#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/12/2011 15:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ΝΔ επιμένει: "δύο μήνες και τέλος Παπαδήμος"

"Πόρτα" από τη ΝΔ στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγώνΠρος ... δόξαν όλων εκείνων που εκστράτευαν για την αναγκαιότητα των κυβερνήσεων συνεργασίας και την αναγκαιότητα του κ. Καταλληλότερου, η χώρα βρίσκεται στο σημείο που ήταν πριν από τον τον σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου. Ενώ χθες μάθαμε ότι ο κ. Παπαδήμος θα συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς - εντολείς του, ξαφνικά σήμερα είχαμε και νέα ...παρέμβαση. Ύστερα από τηλεφωνική συνομιλία Παπούλια – Παπαδήμου «μαγειρεύεται» σύγκληση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

Κύκλοι της ΝΔ δήλωσαν σχετικά ότι "δεν κατανοούν την σκοπιμότητα μιας τέτοιας συνάντησης" και πρόσθεσαν : "όσα συμφωνήθηκαν στο συμβούλιο των τριών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν αλλάζουν".

 Ύστερα, τι νόημα έχει νέο συμβούλιο, όταν απέχουν η κ. Παπαρήγα και ο κ. Τσίπρας , ενώ οι θέσεις των κυρίων Παπανδρέου και Καρατζαφέρη είναι γνωστές, δηλαδή  υπέρ της παράτασης του βίου της παρούσης κυβέρνησης;

Εκτός και αν ο κ. Παπαδήμος αισθάνεται ότι κάποιοι τον υπονομεύουν, αλλά δεν πρέπει να μας το πει ευθέως;

Προφανώς, όλος ο χειρισμός αποσκοπεί στον εγκλωβισμό του Προέδρου της Ν.Δ.  Είτε να εκμαιεύσουν μια παράταση  ....υπό τον μπαμπούλα της «μεγάλης δόσης του Μαρτίου», είτε στην αντίθετη περίπτωση ο κ. Παπαδήμος να έχει  ένα πολύ ισχυρό άλλοθι στην άρνηση του κ. Σαμαρά για μια ενδεχόμενη αποτυχία του.

Όμως, και πάλι ο κ. Παπαδήμος δεν είναι ειλικρινής. Γιατί δεν μας το λέει ανοιχτά: για αυτούς και εκείνους τους λόγους, θέλω παραπάνω χρόνο. Προς τι όλο αυτό σκηνικό που θυμίζει μικροπολιτική στα χειρότερά της;

Αν, τέλος,  ο κ. Παπαδήμος συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να φέρει σε πέρας το βάρος που προθυμοποιήθηκε να αναλάβει, γιατί δεν μας το ξεκαθαρίζει; Για να πάει η χώρα σε εκλογές για να μιλήσει ο λαός. Προς τι  όλα αυτά τα τερτίπια;

Στο μεταξύ, ακριβώς όπως πριν τον σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου, συνεχίζεται σήμερα μια απίθανη εκλογολογία. τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και τοποθετούν τις εκλογές από τον ερχόμενο Απρίλιο μέχρι το ...άπειρο. ¨Οπως βολεύεται καθείς

«Η χώρα δεν μπορεί να οδηγηθεί σε εκλογές την ώρα που διαπραγματεύεται το PSI», είπε σήμερα το πρωί στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Και ο κ. Καρατζαφέρης σιγοντάρησε  λέγοντας "'η θα πρέπει να γίνουν εκλογές τώρα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ή προκήρυξη εκλογών σε χρόνο που θα μας επιτρέπει να διαχειριστούμε τα σοβαρά προβλήματα», είπε.

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για εκλογολογία. Αν η κυβέρνηση δεν προφτάσει, η Ελλάδα θα πεινάσει», μας απείλησε και ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος.

Όπως έχουμε ξαναγράψει το μόνο που συζητά η ΝΔ για τις εκλογές είναι μια μικρή παράταση δύο ή τριών  εβδομάδων (μέχρι τα μέσα Μαρτίου) και τίποτα άλλο.

