#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/05/2012 22:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ανέξοδη ρητορική του Αλέξη Τσίπρα(Ανανεωμένο) Σε δηλώσεις του από το Παρίσι κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον αρχηγό του Αριστερού  Μετώπου, Ζαν Λικ Μελανσόν και τον πρόεδρο της Ευρωπαικής Αριστεράς, Πιερ Λωρέν, ο κ. Τσίπρας απάντησε σε ερώτηση για την συνάντησή του με τον Ολάν που δεν έγινε:

"Είναι δικαίωμά του να δέχεται με βάσει το Πρωτόκολλο να συναντήσει αρχηγούς κρατών, αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να γνωρίζει ότι πολύ γρήγορα θα κληθεί να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα και κυρίως εάν αυτά που έλεγε προεκλογικά θα ισχύουν και μετεκλογικά.

 Διότι εάν ο γαλλικός λαός έστειλε τον Νικολά Σαρκοζί να κάνει διακοπές στο Μαρόκο, τον έστειλε όχι για να αντικατασταθεί από κάποιον που κάνει την ίδια πολιτική, αλλά κάποιον που θα την αλλάξει. Ο Φρανσουά Ολάντ γνωρίζει ότι δεν πρέπει να αθετήσει τις υποσχέσεις του διαφορετικά θα γίνει ένας «Ολαντρέου» και θα κινδυνεύει να έχει την εξέλιξη που είχαμε και στην Ελλάδα".

Ο χαρακτηρισμός "Ολαντρέου" ανήκει στον Μελανσόν.

Σαμαράς: "αφελής και επικίνδυνος"

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αναρωτιόμασταν ο κ. Τσίπρας είναι αφελής ή επικίνδυνος; Η χθεσινή του επίθεση εναντίον του νέου Γάλλου Προέδρου (και μάλιστα μέσα στο Παρίσι) δείχνει ότι είναι και αφελής και επικίνδυνος.

Διότι μόνο αφελής και επικίνδυνος θα έκανε επίθεση σε έναν πολιτικό, του οποίου οι θέσεις είναι τόσο ξεκάθαρα υπέρ της πατρίδας μας.

Την ώρα που η Ελλάδα αναζητά συμμαχίες στο εξωτερικό και όλοι δουλεύουμε γι’  αυτό, ο κ. Τσίπρας, με μια απίστευτη αλαζονεία, τις καταστρέφει αυτές τις συμμαχίες και οδηγεί τη χώρα μας στην απομόνωση που ο ίδιος και οι συνιστώσες του ονειρεύονται». 

Κάποιος να τον ... μαζέψει επειγόντως

Κάποιος θα πρέπει να μαζέψει επειγόντως  τον Αλέκη Τσίπρα διότι έχει σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ και πλέον έχει γίνει επικίνδυνος και δεν είναι απλά ένας γραφικός. Μετά τον ανοίκειο χαρακτηρισμό Ολαντρέου που χρησιμοποίησε επιτιθέμενος στον Φ. Ολάντ, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε «ιμιτασιόν έκδοση του Νικολά Σαρκοζί» τον Αντώνη Σαμαρά ενώ επιτέθηκε και στην Αγ. Μέρκελ.

Σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει σκληρό πρόσωπο στην Ευρώπη και να κερδίσει ψήφους στην Ελλάδα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εσκεμμένα επέλεξε τον εξωτερικό για να προχωρήσει σ΄αυτές τις εξαιρετικά επικίνδυνες για τη χώρα προσωπικές επιθέσεις.

«Πιστεύουμε ότι στις 17 Ιουνίου οι δυνάμεις της ελπίδας στην Ελλάδα θα κερδίσουν τις δυνάμεις του τρόμου και του φόβου. Και η Αριστερά θα πετύχει μια σημαντική ιστορική νίκη απέναντι στον ομοϊδεάτη του κ. Σαρκοζί, στον κ. Σαμαρά που αποτελεί μια ιμιτασιόν εκδοχή του κ. Σαρκοζί στην Ελλάδα. Και πιστεύουμε ότι αυτή η νίκη θα αποτελέσει την αρχή σημαντικών ανακατατάξεων και εξελίξεων σε όλη την Ευρώπη προς όφελος όλων των ευρωπαϊκών λαών» είπε ο κ. Τσίπρας. Και συνέχισε στοχοποιώντας τη Μέρκελ

«Η Ελλάδα είναι μία κυρίαρχη χώρα. Δεν είναι η κ. Ανγκέλα Μέρκελ αυτή που θα αποφασίσει εάν θα πάμε σε δημοψήφισμα ή όχι. Δεν υπάρχει τίποτα για να διαπραγματευτούμε σε ότι αφορά το μνημόνιο. Αυτό που θα πρέπει να ξανασυζητήσουμε δεν είναι το μνημόνιο αλλά το δημόσιο χρέος», τόνισε. «Η κ. Μέρκελ πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι ισότιμη εταίρος στην ΕΕ, η οποία δεν έχει ενοικιαστές ούτε ιδιοκτήτες» ανέφερε ακόμα.

Και σε μια ένδειξη άκρατης αλλαζονίας τόνισε:

«Δεν ξέρω αν φοβίσαμε την Ευρώπη, αλλά μάλλον την ξαφνιάσαμε απ’ ότι φαίνεται από την παρουσία σας εδώ σήμερα και ίσως αυτός να είναι ένας από τους στόχους μας. Να αναγκάσουμε τις ευρωπαϊκές ηγεσίες να δουν το πρόβλημα. Η κρίση του χρέους δεν είναι ένα ελληνικό πρόβλημα

Είπε κι άλλα πολλά, αλλά δεν έχει νόημα να τα αναφέρουμε. Κι αυτό διότι ο κ. Τσίπρας πουλάει τζάμπα μαγκιά. Ποτέ δεν ανέλαβε κάποια θέση ευθύνης ώστε να καταλάβει που πάει η χώρα χωρίς αποφάσεις.

