#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/08/2011 13:38
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η "Νέα Πολιτεία" είναι προάστιο, όχι πολιτικό σύνθημαΌπως γράφει και ο Τύπος ξεκίνησε στη Συγγρού (και παραμένει εκεί) η διαδικασία διαβούλευσης για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, εν όψει και της ανόδου του Αντώνη Σαμαρά, το Σεπτέμβριο, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το κεντρικό σύνθημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η οικοδόμηση «μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ πολίτη και Πολιτείας». Μετά τη «Νέα Διακυβέρνηση» της εποχής Καραμανλή, φράση-κλειδί γίνεται η «Νέα Πολιτεία». Η ομάδα εργασίας που έχει συγκροτηθεί έκανε λόγο για «πολίτες ομήρους ενός κράτους περιορισμένων προσδοκιών», μίλησε για αποτυχία του "Καλλικράτη" και προανήγγειλε προτάσεις αλλαγών στο θεσμό των Ανεξαρτήτων Αρχών."Κύριο χαρακτηριστικό του προγραμματικού λόγου, που συνδιαμορφώνουμε μαζί με τους πολίτες είναι η οικονομική και κοινωνική ανταποδοτικότητα των πολιτικών, που εισηγούμαστε", δήλωσε o Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, κάνοντας αναφορές σε μία "νέα Πολιτεία"."Η Νέα Πολιτεία είναι η αυτονόητη και απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση κάθε πολιτικής που προωθεί λύσεις στα σημερινά αδιέξοδα και οδηγεί την χώρα στη νέα μεταπολίτευση", δήλωσε από τη μεριά του ο τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Χρήστος Ζώης. Σημειώνεται, επίσης, ότι οι προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά θα κινηθούν στο τρίπτυχο «Εξυγίανση - Ανασυγκρότηση - Νέο Σύστημα Διακυβέρνησης».

Δηλαδή, το «Νέα Πολιτεία» δεν είναι μόνο όνομα προαστίου των Αθηνών και μάλιστα μεγαλοαστικού, όπως ξέραμε μέχρι σήμερα, αλλά και πολιτικό σύνθημα.

Κι ύστερα λένε ότι έχουν λόγο οι πρώην αριστεροί στο κόμμα: Αν ήταν έτσι θα είχαμε τη Νέα Ερυθραία.

Ενώ αν ήταν αδελφωμένα τα στελέχη του κόμματος θα πηγαίναμε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αν ήταν η Ντόρα αρχηγός, που είναι και Πανιωνάρα, θα είχαμε τη Νέα Σμύρνη και βουρ για ΔΕΘ.

Ευτυχώς να λέτε  που δεν μας είπαν για «συμπολιτεία», επειδή θα άρχιζαν πάλι τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης να μιλάνε για συγκυβέρνηση.

Γλιτώσαμε και το "Ακυβέρνητες Πολιτείες", επειδή οι δεξιούληδες της Συγγρού απεχθάνονται τον αριστερό Τσίρκα και διαβάζουν μόνο Καραγάτση.

Στα θετικά καταγράφεται επίσης ότι αποφύγαμε και το «Κοινοπολιτεία», καθεστώς το οποίο επικράτησε ως γνωστόν επί των προηγούμενων ηγεσιών της ΝΔ με όλους εκείνους τους βαρόνους και τιμαριούχους της αριστοκρατίας του κόμματος, αλλά τώρα απαλλαχθήκαμε από αυτό.

Χωρίς να θέλουμε πάντως να υποτιμήσουμε τους «θεωρητικούς» του κόμματος », στην καλύτερη περίπτωση, η «Νέα Πολιτεία γεννά στο μυαλό του καλόπιστου αναγνώστη μεγάλες προσδοκίες.  «Ελιτίστικος», ελαφρώς βαρύγδουπος και για αρχαιολάτρες ο τίτλος. Κατά τα λοιπά μια χαρά είναι…

«Η Πολιτεία (ή Περί δικαίου)» είναι ένα από τα γνωστότερα έργα του Πλάτωνα, το οποίο γράφτηκε περίπου το 380 π.Χ.. και έχει ασκήσει μεγάλη επιρροή τόσο στη φιλοσοφία, όσο και στην πολιτική θεωρία. Στο έργο αυτό, ο Σωκράτης και άλλοι εξέχοντες Αθηναίοι και ξένοι συζητούν τη σημασία της δικαιοσύνης και εξετάζουν κατά πόσο είναι πιο ευτυχισμένος ένας δίκαιος άνθρωπος από έναν άδικο, κατασκευάζοντας μια φανταστική πολιτεία, την Καλλίπολη, με φιλόσοφους-βασιλείς.

