#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/07/2011 18:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η «Νέα Ευρώπη» του Joseph Goebbels

[caption id="attachment_115529" align="alignnone" width="600" caption="ΚΥΒΕΡΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ"][/caption]

¨Σε σαράντα χρόνια θα είμαστε ξανά αποικία της Γερμανίας…¨

Του ¨ΝΤΑΝΤΟΝ¨

Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας απαιτούν οι Γερμανοί !!!

Η ολοκλήρωση της Ευρωζώνης πρέπει να προχωρήσει και τα κράτη που απαιτούν βοήθεια θα πρέπει να είναι έτοιμα να εκχωρήσουν ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας τους στην ΕΕ, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, σύμφωνα με το περιοδικό Stern.

Λίγο πριν , στις αρχές του Ιούλη, ο πρόεδρος  του ¨Eurogrup¨  , πολιτικός της  ¨Τεράστιας  Χώρας του Λουξεμβούγου¨ ( προτεκτοράτο δηλαδή )  ,  είχε δηλώσει το αντίστοιχο : «Η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό» (συνέντευξή του προς το περιοδικό Focus)

Και από την  άλλη πλευρά  χθες ( 28/7 ) ο Jean -Claude Trichet, , πρόεδρος της ¨Ευρωπαϊκής¨ - Τράπεζας  ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ  - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ - ΣΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ  , σε συνέντευξή του στην ¨Le Point ¨ , δήλωσε πως  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΣΜΙΑ…¨ Η Ελλάδα είναι –δεσμευμένη- να κάνει -τα πάντα- , ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - υπό την αυστηρή επιτήρηση - της Ευρώπης, που είναι κάτι που ανέκαθεν ζητούσαμε – για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη, να ανακτήσει τη σταθερότητα και την αποπληρωμή δανείων της από την Ευρώπη. Οι Ευρωπαίοι δεν επιδοτούν την Ελλάδα για να μη δουν ποτέ τα χρήματά τους και πάλι ¨

Με άλλα λόγια , ο παλαιός Γερμανό-Ιταλικός-Ιαπωνικός –φασιστικός ¨Αξονας¨ έχει αντικατασταθεί , τουλάχιστον για τους λαούς της ¨Περιφέρειας της Ευρώπης¨ , σε Γερμανό-Γαλλικό –Αγγλοσαξονικό  Άξονα.

Ας διαβάσουμε, λοιπόν, προσεκτικά το τι έλεγε ο υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ , Γιόζεφ Γκέμπελς , για την τότε ¨αναγκαία¨  Παγκοσμιοποίηση και την ¨Νέα Ευρώπη¨ την οποία έλαχε να υλοποιήσουν τελικά , όχι οι Ναζί , αλλά οι νεοφιλελεύθεροι σοσιαλδημοκράτες και ¨πράσινοι ¨, οπαδοί του φονταμελιστικού – ολοκληρωτικού καπιταλισμού , της ¨ελεύθερης¨ - αγοράς και του επικυρίαρχου ¨ιδιωτικού – ατομικού συμφέροντος¨ ενάντια στα συμφέροντα της πλειοψηφίας της κοινωνίας και στο δικαίωμα ¨αυτοδιάθεσης των λαών¨.

Όπως θα δούμε παρακάτω  , ο ¨κακός ναζί¨  έλεγε αυτά που λένε σήμερα οι ¨δημοκράτες¨ , ¨σοσιαλιστές¨  και ορισμένοι ¨κομμουνιστές¨…

Δηλαδή πως στην εποχή της ¨τεχνολογικής επανάστασης¨ ( όπου μειώνονται οι αποστάσεις …) , δεν μπορεί να υπάρξει κρατική ανεξαρτησία και αυτονομία ¨μικρών¨ κρατών σε βάρος του συμφέροντος ευρύτερων γεωγραφικών  περιοχών , όπως είναι Ευρώπη , σε βάρος δηλαδή των εν δυνάμει ¨Αυτοκρατοριών¨…