Επίσης, είναι εμφανής η προσπάθειά του να εμφανίσει εαυτόν ως τη δύναμη του καλού που όλα τα κάνει για το καλό της πατρίδας ενώ οι υπόλοιποι που δεν είναι μαζί του είναι οι κακοί, οι προδότες, οι ανθέλληνες.

Ο κ. Τσίπρας προφανώς αγαπάει περισσότερο την Ελλάδα από τους υπόλοιπους, γι’ αυτό και αυτάρεσκα συνεχίζει και στο εξωτερικό το ίδιο βιολί. Κάποιος λοιπόν πρέπει να τον μαζέψει διότι αν ο λαός αποφασίσει να τον κάνει πρωθυπουργό τότε η Ελλάδα θα απομονωθεί ακόμη περισσότερο κι από τη Βενεζουέλα του φίλου του κ. Τσίπρα, Τσάβες.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 21/05/2012 22:23:10

  Πήρε πολύ ψηλά τον αμανέ του ο Τσίπρας. Κάποιος εκεί μέσα στις συνιστώσες, καλά θα κάνει να τον προσγειώσει λιγουλάκι.
  Είχε την απαίτηση ο πρόεδρος της Γαλλίας, αρχηγός κράτους της δεύτερης ισχυρότερης οικονομίας στην ΕΕ, μέλους των G8, κλπ κλπ να συναντηθεί επί ίσοις όροις με τον πρόεδρο ενός σκορποχώρι συνασπισμού τάσεων, που πήρε ένα συγκυριακό και ευκαιριακό 16% στην τελευταία οικονομία- χώρα της ΕΕ. Για να χαράξουν, λέει, από κοινού την νέα ευρωπαϊκή πολιτική!!!!!
  Και τον πρόσβαλε κιόλας!
  Όπως πρόσβαλε και τον ΠτΔ εδώ.
  Αν αυτός ο άνθρωπος δεν είναι επικίνδυνος τότε τι να πω;
  Μακάρι να μην ζήσουμε να τον δούμε και πρωθυπουργό μας.
  Ο Μιχαλολιάκος της Χ.Α. θα μοιάζει μπροστά του με μαζορέττα του Α.Σ.Φιλοπνευματικού.

  • Master avatar
   Master @ Strange Attractor 21/05/2012 22:33:24

   Επιτέλους αρχίζεις και βλέπεις διαφορετικά τον Μιχαλιολάκο της ΧΑ, που ξέρεις στο μέλλον μπορεί να φανεί πιο χρήσιμος από τη Ντορούλα.

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Master 21/05/2012 22:39:34

    Πάντα τον έβλεπα για αυτό ακριβώς που είναι.
    Προσωπικά καταλαβαίνω την αρρωστημένη τρέλα που έχουν αρκετοί με την ναζιστική υποκουλτούρα, τα παραφερνάλια, και τα μεμοραμπίλια, και εν έτει 2012, δεν τους θεωρώ σοβαρή απειλή. Αντιθέτως, συμφωνώ σχεδόν 90% με τις θέσεις του Μιχαλολιάκου απέναντι στους λαθρομετανάστες εγκληματίες, που και σήμερα σφάξανε έναν αθώο συμπατριώτη μας στην Αχαία..

    • man8os avatar
     man8os @ Strange Attractor 21/05/2012 22:53:13

     Η ακροδεξια συνειδητοποιει πολλα προβληματα αλλα οι λυσεις που προτεινει ειναι μη ρεαλιστικες

    • franc avatar
     franc @ Strange Attractor 22/05/2012 10:23:25

     Αγαπητέ Strange Attractor,
     Φοβάσαι κι εσύ οτι ο Τσίπρας είναι ενας κίνδυνος για το σύστημα που έχουν επιβάλει οι Τραπεζίτες στην Ευρώπη και τον κόσμο?
     Φοβάσαι μήπως ο " μικρός" μέσα στην τρέλλα του αποκαλύψει σ΄όλο τον κόσμο πως οι υπογραφείσες συμβάσεις και τα μνημόνια μπορεί να αποδειχτούν και παράνομες ή ακόμα και προιόν εγκλήματος, ειδικά αν ανοίξει το στόμα του ο Τσοχατζόπουλος ο Χριστοφοράκος και τ' αλλα τα παιδιά (πχ. Λαλιώτης, Τσουκάτος).
     Πιστεύεις οτι αν τηρήσουμε (λέμε τώρα, γιατι ξέρεις οτι δεν μπορούμε) κατα γράμμα το μνημόνιο
     δεν θα οδηγηθούμε με μαθηματική ακρίβεια στοη δραχμή όπως λένε οι F.T.? Ποιός μπορεί να μας το εγγυηθεί αυτό?

   • anonymous avatar
    anonymous @ Master 21/05/2012 23:21:37

    Εχτές είδα 2 βίντεο του Μιχαλολιάκου, ένα με το Σ. Θεοδωράκη κι ένα στην ΕΤ1. Δεν είπε κάτι που να επιβεβαιώνει αυτά για τα οποία τον κατηγορούν.

  • Βατάτζης avatar
   Βατάτζης @ Strange Attractor 22/05/2012 01:07:52

   Δεν μπορεί να πολεμηθεί ο Τσιπρανδρέου έτσι.. Χρειάζεται άλλη τακτική, κυρίως με ιστορικές αναφορές και με προβεβλημένες περιοδείες στην Β Αθηνών (κυρίως), διότι εκεί θα παιχθεί το μεγάλο παιχνίδι.