Η μαγική λέξη σε μια περίοδο που η κρίση κοινωνικοποιείται είναι μία: Δικαιοσύνη. «Ελευθερία χωρίς δικαιοσύνη είναι σκέτη κλοπή» έγραφε ο τόσο επίκαιρος Κοραής πριν από διακόσια χρόνια.

Αυτό είναι το αίτημα μιας κοινωνίας προβληματισμένης και ρημαγμένης. Ο επόμενος  Κυβερνήτης να επαναφέρει τη Δικαιοσύνη, από τα μικρά μέχρι τα μεγάλα, για να χτίσει μια άλλη Πολιτεία. Αλλά μέχρι την «Καλλίπολη» υπάρχει πάρα πολύς δρόμος ακόμη…

Μικρός Οδυσσέας

 (Για  την «επανίδρυση» ας μην πούμε τίποτα καλύτερα γιατί έχει και ζέστη)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 20/08/2011 14:20:19

  Δικαιοσύνη και δημοκρατία στην Ελλάδα και όχι μόνο, θα έρθει εάν πάνε στην άκρη με όποιον τρόπο οι 10 επιχειρηματίες ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ καθώς και οι 50 καλοπληρωμένες οικογένειες ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ που είναι άμεσα εξαρτώμενοι από τα γνωστά κέντρα των Η.Π.Α. Μέχρι να συμβεί αυτό, το οποίο δεν πρόκειται συμβεί αναίμακτα, θα έχουμε ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

 2. Ηλίας avatar
  Ηλίας 20/08/2011 14:30:19

  ”Η Νέα Πολιτεία είναι η αυτονόητη και απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση κάθε πολιτικής που προωθεί λύσεις στα σημερινά αδιέξοδα και οδηγεί την χώρα στη νέα μεταπολίτευση”

  Χρήστος Ζώης.

  Το υπογράφω και δέχομαι και στοιχήματα. Η νδ δεν πρόκειται ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ. Οι άνθρωποι σαφέστατα πλέον έχουν χάσει κάθε αίσθηση της πραγματικότητας και της αληθινής ζωής που υπάρχει έξω από τα γυάλινα κλουβιά της βουλής και των εξωτικών θερέτρων στα οποία περνούν τις διακοπές τους.

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Ηλίας 22/08/2011 22:53:37

   Τα παραλές. Απλώς είναι μια μπούρδα το σύνθημα "Νέα Πολιτεία". Να το αλλάξουν με το "Νέα Μεταπολίτευση" με στόχο την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης

 3. stanley@gr avatar
  stanley@gr 20/08/2011 14:35:45

  Αυτοί οι δύο "πνευματικοί ταγοί" του κόμματος, ο Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Χρήστος Ζώης, δεν ήταν μαζί εκείνο το βράδυ που σκοτώθηκε ο νεαρός Γρηγορόπουλος στα μπουζούκια και γλεντοκοπούσαν?
  Τέτοιου είδους πολιτείες ονειρεύονται οι αχαρακτήριστοι!!!!!!!!

 4. Τιμπέρζ avatar
  Τιμπέρζ 20/08/2011 14:39:36

  Όταν ένας πρώην αθλητικογράφος γίνεται πολιτιτικός αρθρογράφος αυτές τις ανοησίες θα γράφει.
  Ξεχάσατε και την Νέα Ιωνία που είναι κοντά στον Περισσό.

  • μικρός οδυσσέας avatar
   μικρός οδυσσέας @ Τιμπέρζ 20/08/2011 17:30:13

   χαχαχα ακόμη γράφω εξαιρετικά αθλητικά. Δες αυτό με το μπάσκετ και περαστικά...

   • Τιμπέρζ avatar
    Τιμπέρζ @ μικρός οδυσσέας 20/08/2011 18:11:42

    περαστικά σε σένα..... "μ"ικρέ αθλητικογράφε

    • μικρός οδυσσέας avatar
     μικρός οδυσσέας @ Τιμπέρζ 20/08/2011 23:01:51

     Ευχαριστώ. Μάθε λοιπόν ότι "Νέα Πολιτεία" ήταν και εφημερίδα της Χούντας, αντιτουριστικέ ανθρωποδιώκτη "δεξιούλη"...

     • juliet avatar
      juliet @ μικρός οδυσσέας 20/08/2011 23:06:59

      Tόσο παλιός είσαι;

     • μικρός οδυσσέας avatar
      μικρός οδυσσέας @ juliet 20/08/2011 23:15:46

      όχι βέβαια, τι σόι μικρός θα ήμουν τότε... χαχαχα

     • juliet avatar
      juliet @ μικρός οδυσσέας 20/08/2011 23:17:51

      χαχαχα,ψάρωσες!!!!!!!

