Η Κανέλλη να μιλήσει για την διαπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ
02/11/2014 16:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Κανέλλη να μιλήσει για την διαπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως αποδεκτός από το τμήμα εκείνο του ντόπιου και του ξένου κεφαλαίου που ξέρει να ελέγχει, με το αζημίωτο για τα νιτερέσα του, το κάθε επερχόμενο γκουβέρνο».

Αυτό λέει η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Τσίπρα λέγοντας επίσης: «Μαθαίνει και ο Αλέξης να σκίζει μνημόνια στο τσίρκο κάθε βράδυ και να τα μπαλώνει σαν δίχτυα το πρωί...».

Τέλος, η κ. Κανέλλη μιλάει για ένα πιθανό σενάριο ενός μεγάλου συνασπισμού την επομένη των εθνικών εκλογών, τονίζοντας πως «τέτοια πράματα και θάματα μεγάλης συναίνεσης ήδη δοκιμάζονται παντού».

Ξέρει κάτι η Λιάνα για τα ντόπια και ξένα κεφάλαια; Γιατί αν ξέρει πρέπει να μιλήσει. Ποιους εξυπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ; Τι εκδουλεύσεις κάνει ο Τσίπρας; Οφείλει να μιλήσει και η Κανέλλη και το ΚΚΕ και μάλιστα πριν τις εκλογές για να ξέρει ο κόσμος ποιος ψηφίζει και τι.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. iconology2009 avatar
  iconology2009 02/11/2014 18:03:46

  Για τα ντόπια κεφάλαια δεν ξέρω με ποιο τρόπο έχει διαπλακεί ο Τσίπρας αλλά για τα ξένα κάνει μπαμ η περίπτωση, βγάζει μάτι. Το περσινό του, από κάθε άποψη και πρωτοφανές αλλά και εμβληματικό, ταξίδι του στην Αμερική ήταν η επισφράγιση μιας τέτοιας συναλλαγής και διαπλοκής με τα αμερικανικά κεφάλαια. Το επόμενο ταξίδι του στο συμβολικό Τέξας ήταν η επιβεβαίωση της. Μπορεί να μπλοφάριζε και να μίλαγε φιλοευρωπαϊκά εκεί αλλά στη πραγματικότητα είχε δέσει το γλυκό με τον αμερικανικό παράγοντα. Ο Γεωργιάδης, που δεν είναι πολιτικός του γούστου μου, έχει δίκιο όταν επιμένει ότι ο Τσίπρας έχει κρυφή ατζέντα για τη δραχμή και εναντίον του ευρώ αλλά σαν πολιτικός κυβερνητικής συμπολίτευσης κωλύεται ευλόγως να μιλήσει για ορκισμένο φιλοαμερικανισμό του Τσίπρα, όπως εξάλλου ακόμη περισσότερο η ίδια η κυβέρνηση. Ο πόλεμος Ευρώπης-Αμερικής είναι εξάλλου ακήρυχτος και δεν μπορεί να τον ξεκινήσει ανοιχτά η κυβέρνηση μιας χώρας που βρίσκεται σε δεινή θέση. προτιμάει τη σιωπή όπως έκανε και με τις υποκλοπές το 2005 ή όπως ανάλογα τις πέρασε στο ντούκου η ίδια η Μέρκελ. Αρκεί να δει κανείς τα δημοσιεύματα του αγγλοσαξωνικού τύπου απέναντι στον Τσίπρα-που τον ανακήρυξαν πέρσι-ήμαρτον Δέσποινα!-Global Thinker!-και το νέο γκανιάν τη Ρένα Δούρου, αυτή που έπαιξε μπάσκετ με τον Πλανητάρχη, για να καταλάβετε τι παίζει. Δέστε και την άλλη σημειολογία: όταν έγινε ο Σαμαράς αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και μέχρι να γίνει Πρωθυπουργός της χώρας μετά από δυόμισυ ολόκληρα χρόνια δηλαδή ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν βρέθηκε η διάθεση των αμερικανών να έρθουν σε επαφή μαζί του και προέκυψε αυτή μόνο όταν έγινε πια πρωθυπουργός. Με τον Τσίπρα αντίθετα σε ένα εξάμηνο από την ανάδειξη του στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξασφάλισε την πρόσκληση και φυσικά τις επαφές, με όλα τα απαραίτητα εκείνα γλυψίματα που αρμόζουν[sic] σε τέτοιες περιστάσεις: συνέκρινε τον Ομπάμα με τον Αβραάμ Λίνκολν ή μίλησε-στην Αμερική τού ήρθε ξαφνικά η επιθυμία!-με πανηγυρικό σεβασμό για τους Εβραίους και τα ηρωϊκά τους πάθη-ακολούθησε η ομιλία στο Ινστιτούτο Λεβί. Πιστεύω ότι γίνονται διεργασίες και με το ελληνικό κεφάλαιο αλλά για ευνόητους λόγους είναι μυστικές και θα φανούν ίσως μετά τις εκλογές σαν αποκαλυπτήρια. Πρέπει να τηρηθούν κάποια προσχήματα προφανώς. Αν εξαιρέσεις κανείς την ακαταλόγιστη περίπτωση της πονεμένης αυτοκράτειρας Γιάννας Αγγελοπούλου, που εκδηλώθηκε πρώτη, μένει να δούμε αν αυτοί που φαντάζουν σαν πιο ύποπτοι: Μαρινάκης, Κόκκαλης, ο πάντα ευέλικτος Μπόμπολας εκδηλωθούν κι αυτοί και με ποιο τρόπο. να του διαθέσουν ίσως εφημερίδες, κανάλια τους ή ραδιοφωνικούς τους σταθμούς. Το γατόνι που λέγεται Κανέλλη και που ξέρει καλά το χώρο των media σίγουρα ξέρει πολλά αλλά δεν είναι και βέβαιο ότι θα θελήσει να εκτεθεί τόσο ανοικτά ή της αρκεί να μείνει μόνο στις νύξεις. Η άλλη πλευρά δεν αστειεύεται.

