#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/08/2011 20:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η αναίμακτη κατάληψη της Ευρώπης από τους Μουσουλμάνους
Οι ισλαμιστές εξτρεμιστές αναπτύσσουν με ταχείς ρυθμούς τη δημιουργία «απαγορευμένων», για μη Μουσουλμάνους, περιοχών στις ευρωπαϊκές πόλεις.

Πολλές από αυτές τις «no-go» ζώνες λειτουργούν ως κράτος εν κράτει, υπαγόμενες στον ισλαμικό νόμο της Σαρίας. Οι επίσημες κρατικές αρχές έχουν χάσει τον έλεγχο τους, και σε πολλές περιπτώσεις αδυνατούν ακόμη και να παράσχουν τα βασικά δημόσια αγαθά, όπως είναι η αστυνόμευση, η πυρόσβεση, και η διακομιδή ασθενών.

Οι απαγορευμένες αυτές περιοχές αποτελούν προϊόν δεκαετιών φιλελεύθερης πολυπολιτισμικής πολιτικής, η οποία έχει ενθαρρύνει τους Μουσουλμάνους στο να δημιουργήσουν δικές τους παράλληλες κοινωνίες, και να παραμείνουν απομονωμένοι, παρά να ενσωματωθούν στις κοινωνίες των χωρών που τους φιλοξενούν.

Για παράδειγμα, στη Βρετανία υπάρχει μια ομάδα με την ονομασία Μουσουλμάνοι Εναντίον των Σταυροφοριών, που ξεκίνησε εκστρατεία με σκοπό τη μετατροπή δώδεκα βρετανικών πόλεων σε ανεξάρτητα μουσουλμανικά κράτη. Η ομάδα μάλιστα αποκαλεί το Λονδίνο ως Λονδονιστάν! Τα «εμιράτα» αυτά, θα λειτουργούν, λένε,  ως ανεξάρτητοι μουσουλμανικοί θύλακες, υπό τον νόμο της Σαρίας, και εκτός της αρμοδιότητας των βρετανικών αρχών.Στα σχέδια της ομάδας είναι να «ισλαμοποιηθούν» πλήρως οι εξής βρετανικές πόλεις και περιοχές: Birmingham, Bradford, Derby, Dewsbury, Leeds, Leicester, Liverpool, Luton, Manchester, Sheffield, και Waltham Forest στο Β.Α. Λονδίνο, και τα Towerr Hamlets στο ανατολικό Λονδίνο.

Στη συνοικία Tower Hamlets (γνωστή ως Ισλαμική Δημοκρατία Tower Hamlets), οι εξτρεμιστές Μουσουλμάνοι κληρικοί (γνωστοί ως Ταλιμπάν), εκδίδουν πολύ συχνά απειλές θανάτωσης εναντίον γυναικών που αρνούνται να φορέσουν το ισλαμικό πέπλο. Οι δρόμοι της συνοικίας είναι γεμάτοι από αφίσες που προειδοποιούν ότι αυτή ελέγχεται από τον ισλαμικό νόμο. Οι όποιες διαφημίσεις ή πινακίδες θεωρούνται ότι προσβάλλουν το μουσουλμανικό αίσθημα, πέφτουν θύματα βανδαλισμού, ή απλά σβήνονται με μπογιά.

Στη περιοχή Bury Park του Luton, οι Μουσουλμάνοι κατηγορούνται για «εθνοκάθαρση» εξαιτίας της συνεχούς παρενόχλησης των μη Μουσουλμάνων, πολλοί εκ των οποίων αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη περιοχή.

Στο West Midlands, δυο Χριστιανοί ιερείς έχουν κατηγορηθεί για «εγκλήματα μίσους» επειδή μοίρασαν ευαγγελικά φυλλάδια  σε μια μουσουλμανική γειτονιά του Birmingham.

Στο Leytonstone του ανατολικού Λονδίνου, ο Μουσουλμάνος εξτρεμιστής Abu Izzadeen παρενόχλησε πρόσφατα τον πρώην υπουργό Εσωτερικών John Reid, ρωτώντας τον πως «τόλμησε να εισέλθει σε μουσουλμανική περιοχή».

Στη Γαλλία, ολόκληρες περιοχές πόλεων θεωρούνται ήδη ως μη προσβάσιμες από την αστυνομία. Σύμφωνα μες τελευταίες εκτιμήσεις, υπάρχουν 75 τέτοιες ευαίσθητες αστικές ζώνες»( Zones Urbaines Sensibles, ZUS), όπως τις αποκαλούν. Σε αυτές τις ζώνες ζουν περίπου 5 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι, χωρίς στην ουσία να υπάγονται σε κανέναν γαλλικό κρατικό έλεγχο.

Παράλληλα, οι Μουσουλμάνοι πήραν τον έλεγχο και άλλων περιοχών της χώρας. Στο Παρίσι, αλλά και σε πόλεις όπως η Λυών, η Μασσαλία, και η Τουλούζη, χιλιάδες Μουσουλμάνοι αποκλείουν δρόμους και πεζοδρόμια, παγώνοντας στην ουσία τη φυσιολογική εμπορική και οικονομική ζωή, και αναγκάζοντας τους μη Μουσουλμάνους να παραμένουν κυριολεκτικά φυλακισμένοι μέσα στους ιδιωτικούς χώρους τους. Μάλιστα, κάποια τεμένη έχουν αρχίσει να μεταδίδουν μέσω μεγαφώνων συνθήματα τύπου «Αλαχού Ακμπάρ»!

Όλα αυτά θεωρούνται ως κατάληψη και κατοχή «χωρίς τανκς», και έχουν προκαλέσει την οργή και την αγανάκτηση των γηγενών πληθυσμών. Παρά τα πολλά όμως παράπονα από πλευράς πολιτών, οι αρχές αρνούνται να επέμβουν φοβούμενες γενικευμένες αντιδράσεις, και τυχόν ταραχές.Στις Βρυξέλλες, που είναι κατά 20% μουσουλμανικές, υπάρχουν αρκετές γειτονιές που θεωρούνται «no-go zones» για τους αστυνομικούς, οι οποίοι συχνά δέχονται λιθοβολισμούς από τους νεαρούς Μουσουλμάνους. Στη περιοχή Kuregem της πόλης, που θυμίζει ζώνη πολέμου, οι περιπολίες της αστυνομίας γίνονται πάντα με δυο περιπολικά οχήματα. Στη περιοχή Molenbeek, έχει απαγορευτεί στους αστυνομικούς να πίνουν καφέ ή να τρώνε δημοσίως, στη διάρκεια του Ραμαζάν.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στη Γερμανία, με τον αρχηγό της αστυνομίας Bernhard Witthaut να δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη του, ότι και στη χώρα του έχουν πλέον επιβληθεί απαγορευμένες ζώνες. Ερωτηθείς αν υπάρχουν περιοχές που η αστυνομία δεν μπορεί πια να προστατέψει, ο Witthaut απάντησε: «Οι πολιτικοί προϊστάμενοι θα το αρνηθούν, όμως όλοι γνωρίζουμε που μπορούμε να πάμε με αυτοκίνητο, και που θα χρειαστεί να πάμε, αν πάμε, με τεθωρακισμένα. Ο λόγος είναι ότι οι αστυνομικοί φοβόμαστε για την ασφάλειά μας. Υπάρχουν πράγματι τέτοιες περιοχές. Και το χειρότερο είναι ότι σε αυτές τις περιοχές δεν διώκεται το έγκλημα. Λειτουργούν αυτόνομα. Μόνο σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις λαμβάνουν γνώση οι αρχές. Η εξουσία του κράτους απουσιάζει εντελώς».

