#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/05/2009 17:41
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Στάζι πάλι στο προσκήνιο

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 26/05/2009 17:54:32

  Πέστα ρε φάκτορα!

  Με το καλό να γίνει και μια έρευνα και στα καθημάς, κάτι δολοφονίες μαθητών, κάτι σχησμένα...αραβουργήματα...κάτι βόμβες της "συμφοράς" κτλ

 2. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 26/05/2009 20:05:35

  Πάντως το άρθρο του Spiegel είναι λιγότερο απόλυτο σε εκφράσεις.

 3. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 26/05/2009 22:38:35

  Καλα περιμενεις να παρει δημοσιοτητα αυτο στην Ελλαδα;Εδω μονο για αμερικανικες προβοκατσιες ξερουμε να γραφουμε ,οχι για κομμουνιστικες.

 4. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 26/05/2009 23:31:32

  Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει πάντοτε να κοιτάμε τα θέματα βαθύτερα, ξεπερνώντας την επιφάνεια και τις παραταξιακές μας παρορμήσεις. Διότι στην συγκέκριμένη περίπτωση πρόκειται για μια ακόμη προβοκάτσια των δυτικών (που σέρνουν τον λαουτζίκο από τη μύτη) παρότι ο Κούρας ήταν συνεργάτης της στάζι. Ας ξεκαθαρίσουμε τα εξής:
  1. Ουδένας παρουσίασε στοιχεία ή ισχυρίστηκε ότι η Στάζι ενέχεται κατ' οιονδήποτε τρόπο στη δολοφονία του Όνεζοργκ. Η συνεργασία του Κούρας με την υπηρεσία κρατικής ασφαλείας του Χόνεκερ αφορούσε τελείως άλλους τομείς. Ο Κούρας υπήρξε πληροφοριοδότης σε θέματα αντικατασκοπίας. Πως μπορεί όμως ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΗΣ ΟΚΑΣ να είναι σε γνώση κρατικών μυστικών; ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ.
  2. Από πότε υπάρχει δυτική πρόσβαση στα αρχεία των στάζι; Από εχθές, ή από προχθές; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΑΪΜΙΝΓΚ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ; Γιατί δεν τα βγάλανε αυτά τα πράγματα στη φόρα εδώ και τόσα χρόνια; Γιατί τι Σπήγκελ το κάνει βούκινο;
  3. Ο Κούρας είναι κλασσικό φασιστάκι. Παρουσιάστηκε σε ηλικία 17 χρονών εθελοντής στη Βέρμαχτ. Έξι χρόνια μετά κατατάχτηκε στην αστυνομία. Πότε αποκαθάρθηκε για να του δώσουνε τα ενεργούμενα των ΗΠΑ όπλο; Ο Κούρας αθωώθηκε αμέσως δυο φορές "λόγω αμφιβολιών". Αυτά δεν γίνονται χωρίς εντολή των ισχυρών.
  4. Γιατί γίνεται το όλο σούσουρο της δημοσιότητας σε σχέση με τον Κούρας; Που εστιάζεται η δημόσια συζήτηση με βάση αυτά που ζητάει ο υπουργός εσωτερικών του κρατιδίου του Βερολίνου; ΘΕΛΟΥΝΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΟΛΟΣ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΓΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.
  5. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ; Μα φυσικά ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΣΤΑΖΙ ΤΟΥ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΟΥΡΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΙΝΑΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, αν έχει μείνει κομμάτι μη κολασμένο. ΕΙΔΑΝΕ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ. Άντε λοιπόν φασιστάκια. Ρίξτε την ψήφο εκεί που πρέπει για την κονόμα. Εξάλλου που διαφέρουνε τα νέα σας εκτρώματα από τα παλιά;

 5. Mayri Trypa avatar
  Mayri Trypa 27/05/2009 17:03:22

  Προτείνω να διαβάσετε το βιβλί οτου Alberto Franceschini, δημιουργού των Ερυθρών Ταξιαρχιών, για το πως δημιουργήθηκαν οι Ερυθρές Ταξιαρχίες, πως από την αρχή λειτούγησαν οι μυστικές υπηρεσίες (Δυτικές και Ανατολικές) και αναμίχθηκαν σε αυτη την δημιουργία και την εξέλιξη της, ποιοί την χρηματοδότησαν.
  Όταν διαβάσει κάποιος αυτό το βιβλίο πολλά μπορεί να συμπαιράνει και να αναγάγει σε σχέση με την εδω 17 Νοέμβρη, όπως και στα κοινά σημεία των δολοφονιών του Ονεζοργκ τότε και του Γρηγορόπουλου σήμερα.