Ισχύουν επίσης όσα είχε πει ο Αντώνης Σαμαράς στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, απαντώντας στους σεναριογράφους: "Η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι προσωρινή και μεταβατική για να μην χρεοκοπήσει η χώρα - δυό μήνες και τέλος"

ΣΧΟΛΙΑ

 1. nick avatar
  nick 22/12/2011 15:57:32

  ΣΕΒ και μέγκα θέλουν Παπαδήμο...
  Αντώνη δώσε την απάντηση που τους πρέπει.
  Ένα νεύμα σου περιμένει ο κόσμος...

 2. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 22/12/2011 16:02:36

  Μα γιατί δεν με αφήνετε να παίξω παραπάνω χρόνο τον πρωθυπουργό; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Θέλετε την καρέκλα δική σας; Μα εγώ είμαι εδώ για να σας σώσω! Είστε αχάριστοι. Αυτά και άλλα σχετικά στο τρικυμισμένο κρανίο του Παπαδήμου

 3. Χρήστος Δημάρης avatar
  Χρήστος Δημάρης 22/12/2011 16:22:00

  Η ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΜΑΣ: O πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος δήλωσε: Αν η κυβέρνηση δεν προφτάσει, η Ελλάδα θα πεινάσει!!! Μα σε ποιόν απευθύνεται ο Δασκαλόπουλος; Στον Ελληνικό λαό; Μα ο Ελληνικός λαός ήδη πεινάει και υποφέρει. Ο Δασκαλόπουλος απευθύνεται στην κοινωνική του τάξη. Φοβάται μήπως πεινάσει και η οικονομική ολιγαρχία της οποίας είναι και εκπρόσωπος. Δεν τον πειράζει που βασανίζεται ο λαουτζίκος. Και μάλιστα δεν θέλει ούτε να αποφασίσει ο λαός ποιός θα είναι ο πρωθυπουργός του. Θέλει ο Δασκαλόπουλος να έχει τον δικό του πρωθυπουργό!!!

  • avanti avatar
   avanti @ Χρήστος Δημάρης 22/12/2011 17:10:28

   Αν σου πω ότι ο λαός έχει χ@@@@@νο το κυρ Δασκαλόπουλο τι θα πείς? Αλλά μάλλον το ξέρεις. Εχω αρχίσει να χαίρομαι με τον φόβο των ολιγχαρχών .... υποφέρω εγώ, ξαγρυπνάνε κι αυτοί!

   • Χρήστος Δημάρης avatar
    Χρήστος Δημάρης @ avanti 22/12/2011 18:32:35

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΜΙΣΟΣ-ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: Άνθρωποι σαν τον Δασκαλόπουλο μπορούν να γίνουν πραγματικά χρήσιμοι και για τον λαό μας και για την πατρίδα μας και για το έθνος μας. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει αυτοί που ψηφίζουμε να εκφράζουν την θέληση μας, να είναι αφεντικά του Δασκαλόπουλου και όχι δούλοι του.

    • avanti avatar
     avanti @ Χρήστος Δημάρης 23/12/2011 12:14:06

     Εστω και καθυστερημένα Χρήστο (χρόνια πολλά κιόλας) σου απαντώ ότι αυτό που ενοχλεί με τον Δασκαλόπουλο είναι ότι ο θεσμικός ρόλος που έχει δεν του δίνει το δικαίωμα να κινδυνολογεί και αυτό κάνει δύο χρόνια τώρα, πετάγεται σαν τον μαντανό να πει ότι με το ένα ή με το άλλο έρχεται το τέλος του κόσμους, νησάφι πιά. Αν αυτός από την θέση που είναι και με τα μέσα που έχει δεν μπορεί να εμπνεύσει λίγη ελπίδα τότε ο εργαζόμενος των 400 ευρώ τι πρέπει να κάνει? Τα άλλα τα έγραψες εσύ.

     • Χρήστος Δημάρης avatar
      Χρήστος Δημάρης @ avanti 23/12/2011 17:24:34

      Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!

 4. coyote avatar
  coyote 22/12/2011 16:42:54

  Οσο πιο γρηγορα απεγκλωβιστει η ΝΔ απο τις κουτοπονηριες του πασοκ του λαγου.. και των μνημονιακων μιντια τοσο καλυτερα.Διαφορετικα την βλεπω στα ταρταρα.Ο μπενυ και ο παπανδρεας δυσκολα θα αφησουν την εξουσια, το ματι τους γυαλιζει.

