚΤΟΣ 03/07/2008 10:46:35

  Στο Δ.Δ. Στανο Χαλκιδικής το 100% είναι ψηφοφόροι στης τελευταίες δημοτικές εκλογές της Ν.Δ . Από το Σάββατο έχει διαλυθεί το σύστημα υδρεύσεις του χωριού .Από Δευτέρα έκλεισε ο παιδικός σταθμός ,από την επόμενη τροφοδοτούνταν με βρόμικο εφεδρικό νερό .Επισημαίνεται ότι το χωριό είναι κλασικό χωριό εντάσεως εργασίας ,με την μεγαλύτεροι γεννητικότητα στην Βόρεια Ελλάδα .Εμείς παρά της προσπάθεια και χθεσινές καταγγελίες στην συνεδριάσει του Δ.Σ. Αρναίας για παραβίαση συνταγματικών δικαιωμάτων δεν κατορθώσαμε πολλά .
  Η GLAOUDIO διέλυσε την Ν.Δ. στην Καρδιά της . Περιμένουμε την εξέγερση των κολασμένων .Ο Σανιδάς και κάθε αρμόδιος εισαγγελέας ακόμα κοιμάται νάνι .

 14. Προφήτης avatar
  Προφήτης 03/07/2008 10:59:09

  Αρχ-ρυξ, η διακήρυξη αρχών θα ξεκινούσε με κατάσταση προγραφών.

  Ανέκαθεν, για να "εξευμενιστεί" μια κατάσταση χυνόταν αίμα.
  Γι' αυτό γινόντουσαν δημόσιες εκτελέσεις.
  Γι' αυτό στηνόντουσαν γκιλοτίνες στις πλατείες.
  Γι' αυτό ο Πλαστήρας έστησε 6 στο Γουδί.

  Αν γίνει μια συσχέτιση, ο γέρος Καραμανλής, που το έκανε "αναίμακτα", αυτο-εξορίστηκε (εξοστρακίστηκε) 11 χρόνια, και, υποτίθεται, επέστρεψε μετά την "κάθαρσή" του.

  Οι πολιτικοί, γνωρίζοντας πολύ καλά τι απαιτεί το κοινό περί Δικαίου αίσθημα και την λαϊκή ψυχοσύνθεση μάς επέβαλαν την αυτο-αμνήστευσή τους.

  Πάνω από 20 χρόνια η Ύβρις δεν βρίσκει Νέμεσι.
  Αυτό είναι που έχει σαπίσει τον συλλογικό ψυχισμό.

  Δεν μπορούμε να τιμωρήσουμε τους ενόχους, να ανακουφιστούμε και να προχωρήσουμε πιο πέρα.

  Μού είχε κάνει εντύπωση ένα σχόλιο. Πέρυσι, πριν την εσωτερική εκλογή στο ΠΑΣΟΚ, είχε γράψει ένας στο press-gr με αφορμή το Χρηματιστήριο "θέλω να δω εκσυγχρονιστικά κεφάλια να κυλάνε στο πεζοδρόμιο".

  Κι εγώ, όταν ο Άκης, ο Γιάννος, ο Νεονάκης και τα άλλα κωλόπαιδα κυκλοφορούν ελεύθερα (και βρίσκεται φυλακή η Τσέκου) νοιώθω μαλάκας να γράφω ευχολόγια : "πιστεύω σε μια δημοκρατική Πολιτεία" κλπ κλπ κλπ.

  Κατάλαβέ με, δεν απαξιώ την πρότασή σου, εξηγώ γιατί, προσωπικά, δεν συνεισφέρω τώρα.
  Ξεκίνα. Κανένας δεν σε κράζει. Μπορεί να ξεπεράσουμε την οργή.

