#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/06/2010 07:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Τουρκία κλιμακώνει την κρίση με το Ισραήλ.Καθώς η κρίση που εκτυλίσσεται με τον αποκλεισμό της Γάζας συνεχίζεται, ο Τούρκος πρεσβευτής στη Ουάσιγκτον Namik Tan, έριξε λάδι στη φωτιά καλώντας τη Χαμάς να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος. Και κάνοντας χρήση μιας ατυχούς φρασεολογίας, ο Tan ζήτησε δυο φορές, από την οργάνωση που οι ΗΠΑ και η Ευρώπη χαρακτηρίζουν ως τρομοκρατική, να συμμετάσχει ως απαραίτητο κομμάτι για μια «τελική λύση» στη σύγκρουση. «Για μια τελική λύση, δεν μπορείς να αγνοείς τη Χαμάς. Αυτό λέμε…Το λέμε παντού, πως μπορείς να φανταστείς μια τελική λύση χωρίς τη συνδρομή της Χαμάς;». Αφήνοντας κατά μέρος την επιλογή των φράσεων, και μόνο η επίκληση για συνδρομή της Χαμάς, είναι πιο τρομακτικό ενδεχόμενο για τους Ισραηλινούς απ`ότι η φράση που χρησιμοποίησε ο  Tan.

Τα σχόλια αυτά υπογράμμισαν το τεράστιο χάσμα μεταξύ των τουρκικών θέσεων και αυτών του Ισραήλ και των ΗΠΑ. Μόλις χθες ο Recep Tayyip Erdogan δήλωσε πως: «Δεν θεωρώ τη Χαμάς ως τρομοκρατική οργάνωση. Το ίδιο λέω και στους Αμερικανούς. Το πιστεύω. Είναι Παλαιστίνιοι που αντιστέκονται, παλεύοντας για τη χώρα τους».

Και ενώ η κυβέρνηση του Ομπάμα κάνει ότι μπορεί για να εκτονώσει τη κατάσταση και να συγκρατήσει τα αναμμένα αίματα, οι Τούρκοι κάνουν το ακριβώς αντίθετο. Ο  Τούρκος πρέσβης κατηγόρησε το Ισραήλ, εκτόξευσε απειλές σχετικά με την μεταξύ των δυο χωρών φιλία, και δήλωσε βαθιά απογοητευμένος από τη πολιτική που ακολουθεί η Ουάσιγκτον αναφορικά με τη κρίση. «Το Ισραήλ κάνει ένα ιστορικό λάθος… θα χάσει έναν καλό φίλο» είπε, ζητώντας από το Ισραήλ να προβεί σε δημόσια συγγνώμη αν επιθυμεί να συνεχίσει τη φιλία του με τη Τουρκία. Και αποκαλώντας  τους Ισραηλινούς ως εγκληματίες, επανέλαβε το τουρκικό αίτημα για διεθνή διερεύνηση του περιστατικού της προηγούμενης Κυριακής.

Όσον αφορά στην αμερικανική στάση, ο Τούρκος πρέσβης δήλωσε  απογοητευμένος. «Δεν είδαμε να γίνεται πουθενά λόγος για καταδίκη. Είμαστε απογοητευμένοι… θέλουμε να ενθαρρύνουμε τις ΗΠΑ να κινηθούν προς τα εκεί». Ερωτηθείς σε σχέση με τον δεύτερο στολίσκο που κατευθύνεται προς τη Γάζα, ο Namik Tan επικαλέστηκε άγνοια, «Υπάρχει κι`άλλος στολίσκος; Υπάρχουν Τούρκοι επιβαίνοντες; Δεν έχω ιδέα».

Foreign Policy

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ευθύμης avatar
  Ευθύμης 06/06/2010 07:48:56

  Δεν ξεκινάνε και τις παραβιάσεις του ιζραηλινού εναερίου χώρου να μας αφησουν και μάς για λιγο στην ησηχια μας;
  αίντε να δούν τι ωραία πέφτουν τα F16 απο κράτος που δεν κολώνει.

 2. anetos avatar
  anetos 06/06/2010 08:57:14

  Το παιχνίδι είναι στημένο…οι παλαιστίνιοι είναι μεταξύ ενός «κάλου»τούρκου και του κακού ισραηλινού και έτσι θα μπουν στο κλουβί ευκολότερε ….γιατί το αφεντικο Βιάζεται να κλίσει τα θέματα στην μέση ανατολή έχει αλλα προβλήματα να λύσει …έξαλλου δεν μοιράζει τους τίτλους του τοποτηρητή περιφερειάρχη τζάμπα ….

