#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/12/2010 17:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Ντόρα μοιράζει κινητά !!!Διαβάζουμε στο ΕΘΝΟΣ: «Σινιέ κινητό και μειωμένο πάγιο εξασφαλίζει στα νέα μέλη της η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη».

Θα ακολουθήσουν μεγάλες προσφορές, cd, dvd  με όλες τις στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου για κάθε μέλος που θα φέρνει ένα ακόμη σύμμαχο. Όποιος φέρνει 2 θα παίρνει τζάμπα τον αυθεντικό τσελεμεντέ. Με 3 νέες εγγραφές, το μέλος κερδίζει τριήμερο με πρωινό και ιαματικά λουτρά στην Αιδηψό. Στα 4 μέλη σου λένε βρες έναν ακόμη για να είσαι υποψήφιος βουλευτής.Βαθμιαία λοιπόν το κάθε μέλος θα ανεβαίνει τα σκαλιά της ιεραρχίας βάσει των «συμμάχων» που προσφέρει. Αποκλείονται όσοι φέρουν 29, ή 11, ή 2009, ως δάκτυλοι του Σαμαρά.

Επίσης στα νέα μέλη προσφέρονται δίμηνα σεμινάρια εκμάθησης Badminton στην προνομιακή τιμή των 2911 ευρώ, με δώρο 10 ώρες μαθημάτων πεντοζάλης σε σχολή χορού. Οι έχοντες έφεση θα λάβουν και 5 κιλά ρακί για να πάνε τα φαρμάκια κάτω.

Είπα φαρμάκια και θυμήθηκα ότι σύμφωνα με σχετικά τηλεγραφήματα των ειδησεογραφικών πρακτορείων, μέχρι και χθες το απόγευμα, ο Τούρκος πρωθυπουργός ήταν πρώτος (!) στη λίστα των υποψηφίων για τον τίτλο της «προσωπικότητας της χρονιάς», που παραδοσιακά απονέμει το περιοδικό «Time», παραχωρώντας το πρωτοσέλιδό του στον νικητή.

Ο Ταγίπ Ερντογάν προηγείται οριακά του ιδρυτή του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ, ενώ ακολουθούν, η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga, η Σάρα Πέιλιν, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο Αμερικανός άνεργος και οι μεταλλωρύχοι της Χιλής.Δηλαδή ο Γιώργος 79ος στους 100 στοχαστές και ο Ταγίπ πρώτος στο Time; Και πες ότι κάτι έχουν με τον Γιώργο.  Η Θεοδώρα, ο Θεόδωρος, ο Μετροκωνσταντίνου, ο Δρούτσας, ο Μπουτάρης, ο Αδωνις πως γίνεται να περνούν απαρατήρητοι; Ο ανθελληνισμός σας κύριοι του Time αποκαλύφθηκε.

Ά-Time διεθνή τύπε, πόσα μνημόνια να υπογράψουμε για να γίνουμε φίρμες;

Πότε θα καλύψουμε  τις ψυχικές μας ανάγκες  για αναγνώριση του κοσμοπολίτικου επαρχιωτισμού μας;

Η τελευταία εφημερίδα πάντως που έδινε κινητά έκλεισε.

Εντελώς συμπτωματικά ανήκε σε φίλο της Αγίας Οικογενείας

Πότε επιτέλους η ΝΔ σκέφτεται να καταγγείλει αυτή την γραφική φιγούρα που καλείται πρόεδρος της ΓΣΕΕ;

Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. man8os avatar
  man8os 05/12/2010 17:53:37

  Αυτο για τη ΔΥΣΗ ηταν το καλυτερο.
  Να σε ρωτησω, για τα μικρα παιδακια τι προβλεπεται?
  Επισης εμεινα με την απορια για τους ηλικιομενους θα τους πληρωνει ημερισια φροντιδα για να την ψηφισουν?

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ man8os 05/12/2010 18:11:46

   Πόσο ηλικιωμένοι? να προλαβαίνουν τις επόμενες εκλογές

   • Αφροδίτη avatar
    Αφροδίτη @ Μικρός Οδυσσέας 05/12/2010 20:14:30

    Τουλάχιστον ένας, αλλά λέων. Για να προλάβει να δει τον Αντώνη πρωθυπουργό και να προκάνει να εξομολογηθεί.

 2. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 05/12/2010 18:04:43

  Δώρο φουρνάκια και αποχυμωτές στα νέα μέλη. Άμα φέρεις όλη την οικογένεια κληρώνει τοστιέρα!

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 05/12/2010 18:10:34

   Που ψήνει και χταπόδια?

