#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/02/2012 09:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Ελλάδα πιόνι στη σκακιέρα των παγκόσμιων ελίτ!

Ένα προφητικό άρθρο

 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν ότι η χώρα μας επιλέχτηκε από κάποιους ως πειραματόζωο, και ως η πρώτη χρεοκοπία της ΕΕ, προκειμένου να προκληθεί η «μεγάλη κρίση», η οποία και θα οδηγήσει στην νέα Ευρωπαϊκή Ένωση, που οραματίζονται κάποιοι. "Συνωμοσιολογίες " απαντούν άλλοι. Όχι και τόσο όμως. Διαβάστε τι έγραφε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Μάιο του 2008!!!. Και λίγους μήνες μετά άρχιζαν τα "Δεκεμβριανά" και "τα λεφτά υπάρχουν"

 

Ένας φίλος μου, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της εβραϊκής μασονίας της Βουδαπέστης, που σήμερα έχει αποχωρήσει απογοητευμένος, μου ανέφερε τι μέλλει γενέσθαι, σε σχέση με την ελληνική κρίση.

Η Ελλάδα επιλέχθηκε συνειδητά, ώστε να χρεοκοπήσει, και να προκληθεί η μεγάλη κρίση που θα οδηγούσε στην λύση για την ΕΕ.

Η Ελλάδα συμβολίζει την Ευρώπη, αφού κανένας Ευρωπαίος δεν ενδιαφέρεται για χώρες όπως η Εσθονία, ή η Ουγγαρία, και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να διαλυθεί, αφ ης στιγμής κατάργησε το εθνικό της νόμισμα.
Οι ευρωπαϊκές ελίτ χρησιμοποιούν την Ελλάδα προκειμένου να πείσουν τους υπόλοιπους ότι αν δεν επιλυθεί η ελληνική κρίση, ολόκληρη η Νότιος Ευρώπη κινδυνεύει με χρεοκοπία, και άρα κινδυνεύει και ολόκληρη η ευρωπαϊκή οικονομία.
Το πρόβλημα είναι ότι η ευρωζώνη είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει αφού οι χώρες της Νότιας Ευρώπης δεν μπορούν να διατηρήσουν τις οικονομίες τους, εφόσον δεν διαθέτουν τη δυνατότητα υποτίμησης του νομίσματός τους, ώστε να ενισχύσουν τις εξαγωγές και τον τουρισμό τους.

Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης, έπαιξαν ύπουλο ρόλο, εξασθενώντας με κάθε δυνατό μέσο τις εθνικές οικονομίες.

Η σημερινή κρίση πυροδοτήθηκε από τους διεθνείς τραπεζίτες, και αποτελεί μέρος του βασικού σχεδίου, που θέλει την κατάρρευση των οικονομιών της Νότιας και της Ανατολικής Ευρώπης, και στη συνέχεια την εξασθένηση των οικονομιών της Αμερικής, της Κίνας, της Ρωσίας, και της Ινδίας.

Η μόνη «λύση», που σύντομα θα προταθεί από την ΕΕ, θα είναι η καταστολή των εθνικών δημοσιονομικών πολιτικών της Ευρώπης, και η δημιουργία ενός επικεντρωμένου πανευρωπαϊκού προϋπολογισμού.

Οι χώρες μέλη της ΕΕ θα πρέπει να στέλνουν τα φορολογικά τους έσοδα στην νέα κεντρική κυβέρνηση, η οποία και θα καθορίζει τους κατά τόπους εθνικούς προϋπολογισμούς.

Στην πράξη όλα θα είναι αρκετά πιο πολύπλοκα, αλλά στην ουσία, αυτό που θα γίνει είναι ότι θα πάψουν να υφίστανται οι εθνικές κυβερνήσεις όπως τις ξέρουμε σήμερα. Παράλληλα, υπάρχουν ήδη συζητήσεις για την δημιουργία ενός νέου ευρωπαϊκού στρατού, που θα ανταγωνίζεται την σημερινή ισχύ του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.