 15. socrates avatar
  socrates 03/07/2008 11:40:09

  Κύριοι μή βιάζεστε, το παιγνίδι τώρα αρχίζει. Η άρνηση Χριστοφοράκου να καταθέσει (είπε ότι θα περιμένει να ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία πρώτα) επέσπευσε τις εξελίξεις. Όταν αρχίσει να φαίνεται γι'αυτόν η πόρτα του Κορυδαλλού θα κελαϊδίσει, όσους δικηγόρους και άν έχει. Στο μεταξύ θα συνεχίσουν να έρχονται από τη Γερμανία οι δεκάδες υπόλοιποι λογαριασμοί που πιστώθηκαν τις μίζες.
  ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, στο μεταξύ θα οργιάζουν οι φήμες και τα σενάρια, για να πουλάνε και καμμιά διαφήμιση τα κανάλια.

 16. STAVROS avatar
  STAVROS 03/07/2008 11:44:45

  Το κακό με ανθρώπους σαν τον factorx είναι ότι μπερδεύουν αυτό που θέλουν με την πραγματικότητα!
  Σταμάτησε παιδάκι μου να είσαι παπαγάλος, ανάπτυξε τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ κριτική σκέψη και θα δείς τον κόσμο πιό καθαρά.
  Για να μην αναρωτιέσαι πάλι μετά τις επόμενες εκλογές πως είναι δυνατόν και ξαναβγαίνει η Ν.Δ.!!!

 17. Le canard avatar
  Le canard 03/07/2008 12:00:26

  Δικηγόρος του Χριστοφοράκου είναι ο Γιαννίδης, γαμπρός του Τζαννή Ταννετάκη, δικηγόρος του Βουρλούμεη επισης.

 18. Nightwalker avatar
  Nightwalker 03/07/2008 12:01:58

  Εγώ πιστεύω πάντως ότι η όλη ιστορία θα επικεντρωθεί για την περίοδο μετά το 2000 είτε γιατι πολλά από τα αδικήματα έχουν παραγραφεί, είτε γιατί ίσχυαν άλλοι νόμοι πριν και πάντα ισχύει ό νόμος που είναι ευμενέστερος για τον κατηγορούμενο.

  Βέβεαια εάν τώρα τραβήξει η ιστορία μέχρι το 2010 τότε το πιο πιθανό είναι ότι κανένας πολιτικός δνε θα πάει μέσα και να αποδειχτει κάτι τα πάτα θα έχουν παραγραφεί και όσο για τους υπόλοιπους έχω μια μικρή αμφιβολία..............το ξέπλυμα είναι ξέπλυμα και κάποιος πρεπει να πληρώσει καθότι είναι τραβηγμένο να κάνουν τα στραβά μάτια τουλάχιστον σε αυτην την δίωξη και κατηγορία!!

 19. Προφήτης avatar
  Προφήτης 03/07/2008 12:04:22

  Πάντως, η νέα αμερικανική επίθεση, με έλεγχο του εισηγμένου στο NYSE ΟΤΕ, λόγω, υποτίθεται,της SIEMENS, σπάει διαδοχικά ρεκορ επιθέσεων κατά χώρας ανά χρονικό διάστημα.
  Είτε το κάνουν για να χτυπήσουν την DT είτε τον ΚΚ, το ρεκόρ παραμένει.
  Χωρίς να θεωρηθεί ότι ο Καραμανλής πείθει στην άσκηση πολιτικής, έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα, σε λίγα χρόνια.
  Συγκριτικά, ο Ανδρέας έμεινε χρόνια στο απυρόβλητο και στοχοποιήθηκε όταν αποπειράθηκε να αλλάξει τους συσχετισμούς στον Τύπο.
  Για την ασυλία Σημίτη δε συζητάμε.

 20. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 03/07/2008 12:27:36

  Γιατί βρε Μιχαλάκη άφησες τόσον καιρό να περάσει για να προσκομίσεις τα δικαιολογητικά σου; Μήπως τα κρατούσαν στα αρχεία και έλειπε ο αρχειοθέτης και αρχειοφύλακας για τα μπάνια του σε κανένα νησί; Δεν βλέπεις, τι χαμός έγινε με αυτήν την καθυστέρησή σου;

  Δεν βλέπεις ότι, φρόντισαν να μιλήσουν ακόμα και με την reception του ξενοδοχείου στην Λειψία – σαϊνια είναι μερικοί δημοσιογράφοι – και να μάθουν οι Έλληνες με συνακρόαση στο σχετικό δελτίο ειδήσεων ότι, το δωμάτιο ή την σουϊτα όπου έμεινες, παρήγγειλε η Siemens και άς έχεις και εσύ παραστατικά – τα περιμένουμε άγρυπνοι και ανυπόμονοι – όπως και ο Κυριάκος, από τα οποία προκύπτουν οι εξωφλήσεις σας σε ρευστό η με πιστωτική καρτα.

