#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/08/2011 12:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Παναγία να κάνει το θαύμα τηςΑπ’ ότι μαθαίνουμε από το ... ανεξάρτητο ΑΠΕ ο πρωθυπουργός που πήγε στην Σκιάθο για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, χειροκροτήθηκε από τον κόσμο και πολλοί έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι.

Τι να πούμε, θα είναι κάποιοι από τους Έλληνες που είχε δει ο κ. Παπανδρέου και οι οποίοι του είχαν πει ότι είναι έτοιμοι να θυσιάσουν το μισθό τους αρκεί να σωθεί η πατρίδα.

Ή ακόμη καλύτερα, θα άκουσαν το διάγγελμά του ενόψει του εορτασμού όπου ο κ. Παπανδρέου είπε ότι «Οι κόποι του ελληνικού λαού σήμερα πιάνουν τόπο. Όχι μόνο θα αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες της κρίσης, αλλά δίνουμε και προοπτική, ελπίδα».

Τώρα να είναι η θερινή ευφορία, να είναι η Παναγιά που έκανε το θαύμα της, αλλά να τα βλέπει έτσι όμορφα κι ωραία ο πρωθυπουργός, αυτό ξεπερνά τη φαντασία όλων μας. Είπε κι άλλα εξωπραγματικά και μάλλον θα έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι για να του δώσουν κουράγιο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα σύγχυσης που έχει. «Γιορτάζουμε την Παναγία, την Κοίμηση της Θεοτόκου. Εδώ, στο νησί του Παπαδιαμάντη, που τιμά τα 100 χρόνια από τον θάνατό του. Εδώ, στη Μονή της Ευαγγελιστρίας, όπου - η ιστορία λέει - υφάνθηκε και υψώθηκε η πρώτη γαλανόλευκη σημαία για τον Απελευθερωτικό Αγώνα του Ελληνισμού, την Εθνική μας Παλιγγενεσία.
Εμπνεόμαστε, αντλούμε δύναμη από την ιστορία και την παράδοσή μας.
Και ξέρουμε ότι οι κόποι του Ελληνικού λαού σήμερα πιάνουν τόπο. Όχι μόνο θα αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες της κρίσης, αλλά δίνουμε και προοπτική, ελπίδα, δημιουργούμε τις βάσεις για μια κοινωνία δικαίου, για μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της αυτοπεποίθησης».

Δίνει προοπτική η κυβέρνηση Παπανδρέου, αυτό κι αν είναι θαύμα.

Και για να δείξει και πόσο διαβασμένος είναι, πέταξε και μια ατάκα από τον Παπαδιαμάντη: ’’αν βρισκόμαστε στενά ας κοιτάξουμε και γύρω μας’’. Έτσι και η διεθνής κρίση επιβεβαιώνει όλο και περισσότερο, ότι πρέπει να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές, ώστε η Ελλάδα να μπορεί να στέκεται γερά στα δικά της πόδια.
Αξιοποιώντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, τις ομορφιές του τόπου μας, την δημιουργικότητα του Έλληνα. Για ανάπτυξη που εγγυάται ελπίδα, δουλειές για την νέα γενιά και δικαιοσύνη για όλους.
Σε αυτήν την προσπάθεια είμαστε αφοσιωμένοι.
Είναι προσπάθεια όλων μας.
Μια διαρκής πορεία για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο.
Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, σε όλες τις Ελληνίδες».

Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε. Καλό είναι στις γιορτές να λέμε και καμιά υπερβολή παραπάνω, κουβέντες είναι τις παίρνει ο αέρας. Άλλωστε από λόγια του αέρα ο κ. Παπανδρέου έχει πει πολλά.

Όμως, εδώ τα πράγματα είναι σοβαρά και αν μη τι άλλο είναι αστείο να λέει ο πρωθυπουργός ότι πιάνουν τόπο οι θυσίες του λαού όταν ο λαός περνά τόσο δύσκολα. Και φυσικά είναι αστείο να λένε κάποιοι ότι χειροκροτούν τον πρωθυπουργό της καταστροφής. Εκτός κι αν πρόκειται για πληρωμένους οπαδούς και χειροκροτητές που δεν έχουν και πολλά να χάσουν.

