#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/10/2011 18:09
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Ελλάδα υπό την κατοχή δανειστών και ...συμμοριών
 Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε, χθες, για δεύτερη φορά, Επίκαιρη Ερώτηση στον Πρωθυπουργό για την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανασφάλεια που βιώνουν οι πολίτες, ακόμη και μέσα στα σπίτια τους. Όπως είναι γνωστό ο Α. Σαμαράς είχε καταθέσει την ίδια ερώτηση της προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ο Γ. Παπανδρέου δεν πήγε στην Βουλή για να απαντήσει.

“Είναι σε όλους γνωστό ότι η εγκληματικότητα έχει προσλάβει πρωτόγνωρες διαστάσεις. Οι ένοπλες ληστείες είναι πλέον καθημερνό φαινόμενο. Έχουμε δολοφονίες για λίγα ευρώ. Έχουμε εισβολές ενόπλων στα σπίτια. Ακόμη και αποτρόπαια εγκλήματα. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες. Και ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να σιωπά” είπε επίσης σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης

Δεν πάει να καίγεται το πελεκούδι, δεν πάει να ανακοινώνει η αστυνομία πως έχουμε σπάσει κάθε (ελληνικό) ρεκόρ σε ένοπλες ληστείες και σε δολοφονίες… τίποτα. Δεν ιδρώνει κανενός αρμόδιου το αυτί.

Το αστυνοµικό δελτίο είναι καθηµερινά γεµάτο: «Τσαντάκηδες» σε Οµόνοια, Βύρωνα, Παγκράτι. Αρπαγή µηχανής... εν κινήσει από δύο αγνώστους που χτύπησαν σε φανάρι τον ιδιοκτήτη. Σύλληψη ανήλικων δραστών (14-16 ετών) στο Κερατσίνι που λήστεψαν εργοτάξιο, οικοδοµή, µια γιαγιά 80 ετών και έναν 56χρονο. Βραδινές επιδροµές σε σπίτια µε οικογένειες-οµήρους, αλλά και, σε ορισµένες περιπτώσεις, µε επιπλέον κακοποίηση γυναικών και ασέλγειες. Ακόµη και πρωινές (08.00) εισβολές σε σπίτια ανυποψίαστων πολιτών που ετοιµάζονται να πάνε στη δουλειά τους».

Αυτή είναι πλέον η καθημερινότητά μας. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά έχεις και μερικούς συνέλληνες, που όλα αυτά τα θεωρούν φυσιολογικά, ως απότοκο της εξέλιξης (λέει) της κοινωνίας, και που κυρίως οφείλονται στην οικονομική δυσπραγία της χώρας!

Αυτό που ξέρω εγώ όμως είναι ότι επί χιλιάδες (κυριολεκτικά) χρόνια, η χώρα μας ήταν συνώνυμη της πενίας. Η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν χώρα φτωχών. Μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του `70, ο κόσμος ζούσε σχετικά φτωχικά. Και όμως δεν υπήρχε εγκληματικότητα. Και μιλάω για τον βαθμό στον οποίο υπάρχει έκτοτε.

Σίγουρα υπήρχαν εγκλήματα τιμής, δολοφονίες για λόγους κτηματικών διαφορών, διαρρήξεις, μαχαιρώματα, κλπ. όπως υπήρχαν επί χιλιάδες χρόνια. Παράλληλα με την φτώχια.

Δεν υπήρχαν όμως δολοφονίες μέρα μεσημέρι για μια φωτογραφική μηχανή, ούτε αθρόες εισβολές σε σπίτια, από κακοποιούς οπλισμένους με … οπλοπολυβόλα, και πάει λέγοντας.

Αυτού του είδους η εγκληματικότητα αναπτύχθηκε κυρίως στην εποχή που η Ελλάδα «έζησε το όνειρο» της ευμάρειας. Στην εποχή των παχέων αγελάδων δηλαδή. Τότε που πλημμυρίσαμε από ΕΛΔΕ, από Πόρσε, από παίκτες του χρηματιστηρίου, κλπ. Κυρίως από τις αρχές της δεκαετίας του `90 και μετά.

Τότε που το νέο Πασόκ του «εκσυγχρονιστή Σημίτη, ολοκλήρωσε την διάλυση των όποιων θεσμών δεν είχε προλάβει να ισοπεδώσει το Πασόκ της δεκαετίας του `80.

Άρα, δεν είναι η οικονομική κρίση που προκαλεί αυτού του είδους τις συμπεριφορές. Κάτι άλλο φταίει. Η δικαιολογία ότι για το έγκλημα φταίει μόνο η ανέχεια, μάλλον πάσχει ως επιχείρημα

Τι φταίει λοιπόν; Μήπως είναι τυχαίο ότι η έξαρση της εγκληματικότητας ξεκίνησε την ίδια ακριβώς εποχή που ξεκίνησε και η ανεξέλεγκτη λαθραία και «νόμιμη» μαζική μετανάστευση κάθε πικραμένου στη χώρα μας; Την ίδια εποχή που ο κοινωνικός και θεσμικός ιστός της χώρας μας διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη;Μήπως λοιπόν, ασχέτως οικονομικών συγκυριών, το γεγονός και μόνο της παρουσίας ενός και πλέον εκατομμυρίου «ξένων», συντελεί στη μετατροπή της χώρας μας σε Σικάγο της δεκαετίας του `20, ή σε σημερινό Μογκαντίσου;

Μήπως το καθεστώς της ατιμωρησίας, που χαρακτηρίζει όλες τις εκφάνσεις της κοινωνίας μας, αρχίζοντας από πολύ ψηλά… μήπως αυτό πέρασε και προς τα κάτω;

Η χώρα εκτός από επιτροπεία, βρίσκεται και υπό τηνκατοχή συμμοριών. Κυρίως αλλοδαπών. Και ούτε η αστυνομία, ούτε η δικαιοσύνη, μοιάζουν ικανές να αντιμετωπίσουν την λαίλαπα. Το Πασόκ διέλυσε τα πάντα.

Τα πρόσφατα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, θέλουν τους αλλοδαπούς να είναι υπεύθυνοι για το 50% περίπου των καταγεγραμμένων αδικημάτων. Ενώ αποτελούν το 10% μόλις του συνολικού πληθυσμού. Αυτό κάτι λέει. Αρκεί να μην έχουμε κλειστά μυαλά.

Επιπλέον, όπως αναφέρει ο τύπος,  «πρόβληµα φαίνεται να υπάρχει λόγω της δυνατότητας των αλβανών πολιτών να έρχονται πλέον για τρεις µήνες χωρίς βίζα στην Ελλάδα και αυτό δίνει νέα περιθώρια δράσης ποινικών από τη γειτονική χώρα. Λόγω αυτής της δυνατότητας έχει παρουσιαστεί αντιστρόφως έξαρση της εγκληµατικότητας και στην Αλβανία, µε αλλοδαπούς κακοποιούς που µαθαίνουν στην Ελλάδα τα µεγάλα κόλπα»!

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία: «Στις σοβαρές διαρρήξεις και ληστρικές επιθέσεις σε σπίτια, καταστήµατα, πρατήρια καυσίµων κτλ. υπολογίζουµε  ότι συµµετέχουν 20-25 άτοµα που ανήκουν σε επτά συµµορίες κακοποιών, κυρίως Αλβανών, Ρουµάνων, Γεωργιανών. Πρόκειται για σκληρούς κακοποιούς που ψάχνουν σε ευάλωτους στόχους τα 2-3 εκατοµµύρια ευρώ που εκταµίευαν κάθε χρόνο από περίπου 200 ληστείες σε τράπεζες οι οποίες πλέον είναι δυσπόρθητες. Τη συµµορία µε τα Καλάσνικοφ έχουµε διαπιστώσει ότι τη συνθέτουν κυρίως  αλβανοί κακοποιοί που έχουν συλληφθεί για παρόµοιες ενέργειες και έχουν φυλακιστεί κατά το παρελθόν. Και αυτή η ανακύκλωση του εγκλήµατος είναι το µεγάλο µας πρόβληµα. Κάθε ηµέρα συλλαµβάνονται για διάφορα αδικήµατα  ή σε επιχειρήσεις-“σκούπα” της ΕΛ.ΑΣ. περίπου 150 ως 200 άτοµα  και ζήτηµα είναι αν φυλακίζονται από αυτούς 6 ως 10».