  Με ρωτούν, αν απογοητεύομαι συχνά. Απαντώ Μιχάλη μας όχι. Γιατί είμαι συνεχώς απογοητευμένος. Γιατί Μιχαλάκη μπορεί να λέτε ότι, σας συκοφαντούν και ότι, η δικαιοσύνη θα αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ, αλλά δεν πιστεύω ότι, αυτό θα συμβεί ποτέ, πριν να λυώσουν οι παγοι στον βόρειο Πόλο. Γι’αυτό Μιχαλάκη μας πρόσεχε μην τυχόν βραχούν τα αποδεικτικά, πριν τα δούμε και εμείς οι αφελείς ιθαγενείς.

  ΠΕΛΙΑΣ

 21. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 03/07/2008 12:29:39

  Για την οκταετία Σημίτη φταίει ο πρωθυπουργός, και οι υπουργοί του είναι στο απυρόβλητο. Για την νυν διακυβέρνηση δεν φταίει ο πρωθυπουργός, αλλά οι υπουργοί του.

  "Και δεν ενδιαφέρει κανέναν αν ο ίδιος ο Καραμανλής είναι έντιμος, που είναι". ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ;;; Επειδή έκανε μια νηπιαγωγό ...χειρουργό; Επειδή ο κομματικός του μηχανισμός στην Θεσσαλονίκη ήταν "οι κουμπάροι", ο Ζαχόπουλος και το φασιστόμουτρο ο Ζορό; Επειδή οι υποκλοπές και η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ Τσαλικίδη μπήκαν στο αρχείο; Επειδή η κυβέρνησή του έκλεψε τα δισεκατομμύρια των Ταμείων και τώρα, "εις υγείαν των κορόιδων", παίζει βόλεϋ εν μέσω ...στριγκακίων στην Φτελιά, ή κάνει βόλτες με κότερα κοκαϊνάτα στην Μύκονο την Ξεκώλω;

  Ξέχασα. Είναι τίμιος, γιατί κράτησε την προεκλογική υπόσχεσή του και μονιμοποίησε τους 250.000 συμβασιούχους. ΟΚ, -ή ω! καίει;

  Ζούμε στην "Δικτατορία των Βλακών", αλλά, όπως και στην Χούντα δεν είμαστε όλοι χουντικοί, δεν είμαστε και όλοι, τώρα, βλάκες. Ο Καραμανλής υφάρπαξε, ως κοινός πολιτικός παπατζής, την ψήφο του ελληνικού λαού, του αγανακτισμένου από την σοσιαλησταρχία των δισεκατομμυριούχων πρώην ξεβράκωτων ...επενδυτών χρηματιστηρίου. Και όταν ανήλθε στην Εξουσία, συγχώρησε αμέσως το ΠΑΣΟΚ και άρχισε να κυβερνά υπό την σοφή καθοδήγηση αυτών ακριβώς που ορκιζόταν πως θα πατάξει, δηλαδή: των νταβατζήδων!

