#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/03/2008 03:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Σερβία ζητά τη διακυβέρνηση περιοχών του Β. Κοσόβου

Γράφει το http://greece-salonika.blogspot.com/ 

Η Σερβία πρότεινε να αναλάβει τη διακυβέρνηση των σερβικών περιοχών στο Κόσοβο, δήλωσαν διπλωματικές πηγές στην Πρίστινα, προσθέτοντας ωστόσο, ότι το σχέδιο απορρίφθηκε διότι θα αποτελούσε εκ των πραγμάτων διχοτόμηση του νέου κράτους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η πρόταση διατυπώθηκε από τον υπουργό της Σερβίας, αρμόδιο για το Κόσοβο, Σλόμπονταν Σάμαρτζιτς, αλλά απορρίφθηκε από την εκεί διοίκηση των Ηνωμένων Εθνών .Ο υπαρχηγός της αποστολής των Ηνωμένων Εθνών στο Κόσοβο UNMIK Λάρι Ρόσιν επιβεβαίωσε ότι ο Σάμαρτζιτς, με τον οποίο συναντήθηκε το Σαββατοκύριακο, του υπέβαλε ένα ντοκουμέντο «πλαίσιο διεξοδικής συνεργασίας μεταξύ Σερβίας και UNMIK», αλλά δεν αποκάλυψε το περιεχόμενό του. Αμέσως μετά-αν κάτι σημαίνει αυτό- ξέσπασαν τα επεισόδια. Αυτή η κίνηση του κ. Σάμαρτζιτς, πάντως, δείχνει και το προς τα που σκοπεύει να κινηθεί η Σερβική ηγεσία μετά την μονομερή απόσχιση του Κοσόβου. Θα αναζητήσει τρόπους να παραμείνει υπό το διοικητικό έλεγχό της η περιοχή του Β. Κοσόβου στην οποία οι Σέρβοι αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία. Τις επόμενες μέρες αναμένεται παρόμοια πρωτοβουλία και από τη Ρωσία στα πλαίσια του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. καραμπα avatar
  καραμπα 19/03/2008 03:35:06

  και το greece salonica ψωνίζει από το ίδιο μαγαζί ειδήσεων οπυ ψωνίζει και το αντιμπόγκ!

 2. καραμπα avatar
  καραμπα 19/03/2008 03:36:21

  ο χωρισμός θα γ΄'ινει σε βάθος 2-3 ετών. δήθεν μετά από σκληρό αγ΄λωνα, παζαάρι κλπ.

  οπότε ας το έχουν υπόψη τους αυτό όσοι προσφέρονται σαν θύματα σε αιματοχυσίες.

 3. "e-πολίτης" avatar
  "e-πολίτης" 19/03/2008 12:57:18

  Το greece salonica, τους τρεις μήνες που παρακολουθώ τα bloggs, καταγράφει ΠΡΩΤΟ απ' όλα τα μέσα, -όχι μόνο τα bloggs, αλλά και τα MME-, τις σχετικές με τα βόρεια σύνορά μας ειδήσεις. Αισθητικά (γραμματοσειρές, layout) υστερεί, γιατί γίνεται κραυγαλέα η προσπάθειά του να προσεχτεί, να προσελκύσει το μάτι, προφανώς λόγω της δικαιολογημένης αγωνίας που διακατέχει αυτούς που είναι ΚΟΛΛΗΤΑ στα Σκόπια και λίγο παραπέρα από το Κόσσοβο και την Θράκη. Αυτό, όμως, διορθώνεται με μια κίνηση, όταν το αντιληφθούν. Και, τέλος πάντων, οι ειδήσεις είναι το ζητούμενο, κι ας γράφονται, στην χειρότερη, ακόμα και σε ...greeklish.

 4. factorx avatar
  factorx 19/03/2008 13:18:18

  OK "e-πολίτη"

 5. Συνάδελφος avatar
  Συνάδελφος 19/03/2008 20:04:02

  Όχι μόνο ψωνίζουν από το ίδιο μαγαζί (προμηθευτή), αλλά είναι από τη λαϊκή, και μάλιστα αυτά που πουλάνε μετά τις 1.30, όταν κλείνει η λαϊκή και όσα είναι να σαπίσουν ως το απόγευμα ή ως την άλλη μέρα, πετιούνται εκεί στο οδόστρωμα να τα σκουπίσει ο δήμος!

  Ούτε για τη χωματερή, ήδη σε αποσύνθεση.