 

Μπορεί επίσης κάποιος από τη συνοδεία του κ. Παπανδρέου να μας πεί αν έγινε κάτι και τι ακριβώς με λουόμενους στις Κουκουναριές;

Κατά τα λοιπά, η Παναγία να κάνει το θαύμα της.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. EPICOUROS avatar
  EPICOUROS 15/08/2011 12:24:30

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ.

 2. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 15/08/2011 12:26:50

  Με τόσο ποδήλατο και κανό ήταν αναπόφεκτη η ηλίαση.
  Γιατί διαφορετικά δεν δικαιολογείται τέτοια παραζάλη.

 3. Παρατηρητής avatar
  Παρατηρητής 15/08/2011 12:37:57

  Πού είσαι ρε Σουρή να του τα σούρεις ; Στη χώρα του σουρεαλισμού ο άνθρωπος που εξυμνεί τη παγκοσμιοποίηση και ονειρεύεται παγκόσμια κυβέρνηση, ο άνθρωπος που παρέδωσε τη χώρα στα υπερεθνικά όργανα και τους τραπεζίτες υποθηκεύοντας το μέλλον των επόμενων γενεών, αυτός ο ίδιος μιλάει για εθνική Παλιγγενεσία και Απελευθερωτικό Αγώνα των Ελλήνων και Παπαδιαμάντη.
  Κάτι σαν να βάζεις μουσική υπόκρουση των Doors σε διαφήμιση της Coca Cola και ακόμα χειρότερα.
  Αλλά αφού ο δείκτης ευφυίας αυτών που απευθύνεται και που τον ψήφισαν ανταγωνίζεται τον αντίστοιχο των ραδικιών και των βλύτων, τι περιμένετε να ακούσετε ; Α ρε μακαρίτη Pier Paolo πόσο δίκιο είχες όταν έλεγες ότι ο σαδομαζοχισμός είναι η σύγχρονη θρησκεία της μεταμοντέρνας κοινωνίας !

 4. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 15/08/2011 12:48:09

  Αφού είναι έτοιμος και να εκπληρώσει και το τάμα ,τώρα που πραγματοποιήθηκε το θαύμα και οι θυσίες έπιασαν τόπο... να πάει με κανό στην Παναγιά της Τήνου (πώς άλλοι περπατούν γονατιστοί..)

 5. Γιώργος Γκ. avatar
  Γιώργος Γκ. 15/08/2011 13:43:44

  Μάλλον τον βάρεσε ο ήλιος από το πολύ κανό που έκανε και ως συνήθως δεν καταλάβαινε τι έλεγε. Οσο γι'αυτούς που του έσφιγγαν το χέρι,εντάξει τους πιστέψαμε,ας μην ορκίζονται.Αλλωστε ποιός άλλος κοσμοαγάπητος "πρωθυπουργός" κάνει ποδήλατο σε κάποιο νησάκι και τον ακολουθεί μια Lexus
  γεμάτη από συνοδούς και μερικούς μοτοσυκλετιστές. Αυτό γίνεται για έναν και μοναδικό λόγο.Να μη πάει κάποιος να του σφίξει το χέρι και τον ρίξει από το ποδήλατο.
  ΟΥΣΤ!!!!!!

 6. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 15/08/2011 14:48:25

  Τώρα συγκρίνετε τι είπε ο Α.Σαμαράς και τι είπε ο ΓΑΠ: Ο ένας (Α.Σ), με λόγο μεστό και συναίσθημα προσπαθεί να δώσει ελπίδα , να μας σηκώσει , να μας θυμίσει ποιοί είμαστε, από που ερχόμαστε......Ο άλλος, με λόγο κενό , ξύλινο χωρίς συναίσθημα , λέγοντας τυπικές ,χιλιοειπωμένες και αδιάφορες επί της ουσίας κουβέντες, δείχνει πόσο μακριά βρίσκεται........

 7. η Dimi avatar
  η Dimi 15/08/2011 15:01:29

  Ο κατά δήλωσή του: "εκ πεποιθήσεως άθεος" και με τη φιλαρχία που τον διακρίνει, νομίζει ότι με στημένες "οn camera ευλάβειες”, σε εκκλησίες άδειες και το κερί αναμμένο εν μέσω λευκών λαμπάδων, θα υφαρπάξει και πάλι «ψήφους» από τους αθεράπευτα ευκολόπιστους Ελληνες.