 22. Lara avatar
  Lara 03/07/2008 12:31:17

  FactorX

  Υστερα απο μερικα ενοχλητικα και προσβλητικα σχολια, που γραφτηκαν τις τελευταιες μερες απο αρκετα μελη της δικτυακης αυτης παροικιας εις βαρος μου,
  θεωρησα λογικο να συμβιβαστω παρα τη θεληση μου με μια εκουσια αποχωρηση.
  Επειδη δεν θα επιθυμουσα να γινω μπαλα στα ποδια μερικων ελαφρο/ισκιωτων μυαλων, που οργανωνουν αγωνες εξτρα εκτοξευσης διαφορων αισχρολογιων για διαιωνιση του εφηβικου τους συνδρομου,
  πηρα αυτη μου την αποφαση.
  Λογοκριθηκα για τον τροπο γραφης μου,
  εισπρατοντας προσβλητικη κριτικη στους
  καποιους στιχους, που ξεδιπλωσα να σπασω αυτο
  το γκριζο χρωμα της μιζερο/διηγητικης σκανδαλοθηριας.
  Καποιος μιλαει "για ποιητικα ΣεντΟρνια",
  ενω αλλος ανακαλυπτει στο Παθ την καινουρια Ηπειρο, που φερει κατα τυχη το ονομα μου.
  Και προς ευτυχια ολων να μιλαει και Ελληνικα.
  Μεγαλο κατορθωμα να μπορει κανεις στον 21 αιωνα να μιλαει την προγραμματισμενη απ' τα γεννοφασκια γλωσσα του μυαλου του.
  Η παρακληση μου στους κυριους αυτους θα ειναι να μ'αφησουν ελευθερη να εκφραστω συμφωνα με το στυλ ζωης και εκφρασης, που εμαθα να ασκω.
  Η εδω μου αποβιβαση εγινε κατοπιν προσκλησης του Πελια, του παλιοφιλου απο το παλαι ποτε in.gr,
  μεσα στο οποιο καποτε πριν Χ χρονια στηναμε εμεις σαν πρωτοποροι θεμελια συλλογικης τηλε/συνυπαρξης με ανταλλλαγη, επεξεργασια και ταξινομηση σκεψεων.
  Σταματω εδω το μακρυγορημα με την επιθυμια της επιστροφης και παραμονης μου στο μπλογκ σου
  με μια και μονο παρακληση τον αλληλοσεβασμο ολων μας.
  ευχαριστω για την υπομονη, που μ' ακουσες
  Λαρα

 23. Le canard avatar
  Le canard 03/07/2008 12:52:14

  Ελα βρε Λαρα, μην δίνεις σημασία, είμαστε κι εμείς εδώ και είμαστε πολύ περισσότεροι. Πάμε μπροστά.

 24. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/07/2008 12:59:18

  μπορείς να κλάιγεσαι όσο θες, και άλλοι έχουν φύγει κλαιγοντας.

  μπορείς εσύ ή ο οποιοσδήποτε να διαφωνήσει ή να συμφωνήσει με τον οποιονδήποτε. Τα γραπτά μένουν.

  Τα γραπτά λένε ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που ανακοινώνεις ότι αποχωρείς.

 25. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/07/2008 13:01:41

  Lara says «να σπάσω το γκρίζο χρώμα της μιζερο/διηγητικής σκανδαλοθηρίας»

  Μάλιστα κύριε Ρουσσούπωλε.

 26. Theodore avatar
  Theodore 03/07/2008 13:07:42

  Γιατι, βιασε κι εσενα και σκουζεις φιλε μου;
  Κοιτα να δεις ο Θεμος αντοχες!Παρ ολο το παχος του...

 27. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/07/2008 13:09:40

  Anonymous 11:19 says: «...συκοφαντώντας προκειμένου να πει τι ? Πως και οι υπουργοί της ΝΔ, ειδικότερα το στενό περιβάλλον του Καραμανλη, είναι τάλε κουάλε με τους ποινικούς του Μπατσόκ και τη φαμίλια Μητσοτάκη...»

  και σε σας, ja selbstverständlich κύριε κυβερνητικέ εκπρόσωπε.

 28. Theodore avatar
  Theodore 03/07/2008 13:10:33

  Μα οι ψηφοφοροι της ΝΔ, παντα ηταν οι πλεον αγραμματοι και ουγκα της Ελληνικης κοινωνιας.Παντα.
  Και απο μισαλλοδοξια, να φαν κι οι κοττες.
  Ανθρωπινο αιμα μου μυριζει.