Άρα, δεν  χρειάζονται ειδικές σπουδές για να καταλάβουμε τι ακριβώς φταίει, και τι πρέπει να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα.

Τα πράγματα είναι απλά, όπως απλή σχετικά είναι και η λύση, άσχετα αν δεν μπορεί να τα αντιληφτεί η κυβέρνηση, ο κος Παπουτσής, και διάφοροι άλλοι «πονόψυχοι» και «προοδευτικοί».

Ανασυγκρότηση στους θεσμούς της πολιτείας που είναι αρμόδιοι για να χειριστούν το ζήτημα. Ενίσχυση της αστυνόμευσης, και ταχύτερη, αυστηρότερη απονομή της δικαιοσύνης. Δεν μπορεί να υπάρχουν εκατοντάδες αστυνομικοί των ΜΑΤ να παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς την κάθε πορεία διαδηλωτών, αλλά να μην υπάρχει κανένας που να περιπολεί στους δρόμους για την αποτροπή εγκληματικών πράξεων. Δεν μπορεί να βλέπουμε διμοιρίες επί διμοιριών να ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ, αλλά όταν καλούμε το 100 αυτό να μην έρχεται λόγω… λειψανδρίας!

Δεν μπορεί να καθυστερούν δίκες για 2-3 χρόνια, ή να αφήνονται ελεύθεροι σκληροί κακοποιοί για λόγους που μόνον οι δικαστικοί λειτουργοί ξέρουν. Ούτε να απελαύνονται τη μία μέρα εγκληματίες, και να επιστρέφουν την επομένη, «άμεμπτοι» και με νέο όνομα στο διαβατήριο (γράφτηκε και αυτό, στον ημερήσιο τύπο).

 

Είναι ένα πρόβλημα το οποίο απαιτεί πραγματική διακομματική και εθνική συναίνεση, για να αντιμετωπιστεί. Αλλιώς θα μας πάρει φαλάγγι.

Δυστυχώς όμως, κάποιοι επιζητούν συναίνεση σε άλλα θέματα, με ύπουλους σκοπούς, αγνοώντας το τεράστιο ζήτημα της εγκληματικότητας, της  (λαθρο)μετανάστευσης, και της διάλυσης του κράτους (αστυνομίας, δικαιοσύνης), που απειλούν να μεταλλάξουν τον εθνικό μας κορμό. Που απειλούν να μας μετατρέψουν σε φοβισμένα ανθρωπάκια-υπήκοους.

Εκτός και αν αυτός είναι ο τελικός τους στόχος, και όλα τα άλλα είναι για ξεκάρφωμα…

Strange Attractor

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 11/10/2011 18:28:48

  Απαπαπαπα! "Παράξενε", θα σε ξαποστείλουν στο πύρ το (προοδευτικό) το απώτερον το ιερατείο της πολιτικής ορθότητας και του εθνικού μας ανασκολοπισμού. Το εκδυτικισμένο φωταδαριό θα διαρρήξει τα ιμάτια του για ό,τι λές. Απαπαπαπα!¨ολοι "άνθρωποι" είμαστε, εξ' άλλου.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Νίκος Αργεάδης 11/10/2011 18:32:27

   Μάλλον φταίει η έλλειψη ανατροφής μου!
   (Που θάλεγε κάποιος).

   • Orestios avatar
    Orestios @ Strange Attractor 11/10/2011 18:42:53

    Πού είναι οι αρχές σου?
    Δεν πήρες λίγες από του alexis???
    Ντροπή!!!

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Strange Attractor 11/10/2011 19:33:57

    Μπορώ να σου παραθέσω μία πλειάδα δυνητικών σχολίων της προοδευτικάντζας, όλα από την ξύλινη γλώσσα που αρέσκεται να χρησιμοποιεί:

    φασίστας, έρπων φασισμός, ρατσιστής, έρπων ρατσισμός, σκοταδισμός, αυγό του φιδιού (αυτό πια, εντελώς πρωτότυπο), κρυπτορατσιστής, μικροαστός, βολεμένος μικροαστός, φοβικός....

    • Strange Attractor avatar
     Strange Attractor @ ΒΙΣ 11/10/2011 19:45:19

     ξενοφοβικός...

    • Κρης avatar
     Κρης @ ΒΙΣ 11/10/2011 19:47:27

     αυτοί εξασκούν το επάγγελμα του
     Αντιρατσιστέμπορα πού έχει πολλά
     φράγκα- ''μπικικίνια'' απο τις
     μ.πίζνες κ.αλά ο.ργανωμένες

    • Lampros avatar
     Lampros @ ΒΙΣ 12/10/2011 08:52:32

     επιπλέον θα σου πουν και το γνωστό παραμυθακι πως "και εμεις τα ιδια καναμε και χειρότερα, όπου πηγαμε σαν μετανάστες". "Ειμασταν οι πρωτοι σε εγκλήματα στην Αμερική". Εν ολιγοις, πως σε τελική ανάλυση πρεπει να ντρεπεσαι που εισαι έλληνας, και καλα σου κανουν γιατι αυτά ειναι δανεικά...

 2. ΝΙΚΟΣ Π. avatar
  ΝΙΚΟΣ Π. 11/10/2011 18:35:45

  ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΗΔΗ ΘΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΧΡΗΣΙΠΟΠΟΙΕΙ ΜΕΣΑΠΟΛΕΜΙΚΑ.ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΩΣ ΑΝ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΤΙΡΑΝΑ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙ .Η ΑΠΕΛΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΕΛΟΣ.

 3. τυρρανόσαυρος avatar
  τυρρανόσαυρος 11/10/2011 18:39:34

  Η χλιδή και η καλοπέραση αγαπητοί μου δεν μπορούν να αποτελούν προνόμιο όσων κλέβουν και παρανομούν με τον κυριλέ τρόπο: χωρίς όπλα, αλλα με δικηγόρους, κολλητάρια σε πόστα, φακελάκια, λαδώματα και πάει λέγοντας.
  Η χλιδή και η καλοπέραση μπορούν να αποτελέσουν στόχο και επιδίωξη του καθε ενός εγχώριου ή ξενόφερτου ταλαντούχου.
  Από την άλλη, η εξαθλίωση και η φτώχια ωθούν όλο και περισσότερο κόσμο να επιδιώξει όχι τη χλιδή, αλλα την επιβίωση, μέσα από παράνομες πράξεις.
  Αυτό είναι το δεύτερο κομμάτι, στο οποίο σαφώς και επιδίδονται περισσότερο αλλοδαποί, εφόσον αυτοί δεν έχουν - ακόμα - τη δυνατότητα να επιδοθούν στην πρώτη μορφή παρανομίας που αναφέρω.
  Όχι όλα σε ένα τσουβάλι...Μπορεί οι αλλοδαποί να ευθύνονται για τα μισά αδικήματα και να αποτελούν το 10% του πληθυσμού, όμως αυτό από μόνο του λέει όσα θέλουν να ακούσουν συγκεκριμένοι ωτακουστές. Προφανώς όμως, υπάρχει κι ένα άλλο 50%, για το οποίο ευθύνεται άλλο ένα αντίστοιχο ποσοστό, ελλήνων, οι οποίοι όμως ευθύνονται ΚΑΙ για την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει, ΚΑΙ σε τεράστιο βαθμό για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το 10% των κακών (συμφωνώ απολύτως) αλλοδαπών.

  • Ιαπετός avatar
   Ιαπετός @ τυρρανόσαυρος 11/10/2011 22:02:13

   Δέν συμμερίζομαι τήν άποψη τών συνσχολιαστών. Πόσο μάλλον τίς απαιτήσεις σταύρωσον σταύρωσον αυτόν καί τήν εύκολη απονομή "ταμπέλας".
   Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις καί εκτιμήσεις τής ανάρτησης.
   Πολύ εύστοχο καί τό σχόλιο τού τυραννόσαυρου.

