#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/04/2009 14:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ΚΕΔ και η γαλάζια διαπλοκή

Αφού η κυβέρνηση επιχείρησε να κλείσει το φάκελο των ιερών ανταλλαγών με το Βατοπέδι, βγάζοντας τον έναν μετά τον άλλο τους εμπλεκόμενους, το ίδιο έκανε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΕΔ, Κ. Γκράτσιο, γιο του παλαιού αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Αγαμέμνωνα Γκράτσιου. Η απομάκρυνση του Γκράτσιου, αλλά και του προέδρου κ. Παπαγεωργίου έγινε πριν από λίγες εβδομάδες.

Ποια ήταν όμως η νέα επιλογή της κυβέρνησης για την ηγεσία της ΚΕΔ; Το όνομά του, Κωνσταντίνος Φωτόπουλος, για τους μη μυημένους στην αγορά, δεν έλεγε τίποτε. Άσχετος με τα ακίνητα, με σπουδές... μαθηματικού και διοίκησης επιχειρήσεων ο κ. Φωτόπουλος δεν φάνταζε για ιδανικός επικεφαλής του μεγαλύτερου ιδιοκτήτη ακινήτων στην Ελλάδα.

Όμως, μια βαθύτερη έρευνα δείχνει ότι ο κ. Φωτόπουλος έχει άλλα προσόντα. Είναι ο συνιδρυτής και μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής της εταιρείας επικοινωνίας Civitas του γνωστού «γαλάζιου» image maker κ. Φλέσσα. Είναι η ίδια εταιρεία που ανέλαβε τις τελευταίες προεκλογικές εκστρατείες της Νέας Δημοκρατίας, είναι η εταιρεία που έκανε τις δημόσιες σχέσεις στον κ. Γ. Παπαθανασίου, επιλογή του οποίου ήταν ο Φωτόπουλος. Είναι επίσης η ίδια εταιρεία που έκανε το PR στην ΚΕΔ.

«Γαλάζιος» μέχρι το κόκαλο και γνώστης των εσωτερικών της ΚΕΔ από πρώτο χέρι ο κ. Φωτόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. αγανάκτηση avatar
  αγανάκτηση 06/04/2009 14:57:12

  Θλίψη

 2. Lavazza avatar
  Lavazza 06/04/2009 15:56:48

  Βρε παιδιά.

  Από την μία, όταν κάνει κανενας Γραμματεας υπουργείου ή διευθυντής τομέα κανένα "κόλπο", λέμε πάντα "μα καλά ο Υπουργός δεν ήξρει ποιόν έβαζε στο συγκεκριμένο πόστο";

  Από την άλλη, άμα βάζει κάποιον γνωστό του που του έχει εμπιστοσύνη λέμε "τακτοποιεί τους δικούς του"...

  Αυτή είναι η νοοτροπία μας τελικά................

 3. αφελης avatar
  αφελης 06/04/2009 16:58:24

  Φακτορα,
  δεν το πιστεύω ότι επιασες τόσα λίγα...
  Ποιος είχε αναλάβει το crisis management της Μεβγαλ;
  Ποιος είχε το crisis μιας μεγάλης τράπεζας πουείχε εμπλοκή στα ομόλογα;
  Αλλα το πιο ζουμερο που δεν επιασες αφορα το ψητό.Ποιος είχε αναλάβει το crisis του Εφραίμ;
  Ναι μέσα επεσες...

 4. Πυροπαθής avatar
  Πυροπαθής 07/04/2009 16:10:13

  Τελικά το μεγαλύτερο προσόν μ΄αυτούς είναι να είσαι δικός τους βαμμένος, γιατί ακόμη και τους δικούς τους που δεν είναι κομματόσκυλα παρ' όλο που έχουν περισσότερα προσόντα δεν τους θέλουν

 5. Νίκος Παππάς avatar
  Νίκος Παππάς 08/04/2009 23:49:41

  Αφελή, είσαι αφελής ? Η εταιρεία Civitas (αν ασχολείσαι με τον επιχειρηματικό κόσμο θα το γνωρίζεις) αυτήν την δουλειά κάνει. Crisis Management και Δημόσιες σχέσεις. Δηλαδή αν δεν το δώσουν σε αυτήν να το κάνει (ή σε κάποια άλλη με αντίστοιχο αντικείμενο και εμπειρία) που θα πρέπει να το δώσουν ? Και την κρίση του Λούη με το sea diamond όπως και με το ξενοδοχείο του στην Κέρκυρα η ίδια εταιρεία το έκανε. Μήπως πρέπει να σταματήσει να κάνει την δουλειά της ? Επίσης να σημειώσω ότι αν είχες κάποια επαφούλα κι εσύ με την γαλάζια ή την πράσινη ή την όποιου χρώματος κυβέρνηση, τρέχοντας θα την έπαιρνες την θεσούλα που θα μπορούσε να σου προσφερθεί διότι αυτό έχουμε μάθει να κάνουμε όλοι μας από τα γενοφάσκια μας. Να βολευόμαστε και να λουφάρουμε όποτε και όπως μπορούμε. Δεν βαριέσαι βρε αδερφέ... έχει ο Θεός... (Εθνικό moto)
  Φιλικά
  Νίκος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.