  • Fotini avatar
   Fotini @ iconology2009 03/11/2014 01:56:23

   ᾿Εδῶ ἀπείλησαν τήν ζωή πρωθυπουργοῦ, τήν Λιάνα θά ἀφήσουν νά τούς χαλάση τά σχέδια;;

  • Ανέστης avatar
   Ανέστης @ iconology2009 03/11/2014 11:29:19

   Αυτός ο Κόκκαλης μήπως είναι ο γιος του Πέτρου ή καποιος άλλος; [...στις 31 Ιανουαρίου 1990, επι «Οικουμενικής Κυβέρνησης» υπό τον Ξενοφώντα Ζολώτα, συνεδριάζει ατύπως το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών (Μητσοτάκης, Παπανδρέου, Φλωράκης) και αποφασίζουν να δώσουν την δουλεια για τις παροχές του ΟΤΕ στην Ζήμενς και την Ιντρακόμ. «Πρέπει να βοηθήσουμε τον γιο του Πέτρου» λέγεται πως είπε στη συνεδρίαση εκείνη ο Χαρίλαος Φλωράκης. Ο Πέτρος Κόκκαλης, υπουργός στην κυβέρνηση του βουνού που κατέφυγε μετά στην Ανατολική Γερμανία ήταν ο πατέρας του Σωκράτη. Έτσι μαζί με τον «γιο του Πέτρου» βοηθήθηκε και η Ζήμενς.]

 2. Άλυτη Εξίσωση avatar
  Άλυτη Εξίσωση 03/11/2014 09:14:54

  Αχ ναι! Ας μας μιλήσει η επαναστάτρια Κανέλλη για τη διαπλοκή ειδικά του Σύριζα (που κλέβει πελάτες και χαλάει την πιάτσα της)! Περιμένουμε με αγωνία.Έτσι κι αλλιώς δεν κάνουν απολύτως καμία δημιουργική δουλειά χρόνια τώρα οι κοιμισμένοι σύντροφοι, οπότε φυσικό θα είναι να εξειδικευτούν εν τέλει, στα...κουτσομπολιά.

  • Δημήτρης Κ., avatar
   Δημήτρης Κ., @ Άλυτη Εξίσωση 03/11/2014 10:41:27

   Aν όντως η κομμουνίστρια Λιάνα φάει τον Τσίπρα αποκαλύπτοντας οτι τελικά και αυτός δεν είναι ο Τσε Γκεβάρα της Ελλάδας, θα ψηφίζουμε πλέομ ΚΚΕ που τουλάχιστον ουδέποτε διέψευσε την διαπλοκή του με το ΚΚΣΕ του Στάλιν και με τον Χόννεκερ.

