#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/04/2012 22:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η απελπισία του Βενιζέλου τα ντιμπέιτ και τα παιχνίδια του MEGA!Ο Βενιζέλος είναι χαμένος από χέρι. Οι συγκεντρώσεις του θυμίζουν μνημόσυνο. Ο παπανδρεϊκός πυρήνας τον περιμένει στη γωνία και το «μπαλκόνι» δεν το έχει. Όσοι είδαν τις ομιλίες του κατάλαβαν.

Έτσι, θέλουν να στήσουν ατέλειωτους μονολόγους στην τηλεόραση για να εκμεταλλευτούν το μοναδικό προσόν που διαθέτει σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση: την πολυλογία του!

Προτείνει, λοιπόν, μια σειρά τηλεοπτικών αναμετρήσεων, ελπίζοντας ότι φωνασκώντας θα κρύψει τις άλλες φωνές και θα προκαλέσει σύγχυση. Αυτό θέλει ο Βενιζέλος. Τη σύγχυση. Για να δείξει ό,τι όλοι είναι ίδιοι και πως αυτός που φωνάζει περισσότερο μπορεί και να ακουστεί περισσότερο.

Από κοντά μπήκε στο παιχνίδι και το κανάλι των εκδοτών, προφανώς σε συνεννόηση με τον εκλεκτό τους, για να τον αβαντάρουν. Το MEGA, λοιπόν, πρότεινε αναμέτρηση Σαμαρά και  Βενιζέλου στη δική του συχνότητα. Για να υποβάλλουν προφανώς ερωτήσεις όλα τα καλά παιδιά των εκδοτών! Δηλαδή, ζητάνε από τον Σαμαρά να πάει στο στόμα του λύκου!

Ήθελα, επίσης, να συγχαρώ το MEGA  για τη δημοκρατικότητά του να ..εξοστρακίσει  όλα τα άλλα κόμματα από το ala MEGA debate. Μήπως να ...βρούν και κανένα  τρόπο να τα αποκλείσουν από τις εκλογές;

Τέλος, υπάρχει και κάτι πονηρό, στην όλη μεθόδευση. Το MEGA προφανώς θέλει να πείσει ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία ότι αυτούς προτιμά το σύστημα και είναι περίπου ίδιοι!

Ελπίζω, η ΝΔ να μην πατήσει την πεπονόφλουδα και τους κάνει τη χάρη!

Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε: Τηλεμαχίες σαν και αυτές που γίνανε στο παρελθόν είναι χάσιμο χρόνο. Ταλαιπωρία για όλους, χωρίς να γίνει κανένας σοφότερος.

Αν και πώς  θα γίνουν τηλεμαχίες, αυτό πρέπει να το αποφασίσει η διακομματική επιτροπή και όχι το MEGA! Πολύ δε περισσότερο ο Βενιζέλος!

 

Αδέξιος Δεξιός

Υ.Γ. 1. Κάποιος να θυμίσει το μέγεθος της υποκρισίας του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα debates. Όταν προηγούνται στις δημοσκοπήσεις είναι εναντίον των debates. Όταν υστερούν είναι υπέρ!

ΥΓ. 2. Και εκεί στη ΝΔ να μην...τσιμπάνε τα δολώματα. Πέταξε το ΠΑΣΟΚ την πεπονόφλουδα για τα debates και όλη μέρα αντί να μιλάνε για το Ζάππειο, συνδιαλέγονται με τη Φώφη.

ΥΓ. 3. Όσοι νομίζουν ό,τι ο Σαμαράς δεν θα πάει καλά στα debates, είτε δεν τον ξέρουν καλά, είτε τον ...υποτιμούν.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ρωμανός Πορφυρογέννητος avatar
  Ρωμανός Πορφυρογέννητος 23/04/2012 22:54:43

  Eξαιρετική παρέμβαση Αδέξιε Δεξιέ!
  Ας σταματήσουν από τη Συγγρού να δίνουν σημασία στις κλασικές πλέον πιρουέτες του Πασόκ.
  Ας προβάλλουν τις θέσεις του κόμματος και ας μην εμπλακούν σε "διαλόγους" για τις διαδικασίες.
  Όσο για τη διαπλοκή...οι εκλεκτοί της διαπλοκής στη ΝΔ τι λένε; Γνωστοί είναι...ας βοηθήσουν και λίγο το κόμμα έστω και 14 μέρες πριν τις εκλογές, όχι μόνο τους εαυτούς τους...