     • μικρός οδυσσέας avatar
      μικρός οδυσσέας @ μικρός οδυσσέας 20/08/2011 23:42:17

      διασπείρεις ψευδείς φήμες περί το άτομο μου...

 5. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 20/08/2011 14:41:17

  Πραγματικά μαγική η λέξη..απλή εφαρμογή των νόμων ή και θέμα παιδείας και καλλιέργειας της ψυχής ώστε να έχεις τη δύναμη να την απαιτείς και να διεκδικείς σε όλες της τις μορφές;

 6. Κραντωρ avatar
  Κραντωρ 20/08/2011 15:15:35

  "Mιας νεας σχεσης εμπιστοσυνης μεταξυ πολιτη και Πολιτειας". Διαφαινεται παλιν οτι τα κομματα θελουν να ταυτιζωνται με την Πολιτεια. Πολιτεια νοειται το πολιτικως συντεταγμενο Εθνος. Η πολιτικη μας οργανωσις δεν ειναι το κομμα αλλα το Κρατος των Ελληνων. Τα κομματα ως θεσμικοι παραγοντες και πρωταγωνισται του Κοινοβουλευτισμου οφειλουν, οταν γινουν κυβερνηση, να πολιτευωνται εν ονοματι και υπερ του Εθνους. Η Εξουσια ανηκει στον Ελληνικο Λαο και τα κυβερνοντα κομματα πρεπει να την διαχειριζωνται επ' ωφελεια Του. Αν δυσλειτουργη το Κρατος η ευθυνη ειναι των κομματων. Η οποια αρνητικη κριτικη δεον να καταλογιζεται στα κομματα. Η ΝΔ για να αποκτηση την εμπιστοσυνη των πολιτων πρεπει να πειση οτι δεν θα ξαναβλαψη το Εθνος, οτι θα εξαφανιση την πολιτικη σπειρα του ΠΑΣΟΚ απο τα πολιτικα δρωμενα της Χωρας...

  • juliet avatar
   juliet @ Κραντωρ 20/08/2011 15:22:19

   Τους βολεμένους της Ν.Δ απο το Πασοκ τι θα τους κάνεις;Τους δόθηκε η ευκαιρεία και την προσπεράσανε με μικρά πηδηματάκια ,έχεις αναρωτηθεί γιατί;

 7. juliet avatar
  juliet 20/08/2011 15:17:18

  Στη ρήση του Κοραή θα παραθέσω και τα λόγια του Μυριβήλη:
  ''Η δικαιοσύνη βαστά σπαθί.Σαν της πάρεις το σπαθί,απομένει μόνο με τη ζυγαριά.Αυτήν την εχουν όμως κι οι μπακάληδες.''
  Απο την σίγουρη Νέα Διακυβέρνηση πήγαμε στην αυτονόητη Νέα Πολιτεία. Χάσαμε την ευκαιρία(2004) και ελπίζουμε στα αυτονόητα.....Τι σας θυμίζουν ''Four seasons'',εκτός απο τον Ακη;
  Εχουμε πολύ δρόμο μέχρι ν΄αφήσουμε τ΄αυτονόητα και να εισέλθουμε στα πεπραγμένα,κουράγιο......

  • μικρός οδυσσέας avatar
   μικρός οδυσσέας @ juliet 20/08/2011 23:02:48

   !!!

 8. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 20/08/2011 15:37:59

  Μήπως οι νομιναλιστές του κόμματος σκέφτονται και την αλλαγή του ονόματος σε Νέα Τιμοκρατία

  • danaos avatar
   danaos @ Γιάννης Φαίλτωρ 20/08/2011 16:26:48

   Γεια σου Φαίλτορα με τα φιλοσοφικά σου δόγματα! Λες να υπάρχουν νομιναλιστές εκεί κατά Συγγρού μεριά; Γι αυτό άφησαν το Σαμαρά μόνο του; Πιθανό. Προσπαθούν να λύσουν τις φιλοσοφικές τους διαφορές! Άκου Νέα Τιμοκρατία!Χα!

 9. juliet avatar
  juliet 20/08/2011 16:08:21

  Αν οι πρωταγωνιστές είναι οι κατέχοντες ιδιοκτησίες στη Μύκονο ...και σε άλλες ''υποβαθμισμένες '' περιοχές ,εφυέστατη πρόταση.

 10. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 20/08/2011 16:42:46

  Χαίρε Δαναέ! Στη Συγγρού υπάρχουν διάφοροι αμπελοσκυλόσοφοι, υποψήφιοι τιμαριούχοι, βαρωνέτοι κλπ, οι οποίοι "υπάρχουν υπό την ανοχή" του προέδρου και καμώνονται πως παράγουν πολιτική, τρομάρα τους. Νομίζω πως, για μερικούς, πρέπει να πάρει το φραγγέλιο και να μην αφήσει λίθον επί λίθου...