  «Τάζει της Παναγιάς κερί, του διάβολου αντάρα» ~Λαϊκή Παροιμία

 8. Aφροδίτη avatar
  Aφροδίτη 15/08/2011 15:06:58

  Ως λαγός της παγκόσμιας διακυβέρνησης, κάνει ό, τι και ο λαγός του γνωστού ανέκδοτου. Λέει και καμιά μα......κία, για να περνάει η ώρα!
  Τουτέστιν, σταθερά στην κοσμάρα του!

 9. Βαλταδώρος avatar
  Βαλταδώρος 15/08/2011 15:47:56

  Αποκτά νέο νόημα η επιμονή του ΓΑΠ για νομιμοποίηση των μαλακών. Τεκέ το κανε το "Πέτρινο" του ΠΑΠ.

 10. giannis avatar
  giannis 15/08/2011 16:01:19

  Μακάρι να κάνει το θαύμα της η Παναγία να ξεπατωθεί και να πάει εκεί
  απ' όπου ήρθε, ο άνθρωπος είναι άχρηστος.

 11. Thimm avatar
  Thimm 15/08/2011 16:27:08

  Όταν θα πάρω
  1. Το υπόλοιπο ποσό της σύνταξης που περιμένω ενάμισι χρόνο....
  2. Από την εφορία την επιστροφή που μου χρωστάει.....
  Θα τους πάρω & τους 300, να τους πάω στο JUMBO, να τους αγοράσω από μια κούκλα, να παίζουνε τις κουμπάρες, μήπως και μας αφήσουνε ήσυχους...τα βοθρολύματα

 12. The Saint avatar
  The Saint 15/08/2011 16:31:23

  Κατ'αρχήν Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους τους (συνονόματους) Παναγιώτηδες, Παναγιώτες, Μαρίες, και όσους γενικώς γιορτάζουν σήμερα.

  Ασχετο. Είναι άξιο μνείας το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα κάποιος/οι εδώ ασχολούνται με το να ενημερώνουν με νέες ειδήσεις το blog, αντί να λιάζονται σε καμμιά παραλία... (Υπάρχει βέβαια πάντα το ενδεχόμενο να το κάνουν με netbook ΑΠΟ την παραλία...)

  Οσο γιά το τί είπε ο ΓΑΠ, νομίζω ότι αρκετή αξία του δίνουμε, είναι προβλέψιμος, ωσεί παρών (ως συνήθως), και ξεκάθαρα παραμυθατζής...

 13. maria avatar
  maria 15/08/2011 17:08:32

  με την μπατάνα πήγε στην εκκλησιά και απήγγειλε ποίηση ή την έβγαλε;

