#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/05/2011 00:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η αξία της ανθρώπινης ζωής έχει γίνει πολλή φθηνή στην ΑθήναΑποτρόπαιο, στυγερό, απάνθρωπο, αναίτιο το προχθεσινό έγκλημα. Σαφές αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης. Επιβεβαίωσε ότι δίπλα μας συγκατοικούν άνθρωποι εθισμένοι στην ανεξέλεγκτη βία. Η αξία της ανθρώπινης ζωής έχει γίνει πολλή φθηνή στην Αθήνα. Είναι κοινό μυστικό ότι κάτω από την Ομόνοια, στην πλατεία Βάθη, στην πλατεία Βικτωρίας, στον Άγιο Παντελεήμονα και στα πέριξ των σημείων αυτών, η εγκληματικότητα ανθεί. Τα γκέτο τρέφονται από την οικονομική κρίση. Η χαμηλή εγκληματικότητα φαίνεται ότι δίνει τη θέση της σε ομάδες πιο οργανωμένες που σκορπούν τον τρόμο.

Καλά είναι τα ευχολόγια ότι η οργανωμένη πολιτεία πρέπει να φροντίσει την απομάκρυνση όλων των λαθραίων και να θεσπίσει αυστηρούς όρους για τους υπόλοιπους. Αλλά αυτή τη στιγμή η λύση είναι μόνο η καταστολή. Πρέπει να σπάσουν τα γκέτο. Πως; Όπως το 2004, που ως διά μαγείας εξαφανίστηκαν οι «λάθρο» από το Κέντρο…

Άμεσα μέτρα, τα οποία θα είναι και προς όφελος και των ίδιων των μεταναστών. Ο ρατσισμός έχει πλέον χρώμα, στην Αθήνα τουλάχιστον. Οι λιγοστοί Έλληνες κάτοικοι των περιοχών αυτών, είναι έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Πόσοι θα εκπλαγούν αν κάποιος γαζώσει δύο-τρεις Αφρικανούς; Άνθρωποι φιλήσυχοι, άνθρωποι της διπλανής πόρτας βροντοφωνάζουν «είμαστε πλέον ρατσιστές, δεν τους θέλουμε». Αντιλαμβάνονται ότι κάλλιστα στη θέση του θύματος θα μπορούσαν να βρίσκονται αυτοί.
Τα φαινόμενα αυτοδικίας πρέπει να αποτραπούν. Η αστυνομία να πυκνώσει την παρουσία της και να απελαθούν οι λαθραίοι. Αλλιώς θα πρέπει να ετοιμαστούμε για εβδομαδιαία λουτρά αίματος. Η αποστολή της αστυνομίας είναι η προστασία του πολίτη, όχι να χτυπά μέχρι θανάτου διαδηλωτές. Είναι η διασφάλιση της τάξης και όχι του καθεστώτος.

Και ένα πολιτικό συμπέρασμα. Αν οι κάτοικοι βρουν αποκούμπι στη «Χρυσή Αυγή» και τις άλλες υπερδεξιές ομάδες, αν αυτές υποκαταστήσουν το οργανωμένο κράτος, το έκτο κόμμα που θα μπει στη Βουλή, θα είναι αναμφίβολα αυτοί. Κι αν τώρα «χαλάνε» το πολιτισμένο κλίμα των Δημοτικών Συμβουλίων, φαντασθείτε το «σόου» που θα δίνουν στη Βουλή. Και θα γράφουν μετά για το «αυγό του φιδιού» και για «φασίστες», οι μοσχαναθρεμμένοι «προοδευτικοί» των Προαστίων και του Κολωνακίου...

Μικρός Οδυσσέας

ΥΓ: Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και μια πρόταση στον κύριο Καμίνη: να μετονομασθεί η οδός Ηπείρου σε οδό Μανώλη Κανταρή.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Απορία avatar
  Απορία 12/05/2011 00:43:05

  "και μια πρόταση στον κύριο Καμίνη:να μετονομασθεί η οδός Ηπείρου σε οδό Μανώλη Κανταρή."

  Και η Αχαρνών σε Πεσόντων Παγκοσμιοποίησης.

  • Dora avatar
   Dora @ Απορία 12/05/2011 14:54:08

   Απορια,πολυ σοφο!

 2. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 12/05/2011 00:44:18

  Ως προς την αυτοδικία: συμφωνώ με τις διαπιστώσεις σου, δεν είναι καθόλου μακριά η μέρα που κάποιος άλλος Καζάκος -όχι ασφαλώς ο... Κώστας- θα "αποφασίσει" να επιβάλει την τάξη που δεν μπορεί να επιβάλει η νενομισμένη (κατά τα άλλα) πολιτεία.

