#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/06/2010 07:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η αισχύνη του ΟΑΕΔΕίμαι 4 μήνες άνεργη και κάθε  μήνα που πηγαίνω να εισπράξω  το τρομερό ποσό των 450 euro αντιμετωπίζω και την καθυστέρηση πληρωμής . Πότε μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, πότε είναι αργία ή απεργία ,πότε δεν υπάρχει ενημέρωση στην τράπεζα  που ποικίλει από 1  ημέρα  έως  3 ημέρες όπως πρόσφατα, (επειδή  συνήθως η ενημέρωση γίνεται το απόγευμα   μετά τις 6 μμ  στην τράπεζα και εσύ ο άνεργος πρέπει να πας την επομένη να εισπράξεις την αμοιβή του αίσχους από το κοινωνικό κράτος ).

Εν τω μεταξύ οι οφειλές σου εκκρεμούν ,θα αναγκαστείς να χρεωθείς  τόκους υπερημερίας  , θα  τρέχεις στα κεντρικά  των διαφόρων υπηρεσιών αφού ξεπέρασες τις ημερομηνίες πληρωμής  ΟΤΕ-ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ κλπ ,θα σε προσβάλουν  οι πάντες, θα αναβάλλεις βασικές αγορές ψωμί –γάλα –φάρμακα και θα αναρωτιέσαι τι θα απογίνεις μετά το Γενάρη χωρίς το ταμείο της ντροπής αλλά και χωρίς εργασία ,γιατί κάποιες ηλικίες χτυπούν κόκκινο καμπανάκι στους εργοδότες  , γιατί οι νέοι  μας κάθονται άνεργοι με τα πτυχία ανά  χείρας και γιατί η χώρα κανακεύει ακόμα αυτούς που υπερ-διόγκωσαν τους λογαριασμούς τους εις βάρος των  άλλων πολιτών.

Θα αναρωτιέσαι  ακόμα γιατί τόση υποκρισία με το τραπεζικό σύστημα που από πληροφορίες θα ξαναπάρουν  κάποιο-α  δις Euro ! ενώ εσύ θα εξακολουθείς να πληρώνεις υπερβολικούς τόκους.  Α! ναι ξέχασα αν είσαι άνεργος σου μικραίνουν τη δόση αλλά ενώ εκείνοι θα κερδίζουν σε τόκους διάρκειας χρόνου αποπληρωμής ,εσύ θα προσπαθείς να σκεφτείς τι θα γίνει όταν δεν θα υπάρχει καθόλου  περιθώριο να ανταποκριθείς  στη δόση …..ουκ αν λάβεις  παρά του μη έχοντος. Άραγε θα σου φορέσουν  χειροπέδες ή ζουρλομανδύα. Αλλοίμονο δε εάν υπάρχουν εξαρτώμενα άτομα από  εσένα .

Κύριοι με τις ευφυείς ιδέες,  τα προγράμματά σας  δείχνουν  να  στηρίζονται σε κάκιστη πληροφόρηση περί της οικονομικής κατάστασης του λαού.  Θυμίζουν εκείνη τη στατιστική που έγινε σε αγροτική περιοχή για το πόσα ζώα αναλογούν σε κάθε οικογένεια της περιοχής και βγήκε ο αριθμός  100 ζώα , μόνο που παρέλειψαν να αναφέρουν ότι υπήρχαν  τρεις  μονάδες βοοειδών και τρία ορνιθοτροφία !!!.  H  πραγματικότητα ήταν μόλις  5 ζώα  και μάλιστα  με την αγωνία να μη αρρωστήσουν, να μη τα επισκεφτεί  λύκος – αλεπού ή να  μη και πάψουν να αναπαράγονται!!!. Μια άλλη εκδοχή του τρόπου  που καταστρώνονται τα σχέδια  και  που μάλλον είναι  η πλέον εξόφθαλμη  είναι ότι δεν σας νοιάζει αν θα υπάρξουν και απώλειες , αυτά πάντα  συμβαίνουν . Τώρα γιατί εμένα θα πρέπει να με νοιάζουν οι δικές σας απώλειες  είναι κάτι που σας προκαλώ να  σκεφτείτε, όχι για κάποιο άλλο λόγο αλλά είναι θέμα τάξης πριν  αρχίσουν οι  “ αντιδράσεις “.

Το χειρότερο είναι ότι καταλαβαίνω   τις  αναληθείς  ή πρακτικά ανεφάρμοστες  προθέσεις  και των άλλων κομμάτων . Παιχνίδι κάνει αυτός που κουνά το σακουλάκι με  τις λίρες και αξιώνει τούτο ή εκείνο…….