 4. Orestios avatar
  Orestios 11/10/2011 18:43:23

  Ξέρω μια πράσινη συμμορία πολύ επικίνδυνη

 5. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 11/10/2011 19:13:13

  Με άρθρο του στην ΑΞΙΑ, ο τ. πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Β.Κόκκινος ζητά την ποινική δίωξη του πρωθυπουργού ΓΑΠ. Σημειώνει ότι και μόνον 30 βουλευτές της αντιπολίτευσης αρκεί να το ζητήσουν για νατου ασκηθεί ποινική δίωξη για την άρνηση του δανείου Πούτιν και την προσφυγή μας στο ΔΝΤ .
  briefingnews.gr

 6. ο ξένος avatar
  ο ξένος 11/10/2011 19:19:06

  Τρισχειρότερη έχει γίνει η κατάσταση, καθώς στους χιλιάδες αστυνομικούς- φιλιππινέζους στην ασφάλεια "μεγαλόσχημων", (από αγράμματους δημοσιογράφους έως πρώην πολιτικούς του προηγούμενου αιώνα) έρχονται να προστεθούν και δεκάδες τροϊκανοί με τις συνοδείες τους και τις παράλογες απαιτήσεις τους. Αν συνυπολογιστούν οι αυξημένες ανάγκες προστασίας για τους personas non grata πολιτικούς, σχεδόν όλους δηλαδή, και τις οικογένειές τους, δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε, πρόχειρα έστω, ότι πάνω από τη μισή δύναμη της αστυνομίας τίθεται εκτός μάχης! Γι΄αυτό δεν κυκλοφορεί πια ούτε αστυνομικό "παπάκι" στην Αθήνα. Σε λίγο αν πετύχουμε περιπολικό στο δρόμο θα το φωτογραφίζουμε ως αξιοθέατο.

 7. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 11/10/2011 19:27:52

  Εχω δει νεαρό Αλβανό στην Αθήνα, όπου είχε βρεθεί για λίγες μέρες για τουρισμό, να φορά αγκυλωτό σταυρό στον λαιμό, σαν κόσμημα. Κανονικότατη σβάστικα. Προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ των Αλβανών αν κάποιος είναι νεοναζί δεδηλωμένος. Αυτά για όσους βιάζονται να μας κατηγορήσουν για ρατσισμό κατά των Αλβανών.
  Και να προσθέσω ότι σε περίπτωση που 1 Έλληνας συλλαμβανόταν στην Αλβανία για ληστεία, θα τον είχαν πρωτοσέλιδο οι αλβανικές εφημερίδες με τίτλους όπως "ο Ελληνας εγκληματίας" και με ονοματεπώνυμο και φωτογραφίες και πλήθος σχολίων αναγνωστών. Δεν έχετε ιδέα...

 8. camus avatar
  camus 11/10/2011 19:30:20

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ.ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ D.N.A TOYΣ.

 9. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 11/10/2011 19:35:54

  Εμείς όμως θέλουμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ από τον Σαμαρά ότι θα αντιμετωπίσει αμείλικτα το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
  Και να γίνει νομοθετική ρύθμιση ώστε:
  άπαξ λαθραία εισελθών στη χώρα, δια παντός λαθραίος.
  Να τελειώνει η ιστορία με τις νομιμοποιήσεις. Διά παντός!

 10. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 11/10/2011 19:38:48

  Oι Αλβανοί είναι περίεργος λαός. Εχω γνωρίζει εξαίρετους ανθρώπους, έχω γνωρίσει και άθλιους. Γενικά, λόγω κοινωνικής καθυστέρησης, απομόνωσης για δεκαετίες και καλλιεργούμενου ανθελληνισμού, έχουν τάση προς τη μεγαλομανία και έχουν σύμπλεγμα με τους Έλληνες. Εντούτοις, υπάρχουν και γνήσια φιλελληνικά στοιχεία στη γείτονα χώρα και καλό είναι να το γνωρίζουμε. Ειδικά μεταξύ των Ορθοδόξων Αλβανών.

 11. Κρης avatar
  Κρης 11/10/2011 19:41:24

  Με Νόμο που έκανε ο Καστανιδης
  ούτε προφυλακίζονται οσοι κανουν εγκλήματα με ποινη 5 εως και 10 ετη,
  ληστες βιαστες μαχαιροβγαλτες και αλλα τετοια αποβρασματα
  ''χαιρεταν την σημαια '' και συνεχιζουν το θεάρεστο εργο τους

  .....''για να κριθεί προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος, υπάρχουν αρκετές προϋποθέσεις, όπως το να έχει δύο αμετάκλητες καταδίκες για ομοειδή αδικήματα ή να είναι ύποπτος φυγής'........'
  Κατσανιδης
  ''ο Ελληνας πατριώτης που προασπιζεται την Πατρίδα''

 12. petros avatar
  petros 11/10/2011 19:42:14

  Για τους ληστές με κουστούμια και προσωπεία υπουργών και βουλευτών που εισβάλλουν σε ΟΛΑ τα σπίτια των ΕΛλήνων και ληστεύουν τους μισθούς, τις συντάξεις, τις αποταμιεύσεις, την ακίνητη περιουσία, ποιος θα μιλήσει, Αντώνη Σαμαρά ; Το ξέρεις ότι είναι στο εκτελεστικό απόσπασμα 400.000 οικογένειες
  Τριτέκνων και Πολυτέκνων, μαζί με τα παιδιά τους, αλλά δεν κινδυνεύουν από τα καλάσνικωφ, αλλά από γραβατωμένους υπουργούς, εντολοδόχους της Τρόικας ;
  Ξέρεις πόσος κόσμος πρέπει να πουλήσει τα σπίτια του, γιατί δεν φτάνουν τα χρήματα ούτε για τα στεγαστικά δάνεια, ούτε για τα χαράτσια για τα ακίνητα ; Και εσείς πρέπει να τους γκρεμίσετε ΑΜΕΣΑ. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θα τους γκρεμίσουν θα μπουν στο Πάνθεο της Ιστορίας και θα επανεκλεγούν πανηγυρικά σε άλλο κεντροαριστερό κόμμα. Αν δεν μπορέσετε, εσείς ως ΝΔ να τους σταματήσετε ( αφού κάθε εβδομάδα θέλουν κι άλλο αίμα, κι άλλα μέτρα ), τότε ετοιμαστείτε να δείτε το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 20% το καθένα...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ και οχι μόνο με γιαούρτια ή αυγά.
  Και η μπόρα θα πάρει και άλλους, διαπλεκόμενους ( κανάλια, εφημερίδες ) κλπ. Ο κόσμος ΒΡΑΖΕΙ από οργή...

  • Σταύρος avatar
   Σταύρος @ petros 11/10/2011 22:11:59

   Εγώ ρε φίλε Πέτρο δεν ψήφισα ποτέ Νέα Δημοκρατία και το πιο πιθανό είναι να μην το κάνω ούτε αυτή την φορά.
   Εσύ και όλοι οι άλλοι που ζητάτε από τον Αντώνη Σαμαρά "αίμα και *έρμα", την έχετε κάνει την ομφαλοσκόπησή σας;
   Αν όχι εσύ προσωπικά, πάμπολλοι άλλοι εδώ ζητούν μαχαίρια, γιαταγάνια, κρεμάλες, Γουδή και όλα τα καλούδια.
   Τελικά ποιοί είναι εκείνοι που έπιναν καφέ στις παραλίες ΚΑΙ στις δύο κρίσιμες εκλογικές (Βουλευτικές και Δημοτικές) αναμετρήσεις που έκριναν και κρίνουν την σημερινή κατάντια όλων μας.
   Ε;

   (έτσι γενικά θέτω το ερώτημα!)

 13. Σταύρος avatar
  Σταύρος 11/10/2011 21:18:41

  Φταίνε οι Έλληνες "σε τεράστιο βαθμό για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το 10% των κακών";!
  Στο κεφάλι σου και στα παιδιά σου.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Σταύρος 11/10/2011 21:24:42

   Ασε τον άνθρωπο ήσυχο. Είναι η αριστεράντζα της γειτονιάς. Σπουδές: Κοινωνιολογία της...μπίθας και ορνιθολογία με ειδίκευση στα "αυγά του φιδιού" (τα οποία βρίσκει παντού!). Αφθονούσε από το 1974 μέχρι το 2010, πλέον θεωρείται είδος υπό εξαφάνιση.

