#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/05/2011 13:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Ελλάδα ως κράτος χρεοκόπησεΤελικά οι διάφορες Κασσάνδρες είχαν δίκιο.

Η Ελλάδα ως κράτος χρεοκόπησε.

Κήρυξε στάση πληρωμών, άσχετα με τις διαβεβαιώσεις του σοβαροφανούς υπουργού επί των Οικονομικών.

Απλώς, η στάση αυτή των πληρωμών αφορά στις υποχρεώσεις του κράτους απέναντι στους πολίτες του.

Οι ξένοι τραπεζίτες και οι δανειστές μας συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά.

Εκτός λοιπόν από τις περικοπές στους μισθούς, τις καταργήσεις των επιδομάτων, τις τεράστιες αυξήσεις στη βενζίνη και στα άλλα βασικά αγαθά, έρχεται τώρα το κράτος να εξοντώσει πλήρως τη μέση οικογένεια, στερώντας της την από καιρό κουτσουρεμένη δωρεάν περίθαλψη.

Ο ΟΠΑΔ, για παράδειγμα,  δεν πληρώνει εδώ και καιρό.

Στη Θεσσαλονίκη μάλιστα, εκτός από την ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται οι ασφαλισμένοι του, αναγκαζόμενοι να στήνονται σε ουρές από τα χαράματα, το ταμείο χρωστά ακόμη ιατρικές δαπάνες κλπ. σε δικαιούχους του, από το …2009!

Πρόσφατα, και επειδή το εν λόγω ταμείο δεν πληρώνει ούτε καν τους συμβεβλημένους με αυτό γιατρούς, αυτοί αποφάσισαν να μη δέχονται ασφαλισμένους του δημοσίου, ή αν τους δέχονται, να αμείβονται κανονικά, και οι ασφαλισμένοι να πηγαίνουν στον ΟΠΑΔ ώστε να καταθέτουν την απόδειξη και να έχουν λαμβάνειν…

Δηλαδή, στη καλύτερη περίπτωση, σε 3-4 χρόνια από την ημέρα υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τους φαρμακοποιούς.

Αν αυτό δεν είναι στάση πληρωμών, τότε τι είναι;

Πάντως δημόσια και δωρεάν υγεία δεν είναι.

Και βέβαια οι αντίστοιχες κρατήσεις στο μισθό των δημοσίων υπαλλήλων, όχι μόνο συνεχίζουν, αλλά έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Ο απόλυτος δηλαδή εμπαιγμός από ένα ψευδοκράτος που θέλει να λέγεται ευνομούμενο, συντεταγμένο, και μέλος της ΕΕ. Μόνο η συμμετοχή μας στις επιχειρήσεις της Λιβύης μας μάρανε.

Και μπορεί το εν λόγω θέμα να θεωρείται ασήμαντο για κάποιους, που στο πρόσωπο των δημοσίων υπαλλήλων βλέπουν τον εχθρό, αλλά ας αναλογιστούμε όλοι μας τι σημαίνει για μια οικογένεια να αναγκάζεται, πέραν των όλων εξόδων της να πληρώνει μια-δυο επισκέψεις το μήνα στο γιατρό (€100-150) αλλά και τα όποια φάρμακα χρειάζεται.

Την ώρα πάντα που οι κρατήσεις στο μισθό για την περίθαλψη συνεχίζουν αμείωτες…

Στη περίπτωση μάλιστα υπερήλικων ή συνταξιούχων, η οικογένειας με μωρό/ά,  όπου δηλαδή οι επισκέψεις στο γιατρό και τα φάρμακα πολλαπλασιάζονται, καταλαβαίνει κανείς ότι τα πράγματα σκουραίνουν επικίνδυνα. Ένα ολόκληρο μηνιάτικο, και δεν φτάνει.

Να τους χαιρόμαστε λοιπόν τους κυβερνώντες μας, και να`μαστε εθνικά περήφανοι που έχουμε εθνικά υπερήφανη σοσιαλιστική κυβέρνηση, και πάνω απ όλα δημόσια και δωρεάν υγεία.

