#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/04/2010 21:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ΟΝΝΕΔ χρειάζεται αγωνιστές και όχι παιδιά του κομματικού σωλήναΓιατί στηρίζουμε Κώστα Χατζή 

Θεωρούμε ότι η συνέντευξη των Κώστα Χατζή και Ανδρέα Παπαμιμίκου στους Αδέσμευτους Μπλόγκερς στους Αδέσμευτους Μπλόγκερς αποτυπώνει πεντακάθαρα το τι είναι ο ένας και τι είναι ο άλλος.

Αν δεν το κάνατε ήδη διαβάστε τις: http://www.antinews.gr/?p=40915 και εδώ http://www.antinews.gr/?p=40980

Κατά τη γνώμη μας από τις απαντήσεις, η πλάστιγγα βαρύνει στην πλευρά του Κώστα Χατζή, κυρίως επειδή παραδέχεται ότι η ΟΝΝΕΔ έχει γίνει παρέα σαλονιού αντί νεανικό αγωνιστικό κίνημα

Κώστας Χατζής: Η ΟΝΝΕΔ έχει όντως ξεχάσει τι θα πει δρόμος. Και έχει επιτρέψει σε περιθωριακές μειοψηφίες να θεωρούν μονοπώλιό τους το δρόμο και να αναγάγουν σε μέθοδο πολιτικής αντιπαράθεσης τη χρήση βίας.

Αντιθέτως ο Ανδρέας Παπαμιμίκος δείχνει να αγνοεί ή έστω να μην παραδέχεται την ανυπαρξία της ΟΝΝΕΔ στους δρόμους, στους κοινωνικούς αγώνες και σε όλα τα δρώμενα των τελευταίων ετών με τα συλλαλητήρια για το λαθρονομοσχέδιο κλπ:

Ανδρέας Παπαμιμίκος: Η ΟΝΝΕΔ γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει δρόμος και τι θα πει πεζοδρόμιο και τι θα πει κοινωνικοί αγώνες υπέρ των δίκαιων αιτημάτων της νέας γενιάς. Δεν έχουμε ξεχαστεί καθόλου, ούτε αποσυρθήκαμε ποτέ από το προσκήνιο των κοινωνικών αγώνων, αλλά είναι γεγονός ότι πρέπει να σπρώξουμε ακόμη πιο μέσα τη Νεολαία μας στην καρδιά της κοινωνίας και των προβλημάτων της νέας γενιάς.

Όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές οι εποχές έντονων κοινωνικών αναταράξεων που έρχονται απαιτούν μαχητές των δρόμων και όχι καρεκλοκένταυρος των σαλονιών και των κομματικών γραφείων.

Μια μακρά περίοδος αποπολιτικοποίησης της ΟΝΝΕΔ αλλά και γενικά της ελληνικής νεολαίας τελειώνει βίαια.  Η Νέα Μεταπολίτευση έρχεται να σαρώσει όλο το σαθρό σύστημα της καθεστωτικής «ψευδοαριστεράς» και της χαζοχαρούμενης ενοχικής «δεξιάς».

Η  «Ανώνυμος Εταιρεία Ηρώων Πολυτεχνείου», τα ρετάλια της καθεστωτικής κρατικοδίαιτης «αριστεράς» και οι συμπλεγματικοί κοσμοπολίτες «δεξιοί», όλοι συνέταιροι στην παρακμή, θα πάνε σπίτια τους.

Το πατριωτικό και κοινωνικό κίνημα  της Νέας Μεταπολίτευσης, με ηγέτη τον Αντώνη Σαμαρά,  απαιτεί ηγεσία της ΟΝΝΕΔ που θα σπάσει το απόστημα της ενδοπανεπιστημιακής διαπλοκής συνδικαλιστών φοιτητών – πανεπιστημιακών, θα γίνει πρωτοπορία στην συντριβή της πνευματικής αγκύλωσης, της πολιτικής ορθότητας των χώρων που θα έπρεπε να ‘ναι το θερμοκήπιο της εθνικής, κοινωνικής και πνευματικής αναγέννησης της χώρας και του λαού της. Θα ξαναφέρει τους νέους στην αληθινή πολιτική.

Στηρίζουμε λοιπόν Κώστα Χατζή γιατί οι καιροί απαιτούν νεολαίους μαχητές των δρόμων και όχι καρεκλοκένταυρος των σαλονιών και του κομματικού σωλήνα

ΣΧΟΛΙΑ

 1. laiki vasi avatar
  laiki vasi 17/04/2010 21:45:27

  ΗΓΕΤΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!