Όπως όλοι ξέρουμε, οι διεθνείς τραπεζίτες είναι κυρίως Ευρωπαίοι (Rothschild και σια), και είναι αυτοί που αποτελούν τους εγκέφαλους που προκάλεσαν την παγκόσμια ύφεση, όπως άλλωστε προκάλεσαν και την απάτη της ανθρωπογενούς πλανητικής υπερθέρμανσης.

Έτσι, οι ευρωπαϊκές ελίτ προσπαθούν να υπερκεράσουν τις αντίστοιχες αμερικανικές, και να γίνουν πιο ισχυρές. Το μόνο που χρειάζονται, είναι να μετατρέψουν την ΕΕ σε ένα νέο υπέρ-κράτος, με κεντρική φορολόγηση και δημοσιονομική πολιτική, και με ισχυρό στρατό. Στη συνέχεια, ελπίζουν πως οι ΗΠΑ θα αναγκαστούν να ενσωματωθούν στην νέα ΕΕ, και όχι το αντίθετο, όπως θα ήθελαν οι αμερικανικές ελίτ.

Η τελική «ένωση» θα είναι μια παγκόσμια αυτοκρατορία, υπό την ηγεσία των ισχυρών του χρήματος.

Όποιος συνεχίζει να πιστεύει ότι τα «πρωτόκολλα των σοφών της Σιών» είναι πλαστά, ας περιμένει, και μια μέρα θα ξυπνήσει απότομα σε ένα κόσμο πλασμένο από τους «σοφούς» αυτούς. Εκτός βέβαια, και αν προλάβουν να αντιδράσουν οι ΗΠΑ, η Κίνα, και η Ρωσία.

Τέλος, για όσους νομίζουν ότι αγοράζοντας χρυσό μπορούν να σώσουν τις οικονομίες τους, προσοχή! Ο ίδιος Μασόνος φίλος μου, μου εξήγησε πως ο χρυσός δεν είναι παρά μια ακόμη κομπίνα για να διαλυθεί ο πλούτος της μεσαίας τάξης.

Η τιμή του χρυσού θα ανεβαίνει για κάποιο διάστημα, και όταν αρκετός απλός κόσμος στη Δύση θα έχει ρίξει όλα του τα λεφτά σ αυτόν, οι επιτήδειοι (που όλοι γνωρίζουμε) θα προκαλέσουν μια τεχνητή κατάρρευσή της τιμής του, ώστε να παγιδέψουν όλον τον πλούτο της μεσαίας τάξης.

Σύμφωνα με τον φίλο μου, όλα αυτά θα συμβούν του χρόνου, ή στα επόμενα δυο χρόνια το πολύ.

 

Του Jean D`Eau

Henrymakow.com

http://www.henrymakow.com/the_secret_solution_to_greece.html

Απόδοση: S.A.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. JOHN avatar
  JOHN 26/02/2012 10:28:11

  To θεμα ειναι γιατι σαν εθνος,σαν λαος,σαν κοινωνια ειμαστε τοσο ευαλωτοι στις συγχρονες αυτες σηρινες της καταστροφης.Τρεις κατα τη γνωμη μου ειναι οι βασικοι πυλωνες της ισοπεδωσης,ο εθνομηδενισμος( παγκοσμιοποιηση οπως τη βιωνουμε).Ευρωλαγνεια(Σε μια Ευρωπη διχως δημοκρατια και ιχνος αλληλεγυης).Και αθεια(Με την ευρεια εννοια του ορου).Με λιγα λογια μας μετατρεπουν σε αβουλα καταναλωτικα οντα με πνευματικους οριζοντες τελειως μεταλλαγμενους και προσαρμοσμενους μεσω της παιδιας στη λεγομενη νεα ταξη πραγματων.

 2. BLACKQUEEN avatar
  BLACKQUEEN 26/02/2012 10:58:37

  Επιτέλους!!!!! Τώρα συνεννοηθήκαμε. Ευρέθη ο ΄΄κοινός μας τόπος΄΄.

  Κι επειδή ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ το προφητικό άρθρο, εγώ να καταθέσω τη μουσική υπόκρουση, προφητική κι αυτή, μιας κι ενώ έρχεται από το παρελθόν (1988), φαντάζει ως ερχόμενη απ΄το...μέλλον .

