16/04/2008 11:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η αλήθεια να λέγεται….

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου κλπ κλπ. Λάβαμε το παρακάτω e-mail΅

Καταπληκτικό στήσιμο. Εμείς μόλις προ 15ημέρου ξεκινήσαμε μια προσπάθεια η οποία τυγχάνει καλής ανταπόκρισης, οπότε, σκεφτήκαμε να αλλάξουμε τη δομή. καταλήξαμε-ως σκέψη ακόμη- σε διαχωρισμό των ειδήσεων από το σχολιασμό (blog).
το βράδυ αργά, μπήκα στο bang-blogspot και σας βρήκα από τα αγαπημένα τους. Καταπληκτική δουλειά...και εμείς κατευθυνόμαστε σε κάτι τέτοιο. Απλά, σας γράφω θέλοντας να εκφράσω το θαυμασμό μου για το στήσιμο που πιστεύαμε μέχρι πρότινος ότι δεν υπήρχε στο διαδίκτυο.

Φιλικά, http://www.epikairo.gr/ 

Ευτυχώς που μεσολάβησε το παραπάνω μήνυμα και γλίτωσαν κάποιοι τεχνικοί, να μην λέμε τώρα ονόματα. Σκίζονται στη δουλειά και δουλεύουν και τζάμπα, αλλά αν άκουγαν κιόλας θα ήταν όλα τέλεια. Τέλος πάντων. Επειδή συνεχίζουμε να βάζουμε καινούργιες εκδόσεις προγραμμάτων στο σύστημα και να το αναβαθμίζουμε, ενδέχεται κάποια στιγμή αργότερα να ξαναπαρουσιαστούν προβλήματα στην πρόσβαση. Θα είναι μικρής διαρκείας. Οπότε συμπάθεια και κατανόηση

www.antinews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. νικος avatar
  νικος 16/04/2008 16:44:46

  Anonymous - - ssssssssssttttt.....

 2. Χρήστος avatar
  Χρήστος 16/04/2008 18:58:22

  Επειδή η δουλειά τν τεχνικών ΕΙΝΑΙ τέλεια και ο γράφων το σχόλιο του antinews, είναι ΣΙΓΟΥΡΑ δημοσιογράφος, δηλαδή παντογνώστης, ας αφήσει τους ανθρώπους, να κάνουν τη δουλειά τους, όπως αυτοί ξέρουν. Οι δημοσιογράφοι μπορούν να ασχοληθούν με την ειδίκευσή τους, το τσατάλιασμα νεύρων

 3. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 17/04/2008 01:50:28

  Σε Firefox οι εικόνες βγαίνουν εκτός πλαισίων της ανάρτησης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.