  • danaos avatar
   danaos @ Γιάννης Φαίλτωρ 20/08/2011 16:46:20

   Βούρδουλα το λέμε εμείς οι ρεαλιστές!!!

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ danaos 20/08/2011 16:51:16

    Ή βίτσα...(Χαχαχα).

    • danaos avatar
     danaos @ Γιάννης Φαίλτωρ 20/08/2011 16:56:43

     Χα χα! Ίνα πληρωθεί το ρηθέν δια του λαού λέγοντος: "Πλαλάτε ποδαράκια μ΄να μη σας χέσει ο κώλος".

    • ΕΥΑ avatar
     ΕΥΑ @ Γιάννης Φαίλτωρ 20/08/2011 17:35:02

     ή delete...στην κοινωνία της Πληροφορίας...

     • μικρός οδυσσέας avatar
      μικρός οδυσσέας @ ΕΥΑ 20/08/2011 23:43:06

      Χαιρετώ την όμορφη παρέα...

     • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
      Γιάννης Φαίλτωρ @ ΕΥΑ 20/08/2011 23:58:43

      Anti-χαιρετούμε και συστήνουμε προς ανάγνωση τη "Μεθυσμένη Πολιτεία" του Άγγελου Τερζάκη

 11. Κραντωρ avatar
  Κραντωρ 20/08/2011 17:03:12

  Επιβαλλεται η αλλαγη του ονοματος. Η Νεα Δημοκρατια εχει συνδεθη ,για αρκετους συμπατριωτες μας, με αρνητικους συνειρμους. Τα επιθετα "εθνικος" η "ελληνικος" πρεπει να ενυπαρχουν σε καθε ονοματολογικη αναζητηση. Πρωτ' απ' ολα επιβαλλεται η διακηρυξις πολιτικων θεσεων που να αποπνεουν πατριωτισμο και κοινωνικη ευαισθησια.

 12. φωνη avatar
  φωνη 20/08/2011 17:05:53

  Με αυτές τις μαλαλακιες ασχολούνται στη Συγγρού;
  Ρε ξυπνήστε σταματήστε να είστε λαπάδες, νέες πολιτείες και μεθυσμένες πολιτείες.

  Η έννοια της πολιτείας δεν υπάρχει καν σήμερα στην Ελλάδα, δεν υπάρχει διοικητικά, δεν υπάρχει πολιτικά, δεν υπάρχει απλά. Και μόνο η επιλογή της λέξης είναι εκτός τόπου και χρόνου. Λάθος λέξη, δε σημαίνει τίποτα, για τη σύγχρονη ζωή η λέξη πολιτεία.

  • juliet avatar
   juliet @ φωνη 20/08/2011 17:23:41

   Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν το γνωστό σ΄όλους''Αργία μήτηρ πάσης κακίας'',στη προκειμένη ..... πάσης βλακείας.
   Φωνή,πιστεύεις ότι τους αγγίζουνε αυτά;....κρίμα .Η χώρα απο την μια άκρη στην άλλη βουλιάζει ,πολεμάμε μόνοι μας,ξυπόλυτοι ...αλλά ακόμη αντέχουμε ,πρέπει.

   • φωνη avatar
    φωνη @ juliet 20/08/2011 17:39:08

    Juliet,φοβάμαι μην επαληθευτεί αυτό που λες "πολεμάμε μόνοι μας" .

    Πιστεύω στο Σαμαρά, αλλά από μια κλωστή κρέμεται η ελπίδα μας.

    • juliet avatar
     juliet @ φωνη 20/08/2011 19:33:55

     Και εγώ πιστεύω,αλλά η ελπίδα κρέμεται σε μιά κλωστή!σοφή κουβέντα!