 3. Γ.Τ. avatar
  Γ.Τ. 05/12/2010 18:13:37

  Τα κινητα siemens ειναι?

 4. Γ.Τ. avatar
  Γ.Τ. 05/12/2010 18:13:37

  Τα κινητα siemens ειναι?

 5. ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ avatar
  ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ 05/12/2010 18:59:40

  Σε λίγο για να πας σε κόμματα θα δίνουν DVD και άλλες προσφορές.

 6. bromoskylo avatar
  bromoskylo 05/12/2010 19:04:24

  Οι αξίες των μελών του ΔΗΣΥ ταυτίζονται με τις αξίες της αρχηγού

 7. usound avatar
  usound 05/12/2010 19:15:39

  Ο Γιώργαρος αποτελούσε τον τελευταίο αρχηγό τής φυλής των Πασόκων, ήτις ηκολούθησε την παρακάτω ιστορική πορεία:
  Οι Νεάντερνταλ εξηφανίσθησαν πριν κάτι εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια,λένε οι ειδικοί. Πιθανότατη αιτία ο αλληλοσπαραγμός τους, γνωστής ούσης τής κανιβαλικής τους διαθέσεως. Το ανθρώπινο είδος συνέχισε την πορεία του ως homo sapiens πλέον, και για κάθε μεταβολή τής συμπεριφοράς του απητούντο αιώνες.
  Οι pasocus zivagus αποτελούσαν σπάνια ποικιλία τού ανθρωπίνου είδους που αριθμούσε περί τα 10 εκατομμύρια μέλη. Ξεχώριζε από τις άλλες πολυπληθέστερες κατηγορίες λόγω της ταχύτατης αλλαγής ιδιοτήτων και συμπεριφοράς. Ενώ,ως προείπομεν, οι λοιπές κατηγορίες τού homo sapiens μεταλλάσσονταν βραδύτατα, η ποικιλία αύτη ανέπτυσσε -συγκριτικά με τις άλλες- ταχύτητες μετεξελίξεως που προσέγγιζαν αυτές τού φωτός.
  Ως προκύπτει από τις αρχαιολογικές μελέτες,η ανωτέρω ποικιλία πρέπει να πρωτοεμφανίσθηκε στην Νοτιοανατολική Ευρώπη περί τα μέσα της δεκαετίας τού 1970.Ενεφάνιζε ηυξημένη τριχοφυΐα στην περιοχή των παρειών και τού άνω χείλους.Ενεδύετο πουλόβερ με ρεβέρ ως καθημερινό ένδυμα, το οποίο δεν απεχωρίζετο ακόμη και σε επισήμους εκδηλώσεις.Εκινείτο καθ’ ομάδας και σύχναζε σε καταστήματα,τα οποία ονόμασε τοπικές,όπου και κατηράτο εν ομοφωνία την σκρόφα κοινωνία και τας παραφυάδας της.
  Το είδος τούτο αναπαρήγετο με ρυθμόν ιλιγγιώδη,σε αντίθεση με την υπογεννητικότητα των άλλων ειδών τής περιοχής.Σε τρία χρόνια κατώρθωσε να αναπτύξει δυναμική αρχηγική,παρασύροντας και τα ασθενέστερα μέλη των λοιπών πληθυσμών.Σ’ αυτό το διάστημα,όμως,δεν παρουσίασε ουσιώδη μεταβολή των εξωτερικών χαρακτηριστικών του.Και τας τρίχας δεν εξούρισε και το πουλόβερ δεν διεζεύχθη.Αντιθέτως,οι ιδιότητες αυτές μετεδόθησαν αστραπιαία και σε μεγάλο τμήμα των άλλων ειδών.
  Ήτο λοιπόν θέμα χρόνου να επικρατήσει,πράγμα που συνέβη μετά τετραετία.Τα πλέον τριχοφυή άτομα εξ αυτών σχημάτισαν κυβέρνηση διανομής τού κρυμμένου πλούτου τής περιοχής,ως έλεγον,στα χειμαζόμενα μέλη τού οικοσυστήματος.Τα τελευταία ζητωκραύγαζαν για την απρόσμενη τύχη τους ,σιχτίριζαν δε τις προηγούμενες κυβερνήσεις που συνεκέντρωναν τον θησαυρό στας χείρας ολίγων πλουτοκρατών,τον οποίον οι νέοι κυβερνήτες διένειμον, ως προέκυπτε εκ των συμφραζομένων. Ταυτοχρόνως, εκατομμύρια πληθυσμού εγκατέλειψαν την προηγούμενη κοπιώδη εργασία τους και ανεπαύθησαν σε δημόσια ευρύκωλα καθίσματα.
  Ο πληθυσμός ευημερούσε,αποτέλεσμα δε τούτου ήτο η προοδευτική απόπτωσις των τριχών,η αντικατάσταση των πουλόβερ με λαιμοδέτες, των τρακτέρ με Μερσεντές, των τσουραπίων με ζαρτιέρας, των ποδηλάτων με τζιπς,της φασολάδας με σούσι και της αληθείας με το «μούσι».Οι κρυμμένες αποθήκες με τα αγαθά της πλουτοκρατίας εφαίνοντο ανεξάντλητες.
  Παραλλήλως,όμως, οι κυβερνώντες,και εν αγνοία τού ξαπλωμένου πλήθους,συνήπταν συμφωνίες με Βόρειους λαούς για μεταφορά αγαθών προς τα Νότια με υπόσχεσιν έντοκης αποπληρωμής. Βεβαίως τούτο δεν εκοινωνείτο στο πλήθος,το οποίο ακόμη ενανουρίζετο με την παραμυθίαν της δικαιώσεως των αγώνων του.
  Προϊόντος του χρόνου,όλα τα μέλη τού οικοσυστήματος απέκτησαν παρομοίους ιδιότητας,ανέπτυξαν δε και νεωτέρας.Ούτως ειπείν, η θερμιδική κατανάλωσις ηυξήθη, οι γλουτοί επλατύνθησαν,οι κοιλίαι διογκώθηκαν, και τα κάτω άκρα εξησθένησαν τοσούτον ώστε δια την μετακίνησίν των ιδιοκτητών τους μέχρι τού περιπτέρου να συνεπικουρούνται υπό ασθενοφόρου.
  Η τοιαύτη, όμως, περίοδος δεν διήρκεσε πολύ. Περί τας τρεις δεκαετίας, ως ισχυρίζονται οι αρχαιολόγοι. Και τούτο διότι οι Βόρειοι πληθυσμοί , οι αποκαλούμενοι και σιτιστές, αντελήφθησαν πως οι συμφωνίες αποπληρωμής δεν επρόκειτο να τηρηθούν και ήρχισαν να κλείνουν τη στρόφιγγα. Ο εγχώριος πληθυσμός έδει να απωλέσει κιλά, να ανοίξει νέας οπάς στο δίμετρο ζωνάρι και να μετακινείται μαζικώς κι ουχί ατομικώς. Τούτο δημιούργησε οργήν, θυμόν , εξέγερσιν και εντυπωσιακήν παλινδρόμηση των εξωτερικών χαρακτηριστικών του σε αυτά της δεκαετίας τού ’70. Περί τα τέλη της δεκαετίας του 2020 το είδος pasocus εξηφανίσθη μυστηριωδώς . Πιθανολογείται ως αιτία η ανάπτυξη ιλιγγιώδους πρασίνης υπερβλαστήσεως μπιρμπιλίων στην περιοχή με αποτέλεσμα την μετακίνησιν τού σαρκοφάγου είδους σε άλλες περιοχές , την διασπορά του και τον τελικό αφανισμό του.