  • τυρρανόσαυρος avatar
   τυρρανόσαυρος @ Σταύρος 11/10/2011 22:20:38

   Το κείμενο γράφει ότι για το 50% ευθύνονται αλλοδαποί.
   Αρα για το υπόλοιπο 50% φταίνει έλληνες.
   Αν έχουμε 100 εγκλήματα, κάποιοι από τους 10 "ξένους" έχουν διαπράξει τα μισά, ενώ τα άλλα μισα τα έχουν διαπράξει κάποιοι από τους 90 έλληνες. Αυτό λέει το άρθρο. Επομένως, κι εκεί εστιάζω εγω, από τους 90 εκ των οποίων η πλειοψηφία είναι προφανώς άνθρωποι νομοταγείς, υπάρχουν και λίγοι οι οποίοι ευθύνονται για τα μισά εγκλήματα.
   Λογικότατο, εφόσον η πλειοψηφία του 90% (ΑΚΟΜΑ) έχει τα προς το ζειν ενώ που και που βουτούσε και το δαχτυλάκι της στη χλιδή, με δανεικά βέβαια.
   Απο δω και περα όμως, πιστεύω ότι αυτό θα αλλάξει, καθώς όλο και περισσότερο κομμάτι από το 90% δεν θα έχει πια τα προς το ζειν ενώ σαφως και δεν θα μπορεί να αποκτήσει και τη χλιδή που πάντα ονειρευόταν και πάντα της έταζαν. Δεν είδατε τι έγινε στην αγλλία τις προάλλες; Χλιδή αναζητούσαν οι νεολαίοι.
   Δε νομίζω ότι πρέπει κανείς να είναι αριστεράντζα όπως λέτε για να βγάζει τα συμπεράσματα τα οποία τα βγάζει όποιος πάει ένα βήμα παραπέρα από ...τα νούμερα.

   • Lampros avatar
    Lampros @ τυρρανόσαυρος 12/10/2011 08:59:37

    τι λες ρε φίλε? Ακομα και η αριθμητική φωνάζει. Ειναι σαφές πως το κομματι των μεταναστών ειναι βαριά αρνητικό στο ισοζύγιο της κοινωνίας. Αν ελλειπε αυτό το 10% των μεταναστών θα ειχαμε τα μισα εγκληματα. Δες το και έτσι. Δυστυχώς, ξεχασαμε (η σκοπιμα αγνοήθηκε) την έννοια της ποιότητας στη μετανάστευση. Μπήκε κάθε ένας αχρηστος που δεν ειχε που αλλου να παει.

    • τυρρανόσαυρος avatar
     τυρρανόσαυρος @ Lampros 12/10/2011 09:27:41

     Δε διαφωνώ!
     λες "το κομματι των μεταναστών ειναι βαριά αρνητικό στο ισοζύγιο της κοινωνίας. Αν ελλειπε αυτό το 10% των μεταναστών θα ειχαμε τα μισα εγκληματα. "
     Και συμφωνώ απόλυτα! Μόνο που το 10% δεν λείπει, τουναντίον θα αυξηθεί, επιπλέον η πρόσβασή του όχι μόνο στη χλιδή αλλα στην ίδια την επιβίωσή του είναι αμφίβολη, και σε αυτό το 10% θα αρχίσει να προστίθεται ένα μεγάλο ποσοστό ελλήνων... ΑΥΤΟ ΛΕΩ, και δε νομίζω να διαφωνεί κανείς...

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ τυρρανόσαυρος 12/10/2011 10:33:42

    Μια χαρά έχουν το προς το ζην οι μετανάστες. Πάνω από χιλιάρικο, μαύρα, βγάζει ο κάθε αγράμματος και κοινωνικά καθυστερημένος Μπαγκλαντεσιανός, ρώτα όπως ρώτησα εγώ και θα μάθεις.
    Απλά, η ανθρώπινη ζωή έχει πολύ μικρή σημασία για πολλούς λαούς, αυτό είναι που δεν έχουμε καταλάβει. Ειδικά για τους μουσουλμάνους. Κάθε μέρα γίνονται επιθέσεις αυτοκτονίας στο Πακιστάν, ακόμα και μέσα σε τζαμιά. Είδες να προσβάλλεται κανείς, είδες να γίνονται διαδηλώσεις στο Πακιστάν; Είναι σε ζωώδη κατάσταση, κυριολεκτώ. Στο Μπαγκλαντές αφοδεύουν δημοσία, στον δρόμο.
    Αν προσβάλλεις τον Μωάμεθ, είναι ικανοί να κάψουν το σύμπαν. Αν βάλεις βόμβα μέσα σε τζαμί, αυτό δεν είναι προσβολή, ακόμα και αν χαθούν ζωές. Αυτό είναι το ισλάμ, αυτή την κουλτούρα έχουν αυτοί οι λαοί.
    Οσο για τους συγκεκριμένους Αλβανούς, πολυ φοβούμαι ότι πέρα από την επιθετικότητά τους ως λαός και τον ανθελληνισμός τους, είναι και το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα όπως το διαμόρφωσε η ελεϊνή Αριστερά της Μεταπολίτευσης που τους έφτιαξε τέρατα. Καταλήψεις, τσαμπουκάς, ανομία.

    Σε τελική ανάλυση, εσεις οι αριστεροί δεν μπορείτε ούτε απάντηση να δώσετε στο ζήτημα της μετανάστευσης, ούτε λύση, διότι είστε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ μέρος του προβλήματος. Γι'αυτό και έχετε βρεθεί απομονωμένοι από το σύνολο της κοινωνίας, παρέα με τα κοινωνικά καθυστερημένα σκουπίδια που έχουν κουβαληθεί εδώ, όχι επειδή τους αγαπάτε, ούτε επειδή σας αγαπούν, απλά επειδή υπάρχει μεταξύ σας η σχέση νταβατζή και εκδιδόμενης.

 14. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 11/10/2011 21:34:06

  και που' σαι ακόμα...

  Δεν φανταζόμουνα ποτέ ότι θα επιχειρηματολογώ υπέρ εξόδου από την ευρωζώνη, αλλά εάν δεν είμαστε στην ευρωζώνη, τα 4/5 όλων αυτών θα φύγουν. Εισπράττουν 40-50 μεροκάματο όταν στην Αλβανία είναι 10-20

  Αλλά φάινεται ότι ο Ελληνας θέλει και τον Γερμανό του και τον Αλβανό του και τον Πακιστανό του. Αν δεν τους θέλαμε, δεν θα ήταν εδώ.

  Σήμερα, η Αλβανή καθαρίστρια είναι λίγο κάτω από εκεί που θα ήταν μία Ελληνίδα (εάν υπάρχουν Ελληνίδες καθαρίστριες) Σε λίγο καιρό, εάν μία άνεργη Ελληνιδα θέλει να γίνει καθαρίστρια, δενμ θα πρέπει να κατέωει στο εδώ επίπεδο της Αλαβνίδας, αλλά στο επίπεδο της Αλβανίδας στην Αλβανία.

  Είμαστε με σκληρό νόμισμα στα Βαλκάνια, έχολυμε γίνει λίγο τεμπελάκοι, και εάν δεν μας δουνε οι ταγοί μας το κοινωνικό πρόβλημα που έρχεται, θα είναι μέγιστη παράλειψη. Εφώ ο φουκαράς, τα βλέπω σε απλοϊκούς όρους. Εξω από το ευρώ και εξαφανίστηκαν όλοι οι αλλοδαποί από τα φανάρια (προτιμώ ντόπιους ζητιάνους από Σριλανκέζους)

  • Orestios avatar
   Orestios @ archaeopteryx 12/10/2011 08:25:22

   Και το Κόσοβο έχει σκληρό νόμισμα.

 15. Stelios avatar
  Stelios 11/10/2011 21:39:15

  μια είναι η λύση για βιώσιμη Ελλάς όλοι οι πολιτικοί στο γουδί παρέα με μεγαλοτραπεζητες και μμεδες, δήμευση όλων των περιουσιών τους-ανοιγμα λογαριασμών , δημοσιοποίηση της εθνικής τράπεζας και άμεση συνεργασία με την ρωσια σε στρατιωτικό-πολιτικό και επιχειρηματικό επίπεδο

 16. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 11/10/2011 21:47:31

  Και η δικαιοσύνη να πάψει να είναι αλισβερίσι οποιασδήποτε μορφής..

 17. However avatar
  However 11/10/2011 22:54:14

  Μήπως ήρθε η ώρα να προβληματιστούμε ως κοινωνία και ως Κράτος, εάν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μια ασύμμετρη απειλή - όπως εξελίσσεται η εγκληματικότητα (κοινή, τρομοκρατία, οργανωμένο έγκλημα, κλπ, κλπ) στη χώρα - μονο με το υφιστάμενο, διαθέσιμο οπλοστάσιο, θεσμικό, δομών και μηχανισμών?

