#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/11/2013 19:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η αλα καρτ ελευθερία έκφρασης του ΣΥΡΙΖΑΘυμάστε την περίφημη φράση του Π. Τατσόπουλου που έγινε… σλόγκαν; Εκείνη που έλεγε «έχω π…ει τη μισή Αθήνα».

Φαίνεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να… π…ξει τώρα το κόμμα του και να προκαλέσει μεγάλη αναταραχή. Οι δηλώσεις του με τις οποίες επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση της «Αυγής» σχετικά με τη γελοιογραφία του Χατζόπουλου στα ΝΕΑ αλλά και σχετικά με την συνεργασία που κυοφορείται με του Ανεξάρτητους Έλληνες, έχουν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην Κουμουνδούρου.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, είπε: «Υπάρχει θέμα και έχουμε μιλήσει τρεις φορές με τον Πέτρο τον Τατσόπουλο στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής ομάδας και έχουμε κάνει πολιτική και λειτουργική συζήτηση και την άλλη βδομάδα έχουμε και κοινοβουλευτική ομάδα την Τρίτη, οπωσδήποτε θα συζητήσουμε γι αυτό το ζήτημα».

Αλλά συνέχισε: «Μακριά από μας αυτό που θα έλεγε κανείς καταστατικά μέτρα. Βρισκόμαστε σε πόλεμο και χρειάζεται η ελάχιστη ή και κάτι περισσότερο από την ελάχιστη συνοχή και αλληλεγγύη.

Πρόκειται για πόλεμο, για σύγκρουση στρατοπέδων, συνέχισε ο κ. Βούτσης και κατήγγειλε ότι η εφημερίδα «Τα Νέα» είναι «οργανικό μέρος του μνημονιακού μπλοκ, με δικά τους συμφέροντα, τα media αυτά, όπως και οι τραπεζίτες, οι τράπεζες...δεν είναι κινούμενα της κυβέρνησης, όπως παλιότερα».

«Είναι πόλεμος» και για αυτό, υπογράμμισε, «θα πρέπει με πολύ μεγάλη προσοχή, αποφασιστικότητα, καθαρό μάτι και με τις αξίες μας να συμμετέχουμε σ΄ αυτόν τον πόλεμο. Δεν είναι καμία βεντέτα με τον Βενιζέλο για τα υποβρύχια, καμία βεντέτα με τον .. Χαντζόπουλο με τα ΝΕΑ. Είναι πόλεμος κι εκεί ο καθένας έχει τα στρατόπεδά του...»

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου περί ελευθερίας της έκφρασης με αφορμή την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για το σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου, ο κ. Βούτσης ήταν σαφής:

«Δεν συμφωνώ με τον Πέτρο, σας το λέω ευθέως ... Δεν θα πω μόνο για το πόσο θα έπρεπε να μην εκφράζει ενδεχομένως κάποιες απόψεις πριν τις συζητήσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Έχει μια απολύτως λαθεμένη ο Πέτρος άποψη, ότι τάχα υπάρχει μια αριστερά, και μάλιστα η δικιά μας αριστερά, που έχει μια δυσανεξία σε σχέση με την ελευθερία έκφρασης.. Το εξέφρασε ...και η Κική Δημουλά τότε που είχε πει για τα παγκάκια, το εξέφρασε για την Σώτη Τριανταφύλλου η οποία παραληρεί ανενδοιάστως την τελευταία τετραετία από έντυπα, από παντού, με στοχοποιημένο τον ΣΥΡΙΖΑ, το εκφράζει τώρα με τον γελοιογράφο τον Χατζόπουλο και άλλους. Είναι λάθος επί της ουσίας. Γιατί δεν υπάρχει χώρος που να είναι πιο ανοιχτός ουσιαστικά στην καλλιτεχνική έκφραση, στη δημιουργία κ.λπ.».