 2. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 21/05/2012 22:24:37

  Καλά,ὁ τσίπρας τό 'χει καβαλήσει καλά τό καδρόνι!Μά,τί νόμιζε,ὃτι ὁ Ὀλάντ ἒταξε κάτι στήν Ἑλλάδα καί δέν τό ἒκανε;Δηλαδή ἂν ὑποθέσουμε ὃτι βγεῖ Πρωθυπουργός τί θά λέει;

 3. Απλή σκέψη avatar
  Απλή σκέψη 21/05/2012 22:35:51

  Αγενής , το ελάχιστο που έχω να πω.
  Πας σε μια ξένη χώρα, που υποτίθεται ζητάς να σου συμπαρασταθεί και απαξιώνεις τον πρόεδρο της.
  Επίσης μιλάς απαξιωτικά, σε επίσημη επίσκεψή σου στο εξωτερικό, για τον πρόεδρο του μεγαλύτερου κόμματος στην Ελλάδα, τον Α. Σαμαρά, εσύ που υποτίθεται ότι εκπροσωπείς κατ΄αρχήν την Ελλάδα και όχι το κομματίδιό σου.
  Αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού στην ίδια σου τη χώρα και περιμένεις να σε σεβαστούν στο εξωτερικό!
  Ο άνθρωπος δεν ξέρει που παν τα πέντε!
  Κάποιος πρέπει να του μάθει, ότι όταν βρισκόμαστε στο εξωτερικό μιλάμε την διπλωματική γλώσσα και όχι τις μαγκιές της γειτονιάς.
  Σ΄αυτόν τον άνθρωπο, αν είναι δυνατόν , θα εμπιστευτεί ο Ελληνικός λαός να τον αντιπροσωπεύει, να διαπραγματεύεται για το εθνικό συμφέρον;
  Έλεος!

 4. Εύμηλος avatar
  Εύμηλος 21/05/2012 22:38:27

  Αν δε το καταλάβατε ο Τσίπρας απευθύνετε μονίμως στο εσωτερικό ακόμη κι απ' το εξωτερικό. Όπως και στην περίπτωση του θράσσους χρήσης των "αγγλικών" του σε διεθνές μέσο σα να επρόκειτο για καμάκι εντός της διεθνούς.
  Ο αίσχιστος λαϊκισμός. Μην περιμένουμε άλλη συμπεριφορά. Η πολυγλωσσία, η φραστική επαναστατική γυμναστική, η επιλεκτική αναφορά θα είναι μόνιμα στοιχεία στο λόγο και τη συμεπριφορά του. Είναι επιλογή να εμφανίζεται νεανικός, αθυρόστομος, απλός, προσήνης ένας από "μας" τους αγανακτισμένους, τους επαπειλούμενους ....
  Δεν έχει το μελό του Καμμένου και υπερέχει αυτού σαφώς ποικιλόμορφα. Βλέπετε έχει κάνει το κομματικό σχολείο της ΚΝΕ. Πως το έχετε;

 5. Δανάη avatar
  Δανάη 21/05/2012 22:38:38

  Μήπως είναι ώρα να σηκώσει ανάστημα ένας Έλληνας στην Ευρώπη;
  Και σας ρωτώ :τι κέρδισε ο ελληνικός λαός απο πολιτικούς που το μόνο που γνωρίζουν είναι πώς θα ικανοποιήσουν τις ξένες ηγεσίες; Τι κερδίσαμε αλήθεια δεκαετίες τώρα; Ας αναρωτηθεί ο καθείς και θα λάβει την απάντηση μέσα στη σιωπή του. Τι κερδίσαμε ;
  Να μας κουνάνε το δάχτυλο, να μας εξευτελίζουν, να αναγκάζουν προέδρους κομμάτων να αλλάζουν άρδην ότι έλεγαν μέχρι χτες.
  Ανατρέξτε στην ελληνική ιστορία. Αυτούς που τιμάτε τώρα σε επετείους είναι αυτοί που παρόλες τις αντιξοότητες, όρθωσαν λόγο και ανάστημα στον κάθενα που επιβουλευόταν τη χώρα και το μέλλον της. Φιλικά....

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Δανάη 21/05/2012 23:17:50

   Οι Έλληνες ορθώνουν ανάστημα. Οι γραικύλοι κάνουν ψευτοτσαμπουκάδες λες και είναι στην κατάληψη του Λυκείου τους...

  • Γιώργος1 avatar
   Γιώργος1 @ Δανάη 21/05/2012 23:21:46

   Όρθωσε το ανάστημά του ο Τσίπρας στον Ολάντ; Χαχα.

  • Χαζούλης avatar
   Χαζούλης @ Δανάη 21/05/2012 23:26:08

   τι κέρδισε ο ελληνικός λαός απο πολιτικούς που το μόνο που γνωρίζουν είναι πώς θα ικανοποιήσουν τις ξένες ηγεσίες;

   Λεφτά...

  • dim avatar
   dim @ Δανάη 22/05/2012 04:14:41

   Το ανάστημα το σηκώνεις όταν παρουσιάζεσαι με επιχειρήματα, με ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο εξόδου από τη κρίση.

   Όταν πας με τσαμπουκά και νταηλίκια, και τους αποκαλείς τοκογλύφους και ευρωναζί, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σου πουν "Άντε στο καλό, και βγάλτα πέρα μόνος σου", κι αυτό θα είναι καταστροφικό για τη μέλλον της πατρίδας μας...

   Αυτή τη υποκρισία που πολλοί εδώ παρομοιάζουν τη κατάσταση με τη περίοδο υποδούλωσης από του Τούρκους ή το Όχι του Μεταξά ειλικρινά δε την καταλαβαίνω.

