#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/04/2012 07:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Ντόρα επιστρέφει στη Νέα ΔημοκρατίαΡαγδαίες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό, αναμένεται να προκληθούν τις επόμενες ημέρες, σε περίπτωση που γίνουν πραγματικότητα αποκλειστικές πληροφορίες του antinews.

Σύμφωνα μ’ αυτές, η Ντόρα Μπακογιάννη επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία ανταποκρινόμενη στην πανστρατιά που κήρυξε ο Αντώνης Σαμαράς. Καταλαμβάνει μάλιστα την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, αν ο κ. Σαμαράς κατορθώσει να υπερνικήσει τις έντονες εσωκομματικές αντιδράσεις που αναμένεται να προκληθούν. Στην αντίθετη περίπτωση, η κ. Μπακογιάννη θα μπει στην τελευταία και τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας με αντάλλαγμα την τοποθέτησή της ως Επιτρόπου στην ΕΕ επί πρωθυπουργίας Σαμαρά.

Οι φήμες για την επιστροφή της κ. Μπακογιάννη υπήρχαν από καιρό, αλλά εντάθηκαν χθες αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιεχόμενο της σημερινής συνέντευξης του Α. Σαμαράς στην “Καθημερινή της Κυριακής” το οποίο επιβεβαιώνει εμμέσως πλην σαφώς όσα αποκαλύπτουμε σήμερα :

Ερώτηση: Απορώ ποιοί χωρούν στην «πανστρατιά» που κηρύξατε. Χωρούν μόνον όσοι αρχικώς καταψήφισαν το δεύτερο μνημόνιο; Ή θα μπορούσε να περιλαμβάνει και στελέχη που βρέθηκαν εκτός κόμματος σε προηγούμενη φάση και για άλλους λόγους;

Σαμαράς: Χωρούν όσοι συστρατευθούν στον αγώνα για αυτοδυναμία της παράταξης και βοηθήσουν σε αυτό. Κι αν προκάλεσαν κάποιοι τραύμα προηγουμένως και σήμερα θελήσουν να το θεραπεύσουν, κι αυτό είναι σημαντική βοήθεια

Ερώτηση: Συγκεκριμένα, η πρόσκληση απευθύνεται στην κυρία Μπακογιάννη; Άλλωστε, έχει υπερψηφίσει και τα δύο μνημόνια, όπως έπραξαν και οι κ.κ. Βορίδης και Γεωργιάδης, τους οποίους δεχθήκατε στη Ν.Δ.

Απάντηση: Μόλις σας απάντησα…

Χθες το απόγευμα, η Συγγρού επιχείρησε να διαψεύσει τις φήμες. Το Antinews όμως είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, στη Γλυφάδα, στο σπίτι του Κ. Μητσοτάκη, έγινε συνάντηση συμφιλίωσης μεταξύ του Επίτιμου και του Αντώνη Σαμαρά, όπου συμφωνήθηκε να επιστρέψει η Ντόρα στη Νέα Δημοκρατία

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ εγκάρδιο κλίμα. «Η παράταξη πάει ενωμένη στις εκλογές. Κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα», δήλωσε στο Antinews πρόσωπο που παραβρέθηκε στην συνάντηση.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. voter avatar
  voter 01/04/2012 07:19:14

  Καλή Πρωταπριλιά.

 2. xbab avatar
  xbab 01/04/2012 07:32:35

  Καλημέρα και καλό μήνα!

 3. Διογένης avatar
  Διογένης 01/04/2012 07:36:47

  Να τη χαίρονται. Ερώτηση, που δεν θα πάρει απάντηση: Έχει ο κατήφορος πάτο;

  Προσωπική μου γνώμη είναι ότι η Ντόρα θα διώξει περισσότερους ψηφοφόρους από όσους θα φέρει. Καταρχάς, ανατρέπει και τα τελευταία ερείσματα πίστης στο πρόσωπο του Σαμαρά. Στην κυβέρνηση Παπαδήμου (που ανέκοψε τη δημοσκοπική άνοδο), ο κόσμος έλεγε "δεν μας αρέσει που μπήκε στην κυβέρνηση η ΝΔ, αλλά τέλος πάντων, τουλάχιστον θα γίνουν εκλογές". Στο Μνημόνιο 2 ήρθε το δεύτερο μεγάλο σοκ και εκεί βλέπουμε τα αποτελέσματα στις δημοσκοπήσεις. Έχουν μείνει ακόμη όμως πολλοί στη ΝΔ που λένε "τέλος πάντων, αναγκάστηκε, εκβιάστηκε κλπ. ο Σαμαράς, τι να κάνουμε, ας τον στηρίξουμε μήπως και μπορέσει να κυβερνήσει". Αυτή η κουβέντα, για όσους τη λένε, προϋποθέτει πίστη στο πρόσωπο και στο ήθος του αρχηγού.

