08/08/2013 08:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ΕΡΤ θα ... καλύψει την επίσκεψη Σαμαρά στην Ουάσιγκτον !!!

Αυτή κι αν είναι εντυπωσιακή είδηση. Με ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ τονίζει ότι οι δημοσιογράφοι και το τεχνικό προσωπικό της ΕΡΤ θα προβάλλουν ειδικές εκπομπές για τις συναντήσεις που θα έχει ο πρωθυπουργός με τον Μπ. Ομπάμα, τον Τζ. Κέρι και άλλους κορυφαίους Αμερικανούς παράγοντες. Οι εκπομπές θα ξεκινήσουν από το απόγευμα με συνεχείς καλύψεις από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ και των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ανταποκρίσεις και ρεπορτάζ από την Ουάσινγκτον και αναλύσεις σχετικά με το «τι επιδιώκει η ελληνική πλευρά», «τι θα συζητήσουν Σαμαράς - Ομπάμα για το ελληνικό χρέος, την οικονομία, την ενέργεια» και «ο γεωπολιτικός ρόλος της Ελλάδας στο χάρτη που διαμορφώνεται».

Δηλαδή αυτοί που επί ένα χρόνο μπλόκαραν όλες τις δραστηριότητες του πρωθυπουργού, που δεν κάλυπταν σημαντικές συναντήσεις του, τώρα που έκλεισε η ΕΡΤ, θα κάνουν κανονική κάλυψη.

Κίνηση καλής θέλησης ή προσπάθεια να αποδείξουν ότι είναι σημαντικοί;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μ.Β avatar
  Μ.Β 08/08/2013 09:03:31

  Η ΕΡΤ είναι η μόνη που διαθέτει τα απαραίτητα μέσα, την εμπειρία και φυσικά το κύρος, ώστε να καλύψει ικανοποιητικά την προσπάθεια της Ελληνικής κυβέρνησης στην Αμερική και πολύ καλά θα κάνει, να ανταποκριθεί με συνέπεια στην υποχρέωσή της απέναντί μας. Ο Ελληνικός λαός είναι ο μόνος ιδιοκτήτης της και σε αυτόν μονάχα είναι υπόλογη.
  ΄Ολα θα μπορούσαν να είχαν γίνει με τρόπο που να μη μας προσβάλει, αν είχανε όλοι επιλέξει το δρόμο της συνεννόησης, της λογικής, της ψυχραιμίας και του αλληλοσεβασμού. Ποτέ δεν είναι όμως αργά για να εγκαταλειφθούν οι ακρότητες και οι προκαταλήψεις.

  • Αιρετικός avatar
   Αιρετικός @ Μ.Β 08/08/2013 14:40:27

   M.B.: =1.000!

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ Μ.Β 08/08/2013 20:48:13

   "Η ΕΡΤ είναι η μόνη που διαθέτει τα απαραίτητα μέσα..."
   @M.B.
   1) H ΕΡΤ δεν υφίσταται έχει καταργηθεί.
   2) "Τα απαραίτητα μέσα" δεν ανήκουν στην καταργηθείσα ΕΡΤ,
   ούτε στην "ακομμάτιστη" ΠΟΣΠΕΡΤ, η οποία παρανόμως τα κρατά σε ομηρία, όπως και τις εγκαταστάσεις.
   "Τα απαραίτητα μέσα" ανήκουν, στο Ελληνικό Δημόσιο, και είναι χρυσοπληρωμένα από τους φορολογούμενους 'Ελληνες πολίτες.
   3) Η ΕΡΤ ως καταργηθείσα δεν είναι ούτε υπόλογη στον Ελληνικό λαό, ούτε και έχει συνεπώς, καμία υποχρέωση απέναντί του.
   4) Προσωπικά, μετά από όλα όσα απαράδεκτα, ακούσαμε επί μήνες, από κάποιους από τους καταληψίες δημοσιογράφους "κύρους",
   δεν έχω καμία, μα καμία εμπιστοσύνη στην αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία των ειδήσεων που πρόκειται να μεταδώσουν, αλλά ούτε και στην σκοπιμότητα της επιλεκτικής προτίμησης της ΠΟΣΠΕΡΤ,
   να καλύψει την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Αμερική.

 2. Νikitas avatar
  Νikitas 08/08/2013 10:56:26

  Tο ποτάμι πίσω δεν γυρνάει... Η κυβέρνηση πρέπει στη νέα ΔΤ να επιλέξει το προσωπικό με βάση τα αυξημένα προσόντα του καθενός.

 3. Νεστωρίδης avatar
  Νεστωρίδης 08/08/2013 11:19:03

  Ποιά ΕΡΤ (τυπικά δεν υπάρχει) και αυτοί που εκπέμπουν πειρατικά απο την Αγ. Παρασκευή είναι οι απολυμένοι καταληψίες πρώην εργαζόμενοι.
  Γιατί ΔΕΝ χρησιμοποιεί η ΕΔΤ (ΝΕΡΙΤ) τα υπερσύχρονα μηχανήματα της πρώην ΕΡΤ αλλά ενοικιάζει στούντιο σε ιδιώτη;
  Μήπως επειδή η κυβέρνηση ΔΕΝ μπορεί να εφαρμόσει τον νόμο;
  Ποιός έχει την ευθύνη της συνεχιζόμενης παρανομίας εδώ και δύο μήνες και ΔΕΝ έχει παραιτηθεί;
  Ποιός χρηματοδοτεί την ακριβή λειτουργία της παράνομης ΕΡΤ εδώ και δύο μήνες;
  Ποιός πληρώνει την ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, νοίκι μηχανημάτων;
  AΣ επέμβει όχι μόνον ο Δένδιας αλλά και το ΣΔΟΕ