 2. factorx avatar
  factorx 23/04/2012 23:10:31

  Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  «O φόβος του κ. Βενιζέλου είναι η 6η Μαΐου.
  Η 7η Μαΐου του προκαλεί πανικό.
  Και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει, επιμένοντας στην επανάληψη των βαρετών μονολόγων (“ντιμπέιτ”) του παρελθόντος, που έχουν αποδοκιμαστεί από κόμματα, δημοσιογράφους και πολίτες.
  Κατανοούμε και την επιθυμία του να εμφανιστεί δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά.
  Επειδή, όμως, πέρα από την απόπειρα αλλαγής ατζέντας, υπάρχει και η ουσία, εμείς προχωρούμε στην ουσία.
  Ζητούμε την άμεση σύγκληση της Διακομματικής Επιτροπής, προκειμένου να βρεθεί και να συμφωνηθεί μια νέα διαδικασία, που δεν θα περιορίζεται σε τηλεοπτικούς μονολόγους, αλλά θα εγγυάται ουσιαστικό διάλογο και ενημέρωση των πολιτών στα ζητήματα που πράγματι τους απασχολούν».

  Απαντώντας εξάλλου στην κ Φώφη Γεννηματά για το θέμα της διεξαγωγής των τηλεοπτικών ντιμπέιτ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


  «Λέξη για την ταμπακιέρα.
  Ας αφήσουν τους εύκολους λεονταρισμούς κι ας απαντήσουν.
  Συμφωνούν ναι ή όχι να συζητηθεί το θέμα των τηλεοπτικών ντιμπέιτ με ανοιχτά χαρτιά και σε ισότιμη βάση στη Διακομματική Επιτροπή;».

  • ΠΚ avatar
   ΠΚ @ factorx 24/04/2012 02:22:33

   Οι ισορροπίες είναι πολύ ΛΕΠΤΕΣ! Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, πρέπει να δούμε την απήχηση του καναλιού στο ευρύ κοινό και να μην αντιδρούμε με "λεονταρισμούς"... Το κ@λοκάναλο αυτό κάνει ΜΕΓΑΛΗ προπαγάνδα! Ξέρουμε πως αν ο Σαμαράς πει όχι στην τηλεμαχία θα τον "σκίσουν" και θα "ανυψώσουν" τον Βενιζέλο (ακόμη και αν χρειάζονται γερανό!)... Το αρμόδιο επιτελείο, λοιπόν, σαφώς και πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα και πως θα οργανωθεί η τηλεμαχία, ΦΥΣΙΚΑ με διακαναλική μετάδοση και μέσα από τα στούντιο της κρατικής τηλεόρασης (εκτός και αν η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει διαφορετική γνώμη!) και με συμμετοχή δημοσιογράφων από πλήθος μέσων... ΟΜΩΣ δεν πρέπει να αναλωθούν στο θέμα, αφήνοντας στην άκρη την προώθηση των θέσεων. ΑΥΤΟ ενδιαφέρει τους πολίτες, οι όποιες "κοκορομαχίες" σχετικά με τους όρους της τηλεμαχίας, ΜΟΝΟ να εξοργίσουν τον κόσμο καταφέρνουν. Μέχρι στιγμής, ο χειρισμός μέσω της διακομματικής είναι η καλύτερη και πιο political correct πρόταση. Σε τελική ανάλυση, δείχνει και σεβασμό στα "μικρότερα" κόμματα (αλήθεια, πόσες βδομάδες πάνε από τότε που το ΠΑΣΟΚ εμφανιζόταν στις δημοσκοπήσεις 3ο - 5ο? ΠΟΛΥ γρήγορα ξεχνάνε και τους διακατέχει ΕΠΑΡΣΗ και ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ συμπεριφορά! Βλέπεις οι "συνήθειες" δεν κόβονται εύκολα!) . Και ειδικά σε μία εποχή που ο κόσμος αμφισβητεί τα δύο κόμματα εξουσίας, ας αφήσουν το ΠΑΣΟΚ μόνο του στον δρόμο της υποτίμησης των "μικρών"... Όσο για το αν θα βοηθούσε η τηλεμαχία τον Βενιζέλο έναντι του Σαμαρά, θα συμφωνήσω με όσους έχουν εντοπίσει το "πρόβλημα" Βενιζέλου με την εξάντληση του χρόνου, καθώς και το δασκαλίστικο υφάκι του. Από την άλλη, ΜΗΝ υποτιμάτε την ετοιμότητα Σαμαρά! ΔΕΝ έχουμε να χάσουμε κάτι από την τηλεμαχία...