 5. Θοδωρής avatar
  Θοδωρής 22/12/2011 17:07:38

  Σωστός ο Σαμαράς.
  Αν συνεχίσει η ΝΔ να στηρίζει την κυβέρνηση πασοκ με πρωθυπουργό τον τραπεζοϋπάλληλο θα ψάχνει να δει τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε.
  Εκλογές τώρα!

 6. avanti avatar
  avanti 22/12/2011 17:16:06

  Ας ελπίζουμε ότι ο Σαμαράς και το επιτελείο του θα εκτιμήσουν σωστά την κατάσταση και ΔΕΝ θα συμφωνήσουν σε παράταση του χρόνου διεξαγωγής των εκλογών. Καταντάει προκλητικό πιά το ότι το Πασοκ κάνει ότι μπορεί για να πετάξει την λάσπη του στη ΝΔ και να την θεωρήσει συνυπεύθυνη. Τα περί σωτηρίας της χώρας και PSI είναι άλλα λόγια ν' αγαπιώμαστε. Εκλογές 19 Φεβρουαρίου.

 7. koukos avatar
  koukos 22/12/2011 17:24:00

  Προσπαθησα (διαβαζοντας το πολλες φορες ειναι αληθεια) να καταλαβω το εξης:
  "Τι θελει να πει ο ποιητης"??

  Η ΝΔ θελει η δεν θελει εκλογες την 19/2/2012???
  ( η εστω δυο τρεις βδομαδες αργοτερα)..
  Θελει η δεν θελει????

  • Ραβινος avatar
   Ραβινος @ koukos 22/12/2011 18:07:13

   koukos στο εχω ξαναπει εισαι βαθεια νυχτωμενος και λες αρλουμπες !Η δεν ξερεις να διαβασεις η παραποιεις σκοπιμως ως πεμπτοφαλαγγιτης τις θεσεις της ΝΔ και των υγιως σκεπτομενων αρθρογραφων!Τελειωσε με τα ληγμενα κανουν κακο στον εγκεφαλο σου !

   • koukos avatar
    koukos @ Ραβινος 22/12/2011 18:55:49

    Ραβινος.
    ==
    Εισαι προπέτης.
    Δεν θυμαμαι να εχουμε ξαναμιλησει ποτε.

    Δεν παραποιω τιποτα,απλα ρωτησα και ζητησα διευκρινησεις (και δεν με ενδιαφερουν ΚΑΘΟΛΟΥ οι .."υγιεις σκεπτομενοι αρθρογραφοι" )!!
    Χα!

    Προφανως σε αυτους συγκαταλεγεσαι και συ,ε??
    Χα! εχω την τιμη να .."συνομιλω" με το .."δοκτορα" φαηλος με τονομα??

    • Παύλος avatar
     Παύλος @ koukos 22/12/2011 22:24:30

     Άν δεν σε παρέσυρε το "χα" και επομένως ο χάχας που κουβαλάς, τουλάχιστον θα έβλεπες ότι έγραψ: υγιώς !

     • Π avatar
      Π @ Παύλος 22/12/2011 22:25:31

      έγραψε

  • Παύλος avatar
   Παύλος @ koukos 22/12/2011 22:20:18

   Εσύ αμφιβάλεις ότι (παρα)θέλει;;;;;

   • koukos avatar
    koukos @ Παύλος 23/12/2011 04:43:01

    Πολλα ηξεις -αφηξεις βλεπω και ..ψαχνομαι.
    Ισως κανω λαθος,αλλα ...

    Και αν ο Γερμανος εντεταλμενος πει "ΟΧΙ εκλογες,αλλιως κομμενη η τετοια δοση" τι λες θα γινει?


    Υ.Γ
    Υγιως ,ναι δεν το προσεξα.
    Μεταξυ μας παντως δεν αλλαξε το νοημα,ετσι δεν ειναι?
    Ισια ισια ..φαρδυνε,πως λεμε και υγιεις και σκεφτομενοι ..
    Και οχι μονο υγιως ..σκεπτομενοι,κατι απολυτα υποκειμενικο...