 3. Στέργιος avatar
  Στέργιος 06/06/2010 10:11:02

  Το Ισραήλ μπορεί να μην είναι αυτό που ήταν, αλλά και η Τουρκία δεν είναι αυτή που νομίζει ότι είναι. Θα βρει τον μάστορά της για τα καλά, η φίλη γείτων. Ευτυχώς που υπάρχουν οι Αρμένιοι για να ζορίζουν την Τουρκία στο ηθικό κομμάτι κι ευτυχώς που υπάρχουν οι Ισραηλινοί που θα τη ζορίσουν τώρα στο πολιτικοστρατιωτικό κομμάτι. Γιατί σαν πολύ αέρα πήραν οι Τούρκοι, νομίζοντας ότι όλοι οι αντίπαλοί τους είναι ασπόνδυλοι γυμνοσάλιαγκες σαν τους Έλληνες.

  • ΒΡΑΧΟΣ avatar
   ΒΡΑΧΟΣ @ Στέργιος 06/06/2010 12:13:11

   Σαν μερικούς από τους Έλληνες, ελπίζω ήθελες να γράψεις...Δεν είναι όλα τα δάκτυλα, ίδια...Παρακαλώ πολύ.

 4. Στέργιος avatar
  Στέργιος 06/06/2010 10:12:36

  Α, μπαϊ δε γουέι, που λέμε και στην ανεπισήμως επίσημη γλώσσα τής χώρας μας, ακούσατε κανέναν Έλληνα ακτιβιστή να απολογείται που επιβιβάστηκε στο Μαβί Μαρμαρά από το κατεχόμενο λιμάνι τής Αμμοχώστου; Η Γάζα βρίσκεται υπό κατοχή αλλά η Αμμόχωστος όχι;

  • GreenHorses avatar
   GreenHorses @ Στέργιος 06/06/2010 10:53:20

   Αμμοχώστο, Ριζοκάσπασο, Κύπρος, κατοχή τι είναι αυτές κακές λέξεις πιπέρι.

 5. Μέτοικος avatar
  Μέτοικος 06/06/2010 10:44:25

  @Στέργιος, Μπράβο σου που αναδεικνύεις την σημαντική λεπτομέρεια ότι οι "Ελληνες" ακτιβιστές επιβιβάστηκαν στο τούρκικο πλοίο από την κατεχόμενη Αμμόχωστο...Και μείς (οι...χρεωμένοι), τους στείλαμε C-130..μη υπολογίζοντας λεφτά γιά να τους φέρουμε πίσω! Αίσχος, θα κάνανε άραγε τα καλόπαιδα κονβοϊ άρσης τωνόσων υφίστανται οι Εληνες στην κατεχόμενη Καρπασία ή λ.χ. στην Ιμβρο και Τένεδο;
  Αι σιχτιρ, συνασπιστήρια!

 6. GreenHorses avatar
  GreenHorses 06/06/2010 10:51:26

  Τώρα που τους ετοιμάζουν το αντίστοιχο στην Κύπρο οι Εβραίοι να δω.

  • anonymous avatar
   anonymous @ GreenHorses 06/06/2010 11:16:16

   Οι Εβραίοι θα πολεμήσουν έστω κι αν χάσουν. Εμείς δεν πολεμήσαμε.

 7. Ιωάννης avatar
  Ιωάννης 06/06/2010 11:00:20

  Στηρίζουμε το Ισραήλ, μόνο να κερδίσουμε έχουμε. Απομονώστε τους φιλοπαλαιστίνιους, κάνουν κακό από ξεπερασμένο ιδεαλισμό.