  Τι γίνεται τώρα με την επιστροφή της Ντόρας; Καταρχάς, υπάρχει μια έμμεση ταύτιση της ΝΔ και πάλι με τις πρακτικές και τις θέσεις του Μητσοτακαίικου. Από εκεί που λέγαμε ότι γλίτωσε η ΝΔ από αυτούς, τώρα βλέπουμε να είναι εφτάψυχοι και να μην είναι σε θέση να γλιτώσουμε από δαύτους. Ο κόσμος θα αισθανθεί ότι υπάρχει κάποιο αόρατο χέρι που κινεί τα νήματα και βάζει μπροστά ανθρώπους όπως τους Μητσοτάκηδες. Ακόμη και οι μη υποψιασμένοι θα το αισθανθούν αυτό.

  Έπειτα, ο Σαμαράς απογυμνώνεται από το ήθος που του πίστωναν μέχρι σήμερα οι τελευταίοι πιστοί του, το 22% των εκτιμήσεων εκλογικής επιρροής (όχι πρόθεση ψήφου) σε σχέση με το παλιό 30% και εμφανίζεται μακιβελλικός, που δεν διστάζει να κάνει ακόμη μία μεγαλόπρεπη στροφή στο βωμό του "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Κατάπιε ο κόσμος την κυβέρνηση Παπαδήμου, το Μνημόνιο 2, να καταπιεί και τους μισητούς Μητσοτάκηδες; Θα υπάρξουν πάρα πολλοί που δεν θα το καταπιούν.

  Τρίτο και κυριότερο. Ο κόσμος θα αντιληθεί - και χωρίς να ομολογηθεί - ότι πρόκειται για κίνηση πανικού, μπροστά στη δημοσκοπική κατάρρευση. Αυτή η αίσθηση αδυναμίας που βγάζει προς τα έξω η επιστράτευση των Μητσοτάκηδων κάνει τον Σαμαρά να φαίνεται πιο αδύναμος παρά πιο δυνατός. Και αυτό είναι κυρίως που θα του διώξει και άλλο κόσμο, περισσότερο από όσο θα του φέρει. Γιατί ο κόσμος πάει με όποιον δείχνει ισχυρός - και αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε να ψηφίσει τον Καραμανλή το 2009, επειδή έδειχνε παραιτημένος.

  Αλλά ούτε και οι πιστοί της Ντόρας, το 2% των δημοσκοπήσεων, θα βρεθούν τόσο εύκολα μέσα στο μαντρί και πάλι, για να στηρίξουν τη ΝΔ του Σαμαρά, έναν άνθρωπο που έχουν μάθει να μισούν. Ίσως ψηφίσουν Δράση ή Κουβέλη, που είναι αρκετά κοντά στις θέσεις της Ντόρας. Έχουν εκπαιδευτεί διαφορετικά και έχουν μια εντιμότητα μεγαλύτερη από τους ντορικούς που έγλειφαν τον νέο αρχηγό μετά το Νοέμβριο του 2009, πιστεύουν σε κάτι. Δεν θα γυρίσουν τόσο εύκολα στο μαντρί, διότι η επιστροφή της Ντόρας τους απογοητεύει κι αυτούς.

  Με λίγα λόγια, πρόκειται για μια ακόμη αυτοκτονική κίνηση, την τελευταία και χαριστική. Αν ο κόσμος είχε πραγματική εναλλακτική λύση (και όχι Καμμένο-Χρυσή Αυγή), η ΝΔ θα είχε ήδη διαλυθεί. Δεν υπάρχει και αυτό τη συγκρατεί κάπως, προς το παρόν, αλλά όχι για πολύ ακόμη. Έτσι κι αλλιώς, όλο το πολιτικό σύστημα θα σαρωθεί μετά τις εκλογές και την οριστική πτώχευση της χώρας και των πολιτών της.

 4. spiros avatar
  spiros 01/04/2012 07:49:41

  Γιατί μας γκαντεμιάζεις με την είσοδο του Απρίλη; Καλό Μήνα

 5. A.m.a.n. avatar
  A.m.a.n. 01/04/2012 07:54:00

  Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό Καλο μήνα

 6. Tabachaniotika avatar
  Tabachaniotika 01/04/2012 08:04:28

  Πρωταπριλιά Factor καλό μήνα . Όσο για την πρωτοκόρη , ας πρόσεχε!

 7. Καλλίξενος avatar
  Καλλίξενος 01/04/2012 08:04:58

  Καλό το πρωταπριλιάτικο. Καλό μήνα, και του χρόνου.

 8. S.P. avatar
  S.P. 01/04/2012 08:09:05

  Νομίζω, ότι με υποστυλώσεις πάει να σωθεί το πολιτικό σύστημα, που επεσώρευσε τόσα δεινά στον τόπο. Αν τα καταφέρουν οι πολιτικοί χαλάλι τους.
  Αν τους κάνει την χάρη ο λαός και αυτού χαλάλι του.
  Εγώ δεν είμαι πτωχός. Εργάσθηκα πολύ στην ζωή μου και είμαι και λιτοδίαιτος και θα τα βγάλω πέρα με τα οικονομικά.
  Το μητσοτακείκο έχει πάρει τόσο από την Ελλάδα χωρίς να εργασθεί ποτέ.
  Και μία τελευταία ερώτηση, όταν ο κ. Κυριάκος ήρθε από την Αμερική με τις συνήθεις σπουδές, δεν υπήρχε άλλος καλύτερος να γίνει σύμβουλος τη Εθνικής Τραπέζης. Τον έκανε ο, και από τους αρχιτέκτονες του χρηματιστηρίου μακαρίτης σημιτικο - μητσοτακικός Καρατζάς με μισθό τεράστιο. Αν κάποιοι νομίζουν ότι το κράτος είναι δικό τους, εμείς πάμε για αλλού.