   Μας αναγκάζει καποιος να κάνουμε κάτι με το ζόρι? Οι αγορές κλεισανε, αυτά έχει το καπιταλιστικό σύστημα, ας προσέχαμε να μην είχαμε ελλείμματα και δε θα έκλειναν ποτέ. Τώρα δέχεται η Ευρώπη να μας δανείζει μεχρι να φτιάξουμε τα δημοσιονομικά μας, και να βγούμε ξανά στις αγορές. Δεν την θέλουμε τη βοήθεια? Ας το πούμε, δε μας υποχρεώνει κανείς. Συμφωνώ ότι έκανε λάθος εκτίμηση η Ε.Ε., και χρειάζεται επιμήκυνση και πακέτα για ανάπτυξη, αλλά άλλο αυτό και άλλο να τους βρίζουμε από το πρωι ως το βράδυ και να τους πουλάμε νταηλίκια ότι αν καταστραφούμε εμείς θα τους πάρουμε μαζί.

   Πιστέψτε με, αυτό που θα πάθουμε εμείς αν μας πουν στο καλό, θα είναι να μετατραπούμε σε τρικοκοσμική αφρικανική χώρα. Αυτοί, θα χάσουν αρκετά δις, ίσως κοντά και στο τρις, θα τυπώσουνε χρήμα, θα ξεπεράσουνε τις αναταράξεις και θα ξαναβρούν το ρυθμό τους, αλλά εμεις θα χρειαστούμε δεκαετίες για να σταθούμε ξανά στα πόδια μας. Και μάλιστα μόλις οι εικόνες του εξαθλιωμένου ελληνικού λαού κάνουν το γύρο της Ευρώπης, οι υπόλοιποι λαοί θα τηρήσουν μετά αυστηρά τη δημοσιονομική πειθαρχία, για να μη πάθουν αυτά που θα βλέπουν να περνάμε εμείς. Εμείς έχουμε να χάσουμε τα πάντα, για αυτό οι τσαμπουκάδες πρέπει να σταματήσουνε τώρα.

   Όλοι να στηρίξουμε τον Σαμαρά και τη ΝΔ, τη μόνη δύναμη που έχει ρεαλιστική, και άμεσα εφαρμόσιμη πρόταση για την έξοδο της χώρας από τη κρίση. Το είπε ξεκάθαρα από τοτε εξάλλου «Εμπιστευτείτε με, δεν εγινα ξαφνικά μνημονιακός. Απλά μας κρατάω τώρα μέσα στην Ευρώπη, ώστε σύντομα που η Ευρώπη θα δει το λάθος της και θα δώσει ανάσα και πακέτα για ανάπτυξη, εμείς να είμαστε ακόμα μέσα για να τα αξιοποιήσουμε»

  • Μαριάννα avatar
   Μαριάννα @ Δανάη 22/05/2012 10:44:13

   Το ανάστημα, όταν είσαι πολιτικός, το σηώνεις με πολύ καλή διπλωμάτικη στάση και ικανότητα διαπραγματευσής και όχι με παιδαριώδη και λαϊκιστική συμπεριφορά.

 6. Wolf avatar
  Wolf 21/05/2012 22:43:09

  Νομίζει ότι εις αεί, θα έχει τις πλάτες του Λονδίνου και θα μπορεί να παίζει το παιχνίδι τους?
  Το Λονδίνο το ενδιαφέρει να ισχυροποιήσει τη θέση του και τη λίρα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και αν το πετύχει, ο Alexis θα βρεθεί είναι μια ακόμη στημένη λεμονόκουπα, στο βωμό του παγκόσμιου οικονομοπολιτικού παιχνιδιού.
  Η άγνοια κινδύνου όμως Αλέξη, καταντά ηλιθιότητα, όταν επαναλαμβάνεται και εσύ ...επαναλαμβάνεσαι!!!

  • man8os avatar
   man8os @ Wolf 21/05/2012 22:51:40

   Εγω εγραψα το συνοπτικο μου σχολιο για την περιγραφη του Αλεξη, αλλα το εφαγε η μαρμαγγα.

 7. Angie avatar
  Angie 21/05/2012 22:50:03

  Μήπως τελικά η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ανήκει στη κατηγορία του τζάμπα μάγκα γι΄αυτό και θέλει τον Αλέξη Πρωθυπουργό?

  • Ιωάννης33 avatar
   Ιωάννης33 @ Angie 21/05/2012 23:01:42

   Είναι σίγουρο Αντζυ,οτι δεν έκανες φορολογική δήλωση.Ετοίμασε την και όταν δεις το χρεωστικό ποσό,θα καταλάβεις πως συντηρείται το ποσοστό του Τσίπρα.Να κατηγορούμε τον λαό είναι εύκολο,αλλά όσοι δεν είναι ιδεολογικά κατασταλαγμένοι τρέχουν στον Σύριζα