 29. Αθ. Κλάρας avatar
  Αθ. Κλάρας 03/07/2008 13:12:00

  Για να μην ξεχνιόμαστε που ζούμε , στις τελευταίες εκλογές 2007 έλαβαν : ΝΔ : 2.995.321 κουκιά ( ποσοστό 41,83 % ) , ΠΑΣΟΚ : 2.727.702 κουκιά ( ποσοστό 38,10 % ). ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ : 5.723.023 κουκιά ( ποσοστό 79,93 % ). Τόσοι είναι αυτοί που στήριξαν όλα τα μπουμπούκια που μας απασχολούν. Και εμείς καθόμαστε για να αποφασίσουμε ποιός θα κρεμάσει το κουδούνι στην ουρά του γάτου.

 30. ANToNIO B avatar
  ANToNIO B 03/07/2008 13:13:21

  @Lara
  Κατ’αρχας χαιρετίζω την επιστροφή της Λάρας και έχω να της πω ότι να εκφράζετε όπως νιώθει έμμετρα ή άμετρα.
  Να μην δίνει σημασία στα αρνητικά σχόλια , είτε είναι ευγενικά είτε είναι αγενή, άλλωστε δεν μπορούμε να είμαστε σε όλους αρεστοί και κάτι γνωστό τοις πάσι η βλακεία μαζί με τον θάνατο και τον χρόνο είναι ανίκητα.

  Τώρα για την τιμιότητα του Καραμανλή, δεν μπορώ να καταλάβω πως έχετε πέσει όλοι στην λούμπα και όλοι διατυμπανίζετε και ξαναδιατυμπανίζετε την τιμιότητα του Καραμανλή, δεν καταλαβενετε ότι είναι τρυκ των ιμαζμεικερ !!! και το μόνο χαρτί που έχουν για τις εκλογές είναι η τιμιότητα του καταλληλότερου.
  Πως μπορεί ένα άτομο να χαρακτηρίζετε τίμιο , όταν η γυναίκα του από βρεφονηπιοκόμος έγινε καρδιοχειρούργος !!!! όταν αυτοί που τις έγραψαν το διδακτορικό τοποθέτησαν σε κυβερνητικές θέσεις , βλ. Ζαχοπουλος και πως μπορεί η συζυγος εν μέσω εκλογών να περνάει 10 μαθήματα στην ιατρική και εμείς να συνεχίζουμε να χαρακτηρίζουμε τον καταλληλότερο τίμιο !!
  Τα υπόλοιπα τα λέει καλύτερα από εμένα ο νήπιος γέρων !!!!
  Για τιμωρία να τον διαβάσουν όλοι από δέκα φορές

 31. Προφήτης avatar
  Προφήτης 03/07/2008 13:21:52

  Τρολ-Λάρα
  Τρελ-Λάρα

  Διαλέχτε

 32. Lara avatar
  Lara 03/07/2008 13:33:22

  συμφωνω Αντωνιε
  οτι κεντρο της παρουσης διαφθορας ειναι ο ιδιος ο πρωθυπουργος με το απ' αυτον επιλεγμενο σιναφι.

  Τωρα το πως μπορει μια Νηπιαγωγος με ελλειπη μορφωση και γνωσεις να εισαχθει στην Ιατρικη σχολη, που απαιτει υψηλο νοητικο επιπεδο, εφυια και ευστοφια
  στη συνεχεια να περναει τα μαθηματα πεντοβολωντας
  ειναι σε ολους μας εμφανες και για αυτο θα πρεπει το Κομιτε Ελληνων γιατρων να επιληφθει για την αποπομπη της.
  Κανεις λογικος Ελληνας δε θα πρεπει να δεχθει την ιατρικη συμβουλη και φροντιδα της και οι υπηρεσιες της να θεωρηθουν ως ακρως επικινδυνες για τη δημοσια ζωη και υγεια.
  λαρα

 33. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/07/2008 14:08:57

  Προφήτη...κερδίζεις το σημερινό έπαθλο λιτής αποτελεσματικής έκφρασης...κάτι σαν haiku για blogging.

  «Κομιτε Ελληνων γιατρων» με έδρα Zuricho, μετά από τρίτη δηλωση αποχώρησης...