 9. S.P. avatar
  S.P. 01/04/2012 08:14:44

  Αν είναιπρωταπριλιάτικο αστείο με γελάσατε!!! χα, χα, χα!!!
  Ζω χρόνια στο εξωτερικό και έχω ξεχάσει μερικά έθιμα. Μεταξύ μας το συγκεκριμένο δεν είναι από τα καλύτερα, μολονότι ανταποκρίνεται στην ψυχοσύνθεση του λαού μας, και στην φυσική του ροπή προς αποφυγήν της αλήθειας!!!

 10. aliggator avatar
  aliggator 01/04/2012 08:20:09

  ρε μπαγάσες μου τη φέρατε!.....άντε καλό μηνα

 11. juliet avatar
  juliet 01/04/2012 08:30:07

  Φακτωρ,
  καλημέρα ,καλό μήνα,
  μου την έφερες ,κάτι ειδησούλες χθες που ρώτουσε κάποιος δηλ. θα μπορούσε να γυρίσει η Ντόρα στη Ν.Δ;είπα, λες να την έφεραν πρωταπριλίατικα για να μη το πιστέψουμε;
  Και του χρόνου ..

 12. fantomas avatar
  fantomas 01/04/2012 08:45:38

  καλημερα, καλο μηνα,
  το αλλο με το ΠΑΣΟΚ οτι ειναι πρωτο κομμα και θα κανει αυτοδυναμη κυβερνηση........ το ακουσατε ?
  χρονια πολλα.

 13. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 01/04/2012 08:56:04

  Φάκτορα, καλό μήνα!

  Έχω μια ερώτηση. Στη Γλυφάδα, το μενού περιείχε και ντολμαδάκια της Μαρίκας όπως είχαν φάει και οι Κυρκοφλωράκηδες το βρώμικο '89;

  • factorx avatar
   factorx @ Αυριανιστής 01/04/2012 12:28:03

   Ναι, έφαγε ο Μιχελάκης και τρελλάθηκε

 14. 114 avatar
  114 01/04/2012 09:01:26

  Θα είχε ενδιαφέρον κάποιος που παρακολουθεί στενότερα τα της κεντροδεξιάς να αναφέρει έστω μία επίσημη πολιτική θέση της ΝΔ που να την διαφοροποιεί σήμερα από τις επίσημα διατυπωμένες θέσεις της ΔΗΣΥ.
  Επίσης έναν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ή ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ λογο για τον οποίο δικαιολογείται μεν η ένταξη Βορίδη στη ΝΔ, αλλά αποκλείει την επιστροφή Ντόρας .

  • ydrokeros avatar
   ydrokeros @ 114 01/04/2012 09:20:46

   H Ντόρα είπε ναί στο σχέδιο Ανάν για την Κύπρο. Θα έλεγε κάτι αντίστοιχο ο Σαμαράς?

 15. yianna avatar
  yianna 01/04/2012 09:08:46

  Καλό μήνα
  Καλό για Πρωταπριλιάτικο.

 16. ENIALIOS avatar
  ENIALIOS 01/04/2012 09:14:48

  ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ.
  ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ.

 17. υδρόκερος avatar
  υδρόκερος 01/04/2012 09:16:33

  Για ποιό λόγο μένουν έξω από την ΝΔ Στέφανος Μάνος και Ανδριανόπουλος?

 18. seraios avatar
  seraios 01/04/2012 09:24:56

  και βέβαια καλό!!! μόνο να μείνει έτσι. πρωταπριλιάτικο!!!!!!!!!!!

 19. papasmurf avatar
  papasmurf 01/04/2012 09:31:54

  "Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε *ΝΑΙ* στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν *ΟΧΙ*.

  Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν*ΟΧΙ*, ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν *ΝΑΙ*..
  .

  Στη συνέχεια κάποιοι απ τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα για να ενταχθούν στον Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε *ΝΑΙ* στο μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν *ΟΧΙ*.

  Η Ντόρα που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που ψήφισαν *ΟΧΙ*, ενώ η ίδια έλεγε *ΝΑΙ*, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια επειδή (ο Σαμαράς) τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν *ΟΧΙ*, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν *ΝΑΙ*."
  Καλημέρα και καλό μήνα !!!!!

 20. Δαναός avatar
  Δαναός 01/04/2012 09:45:16

  Καλό μήνα παίδες! Ρίγη συγκινήσεως μ΄ έπιασαν!

 21. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 01/04/2012 09:45:57

  Τίποτα δεν πρέπει να μας εκπλήσσει.
  Χθες βράδυ έμαθα από αξιόπιστη πηγή ότι ο Δαναός κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής στο Τσοτύλι με τον Παπαθεμελή!
  Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Strange Attractor 01/04/2012 09:49:11

   Καλό μήνα strange!
   Μάλλον σε παραπληροφορεί ο Δαναός!
   Η αλήθεια είναι οτι αναλαμβάνει επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού της Τζούλιας.
   Της .....γνωστής!
   Οχι της δικιάς μας, juliet.