 14. Μιβήτας avatar
  Μιβήτας 15/08/2011 17:26:46

  Το να βρούν 5, 10, 20, 50 νοματαίους απ' όλη την Ελλάδα, και εν ανάγκη να τους περιφέρουν όπου εκδράμει ολοχρονίς ο Λαοπρόβλητος - Λαοσωτήρας Προθυπουργός μας, για να του σφίγγουν μπροστά στις κάμερες το βαρύ ροζιασμένο και αγκαθοτό στο δέρμα, απο τίς κακουχίες τής καθημερινής του βιοπάλης, χέρι είναι μια αναγκαιότητα...
  Στο υπό συζήτηση όμως "παλικάρι" που τολμά να βάζει στο στόμα του τον (Ππδ)... βέβαια λίγο δύσκολο μου πέφτει να διανοηθώ ότι μπορεί να διαβάσει (στην καθαρεύουσα μάλιστα), και πόσο μάλλον να μελετήσει έστω ένα από τα διηγήματα ή τα μυθιστορήματα, του Αγίου των Ελλ.γραμμάτων μας, που τον πέθαιναν καθημερινά πολιτικά αναστήματα και αξίες σαν αυτές που περιγράφει παρακάτω:
  ...Τα ερείπια τα πλάθουν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος. Οι Χαλασοχώρηδες.
  ..."αφ' οτου ηλευθερώθημεν των Τούρκων, αφ' οτου δηλαδή μετηλλάξαμεν τυράννους, τους οποίους δια των εκλογών φανταζόμεθα οτι αντικαθιστώμεν τάχα συχνότερον"...
  Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, Άπαντα - Εισαγωγή - λθ΄.
  Και αν βέβαια την "σκαμπουλάρει"(όπως συνεχώς τα καταφέρνει τελευταία)
  και πείσει εξαπατώντας το πανελλήνιο ότι καθημερινά "μελετά" και λίγο από (Ππδ), άντε τότε να ξεφύγει από τον εταιρο ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ (αλλά και ζόρικο στην κυριολεξία), που σε χρόνους Άτιμους, Ματωμένους,και Καταραμένους, έγραψε με τα λιγοστά γράμματα που έμαθε 34 χρόνων.
  ..."Εμείς σκοτωνόμασταν με τούς Τούρκους και οι πολιτικοί (Όλη η Κωλεττιάδα κάστα) τήραγαν τούς σκοπούς τους..."
  ..." Η Πατρίδα μας υπήρξε άτυχη. Με αυτούς τους πολιτικούς ως φαίνεται, δεν βρήκαμε φίλιωμα και προκοπή..."
  Τελειώνοντας, εύχομαι να τελειώσει τις διακοπές του και εφέτος "επιτυχώς".
  Ακριβώς όπως "ανεπιτυχώς" πράττουν συνειδητά όλοι οι μη διασυνδεδεμένοι και δικτυωμένοι με τα Ελληνικά υπόγεια πολιτικά πράγματα.-

 15. Μιβήτας avatar
  Μιβήτας 15/08/2011 17:38:05

  Αώο παραδρομή πρέπει να συμπληρώσω στο σχόλιο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ (Στρατηγού της Εθνικής Επανάστασης)
  Γιάννης Μακρυγάννης "Απομνημονεύματα"

 16. maria avatar
  maria 15/08/2011 17:53:03

  του έχουν βάλει τσιπ με κασέτα γι αυτό μιλάει τόσο όμορφα

 17. Enzo avatar
  Enzo 15/08/2011 18:00:33

  Αφού δεν γκρεμιστηκε η εκκλησία όταν μπήκε μέσα

  • juliet avatar
   juliet @ Enzo 15/08/2011 20:38:59

   Μάλλον αυτό φοβήθηκαν και έβαλαν τις σκαλωσιές!!

 18. ΚΩΣΤΑΣ avatar
  ΚΩΣΤΑΣ 15/08/2011 18:33:33

  ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ Μ ΑΥΤΟΝ TO TYΠΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ;;;;;ΜΗΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΦΩΝΑΖΕ ΡΥΘΜΙΚΑ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ;;;;ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.

 19. JTSANAS avatar
  JTSANAS 15/08/2011 18:53:26

  PRO HMERON SAS EGRAPSA OTI OUTE SE KSOKLISI THA PAEI , VLEPETE ADEIASAN THN EKKLHSIA GIA NA APEI O AYTOKRATORAS JEFRY , VEVAIA THN EIKONA APO MAKRIA MIN THN FILISI KAI KOLISI THYSKEYMA ( KATA DILOSI TOU "ATHEOS" ) , GNORIZEI KAPOIOS O THIASOS YPOURGIKO POU EMFANISTHIKE KAI EAN H' OLOI ME TO ELIKOPTERO , TI MAS AFISANE EDO TON JEFRY AMANATI GIA NA PIASOUME SOI NA MHN XASOUME TO SPORO . AN KAI EINAI AGIA HMERA SHMERA KAI DEN EPITREPONTAI KAKIES AS KANOUME MIA EYXH " PANAGIA MOU KANE TO THAVMA SOU PARTON APO EDO STEILETON NA SOSEI KAI ALLOUS ARKETA SE EMAS MAS TAKTOPOIHSE KALA TON EFXARISTOUME ". EKSO APO EDO RE POU ELEGE KAI O SYGXOREMENOS O GIANNOPOULOS ( HTHOPOIOS ) .