 34. Lara avatar
  Lara 03/07/2008 14:10:50

  Ας απελευθερωσουν το επαγγελμα του Γιατρου συμφωνα με ΕΕ εντολη, να σταματησει η Ελλαδα να πληρωνει για χαρη τους υψηλο προστιμο ετησιο στις Βρυξελλες
  και θα καταφτασουν τα βορεια σαινια.
  Και τοτε θα δουμε τι θα κανουν τα γιατρουδακια με το ακροαστικο να κρεμεται απ' τα αυτια και τη χειρα τεινουσα για εισπραξη του Μαυρου 50ευρου.
  Θα ερθουν και ειδικοτητες, που ακομα ουτε καν υπαρχουν σε πανεπιστημιακο επιπεδο.

  λαρα

 35. μπάμιας avatar
  μπάμιας 03/07/2008 14:13:52

  Κοίτα να δεις χάσαμε τον περίεργο και ήρθαν Μήτσοι από την Cage aux Folles

 36. Lara avatar
  Lara 03/07/2008 14:21:30

  Ακομα που εισαι;
  Σε λιγο καταφθανουν τα καρντασια σου απο το Καζακσταν.
  λαρα

 37. μπάμιας avatar
  μπάμιας 03/07/2008 14:56:46

  ποετέσσα μου

 38. Φιδίας avatar
  Φιδίας 03/07/2008 14:57:00

  @μπάμιας

  απελευθέρωσαν τον περιέργο κι εκλεισαν τις Cage aux Folles

 39. μπάμιας avatar
  μπάμιας 03/07/2008 15:07:27

  τι να πω βρε φιδία...εικάζω ότι ο οικοδεσπότης όλο και κάποιους ενοχλεί... λογικό να αντιδρούν όπως ξέρουν καλύτερα..Τα σέβη μου.

 40. χωροφύλακας avatar
  χωροφύλακας 03/07/2008 15:08:15

  λάρα, γιατί είσαι ακόμα εδώ;

  δε δήλωσες επανειλημμένα πως θα αποχωρήσεις;

  και δημιούργησες αίσθημα ευφορίας στο κοινό!

  τώρα γιατί δεν πραγματοποιείς την υπόσχεσή σου;

 41. Basil avatar
  Basil 03/07/2008 15:31:54

  και πάλι η συζήτηση άλλαξε θέμα.. Από τον Καραμανλή στα γιατρουδάκια-επαίτες και έχει ο θέος..

  Μόνο τα ΑΤΙΑ (ΟΥΦΟ) λείπουν....

  Ποιά είναι τα καρντάσια από το Καζακστάν;;;


  Εχουν σχέση με τον αιχμάλωτο του Αμπακαζαν;

 42. Factorx avatar
  Factorx 03/07/2008 16:29:56

  Αν μου επιτρέπετε το θέμα δεν είναι η Λάρα. Ούτε όμως, Λάρα, το θέμα είναι η νηπαγωγός. Ας μην παρασύροντοι ορισμένοι απο τον οίστρο και χάνουμε την ουσία

 43. thanos avatar
  thanos 03/07/2008 16:46:04

  # μπάμιας Says:
  July 3rd, 2008 at 2:13 pm

  Κοίτα να δεις χάσαμε τον περίεργο και ήρθαν Μήτσοι από την Cage aux Folles

  Μεγαλη κουβεντα μη λες, καπου εδω γυρα βοσκανε.

 44. μπάμιας avatar
  μπάμιας 03/07/2008 16:55:32

  thano μου σίγουρα εδώ βόσκουνε, αλλά και εμείς τα ποταπά λαχανικά προσέχουμε να μην φαγωθούμε...