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Κώστας Ροδινός 01/04/2012 09:52:49

    Στη Τζούλια προσφέρει τις υπηρεσίες του ανιδιοτελώς.
    Πολιτικός σύμβουλος, σύμβουλος επί θεμάτων φυλετικών σχέσεων, κλπ. (Και δοκιμαστής σαμπάνιας συν τοις άλλοις...). Είναι ιδεολόγος ο δάσκαλος.

    • Δαναός avatar
     Δαναός @ Strange Attractor 01/04/2012 10:03:39

     Καλά λέτε εσείς! Θα με παρακαλάτε στο τέλος να σας διορίσω ή να σας τη δωρίσω!

     • juliet avatar
      juliet @ Δαναός 01/04/2012 10:21:41

      Καλημέρα,
      σε υγιείς και ασθενείς!!!καλό μήνα
      Ποιά θα δωρήσεις; αν ήξερες τι λέγανε όσο έλειπες....χαχαχα.

     • dikefalosaitos avatar
      dikefalosaitos @ Δαναός 01/04/2012 10:58:00

      Δαναέ, δώρισέ τους...αγρίως ;)

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ dikefalosaitos 01/04/2012 11:31:16

      Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις Δικέφαλε αϊτέ μου! Αυτοί είναι ξελιγωμένοι!!!

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ Δαναός 01/04/2012 11:35:38

      Εσύ ...αρρωστούλη μου ποιάς τις περιποιήσεις θα προτιμούσες...της Ντόρας ή της της Τζούλιας?

      Καλημέρα και καλό μήνα σ΄όλλους!

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ Φελίζα 01/04/2012 11:44:21

      Για δες:www.youtube.com/watch?v=CwEiqe_872w

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ Φελίζα 01/04/2012 11:53:11

      Εμ .... έτσι γίνεται η μετάβαση από ...την βαριά ίωση στην ταχεία ανάρρωση !!

     • dikefalosaitos avatar
      dikefalosaitos @ Δαναός 01/04/2012 11:46:45

      Ναι βρε παιδί μου, ζεις ένα δράμα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ dikefalosaitos 01/04/2012 11:48:58

      Δες και το τραγούδι να δεις πώς υποφέρω!

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ dikefalosaitos 01/04/2012 11:55:40

      Δες το δικέφαλε ...να χαλαρώσεις λίγο από την βραδινή περιπέτεια ...

 22. Pyrros avatar
  Pyrros 01/04/2012 09:57:46

  Θα γελάσω πολύ με τις πιρουέτες του Antinews για να εξηγήσει στους εναπομείναντες αναγνώστες του γιατί επιβάλλεται να γυρίσει η Δρακουλίνα! Δυστυχώς δεν είναι πρωταπριλιάτικο! Σε μας τους υπόλοιπους, το μόνο που μας μένει είναι μιά πίκρα για την ελπίδα που μας έδωσε ο Σαμαράς το Νοέμβριο του 2009. Δράμα!

 23. ΠΙΛΟΤΟΣ avatar
  ΠΙΛΟΤΟΣ 01/04/2012 10:08:23

  Θα το δείτε και δεν θα το πιστεύετε... ;)

 24. julia avatar
  julia 01/04/2012 10:10:55

  Και για πρωταπριλιάτικο ήταν ανατριχιαστικό ...........

  Καλό μήνα

 25. Χωρις Μασκα avatar
  Χωρις Μασκα 01/04/2012 10:13:50

  Ούτε για πρωτοπριλιάτικο αστείο δεν μου κάνει.Η Ντόρα διεγράφη από την Ν.Δ. όχι γιατί ψήφισε ΝΑΙ στο μνημόνιο 1,μα για τους λόγους που την ώθησαν να μη
  πει ΟΧΙ στους φίλους της Γερμανούς.Βέβαια τα κουκιά δεν βγήκαν και τώρα η
  κοπελιά ψάχνεται.Άστε την να πάει με τον Μπένι που να αποκαλυφθεί τελείως.
  Αυτό μπορεί να είναι και το τέλος της{το πολιτικό εννοώ}.Να ησυχάσουμε κι εμείς.

 26. GGL avatar
  GGL 01/04/2012 10:17:45

  To μεγαλύτερο αστείο θα είναι η ΝΔ να αγγίξει την αυτοδυναμία δηλαδή να πάρει 32-36% και 140-150 έδρες. Και από την άλλη η ΔΗ.ΣΥ. να πάρει 3-3.5% και 10-12 έδρες. Και να γίνει πρωθυπουργός με τις ψήφους της Ντόρας. Όπως ο Μητσοτάκης το 1990 έγινε Πρωθυπουργός με τη ψήφο του Στεφανόπουλου αφού είχε μόνο 150 έδρες. Κάτι τέτοιο είναι δύσκολο αλλά πιθανό.

 27. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 01/04/2012 10:28:16

  Καλύτερα να μας τη ντορίσεις.
  Καλό μήνα

  • Δαναός avatar
   Δαναός @ Γιάννης Φαίλτωρ 01/04/2012 10:37:18

   Ε ρε Ντόρος που θα γίνει!!!