Στην Ιταλία, οι Μουσουλμάνοι έχουν καταλάβει τη Piazza Venezia της Ρώμης, και κάνουν δημόσιες προσευχές. Στη Bologna, οι Μουσουλμάνοι εκτοξεύουν συνεχείς απειλές ότι θα ανατινάξουν τον καθεδρικό Ναό του Α. Πετρόνιου, επειδή περιέχει μια φρεσκογραφία 600 ετών, που εμπνευσμένη από τη Κόλαση Του Δάντη, απεικονίζει τον Μωάμεθ να βασανίζεται στη κόλαση.

Στην Ολλανδία, ένα δικαστήριο διέταξε το δημόσιο να δημοσιεύσει μια πολιτικά μη ορθή λίστα 40 περιοχών no-go zones στη χώρα. Οι μεγαλύτερες προβληματικές μουσουλμανικές περιοχές βρίσκονται στο Άμστερνταμ, στο Ρότερνταμ, και στην Ουτρέχτη. Η περιοχή Kolenkit του Άμστερνταμ θεωρείται η πλέον επικίνδυνη και προβληματική σε ολόκληρη τη χώρα.Στη Σουηδία, που έχει ίσως τους πλέον φιλελεύθερους μεταναστευτικούς νόμους της Ευρώπης, μεγάλα κομμάτια της νότιας πόλης του Μάλμο, που είναι κατά 25% μουσουλμανική, θεωρούνται απαγορευμένες περιοχές για τους μη Μουσουλμάνους. Οι διασώστες της πυροσβεστικής, όπως και τα ασθενοφόρα, αρνούνται να εισέλθουν σε αυτά τα «ανεξάρτητα εδάφη» χωρίς αστυνομική προστασία. Στη συνοικία Rosengaard, η ανεργία μεταξύ των ανδρών είναι στο 80%. Σε μια περίπτωση που οι πυροσβέστες αποπειράθηκαν να σβήσουν φωτιά που ξέσπασε σε τζαμί, δέχτηκαν σφοδρή επίθεση με πέτρες.

Στη πόλη του Gothenburg, οι νεαροί Μουσουλμάνοι καθημερινά πετάνε βόμβες μολότοφ στα περιπολικά της αστυνομίας. Ήδη έχουν καεί 15 περιπολικά, ενώ οι αστυνομικοί υφίστανται συνεχή παρενόχληση από ακτίνες λέιζερ, με αποτέλεσμα κάποιοι απ αυτούς να χάσουν προσωρινά την όρασή τους.

Σύμφωνα με τον ιμάμη Adly Abu Hajar, «η Σουηδία αποτελεί το καλύτερο ισλαμικό κράτος»!

Του Soeren Kern

Hudson New York

http://www.hudson-ny.org/2367/european-muslim-no-go-zones

Απόδοση:S.A.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. man8os avatar
  man8os 27/08/2011 20:22:38

  Το πολυπολιτισμικο κακουργημα απετυχε.
  Ειναι καιρος να ξυπνισουμε και να δουμε τι εκαναν αυτες οι πολιτικες.

  • Φίλος avatar
   Φίλος @ man8os 27/08/2011 23:31:00

   Τι έκαναν... ναι, αλλά και... ποιοί τις υποστήριζαν (και γιατί)

   http://www.youtube.com/watch?v=jtbZ5x83fn8&feature=related

   Ακούστε τι λέει η κυρία... ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ !!!

   • ΕΥΑ avatar
    ΕΥΑ @ Φίλος 28/08/2011 00:16:06

    Διαφωτιστικό ως ένα σημείο

 2. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 27/08/2011 20:30:35

  Εικόνες του μέλλοντός μας.
  Ο Καντάφι είχε πει σε ανύποπτο χρόνο, ότι η Ευρώπη θα είναι μουσουλμανική, έως το 2050.
  Και όλα αυτά χωρίς πόλεμο, και χωρίς καν αντίσταση.
  Η πόλις εάλω (εθελουσίως).

  • Βούρδουλας avatar
   Βούρδουλας @ Strange Attractor 27/08/2011 21:26:54

   Ετσι ακριβώς, 'θα καταλάβουμε την Ευρώπη χωρίς να χυθεί σταγόνα αίμα' κάτι τέτοιο είχε πει. Και έτσι θα γίνει, είναι πλέον δεδομένο, πιθανώς και νωρίτερα μάλιστα. Οπως φαντάζεται ένα βιβλίο μιας ρωσίδας της Τσουντίνοβα η Παναγία των Παρισίων θα είναι τζαμί από το 2048 και τη Γαλλία μουσουλμανική από το 2040.
   Στην Ελλάδα έτσι όπως πάμε μέχρι το 2020 θα βγάλουμε γούστα...

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Βούρδουλας 27/08/2011 21:33:10

    h--p://www.antinews.gr/2011/01/19/80686/

 3. ο Μήτσος avatar
  ο Μήτσος 27/08/2011 20:32:00

  Η Βρετανία η Γαλλία και η Ολλανδία σαν αποικιοκρατικές χώρες που ήταν για πολλούς αιώνες έχουν ανοικτούς λογαριασμούς που είναι δικό τους θέμα να τους κλείσουν. Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ συμμετοχή σε αποικιοκρατικά εγκλήματα και έπρεπε να στέλνει εκεί τους μετανάστες, οι οποίοι έτσι και αλλοιώς εκεί θέλουν να πάνε.

  Ο νόμος που επιβάλει την παραμονή τους στην χώρα εισαγωγής πρέπει να αλλάξει και να τεθούν προ των ευθυνών τους αυτοί που τον υπέγραψαν.

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ ο Μήτσος 27/08/2011 20:33:56

   Σωστά

   • κοινός γκνούς avatar
    κοινός γκνούς @ ΕΥΑ 28/08/2011 22:17:36

    όχι και τόσο σωστά... εις την Δύσιν δεν ανήκαμε τοσα χρόνια; Τζάμπα πολεμούσαμε παρεούλα;

  • manos avatar
   manos @ ο Μήτσος 27/08/2011 22:06:42

   Μην ξεχνάς και τους Βέλγους Μήτσο. Μπορεί τα εγκλήματά τους να μην είναι τόσο γνωστά, αλλά καλά σκατά είναι και δαύτοι.

   • ο Μήτσος avatar
    ο Μήτσος @ manos 27/08/2011 22:18:12

    Σωστό και αυτό. 'Εχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με Κονγκό και όχι μόνο. Αλλά και εμείς χάσαμε πόντους συμμετέχοντας ενεργά σε Ιράκ και τώρα Λιβύη...