 13. μαρικα avatar
  μαρικα 20/08/2011 17:12:33

  Δαναε, πλαλατε πουδαρακιαμ`

 14. Kennan avatar
  Kennan 20/08/2011 17:55:31

  Στη Νέα Πολιτεία είναι φτηνές οι ντομάτες, μακρυά

 15. Γιαννης Π. avatar
  Γιαννης Π. 20/08/2011 21:43:19

  Τι λέτε ρε ...αγανακτισμένοι;;; Δε σας άρεσε το Νεα Πολιτεία;; Και γιατί δεν πάτε εσείς ,που για όλα θα βρείτε και κάτι μεμπτό ,να προτείνετε τις αμπελοφιλοσοφίες σας;;; Για όλα έχετε άποψη!!! Τίποτα δε σας αρέσει;; Τη μια σας φταίει ο Στυλιανίδης, την άλλη σας φταίει ο Ζώης, την άλλη ο άλλος .... Μάλλον εσείς έχετε το αλάθητο και τα κάνετε όλα σωστά.... δεν πειράζει όμως θα συνηθίσετε... Και όταν θα κυβερνήσει η ΝΔ (για να σηκωσω το γάντι του στοιχήματος) θα τρέχετε σαν τα σκυλάκια με τη γλώσσα έξω για να γλείφετε εκεί που φτύνετε τώρα.. ΕΛΕΟΣ πια με τις αντιδράσεις σας επί παντός επιστητού!!! Αν δε σας αρέσει ...τα κουβαδάκια σας και σ άλλη παραλία!!!

  • danaos avatar
   danaos @ Γιαννης Π. 20/08/2011 21:48:13

   Γιαννη Π. Επειδή εγώ τσίμπησα με τα γραφόμενά σου από ποια παραλία με διώχνεις;

   • juliet avatar
    juliet @ danaos 20/08/2011 21:58:31

    Γιάννη Π.Τα νερά θα είναι ρηχά ή άπατα;Οσο για το γλείψιμο δεν έχουμε σάλιο!

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ danaos 20/08/2011 22:07:27

    Ρε παιδιά, μόλις μάζεψα τα μπανιερά. Πάλι να φύγω? Δαναέ, στην Καλόγρια της Νικήτης είναι καλά?

    • ΕΥΑ avatar
     ΕΥΑ @ Γιάννης Φαίλτωρ 21/08/2011 00:17:03

     Υπέροχη Φαίλτορα! μην περιμένεις όμως να δεις καμία καλόγρια, τρόμαξαν από τον Γιάννη Π και την ''έκαναν''....

    • danaos avatar
     danaos @ Γιάννης Φαίλτωρ 21/08/2011 00:30:12

     Άριστη. Σε περιμένουμε.

  • factorx avatar
   factorx @ Γιαννης Π. 20/08/2011 22:09:58

   Με αυτά που γράφεις επιβεβαιώνεις με τον καλύτερο τρόπο και το κείμενο και την αγωνία των οπαδών της ΝΔ. Και επειδή είναι προφανές ότι είσαι κομματόσκυλο σε πληροφορούμε ότι εμείς δεν είμαστε, ούτε υπήρξαμε ποτέ. Όταν όμως οι κομματικοί γλύφτες έβαζαν την ουρά στα σκέλια από το πούλημα και της παράταξης και των οπαδών της από τις εκάστοτε ηγεσίες εμείς τρέχαμε στα ειδικά δικαστήρια για να καθαρίζουμε. Κατάλαβες;

   • danaos avatar
    danaos @ factorx 21/08/2011 00:29:12

    Μπράβο!

   • Πάνος Καμμένος avatar
    Πάνος Καμμένος @ factorx 21/08/2011 09:10:47

    Έτσι είναι factorx τώρα βρήκαν καί τήν πατέντα του 1000000€
    Μετά τού Τσουκάτου πού προσέβαλα ζητά τό ίδιο ποσόν ο Αντρίκος,μάλλον γιατί οί δουλειές της ΜΚΟ στήν Ελβετία έπεσαν αλλά σήμερα μού ήρθε καί απαίτηση 1000000€ από τήν Μιράντα Ξαφά τήν σύμβουλο τού Μητσοτάκη καί τόν Μάκκα τόν σύμβουλο τού Δούκα.
    Τελικά ίσως είναι η ώρα νά αναρτήσω τό αρχείο του Στρατηγού Γρυλλάκη..... Καί όποιος αντέξει

    • juliet avatar
     juliet @ Πάνος Καμμένος 21/08/2011 09:31:28

     Καλημέρα ,Πανο Καμμένε
     καλό κουράγιο και δύναμη,δεν κάνουμε κριτική για να κάνουμε τους έξυπνους ,πονάμε και ίσως έιναι ο μοναδικός τρόπος να ακουστούνε κάποια πράγματα που μπορεί επιμελώς να κρύβονται.
     Πάνο,μήπως σου ξέφυγε πουθενά ...λεφτά υπάρχουν;Είπανε να τα βάλουνε με τους ''ταρίφες'' γιατί σκόπευαν να πάρουνε εκείνοι τη δουλειά ''της ταρίφας''.
     Και πρόσεχε ,είναι ευθικτοί!!!!!Είδες που όλο γνωστούς συναντάει κανείς,μικρός ο κόσμος!