 8. ανέστης avatar
  ανέστης 06/06/2010 11:25:27

  Άν η κατάσταση δεν είναι "στημένη" θεωρώ πως το περιστατικό με τον στολίσκο της "ειρήνης" και το Ισραήλ είναι ο απο μηχανής θεός της σύνγχρονης Ελληνικής τραγωδίας στα εθνικά μας θέματα.Όπως στην αρχαία τραγωδία - όταν η πλοκή "κολλούσε η δεν υπήρχε καμία ελπίδα για τους πρωταγωνιστές τότε εμφανιζόταν ο απο μηχανής θεός και έδινε λύσεις η άλλαζε άρδην το σκηνικό - έτσι και στην νέα την πραγματική χρειαζόμασταν ένα απο μηχανής θεο γιατί κανείς άλλος πλέον δεν είναι ικανός να μας σώσει.
  Εξηγούμε η Ελλάδα δέχεται αυτήν την στιγμή μιά γενικευμένη επίθεση με σκοπό την "καταργησή" της όπως είπε και ο Θεοδωράκης . Η επίθεση σχεδιάστηκε απο τα υπερεθνικά κέντρα παγκόσμιας εξουσίας βλέπε λεσχη bilderburg ,Σορρος , Κισσινγκερ , διεθνής μεγαλοτραπεζίτες κλπ και εκτελείτε απο τους εγχώριους "συνεργάτες" ΓΑΠ,Παπακωνσταντίνου,Διαμαντοπούλου, Ραγκούση -την στενή ομάδα και οχι όλο το πασοκ- .Η συγκρούση Τουρκίας Ισραήλ εφόσον είναι πραγματική ήταν εκτός σχεδίων των κέντρων . 'Ετσι η Τουρκία που θά έπαιζε τον ρόλο αυτού που θα εκμεταλευόταν την απώλεια της εθνικής κυριαρχία της χώρας μας με Θράκη και Αιγαίο τώρα πλέον απο σύμμαχος και μέρος του σχεδίου γίνεται εχθρός και αστάθμητος παραγοντας . Το γεγονος αυτό μας δίνει χρόνο και την ελπίδα ότι αν το χειριστούμε σωστά - αλλαγή κυβέρνησης - τα πράγματα μπορεί απρόσμενα και γήγορα να αλλάξουν όχι μόνο σε επίπεδο εθνικό αλλά και οικονομικό , καθημερινότητας , μην ξεχνάμε οτι τα spread έγιναν σε 4 μήνες απο 170 μονάδες 1600 γιατά όχι και το αντίθετο . Τελειώνοντας αυτή μου η θέση δεν δικαιολογεί της Θηριωδίες του Ισραήλ εναντίον του μαρτυρικού Παλαιστινιακού λαού αλλά και δεν δέχεται τον τούρκο κατακτητή λαο καταπατητή της επίσης μαρτυρικής Κυπρου μας να παριστάνει τον ανθρωπιστή και ειρηνηστη της περιοχης - κοινώς τζάμπα μάγκας -

 9. ΒΡΑΧΟΣ avatar
  ΒΡΑΧΟΣ 06/06/2010 12:23:40

  Όπως λέει και ο ανέστης, ΑΝ η κατάσταση δεν είναι στημένη, ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη. Και είναι και τσοπάνηδες με γνωστή Ιστορία...Σε σφάζουν στο γόνατο, χωρίς περιστροφές...

 10. ΒΡΑΧΟΣ avatar
  ΒΡΑΧΟΣ 06/06/2010 12:27:02

  Κατοχή, τι γράφεις; Οι Τούρκοι, κατά ΓΑΠ, είναι φίλοι μας...
  Ειρήνη είναι το middle name τους, δεν τα'μαθες;
  Θα δώσουν πίσω και τα οστά των αγνοουμένων, από την καλή τους την καρδιά και τις περιουσίες με τόκο και θα μειώσουν και τις δαπάνες για εξοπλιστικά και θα μας πλύνουν τα πόδια και...και...και...

 11. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 06/06/2010 12:34:01

  Έποικος Εποίκω αεί πελάζει !!!
  Το Ισραήλ ετοιμάζεται να στείλει δική του φλοτίλλα για αντιποινα στους Τουρκους και για "συμπαράσταση" στα κατεχόμενα της Βόρειας Κύπρου.
  Ξεχναει όμως να πει ότι οι Ισραηλινοί έχουν αγοράσει τις περισσότερες ιδιοκτησίες εκεί.
  Την είδηση τη διάβασα στο "Ιδιαζόντως".
  _______________________________________________________________________
  Η Ελλάδα έχει προσφέρειτα μέγιστα στο παλαιστινιακό σε εποχές που κανείς δεν ήθελε να ξέρει.
  Η Ελλάδα στήριξε όταν οι Τούρκοι κοίταζαν αλλού και δεν έβλεπαν καν τα "αδέλφια" τους, τους Παλαιστίνιους.
  Η Ελλάδα το πήγε το παλαιστινιακό έως εκεί που μπορούσε να το πάει.

  Τώρα πλέον αναλαμβάνουν οι οθωμανοί ως εγγύτεροι θρησκευτικά, πολιτισμικά, και χωρικά έναντι της Ελλάδας.
  Και αυτό δείχνουν να θέλουν οι Παλαιστίνιοι !!!