  • iconology2009 avatar
   iconology2009 @ Άλυτη Εξίσωση 03/11/2014 11:50:00

   Έλα καημένε κι εσύ! 40 χρόνια τι είδους δημιουργική δουλειά έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι πρόγονοι του; Τώρα που μπήκαν οι ΠΑΣΟΚαραίοι το είδαν δημιουργικοί και οι ΣΥΡΙΖΑίοι! Η αλαζονεία σας είναι αστεία, επιθεωρησιακά αστεία-χάνει επεισόδια ο Λάκης!

   • Άλυτη Εξίσωση avatar
    Άλυτη Εξίσωση @ iconology2009 03/11/2014 12:03:42

    Βρε ''καημένη'', τώρα μιλάμε για το ΚΚΕ και για το αν δκαιούται να παριστάνει τον μαϊμού...Εισαγγελέα, ενώ είναι κραυγαλέα απών από οποιαδήποτε ιδεολογική και αγωνιστική πρωτοπορία. Μια ομαδούλα συνταξιούχων παλαιοημερολογιτών που βγαίνει στο ...κλαρί, μονάχα από απελπισία, γιατί βλέπει το κοπάδι της να λιγοστεύει απελπιστικά. Η τυφλή φανατίκλα σας ενάντια στον Σύριζα του 3% που με την αμέριστη βοήθεια της συγκυβέρνησης κατάφερε σήμερα να σας ...τρομοκρατεί ως πιθανά επερχόμενη μελλοντική κυβέρνηση, σας αναγκάζει αφελώς να καταπίνετε αμάσητη οποιαδήποτε χρήσιμη ''κατηγορία'', αρκεί να σας βολεύει. Βελάζοντας και ξορκίζοντας όμως, δεν θα πετύχετε τίποτε παραπάνω, από το να είστε εσείς, ο Μάρκος Σεφερλής του ιστοχόρου :-).

    • iconology2009 avatar
     iconology2009 @ Άλυτη Εξίσωση 03/11/2014 12:19:07

     Ας μην ήταν ο εμβληματικός Κοτσακάς εγκατεστημένος στη Κουμουνδούρου να σας φέρνει την ορφανή πελατεία του καημένου του προστάτη της Δούρου Άκη Τσοχατζόπουλου και σούλεγα αν το αμερικανάκι σας ο Alexis θάβλεπε ποτέ το πλούσιο Τέξας ή το γραφικά λουσάτο Κόμο, να σερβίρει σε πετρελαιάδες και τραπεζίτες αυτά που θα τους πουλήσει κοψοχρονιά.

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ iconology2009 03/11/2014 13:42:57

      Δεν με αφορά με απολύτως κανέναν τρόπο ο δεύτερος πληθυντικός σας κύριε, ούτε και οι χρησμοί σας οι εξ απολύτου αγνοίας και υπερβάλλουσας εμπαθείας ...εμπνεόμενοι. Ανήκω στους παντελώς ανεξάρτητους πολεμικούς ανταποκριτές και το μόνο που με ενδιαφέρει, είναι να μην κάνετε την πατρίδα μου (και άλλο) μπάχαλο, όλοι εσείς οι μονόφθαλμοι (και ιδιοτελείς;), κομματικοί φαντάροι. Υ.Γ : Ο καθένας μπορεί να εμπορεύεται ΜΟΝΑΧΑ την προσωπική περιουσία του. Και αυτό φυσικά, αφορά άπαντες τους ασκούντες την εξουσία. Από ''αξιοποιήσεις'', ευγενικές φιλικές εκχωρήσεις και λοιπές επαναστατικές ...μεταρρυθμίσεις, κάτι θα έχετε ακούσει, ακόμη κι εσείς. Δε μπορεί....

