#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/05/2010 16:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Ελλάδα παρέλυσε

 Η Ελλάδα παρέλυσε σήμερα στη διάρκεια 24ωρης γενικής απεργίας που καθήλωσε ακόμη και τα αεροπλάνα. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε φωτιά που άναψαν διαδηλωτές σε τράπεζα, ενώ σημειώθηκαν αρκετοί τραυματισμοί όταν αστυνομικοί αντιμετώπισαν με χημικά και γκλομπ τους διαδηλωτές στη προσπάθειά τους να εισβάλλουν στο ελληνικό κοινοβούλιο. Οι μάχες μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών απεργών γινόντουσαν την ίδια ώρα που η Angela Merkel προσπαθούσε να πείσει το γερμανικό κοινοβούλιο να εγκρίνει τη βοήθεια ύψους 110 δισεκατομμυρίων ευρώ προς τη χρεοκοπημένη Ελλάδα. Οι απεργοί διαμαρτύρονται για τα αυστηρά μέτρα λιτότητας που άποφάσισε να εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση, ως μέρος της συμφωνίας με το ΔΝΤ και την ΕΕ. Πολλοί Έλληνες είναι εξοργισμένοι που θα πρέπει να υποστούν τα αυστηρά μέτρα, όπως περικοπές μισθών, υψηλότερους έμμεσους και άμεσους φόρους κλπ. και θεωρούν πως τιμωρούνται για κάτι για το οποίο δεν φταίνε. Εν τω μεταξύ, ένα από τα βασικά επιχειρήματα της Angela Merkel προς τους Γερμανούς βουλευτές, είναι πως η βοήθεια προς την Ελλάδα είναι και ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί η μετάδοση της ελληνικής κρίσης στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης.

NY Times(δείτε τον κόσμο για να μην σας λένε οτι ήταν μόνο "αναρχικοί". Απλοί άνθρωποι πετούσαν πέτρες και φώναζαν "κα΄τω οι πολιτικοί" - είμαστε εκεί

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 05/05/2010 16:47:55

  https://twitter.com/constantnos/status/13426287853

  Καίνε το κτήριο που φυλάει τα αρχεία με τις μεγάλες υποθέσεις που ελέγχει το ΥΠΟΙΚ #followTheMoneyTrail #imfgr Ξυπνείστε. Σας χρησιμοποιούν!

  18 minutes ago via Echofon

  constantinos alexacos

 2. what avatar
  what 05/05/2010 16:49:37

  Σήμερα, η οργή των τεμπέληδων σκότωσε τρεις νέους ανθρώπους.

  Η μία γυναίκα ήταν έγκυος 4 μηνών όπως ακούγεται.

  • what avatar
   what @ what 05/05/2010 17:10:28

   Και αν ισχύει και αυτό που άκουσα ότι βγήκαν από το μπλοκ του Συριζα και του Ανταρσυα τότε δεν μιλάμε για προβοκάτσια, αλλά για απλή επαναστατική μαλάκυνση εγκεφάλου.

   Οι υπερευαίσθητοι στην ανθρώπινη ζωή σύντροφοι, τι κάναν για να τους σταματήσουν; Τίποτα. Ε, τότε υπάρχει συνενοχή.

   Έχω γνωρίσει πολλά τέτοια τυπάκια και ξέρω τι λέω. Μην πάμε κατευθείαν στην προβοκάτσια.

 3. Orestios avatar
  Orestios 05/05/2010 16:49:55

  Επίσημες δηλώσεις έχουμε?
  Το σύστημα είναι πανικόβλητο μάλλον.
  Υπάρχει κυβέρνηση ή αποχωρεί καίγοντας στοιχεία για τις απατεωνιές?

 4. thespieys avatar
  thespieys 05/05/2010 16:53:17

  Επίθεση στην οικία του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είχαμε πριν λίγο στην οδό Αραβαντινού!!!!!!!!!!!!

 5. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 05/05/2010 17:03:14

  Οι προβοκάτορες εν πλήρη δράσειμε την ανοχή Χρυσοχοίδη.

  Νροπή και αίσχος και στα ΜΜΕ που για μια ακόμη φορά καλύπτουν την κυβέρνηση των απατεώνων.

  Εντός των επομένων δυο ενδομάδων το αργότερο έχουμε κυβέρνηση "εθνικής ενότητας" πάντως και σας το μεταδίδω ως αποκλειστική είδηση.

  Εκεί όπως φαίνεται θα επιβληθούν δρακόντεια μέτρα για τέτοιου τύπου "αντιδράσεις" και θα καταλάβετε τι εστί η σημερινή προβοκάτσια.

  Μήλισα με γνωστούς από Γερμανία σήμερα και θεωρούν δεδομένο ότι χρειάζονται επιπλέον έτρα όπως και μορφή "υταρχικής" διακβέρνησης προκειμένου να εφοραμοστούν ενω ο Παπανδρέου λαμβάνει χαρακτηρισμούς που δεν μπορώ να μεταδώσω σε αυτό το σάιτ.