Για τη παιδεία και την ασφάλειά μας δεν θα αναφερθώ καν.

Εκεί και αν δεν χρεοκοπήσαμε προ πολλού.

 

Strange Attractor

Υ.Γ.- Ο αρμόδιος εισαγγελέας έσπευσε προχθές να συλλάβει τη γιατρό που εφημέρευε για τα … ράντζα. Το κράτος μπαταχτσή που χρωστάει δισεκατομμύρια στους ανήμπορους πολίτες του, ποιος θα το συλλάβει;

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. sotos avatar
  sotos 04/05/2011 13:34:42

  Πεστα χρυσοστομε !!! Ετσι και χειροτερα !

 2. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 04/05/2011 13:41:22

  Το έχω ξαναγράψει άλλες δυο φορές τις προηγούμενες μέρες, και θα το ξαναγράψω για να καταλάβουν ακόμα και οι... νεοφιλελεύθεροι ότι το δήθεν "νοικοκύρεμα της Υγείας" που πουλάει ο ψευτοκομψευόμενος φαφλατάς είναι, στην ουσία, μεταφορά του κόστους περίθαλψης στους ασφαλισμένους.

  Από προχθές λοιπόν, αφαιρέθηκαν από τη λίστα συνταγογραφήσεων εκατοντάδες σκευάσματα καθημερινής χρήσης, όπως βλεννολυτικά, αντιϊσταμινικά και άλλα. Και μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι "δεν είναι πολύ ακριβά", αλλά δεδομένου ότι πρέπει να τα λαμβάνει κάποιος συχνά ή/και επί μακρόν, επιβαρύνουν το μηνιαίο προϋπολογισμό. Στη λίστα πλέον έφτασαν να παραμένουν μόνο φάρμακα για σοβαρές παθήσεις. Δηλαδή, μόνο αν είσαι... του θανατά θα έχεις φαρμεκευτική περίθαλψη.

  Παράλληλα, φάρμακα που χορηγούν τα νοσοκομεία καλούνται οι οικείοι του νοσηλευόμενου να τα αγοράσουν από το... φαρμακείο, και κατόπιν (αν και όταν δεήσει το κάθε Ταμείο) να τα πληρωθεί.

  Άλλη μία "δημιουργική λογιστική" για να πουλάμε "μειώσεις δαπανών" στο πόπολο, αλλά και στους κουτόφραγκους της τρόικας. Θυμηθείτε τον, εσείς οι πασόκοι ψηφοφόροι της Β΄ Αθηνών, όταν σας ξαναζητήσει το κουκί σας...

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 04/05/2011 13:43:31

  Ο κος Ραγκούσης που θέλει να αυξήσει το ωράριο και να καταργήσει την ... "εύνοια τρίτων" (το απόλυτο ανέκδοτο) στις προαγωγές των ΔΥ, έχει επίγνωση των παραπάνω; Ξέρει περί ΟΠΑΔ;
  Αν ναι, ας καταργήσει τις κρατήσεις από τους μισθούς, και ας πηγαίνουν όλοι σε ιδιωτικά κέντρα. Αυτό δεν είναι και ο τελικός σκοπός;
  Αλλιώς, απλώς κοροϊδεύει τους Έλληνες, όπως και ο αρχηγός του.
  Στήνονται ανήμποροι απ τα χαράματα για να καταθέσουν δαπάνες ιατρικών επισκέψεων κλπ. που θα τις εισπράξουν σε ... μερικά τέρμινα (2014-2015).
  Μα δεν ντρέπονται οι κρατικοί αρμόδιοι;
  Τόσο πολύ μισούν το λαό τους;

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Strange Attractor 04/05/2011 13:52:12

   Πιθανόν μάλιστα να τα εισπράξουν και σε... ομόλογα του ελληνικού δημοσίου (βλ. λέξη "χαρτί υγείας"), όπως έχει αφήσει ο ΟΠΑΔ να εννοηθεί ότι θα πληρώσει τα ως τώρα χρεωστούμενα στους συμβεβλημένους γιατρούς!