 2. Orestios avatar
  Orestios 17/04/2010 22:02:15

  Πόσα βατοπέδια είναι το ξεπούλημα γης από το ΠΑΣΟΚ?

 3. ΑΡΚΑΣ avatar
  ΑΡΚΑΣ 17/04/2010 22:33:30

  Μακ δεν είναι δεξιά η ιστοσελίδα, απλά αγαπάει την Ελλάδα.
  Φιλικά από τις καλυμένες Ευρώπες από την ηφαιστιακή στάχτη....

 4. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΝΝΕΔ ΣΕΡΡΩΝ avatar
  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΝΝΕΔ ΣΕΡΡΩΝ 18/04/2010 01:18:57

  Ύστερα από την ενέργεια των τελευταίων ωρών από το γραφείο του κ. Ανδρέα Παπαμιμίκου να ενημερώνει ψευδώς μέσω τηλεφώνου ( τηλεφώνημα με απόκρυψη ) ότι η ΟΝΝΕΔ ΣΕΡΡΩΝ κατόπιν της αποχώρησης του υποψήφιου προέδρου κ. Βασίλη Αξιώτη στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Παπαμιμίκου, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την ενέργεια αυτή.

  Δηλώνουμε ανοιχτά πως από την πρώτη στιγμή συνταχθήκαμε και συνεχίζουμε να στηρίζουμε την υποψηφιότητα του κ. Κώστα Χατζή τόσο η ΟΝΝΕΔ ΣΕΡΡΩΝ όσο και η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ.

  Οποιαδήποτε κίνηση παραπληροφόρησης των φίλων και των μελών της οργάνωσής μας είναι απαράδεκτη αηθής και καταδεικνύει τον πανικό που έχει κυριεύσει τον κ Ανδρέα Παπαμιμίκο

  ΟΝΝΕΔ ΣΕΡΡΩΝ
  ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ

 5. ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ avatar
  ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ 18/04/2010 01:24:02

  Το παιδί σου όπως το μάθεις" λέει η παροιμία και ως φαίνεται τα "Νεοδημοκρατόπουλα" αντιγράφουν κατά γράμμα όσα έγιναν από τους "πολιτικούς τους γονείς", κατά την εκλογή προέδρου της ΝΔ. Έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ Σαμαρά και Ντόρας και απόσυρση υποψηφιότητας από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, κατά την εκλογή προέδρου στη ΝΔ. Έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ Ανδρέα Παπαμιμίκου και Κώστα Χατζή και απόσυρση του Βασίλη Αξιώτη, τώρα κατά την εκλογή προέδρου στην ΟΝΝΕΔ.
  Πάντως, έστω κι έτσι, η ΟΝΝΕΔ γίνεται η πρώτη πολιτική νεολαία της χώρας, η οποία θα αναδείξει τον αρχηγό της από τη βάση, με μία πρωτοφανή διαδικασία, η οποία «στήθηκε» στα πρότυπα των εκλογών της 29ης Νοεμβρίου για τον πρόεδρο του κόμματος, με 207 εκλογικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα και on line σύστημα, το οποίο θα λειτουργήσει με 335 υπολογιστές. Η χωροθέτηση των εκλογικών τμημάτων υπήρξε το αντικείμενο σφοδρής αντιπαράθεσης μεταξύ του Παπαμιμίκου και του Χατζή την προηγούμενη εβδομάδα. Τελικώς, πάντως, επιτεύχθηκε συμβιβασμός, και η τελική απόφαση για τις κάλπες και το on line σύστημα ικανοποίησε και τις δύο πλευρές, καθώς διασφαλίζεται το αδιάβλητο της διαδικασίας και η γεωγραφική κάλυψη όλης της χώρας.

  Οι κάλπες ανοίγουν αύριο Κυριακή 18 Απριλίου το πρωί και θα κλείσουν αργά το απόγευμα. Οι εκλογές πλεόν θα κριθούν σε ένα γύρο, μετά την αποχώρηση του τρίτου υποψηφίου κ. Αξιώτη, την Πέμπτη. Ο κ. Αξιώτης ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί με επιστολή που έστειλε στον κ. Σαμαρά και στην οποία ανέφερε: «Λόγω της έκρυθμης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί μέσα στις τάξεις της νεολαίας το τελευταίο διάστημα και λόγω της πολωτικής και πιεστικής διαδικασίας που υφιστάμεθα θα ήθελα να διευκολύνω τη διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου ΟΝΝΕΔ. Θεωρώ ότι ένας επαναληπτικός γύρος εκλογών λόγω της παρουσίας τριών υποψηφίων θα δημιουργούσε πρόσθετο πρόβλημα στην ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας. Ως εκ τούτου θέτω την παραίτησή μου από τη διεκδίκηση της προεδρίας της ΟΝΝΕΔ στη διάθεσή σας και περιμένω την απόφασή σας». Εν συνεχεία συναντήθηκε με τον κ. Σαμαρά ο οποίος δεν τον απέτρεψε και έτσι έμεινε εκτός εκλογικής μάχης.

  Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να ευνοεί τον κ. Χατζή, ο οποίος προέρχεται από το στρατόπεδο Σαμαρά, στο οποίο ανήκει και ο κ. Αξιώτης.

  Ο αποσυρθείς ανέφερε στην κατακλείδα της δήλωσής του ότι η απόσυρσή του δεν γίνεται προς όφελος κανενός εκ των δύο υποψηφίων, ωστόσο χθες με ανακοίνωσή τους τα στελέχη της «Κίνησης Ανανέωσης» τάχθηκαν με τον κ. Χατζή.

  Ο κ. Παπαμιμίκος φέρεται να έχει την υποστήριξη της κ. Μπακογιάννη και στελεχών της "Καραμανλικής" πτέρυγας.

  Η απόφαση του κ. Αξιώτη στο παραπέντε των εκλογών να αποσύρει την υποψηφιότητά του ώστε να αποφευχθεί δεύτερος γύρος και συνεπώς ο κίνδυνος δημιουργίας εντάσεων, δημιούργησε εν τω μεταξύ νέα δεδομένα. Ο 25χρονος ΔΑΠίτης ανέφερε στην κατακλείδα της δήλωσής του ότι η απόσυρσή του δεν γίνεται προς όφελος κανενός εκ των δύο υποψηφίων, ωστόσο χθες με ανακοίνωσή τους τα στελέχη της «Κίνησης Ανανέωσης» τάχθηκαν με τον κ. Χατζή.

  Τόσο η πλευρά Παπαμιμίκου όσο και η πλευρά Χατζή πάντως εκφράζουν την άποψη ότι οι ψηφοφόροι του θα κατευθυνθούν υπέρ τους, με τους υποστηρικτές του πρώτου να υπενθυμίζουν ότι το προηγούμενο διάστημα ο κ. Αξιώτης σε ομιλίες του είχε διαφωνήσει πολιτικά με τον κ. Χατζή και είχε δηλώσει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Βασίλης Μιχαλολιάκος είχε δηλώσει δημόσια υποστήριξη στον κ. Χατζή.

  Την υποστήριξή τους στον κ. Παπαμιμίκο ανακοίνωσαν εν τω μεταξύ χθες ο Γιάννης Σμυρλής, πρώην πρόεδρος της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και o Κώστας Ιωάννου, ο οποίος είχε αποσύρει την αρχική υποψηφιότητά του στο συνέδριο δηλώνοντας στήριξη στον κ. Αξιώτη

 6. Γαλάζια Νεολαία avatar
  Γαλάζια Νεολαία 18/04/2010 01:25:32

  Η ήττα που έρχεται έχει κάνει τον Παπαμιμίκο να μηχανεύεται κάθε λογής
  προβοκάτσια μπας και σώσει κάτι από την παρτίδα. Μετά τις απειλές από
  τηλέφωνα με απόκρυψη και το κυνήγι «μαγισσών» στη Θεσσαλονίκη, ο
  πολυτάλαντος νους του Ανδρέα έχει θέσει σε εφαρμογή καινούρια κόλπα.

  Κάνουν τηλεφωνικές κινητοποιήσεις σε περιοχές που υπολείπονται σημαντικά του
  Χατζή ενημερώνοντας για αλλαγές στις εκλογικές κάλπες . μόνο που οι κάλπες
  που στέλνουν τους ψηφοφόρους . δεν υπάρχουν. Κάνουν κινητοποίηση από κάποια
  «δήθεν» γραμματεία της ΟΝΝΕΔ ζητώντας στήριξη για τον Παπαμιμίκο εκ μέρους
  κάποιου τοπικού βουλευτή . μόνο που ο βουλευτής δεν το ξέρει! Στέλνουν
  ψεύτικα email με το όνομα του Χατζή ή στελεχών του με δήθεν εκλογικές
  οδηγίες . χωρίς να κάνουν τον κόπο να ελέγξουν την οποιαδήποτε εγκυρότητα
  των όσων ισχυρίζονται.