 3. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 23/04/2012 23:28:18

  Κι ὃμως,σέ ἐνδεχόμενο debate δέν θά τά πήγαινε καλά ὁ Βενιζέλος,τό μόνο προσόν πού ἒχει,ἡ εὐφράδει καί ἡ παρορμητικότητα τοῦ λόγου του θά τοῦ γύριζαν μπούμερανγκ.Θά ἐξετίθετο γιατί δέν θά μποροῦσε νά μείνει στά στενά χρονικά καλούπια πού ἐπιβάλλονται καί ὃλοι θά στέκονταν στίς παρατηρήσεις πού θά τοῦ γίνονταν καί ἐκεῖνος θά ἐκνευριζόταν ἐπικίνδυνα...

  • Ιωάννης33 avatar
   Ιωάννης33 @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 23/04/2012 23:42:33

   Με τον Βενιζέλο νιώθεις πάλι φοιτητής.Νομίζω οτι είμαι στο αμφιθέατρο.Και το αστείο είναι οτι νομίζει οτι έχει δίκιο,νομίζει οτι σε πείθει.Ισως ένα ντιμπέιτ θα τον εξέθετε γιατί δεν δέχεται διαφορετική γνώμη.Ο Σαμαράς θα τον στρίμωχνε στο καναβάτσο.

   • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Ιωάννης33 24/04/2012 00:07:18

    Ἒτσι πιστεύω κι ἐγῶ!

    • Diamond Angel avatar
     Diamond Angel @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 24/04/2012 16:24:33

     Καλησπέρα Κυθήριε και Ιωάννη 33! Ο Βενιζέλος όταν στριμώχνεται , εξοργίζεται και φαίνεται πόσο κακός είναι. Εχοντας συνηθίσει από το Πανεπιστήμιο στο μονόλογο χωρίς αντίλογο, του είναι αδύνατο ν'απαντήσει με σαφήνεια εντός των πολύ μικρών χρονικών πλαισίων αφ'ενός, αφ' ετέρου, τώρα που δεν έχει επιχειρήματα , αυτό γίνεται ακόμα δυσκολότερο γι'αυτόν. Οσο λοιπόν πιέζεται και αποκαλύπτεται η αδυναμία του, αποκαλύπτεται μαζί η φασίζουσα νοοτροπία του και συμπεριφορά του , σε ότι γίνεται εμπόδιο στην άρρωστη αρχομανία του και τους στόχους του. Η αντιπαθητική διαπεραστική όλο μίσος φωνή του ενοχλεί ,όταν δίπλα σου ακούς την ήρεμη και πιό βαθιά , γεμάτη πίστη, φωνή του Α.Σ και λόγο με επιχειρήματα . Επί πλέον στο αισθητικό επίπεδο , όπου η μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, η συντριβή του είναι καθοριστική: Φανταστείτε έναν ιπποπόταμο, δίπλα σ'ένα περήφανο καθαρόαιμο.....!

     • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
      ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Diamond Angel 24/04/2012 19:43:09

      Ἀγαπητή Diamont Angel,καλησπέρα.
      Ἒτσ ἀκριβῶς εἶναι...,χαίρομαι πάντα νά διαβάζω τόν πλούσιο,μεστό,περιγραφικότατο λόγο σου,πού δίνει πάντα,χωρίς ἀνούσιους ἐπεκτατισμούς,τή σωστή διάσταση στά διάφορα θέματα!

     • Diamond Angel avatar
      Diamond Angel @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 24/04/2012 22:09:24

      Αγαπητέ μου Κυθήριε, πάντοτε ευγενικός, ένας πραγματικός κύριος!! Να είσαι καλά ! Σ' ευχαριστώ!!

 4. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 23/04/2012 23:37:05

  Να προσθέσουμε κάτι:

  Και ο Χατζηνικολάου εκτός από το Μέγκα με μια παρόμοια προσδοκία υποθέτω, σήμερα είπε στον Ρ/Σ του στον Real Fm ότι έχουν δεχτεί ήδη όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί της αριστεράς να συμμετλασχουν σε μία δικτυακή αναμέτρηση στην ιστοσελίδα του enikos, το ίδιο ο Καρατζαφέρης, Καμμένος και Οικολόγοι σε μια άλλη αναμέτρηση και ελπίζει "να μην είναι ο Πρόεδρος της ΝΔ ο μοναδικός που θα πει όχι σε αυτή την πρόσκληση".

  Δηλαδή ο κ. Χατζηνικολάου θέλει να προκαταβάλει τον Σαμαρά έτσι για να του δείξει ότι θα πρέπει να σπεύσει να συμμετάσχει στους δημοσιογραφικούς σχεδιασμούς της δικής του ομάδας ΜΜΕ τώρα που θα γίνει πρωθυπουργός και καταρρέουν τα παλιά διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 23/04/2012 23:38:42

   Ο Χατζηνικολάου επιδεικνύει αλαζονεία με αυτή του την εκβιαστική πρόσκληση

   • Mara avatar
    Mara @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 24/04/2012 10:08:35

    Μανώλη Καλημέρα!