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Αυριανιστής 04/05/2011 13:54:09

    Μπορεί και σε λαχεία... (ληγμένα).

    • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
     ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Strange Attractor 04/05/2011 14:10:54

     Το χειροτερο θα ειναι να σου δωσουν απλα Τζοκερ 5+1.... και να σου πουν.... "Αν κερδισεις!!!!"" να πουλησουν και την Ελπιδα να κουρεψουν και τα χρωστουμενα !!!

     ΠΠ

 4. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 04/05/2011 14:04:06

  Τελικά, από όσα είπε πρόσφατα στον Alexis ο νεοφιλελεύθερος Αλέκος, σε ένα είχε απόλυτο δίκιο: ότι η Ελλάδα βρίσκεται ήδη σε χρεοστάσιο.

 5. vasileios avatar
  vasileios 04/05/2011 14:07:45

  Τα σχολικά βιβλία της περιόδου 2009-2010 δεν έχουν πληρωθεί όλα. Ο ΟΕΔΒ έχει σταματήσει εδώ και 6 μήνες να πληρώνει τους τυπογράφους - βιβλιοδέτες και λοιπούς επαγγελματίες. Για την περίοδο 2010-2011 δεν έχει δωθεί ούτε ένα ευρώ. Το πιο τραβηγμένο είναι ότι ζητούν από τους ανθρώπους που έχουν υπογράψει τις συμβάσεις για τα σχολικά βιβλία της νέας σχολικής χρονιάς να καταθέσουν νέες εγγυητικές επιστολές. Επίσης ούτε ενα βιβλίο για τη νέα σχολική χρονιά δεν έχει ξεκινήσει να τυπώνεται. Το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει η νέα χρονιά χωρίς βιβλία. Κατά τα άλλα η Διαμαντοπούλου θέλει να γίνει Καίσαρας στη θέση του Καίσαρα.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ vasileios 04/05/2011 14:10:18

   Ε, τώρα κι εσύ, που μου θες και "βιβλία"! Τι... λαϊκίστικοι αναχρονισμοί είναι αυτοί; Αρχεία pdf θα πάρουν οι μαθητές -και πολύ τους πέφτει!

   • Πρέσβης avatar
    Πρέσβης @ Αυριανιστής 04/05/2011 17:10:22

    Τα οποία αρχεία θα τα διαβάζουν στα τσάμπα λαπτοπ που τους έδωσε ο Καραμανλής, σωστά; Για να μην ξεχνιόμαστε...

    • Αυριανιστής avatar
     Αυριανιστής @ Πρέσβης 04/05/2011 18:30:36

     Σε χαλάνε δηλαδή τα "τσάμπα" (με έκπτωση, είναι το σωστό) που τους έδωσε, με ευρωπαϊκά κονδύλια; Ή προτιμάς να πηγαίνουν όλα τα λεφτά στους τοκογλύφους όπως σήμερα;

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ vasileios 04/05/2011 14:10:43

   ...Για τη παιδεία και την ασφάλειά μας δεν θα αναφερθώ καν.
   Εκεί και αν δεν χρεοκοπήσαμε προ πολλού...

 6. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 04/05/2011 14:09:08

  Να ζητησουμε αναδρομικα ολα οσα μας εκοψαν απο μισθους-συνταξεις !!!...
  Υπογεια αυτοι??
  Υπεργεια εμεις.!

  ΠΠ

 7. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 04/05/2011 14:40:56

  Η Ελλάδα με βάση τη σύμβαση δανειακής διευκόλυνσης, παραιτήθηκε από την ασυλία της, δηλαδή από την κυριαρχία της. Και αυτό το ενέκρινε η εγκάθετη κυβέρνηση του ΓΑΠ, ΤΟ υπέγραψε ο Παπακωνσταντίνου και το έκανε γαργάρα η βουλή, τα ΜΜΕ, ο τύπος και «μεγάλο μέρος του πνευματικού κόσμου». Η πρώτη συνέπεια αυτής της παραίτησης, είναι η «εκποίηση» των πολιτών και μάλιστα των πλέον αδυνάμων. Όποιος μπορεί να ζήσει, θα ζήσει …. Όλοι οι άλλοι θα πεθάνουν! Η εκποίηση του κράτους θα έρθει σιγά – σιγά, όσο θα μπαίνουμε περισσότερο στη τρύπα και οι αντιστάσεις θα κάμπτονται. Πολλοί πιστεύουν ότι την έχουν σκαπουλάρει…. Η παραίτηση όμως της Ελλάδας από την ασυλία της, στο τέλος θα ακουμπήσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Και την αστική εντιμότητα. Η εξαθλίωση του λαού θα είναι απόλυτη. Εδώ είμαστε…