  Η Ελλάδα ότι είχε να προσφέρει το προσέφερε, χωρίς ΠΟΤΕ να εκμεταλλευθεί για επικοινωνιακούς και ηγεμονικούς λόγους τη δυστυχία της Παλαιστίνης.

  Η Ελλάδα έχει κάθε λόγο να θέλει την ειρήνη στην περιοχή και τους Παλαιστίνιους ριζωμένους στη γή τους και όχι εκπατρισμένους.

  Η Ελλάδα πρέπει πλέον να ασχοληθεί με τα του οίκου της.
  Το άθλιο νομοσχέδιο του Καλλικράτη - αποτελεί ντροπή και μόνο να δίνουν αυτό το όνομα στο σχέδιο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ της χώρας - θα τιμωρεί τους δημάρχους με αποκλεισμό από τις δημοτικες εκλογές αν δεν εντάσσουν αγράμματους κυριολεκτικά εθνικά μετανάστες των τοπικών κοινωνιών στους δημοτικούς συνδυασμούς.

  Και ο νοών νοήτω.

 12. Στέργιος avatar
  Στέργιος 06/06/2010 12:34:53

  Συμφωνώ. Αλλά η πολιτική, οικονομική, δημοσιογραφική και πνευματική μας ελίτ είναι χειρότερες κι από γυμνοσάλιαγκες.

 13. ΒΡΑΧΟΣ avatar
  ΒΡΑΧΟΣ 06/06/2010 12:42:18

  Οι γυμνοσάλιαγκες, επιτελούν έργο.
  Η ελίτ απλώς μολύνει το χώμα που πατά...
  Ατυχής σύγκριση. Έμπολα ιός νομίζω είναι καλύτερη...

 14. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 06/06/2010 12:48:04

  Στο Μαρμαρά ένας (1) ήταν μονο Έλληνας ακτιβιστής που συνταξίδευε. Έχω δημοσιευσει εδώ τον κατάλογο των μη Τούρκων.

  Ασφαλώς φυσικά οι Έλληνες ακτιβιστές δεν έπρεπε να δεχθούν πλοηγό το τουρκικό σκάφος [στα πλαίσια του διεθνισμού] και αυτοί να ακολουθούν ως ουραγοί, είτε είχε ξεκινήσει από κατεχόμενο λιμάνι είτε όχι.

  Αν μη τι άλλο οι Έλληνες ακτιβιστές έστειλαν πέρσι μόνοιτους και ατρόμητοι το Αρίων.

 15. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 06/06/2010 12:52:52

  Μου θύμισες κάποα σπινθηροβόλα μοντέλα μας που πριν μερικά χρόνια συμμετείχε σε καλλιστεία στα κατεχόμενα και μάλιστα φωτογραφήθηκε τυλιγμένη με τη τουρκοκυπριακή σημαία. Όταν της την έπεσαν τα κανάλια στην επιστροφή, δήλωσε ανερυθρίαστα και περήφανα πως δεν γνώριζε τίποτα περί Κύπρου, εισβολής, κατοχής, 1974 κλπ. Και όμως κάνει καριέρα και ψηφίζει κιόλας....

 16. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 06/06/2010 12:56:34

  και τη συναυλια του ρουβά στο όριο μεταξύ Ελευθερης και κατεχόμενης Κύπρου

 17. ΒΡΑΧΟΣ avatar
  ΒΡΑΧΟΣ 06/06/2010 13:17:12

  Δεν το ήξερε το παιδί...
  Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας...

 18. anonymous avatar
  anonymous 06/06/2010 13:53:42

  και κλαααμα η κυρια
  εφαγαν πολλα σοπια τα ισραηλινα απο τους μογγολους συμφωνα με τη χουριετ

  http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/06/blog-post_946.html

  • ποσα απιδια βανει ο σακος avatar
   ποσα απιδια βανει ο σακος @ anonymous 06/06/2010 19:19:55

   φαντάσου δηλαδή αμα τα κάνουν αυτά στους ισραηλινούς τι θα σου κάνουν εσένα που είσαι κι Έλληνας και γουστάρουν να στο κάνουν εδω και 500 χρόνια..εκτός κι αν δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα γιατί δεν είσαι...Έλληνας.