    • Παύλος avatar
     Παύλος @ koukos 23/12/2011 13:36:21

     Ωραίο το λογοπαίγνιό σου αγαπητέ Κούκο και πάντως σαφώς ενδεικτικό ανθρώπου με ανοιχτό μυαλό και "μεγάλη" καρδιά!
     Σχετικά με την χθεσινή σου ερώτηση(δυστυχώς μόλις τώρα κατάφερα να ξαναμπώ):
     Επιτέλους να τον γράψουμε μια φορά στα παλιά μας τα παπούτσια και, πίστεψέ με, κάτι μου λέει ότι θα σφίξουν κάποιοι κ.... , με θετικότερη εξέλιξη από αυτή της συνεχούς ενδοτικότητας, η οποία στο τέλος τέλος δεν έχει .....τέλος!

     • koukos avatar
      koukos @ Παύλος 23/12/2011 14:08:34

      Ναι.Ωραιο ακουγεται..Τον "γραφουμε".
      Το πως ειναι το προβλημα. Πριν κανεις ενα βημα πρεπει να υπολογισεις και το δευτερο που θα χρειαστει να κανεις..

      Κατα την γνωμη μου το μεγαλυτερο εγκλημα που διεπραξαν οι εταιροι και εταιρες της εταιρειας πασοκ( εχω καλλιτερα "κοσμητικα" για αυτους αλλα δεν με αφηνει ο φακτορας τα..κοβει,και μουχει σπασει τα νευρα!!),
      λοιπον λεω το εγκλημα που κανανε οι εταιρες ειναι οτι μας κανανε διεθνως ρεζιλι...
      Επαναλαμβανω αυτο. Ειμαστε το ρεντικολο διεθνως..
      Διεφθαρμενοι,τεμπεληδες,φοροφυγαδες,
      και ενα σωρο αλλες τετοιες ..αρετες..

      Το δευτερο εγκλημα ειναι "καταφεραν" οι αγυρτες ενα ολοκληρο Εθνος/κρατος να κρεμεται απο τα .."τετοια" του ΔΝΤ η "τροικα" και τετοια που γαυγιζουν οι αλιτηριοι αυτοι..

      Αυτο δεν μπορω να το συγχωρησω..
      Δεν μπορεις να φανταστεις τι σημαινει να βρεθεις στο αεροδρομιο μιας αλλης χωρας (οχι κατ αναγκη πολιτισμενης) αλλα μιλαμε τριτικοσμικη και να ντρεπεσαι να πεις οτι εισαι Ελληνας ..
      Α! Greek? Oh ! Χρεωκοπησατε ,ε??

      Αμα δεν σας δωσουμε την δοση ξοφλησατε,ε?
      Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα..
      Πιστεψε με ..

     • Παύλος avatar
      Παύλος @ koukos 23/12/2011 15:45:13

      Φίλε Κούκο,
      κατ' αρχήν συμφωνώ απολύτως με τον βαθμό της ξεφτήλας, αλλά πρόσεξε : Των παρόντων πρωταιτίων της ! Όχι των φερόντων το όνομα Έλληνας !!! Υπάρχει μεγάλη διαφορά !
      Επίτρεψέ μου να σου πω ότι σε πρόσφατο συνέδριο που βρέθηκα σε Ανατολική χώρα, μου συμπεριφέρθηκαν με απίστευτο σεβασμό και εκτίμηση ! Στο άκουσμα "from Greece" μου έκαναν υπόκληση !
      Επαναλαμβάνω δε :
      Το επόμενο βήμα δεν γίνεται να καταστεί χειρότερο από αυτό της συνεχιζόμενης υποτέλειας ! Μην ξεχνάς ότι είναι διαφορετικό να συζητά ένας δοσίλογος (προς τους Ευρωπαίους εννοώ) από το να διαπραγματεύεται μαζί τους τα πάντα ένας που δεν υπέγραψε καμία ....συναλαγματική !!!

     • koukos avatar
      koukos @ koukos 23/12/2011 16:09:41

      Κανεις δεν νοιαζεται στο εξωτερικο για τους "παροντες πρωταιτιους" και τετοια..
      Μιλαμε διεσυραν ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ χωρα, ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ λαο..
      Αμα δεις κατι βιντεο που κυκλοφορουν στο Youtube για τον γνωστο γαπας,θα παθεις "αμοκ" ..
      Δηλαδη να γινεις καμικαζι ,να ζωσθεις με βομβες και να πας να το βρεις αυτο το αθλιο πραμμα...

