18/11/2009 14:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Ντόρα προαναγγέλλει κι άλλες επιτήδειες δημοσκοπήσεις

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της κ. Μπακογιάννη στη Θεσσαλία, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ χθες το μεσημέρι, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του σταθμού Γιάννη Κολλάτο για το "πως σχολιάζει τις δημοσκοπήσεις που την φέρνουν πίσω". Η απάντησή της ήταν "έχετε πολλά να δείτε ακόμα από τις δημοσκοπήσεις και μεγάλες αλλαγές", αφήνοντας ξεκάθαρο υπονοούμενο πως θα εμφανιστούν δημοσκοπήσεις που θα της δίνουν προβάδισμα.

 

Επίσης αρχίζει και γίνεται γνωστό στη Λάρισα πως η γραμμή Σουφλιά στο σύστημά του είναι στήριξη στη Ντόρα, τις τελευταίες ημέρες, όπως κάνουν δηλαδή πάντα. Ο ίδιος δεν θα κάνει πάντως επίσημη δήλωση.

 Φίλος από την Λάρισα

ΣΧΟΛΙΑ

 1. οξεία γωνία avatar
  οξεία γωνία 18/11/2009 17:45:09

  Όλα αυτά τα γραφικά τσιράκια της κυρίας Μητσοτάκη πως εξηγουν το ότι ακόμα και στη σημερινή μούφα δημοσκόπηση του Φαναρα ο Αντώνης Σαμαράς είναι 16 μονάδες μπροστά απ την ”καλή” τους στο σύνολο των ερωτηθέντων.
  16 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.
  ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 16 ΜΟΝΑΔΕΣ.
  ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΑΡΧΗΓΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ.
  Που είναι η περιβόητη διείσδυση της αυτοκράτειρας Θεοδώρας στο μεσαίο χώρο, που είναι, υποτίθεται, το βασικό της συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του Αντώνη;
  Κούφια λόγια και κενοφανείς θεωρίες που έχουν όση αξία είχαν και οι προεκλογικές υποσχέσεις του γιού της κυρίας τσάντ.

  • Blimblomblim avatar
   Blimblomblim @ οξεία γωνία 18/11/2009 18:16:25

   Ααα, την έχουν έτοιμη την απάντηση. Σου λέει, οι Πασόκοι θέλουν Σαμαρά επειδή θα είναι πιο εύκολος αντίπαλος, όπως οι Νεοδημοκράτες προτιμούσαν "Γιωργάκη" το 2007, ως πιο εύκολο αντίπαλο.

   Αυτό είναι βλακώδες επιχείρημα.

   Πρώτον: δεν προκύπτει από πουθενά αυτό. Αντιθέτως, η ακαταλληλότητα ΓΑΠ ήταν παροιμιώδης. Γενικά, ο ΓΑΠ θεωρούνταν το "δυνατό χαρτί" του Καραμανλή, μέχρι τη ΔΕΘ του 2008.

   Δεύτερον: τα ερωτήματα δεν είναι μόνον "ποιον επιθυμείτε", αλλά και "ποιον θεωρείτε καταλληλότερο". Με τη συκοφαντική λογική τους, θα έπρεπε ο Σαμαράς να προηγείται στο "ποιον επιθυμείτε", αλλά να υστερεί στο "ποιον θεωρείτε καταλληλότερο". Ο Σαμαράς όμως προηγείται και στα δύο ερωτήματα και μάλιστα με παρόμοια ποσοστά.

   Τρίτον: Κανένας δεν μιλάει για την τρομακτική υστέρηση της Ντόρας στο "ποιον θεωρείτε καταλληλότερο".

   Συνεπώς, η διεισδυτικότητα Σαμαρά στα άλλα κόμματα είναι δεδομένη.

   Επειδή αμέσως τα ντοράκια στα κανάλια έπισαν να λένε - χωρίς καμία απολύτως βάση - ότι τάχα τον προτιμούν σαν "ευκολότερο αντίπαλο" το Σαμαρά, η μεγάλη διεισδυτικότητα Σαμαρά στα άλλα κόμματα δεν έχει αναδειχθεί όσο χρειάζεται από τους υποστηρικτές του.

   Πρόκειται για μεγάλη παράλειψη του επιτελείου Σαμαρά και πρέπει να αλλάξουν τακτική αμέσως, με τα καινούργια ευρήματα, που συνεχώς διευρύνουν την εξω-νεοδημοκρατική απήχησή του. Να αναδειχθεί η επιρροή του, αυτό το μεγάλο, τεράστιο πλεονέκτημα, που θα κάμψει τον κάθε "κομματικό" Νεοδημοκράτη.

   Η Ντόρα φυσικά καταφεύγει στην πολιτική απάτη για μια ακόμη φορά, κάνοντας το άσπρο-μαύρο, αλλά πρέπει να τους ξεσκεπάσουμε.

   • B.K.Σ. avatar
    B.K.Σ. @ Blimblomblim 19/11/2009 00:17:21

    Την τελευταία εβδομάδα πρέπει ακριβώς αυτή να αναδείξει! την εξω-νεοδημοκρατική απήχησή του! Μάλλιασε η γλώσσα ημών των μη νεοδημοκρατών να το επισημαίνουμε εδώ μέσα μετά τις 4 Οκτώβρη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.