07/10/2010 16:58
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Πελοπόννησος θα στείλει μήνυμα στον Παπανδρέου και τον Τατούλη

Σε λιγότερο από ένα μήνα, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες καλούμαστε να ψηφίσουμε τους νέους τοπικούς εκπροσώπους μας. Καλούμαστε να επιλέξουμε εκείνους που κατανοούν κι εκφράζουν τις σκέψεις, τις αγωνίες και τις ανάγκες μας από την τοπική αυτοδιοίκηση. Σκέψεις, αγωνίες και ανάγκες που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής και της καθημερινότητάς μας, στον τόπο μας.

Καλούμαστε να επιλέξουμε τους έμπειρους, τους γνώστες, τους χρήσιμους για τις τοπικές κοινωνίες. Εκείνους που διεκδικούν, δεν διεκπεραιώνουν απλά. Εκείνους που γνωρίζουν, δεν περιμένουν να μάθουν στη θητεία τους. Εκείνους που έχουν ίδια άποψη, δεν ασπάζονται αναντίρρητα γνώμες συμβούλων και περαστικών ειδημόνων. Εκείνους που νοιάζονται για τον τόπο τους πρώτα, κι όχι για την εκλογή τους με κάθε τρόπο και οποιαδήποτε βολική εκλογική ιδεολογία τους προκύψει.

Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν είναι απλά άλλη μία εκλογική διαδικασία. Εϊναι οι εκλογές του Καλλικράτη, που θα καθορίσουν έναν εντελώς νέο αυτοδιοικητικό χάρτη σε ολόκληρη τη χώρα. Και είναι εκλογές σε μία δυσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας, που απαιτεί ευθύνη και σοβαρότητα στην επιλογή του υποψηφίου που θα ψηφίσουμε.

Ο Δημήτρης Δράκος, δεν είναι καινούριος ούτε στη Μεσσηνία, ούτε στην Πελοπόννησο, ούτε στην Ελλάδα της Αυτοδιοίκησης. Έμπειρος αυτοδιοικητικός, πιστά αυτοδιοικητικός όλα τα χρόνια της πολιτικής του πορείας, με σταθερό πολιτικό στίγμα και ιδεολογία, έλαβε το χρίσμα από τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Και δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Άλλωστε, ο Δημήτρης Δράκος συγκεντρώνει συγκεκριμένα πολιτικά χαρακτηριστικά: καθαρός λόγος, καθαρή πορεία, καθαρό μήνυμα, καθαρό ενδιαφέρον, καθαρά αυτοδιοικητικός, είναι ένας πολιτικός με ξεκάθαρες πολιτικές αρχές, συνέπεια στην πολιτική του διαδρομή.

Ψηφίζοντας Δημήτρη Δράκο, η ψήφος πηγαίνει στη Νέα Δημοκρατία. Δεν πηγαίνει  ούτε στο ΛΑΟΣ, ούτε στο ΠΑΣΟΚ του Πέτρου Τατούλη.

Είναι ψήφος καθαρή, πολιτική, συγκεκριμένη. Είναι ψήφος που καταδικάζει τα οικονομικά μέτρα του ΠΑΣΟΚ που έχουν στεγνώσει τα ελληνικά νοικοκυριά και οδηγήσει σε απόγνωση ανθρώπους που χάνουν τις δουλειές, το μεροκάματο και τα μαγαζιά ή τις επιχειρήσεις τους. Η ψήφος στο Δημήτρη Δράκο είναι ψήφος που καταδικάζει έμπρακτα το Μνημόνιο που μας επέβαλλαν ο Γ. Παπανδρέου και οι “συνεργάτες ή εντολοδόχοι του” από το ΔΝΤ και την Τρόϊκα.

Είναι η μόνη επιλογή που δυναμώνει τη Νέα Δημοκρατία και δίνει στους Έλληνες και τις Ελληνίδες πραγματική Ελπίδα για μία Ελλάδα ισχυρή οικονομικά, πολιτικά, εθνικά.

Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές το πολιτικό μήνυμα είναι ένα και ενιαίο: διεκδικούμε το καλύτερο για τις γειτονιές, τις πόλεις, τα χωριά, την Πελοπόννησο. Επιλέγουμε τους άξιους, έμπειρους, συνεπείς πολιτικά και ιδεολογικά. Τιμούμε την επιλογή της παράταξης και του Προέδρου μας. Και αποφασίζουμε εμείς για το μέλλον της χώρας. Ένα μέλλον χωρίς Μνημόνιο, χωρίς διάλυση της οικονομίας, αλλά με ανάπτυξη, με ελπίδα και προοπτική.