     • Πάνος Καμμένος avatar
      Πάνος Καμμένος @ juliet 21/08/2011 10:01:50

      Καλημέρα Juliet,
      Η κριτική είναι απαραίτητη καί τά καμπανάκια άν ακουγόντουσαν θά είχαμε αποφύγει καμπάνες.
      Η Πατρίδα καί οι γενειές πού έρχονται απαιτούν πολιτικές μέ γνώμονα μόνο το Εθνικό συμφέρον .Οι εποχές τών σαλταδόρων τών εταιρειών επικοινωνίας καί τής ανοχής ξεπουληηματος τών ονείρων τής νεολαίας στά πλαίσια τής καθωσπρέπει πολιτικής τελειώσανε.
      Έχουμε πόλεμο καί οι δημοσιοσχετίστες στούς πολέμους είναι τουλάχιστον άχρηστοι ίσως καί επικίνδυνοι.

     • ΕΥΑ avatar
      ΕΥΑ @ Πάνος Καμμένος 21/08/2011 10:13:09

      Μάθανε το χαρτζιλίκι, πλακώσανε και οι γύφτοι;
      Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε η κ. Παγκάλου...

     • juliet avatar
      juliet @ Πάνος Καμμένος 21/08/2011 10:25:26

      Πάνο,έχεις απόλυτο δίκιο έχουμε Πόλεμο και μάλιστα σκληρό και βρώμικο. Οταν παίζεις το τελευταίο σου χαρτί γίνεσαι βίαιος διεκδικιτής ,επι δικαίου και αδίκου.
      Νάσαι καλά.

    • Χρήστος Δημάρης avatar
     Χρήστος Δημάρης @ Πάνος Καμμένος 21/08/2011 12:24:15

     Κύριε Καμμένε συνδέετε την δημοσίευση του αρχείου του Στρατηγού Γρυλλάκη με τις αγωγές που δέχεστε. Η σύνδεση αυτή όμως δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις. Επίσης άσχημες εντυπώσεις δημιουργεί και η τελική πρόταση του σχολίου σας που είναι η εξής: "...Και όποιος αντέξει".

     • juliet avatar
      juliet @ Χρήστος Δημάρης 21/08/2011 14:14:01

      Δεν νομίζω ότι οι εντυπώσεις είναι άσχημες .Οταν έχεις πόλεμο και μάλιστα βρώμικο τι κάνεις λες ''σφάξε με αγά μου ν΄αγιάσω''.Τελείωσε η εποχή της ευγένειας.
      Οι ευγένειες για το Πασοκ.Τόσα χρόνια είναι εξουσία ένεκα ''ευγενειών''.Τέρμα.
      Οταν ο κόσμος πεινάει ,έχει λεηλατηθεί, εμείς πάντα ευγενείς.Οποιος αντέξει .....σωστά το είπε.Εσύ αντέχεις για όλα αυτά που σου αρπάζουνε βίαια;αντέχεις που χάνεις την εθνική σου υπόσταση;αντέχεις να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις μέρα-μεσημέρι στην Αθήνα; Πρέπει να είσαι ευγενής ,πριν απαντήσεις.

     • Χρήστος Δημάρης avatar
      Χρήστος Δημάρης @ juliet 21/08/2011 14:42:31

      Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΙΚΗ: Οι εντυπώσεις που δημιουργούνται είναι σίγουρα άσχημες γιατί δημιουργούνται πολλά ερωτήματα. Θα αναφέρω δύο ερωτήματα: 1) Το αρχείο που κατέχει ο κύριος Καμμένος περιέχει στοιχεία που θα έπρεπε να τα γνωρίζει ο Ελληνικός λαός; 2) Για ποιόν λόγο ο βουλευτής Καμμένος συσχετίζει αυτό το αρχείο με τις αγωγές που δέχτηκε; Όσο γι αυτά που με ρωτάς έχω να σου πω πως εγώ που δεν έχω ούτε λεφτά, ούτε γνωριμίες αλλά και ούτε κανένα κρυμμένο αρχείο, τα έβαλα με τους Πασόκους που, κατά την γνώμη μου, με αδίκησαν με αποτέλεσμα να δεχτώ πέντε μηνύσεις, πέντε αγωγές και κάποια στιγμή να βρεθώ με 26 μήνες πρωτόδικης καταδίκης σε φυλακή στην πλάτη μου. Προχθές όμως πέτυχα την πρώτη μου πολιτική νίκη. Ο πρώην υπουργός Χαραλάμπους, που τον έχω κατηγορήσει για παράβαση καθήκοντος και για ψευδορκία σε βάρος μου και που θα βρεθώ απέναντι του στα δικαστήρια, τερμάτισε τον πολιτικό του βίο με την παραίτηση που υπέβαλε στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Ιωνίας. Διάβασε εδώ τα σχόλια μου κάτω από την ανάρτηση: http://www.zonews.gr/Index.php?showbody=1&articleid=7203