     • iconology2009 avatar
      iconology2009 @ Άλυτη Εξίσωση 03/11/2014 15:29:57

      Χαχαχαχα! Αστείος είσαι. Αφού εξάντλησες όλους τους διαθέσιμους β΄πληθυντικούς εναντίον του αντιδιαλεγόμενου σου, τους αποστρέφεσαι όταν σού επιστρέφονται. Αυτό το "ΑΠΟΛΥΤΩΣ-δικός μου ο τονισμός-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ-πάλι δικός μου ο τονισμός-ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ-ξανά μανά δικός και αυτός ο τονισμός-ανταποκριτές-η μόνη λέξη που ανταποκρίνεται και στην αλήθεια όχι μόνο στην ανταπόκριση-μού άρεσε πολύ, πάρα πολύ σαν...ανέκδοτο! Εμένα του ιδιοτελούς κομματόσκυλου! Υ.Γ. Για τα του Υστερόγραφου παραπέμπω στις προσωπικές περιουσίες του Αλέξη...Μητρόπουλου και Γιάννας Αγγελοπούλου.

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ iconology2009 03/11/2014 15:52:04

      :-) Παρανοήσατε κύριε. Εγώ απλά σας μιλάω στον πληθυντικό εξ΄αρχής. Δεν χρησιμοποίησα β΄πληθυντικό αποκλειστικά και μόνο για να σας ''εντάξω'' αυθαίρετα σε κάποια ομάδα, στην οποία θα με εξυπηρετούσε πολύ να ανήκετε (και ας μην ανήκετε). Μα ούτε αυτό δεν μπορείτε να αντιληφθείτε πια; Σας εμποδίζουν οι παρωπίδες. Εσείς εμφανώς αυτοεντάσσεστε, εκεί που η τυφλή σας εμπάθεια υποδηλώνει ! Μα ούτε αυτό δεν μπορείτε να αντιληφθείτε πια; Σας εμποδίζουν οι παρωπίδες. Υ.Γ Η περιουσία του καθενός μας η οποία δεν αποκτήθηκε με δόλια και παράνομα μέσα, ούτε προέρχεται από διασπάθηση δημοσίου χρήματος, κολάσιμες δωσοληψίες, χρηματισμό κ.λπ, είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο και προστατευόμενο από το Ελληνικό Σύνταγμα. Διαβάστε τα βασικά, πριν λαϊκίσετε και γελοιοποιηθείτε τελείως. Όσο για την κ.Αγγελοπούλου, απλά έκανε η γυναίκα μία ...έξυπνη επένδυση-γάμο. Σας έφαγε η ζήλια επί τέλους όλες εσάς, τις έρμες Κατινούλες της ...αυλής.

     • iconology2009 avatar
      iconology2009 @ Άλυτη Εξίσωση 03/11/2014 16:00:17

      Υπάρχει πρόβλημα όχι απλά συναντίληψης-όπως λέει κι ο πονεμένος Σκουρλέτης: "δεν απαντάει στο τηλέφωνο!"- αλλά ακόμη και αντίληψης, έστω και της στοιχειωδέστερης, ακριβώς δηλαδή το πρόβλημα που έχει ο Σκουρλέτης.

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ iconology2009 03/11/2014 16:12:02

      Εντάξει τώρα κοπελιά.... Ανακαλύψατε την Αμερική σήμερα εσείς!!

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ iconology2009 03/11/2014 16:13:02

      Εντάξει τώρα κοπελιά. Ανακαλύψατε την Αμερική σήμερα εσείς!!

     • iconology2009 avatar
      iconology2009 @ Άλυτη Εξίσωση 03/11/2014 16:46:49

      Άμα μιλάω για αντίληψη, κάτι ξέρω. Προφανώς μεταφράζεις το iconology σαν κάτι θηλυκό με γόβες και φουστάνι ε; Τόσο σού κόβει, τόσο ξέρεις, τόσο καταλαβαίνεις. Σκουρλετίνα εγκεφάλου.

     • Άλυτη Εξίσωση avatar
      Άλυτη Εξίσωση @ iconology2009 03/11/2014 17:20:48

      Δεν ξέρετε τι σας γίνεται, απλά. Και πάλι ...χάσατε αφελή προπέτη! Μα ούτε ένα στα 10 να μην καταφέρνετε; Σας επιστρέφω σκοπίμως και επιμόνως εξ αρχής (αλλά σας ...πήρε 5-6 σχόλια για να το καταλάβετε), την ....αλλαγή φύλου που πρώτος μου ...επιβάλλατε αναφωνώντας το ''Έλα καημένε κι εσύ!'', σε κάποιον που γράφει ως ΆλυτΗ Εξίσωση''. (Η άλυτη εξίσωση μας έμαθαν στο Δημοτικό). Ποιός έχει το πρόβλημα λοιπόν, πασιφανές :-).