Επιλέγουμε το Δημήτρη Δράκο και στέλνουμε μήνυμα στο ΠΑΣΟΚ και το Γιώργο Παπανδρέου, ξεκάθαρο και δυνατό ότι, δεν του επιτρέπουμε να καταστρέψει άλλο τη χώρα, τα σπίτια και τις επιχειρήσεις μας. Δεν του επιτρέπουμε να μηδενίζει τις συντάξεις, τους μισθούς και την αξιοπρέπειά μας. Δεν του επιτρέπουμε να σβήνει τα σχέδια και τα όνειρα των νέων αυτής της χώρας.

Επιλέγουμε Δημήτρη Δράκο για μια Δυνατή Πελοπόννησο. Με τη Νέα Δημοκρατία, για τη χώρα και το αύριο που αξίζουμε.

Μιλτιάδης Χρυσομάλλης

Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. καινός avatar
  καινός 07/10/2010 17:15:40

  Μα καλά, υπάρχει περίπτωση να βγει ο Τατούλης; Έστω και μια;

  Γιατί γίνεται τόσος ντόρος για το θέμα του Τατούλη; Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι καλά;

 2. apis22 avatar
  apis22 07/10/2010 17:40:49

  Γιατί γίνεται ντόρος για το θέμα Τατούλη;
  Γιατί υπάρχει κόσμος στα χωριά που περιμένει τον Τατούλη να του διορίσει τα παιδιά. Ξέρετε... όπως τα χρόνια της Αλλαγής.
  Θα κάαααααθονται και θα πληρώνονται.
  Κι επειδή το ξέρει αυτό το ΛΑΣΟΚ έχει βάλει τους βουλευτές του να γράφουν άρθρα για το έργο της Κυβέρνησης τον πρώτο χρόνο στην εξουσία!

  Για ρίξτε μια ματιά τι γράφει το ακόλουθο άρθρο της βουλευτίνας του ΛΑΣΟΚ:
  h**p://kyparissia-news.blogspot.com/2010/10/h-yparissia-news-blog.html

  • apis22 avatar
   apis22 @ apis22 07/10/2010 17:45:13

   Και για να μη τρελλαθούμε εντελώς ακολουθεί η απάντηση από τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας:
   h**p://kyparissia-news.blogspot.com/2010/10/blog-post_07.html

 3. loretta avatar
  loretta 07/10/2010 18:02:54

  xaxaxaxaxa καντε περα να περασει ο ξεχασμενος Μαοικος....σιγα βρε τατουλη....οταν αποφασισεις που στεκεσαι ....τοτε ισως εχεις ελπιδες....

 4. Y. avatar
  Y. 07/10/2010 18:36:30

  Καραμανλής σε συζήτησή του, “....δεν μπορείς να κυβερνήσεις στηριζόμενος στον Τατούλη που έχει απευθείας σύνδεση με τους Αμερικάνους....”

  • Σπιρος avatar
   Σπιρος @ Y. 07/10/2010 19:12:09

   ΠροΦητείες!
   http://katsikatarama.blogspot.com/2008/11/blog-post.html

   • Y. avatar
    Y. @ Σπιρος 07/10/2010 20:50:16

    Εκπληκτικό!!

 5. ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ 07/10/2010 20:25:35

  Στην Αρκαδία έχει πολύ μεγάλη δύναμη ο Τατούλης και η ΝΔ δεν πρέπει να τον υποτιμήσει. Η Πελοπόννησος είναι πολύ κρίσιμη περιφέρεια για τη ΝΔ και θα είναι κρίμα να χαθεί. Η προσπάθεια που πρέπει να γίνει είναι μεγάλη και στους 5 νομούς.

 6. Ορθολογιστής avatar
  Ορθολογιστής 07/10/2010 21:06:02

  Λόγια πολλά, λόγια πολλά, πού λέγονται ασκόπως.
  Κύριοι τό γνωρίζετε, ελάχιστους απασχολεί
  τό ποίος είναι βένετος καί ποιός κρυπτοπασόκος.

 7. perastikos avatar
  perastikos 08/10/2010 00:29:10

  Ο Τατούλης ειναι γερός μονο στην Αρκαδία. Παρ' ότι δεν ξερει να εκφραστεί καν εν τουτοις ειναι ψωνιο γιατί θεωρεί εαυτόν πολιτική προσωπικότητα! Οι ψήφοι του προέρχονται απο ηλικίες των 60 και ανω, κυρίως γερόντια. Και επειδή δεν υπάρχει κηδεια, μνημοσυνο, γαμος και πανηγυρι που να μην ειναι μέσα ο Τατούλης, βρίσκει εκει την ευκαιρία να δώσει στα όρθια την ιατρική σοφία του σε κάθε γερόντι που κάποιο πρόβλημα θα έχει! Ξερετε τι υποχρέωση αισθάνονται ολοι αυτοί? Δυστυχώς αυτό ειναι το ελλάντα.
  Πιστεύω οτι ευκολα-δύσκολα θα βγει ο Δράκος. Μπορεί να ειναι αγνωστος στον πολύ κόσμο αλλά ο ανθρωπος ειναι μια σπουδαία αυτοδιοικητικη προσωπικότητα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.