#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/02/2012 16:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Τρόικα διώχνει .... τον Τόμσεν;Όπως γράφει σήμερα το 'Πρώτο Θέμα" ο Πολ Τόμσεν και ο Κλάους Μαζούχ, οι εκπρόσωποι δηλαδή του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην Αθήνα, αποσύρονται από την τρόικα ως αποτυχημένοι καθώς τα μέτρα που είχαν προτείνει απέτυχαν παταγωδώς.

Όπως γράφαμε τις προηγούμενες ημέρες το ΔΣ του ΔΝΤ φέρεται να έχει δυσαρεστηθεί από τις πρακτικές του Τόμσεν στην Ελλάδα, με αφορμή και την μεθόδευση του "ειδικού λογαριασμού" η οποία θεωρήθηκε «αυθάδης παρέμβαση» στις ελληνικές εσωτερικές υποθέσεις, για να απαντήσει ο Πολ Τόμσεν, που βρίσκεται στην Πορτογαλία και συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης, ότι «το ίδιο έκανε και η Ισπανία». Μέλη του Δ.Σ. του ΔΝΤ επεσήμαναν εξάλλου ότι δόθηκε λίγος χρόνος στην Αθήνα για να υλοποιήσει τα αιτήματα της τρόικας.

Κατά τα άλλα υπενθυμίζουμε τι γράφαμε τις προηγούμενες ημέρες για τον Τόμσεν και το Μνημόνιό του.

Το πρόγραμμα του Τόμσεν είναι για τα μπάζα

Το πρόγραμμα του κ. Τόμσεν είναι για τα μπάζα. Δεν θα κουράσω με στοιχεία για την έκρηξη της ανεργίας, την εκτόξευση του χρέους, την …εμβάθυνση της ύφεσης, την φτωχοποίηση των Ελλήνων. Αυτά τα γνωρίζετε. Θα  αναφέρω μόνο τούτο: Ο κ. Τόμσεν είναι τόσο βέβαιος για την αποτυχία του προγράμματος του που ζητάει προκαταβολικά νέα μέτρα για να κλείσει τις…τρύπες που θα δημιουργηθούν το 2012! Τα μέτρα αυτά θα ανέλθουν στο 2% του ΑΕΠ! Τι θα μπορούσε να υπονομεύσει περισσότερο την ελληνική οικονομία απ’ αυτήν την παράλογη απαίτηση;  Και εσείς τον ακούτε, αντί να του δώσετε τα παπούτσια στο χέρι!

 Ειδικό Δικαστήριο για τα μέλη της Τρόικα υπάρχει;

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με την Τρόικα η … ελληνική δικαιοσύνη; Με την κατηγορία  της προσπάθειας διάλυσης της χώρας, της άσκησης οικονομικής πολιτικής αντίθετης προς τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προς όφελος ιδιωτικών οργανισμών και της κατάλυσης του Ευρωπαϊκού καταστατικού χάρτη;

Μήπως πρέπει να διερευνηθεί εάν οι ενέργειές της λειτούργησαν, ανεξαρτήτως προθέσεως,  προς όφελος, ιδιωτικών κερδοσκοπικών οργανισμών και ιδρυμάτων και αλλοτρίων συμφερόντων, οπότε σε αυτήν την περίπτωση έχει παραβιάσει την έννομη τάξη που έχει θεσπιστεί με την Καταστατική Χάρτα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.

Επίσης μήπως στα πλαίσια της ανακριτικής διαδικασίας πρέπει να διερευνηθεί εάν η Τρόϊκα λειτούργησε εκβιαστικά με τους υπουργούς της κυβέρνησης και τους Δικαστικούς Λειτουργούς με τους οποίους συναντήθηκε, προκειμένου να επιβάλει με τους εκβιασμούς της αντισυνταγματικά νομοθετήματα, λειτουργώντας προς όφελος ιδιωτών και όχι της ΕΕ.

Ας μας πει από πού αντλούσε η Τρόικα την εξουσία αυτή και με τις πλάτες ποίων!