 19. Greco avatar
  Greco 06/06/2010 14:01:42

  η ελλαδα πασχει απο δυο μαστιγες

  η πρωτη η εσωτερικη ειναι το φαινομενο του πασοκ.Εχει επαρκως νομιζω αναλυθει(παρα την αντιθεση καποιων σχολιαστων του antinews).Η λυση,παντα κατα την αποψη μου,ειναι η ανελεητη συγκρουση των υγιως σκεπτομενων δυναμεων του εθνους,ο μηδενικος συμβιβασμος με τελικο στοχο την οριστικη εξαλειψη του.

  Οπως εχει λεχθει, η αβροφροσυνη δοκιμαστηκε και απετυχε παταγωδως.Γιατι?Γιατι οι μαστιγες δεν αντιμετωπιζονται με ευγενεια.
  Επομενως ,επιτρεπονται ολα τα μεσα για την συντριβη του καρκινωματος μεσα στο οποιο φωλιαζει σε συντριπτικη πλειοψηφια το χειροτερο προσωπο της "γενιας του πολυτεχνειου", και που κυριως αυτο ξεζουμισε επι δεκαετιες τη χωρα οικονομικα,αλλα και ηθικοκοινωνικα (ειναι πολυ σημαντικο να αναφερουμε και αυτη την παραμετρο).Ειναι επιβεβλημενες κατα μετωπο συγκρουσεις για τετοια φαινομενα.

  Αποκλειεται μονο η χρηση βιας και η εμφυλια συγκρουση καθως προκειται για κομμα απαρτιζομενο απο ελληνες πολιτες.Εκτος αυτου,κατα την αποψη μου ,ολα πρεπει να επιτρεπονται και να μην εχει καμια ηθικη αναστολη ο Σαμαρας.Ας μη ξεγελιουνται καποιοι απτο δηθεν νεο φρεσκο προσωπο της ηγεσιας του "κινηματος".Η ιστορια εχει επαναληφθει πολλες φορες.Οι δομες και οι βασεις αυτου του κομματος παντα θα παραμενουν "αντρεικες" και "Τριτοκοσμικες"--γιαυτο και η ξαφνικη εμφανιση αφισων του αντρεα στην πρωτη δυσκολια.

  η δευτερη μαστιγα η εξωτερικη ειναι ο εξ ανατολων αιωνιος εχθρος ο οποιος απτο 1453 δημιουργει συνεχεια καταπιεση στον ελληνισμο και τον εχει εξωβελισει απο κυριαρχη δυναμη της περιοχης,επιχειροντας να τον αφανισει και να τον αντικαταστησει.

  Και εδω ,ως μαστιγα,η αντιμετωπιση πρεπει να ναι η αναλογη.Δηλαδη αυτη που ισχυσε το 21 και θριαμβευσε η Ελλας.Επιβαλλεται συμμαχια ακομα και με το διαβολο,χωρις ιδεοληψιες, για τον αφανισμο της απειλης εξανατολων και την εκ νεου κυριαρχια του ελληνισμου στην περιοχη.Δηλαδη τη σιγουρια και την ευημερια (υλικη και πνευματικη)νεων γενεων ελληνων μακροχρονια στο χωρο στον οποιο κινουνται επι χιλιετιες.

  Ειδικοτερα σε αυτην την περιπτωση,επιβαλλεται η εκμηδενιση πασης ηθικης αναστολης,καθε συναισθηματισμου(για τον οποιο δεν υφισταται και ρεαλιστικα λογος απτη στιγμη που ο ελληνισμος εχει υποστει παμπολλες καταστροφες και γενοκτονιες απτους τουρκους)και ακομα ειδικοτερα αδιστακτο πνευμα.Αν δεν εχουμε συμβιβαστει με την ιδεα να καταληξουμε μια νεα Πολωνια στα δοντια ανατολιτη Γερμανου καλο θα ταν να προετοιμαζομαστε και να προλαβουμε οποιαδηποτε αρνητικη εξελιξη

  • s54elas avatar
   s54elas @ Greco 07/06/2010 08:09:05

   το διαβασα και μου εφυγε το καφασι .. αλοιμονο .. βηματα προς τα πισω ολοταχως .. μια απορια μου μενει .. εσενα προσωπικα .. ποιο μαστιγ-ιο σε δερνει περισσοτερο ..