  Ως προς το υστερόγραφο: προηγείται η μετονομασία τής (άλλοτε κραταιάς μεσοαστικής) Πλατείας Αμερικής, σε Πλατεία Αφρικής. Για να είμαστε και πιο ακριβολόγοι, όχι τίποτε άλλο...

 3. straydog avatar
  straydog 12/05/2011 01:26:20

  Σχόλιο 1:Οταν τα καθεστώτα που ονομάζουμε<>και στην
  πραγματικότητα είναι <>ολιγαρχίες(όρος του Κ.Καστοριάδη)
  αδυνατούν,συνήθως και λόγω βλακείας των ηγεσιών τους να επιλύσουν
  στοχειωδώς τα προβλήματα τηςκοινωνίας,τότε μοιραία εμφανίζονται οι διάφοροι σωτήρες τύπου Hitler,Lenin,κλπ με τα αντίστοιχα κόμματα και αναλαμβάνουντην εξουσία,χωρίς ουσιαστική αντίσταση και με την επιδοκιμασία του απλούπολίτη γιατί πλέον αποτελούν-δυστυχώς-την μόνη διέξοδο.
  Σχόλιο2:η περίπτωση Καζάκου αποτελεί ντροπή για την κοινωνία μας.
  Ενα άτομο,που εμφανέστατα έπασχε και μάλλον εξακολουθεί να πάσχει
  από σχιζοφρένεια,στο διωκτικό του παραλήρημα έβαλε τους μετανάστες,
  όπως αλλοι ομοιοπαθείς του βάζουν άτομα του οικογενειακού η συγγενικού
  τους περιβάλλοντος.Όμως το δικαστήριο,προφανώς πιεζόμενο από τους
  κρώζοντες <>,τον έκρινε ψυχικά υγιή και τον δικασε
  αναλόγως.Εχουμε δηλαδη με την φροντίδα των ελλήνων<>
  την πολιτικοποιηση του σχιζοφρενικου παραληρήματος για πρώτη φορά
  παγκοσμίως...αλλά τι ήταν ο Καζάκος για να αξίζει την προστασία που
  δικαιούνται και στο έγκλημα ακόμη οι ψυχικά πάσχοντες;Αυτοί είναι οι
  ντόπιοι αριστεροί και μέσα σε 500 εισαγωγικά,αν γινόταν,προοδευτικοί.

 4. Orestios avatar
  Orestios 12/05/2011 02:08:24

  Όσο η αξία ενός μαχαιριού κοστίζει η ζωή ενός Έλληνα. Ίσως και λιγότερο.

 5. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. 12/05/2011 02:11:57

  Η ΝΔ εξακολουθεί να έχει πολύ χαμηλά στην ατζέντα το θέμα λαθρομετανάστες, με αποτέλεσμα να αφήνει πεδίο δράσης σε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΛΑΟΣ κλπ. Μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας του ίδιου του Σαμαρά θα ήταν καθοριστική για να ανεβάσουν το θέμα αυτό.

 6. zackii avatar
  zackii 12/05/2011 07:36:51

  Στη Νέα Υόρκη άρχισε η υποβάθμιση ολόκληρων περιοχών, με την μετακίνηση σε αυτές μαύρων, Ισπανόφωνων εμπόρων ναρκωτικών, συμμοριών κλπ. Το αποτέλεσμα ήταν οι κάτοικοι να φύγουν άρον άρον πουλώντας τα σπίτια τους σε εξευτελιστικές τιμές. Όταν τα φιλέτα είχαν αλλάξει χέρια, ο ήρωας Τζουλιάνι -με η χωρίς εισαγωγικά- καθάρισε την κόπρο του Αυγεία και όλα επέστρεψαν στο φυσιολογικό. Κάποια χρόνια αργότερα ένα loft στη Ν.Υ πουλιόταν από 700.000 έως 1.200.000 δολλάρια. Δεν ξέρω αν βλέπετε κάποια ομοιότητα με γνωστή μας χώρα...