    Πώς θα ήθελα να μην δεχτεί την πρόσκληση Χατζηνικολάου, δεν φαντάζεσαι.....

  • Tassos avatar
   Tassos @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 24/04/2012 09:19:32

   Τι να πάει να κάνει στους Τράγκες και στους Κοτρώτσους? Ο ίδιος ο Χ'Νικολάου εξαγριώθηκε με τον Συμπιλίδη γιατί έχασε την καρέκλα ο μπαμπάς του. Αν πάει ο Σαμαράς, να έχει και έναν άνθρωπο μαζί του να τον καθαρίζει γιατί λερώνεσαι εκεί σε κάθε σου βήμα.

  • alex23 avatar
   alex23 @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 24/04/2012 10:04:49

   το κακο για τα σχεδια του χατζηνικολαου και οποιανου αλλου θελει να το παιξει ρυθμιστης καταστασεων, ειναι οτι η νδ μιλαει για debate μεσα απο διακομματικη επιτροπη, κατι απολυτα δημοκρατικο που κανεις δεν μπορει να μην δεχτει σαν ορθη πραξη..
   αφου λοιπον η νδ "οχυρωθηκε" επικοινωνιακα πισω απο αυτην την δημοκρατικη θεση, ας ασχοληθουν με τα σοβαρα, οπως το να δειξουν οτι οποιαδηποτε λυση πλην της ψηφου στην νδ, ειναι συνεχεια του χαους που εφερε το πασοκ..

 5. Βούρδουλας avatar
  Βούρδουλας 23/04/2012 23:45:36

  Συμφωνώ απόλυτα με την ανάρτηση, έτσι ακριβώς είναι.

  Αντώνη Σαμαρά φτύσε στα μούτρα τον φαφλατά που πλέον δεν αντέχει να τον ακούει κανείς, φτύσε στα μούτρα και το τελειωμένο καναλάκι Μέγκα, δεν το έχεις καν ανάγκη. Ολα τα τσουτσέκια που σήμερα ούρλιαζαν για να γίνει το ντιμπέιτ (όποιος είδε τη σκηνή, μπορεί να το επιβεβαιώσει), όλα αυτά τα ντόμπερμαν όπως τα βάπτισε ο Στάθης, σε 2-3 μήνες θα ψάχνουν δουλειά, έτοιμοι για φούντο είναι. Κι αυτοί αλλά και το χρεοκοπημένο τους κανάλι.

  Φτύστους στα μούτρα όπως τους έφτυσε σήμερα ο Τσίπρας (ώρες ώρες αρχίζω και πιστεύω πως ωριμάζει ο μικρός).

  Και συμφωνώ απόλυτα και με την παρατήρηση:
  "Ήθελα, επίσης, να συγχαρώ το MEGA για τη δημοκρατικότητά του να ..εξοστρακίσει όλα τα άλλα κόμματα από το ala MEGA debate. Μήπως να …βρούν και κανένα τρόπο να τα αποκλείσουν από τις εκλογές;"

  Ετσι ακριβώς. Γιατί ρε φαφλατά να μην είναι όλα τα κόμματα; Στο κάτω κάτω της γραφής πόση διαφορά δείχνουν τα γκάλοπ ότι έχεις από σύριζα και κκε ; Στο τρίποντο είσαι φουκαράκο που τρέχεις ασθμαίνοντας και απλά και μόνο πασχίζεις να δίνεις απαντήσεις στο Σαμαρά.

  Φτύστε τα σκυλιά του κατακαημένου μέγκα που πασχίζουν να δώσουν ανάσα στον φαφλατά και τη φωφούλα.

 6. Aris. A avatar
  Aris. A 23/04/2012 23:54:45

  Δηλώνω εντυπωσιασμένος από την ανεπάρκεια του Βενιζέλου και την ανυπαρξία του επικοινωνιακού επιτελείου του Πασόκ.

  Κακώς βέβαια γιατί είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να χάσει από τον Γιώργο.

  Η θέση του Καμμένου για κατασχέσεις πλοίων με ελληνική σημαία σούπερ γκάφα.

  Πρέπει να πιεστεί και άλλο στην κατεύθυνση να μας πει τι προτείνει.

  Είναι το αδύναμο σημείο του.

  Δυστυχώς δεν παρακολουθώ τηλεόραση και ραδιοφώνο για να καταλάβω τι περνάει στον κόσμο.

  Σε κάθε περίπτωση είναι προφανές ότι ο Βενιζέλος σύρεται πίσω από τις πρωτοβουλίες Σαμαρά.