Οι δηλώσεις του Βούτση και οι «απειλές» στον Τατσόπουλο, είναι ενδεικτικές της αλα καρτ ελευθερίας της έκφρασης που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όποτε κάποιος μιλάει εναντίον του, όποτε ασκεί κριτική για το… ρεμπέτ ασκέρ της Κουμουνδούρου, αυτός δεν είναι αριστερός. Όλοι όσοι δεν πιστεύουν λέξη από όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διαπλεκόμενοι, είναι όργανα του Μνημονίου κι άλλες τέτοιες ανοησίες. Και σκεφτείτε ότι όλα αυτά τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ είναι αντιπολίτευση. Αν γίνει κυβέρνηση τι θα κάνει; Θα βάλει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κάνει μηνύσεις και να βάζει τον κόσμο στις φυλακές; Ωραία Ευρωπαϊκή και σύγχρονη Αριστερά είναι αυτή.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κώστας Τεξανός avatar
  Κώστας Τεξανός 15/11/2013 21:09:38

  Ο Τατσόπουλος είναι από τις ελάχιστες ελεύθερες/ανεξάρτητες φωνές στον Σύριζα. Ο σκληρός πυρήνας όμως που ελέγχει/επηρεάζει τον νεαρό Αλέξη και ο φόβος της αντίδρασης των ακραίων συνιστωσών σύντομα θα τις καταπνίξει αυτές, με Βορειοκορεατική μεθοδολογία...Βαλκανική αριστερά και κυρίως επικίνδυνη για την χώρα.

 2. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 15/11/2013 21:20:21

  Ο αριστερός φασισμός αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο. Καλά που δε τον διέγραψαν ακόμη να διαλυθούν τα ποσοστά τους. Τους σώζει η φιλοδοξία να ανέβουν στην εξουσία. Αλλιώς...

 3. Πλάνη εικαστική avatar
  Πλάνη εικαστική 15/11/2013 21:51:59

  Ο κ. Τατσόπουλος είναι το ίδιο πολύτιμος για τον Ελληνικό λαό, όσο και η κυρία Ρεπούση. Είναι δε και οι δύο τόσο ...αριστεροί, όσο και ο φαιδρός αρχομανής αριβίστας κ. Ψαρριανός. Δεν έχουμε παράπονο. Οι σοφοί ψηφοφόροι της Δημάρ και του Σύριζα, κόσμισαν πράγματι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, με αληθινά διαμάντια. Ας ευχηθούμε στο εγγύς μέλλον να διορθώσουν τις επιλογές τους, γιατί δέκα χιλιάδες μηνιαίος μισθός για τέτοιου διαμετρήματος....πνευματικούς Τιτάνες, αποτελεί ασυγχώρητη και καταστροφική σπατάλη, αφήστε που προδίδει υφέρποντα σαδομαζοχισμό και χρήζει συστηματικής ιατρικής παρακολούθησης.

  • Eva avatar
   Eva @ Πλάνη εικαστική 16/11/2013 12:02:25

   Μάλλον δεν έχετε αντιληφθεί τους ...(ταχαμ) αριστερούς
   βουλευτές (και βουλευτίνες) του συριζα σε κάποιες περιφέρειες!
   Που μόνο γραμμένους λόγους διαβάζουν
   κι όταν είναι να εμφανισθούνε στα τοπικά μμε...κρύβονται
   και δηλώνουν ασθένεια ειδικά όταν υπάρχει και αντίλογος.

   Εκεί να δείτε που πάνε οι 10.οοο ε.

   Ο κ. Τατσόπουλος μπροστά τους οντως είναι διαμάντι!!!!!!!!!!

   • Πλάνη εικαστική avatar
    Πλάνη εικαστική @ Eva 17/11/2013 09:30:18

    Δεν θεωρώ προσωπικά απαραιτήτως κακό το να παραδέχεται κάποιος τη μη ρητορική του ικανότητα και να γράφει τις σκέψεις του συγκροτημένα προκειμένου να μην ανοητολογεί, ανουσιολογεί και κουράζει. Αντίθετα, αυτό αποδεικνύει αυτεπίγνωση και σεμνότητα. Οι βουλευτές, δεν στέλνονται στη Βουλή ούτε για να εξυπηρετήσουν τον ...ναρκισσισμό και την νοσηρή μεγαλομανία τους, ούτε για να δώσουν ....παραστάσεις που θα αποσπάσουν το χειροκρότημα. Οι αριστεροί (τουλάχιστον) βουλευτές οφείλουν, με όποιον τρόπο μπορούν, να υπερασπίζονται σθεναρά, με σοβαρότητα και αμετακίνητο πείσμα, τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού. Δεν με ενοχλούν οι μη ταλαντούχοι ρήτορες λοιπόν, παρά μονάχα οι δήθεν, οι γελοίοι, οι ανίκανοι κι οι επιζήμιοι.