 6. περαστικός avatar
  περαστικός 28/05/2009 11:07:39

  Σε παλίοτερο αρθρο είχε επισημανθεί από συναγορτή, η περίπτωση Κορκονέα ως προς την πιθανότητα να μην είναι "βλακεία" , "Ατυχη στιγμή", η "δολοφονία" , αλλά "εξυπνάδα", "εσκεμμενη πράξη", προβοκάτσια"..

  Καμια φορά τα φαντασιακά σενάρια δεν ξεπερνούν την πραγματικότητα


  για θυμηθείτε....
  "Dubai Expatriate Says:
  May 6th, 2009 at 5:44 pm
  Μια απλή ερώτηση θα σου κάνω φίλε μου, για να δεις πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όπως τα αναφέρεις.

  Ο Κορκονέας πιόν έχει προσλάβει ως δικηγόρο… Ξέρεις πόσα χρήματα θέλει για τη δίκη του?
  Ο ίδιος υποτίθεται ότι δεν διαθέτει χρήματα ούτε για τα βασικά. Σημειωτέων ότι προτού υπηρετήσει στην Αστυνομία ήταν στην ελίτ των ειδικών δυνάμεων και άρα δεν πρόκειται για ανειδίκευτο-ιερμόειμο αστυνομικό.

  Πέρα από αυτό και εγω έχω προσωπική πείρα για τη νύχτα των γεγονότων γιατί κατάρτισα και συνεχίζω, έρευνα για τα γεγονότα και από όσους πήρα συνέντευξη που συμμετείχαν εμμέσως ή αμέσως, όλοι είχαν δεχθεί συγκεκριμένα μηνύματα στα κινητά τους ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ. Δυστυχώς ο εισαγγελέας δεν έχει διατάξει έρευνα ακόμα και έτσι δεν μπορούμε να μάθουμε ποιο τηλεφωνικό κέντρο βαρούσε υπερωρίες εκείνη την ώρα και με ποιανού τα έξοδα. Τις επόμενες μέρες τα ΣΜΣ ήταν κυριολεκτικά δεκάδες χιλιάδες και εκεί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις -σε ότι αφορά τους μαθητές- τα τηλεφωνά τους είχαν δωθεί από καηθηγητές που πρόσκεινται στον ΣΥΡ. οι οποίοι έδιναν σε τηλεφωνικά κε΄ντρα τα κινητά των μαθητών τους. Αυτό λέγεται παραβίαση των προσωπικών δεδομένων.

  Αυτά και άλλα πολλά φίλε μου, γιατί μη νομίζεις ότι δεν υπάρχουν άτομα που δεν ψάχνουν τι ακριβώς παίχθηκε” και ποιοί συμμετείχαν ως εκτελεστικά όργανα.

  όπως επίσης γνωστές είναι και οι δύο συναντήσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών στελεχών του ΣΥΡ. με στελέχη ξένων πρεσβειών το καλοκαίρι του 2008, όπως και η αύξηση των χρηματοδοτήσεων συγκεκριμένων ΜΚΟ απο όργανισμούς στο εξωτερικό που κατά κοινή ομολογία ξεπλένουν χρήμα από μυστικά κονδύλια κυβερνήσεων.

  Υπάρχουν και άλλα πολλά που τα ψάχνουν πολλοί, αλλά φίλε μου θα βγούν ώστε και κάποιοι να πάρουν τη δημοσιογραφικοί αποκλειστικότητα και την επιτυχία.

  Μην περιμένεις να τα μάθεις όλα και μάλιστα τσάμπα και άνευ κόπου σε ένα μπλογκ.

  Εδω θα είμαστε και θα τα πούμε."

  http://www.antinews.gr/?p=6244#comment-272773

 7. διερωτώμαι avatar
  διερωτώμαι 17/11/2010 00:57:31

  Παντού φασίστες, και τελικά όλοι τους δημοκράτες ή κομμουνιστές. Εν ολίγοις ιδεολογική και πολιτική χρεωκοπία...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.