 20. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 06/06/2010 14:17:01

  αλλενάκι

  θέλεις νά πῆς ὅτι οἱ συνδιασμοί οἱ προσκείμενοι στήν ΝΔ,πρέπει νά ἔχουν λάθρο μέσα; κατάλαβα καλά; διότι ἄν εἶναι ἔτσι,πρέπει νά ἀρνηθοῦν οἱ ΝΔ δήμαρχοι καί ἐμεῖς νά μή ψηφίσουμε.Νά γίνη τό ἔλα νά δῆς.Νά τίς χαλάσουμε τίς δημοτικές ἐκλογές.Θά ὑπάρχη κάποιος τρόπος,βρέ παιδί μου.
  Δέν θά τό ἀντέξω νά ψηφίζω μέ αὐτούς πού ἦρθαν νά ἀποικίσουν τήν χώρα μου.

  Ξέρεις μία ἀπό τίς προφητεῖες(ἡ 22α) τοῦ Πατροκοσμᾶ τί λέει;
  "Ἐσεῖς θά πᾶτε νά κατοικήσετε ἀλλοῦ καί ἄλλοι θά ἔρθουν νά κατοικήσουν σέ σᾶς",δέν πιστεύω σέ προφητεῖες ἀλλά κῦττα τί λέει ὁ παππούλης;
  Θεός νά μή τό κάνη νά βγῆ ἀληθινό.

  • Mαρινα avatar
   Mαρινα @ Kὀριννα 06/06/2010 16:36:32

   Παρακαλω πολυ δωσε μου λιγες λεπτομερειες γι'αυτες τις προφητειες αν θελεις.
   Μ' ενδιαφερουν πολυ.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Kὀριννα 06/06/2010 20:18:26

   "Αδελφοί μου, έμαθα πως με τη χάρη του θεού, δεν είσθε Έλληνες. Δεν είσθε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλά είσθε ορθόδοξοι χριστιανοί..."

   Κοσμάς ο Αιτωλός.
   Από το βιβλίο "Τα Ψιλά Γράμματα της Ιστορίας" του Θ.Δ.Παναγόπουλου, εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

   Τόσο καλά!

  • ποσα απιδια βανει ο σακος avatar
   ποσα απιδια βανει ο σακος @ Kὀριννα 06/06/2010 20:22:43

   Αυτό ήταν μάλλον για την ανταλλαγή πληθυσμών το 22.

  • ποσα απιδια βανει ο σακος avatar
   ποσα απιδια βανει ο σακος @ Kὀριννα 06/06/2010 20:26:14

   Πάντως λάβε υπ όψι σου δυο.
   71. "΄Οταν ακούσετε ότι ο πόλεμος πιάστηκε από κάτω, τότε κοντά θά είναι".

   72. "΄Αν ο πόλεμος πιαστή από κάτω, λίγα θά πάθετε· άν πιαστή από πάνω, θά καταστραφήτε".

 21. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 06/06/2010 14:17:55

  Συγγνώμη λάθος,νά ἐποικίσουν τό σωστό.

 22. Lalakis avatar
  Lalakis 06/06/2010 14:24:00

  Αν σε πιάσει στο στομα της η Μούσα (μουσιτσα) θα φας καλα και εσυ. Και ο Μισας. Βρε που πηγε αυτή;

 23. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 06/06/2010 14:31:45

  Greco
  πολύ σωστά τά ἔγραψες.
  Γιά νά ἀντιμετωπίσουμε ἐπιτυχῶς τούς ἐξ Ἀνατολῶν βαρβάρους πρέπει νά ξηλώσουμε διά παντός τό ἐν Ἑλλαδι ὑπάρχον Τουρκικό lobby.
  Δέν πιστευω νά ἔχετε ἀμφιβολία ὅτι ὑπάρχει Τουρκικό lobby μέσα στήν χώρα μας; Τά ὀνόματά τους τά γνωρίζουμε,ὅλοι οἱ Ἰσλαμολάτρες καί ὑποστηρικτές τῆς Ἑλληνοτουρκικῆς "φιλίας".
  Ἔτσι θά ἐξαφανισθοῦν καί οἱ λάθρο,οἱ ὁποῖοι ἀποτελοῦν τό ὑπ΄ ἀριθμόν 1 πρόβλημά μας καί τούς ὁποίους φέρνει καί ὑποστηρίζει τό lobby.Ἄν αὐτοί δέν φύγουν,καλῶς,κακῶς,ἀδιάφορο,ὅλα τά ἄλλα θά ἀποβοῦν ματαιότης.
  Ἔχεις ἀπόλυτο δίκιο,κανένας συναισθηματισμός καί καμμιά ἠθική ἀναστολή.
  Ὑπεράνω ὅλων ἡ σωτηρία τῆς χώρας.