  Μηπως ηρθε η ωρα να προβληματιστουμε εαν απαιτείται να αναβαθμισουμε ουσιαστικα τον τροπο με τον οποίο ´αξιολογουμε´ το πρόβλημα της εγκληματικότητας και να υιοθετησουμε - θεσμικά - δομές και μηχανισμούς διασφάλισης της εσωτερικής μας ασφαλειας παρόμοιες (και κατάλληλα προσαρμοσμένες να αντιμετωπίζουν ασυμμετρες και οξειες απειλές) με αυτές αλλων Κρατών όπως, πχ η Γαλλία [GIGN, Groupement d'Intervention de la Gendarmerie Nationale] η άλλες παρόμοιες?

  Μήπως χρειαζεται να διαθέσουμε, ως εθνική προτεραιότητα, στο Κράτος νέα θεσμικά, επιχειρησιακά και τακτικά εργαλεία που θα ενισχύσουν την εμφανή και αφανη δυναμικότητα του και - συνεπως και εν τελει - την αποτελεσματικοτητα προληψης/αντιμετωπισης του εγκλήματος ώστε να υπάρχει τουλάχιστον κάποια - αποδεκτή - ικανότητα αντιπαράθεσης με αυτο?

  Έχει, ενδεχομένως, ρίσκα? Μήπως έχει οφέλη?

 18. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 11/10/2011 22:57:17

  voria.gr

  «Στρατηγικός σύμμαχος» της Τουρκίας, η Αλβανία
  Ο πρόεδρος Γκιουλ χαρακτήρισε την Αλβανία «στρατηγικό σύμμαχο» της Τουρκίας στα Βαλκάνια, προσθέτοντας ότι οι δύο χώρες έχουν κοινούς στόχους και όραμα.
  Ο Πρόεδρος της Αλβανίας κ. Μπαμίρ Τόπι βρίσκεται στην Άγκυρα, με αρκετή καθυστέρηση, λόγω βλάβης που προέκυψε στο αεροσκάφος που θα τον μετέφερε. Το ειδικό αεροσκάφος της Προεδρίας της Τουρκίας, εστάλη κατεπειγόντως στα Τίρανα, για να μεταφέρει τον Αλβανό πρόεδρο στην Τουρκία.
  Ο κ. Γκιουλ χαρακτήρισε την Αλβανία «στρατηγικό σύμμαχο» της Τουρκίας στα Βαλκάνια, προσθέτοντας ότι οι δύο χώρες έχουν κοινούς στόχους και όραμα.

  Υπενθύμισε ότι πάνω από 100 τουρκικές εταιρείες έχουν επενδύσει περισσότερα από 1,5 δισ. δολάρια στην Αλβανία.

  Η διήμερη επίσκεψη του κ. Μπαμίρ Τόπι είναι η τρίτη επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιείται τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε επίπεδο προέδρων μεταξύ των δυο χωρών. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας υποδέχτηκε τον Αλβανό ομόλογό του στο Προεδρικό Μέγαρο, με επίσημη τελετή.
  Ο Πρόεδρος της Αλβανίας μετά το πέρας τον επαφών του στην Άγκυρα θα παραστεί στο Επιχειρηματικό Φόρουμ που θα διοργανωθεί στην Κωνσταντινούπολη, με την συμμετοχή των επίλεκτων εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.
  ___________________________________________________

  Συνεχίστε να ονειρεύεστε όσο έχετε το κεφάλι ακόμα στον ώμο.

 19. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 11/10/2011 23:18:35

  α, και ο ένας είχε πάρει την Ελληνική υπηκοότητα, ξέρετε, σαν κι αυτή που δίνει το πράσινο καθεστώς στα χρήσιμα για αυτό εργαλεία του

  η παρουσία των αλβανών στην Ελλάδα είναι άμεσα επικίνδυνη για τη χώρα διότι συνδυάζουν την ταξική εχθρότητα κατά των ελλήνων "αφεντικών" με την εθνική εχθρότητα

  αυτό εκφράστηκε το Δεκέμβριο όταν οι αλβανοί μαθητές είχαν μεγάλη συμμετοχή στους εμπρησμούς και στις λεηλασίες των κτιρίων

  η κρίση όμως έχει ένα θετικό: έχουν αρχίσει και τα μαζεύουν από δω
  τους κάλεσε επίσημα και ο μπερίσας να γυρίσουν μαζί με τα κεφάλαιά τους

  στο καλό να πάνε μαζί με τα κεφάλαια, η πατρίδα τους δίπλα

  δεν έδεσαν ποτέ με τούτα τα χώματα και αυτό έχει αρχίζει και διαφαίνεται πλέον ξεκάθαρα, γιατί χύνεται Ελληνικό αίμα

  βέβαια θα φύγουν οι καλοί άνθρωποι οικογενειάρχες, και θα μείνουν τα χρήσιμα στο καθεστώς κατακάθια ετοιμα για κάθε αντεθνική αποστολή

  δεν πρόκειται για κοινούς, απλούς εγκληματίες, ούτε τούτοι, ούτε οι επόμενοι που θα ακολουθήσουν

  οι πράξεις αυτές είναι ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ κατά πληθυσμού από ξένα στοιχεία, όχι εγκλήματα, σκέτα

 20. Σταύρος avatar
  Σταύρος 11/10/2011 23:23:34

  Η ανακοίνωση της Αστυνομίας (πειραγμένη κατά την άποψή μου) μιλά για ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.
  Αδίκημα είναι να σε χορτάσω κατακέφαλα, ΑΔΙΚΗΜΑ είναι να βιάσουν την γυναίκα σου οι Αλβανοί με τα καλασνίκοφ.
  Στο κεφάλι σου και στα παιδιά σου λοιπόν.

 21. ασχετος avatar
  ασχετος 11/10/2011 23:40:45

  ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ 3,000,000 ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΣΩ ΟΡΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΠΙ12 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ 47 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩ 50.000.000.000 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ 0 ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ 20 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ,ΑΣΤΕΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΤΛ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΔΟΥΛΕΙΑ,ΜΜΜ, ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Η ΑΝ ΤΟΛΜΑ Η ΤΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΒΑΣΜΑΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

  • Λ.Υ. avatar
   Λ.Υ. @ ασχετος 12/10/2011 14:06:39

   +10000

 22. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 11/10/2011 23:54:52

  Σύμφωνα με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, το 53% των αστυνομικών δεν πληρώθηκε τον Οκτώβριο, λόγω των διαδοχικών μειώσεων. Οι δύο βουλευτές έχουν στη διάθεσή τους σχετικό έγγραφο της συνομοσπονδίας και ρωτούν τον υπουργό Προστασίας Πολίτη:  1. Θεωρείτε ότι μπορούν οι εργαζόμενοι να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες διαβίωσης και να ανταποκριθούν στις έκτακτες εισφορές που τους επιβάλλετε;
  2. Θεωρείτε επίσης ότι οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας, κάτω από αυτές τις συνθήκες, με δεδομένη και την αύξηση της εγκληματικότητας, μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντα της υπηρεσίας τους;
  3. Τι προτίθεστε να πράξετε για την οικονομική στήριξη του αστυνομικού προσωπικού; Θα αποδεχτείτε την κοινή πρόταση της Π.Ο.ΑΣ.Υ και της Π.Ο.ΑΞΙΑ για αναστολή αποπληρωμής των δανείων και σε ποιες ενέργειες θα προβείτε για την εφαρμογή της;

 23. Απορία avatar
  Απορία 11/10/2011 23:55:59

  Καθήστε κανα δυο χρονάκια ακόμα όπου όπως πάμε θα συγκλίνει, λόγω κρίσης, το "μικρομεσαίο" έγκλημα με το "υψηλό" να δείτε τι θα γίνει. Του καρτέλ το κάγκελο. Και όταν λέμε καρτελ μην πάει ο νου σας στα γάλατα και στα γιαούρτια μόνο, ε...

  ¡Viva México!...