    • manos avatar
     manos @ ο Μήτσος 27/08/2011 22:28:10

     Πραγματικά τραγικό. Πρέπει όμως ο μέγας ποδηλάτης να ακολουθήσει ενεργά την νέα τάξη πραγμάτων.
     Εμπρακτα το απέδειξε ακόμα και τις προάλες που απαγόρευσε σε πλοία βοήθειας να προσεγγίσουν τη Γάζα.
     Τα'μαθες τα νέα πατέρα? Τώρα δεν αγαπάμε τους Παλαιστίνιους. Τώρα αγαπάμε τους Ισραηλίτες.
     Πως τα φέρνει η ζωή πατέρα...

    • Strange Attractor avatar
     Strange Attractor @ ο Μήτσος 27/08/2011 22:28:45

     Ενώ όταν στηρίζαμε τους Παλαιστίνιους και τον Καντάφι κερδίσαμε πολλά!

     • manos avatar
      manos @ Strange Attractor 27/08/2011 22:33:37

      Εχεις δίκιο. Ποτέ δεν κερδίζαμε τίποτα. Πάντα σαν λαός είμασταν μόνοι μας. Με το ένα πόδι στην Ασία, με το άλλο στην Ευρώπη.
      Ενα παιχνίδι ήταν πάντα που αλλάζουν οι κανόνες του κατά πως θέλει ο διαχειριστής.
      Απλά σε πιάνει μια μελαγχολία να ξέρεις ότι είμαστε καρπαζοεισπράχτορες.

     • χρηχα avatar
      χρηχα @ manos 28/08/2011 10:58:44

      Καλά..... αν είχαμε πλήρη συνείδηση του τι είμαστε σαν χώρα.... θα είχαμε πάθει κατατονική κατάθλιψη.....

     • lampros avatar
      lampros @ Strange Attractor 28/08/2011 02:52:57

      Την αξιοπρεπειά μας κερδίσαμε.

      Τουλάχιστον δεν υποστηρίζαμε αυτούς που α) ματώνουν τον κόσμο, β) μας γ^%^&*%^&% τη χώρα.

     • Μήτσος avatar
      Μήτσος @ Strange Attractor 28/08/2011 12:24:37

      Από την υποστήριξη του Καντάφι σίγουρα διάφοροι διαπλεκώμενοι κέρδισαν για τη πάρτη τους πολλά.

  • Dora avatar
   Dora @ ο Μήτσος 28/08/2011 14:18:46

   Mητσο, οταν κλαιει η Θηβα δεν γελαει η Αθηνα,ελεγαν οι αρχαιοι μας κι ας με συγχωρησουν αυτοι που ξερουν και (παρακαλω) να με διορθωσουν, αν δεν το θυμαμαι σωστα.
   Αν ολες αυτες οι χωρες της Ευρωπης που ονομαζεις μετατραπουν σε μουσουλμανικες επειδη καποτε ειχαν αποικιες,τι σε κανει να πιστευεις οτι η Ελλαδα κι αν ακομα δεν ειχε ουτε εναν μουσουλμανο,θα ηταν ασφαλης με γειτονες μουσουλμανους? Μην ξεχνας οτι το μεγαλο χαλιφατο περιλαμβανει ολον τον κοσμο και δεν εξαιρει,βεβαιως την Ελλαδα.

   • ο Μήτσος avatar
    ο Μήτσος @ Dora 29/08/2011 01:27:03

    Σωστό αυτό που λες Dora, αλλά με τη μόνη διαφορά ότι έχει κανονιστεί η δουλειά έτσι, ώστε να γεμίζει η Ελλάδα σε μεγαλύτερο βαθμό με μετανάστες από ότι οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, γιατί είναι πέρασμα και χώρα πρώτης εισαγωγής.

    Χωρίς την δυνατότητα να προωθεί τον κόσμο στις άλλες χώρες της Εΰρώπης και χωρίς τους αναγκαίους πόρους και αποζημιώσεις από την Ε.Ε., το πρόβλημα θα εντείνεται. Δεν είναι καλό ούτε για τους μετανάστες να γκετοποιούνται ούτε φυσικά και για την χώρα.

 4. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 27/08/2011 20:33:28

  Άντε βρε..και στα δικά μας οι περίπου λεύτεροι..

 5. The Saint avatar
  The Saint 27/08/2011 20:44:00

  "Οι αρχές έχουν χάσει τον έλεγχο" λέει...
  Καλά, εντάξει μας έπεισαν.
  Το σχέδιο των νεοταξιτών που θέλουν τον κόσμο ένα πολυπολιτισμικό αχταρμά, χωρίς κουλτούρα, έθιμα, και κυρίως χωρίς ΙΣΤΟΡΙΑ, καλά προχωρεί. Σε συνδιασμό με το ...economic depression τρομάρα τους, καλλιεργούν τον ΦΟΒΟ, ξυπνούν το αίσθημα αυτοσυντήρησης, καταπολεμώντας έτσι σιγά-σιγά αλλά σταθερά και κυρίως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ τις οργανωμένες αντιδράσεις, που θα προκαλούσαν πρόβλημα...
  Ο καιρός γαρ εγγύς...
  Τα χειρότερα είναι μπροστά μας...

  σ.σ. Μετανοείτε....

 6. kaiser de avatar
  kaiser de 27/08/2011 20:47:47

  Molis kopei to kratos, pronoias se oles tis parapano xores, tha figoun oloi!
  Ypeftinos ine o OHE gia ta antropina dikaiomata.Na anoikseis ta sinora einai
  mia poniria ths aristeras ,giati tha ertoun perissoteroi.

 7. ektoras avatar
  ektoras 27/08/2011 20:49:28

  Όσοι κινουμαστε στο κεντρο της Αθηνας βλεπουμε την αλλιωση απο την παρανομη μεταναστευση, την συσωρευση ανθρωπων απο ολοι την Ασια στο κεντρο της ολυμπιακης Αθηνας και την υποβαθμιση της απο την αυξημενη παραβατικοτητα που δημιουργει η συσωρευμενη εξαθλιώση.
  Επιτελους πρεπει και η εισροη να κοπει μαχαιρι, είτε με φραχτες (που ακομα τους περιμενουμε) είτε με τον στρατο. μη κρυβομαστε και μασαμε τα λογια μας: η εισροη αυτη ειναι ζητημα Εθνικης Ασφαλειας και Ακεραιοτητας της χωρας. Τα συνορα, κατα το συνταγμα, οφειλει να τα φυλαει ο στρατος και να απαγορευει με καθε μεσω την παραβίασή τους.
  Επισης χρειαζεται ριζική απομάκρυνση όλων των μη νόμιμων μεταναστών απο την χώρα. Ακομα και με μια γιγαντιαία επιχειρηση που θα μπορούσε να υποστηριχθεί απο τον Ερυθρό Σταυρό και με μέσα απο όλες της ευρωπαϊκές χώρες ακόμα και με επικλυση του αρθρού 5 του ΝΑΤΟ αφού πλέον το θέμα στην Ελλάδα έχει πάρει μορφή εθνικής απειλής.
  Οι ανθρωποί αυτοί περισσευούν στην χώρα μας, ταλαιπωρούνται και μας ταλαιπωρόυν, πρέπει να βρεθεί τρόπος και κυρίως πολιτική βούληση να φύγουν από εδω.