Η ¨πρόοδος¨ και ο Γερμανικός ορθολογισμός απαιτούν να ¨ενωθούν¨  όλοι γύρω από την Γερμανία , η οποία και η ίδια ¨ενωποιήθηκε¨ , σύμφωνα με τον Γκέμπελς ,  από το 1870 ( Μπίσμαρκ – ίδρυση του ¨2ου  Ράιχ )  , ξεπερνώντας τα… ¨αναχρονιστικά και ανταγωνιστικά κρατίδια και δουκάτα…¨

Στην Ελλάδα σήμερα αυτό το ¨όραμα¨ των ¨ευρύτερων ενοτήτων¨  υλοποιείται με ¨Καποδίστρια¨ , ¨Καλλικράτη¨ και Ευρωενωσιακή  ¨Interreg- Διασυνοριακή Συνεργασία.

Ο Γιόζεφ Γκέμπελς για την Ευρώπη του μέλλοντος

[caption id="attachment_115531" align="alignnone" width="550" caption="Ο τότε ¨Ενιαίος Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος¨ ( EUROPAESCHER WIRTSCHAFTSRAUM). Τον ίδιο ακριβώς όρο- χρησιμοποιούν σήμερα Γερμανοί και ¨Ευρωπαίοι¨ όταν θέλουν να περιγράψουν τον οικονομικό χώρο της –πέρα της Ε.Ε. -Ευρώπη,συμπεριλαμβανομένης και της Ε.Ε. ( Έκταση που καταλαμβάνει σήμερα το λεγόμενο ¨Συμβούλιο της Ευρώπης¨ ) , δηλαδή το Γερμανικό Ράιχ στην κατεχόμενη Ευρώπη κατά την διάρκεια του Β΄Π.Π."][/caption]

( Αποσπάσματα , επιλογή και σχόλιο , ¨ΝΤΑΝΤΟΝ¨ )

Σε μια, ομιλία του προς Τσέχους διανοούμενους και δημοσιογράφους, στις 11 Σεπτέμβρη 1940, ο Υπουργός Προπαγάνδας του Ράιχ σκιαγράφησε το όραμά του για «την Ευρώπη του μέλλοντος».

(…)Οι «δραματικές εθνικές συγκρούσεις» πολλών μικρών ευρωπαϊκών κρατών δεν θα τους φαίνονται τίποτε περισσότερο από οικογενειακοί καυγάδες.

Είμαι πεπεισμένος ότι σε πενήντα χρόνια οι άνθρωποι δεν θα σκέφτονται πλέον με όρους χωρών – πολλά από τα σημερινά προβλήματα θα έχουν περάσει στην αφάνεια και θα έχουν απομείνει ελάχιστα απ’ αυτά.

Στο μέλλον οι άνθρωποι θα σκέφτονται με όρους ηπείρων, και την ευρωπαϊκή σκέψη θα την απασχολούν εντελώς διαφορετικά, και ίσως πολύ μεγαλύτερα προβλήματα.

Δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να πιστέψετε πως όταν εμείς οι Γερμανοί εγκαθιδρύσουμε μια ορισμένη τάξη στην Ευρώπη θα το κάνουμε με στόχο να καταπνίξουμε τους επιμέρους λαούς.

Κατά την άποψή μου η αντίληψη ενός έθνους για την δική του ελευθερία πρέπει να είναι εναρμονισμένη με τα σημερινά δεδομένα και τα απλά ζητήματα της αποδοτικότητας και των προοπτικών.