      Και οσον αφορα για τις υποκλισεις σε Ανατολικες χωρες,εκει τα πραγματα αλλαζουν..Ειδικα αμα ξοδευεις δολλαρια η ευρω..

      Οσον αφορα για τις διαπραγματευσεις συμφωνω .
      Τουλαχιστον αυτος θα μπορει να διαπραγματευθει..

      Μου φαινεται αστειο,απιστευτο υποτιμα την νοημοσυνη μου να δεχτω οτι ο νυν αντιπροεδρας και ΥΠΟΙ ειναι σε θεση να διαπραγματευτει οτιδηποτε..
      Η το γαπας η το παπακωνσταντινου η καποιος αλλος απο "κομπαρσος" απο αυτο το αθλιο τσιρκο που ακουει στο ονομα κωμα πασοκ..

 8. dinos avatar
  dinos 22/12/2011 17:36:10

  Δύο μήνες και πολύ είναι...

 9. dimitris avatar
  dimitris 22/12/2011 17:36:38

  Πολύ είναι δύο μήνες. Εκλογές εδώ και τώρα!!!

 10. dimis avatar
  dimis 22/12/2011 17:37:12

  Το πολύ 3 μήνες...

  • Kostas Z avatar
   Kostas Z @ dimis 22/12/2011 22:18:36

   Το μόνο που δεν σκέφτηκαν είναι οτι το 2012 είναι δίσεκτο για να βρούν δικαιολογία για παράταση Κυβέρνσης παπαδήμου για το επόμενο έτος 2013

 11. Σ.Ε avatar
  Σ.Ε 22/12/2011 17:57:00

  Ο Παπαδήμος σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι δεν είναι πολιτικός,αλλά μόλις του δόθηκε η εξουσία φέρθηκε ως Μαυρογιαλούρος, αυξάνονοντας τον αριθμό των υπουργών σε 50 προκειμένου να τους ικανοποιήσει όλους.
  Και όχι μόνο αυτό,αλλά ο κάθε υπουργός κάνει και λέει ότι του κατέβει χωρίς να φαίνεται ικανός τους μαζέψει,εμφανίζοντας την εικόνα ενός άβουλου πρωθυπουργού.
  Αν αυτή είναι τεχνοκρατική αντιμετώπιση των πραγμάτων,εγώ είμαι ο Χομεϊνί!!!
  Συνεπώς Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ!!!

 12. Αριστειδης ο δικαιος avatar
  Αριστειδης ο δικαιος 22/12/2011 17:57:17

  ολοι εσεις που απο το πρωι ισα με το βραδυ ζητατε εκλογες και πιεζετε τον Σαμαρα να οδηγησει την χωρα σε εκλογες ,τι ελπιζετε σε αυτοδυναμια? σε πρωθυπουργο Σαμαρα με την βοηθεια του ΛΑΟΣ ? συγκηβερνηση με το πασοκ?

  Αγαπητοι μου σχολιαστες του σαιτ υπαρχει ,ειλικρινα ενα σοβαρο και κινηματικο σχεδιο της ΝΔ για εξοδο απο την κριση ,περα απο τα Ζαπεια 1 και 2 που σε διαπιστωσεις καλα ειναι ,αλλα απο ουσια δεν νομιζω οτι μας οδηγουν στο φως του τουνελ.

  Το μνημονιο εχει μπει πλεον στην ζωη μας ειτε το θελουμε ειτε οχι,και ο Σαμαρας εχει κανει πλεον στροφη 180 μοιρων ,και καλα εκανε ,δυστυχως δεν εχει αλλη επιλογη,ως αστικο κομμα.
  Τωρα αν σε τουτη την χωρα εχουμε γεμισει απο επαναστατες που ειναι ετοιμοι να πεινασουν προς δοξα της ουτοπιας ,ε τι να πω ας το δοκιμασουμε και αυτο.
  Το υπαρχον πολιτικο συστημα λυπαμαι αλλα εχει σαπισει οτι ηταν να δωσει το εδωσε .
  Διαχειρηση μιζεριας και διατηρηση των ψευδαισθγσεων μπορει να κανει.
  Και επειδη οι πολιτες δυστυχως απεχουν απο τα πολιτικα δρωμενα και την πολιτικη γενικοτερα,η λυση θα ερθει κατα την γνωμη απο καποια στελεχη που θα τολμησουν την εξοδο απο τα κομματικα μαντρια.
  Κατα την γνωμη μου ο Σαμαρας ειναι οτι καλυτερο διαθετει αυτη την στιγμη το υπαρχον πολιτικο συστημα με ειδικο πολιτικο και πατριωτικο βαρος,ομως πρεπει να φερει τα πανω κατω στην νεα δημοκρατια αν θελει αυτη η πατριδα να αποκτησει παλι ελπιδα και πανω απο ολα εμπιστοσυνη στην πολιτικη και περισσοτερο στους πολιτικους.