 8. Mak avatar
  Mak 27/08/2011 21:00:37

  Όσο καλές προθέσεις και να έχεις, όσο ανεκτικός και να είσαι, αν ο άλλος δεν έχει ούτε καλές προθέσεις ούτε κατ' ελάχιστον είναι ανεκτικός, το μόνο που θα πετύχεις είναι να φέρεις τον "πόλεμο" στο εσωτερικό σου.

  Όσο πιο γρήγορα καταλάβουν τα "mainstream" κόμματα που οδηγεί αυτή η πολιτική, μπορεί να αποφύγουμε την επανάληψη του παρελθόντος και την αναβίωση της επικράτησης των ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη.

 9. StarPowerNone avatar
  StarPowerNone 27/08/2011 21:03:23

  Ενδιαφέρουσα ανάρτηση.
  Εντελώς συμπτωματικά έπεσε στην αντίληψή μου ένα άλλο κομμάτι με πολύ αξιόλογη ‘υπογραφή’ που θα μπορούσε να το πάρει κανείς σαν αντίδοτο για το ανωτέρω άρθρο. (Και το λέω αντίδοτο, όπως, π.χ. πας στο νοσοκομείο όταν σ’ έχει δαγκάσει φίδι και σου δίνουν το αντίδοτο για να συνέλθεις. Και φυσικά δεν θεωρώ ότι κάποιος συνειδητά επέλεξε το άρθρο για να μας ‘δηλητηριάσει’.)
  Αν έχετε όρεξη, δείτε λοιπόν και την άλλη όψη και αποφασίστε:
  h..p://walt.foreignpolicy.com/posts/2011/08/26/fear_incorporated
  Και αν έχετε πολύ όρεξη, ρίξτε μια ματιά στην 130 σελίδων έρευνα στην οποία αναφέρεται ο καθηγητής του Harvard, Stephen Walt:
  h..p://www.americanprogress.org/issues/2011/08/pdf/islamophobia.pdf
  Είναι πολύ σκοτεινός ο κόσμος… γεμάτος Δούρειους Ίππους, καλά κρυμμένους. Τρομερά δύσκολη η εξιχνίαση. Τι είναι αληθινό και τι είναι κάλπικο; Ποιοί είναι οι γνήσιοι και ποιοί οι μασκαράδες;

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ StarPowerNone 28/08/2011 00:06:31

   Μια στιγμή ρε φίλε, είναι ψέματα τίποτε από αυτά που αναφέρει η ανάρτηση; Δεν τα βλέπεις να συμβαίνουν όλα αυτά στο κέντρο της Αθήνας; Δεν υπάρχουν σήμερα περιοχές όπου χάνει-έχασε σχεδόν την εξουσία του το ελληνικό κράτος; Η απάντηση είναι "δέστε μια μελέτη των 130 σελίδων"; Η οποία λέει ΤΙ; Ότι δεν ισχύουν αυτά που λέμε εδώ;

   Αν ήταν μάγκες και έλεγαν αλήθεια αυτοί που βγάζουν τέτοιες "μελέτες" θα φρόντιζαν να καταρρίψουν αυτά που λέει αυτή π.χ. η ανάρτηση και να δείξουν ότι είναι ψέματα. Δεν το κάνουν. Γιατί; Μήπως γιατί δεν είναι ψέματα, και, άρα, δεν μπορούν να επιχειρηματολογήσουν με την πραγματικότητα;

   Βγάλτε όσες θεωρίες θέλετε ότι είμαστε τάχατες όλοι "ισλαμόφοβοι" όσοι απλώς θέλουμε να συνεχίσουμε να είναι δικά μας τα κράτη μας. Η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και είναι ΕΔΩ!

 10. antanistimi avatar
  antanistimi 27/08/2011 21:25:17

  ο εχων τον παρα.... κερδα..λεγανε στα ζαρια
  τωρα με τα deal τι γινεται......
  μηπως το επομενο ειναι ΕΤΕ-ΑL ..... ?

 11. manos avatar
  manos 27/08/2011 22:01:37

  "Ωραίος ο Χασάν".
  Από πασοκική διαφήμιση του περασμένου αιώνα.
  Ας φάμε τώρα το Χασάν στη μάπα, μαζί με τη μάνα του, τα τριάντα κοπέλια του, τις τρείς γυναίκες του, το μπατζανάκη του κουμπάρου του, και τη γιαγιά της νύφης, της θειάς του.
  Αλλά εμείς θα είμαστε ο buffer μεταξύ του Χασάν και του γιωργάκη. Και μέχρι να συγκρουστούμε εμείς και το σόι του Χασάν, ο γιωργάκης θα είναι στη Βοστώνη.

 12. Pyrrhic avatar
  Pyrrhic 27/08/2011 22:08:26

  Η αδιάλλακτη μαχητική πολιτική κριτική κατά της πολυπολιτισμικότητας και του λαθρομεταναστευτικού εποικισμού για να είναι αποτελεσματική οφείλει κυρίως μεταξύ των άλλων να μην είναι ετερόφωτη. Αλλιώς καταντάει να είναι ψευτοανάλυση του ψευτοσυγκεκρημένου και τελικά ενσωματωμένο στοιχείο του παγκόσμιου προπαγανδιστικού μαύρου μετώπου της συσκότισης. Δημοσιεύετε λοιπόν εντελώς επιπόλαια ένα εκφοβιστικό άρθρο διαπιστώσεων, των νεοταξιτών παγκοσμιοποιητών Neocons του Hudson Institute που (στενά συνδεδεμένο με CFR και Heritage Found.) είναι κορυφαίο μέρος του τεράστιου δικτύου των οργανώσεων εκείνων οι οποίες χρησιμεύουν ως τα προπύργια για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Δηλαδή θα πληροφορηθούμε και θα κατανοήσουμε το πρόβλημα, τις αιτίες του, τις διαστάσεις του και την εξέλιξη του, βάσει των ερμηνευτικών υποδειγμάτων των διάφορων Think Thanks (CFR, Open Society Institute, Heritage Foundation, Hudson Institute, PNAC, RAND Corporation, NED, ICG, Freedom House, World Movement for Democracy και αμέτρητων άλλων) των διεθνών Ολιγαρχών ΑΥΤΩΝ που σχεδίασαν τη παγκοσμιοποίηση, την αποδιάρθρωση του εθνοκράτους και που έσπειραν μεθοδικά τη πολυπολιτισμικότητα ως χρήσιμο εργαλείο ελέγχου των υποτελών τάξεων στην Εσπερία; Και που κάθε τόσο εξαπολύουν από ένα Πόλεμο της Νέας Τάξης για τον αιματηρό έλεγχο όλου του Πλανήτη; Λίγη σοβαρότητα δεν βλάφτει…

 13. GSV avatar
  GSV 27/08/2011 22:18:18

  Σιγα μην σπασουν τα αυγα! Δεν εχετε ιδεα για ποσο γρηγορα οι Βοριοι Ευρωπαιοι μετατρεπονται σε ακροδεξια στοιχεια...

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ GSV 27/08/2011 22:21:28

   Όσο πολιτικώς ορθό και αν δεν ακούγεται, μακάρι!