  Η τοποθέτηση ανώτατου δικαστικού και Φράγκου στο επικρατείας πολύ καλή κίνηση γιατί δίνει σημασία σε δύο σημαντικά σημεία που ταλανίζουν τους πολίτες την ασφάλεια και την ατιμωρησία.

  Προσοχή στα αυτογκόλ και ειδικά προσοχή στους σεσημασμένους εντός ΝΔ που πριονίζουν το κόμμα κάθε φορά που βρίσκει η ΝΔ τον ρυθμό της.

  Εαν τα ψηφοδέλτια είχαν ποιο τολμηρές επιλογές θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.

 7. Ρωμανός Πορφυρογέννητος avatar
  Ρωμανός Πορφυρογέννητος 24/04/2012 00:05:21

  Αγαπητέ factorX,
  H δήλωση Μιχελάκη είναι σωστή και γνωστή από την προβολή της στα δελτία.
  Αυτό που χρειάζεται είναι περισσότερος Σαμαράς!
  Κοντά στον κόσμο!
  Σε περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.
  Το πρόγραμμα ομιλιών δεν είναι επαρκές.
  Ας ακολουθήσει τη δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή της εκλογής του στην αρχηγία, ο Πρόεδρος.
  Όσοι περισσότεροι τον ακούσουν τόσο πιο κοντά θα έρθει η αυτοδυναμία!

 8. ΒΑΣΙΛΗΣ avatar
  ΒΑΣΙΛΗΣ 24/04/2012 00:26:16

  ΣΤΟ 5% ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ..
  “Ο Καμμένος έχει ήδη ενημερωθεί για τις τηλεφωνικές που ξεκίνησαν σήμερα. Τα πρώτα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά. Αντέχει μεν και μπαίνει στη…
  Βουλή, αλλά μέχρι την επόμενη Κυριακή έχει πολύ δρόμο ακόμα. Τι μαθαίνουμε τις τελευταίες ώρες; Υπάρχει μεταστροφή ψηφοφόρων και στελεχών του. Το 90% εξ’ αυτών προέρχονται από τη Ν.Δ. και σε όλες τις μετρήσεις ο βαθμός βεβαιότητας ψήφου των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν πολύ χαμηλός. Σήμερα κινείται στο 5%. Θα αντέξει την επίθεση των γαλάζιων;”
  Απο το FIMOTRO

 9. S.P. avatar
  S.P. 24/04/2012 00:30:10

  Πολύ ωραίες απόψεις. Μπράβο!
  Μα το MEGA κατάντησε αηδία πλέον: είναι το ηλεκτρονικό δημοσιογραφικό όργανο του ΠΑΣΟΚ. Ωραία δημοσιογραφία...

 10. tsakali avatar
  tsakali 24/04/2012 01:06:51

  ΠΡΟΣΟΧΗ μην ΣΠΡΩΞΕΙ κανεις τον ΠΡΟΕΔΡΟ σε αυτη ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.
  ΝΑ ξεμπερδεψουν τα ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ μονοι τους και αυτοι (ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ) κ το ΑΛΛΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ(ΔΟΛ).
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΟΡΤΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

 11. αποκατάσταση avatar
  αποκατάσταση 24/04/2012 01:23:16

  Καλά κάνει ο Σαμαράς. Αυτά τα debate είχαν καταλήξει σαν τα καλλιστεία. Ας κάνουν τίποτα στο ιντερνετ. Χωρίς θέαμα.

 12. anideos avatar
  anideos 24/04/2012 02:05:03

  Τα ντιμπε'ι'τ ειναι για τους δημοσιογραφους και τον Καρατζαφερη.
  Αυτο που ειναι για τον λαο ειναι αλλο ενα Ζαππειο απο τον Σαμαρα.
  Το μονο κομμα που 2 βδομαδες πριν τις εκλογες μιλαει για εξωδο απο την κριση με βαση ενα ολοκληρωμενο προγραμμα ειναι η ΝΔ.
  Στο ΠΑΣΟΚ με τον φοβο της αυτοδυναμιας και τα μνημωσηνα ανα τη χωρα του Βενιζελου αρχισαν να βαζουν μπροστα το ΜουΓΚΑ.