  • Λιζα Αλεξίου avatar
   Λιζα Αλεξίου @ zackii 12/05/2011 11:14:48

   Ήδη έχουν πουληθεί 150 ίσως και περισσότερα διαμερίσματα σε μεγαλοεργολάβους

 7. Κρητικός avatar
  Κρητικός 12/05/2011 08:52:29

  Αυτο που ειναι πλεον γεγονός είναι ότι η κατασταΛτικοί μηχανισμοί και ειδικά η ΕΛΑΣ περασε καθαρα στην προστασία των λαμογιών ειτε πολιτική είτε επιχειρηματική ειτε συνδικαλιστική παρέα είναι. Από τώρα και στο εξής αυτος ο μηχανισμός φανερά και χωρίς κανένα ενδιασμό θα προστατεύει ολα αυτα τα στοιχεία που καταδυναστευουν την ελληνική κοινωνία.
  Τρία γεγονότα που απο χθες εκτυλίσονται μπροστα μας:
  10ν .Ενας μεσος έλληνας (που δεν διαθέτει το κλεμενο χρήμα για να μετακομίσει στα βορεια η νοτια ασφαλή προάστια της αθηνας) περιμένοντας ένα ευτυχές γεγονός στην ζωη του ,μαχαιρώνεται και σφαζεται σαν αρνι (ειναι θυσια μηπως και αυτη?)και μαλιστα οχι απο τίποτα αντιπαλους του η για κάποιους λόγους εκδικησης (κοινωνική εκδίκηση μήπως ? την οποία όλοι απο μας είναι πιθανόν να υποστούμαι) αλλα απο τους καταφρονεμένους αυτου του παγκόσμιου συστηματος που παει να μας επιβαλει ο χωρις κουκουλα πρωθυπουργος μας και η παρέα του. Ας σημειωθεί ότι ο αδικοχαμένος πλήρωνε φόρους στο ελληνικό κράτος για να τον προστατεύει κιολας.
  2ον. Ενας διαδηλωτής ,οχι κουκουλοφόρος γίνεται αγριο θυμα ξυλοδαρμού και κυνδινευει να χάσει την ζωή του. Ειναι λάθος να στραφούμε εναντίον των αστυνομικών (ανεξάρτητα απο τηνπροσωπικη συμπεριφορά του καθενός).Ειναι σίγουρο τώτα ότι οι αστυνομικοί έχουν σαφη εντολή όταν συμμετέχουν σε οποιουδήποτε είδους διαδιλώσεις-εκδηλώσεις και οι εντολές αυτές δίνονται απο συγκεκριμένους πολιτικούς προιστάμενους (για τους ανώτατους αξιωματικούς δεν χρειάζεται να πουμε χαρακτηρισμό).
  3ον. Ο νευροχειρουργος παπανικολάου (?) που περιέθαλψε τον ατυχή νέο και που έιναι στην εντατική με σοβαρές πιθανότητες να χασει την ζωη του η να παραμείνει νάοηρος κατέθεσε σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπες σήμερα ότι:
  ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2010 ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΣΟ Η ΕΙΝΑΠ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΒΑΣΙΜΕΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΩΝ ΚΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΤΕ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΦΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕΕ (ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ!!!!!) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥς ΚΑΛΕΣΕΙ (ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ)
  ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ
  ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΠΡΙΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΗΛΛΟΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ , ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΩ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΤΙΑΣ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ?


  ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.
  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ?

 8. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 12/05/2011 09:06:21

  Ετοιμαστείτε για πατιρντί σήμερα στην Αθήνα:

  1) Τη νύχτα σφάχτηκε με μαχαίρι λαθρομετανάστης.
  2) Το απόγευμα γίνονται, σχεδόν ταυτόχρονα, δύο συγκεντρώσεις: μία ακροαριστερών για τον τραυματισμό του 30χρονου και μία κατοίκων της οδού Ηπείρου για τη δολοφονία του πατέρα.

  Vaya con Dios…

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Αυριανιστής 12/05/2011 10:04:59

   Δεν ξέρουμε τι έγινε με το λαθρομετανάστη, μπορεί να ήταν μεταξύ τους ή και προβοκάτσια του καθεστώτος για να προκαλέσουν τεχνητό εμφύλιο.

   Θεωρώ ότι στη φάση αυτοί οι ακραίοι θα ήταν εντελώς ηλίθιοι να προβούν σε τέτοια ενέργεια.

   • Dora avatar
    Dora @ αλλενάκι 12/05/2011 14:57:22

    αλλενακι,ξεκαθαρισμα λογαριασμων ηταν κατα την ταπεινοτητα μου.

    • Orestios avatar
     Orestios @ Dora 12/05/2011 22:41:48

     Από αυτά που γίνονται κάθε μέρα.