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ TopGunZ 27/08/2011 22:27:53

    Μη χαίρεσαι γιατί σε εμάς θα τους στείλουν στο τέλος, που ήδη μας έχουν για Αφρικανούς περίπου...

    • GSV avatar
     GSV @ Strange Attractor 27/08/2011 22:40:28

     Εμεις ειμαστε μεγαλυτεροι ρατσιστες απο τους Βορειους.

     Σκεψου 20 χρονια εχουν οι Αλβανοι στην Ελλαδα, πολλοι δουλεψαν για ενα κομματι ψωμι, εκαναν οικογενειες εμειναν εδω (ηρθαν βεβαια και ενα σωρο φυντανια). Αλλα ακομα και μετα απο 20 χρονια λεμε Αλβανος με υποτιμητικο τροπο!!

     Κατσε να μας κοψει και εμας καλα η πεινα και θα σου πω που θα παει η αλληλεγγυη και το greek hospitality!

     Greek hospitality μονο οταν συνοδευεται απο κερδος.

     • χρηχα avatar
      χρηχα @ GSV 28/08/2011 11:09:25

      Η Ελληνική φιλοξενία ,σαν όρος , αποκλείει το κέρδος από την όλη διαδικασία.....αυτός είναι ο λόγος που ξεχωρίζει από τις άλλες..

    • TopGunZ avatar
     TopGunZ @ Strange Attractor 28/08/2011 12:03:07

     Πες το ψέματα...

   • GSV avatar
    GSV @ TopGunZ 27/08/2011 22:36:32

    Οι μουσουλμανοι της Ευρωπης αποτελουν κατα πλειοψηφια το χαμηλοτερα στρωματα των κοινωνιων που ζουν. Κατα κανονα εργαζονται ως ταξιτζηδες, εργατες, καθαριστες.

    Τωρα πως θα κατακτησουν την Ευρωπη δεν μπορω να το καταλαβω ακομα!! Με σκουποξυλα και αξινες? Η επειδη θα γινουν πολλοι θα ευαισθητοποιηθουν οι Γερμανοι για παραδειγμα και θα κυρηξουν τον ισλαμισμο επισημη θρησκεια της Γερμανιας?

    • Πεπόνης avatar
     Πεπόνης @ GSV 27/08/2011 23:51:55

     αμα ειναι (γινουν) πανω απο 50% του πληθυσμου βγαζουν εναν Ιμαμη τους για αρχηγο του γερμανικου κρατους κ εχουν την ευαισθητοποιηση των Γερμανων εντελως χε**ενη!

    • Dora avatar
     Dora @ GSV 28/08/2011 14:30:30

     Σ' εμας εδω ο υπουργος Ντονερ το ειπε πριν τρια χρονια:"Αν η πλειοψηφια ζητησει καποτε την εφαρμογη της Σαριας στην Ολλανδια,πρεπει να γινει.Εξ'αλλου,προσθεσε,αυτη ειναι και η εννοια της δημοκρατιας.Να γινεται δηλαδη το θελημα της πλειοψηφιας".
     Οπως βλεπεις GSV,η κοιλια των μουσουλμανιδων,που παντα γονιμοποιημενη εμφανιζεται,παιζει εδω τον κυριο λογο....

 14. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 27/08/2011 22:29:42

  h__p://www.youtube.com/watch?v=BHeOJZqDDQI

 15. kaiser de avatar
  kaiser de 27/08/2011 22:35:18

  Edo sto Nordrhein-Westfalen oi Tourkoi exoun zithsei autonomia.
  Den exoun tuxh! Rosoi ortodoksoi kai polonoi katholikoi , germanikhs katagogis,
  kukloforoun me to stauro sto lemo, einai perissoteroi.Exoun ta ethima tous!

  • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
   Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ kaiser de 28/08/2011 03:11:43

   Τί ἐννοεῖς στὸ Nordrhein-Westfalen;;; Σὲ ΟΛΟΚΛΗΡΟ τὸ Nordrhein-Westfalen;;;;

   • kaiser de avatar
    kaiser de @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 28/08/2011 14:00:40

    Se perioxes opos to Duisburg pou ine polloi. To akrodeksio koma ebgale mia afisa pou enantionete ksekathara,ekso oi metanastes. Tin exi dimosieusei to Infognomon
    Sinolika stin Germania iparxoun 7ek Tourkoi. 4 ek faneroi mousoulmanoi kai 3 ek ensomatomenoi. Oi Tourkoi pou eftasan to 1960 itan 1 ek.
    Diladi 6 ek perissoteroi ine simera.
    Iparxoun omos kai 7 ek germanoi apo tin polonia kai tin rosia pou exoun epistrepsi. Oloi forane Stauro sto lemo, agnooun ti nea taksi.

 16. black sea avatar
  black sea 27/08/2011 23:29:01

  Για τα άβατα του ΑθηναΪστάν υπάρχει εκτίμηση?

 17. Πεπόνης avatar
  Πεπόνης 27/08/2011 23:44:40

  το αστειο ειναι οτι οσοι προδιδαν κ συνεχιζουν να προδιδουν "τα δικα τους", αξιες, θεσμους, ανθρωπους, ωστε να μπορουν να βαυκαλιζονται στην τρικυμια του μυαλου τους περι "καλοσυνατων μουσουλμανων που μας αγαπουν οσο εμεις εκεινους", θα ειναι οι πρωτοι που θα γκρεμοτσακιστουν πεφτοντας απο τα συννεφα της απεραντης ανοησιας τους, στην πρωτη τους οδυνηρη επαφη με την πραγματικοτητα...

 18. Grigoris avatar
  Grigoris 28/08/2011 00:09:16

  Διαβασα ενα πολυ ενδιαφερων αρθρο στην παρακατω ιστοσελιδα για οσους γνωριζουν την αγγλικη γλωσσα. Νομιζω αξιζει τον κοπο να το διαβασετε!
  http://www.rieas.gr/research-areas/editorial/1548-will-immigration-bring-the-eu-down-.html

 19. StarPowerNone avatar
  StarPowerNone 28/08/2011 00:54:45

  Καλησπέρα Επώνυμε, (μάλλον καλημέρα),
  Δεν αμφισβήτησα τίποτε από όσα αναφέρονται στην ανάρτηση. Απλά έθεσα υπ’ όψιν των συζητητών του ANTINEWS μια άλλη άποψη που την αντιλήφθηκα συμπτωματικά. Δεν πήρα θέση υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς, αφήνοντας στον καθένα να κρίνει και να αποφασίσει. Υπάρχουν τα έξης δεδομένα:
  1) Η πραγματικότητα, όπως ο καθένας την αντιλαμβάνεται σύμφωνα με την διάθεσή του και τις δυνατότητές του στην συλλογή και επεξεργασία πληροφοριών, και
  2) Οι προσπάθειες οργανωμένων και καλά χρημαδοτούμενων κέντρων να περάσουν την δική τους ‘γραμμή’ για την πραγματικότητα και να επηρεάσουν τους υπόλοιπους πάντα προς όφελος των οργανωμένων συμφερόντων τους.
  Αυτό προσπάθησα να αναδείξω, σημειώνοντας ότι όλα δεν είναι όπως φαίνονται και παρουσιάζονται. Προφανώς και αυτοί που έκαναν την μελέτη κάποιο στόχο είχαν, κάποια γραμμή προωθούν. Επίσης, θα μπορούσα να σου μεταφέρω αρκετά για το Hudson Institute και τις σχέσεις του π.χ. με την Τουρκία, τον κύριο Bryza, κλπ. (Δες και αυτά που γράφει πιο κάτω ο Pyrrhic.)
  Την δυσκολία να διερευνήσει κανείς και να ερμηνεύσει πολύ σύνθετα θέματα προσπάθησα να μεταφέρω.