 8. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 21/05/2012 23:07:40

  Καλές οι περισπούδαστες αναλύσεις, οι φιλότιμες προσπάθειες ερμηνείας των εξελίξεων, και οι διάφορες προτάσεις τακτικισμού, στρατηγικής, κλπ. προκειμένου οι ψηφοφόροι να αντιληφτούν τι παίζει, και η ΝΔ του Σαμαρά να πάρει τα πάνω της.
  Δυστυχώς όμως, η σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας είναι διαφορετική.
  Και αυτό διότι ότι και να λέμε, ο περισσότερος κόσμος είναι στον… κόσμο του.
  Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με ένα φίλο μου, τον οποίο προσπαθούσα επί μία ώρα να πείσω για την κρισιμότητα της κατάστασης, και για την ανάγκη στήριξης του Σαμαρά, απέναντι στη λαίλαπα των συνιστωσών, που απειλούν να κάνουν την Ελλάδα Σομαλία.
  Όχι μόνο δεν πείστηκε, όχι μόνο δεν αμφιταλαντεύτηκε, αλλά έκλεισε τη συζήτηση, λέγοντας ωρυόμενος πως θα ψηφίσει Τσίπρα με δέκα χέρια!
  Και αυτό θα ήταν μια φυσιολογική άποψη, μέσα στα πλαίσια της δημοκρατικής πολυφωνίας, που θα την δεχόμουν ανεπιφύλακτα, αν δεν ήξερα το συγκεκριμένο άτομο για περισσότερα από 30 χρόνια.
  Μιλάμε για άνθρωπο που γλέντησε στο φουλ τη ζωή του, υπακούοντας πιστά στο νεοελληνικό αξίωμα «όσα φάμε, κι όσα πιούμε, κι όσα αρπάξει ο κώλος μας».
  Μια ζωή στην τούφα, ακόμη και όταν στα 35 του κατάφερε να τρουπώσει (με μέσο) στο δημόσιο, ως καθηγητής Μ.Ε., ωρομίσθιος στην αρχή, συμβασιούχος μετά, και μόνιμος αργότερα.
  Μια ζωή βαρέθηκα να τον ακούω να μου λέει πόσο μάγκας είναι που δεν πατάει στο (νυχτερινό) λύκειο όπου διορίστηκε, και πως τους έχει γραμμένους όλους, και ο μισθός να πέφτει, και δεν πα να καεί το σύμπαν, αυτός να είναι καλά, και άντε και σ άλλα με υγεία, εφόσον υπάρχουν κορόιδα που εργάζονται για αυτόν!
  Με αυτά και με αυτά πέρασε μια ζωή χαρισάμενη, ζώντας λάθρα, δηλώνοντας Πασόκ, ΝΔ, ή όποιος ήταν στη κυβέρνηση τέλος πάντων, απολαμβάνοντας την αργομισθία και την ατιμωρησία του δημοσίου, παίρνοντας κάθε είδους δάνειο τις καλές εποχές, παίζοντας Λαναρά στο χρηματιστήριο, και γενικά ζώντας μια ζωή χαρισάμενη, μετακινούμενος από παραλία σε παραλία, και από σκυλάδικο σε σκυλάδικο.
  Οικογένεια δεν έκανε, διότι «δεν είναι κορόιδο», και από κάποια φάση και μετά χρωστούσε της παναγιάς τα μάτια σε κάρτες, καταναλωτικά, διακοποδάνεια, μαϊμού, επισκευαστικά, νοίκια, κλπ κλπ.
  Ένας κλασικός νεοέλληνας δηλαδή, που ανδρώθηκε στην πασοκική εποχή της πλήρους ισοπέδωσης, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το σύστημα Σημίτη, και που όλα αυτά τα χρόνια ζούσε μια ζωή σικέ, βασισμένη στην γρηγοράδα, στην λούφα, και στην αρπαχτή.
  Είχα χάσει για κάποιο καιρό τα ίχνη του, και τελικά τον είχα βρει πριν από καιρό εγκατεστημένο σε αντίσκηνο μπροστά στον Λευκό Πύργο, τότε που θέριευε το κίνημα των αγανακτισμένων.
  Ο συγκεκριμένος την είχε καταβρεί, δηλώνοντας ακτιβιστής, και όπως μου είχε πει, «το κίνημα αυτό είναι ότι καλύτερο. Διασκεδάζουμε όλη μέρα και όλη νύχτα με τις κιθάρες μας, τρώμε πίνουμε δωρεάν στα μαγαζιά της παραλίας, κοιμόμαστε στο γρασίδι, και από γκομενάκια, άλλο τίποτα. Γράφουμε και ιστορία!!!!».
  Όπως μου έλεγε, την κρίση πρέπει να την πληρώσουν τα μεγαλόσχημα λαμόγια, οι κεφαλαιοκράτες, και όχι οι αθώοι μισθωτοί (όπως αυτός) που μια ζωή ταλαιπωρούνται, και που όλοι τους εκμεταλλεύονται.
  «Ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε…», φώναζε!
  Σήμερα, ο άνθρωπος αυτός είναι φανατικός υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύοντας πως μέσα στον γενικό χαμό που θα ακολουθήσει μια τυχόν εκλογή του, θα σβήσουν όλα τα χρέη του, θα ξεχαστούν όλες οι αμαρτίες του, και μέσα στο μεγάλο καζάνι, στο οποίο θα βράζουμε όλοι μαζί, αθώοι και ένοχοι, αυτός θα κάνει μια φρέσκια αρχή.
  Βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι σαν την κολυμβήθρα του Σιλωάμ δηλαδή, στην οποία θα ξεπλυθούν όλες οι αμαρτίες του, και θα ξαναγεννηθεί άσπιλος και αμόλυντος… για να τις ξανακάνει από την αρχή.
  Το αν αυτό θα καταστρέψει την χώρα, ή τα εκατομμύρια των «κορόιδων» που δεν φταίξανε σε τίποτα, και που έχουν οικογένειες να θρέψουν, δεν τον πολυνοιάζει.
  «Ας πρόσεχαν», λέει.
  «Δραχμή και ξερό ψωμί» είναι το μότο του, αφού όπως ισχυρίζεται δεν έχει ούτε ένα ευρώ στο όνομά του, ενώ ελπίζει και πως τα χρέη του θα σβήσουν ελέω Τσίπρα!
  Άσε που με την φθηνή δραχμή, θα πλακώσουν οι επενδυτές, και οι τουρίστες, και θα πάρει μπρος η οικονομία μας!
  Ακόμη και στο θέμα των λαθρομεταναστών έχει άποψη: «Τα βάλατε όλοι με τους φουκαριάρηδες, που ήρθαν εδώ να βρουν ένα κομμάτι ψωμί…. παλιοφασίστες του κερατά», με κατακεραύνωσε όταν τόλμησα να του θίξω το ζήτημα της εγκληματικότητας, που ο ΣΥΡΙΖΑ χαϊδεύει.
  Το κεφάλι μου ακόμη πονάει.
  Με αυτά και με αυτά, απογοητεύομαι όλο και περισσότερο.
  Τα χαστούκια είναι αλλεπάλληλα, και καθημερινά.
  Και περιέργως, ο συγκεκριμένος δεν είναι ο μόνος που πιστεύει αυτά που πιστεύει, και που δυστυχώς έχει δικαίωμα ψήφου.
  Τα ακούω συχνά και από πολλούς. Σαν να είναι ψεκασμένοι...
  Είναι πολλοί οι πράκτορες του χάους, και ο καθένας για δικούς του λόγους, για τη δική του προσωπική ατζέντα, μας παρασύρει όλους στον γκρεμό.
  Αλίμονο μας δηλαδή…

  • Angie avatar
   Angie @ Strange Attractor 22/05/2012 00:03:14

   Ξέρω και εγώ μερικούς τέτοιους!