Ακριβώς όπως κανένα μέλος μιας οικογένειας δεν έχει το δικαίωμα να διαταράξει την ειρήνη της για ιδιοτελείς σκοπούς, κατά τον ίδιο τρόπο κανένα ευρωπαϊκό έθνος δεν επιτρέπεται να σταθεί μακροπρόθεσμα εμπόδιο στο δρόμο της γενικής διαδικασίας οργάνωσης(…)

(…) Τώρα που η βρετανική ισχύς καταρρέει έχουμε την ευκαιρία να αναδιοργανώσουμε την Ευρώπη με βάση αρχές που αντιστοιχούν στις κοινωνικές, οικονομικές και τεχνολογικές δυνατότητες του εικοστού αιώνα…

Περίπου εκατό χρόνια πριν, το Γερμανικό μας Ράιχ (= αυτοκρατορία) προχώρησε σε μια παρόμοια διαδικασία. Εκείνη την εποχή ήταν κατακερματισμένο σε εξίσου πολλά μεγαλύτερα και μικρότερα κομμάτια, όπως είναι η Ευρώπη σήμερα.Αυτή η πανσπερμία των μικρών κρατών ήταν υποφερτή όσο το επίπεδο των τεχνολογικών μέσων, ειδικά των επικοινωνιών, δεν ήταν ακόμη τόσο αναπτυγμένα ώστε να φτάνει ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα για να ταξιδέψεις από τη μία μικρή χώρα στην άλλη. Όμως, η ανακάλυψη της δύναμης ατμού έκανε αυτή την παλιά κατάσταση αφόρητη (…)

(…)Η ιστορία διέπεται σε γενικές γραμμές από νόμους σκληρότερους από αυτούς που επικρατούν γύρω απ’ το τραπέζι των διασκέψεων. Ίσως θυμάστε τα λόγια του Βίσμαρκ εκείνη την εποχή ότι η γερμανική ενοποίηση δεν θα επιτευχθεί με ομιλίες και ψηφίσματα, αλλά θα χρειαστεί να σφυρηλατηθεί με αίμα και σίδερο. Η δήλωση αυτή αμφισβητήθηκε πολύ τότε, αλλά η ιστορία την δικαίωσε, σε εύθετο χρόνο: η ενότητα του Ράιχ όντως σφυρηλατήθηκε στα πεδία των μαχών.

Κατά τη διαδικασία αυτή ένα σωρό ιδιαιτερότητες των επιμέρους κρατών, προκαταλήψεις, περιορισμοί και τοπικιστικές αντιλήψεις εξαφανίστηκαν. Έπρεπε να ξεπεραστούν, γιατί διαφορετικά το Ράιχ δεν θα ήταν σε θέση να πετύχει την ενότητα του και να πάρει μέρος στη μεγάλη σύγκρουση των ευρωπαϊκών δυνάμεων.

Γίναμε ικανοί να πετύχουμε την πολιτική ενοποίηση, μόνον επειδή εκείνη την εποχή γκρεμίσαμε τα εμπόδια που μας περιόριζαν ασφυκτικά (…)

(…)Η τεχνολογία δεν έφερε μόνο τις φυλές, αλλά ολόκληρους λαούς πιο κοντά απ’ ό, τι ήταν δυνατό να φανταστεί κανείς. Αν σκεφτούμε ότι στο παρελθόν χρειαζόμουν 24 ώρες για να μιλήσω από το Βερολίνο στη Πράγα, έμμεσα μέσω του Τύπου, σήμερα δε μου παίρνει ούτε δευτερόλεπτο να το κάνω. Όταν μιλάω σε αυτό το μικρόφωνο μπορούν να ακούν την ίδια στιγμή στην Πράγα, τη Σλοβακία, τη Βαρσοβία, τις Βρυξέλλες και στη Χάγη.

(…)Δεν υπήρξε ποτέ πρόθεσή μας αυτή η νέα τάξη και αναδιοργάνωση της Ευρώπης να επιβληθεί με τη βία. Όπως εμείς, με την οπτική της Μεγάλης Γερμανίας δεν έχουμε κανένα συμφέρον να παραβιάζουμε τις οικονομικές, πολιτιστικές ή κοινωνικές ιδιαιτερότητες της Βαυαρίας ή της Σαξονίας για παράδειγμα, εξίσου δεν έχουμε κανένα συμφέρον να παραβιάσουμε την οικονομική, κοινωνική ή πολιτιστική ιδιαιτερότητα του Τσέχικου λαού, για παράδειγμα.