 20. παρατηρητής avatar
  παρατηρητής 28/08/2011 02:01:22

  Πολυπολιτισμικότητα και παγκοσμιοποίηση πάνε χέρι χέρι και δημιουργούν τα δικά τους ελεγχόμενα αποκόμματα του στυλ Καρατζαφέρη. Οι αριστεροί του καναπέ βλέπουν κακομοίρηδες και κατατρεγμένους ισλαμιστές και δεξιοί του στυλ Πάκη το παίζουν προοδευτικοί καλωσορίζοντάς τους.
  Στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα των ευρωλιγούρηδων η άρχουσα τάξη αποκηρύσσει κάθε τι χριστιανικό και καλλιεργούν μίσος και φανατισμό κατά των ορθοδόξων. Μέχρι και οι καμπάνες των εκκλησιών που σημαίνουν τις Κυριακές τώρα τους ενοχλούν και θέλουν να τις απαγορεύσουν. Κοντός ψαλμός όμως, όχι γιατί σε λίγες ώρες θα σημάνουν οι καμπάνες για την Κυριακάτικη λειτουργία, αλλά γιατί η ιδεολογία του μίσους και του θανάτου που καλλιεργούν σε ένα κόσμο που θα κυριαρχεί το σκότος, το ψέμμα και ο τρόμος είναι καταδικασμένα να συντριβούν.
  Οι μεγαλοαστοί που διασκεδάζουν βλέποντας βιζιτούδες να χορεύουν γυμνές γύρω από σταυρό από νέον πάνω στο βράχο των ασκητών στη Πάτμο είναι νεογενίτσαροι του κερατά που δεν τολμούν καν να σκεφτούν να κάνουν κάτι παρόμοιο προκαλώντας τους ισλαμιστές ή τους σιωνιστές. Το απόλυτο κιτσαριό και η απόλυτη ξεφτίλα.

 21. East avatar
  East 28/08/2011 06:14:02

  Η ΕΕ δεν δίνει υπηκοότητα με κριτήρια πολιτιστικά, αλλά με εδαφικά. Δηλαδή αν κάποιος γεννήθηκε ή αν κατοικεί για ένα διάστημα στην ΕΕ, παίρνει υπηκοότητα.

  Αν όμως είχε πολιτιστικά κριτήρια, θα έδινε υπηκοότητα σε όποιον γινόταν Χριστιανός.

  Θα έπρεπε λοιπόν να ίσχυαν κριτήρια πολιτιστικά για την χορήγηση της υπηκοότητας, και όχι εδαφικά.

  Και από κει και πέρα, ευπρόσδεκτος όποιος θέλει να έρθει για εργασία/σπουδές/τουρισμό/διαμονή/επιχειρήσεις(θα καταγράφεται και θα πληρώνει για όλα αυτά). Έτσι και η ΕΕ θα ενίσχυε την οικονομία της, και κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους θα εκχριστιανιζόντουσαν.

 22. ΜΙΧΑΛΗΣ avatar
  ΜΙΧΑΛΗΣ 28/08/2011 10:47:18

  Χρόννια τώρα ορισμένοι '' γραφικοί'' λέγαμε τι έρχεται και μας έλεγαν ρατσιστές οπισθοδρομικούς αναχρονιστές. Τώρα η λύση του προβλήματος είναι μόνο δυναμική .

 23. ΝΙΚΟΛΑΟΥ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΟΥ 28/08/2011 15:01:58

  ρε παιδια τι μιλαμε εμεις οι ιδιοι βαλαμε τα χερια μας και βγαλαμε τα ματια μας . εμεις οι ελληνες δεν ψηφιζουμε αυτους τους τυπους (πολιτικους)
  που ειναι ολοι τσιρακια - υπαλληλοι της παγκοσμοιοποιησης
  εαν δεν κανωμε σκληρη αυτοκριτικη στους εαυτους μας μ αυτους που ψηφιζουμε
  τα παραπανω λογια ειναι περιτα

 24. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 28/08/2011 16:46:39

  Το άρθρο καταγράφει την πραγματικότητα. Μια ζοφερή πραγματικότητα για την οποία υπεύθυνοι είναι οι κυβερνώντες τις χώρες αυτές. Αγγλοι,Γάλλοι,Ολλανδοί και Βέλγοι, σκληροί αποικιοκράτες κατά το παρελθόν,τώρα πληρώνουν τις ενοχές τους για τον πολιτισμό τους, την ιστορία τους και την καταγωγή τους, Οσο κάνουν ότι δεν βλέπουν , τόσο θα βρίσκονται στριμωγμένοι από τους πρώην δούλους τους. Αυτοί δημιούργησαν το πρόβλημα , αυτοί και να το λύσουν , όσον αφορά τις χώρες τους. Η Ελλάδα δεν είχε καμμία σχέση μ'αυτή τη νοοτροπία . Αυτό που συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας ή στην Πάτρα , θα ήταν ανεπίτρεπτο αν δεν είναι τόσο επικίνδυνο για το μέλλον της χώρας.Οσον αφορά τη μετανάστευση, τα σύνορα πρέπει να τα φυλλάσει ο Στρατός και να μην επιτρέπει την είσοδο σε κανέναν χωρίς χαρτιά .Με φράχτες , με τείχη , με ότι κρίνει μια πολιτεία που θέλει να προστατέψει την υπόστασή της σαν κράτος και εθνος και τους πολίτες της. Οσοι εισέρχονται , να μπορούν να απορροφηθούν σε εργασία ώστε να μην ωθούνται στην εγκληματικότητα και στην περιθωριοποίηση.Οσο για τους μουσουλμάνους, κάθε έννοια ευρωπαικού πολιτισμού τους είναι ξένη και αδιάφορη . Δεν μπορούν και ούτε θέλουν να ενσωματωθούν σ'αυτές τις κοινωνίες. Ολοι εμείς είμαστε οι 'άπιστοι' που πρέπει με τη βία να πιστέψουμε στο Ισλάμ.Αν δεν μπορεί μια συντεταγμένη πολιτεία στα πλαίσια του δικαίου και της λογικής να επιβάλλει τα αυτονόητα, φοβάμαι ότι ακραίοι θα επιβάλλουν ακραίες λύσεις με την ανοχή και στήριξη της πλειοψηφίας. Και τότε θα είναι χειρότερα.......