 13. Α avatar
  Α 24/04/2012 07:00:06

  Ν΄αφήσει τα κόλπα το διαπλεκόμενο μέσο και ο χαϊδεμένος τους.
  Πιο άχαρο θέαμα από τα ντιμπέιτ, δεν υπάρχει. Το έχουμε ξαναδεί το έργο και είναι εντελώς ... μάπα.
  Ο Σαμαράς προσφέρει πολύ θετικότερα πράγματα, επί της ουσίας και όχι για το θεαθήναι, από τα Ζάππεια, αλλά και από την επαφή του με τον απλό κόσμο.
  Περιμένουμε την Πέμπτη, ν΄ακούσουμε την πρόταση διακυβέρνησης, όπως ακούσαμε το Ζάππειο 3 που ήταν υπέροχο!
  Πρόεδρε μην τσιμπάς, στις μπούρδες των ... πανικόβλητων.
  Τράβα μπροστά, όπως πολυ καλά ξέρεις και η νίκη θα είναι σίγουρα δική σου, αλλά και δική μας.
  Δικαιούσαι να γίνεις κυβερνήτης αυτής της χώρας, γιατί είσαι ο μόνος που το αξίζει, αλλά και εμείς όλοι οι Έλληνες, δκαιούμαστε επιτέλους ν΄αποκτήσουμε έναν κυβερνήτη σαν εσένα!

 14. ελιζα βοζεμπεργκ avatar
  ελιζα βοζεμπεργκ 24/04/2012 07:29:19

  Καλημέρα! Την τελευταία εβδομάδα, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ καθημερινος βομβαρδισμός δυναμισμού στην τηλεόραση απο τους υποψηφιους επικρατείας(που δεν εχουν περιορισμό), αποφυγή παγίδων αναφορών στη διακυβέρνηση 2004-2009, υπερτονισμός στη σκόπιμη και προαποφασισμένη είσοδό μας στο ΔΝΤ απο το ΠΑΣΟΚ και υπενθύμιση οτι συνέβαλε στο νομικό κομμάτι του Α μνημονίου ο ίδιος ο Βενιζ'ελος οπως έχει πεί και ο Παπακωνσταντίνου ενω τώρα ισχυρίζεται οτι δήθεν ηταν αντίθετος! Επίσης δέσμευση απο τον Πρόεδρο κατ επανάληψη οτι αποκλείεται μετεκλογική συνεργασία με ΠΑΣΟΚ! Στα τελευταία μέτρα κερδίζεται η κούρσα

 15. fluid avatar
  fluid 24/04/2012 07:58:44

  Αγαπητέ κύριε Σαμαρά, όσο καλός και ικανός ηγέτης να είσαι , όσο καλόπιστος και ηθικός να είσαι, όσο πατριώτης και οραματιστής να είσαι, όταν ολόκληρη η Ελλάδα βλέπει εκ δεξιών σου τον Αβραμοπουλο και εξ ευωνύμων τον Δήμα, εκμηδενίζονται όλα, μας πιάνει κρύος ιδρώτας και απελπισία...
  Αυτό Πρόεδρε θα σου στοιχίσει ακριβά, το ότι όλοι αυτοί ακόμα φιγουράρουν δίπλα σου και μάλιστα επιδιώκουν υπουργεία και δημοσίους θώκους. την στιγμή που Θα έπρεπε να ειχαν κρυφτεί η μεταναστεύσει από την χώρα. Είναι άκρως προσβλητικό και προκλητικό για τον δοκιμαζόμενο λαό.

 16. ΗΡΩΝ avatar
  ΗΡΩΝ 24/04/2012 08:03:08

  Θυμάστε το debate μεταξύ Α. Παπανδρέου και Μ. Εβερτ με συντονιστή τον "δημοσιογράφο" ακόμα τότε Π. Ευθυμίου; Αν και δεν ψηφίζω πια ΝΔ, μην ξανακάνετε τέτοια λάθη.

 17. JKAL avatar
  JKAL 24/04/2012 08:44:11

  Η πρόσκληση - πρόκληση του MEGA πρέπει να γίνει ασμένως δεκτή από τη Ν.Δ και τον Αντώνη Σαμαρά.
  Ο Πρόεδρος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Μόνο όφελος θα έχει και μάλιστα μεγάλο. Τα επικοινωνιακά του χαρίσματα και τα πολιτικά του επιχειρήματα υπερτερούν κατά πολύ αυτών του συνήθως φλύαρου και φέροντος τα βάρη ΠΑ.ΣΟ.Κ, Βενιζέλου.
  Με τον τρόπο αυτόν θα αποφύγει το βαρετό και ανούσιο debate δέκα πολιτικών αρχηγών και πέντε - έξι δημοσιογράφων και θα ξεδιπλώσει την υπεροχή του στο πεδίο της "πρωθυπουργησιμότητας".
  Μακάρι να γίνει το ίδιο και στον ΑΝΤ1.
  Επίσης, να κάνει "παιχνίδι" με τον Χατζηνικολάου και το κοινό του στο enikos.
  'Ολες αυτές οι εμφανίσεις του, μόνο κέρδος θα του αποδώσουν.