 45. Trollopoulos avatar
  Trollopoulos 03/07/2008 17:21:40

  Edw kai twra, rhth dhlwsh gia oristikh apoxwrhsh ths katergaras

 46. Factorx avatar
  Factorx 03/07/2008 17:21:42

  @Lara says: «Λογοκρίθηκα για τον τρόπο γραφής μου, εισπράττοντας προσβλητική κριτική στους κάποιους στίχους, που ξεδίπλωσα να σπάσω αυτο
  το γκρίζο χρώμα της μιζερο/διηγητικης σκανδαλοθηρίας.
  Η παράκληση μου στους κύριους αυτούς θα είναι να μ’ αφήσουν ελεύθερη να εκφραστώ σύμφωνα με το στυλ ζωής και έκφρασης, που έμαθα να ασκώ»

  Λάρα, καλώς ήλθες πίσω, αλλά να μου επιτρέψεις να πως ότι κάθε δράση γεννά και αντίδραση. Εγώ κάθε φορά που έβγαζα παλιά μια αποκάλυψη (τότε που όλοι πήγαιναν στις δεξιώσεις της Ζήμενς) και τι δεν μου έσουρναν ανώνυμοι από τα παραπολιτικά των εφημερίδων. Μέχρι τρελό με είχε βγάλει με πρωτοσέλιδο η Αυριανή, βάζοντας μια ψυχίατρο να κάνει το προφίλ μου πριν καταθέσω στο Ειδικό Δικαστήριο για να βγω αναξιόπιστος. Δεν υποχώρησα όμως. Άντε και ….
  Δεν σταματάμε λοιπόν ποτέ. Βάζουμε το κεφάλι κάτω, το κτυπάμε στον τοίχο (δεν σπάει, ούτε ο τοίχος), ταράζουμε τα αντικαταθλιπτικά, παθαίνουμε έλκος, αλλά εμείς εκεί.
  Μου αρέσουν όσα λες, αλλά όμως πρέπει να τα λέμε και την κατάλληλη στιγμή. Επειδή πολλές φορές, καλοπροαίρετα ασφαλώς, αποπροσανατολίζεται η συζήτηση, ή κάνω λάθος;

 47. giorgi avatar
  giorgi 03/07/2008 21:10:16

  Δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει η τιμιότητα του Καραμανλή όταν είναι ο αρχηγός του κράτους και συγκαλύπτει, κουκουλώνει κάθε απάτη και έγκλημα από τους δικούς του χαντακώνοντας την δημοκρατία (αν μπορεί να υπάρξει σε αυτό το σύστημα με αυτούς τους τύπους) και στέλνοντας την ελπίδα και την εμπιστοσύνη του κόσμου στα σκουπίδια. Όλα τα εγκλήματα που έχουν φανερωθεί και δεν είναι μόνο αυτά, αφορούν ανθρώπους του δικού του περιβάλλοντος. Είναι τυχαίο αυτό;;;

 48. Lara avatar
  Lara 03/07/2008 21:28:21

  Otan oi guro tou tou exoun emfutefsei oti kubernaei enan afrikaniko lao?
  de thelei na xasei thn karekla, giati
  ti tha fane oi apogonoi oi anadedeigmenoi
  prigipes.
  kai pistepsame oti dioxame to basilia!
  Autos einai xeiroteros ki apo ton Haile seilasie.
  lara

 49. Σπύρος avatar
  Σπύρος 03/07/2008 22:04:06

  Ε,ρέ ρατσισμό η κεντροευρωπαία..
  Αγράμματοι οι δεξιοί, εγγράμματοι οι άλλοι...
  Μάλλον δεν έζησε το ΠΑΣΟΚ τού ΟΧΤΩΒΡΗ και προφανώς γοητεύτηκε απο την Οπερα Γκαρνιέ τού Βέλτσου(έτσι ονόμασε τη κυβέρνηση Σημίτη ο παμμέγιστος διανοούμενος)...
  Aληθεια ο αμερικανοθρεμένος Νικολάκης Μάργκαρετ Τσάντ παραιτήθηκε απο την εταιρεία τού κυρ -Λασκαρίδη ή τιποτα ακόμα...??
  Λογικό βέβαια είναι οι κεντροευρωπαίες να ξεχνούν τίς ταξικές αναλύσεις και να θαυμάζουν επιδοτούμενους Πανεπιστημιακούς ή μηδέποτε διδάξαντας καθηγητές-Πρωθυπουργούς...
  Πετάνε και μιά ΄αντιδεξιά΄περί αγραμματοσύνης κορώνα και καθάρισαν μέ ΄προοδευτικό΄παράσημο...
  Δεν παίρνεις και τους Λιακορεπούσηδες σπίτι σου να ησυχάσουμε ??