 4. karasumi avatar
  karasumi 16/11/2013 00:03:38

  O Πέτρος ξεγυμνώνει την... ανοχή των συντρόφων του στην διαφορετική άποψη. Δεν είναι επαγγελματιας της πολιτικής και έχει ακόμη ρομαντισμό στις απόψεις του.

 5. ΑNTILOGOS avatar
  ΑNTILOGOS 16/11/2013 06:16:29

  Τι σχέση εχουν αυτοί οι ανεκδιήγητοι αριστεροί τις σημερινής εποχής με την αριστερα. Ρίξετε μια ματιά και στο διπλανό μαγαζί. Η πολιτεία τους παρεχώρησε δωρεάν μια συχνότητα και την πούλησαν κρυφά σε Εταιρία offshore! Ο νυν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και η πρώην του ΚΚΕ κατηγορούν την ιδιωτική παιδεια, αλλα στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία. Φόρεσαν τη φόρμα του εργάτη, του αδικημένου, του αντιεξουσιαστή, και προσπαθούν με κάθε τροπο, συνεργαζόμενοι και με τους ψεκασμένος, να απολαύσουν τα πλούτη της εξουσίας. Η Χρυσή Αυγή, μακριά απο μένα, ειναι ποιο ειλικρινής απο αυτούς τους ψευτοαριστερους. Το πρόβλημα ειναι οτι η Ν.Δ. εχει καταφέρει με τις επιλογές της να διαλύσει την αστική τάξη η οποία απο τα συνεχόμενα απανοτά χαστούκια, το τελευταίο με το φόρο ακινήτων, ειναι τόσο ζαλισμένη που δεν ξέρει που να παει.

 6. άσπρος Πιτ avatar
  άσπρος Πιτ 16/11/2013 07:20:07

  ''Φαίνεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να… π…ξει τώρα το κόμμα του και να προκαλέσει μεγάλη αναταραχή.''
  Γα@ιάς που κάνει τόση φασαρία, μάλλον δεν διαθέτει ούτε το μέσο μήκος.....αυτοεπίγνωσης. Βλέπει πως είναι τα τελευταία του και κάνει ό,τι μπορεί για να σας μείνει ...αξέχαστος!

 7. alex avatar
  alex 16/11/2013 13:11:48

  θα με ενδιεφερε πολυ να ακουσω τους κατα τα καιρους λαλιστατους διασκεδαστες τυπου λαζοπουλου και κραουνακη, να μας πουν πως βλεπουν το κομμα που υποστηριζουν με την τεχνη τους, να συμπεριφερεται με τετοιο τροπο σε οποιον κανει σατυρα που δεν ειναι αποδεχτη απο το κομμα ή δεν συμφωνει με τις ενεργειες του κομματος του..

  κατα τα αλλα, εχει πλακα να βλεπεις οσους κατηγορουν τους αντιπαλους τους για 'μαντρια' και τακτικες που φιμωνουν την ανεξαρτησια των βουλευτων τους, να κανουν το ιδιο μολις δουν την πρωτη δυσκολια..

  • Eva avatar
   Eva @ alex 16/11/2013 15:40:52

   Εσυ τώρα φαντάζεσαι οτι θα ιδρώσει το αυτί των διασκεδαστών.
   Όταν η χοντράδα και η χυδαιότητα είναι συριζαίικη πρόκειται για Αριστοφάνη...

 8. κππ avatar
  κππ 17/11/2013 05:07:38

  ειμαστε το πλεον ανοικτο κομμα σε καλλιτεχνική εκφραση κλπ... αρκει να μηνμιλαει κανεις εναντιον μας, τοτε τον ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΕ ονομαστικα...!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.