 24. Γιώργος msn avatar
  Γιώργος msn 12/10/2011 00:34:22

  Τα πράγματα είναι απλά...
  Ο φασισμός είναι συνδεδεμένος με το τσουβάλιασμα, όπως: "ο τάδε λαός έχει δολοφόνους, ο δείνα έχει ήρωες" και πάει λέγοντας...
  Αυτό που κανονικά διακυβεύεται είναι το τι εμπνέει ο καθένας.
  Λέγεσαι "κράτος -Α-" και καλείς οικονομικούς μετανάστες;
  Πολύ ωραία...
  Πως τους καλείς;
  Ελάτε οργανωμένα για αυτές τις ειδικότητες, αυτός ο αριθμός και με κατάλληλες προδιαγραφές;
  και στη πορεία άμα σας αρέσει και εκτιμάτε την πατρίδα αυτή και τις παραδόσεις της, απολαμβάνετε πλήρων πολιτικών δικαιωμάτων;
  Τότε ολα καλώς καμωμένα και δεν τρέχει "κάστανο".
  Αν όμως στήνεται μια καλοσυντονισμένη μπίζνα, με δουλεμπόριο, με κυκλώματα, με μεσιτικά κόλπα και γκετοποιήσεις αστικών ή περιαστικών περιοχών για φθηνή εξαγορά αργότερα δίκην υποβάθμισης, με είσοδο αποκλειστικά μουσουλμανικού πληθυσμού στο πλαίσιο πολιτικών επιδιώξεων από τα γειτονάκια μας...
  Προφανώς τότε υπάρχει πρόβλημα και αυτοί που έρχονται δεν είναι τόσο κατατρεγμένοι όσο η πέμπτη φάλαγγα που αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση κάθε είδους παράνομης δραστηριότητας.
  Στο Κέρας της Αφρικής οι κάτοικοι υποφέρουν από λειψυδρία, σε πολλά χωριά της Αφρικής τα παιδάκια χάνουν τη ζωή τους από την ελονοσία και όχι μόνο...
  Στην Ιαπωνία ίσως ορισμένοι άνθρωποι εξαιτίας των φυσικών καταστροφών αναγκαστούν να οδηγηθούν στη προσφυγιά, όπως και θύματα πολέμων που ζητούν άσυλο σε χώρες της ΕΕ.
  Δεν είναι κρίμα να εξομοιώνονται με τις ορδές των παρανόμων που στο πλαίσιο της ανομίας που διέπει τη χώρα μας βρήκαν χρυσή ευκαιρία να αποδράσουν από τα ασφυκτικά καθεστώτα της ανατολής και να επιδοθούν σε παράνομες δραστηριότητες εδώ σε αυτό το τόπο;
  Ποια είναι η λύση;
  Να πούμε καλώς όρισε η ...γιακούζα επειδή έκανε τσουνάμι, ή να δοθεί περίθαλψη με σοβαρά κριτήρια και πραγματικούς όρους ανθρωπιάς;
  Ο κίνδυνος είναι να επικρατήσει η ρατσιστική ρητορική όποιου χρώματος και αν είναι αυτή και εις βάρος κάθε λαού.
  Το πρόβλημα φυσικά δεν είναι αυθύπαρκτο, κάποιοι ελληνάρες έχουν οφέλη από όλο το ιδεολογικό ή αποϊδεολογηκοποιημένο φάσμα της κοινωνίας, καθείς για τους δικούς του λόγους -οικονομικούς, διπλωματικούς, πολιτικούς και πάει λέγοντας.
  Απαιτείται απλά οργανωμένη μεταναστευτική πολιτική και εκτεταμένη προσπάθεια να αλλάξει το συναίσθημα του φυλετικού μίσους που καλλιεργείται σταδιακά στις συνειδήσεις των ελλήνων, όντας όμηροι ενός φοβικού κράτους και μιας φαρισαϊκής ομάδας "ανθρωπισταράδων" που στο όνομα της ...ανθρωπιάς εξασφαλίζουν πολύ περισσότερα στις πλάτες των δυστυχισμένων ανθρώπων.

 25. ΝΕΚΚ avatar
  ΝΕΚΚ 12/10/2011 02:05:25

  Μετα τους ευρωσωτηρες σε οικονομικο επιπεδο, θα μας ερθει και η ευρωαστυνομια για καταστολη της βιας των πολεων.

 26. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 12/10/2011 03:20:38

  Δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα. Επιτέλους όλοι σχεδόν οι Έλληνες μπορούν να απολαμβάνουν καθημερινά τα αγαθά της πολυ-πολιτισμικότητας. Εξαιρούνται οι αριστεροί των βορείων προαστίων αλλά θα έρθει και η σειρά τους.

 27. Απροσάρμοστος avatar
  Απροσάρμοστος 12/10/2011 04:20:31

  Παρόλο που είμαι καθημερινος αναγνώστης σας είναι πρώτη φορά που σχολιάζω αν και πλέον σκοπεύω να το κάνω πιο συχνά αλλά πήρα αφορμή να ξεκινήσω από το συγκεκριμένο θέμα που λόγω αντικειμένου εργασιας τυχαίνει να το γνωρίζω καλύτερα από τους περισσότερους εδώ (ο νοων νοείτω). Οι κύριοι λόγοι της έξαρσης της εγκληματικότητας κύριοι είναι δύο για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Το ποιος είναι σημαντικότερος το αφήνω στην κρίση σας. Ο πρώτος είναι η λαθρομετανάστευση. Οι ορδές των λαθρομεταναστών που κατακλύζουν την χώρα δρουν χωρίς κανένα έλεγχο κυρίως γιατί όλοι αυτοί είναι όπως λέω "φαντάσματα", και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι, οι περισσότεροι από αυτούς σε συντριπτική πλειοψηφία όταν έρχονται δεν έχουν ούτε ένα εγγραφο από την χώρα τους που να είναι αποδεικτικό της ταυτότητάς τους. Ότι στοιχεία δίνουν σις αρχές είναι κατά δήλωσή τους και δεν υπάρχει από τις εδώ αρχές καμία διασταύρωση των στοιχείων τους με τις χώρες καταγωγής τους και ούτε φυσικά του παρελθόντος τους. Π.χ. ένας λαθρομετανάστης εδώ μπορεί να δηλώσει ότι λέγεται "Α" ενώ το πραγματικό του όνομα είναι "Β" και σαν "Β" στην χώρα του μπορεί να είχε σκοτώσει,να είχε βιάσει ή οτιδήποτε άλλο. Και αν κατά πλειοψηφία οι Πακιστανοί και άλλοι ασιάτες ασχολούνται με την μικροεγληματικότητα (όπως με αρπαγές χρυσών αλυσίδων από τους λαιμούς γυναικών κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας) δεν ισχύει το ίδιο και για τους υπόλοιπους που επιδίδονται σε αυτό που ονομάζουμε βαριά εγκληματικότητα. Οι πιο σκληροί και οι πιο αδίστακτοι σε αυτόν τον τόμέα είναι οι Αλβανοί και οι Γεωργιανοί με ένα μικρό προβάδισμα από τους δεύτερους. Προσωπικά όποιους έχω συναντήσει από τους δεύτερους ήταν φυλακόβιοι από εκεί εξού και οι χαρακτηριστικές τελείες με τατουαζ στο πάνω μέρος της παλάμης τους. Ο δεύτερος λόγος που συμβάλει στο φαινόμενο αυτό είναι η έλλειψη τιμωρίας είτε από υπερβολική ευαισθησία των νόμων είτε από υπερβολικά περίπλοκες δικονομικές διαδικασίες. Η αστυνομία έστω και έτσι αποδεκατισμένη που είναι την δουλειά της την κάνει στο μέτρο του δυνατού αλλά φυσικό είναι να μην υπάρχει αποτέλεσμα όταν πρέπει να πιάσει και να ξαναπιάσει το ίδιο άτομο τρεις και τέσσερεις φορές μέχρι αυτός να πάει φυλακή. Όταν κάθε τρεις και λίγο ψηφίζονται νόμοι για "αποσυμφόρηση" των φυλακών όπως ο τελευταίος του Καστανίδη που αποφυλάκισε όλους όσους είχαν φάει κάτω από πέντε χρόνια (ενδεικτικά σας αναφέρω ότι για διαρρήξεις δεν τρώει κανείς πάνω από χρόνο), όταν η αναστολή έχει γίνει καραμέλα στα δικαστήρια και για να πάει φυλακή κάποιος πρέπει να έχει μαζέψει προηγουμένως ποινές άνω του χρόνου, όταν κανείς πλέον δεν προφυλακίζεται και αφήνεται ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη η οποία στην καλύτερη περίπτωση γίνεται ένα εξάμηνο μετά και στην οποία σχεδόν ποτέ δεν εμφανίζεται ο κατηγορούμενος και μετά η αστυνομία πρέπει να τον ξαναψάξει το μήνυμα που περνάει είναι ότι εδω δεν υπάρχει τιμωρία και ειναι η χαρά του εγληματία. Και ένα παράδειγμα για να γίνω κατανοητός: Κάποιος που "σπάει" αυτοκίνητα για να κλέψει από το εσωτερικό αν τύχει και πιαστεί δεν τρώει σχεδόν ποτέ πάνω από τρεις μήνες. Αυτόν πρέπει να τον πιάσεις τρεις-τέσσερεις φορές επ' αυτοφώρω για να μαζεψει ποινές πάνω από ένα χρόνο για να μπει στην φυλακή όπου εκεί θα κάτσει (με καλή διαγωγή,μεροκάματα κτλ) ένα τετράμηνο και μετά θα είναι έξω να συνεχίσει. Έτσι όμως δεν υπάρχει παραδειγματισμός ούτε σε αυτόν ούτε στους επίδοξους μιμητές του οπότε όλο αυτό γίνεται ντόμινο και οι εγκληματίες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Παραδείγματα υπάρχουν αμέτρητα αλλά δεν θέλω να καταχραστώ τον χώρο.Ο Φάηλος ή κάποιος άλλος δικηγόρος εδω μέσα νομίζω μπορεί να επιβεβαιώσει αυτά που λέω. Αν κύριοι οι φυλακές έχουν γεμίσει γιατί η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί για "χ" "ψ" λόγους φτιάχνεις κι άλλες φυλακές δεν αποφυλακίζεις εγκληματίες ελπίζοντας στην "θεία μετάνοιά" τους. Οι φυλακές στην χώρα μας σαν αριθμός περίπου είναι όσες και το 1980. Με τις ανάγκες που είχε η χώρα για φυλακές βάσει της εγκληματικότητας δέκα εκατομυρίων Ελλήνων. Στο μεταξύ έχουν μεσολαβήσει τριάντα χρόνια και κάποια εκατομύρια ανεξέλεγκτων οπλοφόρων. Πότε έγινε τελευταί φορά σοβαρή μελέτη για τις ανάγκες σε φυλακές;
  Υ.Γ. Όσοι πιάνονται από το 50% των εγκλημάτων που τα κάνουν Έλληνες ας ψάξουν από αυτούς πόσοι είναι "ομογενείς" που πήραν την ιθαγένεια εκεί γύρω στο 2000 και θα εκπλαγούν
  Υ.Γ.2 Όσοι συνεχίζεται να μην με πιστεύετε κάντε μια βόλτα από το αυτόφωρο ένα πρωινό και θα δείτε και πόσους συλλαμβάνει η αστυνομία, και πόσοι μπαίνουν μέσα και τι εθνικότητας είναι