   • Aδέξιος Δεξιός avatar
    Aδέξιος Δεξιός @ Δαναός 01/04/2012 10:55:50

    Γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού των ....καμμένων ο Μαρκόπουλος!

    Γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της Τζούλιας ο Δαναός!
    Σωστές επιλογές ο ...δάσκαλος...

    • juliet avatar
     juliet @ Aδέξιος Δεξιός 01/04/2012 11:04:23

     Mαρκόπουλος,μμμμ,αντισεξουαλικός τύπος .Πονηρός ο Δαναός!

 28. Ιωάννης33 avatar
  Ιωάννης33 01/04/2012 10:47:02

  πολύ καλό...δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα στην πραγματικότητα.
  Μου αρέσει πάντως που τηρείτε τα έθιμα του τόπου.Γι'αυτό τις προάλες όλο το σάιτ μύριζε μπακαλιάρο

  • juliet avatar
   juliet @ Ιωάννης33 01/04/2012 11:09:24

   Iωαννη33,
   Και προχωρημένες ώρες καθημερινή μπορεί να βρεις και πατσά,χοντροκομμένο κατά προτίμηση.

   • Ιωάννης33 avatar
    Ιωάννης33 @ juliet 01/04/2012 11:11:33

    Φυσικά.Είναι στις αγαπημένες συνηθειες εδώ των Νεαπολιτών

   • S.P. avatar
    S.P. @ juliet 01/04/2012 11:18:39

    Χα, Χα, Χα!!! Ωραίο αυτό!

    • juliet avatar
     juliet @ S.P. 01/04/2012 11:24:20

     Δεν είναι εποχές για δυσαρεστημένους ψηφοφόρους....ευχαριστημένους πελάτες θέλουμε.:)

 29. juliet avatar
  juliet 01/04/2012 10:47:08

  Γι' αυτό μας άφησες χθες ....κυνηγούσες την περιπέτεια .Εχω μια απορία ,το τρυφερό κορμί της κόρης ήτανε ή το κατσικάκι της Μαρίκας;

  • dikefalosaitos avatar
   dikefalosaitos @ juliet 01/04/2012 10:55:25

   Κυνηγούσα το...ρεπορτάζ χαχαχαχα :)
   Άλλωστε επιβεβαιώθηκα στην συνέντευξη Σαμαρά.

   "Απορώ ποιοί χωρούν στην «πανστρατιά» που κηρύξατε. Χωρούν μόνον όσοι αρχικώς καταψήφισαν το δεύτερο μνημόνιο; Ή θα μπορούσε να περιλαμβάνει και στελέχη που βρέθηκαν εκτός κόμματος σε προηγούμενη φάση και για άλλους λόγους;
   Απάντηση: Χωρούν όσοι συστρατευθούν στον αγώνα για αυτοδυναμία της παράταξης και βοηθήσουν σε αυτό. Κι αν προκάλεσαν κάποιοι τραύμα προηγουμένως και σήμερα θελήσουν να το θεραπεύσουν, κι αυτό είναι σημαντική βοήθεια…
   Συγκεκριμένα, η πρόσκληση απευθύνεται στην κυρία Μπακογιάννη; Άλλωστε, έχει υπερψηφίσει και τα δύο μνημόνια, όπως έπραξαν και οι κ.κ. Βορίδης και Γεωργιάδης, τους οποίους δεχθήκατε στη Ν.Δ.
   Απάντηση: Μόλις σας απάντησα…"
   Έρχεται η ... κόρη juliet μουυυυυυυυυυυυυ μπουχουχου. :(

   • juliet avatar
    juliet @ dikefalosaitos 01/04/2012 11:01:31

    Αυτό άκουσα και εγώ χθες και είπα .....συμφορά μουυυυυυυυυυυ.
    Αν έλθει ,λέω αν..σημαίνει πολλά .Μετά φταίνε οι πελάτες;

    • dikefalosaitos avatar
     dikefalosaitos @ juliet 01/04/2012 11:17:47

     Κάτι θα βρούμε για να φταίνε για μια ακόμη φορά :'(

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ dikefalosaitos 01/04/2012 11:37:40

      Αϊτέ.. και εσύ θρίλερ έβλεπες χθες βράδυ ..μαζί με το φάκτορα?

     • dikefalosaitos avatar
      dikefalosaitos @ Φελίζα 01/04/2012 11:44:06

      Το ζήσαμε κρυμένοι επάνω σε ένα κλαδί και με την υγρασία της Γλυφάδας να πιρουνιάζει τα αλαβάστρινα κορμιά μας :) :) :)

     • juliet avatar
      juliet @ dikefalosaitos 01/04/2012 12:38:51

      Δηλ. απόψε την περάσατε στο κλαρί;;;:)

   • Mara avatar
    Mara @ dikefalosaitos 01/04/2012 12:32:04

    "....Χωρούν όσοι συστρατευθούν στον αγώνα για αυτοδυναμία της παράταξης και βοηθήσουν σε αυτό....."

    Mέχρι και αυτή την στιγμή που μιλάει στο Σκαϊ, ισχυρίζεται ότι ο Σαμαράς είναι επικίνδυνος που θέλει να ξαναγίνουν εκλογές, σε περίπτωση που δεν πάρει αυτοδυναμία.
    Και πιστεύει μόνο στις κυβερνήσεις συνεργασίας.
    Η πρόσκληση λοιπόν του Σαμαρά, αφορά μόνο αυτούς που θέλουν αυτοδυναμία.