Το ελληνικό δικαστικό σύστημα έχει υποχρέωση να ορθώσει ανάστημα, να επιδείξει τη γενναιότητα που επιβάλλει η κρισιμότητα των περιστάσεων και να προστατέψει την Ελληνίδα και τον Έλληνα από τους διεθνείς οικονομικούς δολοφόνους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έχουν εκλείψει από το δικαστικό μας σώμα δικαστές του αναστήματος του Πολυζωίδη!!!

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΜΠ avatar
  ΜΠ 26/02/2012 18:05:15

  "Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με την Τρόικα η … ελληνική δικαιοσύνη; Με την κατηγορία της προσπάθειας διάλυσης της χώρας, της άσκησης οικονομικής πολιτικής αντίθετης προς τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προς όφελος ιδιωτικών οργανισμών και της κατάλυσης του Ευρωπαϊκού καταστατικού χάρτη;

  Μήπως πρέπει να διερευνηθεί εάν οι ενέργειές της λειτούργησαν, ανεξαρτήτως προθέσεως, προς όφελος, ιδιωτικών κερδοσκοπικών οργανισμών και ιδρυμάτων και αλλοτρίων συμφερόντων, οπότε σε αυτήν την περίπτωση έχει παραβιάσει την έννομη τάξη που έχει θεσπιστεί με την Καταστατική Χάρτα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.

  Επίσης μήπως στα πλαίσια της ανακριτικής διαδικασίας πρέπει να διερευνηθεί εάν η Τρόϊκα λειτούργησε εκβιαστικά με τους υπουργούς της κυβέρνησης και τους Δικαστικούς Λειτουργούς με τους οποίους συναντήθηκε, προκειμένου να επιβάλει με τους εκβιασμούς της αντισυνταγματικά νομοθετήματα, λειτουργώντας προς όφελος ιδιωτών και όχι της ΕΕ.

  Ας μας πει από πού αντλούσε η Τρόικα την εξουσία αυτή και με τις πλάτες ποίων!"

  Από το στόμα σου και στης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ δικαιοσύνης το αυτί !

 2. Απόστολος avatar
  Απόστολος 26/02/2012 18:48:53

  Η Τρόικα δεν ήρθε μόνη της. Εμείς την καλέσαμε. Εμείς γίναμε συνομιλητές μαζί της. Αν δεν μας άρεσε τ πρόγραμμά τους δεν έπρεπε να το στηρίξουμε.
  Στη δικαιοσύνη πρέπει να λογοδοτήσουν οι Έλληνες πολιτικοί που απεδέχθησαν τις προτάσεις της τρόικα, δίχως να έχουν την εντολή του ελληνικού λαού για κάτι τέτοιο.

  • Μάκης Π. avatar
   Μάκης Π. @ Απόστολος 26/02/2012 22:16:58

   Η Τρόικα ΙΣΩΣ είναι ηθικός αυτουργός για πολλά εγκλήματα στη Χώρα μας κι αυτό είναι άσχετο με τις ευθύνες των πολιτικών μας.
   Φίλε Απόστολε , σύμφωνα με το νόμο αν ένας ιδιοκτήτης σκύλου εγκαταλείψει το σκύλο του έχει υποπέσει σε ποινικό αδίκημα .
   Ζούμε στο 2012 κι έχουν τα σκυλιά περισσότερη αξία από τους ανθρώπους και οι άνθρωποι μικρότερη αξία από τα νούμερα !
   Η τρόικα έθεσε πάνω απ' όλα τους αριθμούς στα computer των Βρυξελλών και εκβίασε για λήψη μέτρων κατά σύννομων ανθρώπων , αδιαφορώντας για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ βρισκόμαστε στο έτος 2012 !
   Το αντιλαμβάνεσαι αυτό ; Μπορείς να διανοηθείς το χάος ;
   Δεν ξέρω νομικά , αλλά αν ήξερα θα τους έστελνα πίσω από τα σίδερα καλέ μου φίλε.
   Να τους βλέπουν όλοι και να βάλουν μυαλό.
   Για να μην γίνυν ποτέ ξανά όλα αυτά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.