 8. Σπύρος avatar
  Σπύρος 05/12/2010 19:29:30

  Το νέο σύνθημα τού ΔΗ.ΣΥ..''Μαζί τά πήραμε τά Κινητά''...Κατά τό ''Μαζί τά φάγαμε΄΄..

 9. kiki avatar
  kiki 05/12/2010 19:36:03

  Καλε Οδυσσεα, αμα παω στο κομμα θα με δωκουν, μια καλη συνδεση στο Ιντερνετ , γιατι αυτη εδω μου χαλαει συνεχεια ,και μου διαλυει ολα τα προγραμματα.
  Για ρωτα σε παρακαλω, να θυσιαστω , για το Σαιτ , εσυ που ξερεις.
  Επισης μια και ειμαι και ηλικιωμενη, να με δωκουν και ενεσεις Νοβοκαινης , τοτε επι Τσαουσεσκου, να μπορω να πηγαινω να ψηφισω.
  Αν σκεφτω κατι αλλο, θα σου γραψω.

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ kiki 05/12/2010 21:36:25

   Κυκλοφορούν φήμες ότι στους ηλικιωμένους θα δίνουν το μυστικό του Επιτίμου για να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά.

 10. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 05/12/2010 19:40:42

  'Πότε θα καλύψουμε τις ψυχικές μας ανάγκες για αναγνώριση του κοσμοπολίτικου επαρχιωτισμού μας;'

  Όλα τα λεφτά η ερώτηση Μικρέ Οδυσσέα!