 25. dem avatar
  dem 28/08/2011 19:22:08

  χθες με προσπέρασε ένα ταξί στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο οδηγός του πέρασε από αριστερά την μηχανή μου πλησιάζοντάς με στο μισό μέτρο. Αν δεν έκανα ενστικτωδώς λίγο δεξιά μπορεί και να είχαμε συγκρουστεί. Έτρεξα και πήγα δίπλα του για να δώ ποιός γελείος ταρίφας οδηγεί τόσο επικίνδυνα.Και διαπίστωσα οτι ο οδηγός ήταν ένας γνήσιος ταλιμπάν. Ένας τύπος με καπέλο τζόκεϋ, γενειοφόρος και μαυριδερός. Σαν αυτούς στην φωτογραφία. O αριθμός του ταξί ήταν ΤΑΑ 6983.

  • βροντόσαυρος avatar
   βροντόσαυρος @ dem 28/08/2011 22:20:09

   ωραία. να βρούμε τον ιδιοκτήτη, να βρούμε αν έχει ασφαλισμένο τον οδηγό, πόσα του δίνει και πόσες ώρες δουλεύει. κι αν ωστόσο συμπεράνουμε ότι τον εκμεταλλεύεται, πάλι ο μαυριδερος θα φταίει, έ;

 26. κουρκουμπίνι avatar
  κουρκουμπίνι 28/08/2011 22:27:12

  να πιεσουμε τις κυβερνήσεις να κλείσουν τα σύνορα, αφού διώξουμε όλους τους μουσουλμάνους. Αλλα πρώτα να απαιτήσουμε να φύγουν οι πολυεθνικές και οι αμερικάνοι από τις χώρες τους. αλλιώς δε γίνεται τίποτα.

 27. βροντόσαυρος avatar
  βροντόσαυρος 28/08/2011 22:42:24

  ναι ρε γ...
  καλα θα ήταν, να τους πίναμε το αίμα εδω και κάτι αιώνες, μέχρι και σήμερα, να τους αλώνιζαν τα φιλαράκια μας και κείνοι να κάθονταν εκεί και να ψόφαγαν σαν τις μύγες χωρίς να μας χαλάσουν τη ζαχαρένια μας.
  Τελικά όμως αποφάσισαν να μοιραστούν λίγη από την καλοπέρασή μας χωρίς όμως να ξεχάσουν και τις συνήθειες τους, μιας και εδω που κουβαλήθηκαν συνάντησαν την ίδια εκμετάλλευση και τον ίδιο απομονωτισμό. Βλέπετε, η Ιστορία δεν ξεκίνησε πριν από 10 ή 30 χρόνια, αλλα είναι ενα συνεχές που πάνω από όλα είναι αμείλικτο και ποτε δεν υπάρχουν οι ίδιοι νικητές και νικημένοι, εξυπνοι και βλάκες, δυνατοί και αδύναμοι. Ρόδα είναι και γυρίζει...

  • Σταύρος avatar
   Σταύρος @ βροντόσαυρος 29/08/2011 00:44:03

   Βροντόσαυρε, την βροντάς την σαυρίτσα βλέπω!
   Εμείς σαν Έλληνες δεν πίναμε κανενός το αίμα.
   Αν εσύ τους έπινες κάτι άλλο, πρόβλημά σου.
   Ανθ' ημών ο Γουλημής!

 28. parsifal avatar
  parsifal 28/08/2011 23:33:20

  Επειδή υπηρέτησα σε Γαλλική μονάδα Αλεξιπτωτιστών οσο υπήρχαν ακόμη εκπαιδευτές που γνώρισαν την Αλγερία, να προτείνω μια δοκιμασμένη λύση : Plan de quadrillage ! Να δείτε για πότε καθαρίζουν τα ghettos για πότε συντρίβονται οι συμμορίες που λιθοβολούν αστυνομικούς και πυροσβέστες και πώς επιβάλλεται η μοναδική επιλογή : Συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους και διατάξεις η αφαίρεση της υπηκοότητος απο τους 2ης - ης γενεάς μουσουλμάνους και αποστολή στην Ασία και την Αφρική.
  Εδώ καθάρισε το 57 η Casbah στο Αλγέρι, με ενοπλο το FLN και παιδιά, γυναίκες και αναπήρους να μεταφέρουν και να τοποθετούν βόμβες.
  Αντίστοιχη μάχη δόθηκε στο Παρίσι το 58 και η Αστυνομία με την βοήθεια της FPA (Βοηθητική δύναμη αποτελούμενη απο νομιμόφρονας Αλγερινούς) τσάκισε το στρατιωτικό μηχανισμό του FLN.
  Πολιτική βούληση χρειάζεται και ανάθεση σε κατάλληλα εκπαιδευμένες μονάδες και υπηρεσίες. Πρόκειται για πόλεμο, σε κύκλους Ισλαμιστών στην Δ. Ευρώπη ακούγονται ακόμη και φωνές γαι "εκδίκηση" για ...την μάχη του Poitiers του 732 !
  Φυσικά η πρώτη μάχη που θα πρέπει να κερδηθεί είναι κατά της 5ης Φάλαγγας των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", των ευαίσθητων αριστερών ψυχών κλπ. που εξουσιάζουν ΜΜΕ, πανεπιστήμια και ΜΚΟ και επιβάλλουν τον "σεβασμό στην διαφορετικότητα" εν αλλοις λόγοις στην ...σαρία !

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ parsifal 29/08/2011 02:13:40

   Σωστά το λες και το έχω γράψει αρκετές φορές εδώ μέσα: Οι μουσουλμάνοι Αφροασιάτες είναι εχθρικός πληθυσμός. Το μόνο που θέλω από αυτούς είναι να φύγουν. Διορία 1 μηνός να εγκαταλείψουν τη χώρα όλοι οι παράνομοι μετανάστες, διαφορετικά απέλαση, μετατροπή της παράνομης εισόδου στη χώρα σε ποινικό αδίκημα, δικαιοδοσίας πλημμελειοδικείου, μη ανανέωση της άδειας εργασίας των μουσουλμάνων άμα τη λήξει της παρούσας (με την εξαίρεση ενδεχομένως των Αιγυπτίων, για περιορισμένο διάστημα), άτυπη άρνηση χορήγηση άδειας εισόδου σε μουσουλμάνους.
   Είναι αναντίρρητο ότι η Αθήνα θα ήταν καλύτερη χωρίς τους άθλιους Πακιστανο-μπαγκλαντεζο-αφγανο-σομαλούς. Δεν έχουν να μας δώσουν τίποτα πέρα από τη ρυπαρότητά τους και την απίστευτη κοινωνική τους καθυστέρηση. Είναι θέμα επιβίωσης για την Αθήνα η άμεση απομάκρυνσή τους, με το καλό ή το άγριο.

   • μύωψ avatar
    μύωψ @ ΒΙΣ 29/08/2011 09:52:53

    το πρόβλημα όπως επισημαίνεται απο'το άρθρο, δεν παρουσιάζεται μόνο στην Αθήνα, που σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με κάποιο τρόπο πιο γενικευμένο σε όλη την ευρώπη

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ ΒΙΣ 30/08/2011 16:56:29

    ΒΙΣ, θέτω υπόψιν σου ότι στη Θράκη παρατηρείται υπερσυγκέντρωση μουσουλμάνων Αφροασιατών (σε σύγκριση με άλλες περιοχές της χώρας). Μάλιστα πρόκειται για εκείνους που έχουν κάποια (στοιχειώδη έστω) μόρφωση, ενώ οι υπόλοιποι καταλήγουν αλλού (πχ Αθήνα).