  Το πασοκ σιγα σιγα περνει αυτο που του αξιζει το χρονοντουλαπο της ιστοριας,η αριστερα βρισκεται καπου στα 1917? αντε να της κανω την χαρη και να πω λιγο μετα την ληξη του β` παγκοσμιου πολεμου, κατι αλλοι γυρολογοι απο αριοστερα και δεξια ,και κατι κρυφοαριστεροι οικολογοι στα ορια του γραφικου μοτιβου της πολιτικης σκηνης.
  Αυτη ειναι η εικονα του πολιτικου χαρτη σημερα.
  Ο Σαμαρας αληθεια δεν βλεπει την χρυση ευκαιρια που του δινει η συγκυρια και οι ικανοτητες που εχει να τα αλλαξει ολα και να κυβερνησει την ελλαδα την επομενη δυσκολη 10 ετια?
  Να γινει ο πραγματικος αναμορφωτης της ελλαδας

 13. JOHN avatar
  JOHN 22/12/2011 18:05:05

  Οσο περισσοτερο διαρκει η κυβερνηση Παπαδημου ο χρονος δουλευει υπερ του ΓΑΠ και της σκυλοπαραιας του!Και δεν πρεπει να βγουν λαδι για τη καταστροφη που επεφεραν στη χωρα,η ευθυνη τους ειναι τεραστια και η τιμορια τους πρεπει να ειναι αναλογη.

 14. alejios avatar
  alejios 22/12/2011 18:28:06

  ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ... ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

 15. gio23 avatar
  gio23 22/12/2011 19:53:56

  Για τη μηνυση του κύριου Πλατη θα μιλήσει κανείς?Ο ελληνικός λαός θα βρίσκει πολιτικό ( και άλλες συντεχνίες δηλαδή) και θα τον τρώει κυριολεκτικά,δε θα τον χτυπάει δε θα το βρίζει απλώς θα τον μαγειρεύει.

 16. coyote avatar
  coyote 22/12/2011 19:58:21

  John-alejios ++++

 17. ΜΠ avatar
  ΜΠ 22/12/2011 20:19:20

  Εκλογές εδώ και τώρα. Η κατάσταση είναι τραγική. Για κλάματα. Δεν υπαρχει υπομονή για να γίνουν Εκλογές σε 2 μήνες. Θα είναι αργά σε δύο μήνες. Εδώ τα γεγονότα τρέχουν με ταχύτητα φωτός και ποιός ξέρει πώς θα είμαστε σε δύο μήνες, πώς λοιπόν υπολογίζουν τις Εκλογές ;;; Στο υπουργικό συμβούλιο δεν βλέπουν τι γίνεται;;;;;;

 18. Nikolaos avatar
  Nikolaos 22/12/2011 20:31:00

  Είναι λυπηρό το γεγονός ότι ένας "τεχνοκράτης" δεν θυμάται την ημερομηνία που περιλαμβάνεται στη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών, που περιεβλήθη το κύρος της ανακοίνωσης της Προεδρίας της Δημοκρατίας και με βάση την οποία προέκυψε η σημερινή Κυβέρνηση της οποίας προϊσταται. Τη 19η Φεβρουαρίου τη θυμούνται όλοι. Τεχνοκράτες και μη. ΄Εστω και αν κατά το περιεχόμενο της συμφωνίας η ημερομηνία αυτή δεν ήταν αποκλειστική. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν ρητή. ΄Αλλο, ενδεικτική και άλλο μη ρητή. Αυτά από μη τεχνοκράτη.