Οι λαοί που έχουν προσαρμοστεί ή πρόκειται να προσαρμοστούν στην αναδιοργάνωση αυτή θα πρέπει να αναρωτηθούν αν το κάνουν πραγματικά με καλή θέληση και ειλικρίνεια ή αν από μέσα τους αντιστέκονται. Όποιο από τα δύο κι αν κάνουν, στην πράξη δεν έχει καμία καμιά διαφορά (…)

Αυτό σημαίνει ότι είστε ήδη μέλη ενός μεγάλου Ράιχ που ετοιμάζεται να αναδιοργανώσει την Ευρώπη, γκρεμίζοντας τα εμπόδια που εξακολουθούν να διαχωρίζουν τους ευρωπαϊκούς λαούς και καθιστώντας ευκολότερο για αυτούς να ενωθούν…

Πραγματοποιούμε εδώ ένα μεταρρυθμιστικό έργο, το οποίο είμαι πεπεισμένος, μια ημέρα θα καταγραφεί με μεγάλα γράμματα στο βιβλίο της ευρωπαϊκής ιστορίας. Μπορείτε να φανταστείτε τι πρόκειται να είναι πραγματικά το Ράιχ μετά τον πόλεμο; (…)


ΞΥΠΝΗΣΤΕ !

Δήλωση Κομνηνού Πυρομάγλου ( υπαρχηγού του ΕΔΕΣ ) το 1959 στην Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για την ¨Σύνδεση Ελλάδας με την τότε ¨Ε.Ο.Κ¨ :

¨Σε σαράντα χρόνια θα είμαστε ξανά αποικία της Γερμανίας…¨

ΣΧΟΛΙΑ

 1. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 29/07/2011 19:03:18

  Εύγε ΝΤΑΝΤΟΝ !!!

  Ο μαθητής ξεπέρασε το δάσκαλο.
  Αυτό που μάθαμε στα σχολεία ως ναζί σήμερα ενσαρκώνεται από το μεταμοντέρνο νεωτερικο φασιστο-νεοφιλελεύθερο ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.
  Παίρνει από δω παίρνει από κει, το παν να διατηρηθεί στην εξουσία.

 2. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 29/07/2011 19:25:38

  Μια στιγμή. Πολύ καλή η αναδρομή, όμως νομίζω ότι σήμερα πια δεν ισχύουν οι εθνικοί όροι στην κυριαρχική λογική που ανέπτυξε ο Γκαίμπελς. Πιστεύω ότι οι στόχοι έχουν υιοθετηθεί από μια αεθνική εξουσιαστική ομάδα, αυτό που αποκαλείται "παγκόσμια διακυβέρνηση", που με τόσο πάθος τη ζητά και ο ΓΑΠ και, εσχάτως, ο Βενιζέλος. Όμως η εξουσία είναι φαινομενικά, μόνον, γερμανική. Στην πραγματικότητα, το γερμανικό κεφάλαιο είναι πλήρως υποταγμένο και ελεγχόμενο από τη "Νέα Τάξη" μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (δεν αποκλείεται να ήταν και ο σκοπός του Β΄ ΠΠ αυτός, σίγουρα ήταν του Α΄ ΠΠ). Η Νέα Τάξη οδηγεί τα πράγματα σε όλο και μεγαλύτερο έλεγχο, με τις μεθόδους φυσικά που ακολούθησαν οι ναζί, χωρίς όμως να έχει ως στόχο της τον έλεγχο χωρών από ένα συγκεκριμένο έθνος, αλλά, αντιθέτως, τον έλεγχο όλων των χωρών από την ίδια.