  Εάς πούμε ότι τερμάτισε η δυναστεία Παπανδρέου στην Ελληνική πολιτική ιστορία και ότι αποτελεί νούμερο ένα στόχο για πολύ ισχυρά Ευρ. συμφέροντα με αποτέλεσμα να μην έχει καμία ελπίδα να καταφύγει στο εξωτερικό να αναλάβει κάποια θέση σε διεθν΄οργανσιμό κτλ.

  Απλά είναι τελειωμένος. Αναλαμβάνει στο ΠΑΣΟΚ είτε το Χρυσοχοίδης είτε ο Βενιζέλος.
  Υ.Γ Εάν η αστυνομία και η πολιτική της ηγεσίαείναι ανίκανη να επιβάλλουν την προστασία ανθρωπίνων ζωών στο κεντρο της χώρας, να αναλάβει ο στρατός. Αρκετά με την "δημοκρατία της μπανανίας".

  Καιεάν γίνει αυτό, να στηθούν με συνοπτικές διαδικασίες τα δικαστήρια και να γίνει αυτό που έπρεπε να γίνει από το 1945. ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΎΝ΄ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

 6. KNWD avatar
  KNWD 05/05/2010 17:21:09

  "Το ΠΑΣΟΚ δέν διαθέτει δημοκρατική νομιμοποίηση για τα μέτρα που θα ανακοινωθούν τα επόμενα 24ωρα .Να κάνουμε εκλογές;Δέν είμαστε αυτόχειρες .Αρα τι μένει; Μία κυβέρνηση σαν και εκείνη του Κωνσταντίνου Καραμανλή τον Ιούλιο του 1974 , απο όλους τους πολιτκούς χώρους .Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να εχει εκτακτες εξουσίες ,για να το πώ πιο απλά η χώρα είναι σε κατάσταση εκτακτης ανάγκης χωρίς δικτατορία αλλά ορισμένα αρθρα του συνταγματος πρέπει να βγούν “εκτός”…”

  “Στο κάτω-κάτω της γραφής ο κάθε λαός έχει τη δημοκρατία που του αξίζει. Μπορούμε να συμφωνήσουμε οτι είμαστε σε μία κατάσταση εκτακτης ανάγκης .Χρειαζόμαστε κυβέρνηση και μηχανισμούς αμεσης ανάγκης. Η αναστολή συνταγματικών διατάξεων δέν αφορά μόνο το δικαίωμα της αντίρρησης διαμαρτυρίας, θα μπορούσε να αφορά και αλλα ζητήματα, οπως το τραπεζικό απόρρητο,…”

  Τα παραπάνω ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ απoσπάσματa είναι του Τάσου Τέλλογλου όπου ούτε λίγο ούτε πολύ προτείνει μία μορφή “ηπιας”(?) δικτατορίας.

  Το κύριο άρθρο του είναι αυτό,
  http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=2323&reftab=218&t=%CE%A4%CE%BF-%CF%84%CE%AF%CE%BC%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82

  Το πρώτο απόσπασμα βρίσκεται στα σχόλια, τρίτο από το τέλος. Εαν συνεχίσει κανείς την ανάγνωση προς τα πάνω θα βρει και το σχόλιο από όπου το δεύτερο απόσπασμα.

 7. Orestios avatar
  Orestios 05/05/2010 17:29:44

  Θλιβερός πρωθυπουργός το GAP.
  Άκρατη ψευδολογία.

 8. GreenHosrses avatar
  GreenHosrses 05/05/2010 18:00:13

  Κάποιοι να κατάφεραν πάλι... στρεψαν αλλού τα φώτα με της αλητεία τους οι δολοφόνοι.

 9. Βρασίδας avatar
  Βρασίδας 05/05/2010 20:40:59

  Η αποστροφή "Πολλοί Έλληνες είναι εξοργισμένοι που θα πρέπει να υποστούν τα αυστηρά μέτρα, όπως περικοπές μισθών, υψηλότερους έμμεσους και άμεσους φόρους κλπ. και θεωρούν πως τιμωρούνται για κάτι για το οποίο δεν φταίνε" δηλώνει ότι οι ξένοι αρχίζουν να διαχωρίζουν τον έλληνα πολίτη από τις ελληνικές κυβερνήσεις της τελευταίας 30ετίας τουλάχιστον και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
  Αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι όταν ο ΓΑΠ και διάφοροι ανθέλληνες μας αποκαλούσαν διεφθαρμένους, κλέφτες κλπ εννοούσε το συνάφι του και όχι το μέσο έλληνα πολίτη. Αυτό θεωρώ θα οδηγήσει σε μεταβολή του θυμικού της κοινής γνώμης της δύσης προς όφελος της χώρας.
  Εκτός και αν ξεκινήσει ο Γιωργάκης νέο αγώνα απαξίωσης της χώρας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.