 19. Τιγράνης avatar
  Τιγράνης 22/12/2011 21:54:32

  Λουκάς: Σε δυο μήνες θα ’χουν όλα τελειώσει
  πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός
  Ας πεθαίναμε αγκαλιά πριν τελειώσει
  ο τελευταίος χορός

  Γιώργος: Είναι αδύνατον να το σκεφτώ
  πως αντίο για πάντα πρέπει να σου πω
  Ας μην τέλειωνε ποτέ το χτες
  ας γινόταν κάτι να μην έφευγες

  Λουκάς: Μη με κάνεις άλλο να πονώ
  Θεε μου, πως θ’ αντέξω αυτό το χωρισμό
  Κράτησέ με ακόμα πιο σφιχτά
  κάνε με δικό σου για τελευταία φορά
  (η αποστροφή είναι αυστηρά πολιτική)

  Κι οι δύο μαζί: Σε δυο μήνες θα ’χουν όλα τελειώσει
  πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός
  Ας πεθαίναμε αγκαλιά πριν τελειώσει
  ο τελευταίος χορός

  • Παύλος avatar
   Παύλος @ Τιγράνης 22/12/2011 22:31:51

   Καλοοοοοοοοοοοοοο !!!!

 20. καβουρας avatar
  καβουρας 22/12/2011 22:28:27

  Ρε παιδιά μη μαλώνετε όλοι θα πάρετε εκλογές και κανά κοψιδάκι - τι λέμε τώρα και το 2012 και το 2013 όλο εκλογές θα έχουμε.

 21. Παύλος avatar
  Παύλος 22/12/2011 22:39:19

  Επιτέλους, υπάρχει κανένας Έλληνας, που να μην αντιλαμβάνεται ότι η σημερινή επιστράτευση της δικανικής δεινότητας του αντιπροέδρου, με όσα λυσσαλέως εκραύγασε, αποτελεί κραυγαλέα απόδειξη του πανικού τους μήπως και γίνουν εκλογές εγκαίρως και συντριβούν;;;;

  • Civil-Eng. avatar
   Civil-Eng. @ Παύλος 23/12/2011 13:05:13

   Χαχαχα! Η δικάνική δεινότητα του αντιπροέδρου περιορίζεται απότι έχω καταλάβει σε κανα δυο σοφισματα και περίτεχνη περιπεπλεγμένη περιπλοκή.
   Τι να κάμει και αυτός πρέπει να κρατά και αμυνα...

 22. karenin avatar
  karenin 22/12/2011 23:15:19

  Και βέβαια όσο πιο σύντομα εκλογές. Ομως πιό κόμμα σήμερα έρχεται με λύσεις στο τσεπάκι; Ποιός εκφράζει τις αγωνίες και τις ανάγκες της κοινωνίας;
  Αν είναι λοιπόν να πάμε σε εκλογές, με εντοκες ελπίδες πάλι, σίγουρα μας περιμένουν δρόμοι που οδηγούν στον χαμό.
  Εκτός αν καταφέρουμε εμείς οι πολίτες να ζημώσουμε ιδέες, αναγκες, αιτήματα, να τα μετατρέψουμε σε πολιτική ατζέντα και να την επιβάλουμε στα κόμματα, σαν γνησιους εκφραστές της λαικής θέλησης, που θέλουν να είναι. Θα φανεί ποιός ειλικρινά τα υιοθετεί, τα πιστεύει, και τα επιβάλει.
  Θα είναι οι πιο χαρούμενες εκλογές. Και ντυμένοι με τα καλά μας, θα συμετάσχουμε σαν σε πανηγύρι.

 23. a.p. avatar
  a.p. 23/12/2011 01:55:41

  Οχι μονο να μην γινουν εκλογες , αλλα να κανουνε ανασχηματισμο να βγαλουνε εκτος τους δελφινους να το παιζουν αντιμνημονιακοι και οταν μετα απο δυο χρονια γινουν εκλογες να τα φορτοσουν ολα στον Σαμαρα.
  Εκλογες τωρα , με ΓΑΠ αρχηγο και ΠΑΣΟΚ κατω απο 12% .Αυτο πρεπει να γραψει η Ιστορια, ολα τα αλλα ειναι για να ριχνουν νερο στον μυλο του ΠΑΣΟΚ.