 6. φαντομάς ορίτζιναλ avatar
  φαντομάς ορίτζιναλ 19/03/2008 20:39:41

  και μόνο από τον αυτοπροσδιορισμό τους, "είμαστε μια ομάδα ανθρώπων, κοντά στις πηγές ενημέρωσης για όσα σχετίζονται με την περιοχή των βαλκανίων" , καταλαβαίνει κάποιος την ελαφρότητα (κι ηλιθιότητα) της κατάστασης

 7. φαντομάς ορίτζιναλ avatar
  φαντομάς ορίτζιναλ 19/03/2008 20:41:22

  δηλαδή φρηλάνσερ ή υποκλέπτουν το προϊόν για το οποίο πληρώνονται από τον εντολέα του?

 8. φαντομάς ορίτζιναλ avatar
  φαντομάς ορίτζιναλ 19/03/2008 20:44:12

  και μια ερώτηση...
  βολεύει τους εθνικά ανησυχούντες η γραφή της θεσσαλονίκης σαν σαλόνικα?
  αυτοί σε λόγο θα τη γράψουν και σολούν!

  είναι επικίνδυνη κατάσταση η ενασχόληση με εθνικά ζητήματα ΑΣΧΕΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΑ

 9. τριαλαρί λαρό avatar
  τριαλαρί λαρό 19/03/2008 20:53:28

  κι αν υπήρχε ένα selftest dna - ανίχνευσης εθνικών γονιδίων, θα μας προέκυπταν γονίδια από κόσοβο, από αζέρους, αμπχάζιους, ούνους κλπ κλπ

 10. Λουί Ντε Φινές avatar
  Λουί Ντε Φινές 20/03/2008 05:54:20

  βρε συ e-πολίτη,
  αν έβγαινε στο εμπόριο ένα selftest dna, με το οποίο θα προσδιορίζονταν η γεωγραφική προέλευση των γονιδίων σου

  [είναι η τελευταία επιστημονική ανακάλυψη - δημοσιευμένη μελέτη φέτος, όπου συναρτάται το γονίδιο με τον τόπο, ανάλογα με το ποιες χημικές ουσίες που υπήρχαν σε κάποιον τόπο σε περίσσεια και πέρασαν και στο dna, κυρίως μέσα από την τροφική αλυσίδα - είναι το πλαιό λαϊκό = ελλάς-φασολάς, ιταλός=μακαρονάς κλπ]


  και προέκυπτε πως η ποσοστιαία γεωγραφική (όχι εθνική) προέλευση των γονιδίων σου, προέρχεται από τον κάμπο της Πρίστινα... ή του Κούρνοβου ή της Τιμισοάρα....

  Τι θα έκανες στη συνέχεια;

  Πώς θα επηρέαζε αυτό την κατοπινή σου έκφραση δημόσιου λόγου;

 11. "e-πολίτης" avatar
  "e-πολίτης" 20/03/2008 17:00:19

  Δεν ξέρω από που βγάλατε το συμπέρασμα ότι πρεσβεύω φυλετικές ανωτερότητες. Προς ενημέρωσή σας, πιστεύω στο "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑς ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ". Προσοχή! Όχι της "ημετέρας".
  Πριν βγάλετε συμπεράσματα να διαβάζετε ΟΛΑ όσα έχει γράψει κάποιος και να μην το παίζετε έξυπνοι, βιαστικοί και φυγόπονοι όντες = εξυπνάκηδες. Για όλους εσάς υπάρχουν οι απαντήσεις που απαιτούνται στο http://www.blog.anti.gr/?p=1394#comment-6305. Και αναμένω στο πληκτρολόγιό μου.

  ΥΓ. Λουί, το ύφος μου στα κείμενα αυτα ΔΕΝ αφορούν εσένα, φίλε, γιατί είσαι ευγενής. Σ' ευχαριστώ, κι όλας, για την υπόδειξη. Ξέρεις, φαίνεται από μακριά ποιος προσπαθεί να βοηθήσει και ποιος είναι ΞΙΝΟΣ κομπλεξικός, ή κακεντρεχής. ΟΚ;

 12. ΝΙΜΙΤΣ avatar
  ΝΙΜΙΤΣ 21/03/2008 02:47:38

  όταν δεν αντέχει ο μύθος της φυλετικής συνέχειας, επιστρατεύεται ο μύθος της ελληνικής παιδείας