  • dikefalosaitos avatar
   dikefalosaitos @ Strange Attractor 22/05/2012 00:15:21

   -Η γκόμενά σου σε παράτησε; Κανένα πρόβλημα, ο Τσίπρας θα σου στείλει καλύτερες.
   -Σε τρώει η πλάτη σου; Κανένα πρόβλημα, ο Τσίπρας θα διορίσει πακιστανό να σε ξύνει.
   -Δεν βρίσκεις γυναίκα με τίποτα; Κανένα πρόβλημα, μόλις βγει ο Τσίπρας, όλες οι γυναίκες θα παρακαλάνε να έρθουν μαζί σου.
   -Είσαι σπανός; Κανένα πρόβλημα, με τον Τσίπρα και οι σπανοί θα ξυρίζονται.
   -Είσαι χαραμοφάης; Μπράβο, με τον Τσίπρα, εξασφάλισες σύνταξη.

  • Γιώργος avatar
   Γιώργος @ Strange Attractor 22/05/2012 00:18:01

   Άστα να πάνε Strange...

  • Mara avatar
   Mara @ Strange Attractor 22/05/2012 00:29:28

   ...και σπατάλησες 1 ώρα από τον χρόνο σου, για να πείσεις έναν κλασσικό... καφροέλληνα (συγγνώμη κιόλας, είναι και φίλος σου) να ψηφίσει Σαμαρά???
   Με τί αρχές? Με τίς αξίες? Με τί πιστεύω? Με ποιά παιδεία?
   Το χειρότερο όμως δεν είναι ο φίλος σου, που μόνο από την περιγραφή καταλαβαίνουμε πώς μόνο Σύριζα θα μπορούσε να ψηφίζει, αλλά μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που δουλεύουν χρόνια ολόκληρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, να σου λένε έτσι και αλλιώς πάμε για λουκέτο με τόσα χρέη, άς ββγεί ο Τσίπρας, γίνουν όλα μπουρλότο... μήπως και μας τα χαρίσουνε...
   Εδώ... λοιπόν και άν σηκώνεις... τα χέρια ψηλά....
   Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια....
   Στο τέλος θα αρχίσω να πιστεύω τις θεωρίες περί ψεκασμού....
   Δεν εξηγείται αλλιώς....

   • Ιωαννης Τ avatar
    Ιωαννης Τ @ Mara 22/05/2012 01:23:32

    εσυ μαρα δεν ησουν που εκραζες τον καμμενο? τι εγινε τωρα? βρηκες αλλον εχθρο?
    συμβουλη...
    μπορεις να κραζεις οσο θες προσωπα ομως μην κραζεις ψηφοφορους. τι ειναι αυτο το καφροελληνας. τι ειναι αυτο το δεν εχει αξιες, αρχες ο ψηφοφορος του συριζα. εσυ ποιες αξιες εχεις οταν αποκαλεις ενα συνανθρωπο σου ετσι? ειμαστε ολοι ελληνες μιλαμε την ιδια γλωσσα και θελουμε ολοι το καλο της πατριδας μας. ο εχθρος ειναι εκτος των πυλων οχι εντος. τι εμφυλιοπροτρεπτικα συνδρομα ειναι αυτα?
    κοψτο αυτο.

  • Ιωαννης Τ avatar
   Ιωαννης Τ @ Strange Attractor 22/05/2012 01:11:42

   σου εχει πει κανεις οτι εχεις πολυ ωραια φαντασια? γιατι εγω δυσκολευομαι να πιστεψω πως εσυ μιλας με ψηφοφορους συριζα. εκτος και αν εισαι μαζοχα ρε φιλε.
   ps
   τα Chemtrails δεν εχουν επιλεκτικη επιρροη!!! δρουν μαζικα.

   • blue nile avatar
    blue nile @ Ιωαννης Τ 22/05/2012 02:30:19

    ...ρε συ Strange αν δεν έγραφες για τασκυλάδικα θα νόμιζα ότι μιλάς για ένα φίλο μου...

  • dim avatar
   dim @ Strange Attractor 22/05/2012 04:26:49

   Ήρθε η ώρα λοιπόν να αναμετρηθούμε οι καφροέλληνες, παρτάκηδες, μπαταχτζήδες με τους νοικοκυραίους, οικογενειάρχες, πατριώτες, να δούμε επιτέλους ποιοι είναι περισσότεροι σε αυτή τη χώρα....

   Δημοκρατία έχουμε εξάλλου, αν είναι περισσότεροι αυτοί έχει καλώς, θα κάνουμε το σταυρό μας, θα σκύψουμε το κεφάλι, και θα προσπαθήσουμε να ξαναχτίσουμε την Ελλάδας μας από τα συντρίμμια που θα μας αφήσει για δεκαετίες το βίαιο πέρασμα στη δραχμή, σε συνθήκες εξαθλίωσης και υπο συνθήκες κατάληψης μάλιστα των πόλεςων μας από 1.500.000 εκατομμύριο πεινασμένους λαθρομετανάστες.