  Οι προβοκάτσιες αυτές γίνονται υπό την πλήρη ανοχή ανθρώπων στο κόμμα που
  μάλιστα υποθάλπτουν τις ενέργειες αυτές. Ευτυχώς που το ποτάμι δεν γυρίζει
  πίσω και είναι αργά για τον εκλεκτό της διαπλοκής να πείσει έστω και έναν
  νέο. Ας προσέχουν όμως τα φυντάνια της διαφθοράς . γιατί όπου δεν πίπτει
  λόγος πίπτει η ράβδος του Αντώνη.

  Γαλάζια Νεολαία
  galazianeolaia@gmail.com

 7. ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΟΣ avatar
  ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΟΣ 18/04/2010 01:28:41

  ΩΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ BLOGERS ΔΗΛΩΝΩ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ TOY ΚΩΣΤΑ XATZH.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ,ΑΣ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ,ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΠΙΚΡΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΝΟΧΝΩΤΗ ΟΝΝΕΔ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ.ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.ΑΥΡΙΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΚΛΕΙΣΤΗ,ΜΟΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΟΝΝΕΔ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ.ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ.

 8. anonymous avatar
  anonymous 18/04/2010 01:29:13

  Τα parapolitika.gr, το επίσημο site στήριξης της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ανδρέα Παπαμιμίκου από την Κυριακή 11.4 (στις 19.26) έφτιαχνε το κλίμα για την προβοκάτσια, που θα την κρίνει η Δικαιοσύνη:  http://parapolitika.gr/el/πολιτική/στήνουν-σκηνικό-νοθείας-στην-οννεδ  γράφοντας ότι περιμένουν να πέσει το σύστημα και ότι εκεί θα γίνουν «μαγειρέματα».  Την Τετάρτη 14.4 (09.56) συνεχίζουν γράφοντας και πάλι ότι οι επιτελείς της Ρηγίλλης στήνουν σκηνικό νοθείας και ότι «αυτό που σκέφτονται είναι να ρίξουν το σύστημα»:  http://parapolitika.gr/el/πολιτική/ετοιμάζονται-να-ρίξουν-το-σύστημα-στην-οννεδ  Και φτάνουμε στο Σάββατο 17.4, όπου στις 21.14 προαναγγέλλουν ότι «τα αίματα βράζουν ήδη και κατάρρευση του ηλεκτρονικού συστήματος διασύνδεσης θα πυροδοτήσει σειρά ενστάσεων για διπλοψηφίες και θα αφήσει υπόνοιες για το τελικό αποτέλεσμα»:  http://www.parapolitika.gr/el/πολιτική/το-ντέρμπυ-της-οννεδ-και-τα-διαδικαστικά  Στις 22.38 του Σαββάτου 17.4 υλοποιούν επιτέλους την προβοκάτσια τους και «αποκαλύπτουν» ένα απίθανο και ανύπαρκτο e-mail:  http://www.parapolitika.gr/el/πολιτική/το-mail-που-αποκαλύπτει-στο-σχέδιο-νοθείας-χατζή  Η ήττα που έρχεται τους οδηγεί σε κάθε λογής προβοκάτσιες μπας και σώσουν κάτι (δηλαδή μόνο τα προσχήματα, γιατί τίποτα άλλο δε σώζεται).  Τώρα εκτός από την τεράστια νίκη Σαμαρά κόντρα στο μηχανισμό της Μπακογιάννη, τους έρχεται κατακέφαλα και η νίκη Χατζή.  Ό,τι και να κάνουν, ό,τι και να στήσουν το ποτάμι πίσω δεν γυρνά.  Είτε τηλεφωνικές προβοκάτσιες, με υβριστικά τηλεφωνήματα στήσουν, είτε αντικινητοποίηση για την ψηφοφορία κάνουν, είτε απειλήσουν και εκβιάσουν, είτε πετάξουν τόνους λάσπης, ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Ο Χατζής είναι ο επόμενος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.  Οι φίλοι του Κώστα Χατζή δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτό το δρόμο της παρακμής και της μιζέριας τους.  Αύριο ψηφίζουμε τον Κώστα Χατζή για να πάμε την ΟΝΝΕΔ πιο ψηλά.

 9. Ελεος avatar
  Ελεος 18/04/2010 08:28:12

  Εχοντας χάσει επαφή με την ΟΝΝΕΔ καιρό τώρα (ήμουν ενεργό μέλος την περίοδο 74-77) έχω την αίσθηση ότι ο Κώστας Χατζης είναι περισσότερο στα... κιλά μου

  Καλή επιτυχία!

 10. ΓΑΝΤΙ avatar
  ΓΑΝΤΙ 18/04/2010 15:17:43

  Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ . ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΟΝΝΕΔ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΙΓΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΕΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ . Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΟΝΝΕΔ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ .
  ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΔΑΠΙΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.