  (τώρα ποια είναι αυτή, άστα να πάνε... π.χ. η σπαρτιάτικη κληρονομιά, κλέψε αρκεί να μη σε πιάσουν, είναι ελληνική παιδεία, πας μη έλλην βάρβ... είναι ελληνική παιδεία)

  κι όσοι ντόπιοι αθηναίοι ή θεσσαλονικείς πάνε σήμερα στα αμερικάνικα κολλέγια τύπου ντηρή, όπου ακολουθείται πιστά το αμερικ΄σανικο σύστημα παιδείας, αυτοί είναι ή δεν είναι έλληνες;

 13. "e-πολίτης" avatar
  "e-πολίτης" 21/03/2008 04:32:40

  ΝΙΜΙΤΣ,
  εμείς ξέρουμε τι είμαστε. Εσύ ξέρεις τι είσαι; εκτός από βάρ-βαρ-ος, βέβαια, κομπλεξικός ανθέλληνας κι αμόρφωτος φυγόπονος, που κάνει μπαμ από μακριά. (Βάρβαρος = δεν μιλάει ελληνικά, αλλά κάτι ακατάλυπτα "βαρ" και "βαρ" ακούγεται να λέει: Νιμιτς! Οι επεξηγήσεις των "κομπλεξικός ανθέλληνας" κι "αμόρφωτος φυγόπονος" αύριο, με το καλό)

 14. ΝΙΜΙΤΣ avatar
  ΝΙΜΙΤΣ 21/03/2008 13:39:06

  Δεν απάντησες αν οι απόφοιτοι των αμερικάνικων, γενικά των ξένων σχολείων στην Ελλάδα, τύπου Deree, αν είναι ή όχι έλληνες, εφόσον δεν μετείχαν της ημετέρας (σημερινής) παιδείας.

  Εδώ ακόμα κι η Παπαρήγαινα ένα φεγγάρι εκεί το έστελνε. Μετείχε αμερικάνικης παιδείας.

 15. ΝΙΜΙΤΣ avatar
  ΝΙΜΙΤΣ 21/03/2008 13:41:05

  "ακατάλυπτα"... βάλε ΧΧΧΧ

  Στα ελληνικά γράφεται "ακατάληπτα" (Α+ΚΑΤΑ+ΛΑΜΒΑΝΩ)

  Στα ανθελληνικά γράφεται όπως το έγραψες.

 16. εγώ είμαι πάλι avatar
  εγώ είμαι πάλι 21/03/2008 15:12:44

  Πραγματικά πάντως,άσχετα με το αν αρέσουν ή όχι οι γραμματοσειρές και το layout του Greece-Salonika,αν παρατηρήσει κανείς τα δημοσιεύματά του απ΄το Δεκέμβριο και μετά θα εκπλαγεί με το νούμερο των "αποκαλύψεών"του, τα οποία και επιβεβαιώθηκαν απ΄τα μετέπειτα γεγονότα!
  Να εξηγήσω πως δε γνώριζα το συγκεκριμένο blog μέχρι πριν λίγες μέρες.Από σας το έμαθα και έψαξα στο αρχείο του για να δω τι ακριβώς συμβαίνει.
  Κάντε το ίδιο και θα καταλάβετε τι εννοώ.

 17. Λουδοβίκος των κατωγείων avatar
  Λουδοβίκος των κατωγείων 21/03/2008 16:06:27

  Έχει δίκαιο ο "εγώ είμαι πάλι".Το συγκεκριμένο blog είναι όντως αξιόπιστο όσων αφορά τις ειδήσεις που προβάλλει.Το θέμα αν είναι όμορφο ή όχι το layout είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου.
  Σε εμένα αρέσει όπως είναι.Τα έντονα χρώματα δεν είναι άσχημο θέαμα σε μια καλή οθόνη pc.

 18. Feyerabend avatar
  Feyerabend 22/03/2008 07:01:39

  Το καλύτερο μπλογκ του μήνα, είναι αυτό που δημοσίευσε τις φωτογραφίες από τη γυναίκα - στιγμιαίο λάθος γνωστού τραγουδιστή νεανικών σκιρτημάτων.

  Ε Γ Ρ Α Ψ Ε !!!!!!!

  ΣΕΙΣΜΟΣ 10 ΡΙΧΤΕΡ

  Δε γράφω τη διεύθυνση, βρεστο μόνος σου στο γκουκλ

  ΑΞΙΖΕΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.