 20. Enzo avatar
  Enzo 15/08/2011 19:41:53

  Τα διάβαζε ο γαπ . Έτοιμα του τα είχαν.

 21. Vassilis avatar
  Vassilis 15/08/2011 20:06:17

  Γλύτωσε με μια απλή γιούχα το αμερικανάκι...

  http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/blog-post_7280.html

 22. μαρικα avatar
  μαρικα 16/08/2011 01:03:22

  Εμενα παλι ολα αυτα που λεει μου φαινοντε πολυ αξιοπουστα,προπαντος που ηξερε για τον Παπαδιαμαντη,πως δεν πνιγηκε που ειπε το ονομα Παπαδιαμαντη,
  μαλον θα τον βοηθησε το κερι που αναψε σε αδια εκκλησια.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ μαρικα 16/08/2011 12:20:11

   Γιατί, ξέρει ποιος είναι ο Παπαδιαμάντης? Και δεν λέτε φίλτατη κυρία Μαρίκα πάλι καλά που έβαλε το σωστό κερί στη σωστή θέση αυτή τη φορά? (Θυμάστε φαντάζομαι το ότι είχε βάλει τη λαμπάδα με το κυπελλάκι στο μανουάλι μια Μεγάλη Παρασκευή!)

 23. Στέργιος avatar
  Στέργιος 16/08/2011 09:10:25

  Όλο κακίες μού είστε...

  Αντί να πείτε ένα μπράβο Γιωργάκη που άναψες σωστά το κερί στο μανουάλι και δεν μπερδεύτηκες πάλι όπως τότε στον Επιτάφιο...

  Αντί να πείτε ένα μπράβο Γιωργάκη που αποστήθισες ολόκληρη πρόταση τού Παπαδιαμάντη (που πρέπει να ήταν κάποιος παπάς στη Σκιάθο, ε;) και την είπες χωρίς οτοκιού...

  ... αμέσως να στάξετε όλοι σας όξος και χολή εναντίον του.

 24. Στέργιος avatar
  Στέργιος 16/08/2011 09:18:05

  Κι αφού κάναμε την πλάκα μας, θέλω να υπογραμμίσω αυτό:

  Πέρα από το ότι το ΑΠΕ έχει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ όνομα για επίσημο κρατικό πρακτορείο (γιατί "Αθηναϊκό" και όχι "Ελληνικό" Πρακτορείο Ειδήσεων;), θέλω να υπενθυμίσω στους αναγνώστες τού antinews ότι υπήρχε για ένα διάστημα το ΜΠΕ, το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο δημιουργήθηκε για να προλάβουμε στη γωνία τους Σκοπιανούς.

  Με πρωτοβουλία τής κυβέρνησης του Μεγάλου Μακεδόνα Πρωθυπουργού Καραμανλή, το ΜΠΕ "συνενώθηκε" με το ΑΠΕ, έγινε ΑΠΕ-ΜΠΕ, και μετά, ΑΜΠΕ. Μήνες μετά, η σκυλιασμένη και κακιασμένη αθηναϊκή ελίτ των ΜΜΕ ανέγραφε ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ τον τίτλο ΑΠΕ και ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ τον τίτλο ΜΠΕ στα μικρόφωνα και στις πινακίδες της, και μάλιστα, το ΜΠΕ το ανέγραφε με γραμματοσειρά που είχε το μισό μέγεθος από ό,τι αυτή του ΑΠΕ.

  Τώρα από ό,τι βλέπω, η όποια αναφορά στο ΑΜΠΕ γίνεται νέτα-σκέτα ως ΑΠΕ.

  Για μια ακόμη φορά, σε επίπεδο συμβολισμών, διαπιστώνουμε ότι το ελληνικό κράτος έχει γραμμένη την ελληνική Μακεδονία στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Η απαξίωση είναι πια τόσο πλήρης, που δεν μπορούμε καν να μιλάμε για "αθηναϊκή αποικιοκρατία", αλλά για αθηναϊκή κατοχή.

 25. μαρικα avatar
  μαρικα 16/08/2011 22:51:15

  Στεργιος. Το κρατος των Αθηνων !!!!!!!!!!!!!!!!!Ναι TopGunz το θυμαμε χα,χα,χα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.