 18. ilektro77 avatar
  ilektro77 24/04/2012 08:50:39

  Οι εξελίξεις στο προεκλογικό μέτωπο θα είναι ραγδαίες αυτές τις τελευταίες ημέρες υπέρ της Ν.Δ. Το θέμα του debate θα εξελιχθεί σε Βατερλώ για το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου σφραγίζοντας τη νίκη της Ν.Δ. Το αποτέλεσμα θα ξαφνιάσει και τους πιο αισιόδοξους ΝΔκράτες. Όλα αυτά δεν είναι αποτέλεσμα υπερβολικού κομματικού φανατισμού αλλά αντικειμενικής παρατήρησης του πολιτικού-κομματικού σκηνικού το οποίο στην παρούσα φάση χαρακτηρίζεται από την ταύτιση των πολιτικών συμφερόντων της Ν.Δ, του Παπανδρέου και της ευρωπαϊκής προοπτικής. Όλα συντείνουν σε μία αυτοδύναμη επικράτηση της Δεξιάς η οποία θα έρθει ως μάννα εξ ουρανού για την ταλαιπωρημένη ελληνική κοινωνία και θα έχει διάρκεια για να επανατοποθετήσει τα πράγματα στη φυσική τους θέση και να δώσει προοπτική ελπίδας. Θα αναφερθώ μόνο στο πολιτικό συμφέρον του Παπανδρέου ο οποίος επιθυμεί - σίγουρα - το ιστορικό αποτέλεσμα της προσφυγής στο Δ.Ν.Τ να είναι θετικό. Βεβαιότατα δεν επιθυμεί οι εξελίξεις να οδηγήσουν σε αρνητικό αποτέλεσμα για να μη χρεωθεί το κόστος της απόφασης. Η θετική εξέλιξη μπορεί να διασφαλιστεί μόνο με την άνοδο στην εξουσία της Ν.Δ. Όποιος βιαστεί να μας πεί ότι το αποτέλεσμα της προσφυγής είναι ήδη αρνητικό δεν είναι σοβαρός παρατηρητής.

 19. skopelos news avatar
  skopelos news 24/04/2012 09:03:17

  Πόσο μεγάλωσε η περιουσία του Βενιζέλου από το 1996 μέχρι σήμερα…
  1996: 3 γραφεία, 1 εξοχικό, 2 οικόπεδα, περίπου 130.000 ευρώ καταθέσεις και εισόδημα 55.000 ευρώ Ο υπουργός δικαιοσύνης έχει ένα γραφείο και ένα οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη, και ένα αγροτεμάχιο στη Χαλκιδική καθώς και ένα Ι.Χ. 1.400 κυβικά. Από κοινού με τη σύζυγό του έχουν 12 εκατομμύρια δρχ. 1.500 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών και 2.000 γαλλικά φράγκα.Η σύζυγος του κ. Βενιζέλου έχει δύο γραφεία και μία εξοχική κατοικία και σε κοινό http://skopelos-news.blogspot.com/2012/04/1996.html

 20. ΝΙΚΟΣ Π avatar
  ΝΙΚΟΣ Π 24/04/2012 09:48:53

  Πιστεύω κάποια στιγμή μέχρι τις εκλογες ΄θα πρέπει να μιλησει στο κοσμο και για τα λαθη που εχει κανει η ΝΔ κατα την διακυβερνηση της να δειξει οτι τ'αναγνωριζει και δεν θα τα ξανακανει ,να σταθει με θαρρος απεναντι στο ψηφοφόρο που ζητα το αυτονοητο να καταλαβει οτι δεν τον κοροϊδευουν.

 21. Rob avatar
  Rob 24/04/2012 09:57:20

  Εσωκομματικές τριβές που συνεχίζονται (παράδειγμα η παρέμβαση Γ. Βαγιωνά στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ εχθές), αποδοχή των πολιτικών του μνημονίου που πριν από λίγους μήνες τις καταδίκαζε η ΝΔ, χαμηλή συσπείρωση, αδυναμία κυβερνητικού προγράμματος που σε πολλά μοιάζει με αυτό του ΠΑΣΟΚ, δεν αποτελούν καλούς οιωνούς για το καλό αποτέλεσμα που ευελπιστεί να έχει η ΝΔ την 6η Μαΐου. Αυτό δείχνουν οι δημοσκοπήσεις έως τώρα.