   Αν τα καταφέρουμε και παραμείνουμε πλειοψηφία οι έλληνες στη χώρα μας στα επόμενα 20 χρόνια (γιατί οι ελληνοποιημένοι μουσουλμάνοι θα γεννάνε και 10 παιδιά ο καθένας), ας φτιάξουμε σωστότερη παιδεία, ώστε οι νέες γενιές να μεγαλώσουν με τα σωστά ιδανικά και τις σωστές αρχές, ώστε αν κάποτε μετά από 60 χρόνια ξαναβρεθούμε σε μια αντίστοιχη αναμέτρηση, να έχουμε ελπίδα ως έθνος ότι εκείνη τη φορά οι κάφροι και οι παρτάκηδες θα είναι μειοψηφία στην ελληνική κοινωνία

   • Ioustinianos avatar
    Ioustinianos @ dim 22/05/2012 08:55:40

    Τώρα αρχίζει ο κόσμος να καταλαβαίνει τους πραγματικούς εχθρούς. Πάντα αυτοί βρίσκονται εντός των τειχών. Όλοι μας έχουμε φίλους όπως ο strange. Και πράγματι όλοι αυτοί οι φίλοι μας και συγγενείς μας που δεν "καρφώνουμε"(καθηγητές του δημοσίου που κάνουν ιδιαίτερα, εφοριακοί που κάνουν φορολογικές δηλώσεις τα απογεύματα, γιατροί που παίρνουν φακελάκια, δικηγόροι που δεν κόβουν ούτε μια απόδειξη, συνταξιούχοι με δύο συντάξεις, έμποροι που δεν πληρώνουν ΦΠΑ και ασφαλιστικές εισφορές κλπ) θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Και όλα αυτά γιατί στην Ελλάδα είναι δαιμονοποιημένη η καταγγελία όλων αυτών στην εφορία. Μας έχουν κάνει να νιώθουμε ότι αν τους καταγγείλουμε στην εφορία θα είναι σαν να τους στέλνουμε στο εκτελεστικό απόσπασμα. Αυτά πάθαμε εμείς οι νικητές του εμφυλίου. Να απολογούμαστε μια ζωή για τα καθάρματα τους δοσίλογους που φορούσαν κουκούλες και σκότωναν όποιον ήθελαν. Αλήθεια γιατί η Αριστερά πήρε τα όπλα αμέσως μετά την απελευθέρωση και δεν επέτρεψε να εντοπιστούν οι δοσίλογοι; Αναπάντητο ερώτημα, αλλά πολύ σημαντικό....

 9. Βατάτζης avatar
  Βατάτζης 21/05/2012 23:12:15

  ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ!!!!!!!!!

  • GreekInLux avatar
   GreekInLux @ Βατάτζης 21/05/2012 23:40:11

   !!!!!! σωστόοος !!!!

  • Βασίλης Χ. avatar
   Βασίλης Χ. @ Βατάτζης 21/05/2012 23:44:58

   +1.000.000.000!!!

   short and to the point, που λένε! :-D

 10. drider avatar
  drider 21/05/2012 23:14:45

  "Όταν η Μερκελ βγάζει... ΣΥΡΙΖΑ!", τί να τον κάνεις τον Ολάντ;
  h**p://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22792&subid=2&pubid=63659921

  Disclaimer: το σχόλιο έγινε με καθαρά χιουμοριστική διάθεση

 11. Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτριος Κοκκαλάκης 21/05/2012 23:34:52

  Κάτι ήξερε ο Ολλαντ και δεν έδωσε στην πολιτική αυτή καρικατούρα μεγαλύτερη σημασία απ΄ όση αξίζει.

 12. Nik avatar
  Nik 21/05/2012 23:48:17

  Και τα αγγούρια όταν σηκωθούν για να μελετήσουν το μανάβη, ανάστημα σηκώνουν.

  Αυθάδεια, άγνοια πρωτοκόλλου, τσάμπα μαγκιά, ένα γνήσιο προϊόν της ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ πολιτικής κουλτούρας. ¨Η κατά το ελληνικότερον "all mouth and no trousers".

 13. NTUA avatar
  NTUA 22/05/2012 00:21:40

  Και λοιπόν; Αν γινόταν το πρωί μια δημοσκόπηση επ' αυτού, τί λέτε να έβγαζε;

 14. Nik avatar
  Nik 22/05/2012 00:35:39

  Αυτοί που μας βουλιάξανε ήταν πρώτοι σε πάμπολλες δημοσκοπήσεις.

  • NTUA avatar
   NTUA @ Nik 22/05/2012 00:38:07

   Κεδίσανε τις εκλογές όμως πρώτα...

 15. NTUA avatar
  NTUA 22/05/2012 00:46:01

  Και μήπως ακούσατε τί δήλωσε απόψε στη ΝΕΤ ο Βούτσης; Όταν οι "διαπραγματεύσεις" φτάσουν στο απροχώρητο, θα κάνουμε δημοψήφισμα! Λοιπόν, θα τρέχουμε να τους προλάβουμε (στις κολοτούμπες)!

 16. Ιωαννης Τ avatar
  Ιωαννης Τ 22/05/2012 01:00:05

  καλα ρε παιδια δεν εχει και αδικο. ο ολλαντ ειναι χειροτερος απο ΓΑΠ. τον ειδατε που η βουβαλομπεμπεκα τον εσερνε διπλα της? μιλαμε το ατομο ουτε στροφη δεν μπορουσε να κανει. ακομα και στους G8 ο ομπαμα ανησυχουσε μην πει καμια μακακια και ρεζιλευτουν ολοι ασχετο αν ειναι ηδη ρεζιλια. μονο η εικονα του ενος διπλα απο τον αλλον τα λεει ολα.
  μην καταντησουμε να υποστηριζουμε και τον ΓΑΠ μονο και μονο για να κραξουμε τον τσιπρα. ο ολλαντ ειναι γιωργακης. το γραφει παντου.
  ασχετο
  το εχω πει και θα το ξαναπω πολλες φορες. παρα πολλες φορες. αυτη η καστα πολιτικων θα φερει σε πολεμο την ευρωπη. δεν κανουν οι ανθρωποι. ειναι τσιμεντοβλακες. δες μοντι. καλο κουμασι και αυτη!!!