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ Επώνυμος 05/12/2010 19:49:24

   καλησπέρα Επώνυμε, χαίρομαι που επισημαίνεις τη συγκεκριμένη ερώτηση, σιγά που θα σου ξέφευγε δλδ

  • skeptiki avatar
   skeptiki @ Επώνυμος 05/12/2010 20:02:15

   Και το Νόμπελ σε όποιον την απαντήσει .....

 11. anonymos avatar
  anonymos 05/12/2010 20:12:27

  Μουλείπει ένα i-pnone αν το δίνει το σκέφτομαι

 12. lampros avatar
  lampros 05/12/2010 20:33:25

  Στα 4 μέλη σου λένε βρες έναν ακόμη για να είσαι υποψήφιος βουλευτής.

  = =

  Άμα βρείς 10, γίνεσαι και επικρατείας...

 13. DARK-BLUE avatar
  DARK-BLUE 05/12/2010 20:41:07

  Μήπως ακούσατε αν εκτός από κινητό το κορίτσι δίνει κάνα οικοπεδάκι στην Πεντέλη, Εκάλη, Φιλοθέη ?

  • Αφροδίτη avatar
   Αφροδίτη @ DARK-BLUE 06/12/2010 00:17:39

   Για κάτι βοσκοτόπια στην Κρήτη, που ανήκουν στην ιδιοκτησία τους, ενδέχεται! Ίσως και για τον αγαπημένο μου Βόλο, κάτι μπορεί να γίνει. Για τα προάστια που ενδιαφέρεσαι, δεν υπάρχει τίποτα, εκτός και μας προκύψουν τίποτα ξαφνικοί "αποχαρακτηρισμοί" δασικών!

 14. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 05/12/2010 21:49:15

  στασιδια για τον παγκο εχω εχω...

  ΠΠ

 15. Y. avatar
  Y. 05/12/2010 22:20:04

  Στη Χρυσολορά κάτω από του Στρέφη, ανακάλυψα κλειστό γυράδικο με ακόμη ταμπέλα "Το στέκι της Ντόρας". Θα το πάρω αύριο με κάμερα, και θα το στείλω μέϊλ στο Φάκτορα.
  Πολύ πλάκα!

 16. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 05/12/2010 22:23:23

  Ιδεολογια Κινητου = Καρτελ

  ΠΠ

 17. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 06/12/2010 10:46:30

  Αν θέλετε να μιλάτε ελέυθερα...
  Αν θέλετε να μιλάτε δημοκρατικά...
  Αν θέλετε να στέλνετε δωρεάν μηνύματα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
  Ένα είναι το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας:

  The Νew DEAL (Democratic Alliance)

  Για να μη χάνεις ευκαιρία
  Μπες κι εσύ στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

  Με κάθε υπογραφή συμβολαίου, δώρο μια συσκευή τηλεφώνου SIEMENS ενώ πέντε τυχεροί θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ουρουγουάη. Επίσης στους πρώτους 100 που θα υπογράψουν θα δοθεί ως δώρο το μυθιστόρημα: "Η ζωή και ο θάνατος του Καραβέλα".

  (Η προσφορά ισχύει μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων και της υπομονής μας)

 18. kackos avatar
  kackos 06/12/2010 16:37:49

  DORAPHONE!H νέα provider,...σημα καμπάνα!

 19. Ο ΛΑΙΚΟΣ avatar
  Ο ΛΑΙΚΟΣ 06/12/2010 21:26:21

  Στα βήματα του πατέρα της βαδίζει η Ντορα, αυτού του «αρχάγγελου της αποστασιας και του λαδωματος .
  Οι τακτικές απλώς έχουν γίνει πιο δόλιες και πιο ύπουλες.

 20. Ο ΑΝΤΙ-ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΣ avatar
  Ο ΑΝΤΙ-ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΣ 06/12/2010 21:35:08

  Ο Μητσοτάκης είχε το χάρισμα να εμφανίζει το μαύρο ως άσπρο με παγερή πειστικότητα.

  Η Ντόρα ακολουθεί την ίδια μέθοδο, αλλά στο πρόσωπό της ακτινοβολεί η παγερή λάμψη της υποκρισίας…

  Δεν μπορεί να ξεγελάσει έναν προσεκτικό παρατηρητή…
  Μα, τόσο κρετίνους περνάει η Ντόρα τους Έλληνες.

  Μην έχοντας επίγνωση των ορίων ξεπερνάει τα όρια της προσβολής της νοημοσύνης μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.