 50. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 03/07/2008 23:19:36

  Τι γιναν τελικα Γιαννακακης Δεβλετογλου και σια...Και στον Δεβλετογλου ο μπαμπας τρωει την λεζα για να μεινει εκτος κινδυνου ο κανακαρης ο Αλεξανδρος...Που θα παει ομως?

  Οσο για τον Γιαννιδη...Γνωστο τοις πασοι πως ειναι ο πλεον κομπλεξικος ελληνας. (Μια φωτο του θα σας πεισει)

 51. μπάμιας avatar
  μπάμιας 03/07/2008 23:50:03

  κεντωευρωπεαι τρανσέ απο το Μπραχάμη

 52. ira avatar
  ira 04/07/2008 00:32:28

  βρε παιδιά υπερβαλετε με την πρώτη κυρία της χώρας. Εδω έχω πολυ εγκυρη πληροφορία για κάτι γιατρουδάκια που τελείωσαν ιατρικές Ρουμανίας περναγαν τα μαθήματα με ένα τενεκέ λάδι χωρίς να έχουνε ιδέα από ιατρική τους αναγνώρισε το Δικατσα και είναι στα νοσοκομεία τώρα και μπορει να κάνουν διαγνωση σε κανενα φιλο, γονέα, συγγενή η και σε σας. Τα χετε βάλει με την Νατασσα. Τι σας πειραξε. χαμηλο προφίλ έχει και αν πηρε πτυχιο με λίγο μέσο (όσο πατάει η γάτα) προσπαθεί τουλάχιστον. και μη ξεχνάτε ότι ένα δικό της μοιραίο λάθος στο τομέα της είναι θα είναι τραγικο και καταστρεπτικό γιατι είναι καθημερινά στο μικροσκόπιο της οποιας κριτικής (φανταζομαι)
  Γυναικεία αλληλεγγυη. Μην σας ενοχλει αυτή αναρριχηση

 53. μπάμιας avatar
  μπάμιας 04/07/2008 07:23:01

  ira, εγώ είμαι υπέρ της πάσης φύσεως αλληλεγγύης, και δεν έχω τίποτα κατά της πρώτης κυρίας, που δεν σου κρυβω μου είναι εκ του μακρόθεν συμπαθής, κοινώς νόστιμη. από κοντά, δεν ξέρω να σου πω, φυσιγνωμιστικά μου φαίνεται λίγο ότι βαριέται και ότι μπορεί να έχει και ολίγον την δική της ατζέντα σε ορισμένα θέματα. Φαντάσου τώρα να πας για ηγμορίτιδα και να σου κάνει λαπαροσκόπηση!

  αλλά με παρεξήγησες σε άλλη «κυρία» αναφερόμην, ποιητική και νοσταλγική με ολίγον διογκωμένον μήλον Αδάμ...όχι στην πρώτη.

 54. ANToNIO B avatar
  ANToNIO B 04/07/2008 09:47:23

  @ira
  Συγνωμη αλλά κανεις μεγάλο λάθος,μιλάμε για την σύζυγο του πρωθυπουργού και όχι για ένα νέο η νέα που προσπαθεί να πραγματοποιήσει τα όνειρα του χρησιμοποιώντας μερικές φορές και μη νόμιμους τρόπους , φυσικά όταν οι νέοι βλέπουν τους εκάστοτε κυβερνώντες να πλουτίζουν μετά από μίζες, προμήθειες , ομόλογα κλπκλπ γιατί αυτοί να πάνε με τον σταυρό στο χέρι.
  Και από ότι κατάλαβα εννοείς ότι είδε η Νατάσσα ότι οι φοιτητές στην Ρουμάνια παίρνουν το δίπλωμα με λάδωμα και είπε γιατί να μην το κάνω και εγώ , γι’ αυτό όταν έδινε εξετάσεις την είδαμε συγχρόνως να μαζεύει και ελιές .

 55. μελετηρός avatar
  μελετηρός 04/07/2008 17:52:04

  το έχετε γλωσσοφάει το κορίτσι

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.