  • Μ.Β avatar
   Μ.Β @ Νεστωρίδης 08/08/2013 12:11:44

   '' Μήπως επειδή η κυβέρνηση ΔΕΝ μπορεί να εφαρμόσει τον νόμο;''
   Κακώς αναρωτιέστε! Ο Πρωθυπουργός δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να δράσει με τον υστερικό, αστυνομικίστικο τρόπο που εσείς προτείνετε. Μάλλον επέλεξε τον ψύχραιμο δρόμο του σίγουρου και αποφασιστικού χειρισμού της κατάστασης. Είναι απόδειξη δύναμης και αίσθησης του απόλυτου ελέγχου. Πολύ σωστά πράττει. Αυτός ο τρόπος του ταιριάζει. Ο αξιοπρεπής, ο εγκρατής, ο πολιτισμένος. Η ανωτερότητα ερμηνεύεται ως...αδυναμία μονάχα από τους άξεστους. Οι Έλληνες στην πλειοψηφία μας, παραμένουμε ψυχικά ευγενείς και ξέρουμε να εκτιμούμε.

   • Β.Κ.Σιάπκα avatar
    Β.Κ.Σιάπκα @ Μ.Β 08/08/2013 12:28:08

    Μαύρη Βασίλισσα σ' αγαπάω πολύ, :)

    • Μ.Β avatar
     Μ.Β @ Β.Κ.Σιάπκα 08/08/2013 14:18:00

     Σας ευχαριστώ.

  • Διογένης avatar
   Διογένης @ Νεστωρίδης 08/08/2013 15:07:25

   Ευτυχώς που αυτή η κυβέρνηση διδάχθηκε πολλά από την περίοδο Μητσοτάκη, που νόμιζε ότι είμαστε ακόμη στην προδικτατορική περίοδο με την σχεδόν απεριόριστη δυνατότητα επιβολής της κρατικής βίας. Καλώς ή κακώς ΔΕΝ είμαστε σε εκείνη την περίοδο. Σήμερα θα εκπέμψουν οι της ΕΡΤ στα πέρατα του πλανήτη ότι η κακιά ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να ξαναπάρει την περιουσία της στα χέρια της από τους καταληψίες πρώην εργαζομένους της ΕΡΤ. Θα δείξουν ΜΑΤ, αίματα και συμπλοκές και ότι η κυβέρνηση "καταλύει την δημοκρατία". Και όσοι καιροφυλακτούν (εντός και κυρίως εκτός της χώρας) για να ανατρέψουν την κυβέρνηση Σαμαρά, θα πιάσουν δουλειά την άλλη στιγμή.

   Η διαμαρτυρία σας, που είναι και δική μου, όσο περνάει ο καιρός θα διογκώνεται. Κάποια στιγμή θα αποτελεί γενικό αίτημα η άρση της παρανομίας των καταληψιών των πρώην εργαζομένων και τότε μια αστυνομική επέμβαση (αν θα χρειάζεται πια, που μπορεί και να μην χρειάζεται) θα έχει τελείως διαφορετική πολιτική νομιμοποίηση.

   • Αντίδοτο avatar
    Αντίδοτο @ Διογένης 08/08/2013 20:20:45

    Σε περιόδους όπου επικρατεί η Ειρήνη, δυσκολεύονται να ισορροπήσουν μονάχα οι εμπαθείς και οι πολεμοκάπηλοι.
    Ας προσαρμοστούμε σε κάτι απαιτητικότερο από τον καταστροφικό καυγά των ....τσεμπεριών στην αυλή μας. Έλεος πια!

 4. Eva avatar
  Eva 08/08/2013 11:35:23

  Δουλευόμαστε μου φαίνεται...

 5. roadrunner avatar
  roadrunner 08/08/2013 14:28:29

  Προφανώς, το "κομματικά ανεξάρτητο" σωματείο έχει "άνωθεν" έγκριση ή εντολή, εξειδικευμένα, για τη κάλυψη του συγκεκριμένων επαφών του Πρωθυπουργού με τον Αμερικάνο Πρόεδρο και τους λοιπούς υψηλόβαθμους της υπερδύναμης. Σε αντίθεση (για προφανείς λόγους) με την πολύ πρόσφατη επίσκεψη Σόιμπλε στη χώρα...

 6. Νίκος Ταξιδιώτης avatar
  Νίκος Ταξιδιώτης 08/08/2013 18:44:31

  H ΕΡΤ είναι η μόνη αρμόδια να εκπέμψει σήμα και να καλύψει τέτοια γεγονότα. ΔΤ, ΝΕΡΙΤ και άλλα αστεία μορφώματα, δεν χωράνε στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό και καλά θα κάνουν όσοι θέλουν να μοιάσουν στους δοσίλογους της κατοχής και στους ταγματασφαλίτες εκείνης της εποχής, να πάψουν να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και να συμβαδίσουν, πάντα για το γενικό καλό της χώρας, σε ήρεμα νερά. Ο ελληνικός λαός έχει δείξει αμέριστη υπομονή, αλλά και η υπομονή έχει τα όριά της. Ψήφος στα σχόλια της ΜΒ και κάθε άλλου λογικού σχολίου. Καλησπέρα.

 7. Αργυρης avatar
  Αργυρης 09/08/2013 01:31:18

  θα περιμενω να δω τι θα γινει οταν προσληφθουν και οι αλλοι 1400 αλλα δεν θα μπορουν να δουλεψουν(να παιρνουν φραγκα δηλαδη)επειδη συναδελφοι τους εχουν κατειλημενη την ΕΡΤ.Θα σπασουμε πλακα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.