  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΘΗΣΕΑΣ - ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
  http://www.youtube.com/watch?v=m9rOkmTKFHI

 3. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 26/02/2012 11:12:15

  Ρε παιδιά συγνώμη ,αλλα μήπως έχουμε χάσει τελέιως την αίσθηση της πραγματικότητας ,με αυτές τις συνομοσιολογίες?

  Ολοι ξέραμε ,χρόνια τώρα ,πως είμαστε χρεωμένοι μέχρι τα μπούνια!

  Δεκαετίες πρίν ,θυμάμαι κατα καιρούς εφημερίδες να γράφουν πως "είναι χρεωμένα μέχρι και τα εγγόνια μας" κλπ!

  Ε ,τι περιμέναμε ,πως δε θα σκάσει η βόμβα κάποια στιγμή?

  Καλύτερα να ξεκαθαρίσει τώρα η κατασταση , μπάς και βρούν τα εγγόνια μας καλύτερη Ελλάδα. Και αφού αποδεδειγμένα εμείς δεν μπορούμε να γίνουμε άνθρωποι ,μας χρειάζεται ένας Σόιμπλε!

  Αυτή είναι η απλή και πικρή αλήθεια. Ολα τα άλλα είναι απλώς μπούρδες ,είτε απο πληγωμένη εθνική υπερηφάνια (κατανοητό) είτε εκ του πονηρού (κρατικοδίαιτοι).

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ ΣΤΕΛΙΟΣ 26/02/2012 12:00:07

   Εκτός τόπου και χρόνου το σχόλιό σου Στέλιο! Το άρθρο δε σου λέει για το χρέος μόνο (που το ξέραμε). Σου λέει πως σε εγκλώβισαν στο σκληρό ευρώ οι προδότες και πράκτορες πολιτικοί για να μην έχεις εναλλακτική. Πως σχεδιάζουν τα κέντρα εξουσίας στον πλανήτη να κάνουν παγκόσμια κυβέρνηση. Σου λέει πως αυτά είναι σχεδιασμένα εδώ και αιώνες και μπορούν να τα σταματήσουν μόνο Ρωσία και Κίνα. Έφτασε η ώρα. Σε λίγο στη Συρία θα αρχίσουν οι σειρήνες αλλά θα ακούγονται πλέον σε όλο τον πλανήτη μιας και οι νατοϊκοί θα βρουν απέναντι τον Πούτιν...

  • akenaton avatar
   akenaton @ ΣΤΕΛΙΟΣ 26/02/2012 16:52:51

   Ο μεταφραστής "παράξενος ελκυστής" (που τον φαντάζομαι τουλάχιστον μαθηματικό αλλά πάντως θετικό επιστήμονα) έχει κανένα σχόλιο για το άρθρο που μετέφρασε; "ΣΤΕΛΙΟΣ" είμαι μαζί σας και εναντίον όλων των "τραβηγμένων" σεναρίων συνομωσιολογίας. Το κακό το έβλεπαν να έρχεται πλησίστιο όλοι όσοι δεν είχαν "μπουκωθεί" από την ατέλειωτη μάσα και "τυφλωθεί" από οράματα μιας "Μεγάλης Δανείας του Νότου".

   • Φιδίσιος avatar
    Φιδίσιος @ akenaton 26/02/2012 19:45:55

    Αν το άρθρο αυτό γραφτηκε πραγματικά τον Μάιο του 2008, είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Εκείνη την εποχή όλοι κοιμομασταν τον υπνο του μακάριου καιμέχρι και ο πέτρος κωστόπουλος πουλούσε ακόμη μούρη. Μιλάμε για μήνες πριν τα περίφημα δεκεμβριανά.

   • Φιδίσιος avatar
    Φιδίσιος @ akenaton 26/02/2012 19:54:30

    Ο μεταφραστής “παράξενος ελκυστής” (που τον φαντάζομαι τουλάχιστον μαθηματικό αλλά πάντως θετικό επιστήμονα)

    Εγώ κάπου διάβασα ότι είναι θεολόγος.