  Στο θέμα μας
  Αντιμετωπίζω σοβαρό και χρόνιο πρόβλημα υγείας και παίρνω ακριβά φάρμακα, για όσο θα είμαι εν ζωή και τα οποία είναι αδύνατο να τα πληρώσω από τη τσέπη μου. Πήγα χθες στο γιατρό για να μου τα γράψει. Στήθηκα δύο ώρες στην αναμονή. Τη Παρασκευή θα πάω να στηθώ άλλες δύο ώρες στην αναμονή του ελεγκτή του ΟΠΑΔ. Προς το παρόν συνεχίζω να είμαι από αυτούς που τη γλιτώνουν, διότι θα προμηθευτώ τα φάρμακά μου από το στρατιωτικό φαρμακείο Αθηνών… Αν πάω στις 0730 και είμαι τυχερός, μπορεί και να εξυπηρετηθώ μέχρι τις 1100. Αν πάλι το φαρμακείο δεν διαθέτει τα φάρμακα (το πιθανότερο), θα τα κάνει παραγγελία και θα πάω κάποια άλλη μέρα για να τα παραλάβω.

  Ο πανάθλιος και ψεύτης ΓΑΠ, εξαθλιώνει τους πολίτες για να σώσει το ευρώ και τους πιστωτές. Το πρωταρχικό ζήτημα είναι, να σωθούν οι τράπεζες και ας διαλυθεί η Ελλάδα και ας καταστραφεί ο λαός. Άλλωστε όλοι μαζί τα φάγαμε!!!

 8. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 04/05/2011 15:28:04

  ΑΣΧΕΤΟ !!!
  ποιος θα προμηθευσει τις νεες ταμειακες μηχανες για να περναει η νεα φοροκαρτα??
  ΠΟΙΟΣ???????
  Τα κουπονια πληρωμης των Μεταναστων πεθαναν??? τι εγινε??

  ΠΠ

 9. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 04/05/2011 16:27:32

  Και βέβαια να μη ξεχνάμε και το εξής: Ο γιατρός χρεώνει €50-100 την επίσκεψη, σου δίνει απόδειξη, πας στήνεσαι με τις ώρες στον ΟΠΑΔ (εργάσιμες πάντα ώρες), και μετά αφού την υποβάλλεις, έχεις να παίρνεις (αν τα πάρεις) μετά από 3-4 χρόνια....€10-16 ευρώ, όσο δηλαδή αξιολογεί την επίσκεψη ο ΟΠΑΔ!!!!!!!

 10. Κυριάκος avatar
  Κυριάκος 04/05/2011 17:06:50

  Να σας δω όλους εσάς που σχολιάζετε τι θα ψηφίσετε; Ποιος μωρέ τους ψηφίζει όλους αυτούς τόσα χρόνια; Και παριστάνουμε τους άμοιρους ευθυνών; Το θέμα είναι τι χρωστάμε όσοι δεν τους ψηφίσαμε ποτέ...

 11. King Leonidas avatar
  King Leonidas 04/05/2011 17:14:41

  Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει από τον Μάιο του 2010. Δεν το λέμε, δεν το φωνάζουμε δυνατά, αλλα ουσιαστικά η χωρα είναι χρεοκοπημένη εδώ και ένα χρόνο. Είναι κοινό μυστικό (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε). Το θέμα είναι τι μέλη γενέσθαι, τι γίνεται από δω και πέρα. That's the question.

