#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/03/2012 08:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η αναπαλαίωση της κομματικής γραφειοκρατίας από τον Βενιζέλο

Ευέλικτα εκλογικά όργανα με… 28 μέλη!Εκλογές έρχονται και ο Βενιζέλος προετοιμάζει το κόμμα του, κάνοντας επαναστατική γραφειοκρατική γυμναστική. «Λες και ήταν χθες» στην Ιπποκράτους έπιασαν τους πίνακες και τα οργανογράμματα και άρχισαν να βάζουν όλους μέσα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Εκλογική Επιτροπή που μάλλον θα συνεδριάζει στην ταράτσα της Ιπποκράτους, αφού θα πρέπει να βρεθεί γραφείο που να χωρά 28 άτομα (και τους πατρατρεχάμενους). Πάντως το πολιτικό πρόβλημα είναι ότι ο Βενιζέλος δείχνει να διαμορφώνει νέα κομματική (και αργοκίνητη) γραφειοκρατία.

Στην Εκλογική Επιτροπή των 28 μελών θα συμμετέχουν Βενιζέλος, Καρχιμάκης (Γραμματέας κόμματος), Έξαρχος (Γραμματέας ΚΟ), Πετσάλνικος (Πρόεδρος Βουλής), Κακλαμάνης (πρ. Πρόεδρος Βουλής), Πάγκαλος (Αντιπρόεδρος κυβέρνησης), Ευθυμίου, Πρωτόπαπας και Μπεντενιώτης (οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι), τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Παπαηλιού, Σακελλάρης, Παυλίδου, Μίχας, Χαλάτση, Σαλαγιάννης, Οικονόμου, Ράπτη, Κίσκηρα, Παναγιωτακόπουλος, Κουκουλόπουλος, Ασκούνης, Αντωνίου, Ανδρουλάκης και Πανταζής (Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ). Σημείωση: στην επιτροπή θα συμμετέχουν και άλλα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ…

Πάντως ο Βενιζέλος θα αποφασίζει με το καθημερινό επιτελείο που θα συμμετέχουν Λοβέρδος, Σκανδαλίδης, Διαμαντοπούλου, Ρέππας, Χρυσοχοϊδης, Γεννηματά και Παπουτσής. Αυτοί θα έχουν ως αντικείμενο την καθημερινή επικοινωνία και την πολιτική τακτική και στρατηγική, αλλά και την ανανέωση των ψηφοδελτίων κατά 60%. Αυτά (όπως και κάτι προτάσεις από τον Λοβέρδο για θητείες και απόσυρση όσων έχουν πολλά χρόνια) τα ακούει ο Κακλαμάνης και βγάζει φλόγες. Θα έχει γλέντι η Εκλογική Επιτροπή.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. HELLAS avatar
  HELLAS 23/03/2012 08:44:06

  Το ΠΑΣΟΚ δελ αλλάζει και οι Πασόκοι είναι κολλημένοι στις ημέρες του Α.Παπανδρέου.

  Θερμή παράκληση προς τον factorx. Αναρτήστε σας παρακαλώ το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου με την CIA για να πάρει τα χρήματα ώστε να δημιουργήσει το κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Ας υπάρχει αναρτημένο στο antinews, μια και το antinews το διαβάζουν και πολλοί "πράσινοι"...

  Ευχαριστώ
  HELLAS

  • Κ.Σ.Μαυρόπουλος avatar
   Κ.Σ.Μαυρόπουλος @ HELLAS 23/03/2012 19:14:02

   Αν υπάρχει τέτοιο κείμενο, σας παρακαλώ ενημερώστε τόσο εμένα όσο κάθε ενδιαφερόμενο, για το που μπορεί να βρεθεί.
   Προσωπικά θα ήθελα να το τρίψω σε κάποιες μούρες πρασινοεικονολατρών.

   • ΗΕLLAS avatar
    ΗΕLLAS @ Κ.Σ.Μαυρόπουλος 24/03/2012 10:42:37

    Και να τους το δείξετε θα σας πιστέψουν? Δεν νομίζω.
    Νομίζω το περιοδικό "Επίκαιρα" το είχε σε κάποιο τεύχος.
    Μέσω του site Wikileaks ίσως να μπορείτε να το βρείτε (αν υπάρχει). Όπως και οι παρακάτω διευθύνσεις οι οποίες είναι ενεργές :

    http://dipot.com/2010/11/us-office-of-military-cooperation-secret-7271-nsawas1158-ar29-74-august-1974-directions/

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_4112.html

    Τι λέει το κείμενο:


    "Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29"

    1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. από την Πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.

    2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ

    3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.

    4. Επιτρέπονται φραστικές "συγκρούσεις" με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.

    5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.

    6. (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο)

    7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(?) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα στην Ελλάδα θα αντικατασταθούν ή ανταλλαχθούν με νέα.

    8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπανδρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠΑ

    9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.

    10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο)

    11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων)

    Υπογραφή
    Ανδρέας Γ. Παπανδρέου

 2. η Dimi avatar
  η Dimi 25/03/2012 22:22:48

  David Rockefeller's: “Aπομνημονεύματα 2002: Συγκλονιστική Εξομολόγηση” (σελίς 405)

  «Για περισσότερο από έναν αιώνα, ιδεολόγοι εξτρεμιστές και στα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος έχουν αξιοποιήσει καλά δημοσιευμένα περιστατικά για τις επιθέσεις τους κατά της οικογένειας των Rockefeller και για την υπέρμετρη επιρροή την οποία ισχυρίζονται ότι η οικογένεια αυτή ασκεί στα Αμερικανικά Πολιτικο-Οικονομικά Ινστιτούτα.

  Πολλοί επίσης μάς κατηγορούν ότι είμαστε μία καλά oργανωμένη, κλειστή ομάδα μελών με τις ίδιες πεποιθήσεις με αυτές της μυστικής Secta η οποία εργάζεται κατά των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών. Χαρακτηρίζουν την οικογένειά μου αλλά και εμένα προσωπικά, ως “διεθνιστές” και μάς κατηγορούν ότι συνωμοτούμε με άλλους ανά τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μία πιό ολοκληρωμένη, μία παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή – μία παγκόσμια υπερδύναμη, αν θέλετε.

  Αν αυτό είναι το κατηγορητήριο εναντίον μου, αποδέχομαι την ενοχή μου και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό».

  ~David Rockefeller’s “2002 Memoirs: Shocking Confession” (page 405)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.