    • Strange Attractor avatar
     Strange Attractor @ Φιδίσιος 26/02/2012 21:20:07

     Μπορεί και ιερωμένος!

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ Strange Attractor 26/02/2012 21:22:51

      Α γεια σου! Κι εγώ αυτό ήξερα!

     • akenaton avatar
      akenaton @ Δαναός 26/02/2012 21:54:50

      !!!!!!!!!!!!
      Παπάδες στο ..... Χάος;;;;

 4. thanos avatar
  thanos 26/02/2012 11:18:34

  Τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη χώρα μας, "επετράπη" να συμβούν από πολιτικούς δοσίλογους. Αντιθέτως, στην Ισλανδία ο λαός κυνήγησε πουλημένους πολιτικούς κ τραπεζίτες κ κατάφερε να επιζήσει.

 5. ΝΙΚΗ avatar
  ΝΙΚΗ 26/02/2012 11:51:22

  Αν διαβάσει κανείς τα «πρωτόκολλα των σοφών της Σιών» είνα σαν να είναι γραμμένα σήμερα. Όχι απαραίτητα από την πλευρά ότι τα γράψαν κάποιοι που θέλουν να καταστρέψουν το χριστιανισμό, αλλά από την πλευρά την παγκοσμιοποίησης και της εξουσίας των λίγων και του χρήματος. Είτε πιστέψουμε ότι όντως κάτι τέτοιο συμβαίνει σήμερα είτε ότι είναι συνομοσιολογία η πραγματικότητα δεν αλλάζει...

 6. Geros avatar
  Geros 26/02/2012 12:19:38

  Το site στο οποίο το "άρθρο" αυτό γράφτηκε είναι ένας οχετός αστήρικτης συνωμοσιολογίας και αντισημιτισμού.

  Το όνομα του συγγραφέα είναι ανύπαρκτο , είναι Γαλλική παραφθορά του Αμερικανικου John Doe που σημαίνει πρόσωπο άγνωστης ταυτότητας.

  Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το άρθρο αναρτήθηκε πρώτη φορά το 2008.

  Ξεχάσατε να μεταφράσετε το κομμάτι του άρθρου που αναφέρει τα πρωτόκολλα της Σιών και άλλες ηλιθιότητες όπως την επανίδρυση του βασιλείου των Χαζάρων .
  Για την ιστορία το έθνος των Χαζάρων έπαψε να υφίσταται γύρω στον δέκατο αιώνα μ.χ.

 7. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 26/02/2012 12:37:33

  Πολύ καλή η ανάρτηση..θεωρώ ότι το άρθρο λέει πολλές αλήθειες! Ευτυχώς για την ανθρωπότητα, οι ''σοφοί'' δεν μπορούν να ελέγξουν απόλυτα τον ανθρώπινο παράγοντα, αλλιώς τα σχέδιά τους θα είχαν ήδη τελεσφορήσει..

 8. pinokio avatar
  pinokio 26/02/2012 12:42:14

  Ποιοι απεμπολησαν το εθνικο νομισμα?
  Ποιοι μας εβαλαν στο ευρω και γιατι?
  Ακουσατε τον χοντροπαγκαλο?
  Ποια εθνικη κυριαρχια και πρασιναλογα?
  Μερος της εθνικης κυριαρχιας εχει εκχωρηθει εδω και καιρο.
  Θυμαστε τι ειπε η Μπενακη οταν παραλαμβανε ο Παπουλιας?
  Κατα τα αλλα περιμενουμε να βγουν ευρωομολογα να μας ελεησει ο Μπαρμπασαμ να τυπωσουν οι ΕΛ χρηματα κλπ.
  Ο Τραγκας ο πανεξυπνος βριζει τη Μερκελ καθε μερα αλλα για τα τομαρια που μας κυβερνουν τοσα χρονια κουβεντα.
  Οτι ναναι.
  Αν δεν παρουμε εμεις την κατασταση στα χερια μας δεν θα μας σωσει κανενα κομμα και καμια Ευρωπη-ΗΠΑ-Ρωσσια κλπ.
  Το παιχνιδι ειναι στημενο και απο πριν ξεπουλημενο.
  Οι πολιτικοι μας δεν εχουν σχεδιο εξοδου απο το προβλημα παρτε το χαμπαρι.
  Χορευουν οπως τους βαρανε.
  Ολα τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε.
  Λενε για αναπτυξη οταν η οικονομια τρεχει στον γκρεμο με χιλια, βεβαιως και θα υπαρξει αναπτυξη, οταν γκρεμοτσακιστεις στον πατο και δεν εχει αλλο κατω, μετα θα αναπτυσεσαι με ταχεις ρυθμους.
  Καλη ανταμωση στα σκλαβοπαζαρα συντροφοι.