  • Enzo avatar
   Enzo @ King Leonidas 04/05/2011 17:53:21

   δεν εχει χρεοκοπησει, στην εντατικη την εχουν και κανουνε πειραματα επανω της.
   αμα ειχαμε χρεοκοπησει θα ημασταν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

 12. χαραλαμπος βασιλατος avatar
  χαραλαμπος βασιλατος 04/05/2011 18:02:58

  το κρατος χρεωκοπησε μονο στις υποχρεωσεις του προς τους πολιτες
  ειμε συνταξειουχος του ΝΑΤ απο τον νοεμβριο του 2009 και δεν μου δινουν το εφαπαξ μου παρολο που εχει εγκριθει γιατι πρεπει να υπογραφει απο το προεδρο του ΤΠΕΝ αλλα ο προεδρος εχει παραιτηθει 3 μηνες τωρα και ουδεις γνωριζει ποτε θα δεησει να διωρισει καινουργιο ο υπουργος κυριος διαμαντιδης βεβαια για τα χρεη της ΛΟΥΗΣ προς το ΝΑΤ εδιαφερθηκε παρα πολυ γρηγορα για να τα διαγραψει
  και εμεις ας περιμενουμε μαλλον ποτε θα βγαλη ο ηλιος κερατα γιατι να διοριστη προεδρος πολυ χλομο το βλεπω
  ευχαριστω για την φυλοξενια

 13. Miltex avatar
  Miltex 04/05/2011 18:32:18

  Ετσι ακριβώς είνα τα πράγματα: Για τις θεραπείες του παιδιού έχουν να πληρώσουν από τον Ιούνιο του 2010 - σχεδόν 1 χρόνο τώρα.

  Κυριάκο: Ελα ντε; Ποιός τους ψηφίζει;
  Συμφωνώ απόλυτα:
  Φωνάζουμε, φωνάζουμε και μετά βάζουν τα ψευτοδιλλήματα και πάμε σαν πρόβατα και τους ψηφίζουμε.
  Και αν ακόμα δεν τους ψηφίζουμε παίζουμε το παιχνίδι τους και ρίχνουμε λευκό ή άκυρο που δεν μετράει στις ψήφους και σπο ποιός θα κυβερνήσει.
  Ας ψηφίσουμε όλοι οποιοδήποτε κόμμα ΕΚΤΟΣ από τα δύο "μεγάλα" + ΛΑΟΣ - που ψήφισε το Μνημόνιο - και ας πάρουν όλοι από 10-15%. Οι Ιταλοί ή οι Γερμανοί τι πάθανε τόσα χρόνια που έχουν κυβερνήσεις συνεργασίας - με πολλά κόμματα μάλιστα.
  Το '89-90 δεν είναι παράδειγμα (με τις συνεχεις εκλογικές αναμετρήσεις) γιατί τότε η αυτοδυναμία ήταν οριακή. Ενώ αν πάρουν από 10-15% ο καθένας δεν βλέπουν αυτοδυναμία ακόμα και αν κάνουν εκλογές κάθε μήνα.

 14. NIK THE GR avatar
  NIK THE GR 04/05/2011 18:39:28

  Τα οπαδοχαρτα βεβαια για τους περσσοτερους γιατρους ειναι οτι και τα ομολογα του ΕΔ-καμμια αξια.Ο ΟΠΑΔ χρωστα πληρωμες ενταλματων 14-16 μηνων και τα χρωστα σε οχι μεγαλοκαρχαριες γιατρους αλλα σε μεροκαματιαριδες οπως ολος ο κοσμος.
  Αντι δε να κατσει και να βρει λυση στο προβλημα τοσο ο κ.ΛΟΒ οσο και ο κ.Σουλιωτης βομβαρδιζουν τον ιατρικο κοσμο με ΦΕΚ και απειλες με καταληκτικες ημερομηνιες εφαρμογης θολων νομων και διαταγματων.
  Οι ασφαλισμενοι του ΟΠΑΔ και ο ιατρικος κοσμος τους προειδοποιει ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ.
  Φυσικα για ενα τοσο σοβαρο θεμα που αφορα την ασφαληση των3/4 του πληθυσμου(ΟΠΑΔ+ΟΓΑ+ΙΚΑ+ΟΑΕΕ=ΕΟΠΥΥ)μηπως ακουσε κανεις τα φερεφωνοκαναλα τους να το σχολιαζουν η να κανουν καμμια συζητηση με τους ενδιαφερομενους φορεις?