 24. Δαφνούλα avatar
  Δαφνούλα 23/12/2011 14:57:32

  Από την πρώτη στιγμή η λύση ήταν μία εκλογές ο εξωτερικός παράγοντας σε συνεργασία με τους ντόπιους δωσίλογους κατάφεραν και εγκλώβισαν το Αντώνη σε αυτό το τσίρκο που λέγεται κυβέρνηση Παπαδήμου...τώρα οι δαπλεκόμενοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διαιωνίσουν αυτήν την χούντα στο....άπειρο!!!!!Αν ο Αντώνης υποκύψει ξανά τότε είναι άξιος της μοίρας του....οι πατρίδα έχει ανάγκη από ηγέτες δυναμικούς μαχητικούς διορατικούς με τσαγανό οι οποίοι εμπνέουν ελπίδα για το αύριο στο λαό κάτι που τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί!!!!Όσο λοιπόν υποκύπτει στις πιέσεις των λαμογιών τόσο θα απομακρύνεται από το λαό που τόσα πολλά περιμένει από αυτόν....Η στάση του μετά από τη συνάντηση με τον Παπαδήμο πρέπει να είναι ξεκάθαρη εκλογές εδώ και τώρα.... Ερώτηση, αυτή η περιβόητη ανταλλαγή των ομολόγων δεν μπορεί να γίνει με την καινούρια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ κυβέρνηση?????????

 25. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 23/12/2011 15:49:29

  Αν το ΠΑΣΟκ και ο ΛΑγΟΣ δεν συμφωνούν με εκλογές 19/2 ή το πού μέχρι το Μάρτη, να συνεχίσουν μόνοι τους την "συγκυβέρνηση". Μετά να περάσουν από το ταμείο (κάλπες, όταν αυτές στηθούν αν δεν μπουκάρει καμιά διαδήλωση στη βουλή). να πληρωθούν.

  Σοβαρά μιλώντας, η εκτονωμένη ατμόσφαιρα οφείλεται στη συναίνεση Σαμαρά για την μεταβατική κυβέρνηση και καλά το έκανε που συναίνεσε για τους γνωστούς λόγους. Το χρειαζόταν η πατρίδα. Αν όμως Πασοκολαγός και ΜΜΕ και σια θελήσουν να συνεχίσουν μόνοι τους πέραν της 19ης/2 και ο Σαμαράς αποσύρει τη στήριξή του, πράγμα που σίγουρα θα κάνει (γιατί είναι συμφέρον της χώρας να αρνηθεί οποιαδήποτε περιττή παράταση που μόνο στόχο θα έχει τη διάσωση του πασοκοπαπανδρεϊσμού), τότε η κοινωνική ατμόσφαιρα θα φορτιστεί τόσο που ούτε ψίλος στον κόρφο τους.

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 23/12/2011 15:49:55

   ή το πολύ μέχρι το Μάρτη

   • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
    ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 23/12/2011 15:54:40

    Αν ο Σαμαράς αποσύρει τη στήριξή του σε αυτήν την περίπτωση δεν θα μπορέσει κανείς με στέρεα επιχειρήματα να τον κατηγορήσει ότι προτάσσει το κομματικό συμφέρον. Ο Παπαδήμος απέτυχε ή τουλάχιστον δεν πέτυχε την επανεκκίνηση της χώρας (δεν θα μπορούσε εξάλλου, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να κάνει ένας που δεν είναι πολιτικός επί της ουσίας). Ποιός θα ψέξει αξιόπιστα τον Σαμαρά που δεν θα στηρίζει πια μια αποτυχημένη ή έστω μεσοβέζικη κυβέρνηση;

    Όποιος φοβάται την λαϊκή εντολή και προσπαθεί να επιβάλει την παράταση της έκφρασης αυτής της εντολής κινείται αντίθετα με τις δημοκρατικές αξίες. Απλά και ξεκάθαρα. Δεν πα' να λέει το Μέγκα, ο Ψυχάρης και ο Αλαφούζος;

    • koukos avatar
     koukos @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 23/12/2011 16:42:59

     Ο Γερμανος επιτροπος αποφασιζει

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.