  Νομίζω, γενικώς, ότι είναι λίγο αποπροσανατολιστικό στην παρούσα ιστορική φάση να σκεπτόμαστε ότι τα κράτη δρουν δήθεν με εθνικούς όρους. Με όρους υποταγής στη Νέα Τάξη δρουν.

  Πώς στο καλό απέκτησαν αυτοί οι άνθρωποι τόσοι δύναμη;... Μεγάλο το ερώτημα... Κάποια στιγμή ίσως καταγραφεί και αυτή η ιστορία...

  • Orestios avatar
   Orestios @ Επώνυμος 30/07/2011 14:46:37

   Επωνυμε, και τότε υπήρχε η ελίτ των αρίων. Ο ναζισμός επίτηδες ταυτίζεται με τον εθνικισμό. Ο ναζισμός μισούσε τα έθνη και επιθυμούσε την επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης των αρίων με όχημα τον τότε ΟΗΕ καταπιεζοντας τα έθνη με την κουλτούρα των Ναζί και με την Νέα Πίστη

 3. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 29/07/2011 19:32:29

  Χίλια μπράβο!!!
  ΄΄Οι λαοί που έχουν προσαρμοστεί ή πρόκειται να προσαρμοστούν στην αναδιοργάνωση αυτή θα πρέπει να αναρωτηθούν αν το κάνουν πραγματικά με καλή θέληση και ειλικρίνεια ή αν από μέσα τους αντιστέκονται. Όποιο από τα δύο κι αν κάνουν, στην πράξη δεν έχει καμία καμιά διαφορά΄΄΄..Τρομακτικό, αλλά δεν μας πτοεί.

 4. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 29/07/2011 20:14:48

  Εξαιρετικός Νταντόν, όπως πάντα...

  Το 41, ο εχθρός φαινόταν... Από το 1989 κρύβεται επιμελώς και τώρα ξεσκεπάστηκε.

 5. Vanda avatar
  Vanda 29/07/2011 20:22:47

  H ωμη και κυνικη δηλωση του Σόιμπλε ακουστηκε σαν εφιαλτικος αντιλαλος της απαιτησης του Αξονα, το 1940.

  Τοτε ,η Ελλαδα ειπε ΟΧΙ δια στοματος ενος δικτατορα.

  Σημερα,δυο μερες μετα τη δηλωση, κανεις απο τους κατα τα άλλα λαλιστατους και δημοκρατικα εκλεγμενους πολιτικους μαςδεν ψελλισε μια φραση διαμαρτυριας. Τοση πια εθνικη ευαισθησια!

 6. Μπολιβάρ avatar
  Μπολιβάρ 29/07/2011 20:37:20

  Έλληνες ενωμένοι, ποτέ ηττημένοι.

 7. man8os avatar
  man8os 29/07/2011 20:46:10

  H Nεα Ευρωπη δεν μπορει παρα να προκυψει μεσα απο αμοιβαιες υποχωρησεις, συννενοησεις και κοινους αγωνες για την συνολικη ανεξαρτησια

 8. Nikos Draxmi avatar
  Nikos Draxmi 30/07/2011 00:13:32

  O συντακτης του αρθρου ας κατανοησει οτι η ιστορια μπορει να επαναληφθει και οι γερμανοι θα καταστραφουν για τριτη συνεχομενη φορα , αφου δεν εβαλαν μυαλο με τις δυο προηγουμενες φορες (1919-1945)
  Κανεις μην βιαστει να μας πει γραφικους η εκτος πραγματικοτητας γιατι η ιστορια εχει δειξει οτι ακομα και ο τελευταιος τροχος της αμαξης οταν θελει μπορει να αλλαξει τα πραγματα