    Βλέπεις εσύ την κόρη... να θέλει κάτι τέτοιο....???

    • Mara avatar
     Mara @ Mara 01/04/2012 12:35:51

     Επίσης ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης δηλώνουν παντού ότι μόνο αυτοδύναμη κυβέρνηση Σαμαρά, μπορεί η χώρα να βγεί από την κρίση.
     Έ... τώρα άμα το δηλώσει και η κορούλα αυτό..., ίσως δείξουμε μεγαλοψυχία... χα χα!

 30. franc avatar
  franc 01/04/2012 11:08:25

  Πολυ καλό πρωταπριλιάτικο, γιατί έτσι προετοιμάζει ανώδυνα το έδαφος για τα μελλούμενα...

 31. Γιαννης Σακελλαρης avatar
  Γιαννης Σακελλαρης 01/04/2012 11:26:56

  καλύτερα θα ήτανε για τίτλος ΔΗΣΥ 24% πρώτο κόμμα
  Χρόνια Πολλά

 32. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 01/04/2012 11:51:05

  Εγώ καλού κακού αγόρασα λουλούδια για να την υποδεχθώ στα σκαλιά της Συγγρού. Πήρα, βέβαια, πλαστικά για να μην μαραθούν καθώς θα περιμένω.

  • dikefalosaitos avatar
   dikefalosaitos @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 01/04/2012 11:54:57

   Σαν ... γαμπρός :) :) :) :)

   • Αδέξιος Δεξιός avatar
    Αδέξιος Δεξιός @ dikefalosaitos 01/04/2012 12:02:13

    κουμπάρος!

    • dikefalosaitos avatar
     dikefalosaitos @ Αδέξιος Δεξιός 01/04/2012 12:07:31

     Δηλαδή κρατάει τα λουλούδια του γαμπρού;
     Ισχύει το "ο κουμπάρος την κουμπάρα... ;"
     Το αίμα άρχισε να...κυλάει στον λαιμό;
     Δαναέ τα φώτα σου.

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ dikefalosaitos 01/04/2012 12:12:57

      Περίμενε.Περιμένω φλασιά!

  • Οφις Ιοβόλος avatar
   Οφις Ιοβόλος @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 01/04/2012 11:56:27

   Στη Συγγρού είναι και τα γραφεία της Ντόρας και του Καμμένου.
   Εσύ σε ποιά σκαλιά ακριβώς περιμένεις;
   Ελπίζω να μην τραγουδάς και το γνωστό άσμα "Ηρθα κι απόψε στα σκαλοπάτια σου..."

  • Δαναός avatar
   Δαναός @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 01/04/2012 12:00:16

   -Πλαστικά φυσικά!
   -Πλαστικά;
   -Φυσικά!
   -Φυσικά;
   -Πλαστικά.

  • juliet avatar
   juliet @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 01/04/2012 12:43:50

   Καλά ,βρε Φαήλο ,Επιτάφιο θα στολίσεις......

 33. Λ.Υ. avatar
  Λ.Υ. 01/04/2012 11:55:19

  Αυτος που δημοσιεψε την ειδηση,

  αντιδρασεις μετραει διοτι αλλα εχει στο μυαλό του!

  Μάζευε, ας και ειναι ρόγες........ξυνές.

 34. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 01/04/2012 11:59:40

  Η φετεινή πολιτική Πρωταπριλιά είναι το κάτι άλλο, στάζει από παντού "Βρετανικό" χιούμορ:
  Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας εκτίμησε πως η δήλωση Σαμαρά ("κάποιοι προκάλεσαν τραύμα και σήμερα ίσως θελήσουν να το θεραπεύσουν") πιθανώς να αναφέρεται στον Γιώργο Συμπιλίδη !

 35. Πεπόνης avatar
  Πεπόνης 01/04/2012 12:20:59

  Αποφασίστηκε η ανταλλαγή νομισμάτων μεταξύ των χωρών για την καταπολέμηση τοις οικονομικής κρίσης! Η Ελλάδα θα χρησιμοποιεί από εδώ και πέρα το Φιορίνι, η Κούβα το Μάρκο, οι ΗΠΑ το Ευρώ, η Β. Κορέα το Εσκούδο, το Πακιστάν την Λίρα Τουρκίας, η Παραγουάη την Ιταλική Λιρέτα, η Θεσσαλονίκη και το Διακοφτό κατ' εξαίρεση το Αμερικάνικο Δολάριο, η Κίνα την Μνα σε συσκευασία τεσσάρων κιλών, η Γερμανία αποδέχτηκε τελικά την Μπανάνα, το Μπαγκλαντές την Δραχμή, ενώ η Γαλλία αποφασίστηκε να κάνει τις συναλλαγές της σε Φουά Γκρα και Μπισκότα με γέυση Βύσσινο! Η Ιταλία θα χρησιμοποιεί CD με τραγούδια της Ρομίνα Πάουερ και του Αλμπάνο, η ισοτιμία καθορίστηκε ήδη σε τρία CD για ενάμιση κιλό φακές. "Με αυτόν τον τρόπο θα μπερδευτούν οι Αγορές και δεν θα ξέρουν σε ποιά χώρα να επενδύσουν, ή να μην επενδύσουν", δήλωσε η πρόεδρος του οργανισμού για την παγκόσμια νομισματική πολιτική, κυρία Κριστίν Λαγκάρντ, χαμογελώντας με νόημα πίσω από τα μουστάκια της!