  • Ignoramus avatar
   Ignoramus @ Απροσάρμοστος 12/10/2011 09:19:03

   +100000000000

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Απροσάρμοστος 12/10/2011 12:24:38

   Αναμένουμε εμβριθείς απαντήσεις από αριστεράντζες που έχουν σπουδάσει "εξορκισμό του αυγού του φιδιού" και "κοινωνιολογία της μπίθας" στο Πανεπιστήμιο της Πιονγκ Γιανγκ.
   Επειδή έχω στενό συγγενικό πρόσωπο στην Εισαγγελία (τον έχει δείξει και η τηλεόραση, σε πολύκροτη υπόθεση), μπορώ να επιβεβαιώσω ότι τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Απροσάρμοστος 12/10/2011 15:09:43

   Απροσάρμοστε συμφωνώ με αυτά που λες. Στην εγκληματολογία λέγονται γενική και ειδική πρόληψη. Η γενική πρόληψη αποσκοπεί στον παραδειγματισμό. Η ειδική πρόληψη στοχεύει στο σωφρονισμό του συγκεκριμένου εγκληματία. Και τα δυο έχουν πάει περίπατο. Τώρα αυτό που γράφεις για τη δυναμικότητα των φυλακών δυστυχώς ισχύει για όλες τις κρατικές δομές, νοσοκομεία, σχολεία, δικαστήρια, φυλακές, αστυνομία. Αυτές είχαν μια δυναμικότητα Χ για 10 εκ Έλληνες. Ξαφνικά πρέπει να αποκτήσουν μια δυναμικότητα 2 ή 3Χ για όλους αυτούς.

 28. katerina avatar
  katerina 12/10/2011 10:11:46

  Και γιατί δεν τους απελαύβουμε από τη χώρα μας, που τους ταίζουμε και στις φυλακές? δανειζόμαστε για να ταίζουμε εγκληματίες? στερούμαστε χρήματα για να μη λείψει τίποτα στις φυλακές? γιατί είναι τόσο δύσκολο να τους απελάσσουμε?
  Γιατί δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα ποτέ από κανένα κόμμα που υποτίθεται οτι εκρποσωπεί τους έλληνες πολίτες στη βουλή?
  Και με την ευκαιρία να απελάσσουμε-αφαιρόντας και την ελλ.ιθαγένεια-αν την έχουν-τους 155?

 29. καθηγητής avatar
  καθηγητής 12/10/2011 13:53:24

  Πέρυσι υπηρέτησα σε εσπερινό σχολείο όπου η πλειοψηφία των μαθητών είναι μετανάστες. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν θέλουν να μείνουν εδώ. Έχουν συγγενείς σε Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία κλπ. και στόχος τους είναι να μείνουν εκεί. Κάποιοι όμως προδότες υπέγραψαν το Δουβλίνο 2 και μας έχουν μετατρέψει σε φυλακή ανθρώπων. Επιπλέον, κάποιοι νοικιάζουν με το κεφάλι τα κτίρια της οδού Ηπείρου και θησαυρίζουν ζώντας στις επαύλεις τους στα ΒΠ. Δεν μου φταίνε οι ταλαίπωροι που μαζεύτηκαν εδώ, μου φταίνε οι προδότες που τους κρατάνε με το ζόρι και τα κονομάνε.

  • Γιώργος msn avatar
   Γιώργος msn @ καθηγητής 12/10/2011 14:15:23

   χίλια μπράβο!
   Το έχω πει...
   Άνθρωποι χωρίς βιώματα, χωρίς εκ του σύνεγγυς παραστάσεις είναι συνήθως φλύαροι και εκτός θέματος.
   Εσείς παρουσιάζετε αυτά που ισχύουν.
   Ειδικά για τα καθάρματα που στιβάζουν μετανάστες σε κτίρια και τους τα παίρνουν με το κεφάλι, ανεξάρτητα με την οικονομική δραστηριότητα αυτών των ανθρώπων.

 30. Γιώργος msn avatar
  Γιώργος msn 12/10/2011 14:57:05

  Η αντιπαράθεσή σου με τον ΒΙΣ σε οδηγεί σε γενικεύσεις που σε αδικούν.
  Και τον άτυχο πατέρα του νεογέννητου παιδιού ποιοι τον δολοφόνησαν;
  Λοιπόν δεν είναι θέμα αλβανών, αφγανών κλπ,,, αλλά του πως υποδέχεται μετανάστες κάθε κράτος με συνέπεια ποιας ποιότητας ανθρώπους προσελκύει.
  Εσύ σαν μετανάστης που πάει να βρει εργασία και να μεταβεί σαν άνθρωπος στο κράτος υποδοχής θα πήγαινες στην Ελλάδα;
  Αν ήσουν εγκληματίας ή υπόδικος στη χώρα σου και ήθελες να φύγεις, που θα πήγαινες;
  Εκεί που επικρατεί πιο χαλαρό καθεστώς.
  Κοινώς το: "μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε".
  Τα τελευταία 5 περίπου χρόνια κυρίως αυτό συμβαίνει.
  Τόσο απλά...

 31. anonymous avatar
  anonymous 12/10/2011 15:18:09

  Στην περιοχή μου έχουν εγκατασταθεί Βούλγαροι μάλλον αθίγγανοι. Δεν έχει ακουστεί κάτι για εγκληματικότητα. Κάτι Ρουμάνοι κλέβανε και τους πιάσανε.

