Η Δούρου θα στείλει τα σκουπίδια στην Κίνα!
29/09/2014 18:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Δούρου θα στείλει τα σκουπίδια στην Κίνα!

Δεν μπορεί, μας κάνει πλάκα ο Θεός. Γιατί αν αληθεύει αυτό που φέρεται να είπε η Ρένα Δούρου στους συνεργάτες της τότε είναι καλύτερα να μετακομίσουμε για άλλες πολιτείες.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι η κ. Δούρου είπε ότι θα κλείσουν οι χωματερές στη Φυλή και τα Λιόσια και μόλις οι συνεργάτες της τη ρώτησαν έκπληκτοι τι θα κάνει με τα σκουπίδια, με απόλυτη φυσικότητα η Δούρου είπε: Θα εξάγονται τα σκουπίδια της Αττικής στην Κίνα, όπου όπως εξήγησε, υπάρχουν ειδικά εργοστάσια επεξεργασίας απορριμμάτων. Στο ερώτημα πώς θα μεταφέρονται ως εκεί, η απάντηση ήταν «με δεξαμενόπλοια»!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκαν δύο γιατροί για να συνεφέρουν τους συνεργάτες οι οποίοι έπαθαν εγκεφαλικά και ανακοπές. Αφού την έπεισαν ότι καλό είναι να εξετάσει κι άλλες λύσεις, ανέβαλε το μακρόπνοο σχέδιό της και για λίγο οι άνθρωποι στην περιφέρεια ηρέμησαν.

Αλλά φαίνεται ότι η Δούρου αποφάσισε να πάει.... κόντρα στις επενδύσεις που κάνουν οι Κινέζοι στον Πειραιά και θα τους στείλει τα σκουπίδια μας. Λέτε να έχει κλείσει συμφωνία με το φιλαράκι της τον Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει στόλο, να μεταφέρει αυτός τα σκουπίδια; Τι άλλο θα ακούσουμε...

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΓΓΣ avatar
  ΓΓΣ 29/09/2014 22:21:01

  Η Νορβηγία κερδίζει πολλά χρήματα από την επεξεργασία των σκουπιδιών της. Τόσο, που αγοράζει σκουπίδια από τις κοντινές χώρες (Σουηδία, κλπ) κι άλλες. Κάτι ανάλογο μπορεί να κάνει και η Κίνα. Το ερώτημα είναι γιατί δεν κάνουμε εμείς (δημόσιος ή/και ιδιωτικός τομέας) μονάδες επεξεργασίας των σκουπιδιών στην Ελλάδα, που δημιουργούν θέσεις εργασίας, που αφήνουν μεγάλο κέρδος, αλλά θέλουμε να ναυλώνουμε τάνκερ για να τα στέλνουμε στη Κίνα!

  • ορεσείβιος avatar
   ορεσείβιος @ ΓΓΣ 30/09/2014 08:50:05

   Για να πληρώνονται τα τάνκερ...Τόσο απλό.

 2. George N avatar
  George N 30/09/2014 06:15:58

  Γιατί όχι κάτω από το χαλί σύμφωνα με τα πάτρια?

 3. παπαδοπουλος ηλίας avatar
  παπαδοπουλος ηλίας 30/09/2014 17:48:52

  Το μεγαλύτερο ποσοστό των εξαγωγών μας προς την Κίνα είναι σε ανακυκλώσιμα υλικά (πλαστικά,χαρτί,μέταλλα κλπ) δηλ.....σκουπίδια!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.