Αθηνά

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Hot dog avatar
  Hot dog 23/06/2010 08:59:46

  Τι σημαίνει Ο.Α.Ε.Δ.;

  Όταν
  Αποτύχεις
  Έλα
  Δω

  • Hase avatar
   Hase @ Hot dog 23/06/2010 10:09:37

   Φιλε δεν ειναι αποτυχημενοι οι ανθρωποι, απολυμενοι ειναι. Δεν εχουν δουλεια αν καταλαβαινεις Ελληνικα. Και μετα απο λιγο καιρο δεν θαχουν χρηματα για να παρουν ψωμι για τα παιδια τους.

   • Hot dog avatar
    Hot dog @ Hase 23/06/2010 10:30:34

    Καταλαβαίνω πολύ καλά. Το λογοπαίγνιο δεν είχε στόχο τη κυρία που έστειλε το κείμενο αλλά τον οργανισμό και το πως αντιμετωπίζει τους ανέργους. Δεν είχα καμία διάθεση αλλά ούτε ποτέ θα διασκέδαζα με τα προβλήματα ή τις βασικές ανάγκες άλλων συνανθρώπων. Αν το σχόλιο παρεξηγήθηκε ζητώ συγγνώμη.

 2. thespieys avatar
  thespieys 23/06/2010 10:09:21

  Το επίδομα αλληλλεγγύης σε λαθρομετανάστες ("σκηνίτες και δενδρίτες") ήξεραν να το δώσουν, για τους Έλληνες τίποτα;
  Αλλά υπάρχει Θεία Δίκη, δε θα τη γλιτώσουν, ερχεται η μέρα...

 3. anonymous avatar
  anonymous 23/06/2010 10:55:01

  Πας καλά; Οι Έλληνες είναι καθάρματα μιάσματα και πρέπει να αντικατασταθούν από μετανάστες.

 4. rage@40 avatar
  rage@40 23/06/2010 11:50:44

  Αν το δικαιούνται οι μετανάστες/πρόσφυγες, γιατί να μη το πάρουν; Δεν καταλαβαίνω το λόγο. Αν κάποιος δουλέψει και μετα απολυθεί; Δεν το δικαιούται;
  Όταν τέλος κάποιος δουλεύει μαύρα κι ανασφάλιστος, για να εισπράττει και το επίδομα του ΟΕΑΔ, φταίει κι αυτός ο ίδιος. Όπως επίσης φταίει όταν δέχεται να απολύεται κάθε καλοκαίρι και να παίρνει το επίδομα ανεργίας μέχρι το Σεπτέμβρη. Και λοιπά και λοιπά..

 5. Dimi avatar
  Dimi 23/06/2010 15:54:23

  @ Αθηνά
  Aποπληθυσμός (depopulation) vs υπερπληθυσμού (οverpopulation): Tα σχέδια Bilderberg αποκαλύπτονται:

  Σύμφωνα με αναφορά του WorldNetDaily® μερικοί από τους πλουσιότερους άνδρες και γυναίκες του κόσμου, προσφάτως συναντήθηκαν κρυφά, στη Νέα Υόρκη. Οταν οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου έχουν κρυφές συναντήσεις, σήμανε η Ωρα! να δώσουμε μεγάλη προσοχή!!

  To 1910, οι 6 πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου, συναντήθηκαν στο Jekyll Island (το Χρυσό Νησί), της Πολιτείας της Georgia. 3 χρόνια μετά, η συνάντηση αυτή, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της μεγαλύτερης Eγκληματικής Επιχειρήσης που δημιουργήθηκε ποτέ, δηλαδή, της Oμοσπονδιακής Τράπεζας, «Federal Reserve», όπως είναι γνωστή.

  Κρίνοντας από την λίστα των συμμετεχόντων στη πρόσφατη μυστική συνάντηση στη Νέα Υόρκη, το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής, φαίνεται να είναι κάτι περισσότερο από μνημιώδες!

  Oι “London Times” απεκάλυψαν την ταυτότητα των συμμετεχόντων: Βill Gates (Microsoft), David Rockefeller (Chase), Ted Turner (CNN), Oprah Winfrey, Warren Buffett, George Sorros και ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Mike Bloomberg.

  Bάσει της λίστας Δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes, η συνάντηση αυτή είχε «καθαρή θέση», 120 Δις Δολλαρίων.

  Με όλα τα τεράστια ποσά «οικονομικής διάσωσης» που ακούγονται προσφάτως, τα 120 Δις Δολλάρια δεν φαίνεται να είναι υπερβολικό ποσό.

  Ομως, πιστέψτε με, Είναι!

  120 Δις Δολλάρια = Ο Ετήσιος Προϋπολογισμός της Νέας Υόρκης:
  (Από Νέα Ύόρκη έως Buffallo και ό,τιδήποτε άλλο, ενδιαμέσως)..

  Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε αρχές Μαϊου 2009, στην Επαυλη του Sir Paul Nurse, Βρετανού κατόχου Bραβείου ΝΟBEL BιοXημείας, και Προέδρου του Πανεπιστημίου Rockefeller. Tην συνάντηση είχε ζητήσει ο Ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates.