 17. monson avatar
  monson 22/05/2012 01:20:52

  Και αν δεν ειναι η προσωποποίηση του ΤΖΑΜΠΑ Μαγκα!! μονο που εχει ξεχασει οτι θελει να χαντακωσει ενα ολοκληρο εθνος !! Ας του υπενθυμισει καποιος οτι ...θα ειναι υπευθυνος για την ομαδικη αυτοκτονια 10.000.000 ελληνων (χωρις τους πακιστανους) ΑΡΚΕΤΑ!

 18. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 22/05/2012 01:22:00

  Ο ελληνικός λαός πρέπει να περάσει μία μεγάλη καταστροφή για να συνέλθει από το υπνωτιστικό δηλητήριο που τον ποτίζει εδώ και δεκαετίες η Αριστερά. Ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να κυβερνήσει αυτό το συνοθύλευμα ακροαριστερών και εθνομηδενιστικών γκρουπούσκουλων που λέγεται Σύριζα, με επικεφαλής το παλιό κνιτάκι και ήρωα των τζάμπα καταλήψεων Αλέξη Τσίπρα. Ο μόνος τρόπος να αποβληθεί από τις συνειδήσεις το αριστερό μηδενιστικό δηλητήριο είναι να αφεθεί να κυβερνήσει ο Σύριζα. Το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφή, αλλά τότε μόνο θα μπορέσει να γίνει μια καινούρια αρχή.

  • anonymous avatar
   anonymous @ ΒΙΣ 22/05/2012 01:39:37

   Έχουν ήδη αρχίσει τις κωλοτούμπες και θα πουλήσουν τον κόσμο. Πολιτική ΠΑΣΟΚ θα εφαρμόσουν, τα στελέχη τους στελέχη του ΠΑΣΟΚ ήταν.

  • Μικρασιάτης avatar
   Μικρασιάτης @ ΒΙΣ 22/05/2012 01:41:53

   Φιλε ΒΙΣ εν μερη ισως εχεις δικιο, αλλα αν κυβερνησει ο Τσιπρας και ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ εστω για 2 χρονια, θα εχει γινει τοσο ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ, που το γεγονος οτι θα απαξιωθει τελειως η αριστερα θα ειναι ελαχιστο οφελος, μπρος στη καταστροφη που θα εχουμε υποστει ως εθνος και ως πολιτες.

   Οταν ανθρωποι με πολλες προσωπικες (κι οχι μονο) διαφορες οπως ο Σαμαρας κι η Μπακογιαννη ενωνουν τις δυναμεις τους, ειναι δεδομενο οτι ο κινδυνος που απειλει ολους μας ειναι μεγαλος.

  • firiki2010 avatar
   firiki2010 @ ΒΙΣ 22/05/2012 01:44:12

   To έχω σκεφθεί κι εγώ γιατί φοβάμαι δεν υπάρχει αποτελεσματικότερος τρόπος να ξεφτιλισθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κακό είναι ότι θα μας στιχίσει πολύ ακριβά. Οπως ακριβά στοίχισε και ο εξευτελισμός του ΠΑΣΟΚ

  • Μαριάννα avatar
   Μαριάννα @ ΒΙΣ 22/05/2012 10:56:19

   Δυστηχώς έχεις δίκιο.
   Αν δεν έχουμε γίνει μουσουλμανικό κράτος μεχρί να πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα συνέλθουμε.

 19. Greco avatar
  Greco 22/05/2012 01:41:57

  το εθνικο μας κουτσαβακι

  (δυστυχως ανηκουν πολυ ελληνες σε αυτη την κατηγορια)

 20. anetos avatar
  anetos 22/05/2012 07:50:54

  Ζήλια Ζήλια …..

 21. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 22/05/2012 08:21:57

  The higher the monkey can go the more it shows its ass!!

 22. m.s avatar
  m.s 22/05/2012 08:39:31

  συμφωνώ. πρέπει να κυβερνήσει η Αριστερά. πρέπει οι Έλληνες να ανακράξουν ''πιο μπουρ@@@@λο , δεν γίνεται''

 23. Nik avatar
  Nik 22/05/2012 08:40:00

  Η εμπειρία διδάσκει ότι τα κουτσαβάκια δαμάζονται γρήγορα, μόλις αντιμετωπίσουν θέματα που απαιτούν συγκεκριμένες τεχνικές και λύσεις, όταν δηλαδή τα παχιά λόγια δεν είναι αρκετά.

 24. Ανδρομέδα avatar
  Ανδρομέδα 22/05/2012 09:16:15

  Έκανε και ο Παναής καϊκι.

 25. Nik avatar
  Nik 22/05/2012 14:29:35

  Ο λαϊκισμός του ανθρώπου δεν έχει όρια. Στον Αυτιά σήμερα αναφέρθηκε στον μεγαλοεπενδυτή Γουόρεν Μπάφετ. Σύμφωνα με τον Τσιπ ο Μπάφετ είπε στον Ομπάμα "φορολόγησε με για να μην τα χάσω όλα".

  Στην πραγματικότητα ο Μπάφετ είπε ότι είναι απαράδεκτο για αυτόν να φορολογείται στο 17% του εισοδήματος του και η γραμματέας του με 27% και ζήτησε ένα λογικό φορολογικό σύστημα.

  Ο λαϊκιστής Τσιπ ανήγαγε αυτή την απλή δήλωση σε δήθεν επαναστατικό μήνυμα με την υποβόσκουσα απειλή απώλειας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.