  Αυτά για το πρεζεμπόριο κλπ. που λες είναι διότι δεν τους αφήνουν να κάνουν τη δουλειά τους.

 32. Απροσάρμοστος avatar
  Απροσάρμοστος 12/10/2011 15:33:13

  Επιγραμματικά λοιπόν σου λέω για τα ναρκωτικά ότι οι χρήστες αφήνονται ελεύθεροι (και ετοιμάζεται και νόμος για να μην συλλαμβάνονται) και οι έμποροι για να πιαστούν χρειάζεται προσωπικό, υλικοτεχνική υποδομή και δίκτυο πληροφοριοδοτών. Με το τρίτο δεν θα ασχοληθώ αλλά τα δύο πρώτα είναι σε μαύρο χάλι. Και πάλι κατά καιρούς έχουν πιαστεί μεγάλες ποσότητες. Για την πορνεία ο φωστήρας κ. Καστανίδης το έκανε από πλημμέλημα πταίσμα που σημαίνει ότι δεν συλλαμβάνονται βάσει νόμου, για την τροχαία δεν μπορώ να καταλάβω που νομίζεις ότι υπάρχει πρόβλημα και για τις καταλήψεις κτηρίων είναι καθαρά πολιτική απόφαση. Δεν είπα ότι οι Πακιστανοί και Αφγανοί δεν εγκληματούν. Είπα ότι αυτοί σπάνια οπλοφορούν και πράττουν ειδεχθή εγκλήματα. Αλλά δεν είναι Παναγίες. Αν το νομίζεις δοκίμασε να περπατήσεις πέριξ της Ομόνοιας και θα μου πεις αν μετά θα έχεις αλυσίδα, πορτοφόλι κτλ. Όπως και οι Ρουμάνοι είναι αυθεντίες στις διαρρήξεις αλλά ποτέ με όπλα και όταν έχει κόσμο μέσα.

 33. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 12/10/2011 18:27:24

  Εχω γράψει επανειλημμένα ότι και Αλβανοί και Γεωργιανοί και όποιοι άλλοι παρανομούντες πρέπει να φεύγουν.
  Εχω γράψει επανειλημμένα ότι πρέπει να θεσπιστεί η αρχή "
  Αν εσένα πάλι σου αρέσει τη μάνα σου να τη ρίξει κάτω ο Μαροκινός "μικροκακοποιός" για να της πάρει τη χρυσή αλυσίδα, δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να ικανοποιήσω την αριστερίστικη διαστροφή σου. Μόνο και μόνο το ψευδώνυμο που έχεις επιλέξει και που παραπέμπει σε έναν διεστραμμένο εγωμανή και ηθικο αυτουργό δολοφονίων, τον Marat, είναι ενδεικτικό.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ ΒΙΣ 12/10/2011 18:28:39

   H αρχή που πρέπει να θεσπιστεί (και εκ παραδρομής δεν ανέφερα):
   Απαξ λαθρομετανάστης στην Ελλάδα, διά παντός παράνομος, για όλους. Χωρίς εξαίρεση. Νομιμοποιήσεις τέλος.

 34. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 12/10/2011 18:32:42

  Mην είσαι τόσο σίγουρος ότι κατηγορούσα συλλήβδην τους Αλβανούς πριν από 20 χρόνια. Ημουν από τους μάλλον αισιόδοξους, που έλεγα ότι οι Αλβανοί είναι μακροπρόθεσμα αφομοιώσιμοι. Επειδή δεν είναι φανατικοί μουσουλμάνοι, όσοι είναι μουσουλμάνοι φυσικά. Να τα αφήσεις τα σάπια δολώματα για φυλετικές καθαρότητες, μίλησα για αφομοιωσιμότητα με βάση πολιτισμικά κριτήρια και μάλιστα με βάση την ένταξη ή όχι στο ισλάμ. Η διαστροφή των επιχειρημάτων του άλλου δείχνει κακοήθεια, αλλά δεν με εκπλήσσει. Είναι όλα μέσα στο πλαίσιο της αριστερίστικης ιδεοληψίας σας.

 35. ο ξένος avatar
  ο ξένος 12/10/2011 19:20:51

  Βαριά διοικητικά πρόστιμα που φτάνουν μέχρι και 300.000 ευρώ αλλά και ποινή φυλάκισης έως 3 χρόνια προβλέπει το νομοσχέδιο για την «καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας» που ενέκρινε ομόφωνα σήμερα το υπουργικό συμβούλιο, μετά την εισήγηση του υπουργού Δικαιοσύνης. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

  Σύμφωνα με τις βασικές διατάξεις του νομοσχεδίου:

  1. Όποιος με πρόθεση, δημόσια, είτε προφορικά είτε διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά ομάδας προσώπων ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, κατά τρόπο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή η πράξη ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών έως 3 ετών και χρηματική ποινή 3.000 έως 10.000 ευρώ.

  2. Αν η παρότρυνση έχει ως αποτέλεσμα την τέλεση εγκλήματος, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή 6.000 έως 20.000 ευρώ, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.

  3. Όποιος συνιστά ή συμμετέχει σε ένωση προσώπων οποιασδήποτε μορφής που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση των παραπάνω πράξεων τιμωρείται με φυλάκιση 2 έτη, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.

  Αυστηρές είναι και οι ποινές για τα όσους επικροτούν δημόσια, προφορικά, ή μέσω διαδικτύου εγκλήματα γενοκτονίας, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα πολέμου, εφόσον έχουν αναγνωρισθεί με αμετάκλητη απόφαση ελληνικού ή διεθνούς δικαστηρίου ή με απόφαση της Βουλής των Ελλήνων. Τέτοιου είδους συμπεριφορές τιμωρούνται με φυλάκιση έως 3 έτη και χρηματική ποινή 3.000 – 10.000 ευρώ.

  Πιο βαριές ποινές απειλούνται για τους εκπροσώπους οργανώσεων που εκδηλώνουν τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές, καθώς τιμωρούνται με διοικητικά πρόστιμα από 15.000 - 300.000 ευρώ και την ευθύνη φέρουν εκτός από τα φυσικά και τα ίδια τα νομικά πρόσωπα.

  Μάλιστα, σε περίπτωση υποτροπής εκ μέρους του ίδιου ή άλλου φυσικού προσώπου μπορεί να επιβληθούν επιπρόσθετα στο νομικό πρόσωπο, σωρευτικά ή διαζευκτικά, οι ακόλουθες κυρώσεις:
  i) ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας του για χρονικό διάστημα από έναν έως έξι μήνες ή απαγόρευση άσκησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας για το ίδιο χρονικό διάστημα,
  ii) αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις, επιδοτήσεις ή αναθέσεις έργων και υπηρεσιών, για το ίδιο χρονικό διάστημα.

  Οι κυρώσεις αυτές επιβάλλονται με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, μετά από γνώμη της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

  Εάν η πράξη φέρεται ότι τελέστηκε σε εκπομπή ραδιοφωνική ή τηλεοπτική, οι κυρώσεις επιβάλλονται από το ΕΣΡ, προς το οποίο διαβιβάζεται υποχρεωτικά ο φάκελος από τον υπουργό Δικαιοσύνης.

 36. Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
  Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 13/10/2011 03:16:14

  ΒΙΣ συμφωνώ μαζί σου στο θέμα των λαθρομεταναστών,παραέγινε το κακό,αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω και τις πολύ εύστοχες επισημάνσεις
  του l ami du people,για το ποιοι είναι
  οι πραγματικοί εχθροί μας.
  Οι απόψεις σου είναι πολλές φορές ακραίες,αλλά δε θα σε χαρακτήριζα
  ποτέ σαν ακροδεξιό ή φασίστα.
  Ο φίλος του λαού πιο πάνω,μπορεί
  να γράφει με ωμό έως κυνικό τρόπο,
  είναι ένας ρεαλιστής,που δε φοβάται την αλήθεια,και αντέχει μεγάλη δόση από αυτή.
  Για εμένα είναι υπόδειγμα ανθρωπιστή,και τιμά το ψευδώνυμό
  του.
  Και οι δύο έχετε τις αξίες σας και τις υπερασπίζεστε.Εγώ μπορώ να σας καταλάβω,ίσως γιατί δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε δεξιός!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.