     • Γεώργιος Τ. avatar
      Γεώργιος Τ. @ Άλυτη Εξίσωση 04/11/2014 00:01:54

      Έχεις ένα θεματάκι κυρα-εξίσωση: Όταν κάποιος άθελά του δεν κατανοεί το φύλο σου, αντί να το επισημάνεις εξαρχής, κλιμακώνεις την ένταση με προσβολή αλλάζοντας επίτηδες το φύλο του άλλου. Για πρόσεξέ το λίγο, χάνεις το δίκιο σου (όσο έχεις τέλος πάντων) με τέτοια πολεμική...

 3. Seagull avatar
  Seagull 03/11/2014 16:41:14

  Μιλάνε όλοι, μιλάει και η Λιάνα μας καλέ... Αντε στην ευχή του Θεού, αρκετά προβλήματα έχουμε, αν έχεις στοιχεία να τα καταθέσεις, αν δεν έχεις στην φωλιά σου.

  • iconology2009 avatar
   iconology2009 @ Seagull 03/11/2014 18:08:17

   Σαν τα στοιχεία για την εξαγορά βουλευτών που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ ε; Λες και χρειάζεται να δει κάποιος κατατεθειμένα στοιχεία για να δει τις άτυπες αλλά ουσιαστικές συναλλακτικές σχέσεις-προανάκρουσμα βαριάς μορφής διαπλοκής λέγεται αυτό- που αναπτύσσει ο ΣΥΡΙΖΑ με το Κεφάλαιο.

   • Πάρης ο όμορφος avatar
    Πάρης ο όμορφος @ iconology2009 03/11/2014 18:32:06

    Ε, μην κοιτάς, δεν είναι όλοι τους ...τσακμάκια όπως εσύ. Οι περισσότεροι, μη διαθέτοντες κληρονομικό χάριμα, απαιτούν αποδείξεις, οι αδαείς!

   • Seagull avatar
    Seagull @ iconology2009 04/11/2014 09:53:14

    Μήπως θα ήταν καλύτερα να μας μιλήσεις για τις τυπικές εκείνες συναλλακτικές σχέσεις κάποιων 155 βουλευτών, πρώην και νυν, εκ των δύο μεγάλων κομμάτων που διακυβέρνησαν την χώρα, με το σύστημα siemens και τα άλλα συστήματα που κατ΄εξακολούθηση δωροδοκήθηκαν και τα ονόματα των οποίων κρατάει στα χέρια του ο Χριστοφοράκος και το Βερολίνο? Πως είπατε? Δεν άκουσα? Μερικοί είστε τόσο σίγουροι ότι γνωρίζετε τα πάντα, ενώ οι άλλοι δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα..........

 4. Ρεαλιστης avatar
  Ρεαλιστης 03/11/2014 21:09:29

  Πρεπει ομως να παραδεχτουμε οτι η Λιανα ηταν αυτη που εβγαλε στην φορα την ΧΑ. Επισης πρεπει να παραδεχτουμε οτι ειναι η μονη απο την αντιπολιτευση που υποστηριζε στην ραδιοφωνικη της εκπομπη τους του Λιμενικου οταν ο Τσιριζα φωναζε οτι σκοτωσαν τους λαθρομεταναστες. Μπορει να μη μας αρεσει η Λιανα αλλα και λογο εχει και μορφωση εχει και φυσικα δεν ακολουθει η δεν σχολιαζει με Μπογιοπουλεικη εμπαθεια τα γεγονοτα.

 5. Bulsara avatar
  Bulsara 04/11/2014 12:40:55

  Την ώρα που η Λιάνα θα μιλάει για τη .... διαπλοκή, είναι σίγουρο ότι η διαπλοκή θα κοκκινίζει από ντροπή ή θα σκέφτεται ότι βάλανε τον λύκο να μιλήσει για τα πρόβατα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.