 9. Orestios avatar
  Orestios 26/02/2012 13:33:00

  Εκτός από τις συνωμοσιολογίες υπάρχει και η πράξη της συνωμοσίας

 10. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 26/02/2012 13:34:43

  Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ-ΚΑΖΙΝΟ («ΑΓΟΡΕΣ») ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

  Όλα τα στοιχεία πάρθηκαν από την κατά καιρούς αρθρογραφία και το άκρως ενδιαφέρον βιβλίο του
  Πάνου Παναγιώτου, Η Υπόθεση «Ελληνική Κρίση»

  1. ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.....

  Τράπεζες – Επενδ. Εταιρίες:
  GOLDMAN SACHS
  NEUBERGER BERMAN
  (συμφερόντων Rotschild)
  BLACKROCK, U.K.
  (συμφερόντων Rotschild) Οίκοι Πιστοληπτικής Αξιολόγησης:
  FITCH
  MOODY’s
  STANDARD & POOR (S&P)

  2. ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

  2000: Η Goldman Sachs καλείται στην Ελλάδα από την κυβέρνηση Σημίτη και εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΡΙΑΔΝΗ(πρόγραμμα χρηματιστηριακής δανειοδότησης που παρουσιαζόταν ως πώληση, ώστε να ικανοποιηθούν τα κριτήρια του Μάαστριχτ)
  2001: Ανανεώνεται το πρόγραμμα «Αριάδνη».
  2002: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΙΟΛΟΣ (με αντάλλαγμα την παραχώρηση δικαιωμάτων χρήσης αεροδρομίων και τυχερών παιχνιδιών)
  2005: Η Goldman Sachs πουλάει αυτό το χρηματιστηριακό «προϊόν» στην Εθνική Τράπεζα (η οποία το κράτησε μέχρι το 2008)
  Με τη βοήθεια της Goldman ιδρύεται η εταιρεία ΤΙΤΛΟΣ στην οποία μεταφέρεται το «προϊόν».
  Η Εθνική Τράπεζα εξασφαλίζει τα ομόλογα της εταιρείας ΤΙΤΛΟΣ και τα παραχωρεί στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα (ΚΤΕ), παίρνοντας δανειακά κεφάλαια.
  2009 (μέσα Οκτωβρίου): Έρχεται στην Ελλάδα κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs και προτείνει τη χρήση ενός νέου χρηματιστηριακού «προϊόντος» για την κάλυψη των αναγκών της χώρας για το 2009 και 2010. Η πρόταση δεν βρήκε ανταπόκριση.
  Λίγες μέρες αργότερα: ο οίκος Fitch υποβαθμίζει την Ελλάδα (από Α σε Α-). Σημειώνεται πτώση της μετοχής της ΕΤΕ στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.
  2009 (αρχές Νοεμβρίου): Έρχεται στην Ελλάδα δεύτερο κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs για να μεταπείσει τους Έλληνες ιθύνοντες.
  ● Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων:
  Στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.: οι τιμές της μετοχής της ΕΤΕ αυξάνονται.
  Στο Χρηματιστήριο Αθηνών: σημειώνεται άνοδος, και
  Oι πιέσεις στην αγορά ομολόγων και CDS σταματούν.
  ● Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων,
  Στο Χρηματιστήριο Ν.Υ.:
  (α) Σημειώνονται αθρόες πωλήσεις μετοχών της Εθνικής (και στο ΧΑ μετοχών όλου του τραπεζικού τομέα, Εθνική, Alpha, Eurobank, κ.α.).
  (β) Οι τιμές των ελληνικών ομολόγων πέφτουν.
  (γ) Τα επιτόκια δανεισμού αυξάνονται.
  2009 (12 Δεκεμβρίου): Ο οίκος Fitch ανακοινώνει νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας (στην κατηγορία ΒΒΒ+), πετώντας την έξω από την αγορά ομολόγων.
  2009 (μέσα Δεκεμβρίου): Οι οίκοι Moody’s και S&P μπαίνουν στο παιχνίδι, υποβαθμίζουν κι αυτοί την Ελλάδα, προκαλώντας γενικό ξεπούλημα των ομολόγων της και απογείωση του κόστους δανεισμού της.
  2010 (Απρίλιος): Ο οίκος Fitch υποβαθμίζει ξανά την Ελλάδα (σε ΒΒΒ-) σηματοδοτώντας και τυπικά την χρηματοπιστωτική πτώχευση της Ελλάδας.
  3. Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ:
  ΟΙ ΑΠΡΟΣΩΠΕΣ «ΑΓΟΡΕΣ» ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ
  NEUBERGER BERMAN
  ▪ Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική
  ▪ Είναι ο 1ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
  ▪ Είναι μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs
  ▪ Είναι μεγαλομέτοχος στον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch
  BLACKROCK, U.K.
  ▪ Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική
  ▪ Είναι ο 2ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
  ▪ Είναι μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs
  ▪ Είναι μεγαλομέτοχος στους οίκους Moody’s και S & P