  Καμμια αποικια δεν θα γινουμε της γερμανιας , οπως δεν ειμασταν και το 40 με την αντισταση , οταν οι χλεχλεδες κεντροβορειοι λαοι (αυστρια , σλοβακια , φιλανδια , ολλανδια ,λοξεμβουργο και λοιποι ) ειχαν δωσει πισινο και ηταν τα τσιρακια τους
  Εγιναν με τα λεφτα των αμερικανων μαγκες
  Ο ευρωπαικος νοτος ειναι το μελλον της ευρωπης λογω ενεργειακων αποθεματων και αγροτικης παραγωγικης , σε σχεση με τους εξαρτωμενους βορειους λαους που θα κανουν τα παντα για να τους τα παρουν

  Η μονη βιωσιμη λυση για την ελλαδα και τον ευρωπαικο νοτο ,ειναι να στειλουν στο καλαθο των αχρηστων της ιστοριας το ευρω και να γυρισουν στα εθνικα νομισματα τους κρατικοποιωντας τις κεντρικες τραπεζες τους ,να κοιταξουν να κανουν ατυπες συμμαχιες και διακρατικες συμφωνιες δανεισμου μεταξυ τους, οπως εκαναν οι χρεωκοπημενες χωρες της λατινικης αμερικης (βραζιλια , αργεντινη , ισημερινος , βενεζουελα , βολιβια) http://www.youtube.com/watch?v=Hwhau48LUAA και απαλαχθηκαν απο τους τοκογλυφους , γυρνωντας σε δρομους αναπτυξης και με βασει την πραγματικη οικονομια και οχι τα αεριτζιδικα χρηματιστηριακα παραγωγα και τα cds που αντιπροσωπευει το ευρω

  • Dora avatar
   Dora @ Nikos Draxmi 30/07/2011 13:14:25

   Nα λοιπον που ο Βιλντερς ειχε δικιο, οταν παρουσιασε το ελληνικο χαρτονομισμα μπροστα στην ελληνικη πρεσβεια,τις προαλλες!!!

 9. Πεπόνης avatar
  Πεπόνης 30/07/2011 04:43:18

  Αχα. Και όποιος τόλμησε κάνει όλα αυτά οφείλει να πεθάνει από την πείνα. Ναι, δεν λέω, έχει μιαν αλήθεια το όλον... Εγώ αντιπροτείνω: Να φάμε Γερμανούς!

 10. lornion avatar
  lornion 30/07/2011 05:22:21

  Tώρα χρειαζόμεθα κυβέρνηση που να αντιδρά σε τέτοιες εξάρσεις αξιωματούχων της Ευρώπης.Δεν νομίζω να φαντάστηκαν οι ιδρυτές της ΕΟΚ οτι στην πορεία της /οχι πλέον πόλεμοι στην Ηπειρο/θα βάδιζε στην ολοκλήρωσή της με πολιτισμένες χα χα απειλές . Η Ελλάδα το κατ'εμέ θαπρεπε να εκφράσει την δυσαρέσκειά της ανεξάρτητα από τους δεσμούς που την συνδέουν.

  • Dora avatar
   Dora @ lornion 30/07/2011 13:33:54

   Iornion,

   Πως να εκφρασεις δυσαρεσκεια στους αιωνιους δανειστες σου,οταν τα καταφερες ετσι ωστε να ζεις ΜΟΝΟ απ' τα δανεικα τους?
   Και ΠΟΙΟΣ θα σε παρει στα σοβαρα οταν εχεις μονιμως το χερι απλωμενο και ζητιανευεις?
   Εχεις ποτε ακουσει το περιφημο "αν δεν εχεις νυχια να ξυθεις μονος σου..."?

   Μα σε ποιο ονειροκοσμο βρισκεστε μερικοι?