 15. NIK THE GR avatar
  NIK THE GR 04/05/2011 18:40:32

  ΠΕΡΑΣΕΙ

 16. Roter Platz avatar
  Roter Platz 04/05/2011 20:39:59

  Συμφωνω και επαυξανω στα σχολια για την ξεφτιλα της κυβερνησης.
  ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ 2 ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Σ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ.
  Αυτον τον υπουργο-Μαρθα Βουρτση (συγνωμην αξιοτιμη κυρια σας εκτιμω) ποιος θα τον συλλαβει και θα τον δικασει.;
  Κε εισαι συνεργος στην κλοπη των χρηματων μου που καταβαλλω χρονια, τωρα φτανοντας σημερα με σενα υπουργο των ταμειων μου ,να κινδυνευω να πεθανω, ενω εσυ πας σε μεγαλογιατρους δωρεαν.
  ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ @@ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΠΥΡΔΕΛΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ;

 17. Greece Pleading avatar
  Greece Pleading 04/05/2011 22:03:09

  ΑΡΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!
  ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΝΙΚΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ και επεται συνεχεια για αλλα Κρατη ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟ Μ@Λ@Κ... ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΗ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?

 18. ZEUS avatar
  ZEUS 05/05/2011 00:04:48

  Φίλη 35 ετών με ουρολοιμωξη και 2 μέρες νοσηλείας πλήρωσε 200€ στο νοσοκομείο και είχε και ΙΚΑ.
  Αυτο έγινε πριν ένα μήνα σε νοσοκομείο της επαρχίας.
  Την ρώτησαν αν είναι αλλοδαπή, γιατί αν ήταν δεν θα πλήρωνε!
  Αν παει ένας γονιός το άρρωστο Παιδι του στο νοσοκομείο και χρειαστεί να νοσηλευτεί, αλλα να προβεί και σε κάποια επέμβαση, και ο γιατρός του ζήτηση καμία 1000αρα € για να βάλει το παιδάκι σε λίστα, πως θα πρέπει να συμπεριφερθεί ο γονιός;
  Αν ο ίδιος είναι άνεργος, απλήρωτος, γεμάτος χρέη, χωρίς μέλλον και προοπτική, με τα ψυχολογικά που κουβαλάει, πως θα πρέπει να σταθεί; Πόση ψυχραιμία να έχει, με τι λογική να λειτουργήσει; Αν του στρίψει και πάρει μια καραμπίνα και στήσει το γιατρό στα 2 μέτρα, ή μπει στη βουλη με κανά δυο βόμβες, θα είναι παράλογος;
  Μη γένοιτο!

 19. ZEUS avatar
  ZEUS 05/05/2011 00:22:42

  Είμαι 32 ετών, καρκινοπαθης απο το 2001, με 80% αναπηρία, έχω 2 παιδιά, απόφοιτος πανεπιστημίου, με 720€ δάνειο και παίρνω 1100€ το μήνα.
  Δεν με ενοχλεί τίποτα απο όλα αυτά!
  Η στενοχώρια μου είναι που έχουμε διαβρωθει τόσο πολυ σαν άνθρωποι που μας νοιάζει μόνο το βόλεμα μας, μόνο η πάρτη μας!
  Τίποτα Αλλο.

 20. κοκκορης γεωργιος avatar
  κοκκορης γεωργιος 18/08/2011 11:03:59

  εχω καταθεση τα για συνταξη τα χαρτιαμου στο νατ απο τον μαιο του 2009 και ακομα δεν εχω παρη το εφαπαξ ! οταν περνω τηλεφωνο αν αποφασηση να το σηκωση καποιος η απαντηση ειναι στερεωτυπη ,παρτε μετα απο 3 μηνες!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.