  • Mαρινα avatar
   Mαρινα @ Kὀριννα 06/06/2010 16:37:49

   Μαζι σου.

 24. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 06/06/2010 14:39:26

  Kόριννα, θέλω να πω ότι αυτοί που κυβερνούν επιβάλλουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ποσόστωση μεταναστών στους συνδυασμούς -δήθεν για ενσωμάτωση- , διαφορετικά ο δήμος θα αποκλείεται από τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές.
  Δεν ξέρω τι θα κάνει η ΝΔ.

  Ήδη στη Λάρισα οι περισσότεροι μετανάστες ασχέτως προέλευσης έχουν πάρει γραμμή να συνασπιζονται γύρω από αλβανικό συνδυασμό διοτι οι αλβανοι λέει δεν περνάνε καλά στην Ελλάδα και ζητουν αλβανικό κομμα στο Ελληνικό κοινοβουλιο.

  Ο Καλλικράτης κάνει και ένα άλλο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: έχει βάλει στο στόχαστρο κοινότητες που φέρουν ελληνικά ιστορικά ονοματα, π.χ. Πελλάνα Λακωνίας και άλλους, για να τους εξαφανίσει θάβοντάς τους κάτω απο δήμους με άλλα πιο ουδέτερα και μοντέρνα ονοματα...

  Το ίδιο κάνουν και με την κοινότητα Νυμφαίου την οποία θάβουν επίσης.

 25. Γιατρος avatar
  Γιατρος 06/06/2010 14:51:44

  Χαμένος ταξιδιώτης στο χρόνο;

 26. Κ.Τ. avatar
  Κ.Τ. 06/06/2010 18:01:33

  Τα εργα και οι παραληψεις του Παυλοπουλου να αποτρεψη την μεταναστευση απαιτουν την διαγραφη του απο την ΝΔ που ειναι υπολογη να προσφυγη στα ευρωπαικα δικαστηρια κατα της κυβερνησεως που δεν προστατευει τα δικαιωματα τον αυτοχθονα πολιτη με την απονομη ιθαγενειας σε λαθραιους και κακοποιους μεταναστες.

 27. nikolas avatar
  nikolas 06/06/2010 18:14:19

  Επειδή συναντώ συχνά γεοπολιτικές αναλύσεις και πολιτικά σχόλια επιπέδου δημοτικού ("στο καράβι για τη γάζα ήταν αριστεροί άρα πρέπει να είμαστε με το μέρος του Ισραήλ", ή "ευκαιρία για συμμαχία ΗΠΑ-Ισραήλ-Ελλάδας") και άλλες πολλές ηλιθιότητες και ανακρίβειες, να ξεκαθαρήσουμε κάποια πράματα:

  1. Κανένας Έλληνας ακτιβιστής δεν ανέβηκε στο καράβι στην Αμμόχωστο.

  2. Οι Έλληνες της αποστολής, παρά την εμπλοκή του τουρκικού κράτος και των πρακτόρων του, είχαν προσπαθήσει επί μήνες και είχαν ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ να εξασφαλίσουν ότι κανένα καράβι δεν θα προσεγγίσει τα Κατεχόμενα.

  3. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τον προδότη Χριστόφια, που κάποια σαίνια πάνε να τον βγάλουν και σπουδαίο πολιτικό. Αυτός απαγόρευσε στα πλοία να πάνε στη Κύπρο. Επίσης απαγόρευσε σε Έλληνες και Ευρωπαίους βουλευτές και ευρωβουλευτές να χρησιμοποιήσουν τα κυπριακά λιμάνια για να πάνε στα καράβια.

  4. Η πολιτική αυτή του Χριστόφια, που από κάποιους παρουσιάζεται σαν "η σωστή για τα κυπριακά συμφέροντα", πέραν του ότι κατέστησε τη Κύπρο έρμαιο της Μοσάντ και περίγελο της Ευρώπης, ανάγκασε τους βουλευτές να πάνε στην Αμμόχωστο. Οι Έλληνες ΔΕΝ τους ακολούθησαν.

  5. Στην Αμμόχωστο είχε καταπλεύσει το αμερικάνικο πλοίο, το οποίο είχε παρουσιάσει βλάβη.

  6. Οι παλαιστίνιοι που είχανε ναυλώσει το ελληνικό πλοίο Σφενδόνη είπανε στο πλήρωμα του πλοίου να πάει και αυτό στην Αμμόχωστο αλλά το πλήρωμα αρνήθηκε και δεν πήγε.