 36. victoria (true) avatar
  victoria (true) 01/04/2012 12:30:06

  Καλό μήνα!!

 37. eny avatar
  eny 01/04/2012 12:36:56

  @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης,
  γελασα τοσο πολυ με το σχολιο σου..! Κι οταν τα παραλαβει, θα εχει το γνωστο γελιο που δεν αποχωριζεται ποτε??? Λυπησου μας!!

  @FactorX
  ειπες να κανεις ενα αστειο και ισα που γλυτωσαμε καρδιακο.. καλο μηνα!

 38. occultist avatar
  occultist 01/04/2012 12:44:34

  Το ρεπορτάζ είναι ελλιπές. Σύμφωνα με εξακριβωμένες, μή διασταυρούμενες πληροφορίες, εκτός της κ. Μητσοτάκη συζητήθηκε και εντάσονται στην Ν.Δ ως συνεργαζόμενοι ή σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατίας οι κκ Μάνος και Ανδριανόπουλος. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

  • occultist avatar
   occultist @ occultist 01/04/2012 12:49:32

   ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

   Απαραίτητη προυπόθεση για την ένταξη του κ. Μάνου, είναι να έχει μαζί του τα Lego του.

 39. TopGunZ avatar
  TopGunZ 01/04/2012 12:47:01

  Αγαπητοί συνσχολιαστές, μετά από έντονες διαδικτυακές μου αναζητήσεις απεφάνθην πως δε με καλύπτει πλέον η παράταξη της ΝΔ και αποφάσισα να προχωρήσω κι εγώ στην ίδρυση κόμματος (εδώ έκανε ο Βαλλιανάτος). Ανακοινώνω την ίδρυση της Κίνησης Αιωνίων Φοιτητών / Ρεβιζιονιστική Οπορτουνιστική Συμμαχία, αλλιώς Κ.Α.Φ./Ρ.Ο.Σ., με σήμα το τάβλι και δυο ζάρια σε ασσόδυο, για να δείξουμε το καταγγελτικό μας λόγο απέναντι στη ζαριά που μας έλαχε σε τούτη τη ζωή (εδώ μπαίνει ηχητικό από κλαψουρίζουσα διπλοπενιά). Σύντομα θα σας κοινοποιήσουμε καταστατικό, πρόγραμμα διακυβέρνησης, βιογραφικά και Ε9 μελών και συνταγή για το φραπέ ώστε να μην πετρώνει ο αφρός άμα τη παρέλευση ώρας, καθιστώντας επίπονη την ανάδευσή του.

 40. jimmys avatar
  jimmys 01/04/2012 12:47:57

  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΑΥΤΑ !!!!

 41. Ελευθέριος avatar
  Ελευθέριος 01/04/2012 12:54:44

  Αστείίίίίίο...

 42. giorgos Soukouris avatar
  giorgos Soukouris 01/04/2012 13:15:22

  Ρε παιδιά πρωταπριλιάτικο είναι; Πείτε μου τουλάχιστον να με πιάσει ο ύπνος

 43. airman avatar
  airman 01/04/2012 13:18:22

  Καλό μήνα!
  Και του χρόνου Υπουργός!

 44. parsifal avatar
  parsifal 01/04/2012 13:24:44

  Τελικά το γουστάρετε το ξόανο και το συντηρείτε στην επικαιρότητα... Το ιδιο πρωταπριλιάτικο είχε και το ΠΑΡΟΝ του Κουρή Β'.
  Αστε την να πεθάνει !

  • factorx avatar
   factorx @ parsifal 01/04/2012 13:30:17

   Είσαι σίγουρος πως είναι πρωταπριλιάτικο του ΠΑΡΟΝ;

 45. FALCON avatar
  FALCON 01/04/2012 13:27:25

  Μήπως η επίσκεψη Ντόρας στον Αβραμό είχε άλλο νόημα; ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.

 46. Τραπαμπούκης avatar
  Τραπαμπούκης 01/04/2012 13:27:31

  Καλημέρα σε όλους σας!

  Διαβάζοντας προσεχτικά την συνέντευξη διαπιστώνω ότι δεν είναι και τόσο πρωταπριλιάτικο αστείο. Δεν το διαψεύδει ο Σαμαράς πουθενά. Και σας ενημερώνω ότι η σχετική συζήτηση έχει ηδη ανοίξει, και μάλιστα από τον γιο Μεγαλοεκδότη που φιγουράρει μονίμως δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά...

 47. Τραπαμπούκης avatar
  Τραπαμπούκης 01/04/2012 13:30:19

  Ξέχασα να πω και αυτό προς τους αγαπητούς συντάκτες του antinews και τους ευγενής αναγνώστες του:
  "Μεγάλη μπουκιά να φάμε, μεγάλο λόγο μην πούμε"

  Καλημέρα σας.