 9. A.A avatar
  A.A 12/05/2011 09:20:16

  Εχουμε από τον Δεκ. 2010 την πιο επιεικη ποινική νομοθεσία της Ευρώπης. Η δυνατότητα προφυλάκισης έχει περιοριστεί πολύ, φυλακη δεν μπαίνει κανείς για ποινή κάτω από 5 έτη , ενώ η αναστολή στην έφεση είναι πλέον ο κανόνας με αποτέλεσμα λ.χ να "τρώει" κάποιος ποινη 10 ετών και να πηγαίνει μετά για καφέ! Η δυνατότητα απέλασης είναι περιορισμένη λόγω της αναστολής αυτής. Εξ άλλου δεν τους δέχονται οι πρεσβείες τους πίσω γιατί δεν τους αναγνωρίζουν αφού δεν έχουν χαρτιά . Είναι επί πλέον εγκλωβισμένοι στη χώρα μας αφού δεν μπορούν ουτε να την εγκαταλείψουν και με το Δουβλίνο ΙΙ επιστρέφουν υποχρεωτικά εδώ. Από την άλλη τα σύνορα δε φυλάγονται και μπαίνουν εύκολα μέσα, νομίζοντας -όπως τους λένε- ότι εδώ είναι παράδεισος.

 10. A.A avatar
  A.A 12/05/2011 09:33:07

  Η εγκληματικότητα και η ανομία δεν έχουν πολιτικά χαρακτηριστικά. Είναι κρίμα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα (την αύξηση εγκληματικότητας και τη γκετοποίηση περιοχών) να είναι χωρισμένοι οι Έλληνες και να προσπαθουν κάποιοι να το εκμεταλλευτούν πολιτικά. Η Πολιτεία, ως εγγυήτρια της ζωής και της ασφάλειας όλων των πολιτών , οφείλει να το αντιμετωπίσει μεθοδικά και αποφασιστικά, διότι με λύπη βλέπω ότι την αδράνεια της, το κενό αυτό, προσπαθούν να το "γεμίσουν" ακραίες οργανώσεις με προφανείς κινδύνους.

 11. yannidakis avatar
  yannidakis 12/05/2011 11:10:42

  θα μείνω σε αυτό που είπες, πως άνθρωποι που ήταν απλά φιλήσυχοι, πλέον έχουν γίνει ρατσιστές. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση.
  Αν κάποια γειτονιά εδώ στο Ηράκλειο όδευε προς αυτήν την κατεύθυνση, τότε να είστε σίγουροι πως οι κάτοικοι της πόλης θα είχαν επιληφθεί του θέματος πολύ πριν την αστυνομία, ακόμα κι αν αυτό οδηγούσε σε "λουτρά αίματος" όπως αναφέρεις :[

  • Dora avatar
   Dora @ yannidakis 12/05/2011 15:05:41

   Γιαννιδακη,μα ο ρατσισμος αγαπητε δεν δημιουργειται ετσι στην τυχη,σε αυτες τις συγκεκριμμενες περιπτωσεις.
   Ερχονται στα καλα καθουμενα καποιοι και σου επιβαλλουν με το ετσι θελω,να ζεις στην κολαση.Τι θα κανεις,δεν θα τους κατονομασεις και δεν θα προσπαθησεις
   να ξαναβρεις την ζωη και την κατασταση την οποια εσυ ο ιδιος ειχες δημιουργησει για τον εαυτο σου?
   Τελικα δεν θα επρεπε να ψαξουμε να δουμε ξανα την ετυμολογια της λεξης "ρατσισμος"? Τρομερη καταχρηση γινεται κι ολοι πια ξερουμε και για ποιο λογο.

  • Dora avatar
   Dora @ yannidakis 12/05/2011 15:07:56

   Δεν εγιναν ρατσιστες.Αντιστεκονται νομιμα στην εξοντωση της ζωης και της αξιοπρεπειας τους.
   Οπου υπαρχει πλατανος,υπαρχει και νερο. Τι ρατσισμος και πρασινα αλογα...

 12. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 12/05/2011 13:55:13

  ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ Μ.Ο ,ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ Ή ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ, ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ...ΠΑΡΑΝΟΜΟ;;; Ε ΚΑΙ;;; ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ( Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ) ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ...

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ ΕΥΑ 12/05/2011 18:40:08

   Κατανοώ την ανασφάλεια σου, 100% δικαιολογημένη

 13. Μικρός Οδυσσέας avatar
  Μικρός Οδυσσέας 12/05/2011 18:41:55

  Και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν τα γραφόμενα μέσα σε λίγες ώρες. Κάποιος άμοιρος από το Μπαγκλαντές πλήρωσε με τη ζωή του το προχθεσινό έγκλημα. Η κατάσταση εκτροχιάσθηκε πλήρως

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.