  Αυτά γιατί ακούγονται αρκετές ηλιθιότητες δεξιά και αριστερά. Και επειδή οι διάφοροι πράκτορες του Ισραήλ έχουνε λυσσάξει τις τελευταίες μέρες και πολλοί ραγιάδες αναμεταδίδουν τις μπούρδες περί ευκαιρίας για ελληνοισραηλινή συμμαχία, να θυμήσουμε και το εξής. Την ίδια ώρα που το Ισραήλ είχε δώσει διαταγή να αιματοκυλήσει το τούρκικο καράβι, την ίδια ώρα είχε απαιτήσει από το ΓΕΑ, οι πτήσεις στην άσκηση ΜΙΝΩΣ2010 να μην φτάνουν πέρα από τον 25ο παράλληλο. Γκεγκε;

  Αυτά

 28. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 06/06/2010 19:48:07

  Μαρίνα

  Γράψε στό google,"προφητεῖες Κοσμᾶ Αἰτωλοῦ",καί θά μπορέσης νά τίς διαβάσης ὅλες.
  Ἔχουν διαφορετική ἀρίθμησι στό google,ἔτσι αὐτήν πού ἐγώ γράφω πάρα πάνω θά τήν βρῆς στόν ἀριθμό 36.

  • ποσα απιδια βανει ο σακος avatar
   ποσα απιδια βανει ο σακος @ Kὀριννα 06/06/2010 20:20:26

   Είναι μπερδεμένες.
   Δεν μπορείς να καταλάβεις σε ποιές μιλάει για τον εμφύλιο, για τον Α Παγκόσμιο, για το Β Παγκόσμιο, για την Επανάσταση και πάει λέγοντας.

 29. aurora3363 avatar
  aurora3363 06/06/2010 20:43:23

  Πραγματι φοβεροι οι λεονταρισμοι της Τουρκιας,ομως δεν με πιθουν.Οχι μονο ειναι "σικε" αλλα σιγουρα εξυπηρετουν στο επακρο τα λαμογιαρικα σχεδια της γνωστης"υπερδυναμης"..Μυνημα Ομπαμα προς "φιλους"(Ισραηλ) και "εχθρους"(Ιραν)???? Ενα ειναι σιγουρο:το "συστημα" ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ..και ο νοων νοειτο

 30. Ιωάννης avatar
  Ιωάννης 06/06/2010 21:41:34

  Το Ισραήλ τήρησε φιλοτουρκική στάση το 1974 γιατί ο Μακάριος είχε κάνει την Κύπρο Κούβα της Μεσογείου, στήριζε ΕΣΣΔ, που ήταν σύμμαχος Αράβων.
  Αν το νησί είχε ενωθεί με την φιλοδυτική Ελλάδα το Ισραήλ θα ήταν υπέρ.
  Το Ισραήλ χρειάζεται στρατηγικό βάθος, ας το καταλάβει η Ελλάδα και ας κόψει τις φιλοτρομοκρατικές μπούρδες. Οι Παλαιστίνιοι, δεν έχουν κάτι να μας προσφέρουν.

 31. aurora3363 avatar
  aurora3363 06/06/2010 22:27:50

  @Ιωαννη με το αν δεν κανουμε στρατηγικη εθνικη πολιτικη,οτι εγινε εγινε και τωρα να δουμε τι κανουμε.Ουτε μπορει αυριο να ξυπνησουμε και να πουμε τωρα ειμαστε με το Ισραηλ και ας πανε να πνιγουνε οι Παλαιστινιοι η ολοι οι υπολοιποι..

 32. ποσα απιδια βανει ο σακος avatar
  ποσα απιδια βανει ο σακος 07/06/2010 03:47:46

  θα έπρεπε να ιδρυθεί παρατηρητήριο της ελληνικής μπλογκόσφαιρας.
  Ποιός κατέχει τι, ποιός αναρτεί τι και για ποιούς λόγους.
  Δεν μπορεί η ελληνική μπλογκόσφαιρα να είναι το εργαλείο του κάθε αλητήριου που επιθυμεί δόξες και μεγαλεία και ταυτόχρονα να αντικαθιστά σε τρόπους πλύσης εγκεφάλου τα ελληνικά κανάλια. Δεν γίνεται να βλέπουμε τους ίδιους ανθρώπους να μας ενημερώνουν και απο αυτά τα δυο διαφορετικά μεσα, κοροϊδεύοντας μας όμως περι της πραγματικής τους ταυτότητας στο ίντερνετ.
  Ναι στα επώνυμα μπλόγκς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.