    Πώς επιβιώνουν εκεί τόσες δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι χωρίς εργασία; Μήπως τους ταΐζει (θέτω υπό μορφή ερωτήματος, για ευνόητους λόγους) κανα ξένο προξενείο; Και άν ναι, για ποιό λόγο;

    • Dora avatar
     Dora @ ΚΜ 02/09/2011 18:38:45

     Mustafa Ceric,μεγαλομουφτης της Βοσνιας το 2007 στην Βιεννη κατα την διαρκεια ενος ισλαμικου συνεδριου:"Ερχεται μια ισλαμικη χρονικη περιοδος κατα το μοντελο της Ισπανιας των Μορων και του οθωμανικου νοτου,που θα αντικαταστησει τον χριστιανισμο".
     Ο αλγερινος προεδρος κατα το 1974(μου διαφευγει το ονομα του)ειπε σε ομιλια του στις ΗΠΑ,τα ακολουθα:" Καποια μερα θα εγκαταλειψουν εκατομυρια ανθρωποι το νοτιο ημισφαιριο για να πανε στο βορειο.Δεν θα πανε εκει σαν φιλοι γιατι θα πανε για να το κατακτησουν. Οι κοιλιες των γυναικων μας θα μας χαρισουν την νικη".
     Απο την μουσουλμανικη αδελφοτητα ακουστηκε το 2007 το εξης:" Οι μουσουλμανοι ειναι υποχρεωμενοι να κινητοποιησουν την τζιχαντ η οποια θα πραγματοποιησει την καταστροφη της κοινωνιας της Δυσης,οσο και την δημιουργια και εγκατασταση του μουσουλμανικου πολιτισμου στα ερειπια της".
     Ο Ερντογκαν εχει πει πολλες φορες τα ιδια.

   • Dora avatar
    Dora @ ΒΙΣ 02/09/2011 18:40:37

    ΒΙΣ,Γιατι εξαιρεση των Αιγυπτιων για ενα διαστημα?
    Για ποιο λογο? Οι Κοπτες εχουν αλλη γνωμη για τους Αιγυπτιους μουσουλμανους,ξερεις....

  • κουρκουμπίνι avatar
   κουρκουμπίνι @ parsifal 29/08/2011 09:54:26

   τελικά ποιος επικράτησε στο Αλγέρι; Οι Γάλλοι ή οι Αλγερινοί;
   Μήπως όλο αυτό που περιγράφεις, μακροπρόθεσμα δεν είχε κανένα αποτέλεσμα;

   • parsifal avatar
    parsifal @ κουρκουμπίνι 29/08/2011 21:52:20

    Πολιτική αγαπητέ μου... Στρατιωτικά ηταν εφικτή η επικράτηση της Γαλλίας αλλά με υψηλότατο κόστος. Ο Ντε Γκώλ προτίμησε την "κεκαλυμμένη" παρουσία στην Αφρική, την πλήρη απο-αποικιοποίηση και ειδικά για την Αλγερία η εγκατάλειψη των πετρελαίων εσήμανε την γαλλική στροφή στην πυρηνική ενέργεια. Ενα στοίχημα που κερδήθηκε απο την γαλλική βιομηχανία και επέτρεψε την αμιγώς εθνική γαλλική παρουσία στα πυρηνικά, είτε ενέργεια είτε αμυνα (force de frappe) με ΥΒ, MRBM και προηγμένα συστήματα κετευθύνσεως.

 29. Σταύρος avatar
  Σταύρος 29/08/2011 00:05:18

  Les Paras!!!
  ..."Vive la mort, vive la guerre, vive la Légion Etrangère"...
  Η 5η φάλαγγα μπορεί να ακολουθήσει τους Λαθρομετανάστες και να τελειώνει κι αυτό το πρόβλημα.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Σταύρος 29/08/2011 02:16:57

   Η 5η φάλαγγα είναι ασήμαντη. Με ένα κόψιμο της επιχορήγησης των ΜΚΟ και με μία σταδιακή απομάκρυνση των αριστερών γυμνοσαλιάγκων από τα ΜΜΕ, θα εξαφανιστούν. Ας τελειώσουμε πρώτα με τους λάθρους και ας κράζουν οι αριστερίστικες καρακάξες μέχρι να βρουν τη θέση που τους αρμόζει δίπλα στο ταριχευμένο ψοφίμι του Λένιν.

   • Σταύρος avatar
    Σταύρος @ ΒΙΣ 29/08/2011 09:35:33

    Μα... αυτό λέω κι εγώ!
    Δεν χρειάζεται να δοθεί μάχη με την 5η φάλαγγα.
    Ένα σουτ μαζί με τους ΛΑΘΡΟ κι "έξω gay απ' την παράγκα"!
    Εκόντες-άκοντες!!!

 30. Penelope avatar
  Penelope 01/09/2011 23:54:31

  Αν έχει κανείς την εντύπωση ότι η αθρόα , και ανεμπόδιστη, συρροή λαθρομεταναστών στη χώρα μας είναι τυχαία, ή ότι η κυβέρνηση την θεωρεί ανεπιθύμητη, ή έχει σκοπό κάποτε να την σταματήσει, φοβάμαι ότι πλανάστε πλάνην οικτράν!
  Παράδειγμα, ο Υπ. Εξωτερικών κος. Λαμπρινίδης , αναφέρει στο video παρακάτω:
  '' Ξέρετε ότι στην Ευρώπη, σε 20 χρόνια, θα υπάρχουν 20 εκατομύρια θέσεις εργασίας κενές, λόγω της γήρανσης του ευρωπαϊκού πληθυσμού- προφανώς οι μετανάστες είναι ΑΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΤΟΙ λοιπόν, τόσον για να τροφοδοτήσουν την Ευρώπη με Πολιτισμό, όσο και την οιkονομία!΄΄
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5Onyibrthkk#!
  - Αναρωτιέστε λοιπόν ακόμα?
  Βλέπετε, η κυβέρνηση αυτή έχει κατά νού , με την μακρόπνοη πολιτική της, το ΜΕΛΛΟΝ της χώρας μας, και όχι μόνον το παρόν. Ενδιαφέρεται για την έλλειψη εργατικών χεριών σε 20 χρόνια - άρα και εισάγει μουσουλμάνους που γεννοβολούν αρκούντως, μην τυχόν κα μας λείψουν τα εργατικά χέρια -σε 20 ΧΡΟΝΙΑ.
  Το γεγονός βέβαια ότι στο τέλος του 2011 θα έχουμε εναμιση εκατομυρια ανέργους, ή ότι έχουμε πεντακόσιες χιλιάδες ανασφάλιστους εργάτες, εκ των οποίων οι περισσότεροι μετανάστες, ή το γεγονός ότι η Αθήνα έχει γεμίσει με Αφροασιάτες που είναι άστεγοι, που ζητιανεύουν, εκπορνεύονται ή ληστεύουν, είναι ψιλολόγια προφανώς!!
  Αρα, για το ΠΑΣΟΚ, σημασία έχει το μέλλον ( της Παγκοσμιοποίησης)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.