  ΕΠΕΝΔ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ NEUBERGER BERMAN BLACKROCK, U.K.
  Συμφερόντων Rotschild Rotschild
  Θέσεις Τράπεζα Ελλάδας
  Εθνική Τράπεζα
  Eurobank Ergasias
  Εμπορική Τράπεζα Ελλάδας
  Εθνική Τράπεζα
  Eurobank Ergasias
  Εμπορική
  Χρηματιστήριο
  Αθηνών 1ος μεγαλύτερος
  διεθνής επενδυτής
  στο ΧΑ 2ος μεγαλύτερος
  διεθνής επενδυτής
  στο ΧΑ
  Μεγαλομέτοχος σε Goldman Sachs Goldman Sachs
  Μεγαλομέτοχος σε οίκου Fitch Moody’s και S&P

  NEUBERGER BERMAN
  Είναι μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στην επίθεση και στην πτώση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, πουλώντας 1,7 εκατομμύρια μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, στο διάστημα Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2009..
  Ιδρύθηκε από μέλος της οικογένειας Ρότσιλντ, της μεγαλύτερης τραπεζικής δυναστείας του κόσμου.
  Ο νυν πρόεδρός της Neuberger Berman ήταν:
  ● Πρώην πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Lehman Brothers.
  ● Πρώην συνεταίρος και πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Goldman Sachs.
  ● Στενός συγγενής του τέως προέδρου Τζορτζ Μπους.
  «Ο ρόλος των κερδοσκόπων στην ελληνική κρίση ήταν πολύ-πολύ μεγάλος. Το πρωτογενές έλλειμμα της Ευρώπης δεν είναι άσχημο σε σύγκριση με αυτό των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας και άλλων κρατών».
  Νάθανιελ Ρότσιλντ
  Les Echos, Φεβρουάριος 2010
  Στο διάστημα Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2009, η Neuberger Berman, που πρωταγωνίστησε στην κατάρρευση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (Οκτ-Δεκ. 2009), είναι συμφερόντων Ρότσιλντ.
  Στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα ότι οργάνωσαν την επίθεση στο Ευρώ, τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Αϊχορν:
  1) Τζόρτζ Σόρος: Διεθνής επενδυτής και κερδοσκόπος.
  ● Στενός συνεργάτης των Ρότσιλντ σε πλήθος επενδυτικών δραστηριοτήτων.
  ● Μέλη των Δ.Σ. εταιρειών του Σόρος ήταν μέλη των Δ.Σ. εταιρειών των Ρότσιντλ (και αντιστρόφως).
  ● Στο Δ.Σ. της κύριας επενδυτικής εταιρείας του Σόρος Quantum Fund, συμμετέχει ο Ρίτσαρντ Κατζ, πρώην πρόεδρος της Rothschild Italia S.p.A. και μέλος της Επιτροπής Εμπορικών Τραπεζών της
  ● Ο Τζορτζ Σόρος, η τέως υπουργός Μαντλίν Ολμπράϊτ και ο τραπεζίτης Τζέϊκομπ Ρότσιλντ είναι συνεταίροι σε εταιρεία επενδύσεων στην Αφρική.
  2) Τζον Πόλσον: Ο 50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Διεθνής κερδοσκόπος και διαχειριστής του μεγάλου hedge funds «Paulson & Co». Ο Πόλσον και ο Ναθάνιελ Ρότσιλντ είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.
  3) Στίβεν Κοέν: O 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Κοέν μαζί με την Atticus Capital της οικογένειας Ρότσιλντ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του οίκου δημοπρασιών Sotheby’s (που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης).
  4) Ντέιβιντ Αϊνχορν: Διεθνής κερδοσκόπος, διαχειριστής του μεγάλου hedge funds Greenlight Capital, ο οποίος «έβγαλε» 1,7 δισ. δολάρια σορτάροντας τη μετοχή της Lehman Βrothers,
  ● Στις 13 Μαΐου 2010, ο Πολ Βόλκερ, υποστήριξε στο Λονδίνο ότι «η Ελληνική Κρίση δημιούργησε το πρόβλημα μιας ενδεχόμενης αποσύνθεσης του Ευρώ», προκαλώντας πανικό στις «αγορές».
