Η Σταύρωση του Αλέξη
20/04/2014 08:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Σταύρωση του Αλέξη

Καμπάνια ... ανάστασης του λαού ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας

Συγκινηθήκαμε από το αναστάσιμο μήνυμα που έστειλε σε όλους τους Έλληνες ο Αλέξης Τσίπρας. Μας ευχήθηκε καλή Ανάσταση και να ξεφύγουμε από την Σταύρωση, συνδέοντας προφανώς –όπως θα έκανε κάθε καλός ηγέτης της αντιπολίτευσης- το Θείο Δράμα με την κρίση και τα μνημόνια.

Για… καμπάνα της ανάστασης που δεν θα αργήσει, μας πληροφορεί ο κ. Τσίπρας και παραπέμπει προφανώς στις 26 Μαΐου, τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ θα… διώξει την κυβέρνηση, αφού πρώτα ο λαός ψηφίσει.

Πλησιάζει η ώρα για τη λύτρωση μας λέει ο κ. Τσίπρας, πιθανότατα της λύτρωσης που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ως δύναμη ανανέωσης και ανατροπής.

Άραγε το αναστάσιμο μήνυμα ισχύει και για το κόμμα του; Θα έρθει η ανάσταση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ; Θα έρθει η λύτρωση στην Κουμουνδούρου η οποία σπαράσσεται από έριδες και μόνο οι κάλπες κρατούν αρραγές το κόμμα; Γιατί μια αποτυχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές (που μοιάζει σίγουρη για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ) με μια αποτυχία στις ευρωεκλογές (που είναι πιθανή) θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου. Τότε θα ξεκινήσει η Σταύρωση του Αλέξη και μάλλον θα είναι χωρίς ανάσταση.

Από την άλλη, όσο κι αν δεν μας ενδιαφέρει αν πιστεύει ο κ. Τσίπρας ή όχι, αν μη τι άλλο είναι υποκριτικό να χρησιμοποιεί το μήνυμα της Ανάστασης για να πουλήσει πνεύμα τις άγιες αυτές ημέρες. Και μάλλον με τον… Βαραββά μοιάζει περισσότερο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρά με τον… λυτρωτή του ελληνικού λαού.

Το αναστάσιμο μήνυμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα:

Το μήνυμα της Ανάστασης είναι μήνυμα λύτρωσης, μήνυμα νίκης της ζωής, μήνυμα...

ανατροπής, μήνυμα ελευθερίας.

Πάνω απ’ όλα, όμως, είναι μήνυμα χαράς.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να μοιραστούμε αυτό το μήνυμα με τον συνάνθρωπό μας σε κάθε γωνιά της πατρίδας, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι.

Ας το μοιραστούμε με τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά και με όσους δεν έχουν δύναμη και φωνή.

Κι ας τους δώσουμε την έγνοια και την αλληλεγγύη μας.

Οι Έλληνες μπορούμε και θα το κάνουμε, να μετατρέψουμε αυτό το μήνυμα σε μήνυμα μιας νέας ανάστασης του λαού μας.

Ας χαρούμε λοιπόν την Ανάσταση και ας κρατήσουμε στο μυαλό μας ότι πλησιάζει η ώρα για τη λύτρωση από όλα και όλους όσοι επέλεξαν για το λαό μας τη σταύρωση και επιθυμούν να γίνει η δυστυχία καθεστώς.

Η καμπάνα της νέας ανάστασης δε θα αργήσει. Θα σημάνει σύντομα.

Αρκεί να πιστέψουμε στις δικές μας δυνάμεις.

Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες...

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ιεραξ avatar
    ιεραξ 20/04/2014 09:38:44

    ΄΄επιθυμούν να γίνει η δυστυχία καθεστώς΄΄. Οντως.... Mπράβο alexis στον καθρέφτη μίλησες, φανερώθηκες ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΛΛΑΣ Ν΄ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ

  2. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
    ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 20/04/2014 20:23:05

    TON ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ ....... ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ "ΕΝ ΠΟΛΛΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ ΠΕΡΙΠΕΣΟΥΣΑ ΓΥΝΗ" , ΔΗΛ. ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΚΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.