     • Χρήστος Δημάρης avatar
      Χρήστος Δημάρης @ Χρήστος Δημάρης 21/08/2011 17:36:39

      ΑΘΩΟΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ): juliet αυτή την στιγμή έχω στην πλάτη μου μόνο 10 μήνες φυλακή γιατί στην πρώτη έφεση μου οι κατήγοροι μου, που τώρα έχουν γίνει και κατηγορούμενοι, μετά από πρόταση του εισαγγελέα ανεκάλεσαν την μήνυση τους για την μία από τις δύο κατηγορίες που με βάραιναν ενώ για την άλλη το δικαστήριο με αθώωσε. Περιμένω τώρα να δω τι θα γίνει με την δεύτερη έφεση μου και με τις άλλες τρείς μηνύσεις. Περιμένω επίσης να δω τι θα γίνει και με τις δικές μου τις μηνύσεις. Όταν ο άνθρωπος παλεύει juliet κανένα αποτέλεσμα της μάχης δεν είναι σίγουρο.

     • juliet avatar
      juliet @ Χρήστος Δημάρης 21/08/2011 18:03:36

      Συμπέρασμα:σε καιρό ύφεσης ανασυντάσεις τις δυνάμεις σου και είσαι έτοιμος για τη βολή.Συγγνώμη,δεν έχω πάει στρατό και δεν γνωρίζω και καλά στρατιωτικούς όρους.Εύχομαι να δικαιωθείς,είναι ηθική ικανοποίηση η δικαίωση...σε καταλαβαίνω.

     • danaos avatar
      danaos @ Χρήστος Δημάρης 21/08/2011 18:20:07

      Επειδή απ' τα γραπτά σου πηγάζει ένα ήθος, έτσι τουλάχιστο νιώθω εγώ που παρακολουθώ τα σχόλιά σου, άσχετα αν διαφωνούμε κάποιες φορές,να δεις που όλα θα πάνε καλά! Αγώνα Χρήστο!

     • Χρήστος Δημάρης avatar
      Χρήστος Δημάρης @ Χρήστος Δημάρης 21/08/2011 18:23:01

      ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ: juliet σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Νομίζω πως εσύ ήσουν που επανέλαβες σε κάποιο σχόλιο σου κάποια λόγια του Μυριβήλη. Τα λόγια αυτά έλεγαν πως άμα πάρουμε το σπαθί από την Δικαιοσύνη τότε της περισσεύει η ζυγαριά. Ζυγαριά όμως έχουν και οι μπακάληδες!!! Κατάλαβες τι έχει γίνει juliet; Αντί να έχουμε την Δικαιοσύνη με την σπάθα της και την ζυγαριά της έχουμε το μπακάλικο της εκτελεστικής μας εξουσίας!!!

     • Χρήστος Δημάρης avatar
      Χρήστος Δημάρης @ Χρήστος Δημάρης 21/08/2011 18:30:36

      ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ: Σε ευχαριστώ και σένα Δαναέ και για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια. Για τις διαφωνίες που γράφεις έχω να σου πω πως αυτό είναι σημάδι πως ο διάλογος που γίνεται εδώ είναι και δημοκρατικός και κυρίως ειλικρινής. Το σημειώνω αυτό διότι αυτό είναι κάτι που μας λείπει. Λέει ο ένας λόγια που δεν τα πιστεύει και απαντά ο άλλος με λόγια που επίσης δεν τα πιστεύει!!! Παρακολούθα τους πολιτικάντηδες μας!!!

     • danaos avatar
      danaos @ Χρήστος Δημάρης 21/08/2011 18:41:28

      Δεν το έγραψα για να με ευχαριστήσεις βρε Χρήστο. Τα γνωρίζουμε τα της δικαιοσύνης! Αγάντα που έλεγε και η γιαγιά μου!

     • juliet avatar
      juliet @ Χρήστος Δημάρης 21/08/2011 19:05:07

      Αγαπητέ Χρήστο,
      προσωπικά δεν λέω λόγια που δεν πιστεύω.
      Οσο για τη δικαιοσύνη κάτι ξέρω και εγώ.Μη τους εμπιστεύεσαι ...εκτός και πέσεις σε λειτουργούς .
      Αυτό του Μυριβήλη αν μπορούσα θα στεκόμουνα κάθε πρώι στην είσοδο των δικαστηρίων και θα τους το μοίραζα για να το εμπεδώσουνε.