   Προχθες παλι καποιος εγραφε σαρκαστικα σ' ενα ολλανδικο εντυπο "οι ελληνες νομιζουν οτι ο κοσμος ειναι υποχρεωμενος να τους ταιζει αιωνιως,γιατι πριν χιλιαδες χρονια μας εδωσαν τον Ομηρο"!!!!
   Δεν εχουν αδικο δυστυχως σε ολα οσα γραφουν και λενε.Εδω και καιρο το διαβαζω παρομοια πραγματα, σε διαφορες ελληνικες ιστιοσελιδες!!!!!

 11. Arca Don avatar
  Arca Don 30/07/2011 08:53:17

  [Ο ευρωπαικος νοτος ειναι το μελλον της ευρωπης λογω ενεργειακων αποθεματων και αγροτικης παραγωγικης , σε σχεση με τους εξαρτωμενους βορειους λαους που θα κανουν τα παντα για να τους τα παρουν]

  Λόγια, λόγια,λόγια....
  Πόσοι από εσάς, φίλοι μου , θα αφήνατε τη βολή σας για να ασχοληθείτε, πραγματικά, με τη πρωτογενή παραγωγή, για το καλό σας και για ...το καλό της Χώρας μας???

 12. Dora avatar
  Dora 30/07/2011 13:26:46

  Κανεις δεν βαζει μυαλο τελικα και μετα μας φταινε οι κακοι ευρωπαιοι,οι οποιοι τολμουν-ακουσον ακουσον-να βλεπουν τα συμφεροντα τους!

  Καταγγελια απο ολλανδους τουριστες στην volkskrant σημερα: "Πηγαμε στην Ελλαδα για διακοπες.Παντου οπου κι αν πηγαμε,απο ξενοδοχειο μεχρι καφε ,κανεις δεν ηθελε να πληρωθει με pin.Ολοι ηθελαν μετρητα και ποτε δεν μας εδωσαν αποδειξη,για να μην πληρωσουν φορους!"

  Τωρα ρωτω εγω η αφελης: Γιατι να μην μας βριζουν λοιπον,οταν αυτοι πληρωνουν ολους τους φορους τους,ενω εμεις φοροδιαφευγουμε -εθνικο σπορ-και απλωνουμε συνεχεια το χερι για δανεικα τα οποια ηταν παντα...αγυριστα?
  Φυσικα θα τ'αρπαξουν ολα οι δανειστες στο τελος. Γιατι να κλεινουν διαρκως τα ματια στον κλεφτη?
  Αναλογιστηκε ποτε κανεις τις ευθυνες του τις προσωπικες σ'αυτον τον τοπο?
  Αφου εμεις οι ιδιοι δεν νοιαζομαστε για την εικονα που δινουμε στους αλλους,γιατι ειναι υποχρεωμενοι αυτοι οι αλλοι να μας σεβονται και να ειναι φιλοι μας? Ποιος θελει κλεφτες για φιλους?

 13. Orestios avatar
  Orestios 30/07/2011 14:38:15

  Η Ευρωπαϊκή Ενωση αποτελεί Ναζιστικό όραμα. Όχι μόνο ο Goebbels, αλλά και ο Χίτλερ, επιθυμούσαν μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία με ελίτ τους Αριους.
  Δυστυχώς τα ρυπαρά λόγια του Ναζισμού εκφερονται ξανά από ρυπαρα πρόσωπα της ίδιας ιδεολογικής δεξαμενής

 14. Κακός avatar
  Κακός 05/08/2011 21:28:09

  ΝΤΑΝΤΟΝ είπε:
  "ενάντια στα συμφέροντα της πλειοψηφίας της κοινωνίας και στο δικαίωμα ¨αυτοδιάθεσης των λαών¨."

  Και ο πατερας του ΓΑΠ αυτες τις παπαριες ελεγε μεχρι το 1981 για να παρει την εξουσία και είδαμε που καταντήσαμε...

  Ειμαι σίγουρος κυριε ΝΤΑΝΤΟΝ οτι δεν εχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με το παλιό "καλό" πασοκ απλά σε ενοχλεί η σημερινή του μετάλλαξη...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.