  Σημειωτέον ότι ο Πολ Βόλκερ είναι νυν οικονομικός σύμβουλος της κυβέρνησης Ομπάμα και πρώην διοικητής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ-FED. Το 1987 ο Βόλκερ παρέδωσε τη θέση του διοικητή της FED στον Αλαν Γκρίνσπανκαι έγινε πρόεδρος της επενδυτικής τράπεζας J. Rothschild, Wolfensohn & Co της οικογένειας Ρότσιλντ.
  ΡΟΤΣΙΛΝΤ:
  H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
  «Οι Ρότσιλντ μπορούν να ξεκινήσουν ή να εμποδίσουν πολέμους. Ο λόγος τους μπορεί να δημιουργήσει ή να διαλύσει αυτοκρατορίες».
  (Chicago Evening American, 3-12-1923)
  «Ο Κάιζερ έπρεπε να συμβουλευτεί έναν Ρότσιλντ προκειμένου να μάθει εάν μπορεί να κάνει πόλεμο ή όχι. Ένας άλλος Ρότσιλντ σήκωσε όλο το βάρος της διαμάχης που οδήγησε στην κατάρρευση του Ναπολέοντα».
  (New York Evening Post, 22-7-1924)
  «Οι Ρότσιλντ εισήγαγαν τον κανόνα του χρήματος στην ευρωπαϊκή πολιτική. Δεν έχουμε πλέον έθνη αλλά οικονομικές επαρχίες».
  (New York Times, 8-7-1937)
  ● Ελέγχουν το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο εξόρυξης και εμπορίας διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και μετάλλων (μέσα από εταιρείες τους όπως η Barick Gold, η Gold Fields, η De Beers, η Rio Tinto, κ.α.)
  ● Είναι από τις μεγαλύτερες οικογένειες της βιομηχανίας πετρελαίου.
  ● Ο Ναθάνιελ Ρότσιλντ και ο Τζον Πόλσον (50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο) είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.
  Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ● Ήταν από τους πρώτους δανειστές της Ελλάδας. Τα δάνεια από τους Ρότσιλντ ήταν τα πρώτα και από τα μεγαλύτερα που έλαβε η Ελλάδα μετά το 1821.
  ● Ήταν οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Ελλάδας.
  ● Ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΕΤΕ).
  ● Εξέδιδαν δάνεια για τη δημιουργία έργων υποδομής και δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Έχοντας το νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Ελλάδα, έπαιξαν σε βάθος χρόνου και στα δυο επίπεδα.
  ● Παρέμειναν βασικοί μέτοχοι της ΕΤΕ μέσω πολλών εταιρειών (όπως Neuberger Berman).
  ● Είναι μεγαλομέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδας (η οποία πήρε τον ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας από την Εθνική Τράπεζα).
  ● Η N. M. Rothschild & Sons ήταν μέχρι πρόσφατα σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους για ιδιωτικοποιήσεις(της ΔΕΗ και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου), και σύμβουλος δεκάδων τραπεζών και εταιρειών στην Ελλάδα (Cosmote, ΕΛΠΕ, Τράπεζα Εγνατία, Γενική Τράπεζα, Μυτιληναίος, Eurobank, κ.α.)
  Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΤΖΟΤΖΕΦ ΑΚΕΡΜΑΝ
  Σεπτέμβριος 2009: Ο σκοτεινός κ. Τζότζεφ Ακερμαν αναγορεύεται επίτιμος διδάκτορας στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Ο κ. Τζοτζεφ Ακερμαν, είναι:
  ▪ Διοικητής της Deutsche Bank (η οποία είναι σύμβουλος του γερμανικού κράτους για τη διαχείριση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής χρηματιστηριακής κρίσης).
  ▪ Υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens από το 2003 και Β’ αναπληρωτής πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου τηςSiemens σήμερα.
  ▪ Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Vodafone.
  ▪ Μη-εκτελεστικός διευθυντής της Royal Dutch Shell, πετρελαϊκής εταιρείας συμφερόντων Ρότσιλντ