  «Τhe informal afternoon session was so Discreet, that some of the billionaires’ aides were told they were at “security briefings.”
  ~The London Times

  “H ανεπίσημη απογευματική συνεδρίαση ήταν τόσο Διακριτική, ώστε σε κάποιους εκ του βοηθητικού προσωπικού των δισεκατομμυριούχων ειπώθηκε ότι, επρόκειτο γιά «ενημέρωση επί θεμάτων ασφαλείας».

  Διακριτική? Ετσι αποκαλούν οι Βρετανοί τη Μυστική! Προσωπικά, πιστεύω ότι δεν είναι συμπτωματική αυτή η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε 2 μόλις εβδομάδες πριν από μία άλλη «Super Secret» συνάντηση της πιό πανίσχυρης ομάδας ανθρώπων του κόσμου, που συναντήθηκαν με κάθε μυστικότητα, στην Ελλάδα. H Μυστική Λέσχη Bilderberg!

  Τα μέλη της, επί τουλάχιστον ένα αιώνα, υποστηρίζουν τη δημιουργία «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης». Αυτοαποκαλούνται δε, ως οι Σωτήρες Elite του ανθρωπίνου γένους!

  Σύμφωνα με την Αgenda, ο/η κάθε δισεκατομμυριούχος, έχει 15 λεπτά διαθέσιμα γιά να εκθέσει το Θέμα που τον/την ενδιαφέρει. Στη δε διάρκεια του δείπνου, συναποφασίζουν γιά το "Θέμα «Ομπρέλλα» το οποίο θα περιλαμβάνει όλων τα ενδιαφέροντα!

  ..Και παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Bill Gates, απεφάσισαν, ως το πιό κρίσιμο:

  Θέμα #1

  Πληθυσμιακός Ελεγχος

  Οι Ειδικοί θεωρούν ότι ο πληθυσμός της γης, θα φθάσει τα 7 δισεκατομμύρια, το 2012. Ομως στη μελέτη του, ο Bill Gates αναφέρει ότι, ο πληθυσμός της γης θα υπερβεί τα 8.3 δισεκατομμύρια το 2012!

  Ολα αυτά, ακούγονται «Πολιτισμένα», έτσι δεν είναι??

  Aκούστε λοιπόν, τη «πολιτικά λιγότερο ορθή», όμως, περισσότρο επακριβή, εκδοχή:

  Η Ομάδα υπεράνω νόμων πάμπλουτων, με περιουσίες μεγαλύτερες εκείνων των Κυβερνήσεων Χωρών, μόλις απεφάσισαν σε Πόσους ανθρώπους, θα επιτραπεί να ζήσουν!!

  Οι αυτόκλητοι αυτοί Παγκόσμιοι Κυβερνήτες, με δικά τους Κριτήρια, μόλις απεφάσισαν σε Πόσους ανθρώπους, ΔΕΝ θα επιτραπεί να ζήσουν! Αλλά, ΚΑΙ, ο τρόπος που θα πρέπει να Πεθάνουν!

  Ο Θάνατος Μπορεί Και θα Είναι «Μασκαρεμένος» με διάφορες «ΕΥΓΕΝΕΙΣ» μορφές..

  Ομως, στο τέλος, «Οι Στοχοποιημένοι Ανθρωποι", Πρέπει Οπωσδηποτε Να Πεθάνουν»!

  Στόχος της Διάσκεψης, των κατ’επίφαση «Φιλανθρώπων», είναι το «Κοινό Καλό»!

  Ομως, έστω και αν στολίσουμε και ομορφύνουμε με κραγιόν και μαργαριτάρια ένα Γουρούνι, αυτό, θα εξακολουθήσει να είναι Πάντα, Ενα Γουρούνι!

  Ετσι, λοιπόν, και στη Τελική Ανάλυσή Bilderberg, υπάρχει Μόνον Ενας τρόπος ν’αντιμετωπισθεί ο υπερπληθυσμός.

  Η Elite Bilderberg αποφασίζει σε Ποιόν θα δοθεί η Αδεια να Ζήσει!

  Η Elite Bilderberg αποφασίζει, Ποιός, και Πότε, Πρέπει να Πεθάνει.. γιά το «Κοινό Καλό!»..

  Source: Ηal Lindsey – KennedyFilms - 14/2/2010

  * * *

  ~Mineiko-Bilderberg, ο «ΕΥΓΕΝΗΣ»: “Εγώ, είμαι ένας Μασκαρεμένος Ελληνας με Καρδιά Αμερικανού»

  "Whoever Controls the Volume of Μoney in Αny Country,
  Is the Master of all its Legislation and Commerce."
  ~James A. Garfield, President of Federal Reserve

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΗΣΙΣ:

  Jeffrey Mineiko is the name of the game.
  ή, πέφτει αυτός, ή χάνεται η Ελλάδα
  ή, Τώρα, ή, Ποτέ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.