     • Πάνος Καμμένος avatar
      Πάνος Καμμένος @ Χρήστος Δημάρης 21/08/2011 19:56:17

      Κύριε Δήμαρη,
      Δέν ήθελα να πιστέψω ότι εδώ καί χρόνια κάποιοι πού βρεθήκαμε μαζί σέ πολιτικούς δρόμους ήταν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου παράδοσης της χώρας.
      Αλήθεια είναι ότι τόν καιρό της αντιπολίτευσης τού 1998-2000 ήλθαν καταγγελίες μέσω τού γραφείου τού Στρατηγού πού τότε θεωρήθηκαν υπερβολικές καί εκτός πραγματικότητας.
      Αναφέρονταν σέ σημερινούς πρωταγωνιστές καί ενάγοντες...
      Τώρα επιβεβαιβεώνονται όπως καί ο ρόλος τών πολιτικών τους προισταμένων σημερινών συνεταίρων τών brokers τών διεθνών κερδοσκόπων.
      Ο Αντρίκος έχει στενό συνεργάτη τόν Γριβέα του Μητσοτάκη πού ο Γρυλάκης ανέδειξε από τότε αλλά απομονώθηκε ο ίδιος σέ αυτά αναφέρομαι μέ αποδείξεις τής εποχής και σημερινές .......θά τά μάθετε όλα.

     • Χρήστος Δημάρης avatar
      Χρήστος Δημάρης @ Πάνος Καμμένος 21/08/2011 21:02:38

      Κύριε Καμμένε,
      και από αυτό το σχόλιο σας κρατώ την τελευταία σας πρόταση που είναι η εξής: "...θα τα μάθετε όλα". Αυτή η απάντηση με ικανοποιεί πλήρως.

     • factorx avatar
      factorx @ Χρήστος Δημάρης 22/08/2011 01:16:55

      Προς Καμμένο: κουφάλα νεκροθάφτη κλπ κλπ

 16. juliet avatar
  juliet 20/08/2011 22:17:53

  Προτείνω τον Μύρτο,πριν πουληθεί.

 17. Νίκος Πολίτης avatar
  Νίκος Πολίτης 21/08/2011 14:07:37

  Συμφωνούμε απόλυτα με τον κ. Καμμένο: Έχουμε πόλεμο!
  Πού βρίσκεται όμως ο πόλος εκείνος που θα ενώσει τον κόσμο για να πάρει θέσεις μάχης και αντίστασης;
  Οι περισσότεροι κοιτούν προς τη μεριά της Νέας Δημοκρατίας όταν προσπαθούν να απαντήσουν στην προηγούμενη ερώτηση. Αλλά γρήγορα απογοητευόνται...

  Και αυτό γιατί πρέπει στη Νέα Δημοκρατία να αλλάξουν, να φύγουν πρόσωπα που έχουν ταυτιστεί με έργα και νοοτροπίες που ο κόσμος δεν δέχεται και που τεκμηριώνουν τη γνωστή ρήση "... όλοι ίδιοι είναι..."

  • Πάνος Καμμένος avatar
   Πάνος Καμμένος @ Νίκος Πολίτης 22/08/2011 00:42:50

   Έτσι είναι Νίκο πρίν είναι αργά.....

 18. juliet avatar
  juliet 21/08/2011 16:07:14

  Θα απαντήσω στις ερωτήσεις σας γενικά.
  1.Ο κ.Καμμένος είναι ο αρμόδιος να απαντήσει και να πει τι βόμβα κρατά στα χέρια του .
  2.Οι αγωγές που του έγιναν εκείνος γνωρίζει πως θα πολεμήσει .
  Ετσι να κάνω μια παρένθεση ,το δικαστήριο σας καταδίκασε,αλήθεια πιστεύατε ότι θα αθωωθείται;
  Το ότι παραιτήθηκε ο ίδιος δεν είναι δικαιοσύνη, είναι η φθορά που επέρχεται από καθετί που αρχίζει και σαπίζει,και δεν μπορεί να σταθεί.
  Εύχομαι, ειλικρινά, τώρα που εκόπηκαν οι μισθοί των δικαστικών να σας αποδοθεί δικαιοσύνη.

 19. factorx avatar
  factorx 21/08/2011 20:15:58

  Πάνο, ο Γρυλλάκης είναι εδώ και χρόνια στην σύνταξη, ο Μητσοτάκης το ίδιο και σε λίγο καιρό θα αναπαυθούν και όλες οι πολιτικές οικογένειες. Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε ....χα χα χαααα

  • Πάνος Καμμένος avatar
   Πάνος Καμμένος @ factorx 22/08/2011 00:39:50

   Factorx'
   Λές να γεράσαμε καί εμείς?
   Μού δίνεις κουράγιο καί τώρα μέ το διαδίκτυο δέν είμαστε μόνοι όπως παλιά.....
   Το νιώθεις?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.