  (ΝΑ για το SHELL και BP πούλησαν τα πρατηριά τους στην ΕΛΛΑΔΑ αρχές του 2009 !!!! ΗΞΕΡΑΝ για την κρίση…… γιατί αυτοί την προετοίμαζαν !!!!)

  ▪ Αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας Zurich Financial Services (η οποία, μεταξύ άλλων, παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα για την προστασία από το πιστωτικό και το πολιτικό ρίσκο).
  Πρόκειται για ένα άτομο με αρκετές δεκάδες ρόλους, που, αντικειμενικά, έχει τη δυνατότητα να τους εκμεταλλευτεί κατά βούληση.

  http://iasmos.blogspot.com/

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ Ιαπετός 26/02/2012 21:24:38

   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Ιαπετός 27/02/2012 09:45:53

   Όταν υπάρχουν στοιχεία ακράδαντα όπως αυτά, όποιος δε βλέπει τα κέντρα αποφάσεων πίσω από τους "μικρούς" που φαίνονται, κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του...

 11. Ναυσικά... avatar
  Ναυσικά... 26/02/2012 13:38:37

  Λογαριάζουν ( και μην τους λέτε σοφούς γιατί αμαυρώνετε την λέξη), χωρίς τον ξενοδόχο. Επίσης μην ασχολείστε τόσο με τα νοσηρά φαινόμενα του κόσμου γιατι βλάπτει. Εξάλλου αν εσύ δεν σκύψεις δεν μπορεί κανένας να σ' ανέβει στην πλάτη, κατά πως λέει ο λαός μας. Θα ήταν καλό να μαθαίνουμε και για εκείνους που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν τη χώρα και όχι μόνο πόσοι υπάνθρωποι πολεμούν για το κακό της. Το ότι μας ζηλεύουν αφάνταστα είναι κοινό μυστικό εδώ και αιώνες. Δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε σ' αυτή την αναπηρία τους. Ας την διαχειριστούν όπως μπορούν, μόνο να θυμούνται πως η Ελλάδα είναι προορισμένη να ζήσει και θα ζήσει, γιατι κατοικείται από Έλληνες. Έτσι απλά.

 12. Ογδοηκοντούτης avatar
  Ογδοηκοντούτης 26/02/2012 16:38:02

  Το υπεροχότερο απάνθισμα της διαχρονικής Ελλάδος, ως ιδέας, προώρισται να ζήση γιατί ευρίσκεται ακόμη και μέσα στην συμπεριφορά των "εχθρών" της όταν αυτοί συνομιλούν με τον εαυτόν τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.