Η ήμερα της Συριζοκωλοτούμπας
18/11/2014 21:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ήμερα της Συριζοκωλοτούμπας

(Ανανεωμένο) Η κυβίστηση (κοινώς αποκαλούμενη και κωλοτούμπα) είναι άσκηση γυμναστικής αλλά και είδος ακροβατικού….

Κατά την κωλοτούμπα ο δρων στηρίζεται αρχικά με το κεφάλι και τα χέρια στο έδαφος σε πρόσθια θέση και στη συνέχεια δίνει ώθηση ώστε το κάτω μέρος του σώματος, να περάσει πάνω από το κεφάλι -το οποίο πάντα βρίσκεται σε επαφή με το έδαφος- και να καταλήξει στο έδαφος σε ύπτια θέση…

Έτσι,

Σε ομιλία του στις 23 Σεπτεμβρίου 2009 ο κ. Τσίπρας είχε δηλώσει (θυμίζουμε) για απογραφή(2004): Ένα φτηνό πρόσχημα για να εγκαταλείψει η ΝΔ ακαριαία τις προεκλογικές της εξαγγελίες.

Σήμερα18\11\2014,ο Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ Αθήνα 9.84: άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει και μια γενικευμένη απογραφή (!!!)-και σε πρώτο στάδιο, μια κοινωνική απογραφή(το κόλπο με τις λέξεις)- και είπε ότι μία από τις πρώτες κινήσεις θα είναι να υπάρξει ανά χώρο μια σαφής αποτύπωση και... πρωτόκολλο παραλαβής…

Για τον ΕΝΦΙΑ ο Γιάννης Δραγασάκης είπε: ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον καταργήσει (!)και θα τον αντικαταστήσει (!!)με έναν φόρο μεγάλης περιουσίας, αλλά ως αυτόνομο μέτρο!!!

Αν προσθέσουμε στο ίδιο 24ωρο και τη δήλωση Αλέκου Μητρόπουλου: «Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, είναι ενδεχόμενο να συνεχίσει τη μνημονιακή πολιτική. Είναι πολύ πιθανό. Δεν το λέω σίγουρο, γιατί είμαι μετρημένος».

Τότε, ισούται αριθμητικώς με… κυβίστηση εις την 3η

Antiκοινοβουλευτικός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διογένης avatar
  Διογένης 18/11/2014 17:41:44

  Άρα, ποιος ο λόγος να πάρουν την εξουσία; Όπως πολύ σωστά είπε ο Γκλέτσος, "ο Σαμαράς ξέρει καλύτερα τη δουλειά". Να μπουν στην κυβέρνηση Σαμαρά με τον Τσίπρα Αντιπρόεδρο και Υπουργό Εξωτερικών. Λίγο ακόμη "μασάζ" χρειάζεται και τα πουλάκια μου θα έρθουν στα νερά τους γρήγορα. Αν μάλιστα με όλα αυτά τους φύγει ο Λαφαζάνης και μείνουν οι "μνημονιακοί" του ΣΥΡΙΖΑ, τότε να δούμε πώς θα καταφέρουν να ξεγελάσουν τον κόσμο ότι είναι δήθεν "αντιμνημονιακό" κόμμα. Θα πέσει πολύ γέλιο, αυτό είναι σίγουρο. Έτσί όπως πάμε, σε λίγο θα παρακαλάνε τον Σαμαρά να μην κάνει εκλογές.

 2. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 18/11/2014 18:34:13

  Τσίπρας ἤ μνημόνιο, τό δίλημμα δλδ! :)

 3. Απονενοημένος Διάβημας avatar
  Απονενοημένος Διάβημας 18/11/2014 23:52:08

  Οταν μάλιστα η μόνη γυμναστική που έχεις κάνει στη ζωή σου είναι να πίνεις φραπέδες σε καταλήψεις ,όπως ο Alexis, τελικά με την κολοτούμπα γκρεμοτσακίζεσαι!

 4. roadrunner avatar
  roadrunner 19/11/2014 00:15:41

  Δηλαδή, για να τα συγκεντρώνουμε αν εκλεγεί ο Σύριζα θα διαταχθούν να γίνουν τα εξής (κατά Δραγασάκη) : α) μια γενικευμένη κοινωνική απογραφή (!!!) και β) νέοι φόροι μεγάλης περιουσίας (αντί ΕΝΦΙΑ). Και πού είναι το νέο και ριζοσπαστικό σύντροφοι ; Τέτοια διατάγματα για απογραφή + φόρους, στους υπηκόους, έβγαζε και ο Αύγουστος Καίσαρας, ο αυτοκράτορας της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, πρίν από 2014 χρόνια !!!

 5. dim avatar
  dim 19/11/2014 01:13:21

  Έτοιμος ο Τσίπρας για ένα μονάδικο συνδυασμό triple jump, triple axel, triple loop, triple flip. Να δούμε μόνο πως θα προσγειωθεί, γιατί τον βλέπω να προσγειώνεται σαν τις μοναδικές εκείνες σκηνές που βλέπουμε στα καρτούνς, που κολλάει η μούρη στο πάτωμα σα χαλκομανία, και μετά τον παίρνου σηκωτό...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.