 48. karenin avatar
  karenin 01/04/2012 13:39:45

  Λαγος την φτέρη κούναγε, κακό του κεφαλιου του.
  Καλημέρα και καλό μηνα σε όλους.

 49. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 01/04/2012 14:19:00

  Ἡ φωτογραφία,ἂν καί παλιά,εἶναι τουλάχιστον ἀληθινἠ ἢ πρωταπριλιάτικη κι αὐτή;
  Kαλό μήνα!

  • airman avatar
   airman @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 01/04/2012 15:44:15

   Ανακαλύφθηκε σε πρόσφατη ''ανασκαφή'' από τη Ντόρα στο αρχείο της! Θα τη δείχνει και θα λεέι ότι κάποτε αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας!

 50. juliet avatar
  juliet 01/04/2012 15:32:22

  crisis,
  μάλλον κάτι άλλο σου φταίει ,δεν υποτιμήσαμε την επέτειο της Κύπρου και ούτε υποτιμάμε,αλλά είσαι σε λάθος ανάρτηση.
  Νομίζεις ότι είναι ευγενικό να βρίζεις και να μιλάς για χαζοδεξιούς και στρουθοκαμηλισμούς;Πολλοί από μας ίσως να μην είναι χαζοδεξιοί αλλά σκληροί όσο δεν φαντάζεσαι .Αν ένας -μιά σου έθιξε το φιλότιμο ή σε προσέβαλε απευθύνεσαι σ΄αυτόν.Γιατί και δίκιο να έχεις το χάνεις και γίνεσαι γραφικός.

  • μαρικα avatar
   μαρικα @ juliet 01/04/2012 17:39:22

   Ιουλιετα,Το πρωταπριλιατικο αστειο-αυτο με την Ντ...-
   εχει πολλες ανατροπες,ειναι αγνωστο το τελος και εχει αφθονο σασπενς.
   Ευχομαι καλο μηνα.

   • juliet avatar
    juliet @ μαρικα 01/04/2012 17:49:12

    Τι έγινε Μαρίκα μου ,ούτε τ΄όνομα δεν τολμάς να πεις ; είπαμε γκατεμιά ...αλλά όχι έτσι.Καλό μήνα!!!

 51. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 01/04/2012 15:32:38

  Ἂν κάνεις ἐσύ τή Μενεγάκη ἒρχομαι...

 52. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 01/04/2012 16:15:23

  Εἶχα ὑπ' ὄψιν μου τὴν ἡμερομηνία, ἀλλὰ μολαταῦτα ἔχασα καμιὰ δεκαριὰ χτύπους τῆς καρδιᾶς

 53. ALEXANDROS avatar
  ALEXANDROS 01/04/2012 17:29:55

  Μα καλά βρε Juliet τον επιτάφιο με πλαστικά λουλούδια τον στολίζετε!! Μεγάλη βλασφήμια
  αλλά συγχωρείσε λόγο Πρωταπριλιάς
  Με εκτίμηση
  Αλέξανδρος

  • juliet avatar
   juliet @ ALEXANDROS 01/04/2012 17:54:54

   Αν σου πω ότι πάνε πλαστικά στεφάνια και ότα το πρωτοείδα μου φάνηκε παράξενο.Παιδιά μαζεύαμε λουλούδια είτε ήμουνα στη Πάτρα η Κεφαλλονιά και τα πηγαίναμε ,το ίδιο έκαναν και τα παιδιά μου όταν ήτανε μικρά ,η μεγάλη ένεκα που έχει καλή φωνή πήγαινε και έψελνε.Δεν το είπα να προσβάλω κανέναν.Αν το πήρες έτσι συγγνώμη.

 54. Evro-skeptikos avatar
  Evro-skeptikos 01/04/2012 17:47:18

  Με το καλο και με τη νικη... θα δώσει σίγουρα μεγάλη ώθηση στη ΝΔ, ίσως και πάνω από 0.02%...

 55. Aφροδίτη avatar
  Aφροδίτη 01/04/2012 21:08:40

  Αγαπητέ Φάκτορα καλό μήνα! Την Πρωταπριλιά στην Ελλάδα λέμε ιστορίες για να κάνουμε πλάκα, δεν κόβουμε το αίμα του κόσμου.
  Αν υπάρχει έστω και μία περίπτωση στο δισεκατομμύριο να προβληθεί προσεχώς τέτοιο θρίλερ, εγώ δηλώνω πως δεν δύναμαι να το παρακολουθήσω, γιατί ξέρω πως δεν θα αντέξει η καρδιά μου. Ανέκαθεν τα δρακουλιάρικα έργα δεν ήταν της ιδιοσυγκρασίας μου!

 56. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 01/04/2012 22:41:43

  Η Ντόρα δεν πρέπει να επιστρέψει. Ο φιλελευθερισμός πρέπει να επιστρέψει.

 57. BRONX avatar
  BRONX 01/04/2012 22:56:08

  ΓΕΛΑΤΕ
  ΓΕΛΑΤΕ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΤΕ
  ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!!!

  • romeo avatar
   romeo @ BRONX 02/04/2012 12:12:54

   Το πιο ρεαλιστικό σχόλιο...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.