  Ερωτηματικά προκαλεί η πρόσφατη στάση της ΝΔ όσον αφορά τα debates. Με το να κωλυσιεργεί παραπέμποντας το θέμα διεξαγωγής τους στην διακομματική με λίγες μόνο μέρες πριν τις εκλογές εμφανίζεται στην κοινή γνώμη να μην επιθυμεί κατά βάθος στο να γίνουν, διστακτική να βρεθεί η ηγεσία της μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό μαζί με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Οι αντιρρήσεις για τη χρησιμότητά τους με τον τρόπο που έως πρόσφατα συνέβαιναν αποτελεί μια εξήγηση…που δεν αποκλείει και άλλες... Τα debates αποτελούν σταθερό στοιχείο και έχουν καθοριστικό ρόλο σε κάθε προεκλογική περίοδο για πολλά χρόνια τώρα στη χώρα και η ΝΔ θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένη να διαχειριστεί όλες τις πτυχές αυτού του θέματος. Αντίθετα αναλώνεται σε ένα παιχνίδι αντιπαράθεσης με το ΠΑΣΟΚ με αυτό να βγαίνει κερδισμένο αφού εμφανίζεται περισσότερο πρόθυμο στις προτάσεις που γίνονται. Η συζήτηση, ο διάλογος μεταξύ των κομμάτων και των εκπροσώπων τους, έστω και στο επίπεδο της αντιπαράθεσης, αποτελεί το κυριότερο συστατικό της δημοκρατίας και δεν μπορεί μια προεκλογική περίοδος να στερείται αυτού του στοιχείου, ιδιαίτερα αυτή που διανύουμε και που από το αποτέλεσμα της οποίας θα κριθούν πολλά για την πορεία μας. Η ξεκάθαρη στάση που θα έπρεπε να έχει η ΝΔ είναι ναι σε όλα τα debates αφού αυτά θα αποτελέσουν μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει την κυβερνησιμότητά της σε όλα τα επίπεδα.
  Εκτός και αν…

  Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

  • Βούρδουλας avatar
   Βούρδουλας @ Rob 24/04/2012 10:51:53

   Αν είναι να γίνει debate, να είναι και οι άλλοι αρχηγοί παρόντες και σε ουδέτερο έδαφος. Οχι στο διαλυμένο Μέγκα που παλεύει με νύχια και με δόντια να σώσει τον φαφλατά και βγήκε χθες βράδυ με όλα τα σκυλιά να γαυγίζει πως "έκανε πρόσκληση σε σαμαρά και βενιζέλο". Και αμέσως βγήκε η φωφούλα, να πει πως δέχονται. Σώωωωπα, μεγάλη έκπληξη, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό πως θα έλεγε "ναι" το κορίτσι που αν είχε διαφορετικό επίθετο, στην καλύτερη θα δούλευε σε τυροπιτάδικο.

   Να πάνε στην ΕΡΤ, με τους υπόλοιπους αρχηγούς παρόντες. Για ποιο λόγο ντιμπέιτ σαμαρά - βενιζέλου και όχι σαμαρά - τσίπρα ας πούμε ; Είδε κανείς δημοσκοπικά να χωρίζουν και τόσα πολλά παστόκ από σύριζα ; Μια ανάσα είναι, ποιος ο λόγος λοιπόν να σνομπάρονται οι υπόλοιποι ; Επειδή έτσι θέλει το πεθαμένο μέγκα των τελειωμένων "δημοσιογράφων" που αρχές ιούνη, βαριά βαριά μέσα ιούλη, θα είναι στο ταμείο ανεργίας ; ΕΛΕΟΣ.

   Φτύστε το μέγκα στα μούτρα.

 22. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 24/04/2012 10:18:19

  Οταν οι εκάστοτε αρχηγοί της Ν.Δ παλιότερα προκαλούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου σε ντιμπέιτ ,το ΠΑΣΟΚ πάντα έβρισκε προφαση να το αποφύγει (ξέροντας πως οι φραστικές φιοριτούρες του Ανδρέα ήταν για τα μπαλκόνα,αλλα δεν έστεκαν σε σοβαρή συζήτηση).

  Ελπίζω πως και η ΝΔ θα τους φτύσει με τον ίδιο τρόπο. Οχι πως θα είχε πρόβλημα σε σοβαρή συζήτηση ο Σαμαράς, αλλα επειδή η ακατάσχετη αρλουμπολογία είναι ειδικότητα του Μπενίτο.

 23. axis avatar
  axis 24/04/2012 10:29:06

  Ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν έπαθε τίποτα που δεν δέχτηκε να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ με τον Μητσοτάκη. Να μην πάει σε κανένα ντιμπέιτ ο Σαμαράς. Να μην βάλει δίπλα του ως ισότιμο συνομιλητή τον κάθε επίδοξο αρχηγίσκο.

 24. πανάγος avatar
  πανάγος 24/04/2012 12:15:42

  Πολύ εύστοχες οι παρατηρήσεις του Κυθήριου.
  Συγχαρητήρια και για την πολυτονική (...και πολυπνευματική) του γραφή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.