#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/04/2008 12:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Δικαιοσύνη ψάχνει (πάλι) τις «μίζες» για τον ΟΤΕ

Ύστερα από πολύχρονη καθυστέρηση ο εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου εξετάζει σήμερα για τα «μαύρα ταμεία» της Ζήμενς δύο πρώην στελέχη του ΟΤΕ καθώς και τρία πρώην στελέχη και ένα εν ενεργεία μέλος του Δ.Σ. της Siemens Hellas. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής» ορισμένα από τα πρόσωπα αυτά συνδέονται με τη σύμβαση 8002 για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ, από την οποία η γερμανική εταιρεία εισέπραξε από το Ελληνικό Δημόσιο περίπου 800 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα στα «μαύρα ταμεία», βρέθηκαν αποδείξεις εκείνης της περιόδου για μεταβιβάσεις σε στελέχη του ΟΤΕ. Ο εισαγγελέας έχει εξάλλου ζητήσει από τις αυστριακές αρχές το άνοιγμα λογαριασμών στη Reifeisenbank, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ονομαστικός λογαριασμός πρώην στελέχους του ΟΤΕ, που «τροφοδοτήθηκε» από τα «μαύρα ταμεία».

Απορία πρώτη: Εκτός από την σύμβαση 8002, δεν υπάρχει και μια άλλη παράλληλη της ίδια περιόδου με τον αριθμό 8004; Γιατί δεν γράφει λέξη γι αυτήν η «Κ». Μήπως επειδή άφορά την ΙΝΤΡΑΚΟΜ; Και ποιο είναι το κύριο ζήτημα σήμερα με την Ζήμενς; Τα «μαύρα ταμεία», για τα οποία δεν θα βρεθεί ως συνήθως τίποτα, ή το αποδεδειγμένο με βούλες και σφραγίδες γεγονός της στενής συνεργασίας της Ζήμενς με τις μυστικές υπηρεσίες και τη γερμανική BND; Γιατί η «Κ» δεν ασχολείται καθόλου με τον άνθρωπο-κλειδί στις σχέσεις της Siemens με την BND, τον κ. Φόλκερ Γιούνγκ, πρωτοκλασάτο στέλεχος της Siemens Γερμανίας, της Siemens Hellas, και της Intracom;

Απορία δεύτερη: Αφού φτάσαμε πάλι και για πολλοστή φορά στους μυστικούς τραπεζικούς λογαριασμούς στελεχών του ΟΤΕ, γιατί ούτε η «Κ», ούτε η «Ε», ούτε καμία άλλη εφημερίδα που ασχολείται επιμόνως τελευταία με το θέμα, δεν γράφει κουβέντα για το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι στην γνωστή ποινική υπόθεση της Ιντρακόμ που τόσο βοήθησε τη ΝΔ στην πορεία της προς την εξουσία βρέθηκαν και τραπεζικοί λογαριασμοί και ονόματα που αντιστοιχούν στους λογαριασμούς και απ΄ όλα; Μήπως αντί να ψάχνουν στην Γερμανία και αλλού πρέπει απλώς να ρωτήσουν σχετικά τον κ. Οικονόμου, τον ανακριτή της υπόθεσης Ζαχόπουλου που αρχειοθέτησε εκείνη την ποινική δίωξη;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. συνταξιούχος avatar
  συνταξιούχος 17/04/2008 13:09:02

  Factors –Σαν να μας λες ότι με την εθελουσία των δικαστών(υπαλλήλων ΔΕΚΟ ) νόμιμα θα πάρουν και την αποζημίωση του ο «φτωχούλης» Οικονόμου, Σανιδάς ,Κολιοκώστας κλπ ,
  μα τη μας λεει ο μηζερακος Χατζ… Καραμανλης
  δεν θυμάται ότι υπάρχει Νόμος (στης ΔΕΚΟ το ΚΚΠ) που λέει ότι και τον συνταξιούχο που έκανε ΚΑΚΑ την «δουλεία» του να τον ανακαλέσουν και να πληρώση.

 2. mediaspotgr avatar
  mediaspotgr 17/04/2008 13:32:59

  Η πιο εύκολη και ξεκάθαρη λύση για να ξεμπλέξει κάποιος από μια κατηγορία, με την δικαιοσύνη, είναι η παραγραφή.

  Έστω και αν οι δικαστικές αρχές ερευνούν μια υπόθεση για 4 ολόκληρα χρονιά και έχουν σωρεία στοιχείων, ακόμα και από αρχεία ξένων μυστικών υπηρεσιών ή από επιτροπές του γερμανικού κοινοβουλίου. Η υπόθεση πρέπει να «περιμένει» στο συρτάρι για να «συμπληρώσει» το χρονικό όριο της 15ετιας που εξασφαλίζει την παραγραφεί του αδικήματος.

  Τέτοιες υποθέσεις τις «χειρίζονται» άτομα με υπομονή βοδιού, που δεν καταλαβαίνουν τίποτα όταν τους καλεί το «καθήκον», άτομα που είναι διατεθειμένα να περιμένουν ακόμα και 15 ολόκληρα χρόνια εάν χρειαστεί, εάν απαιτούνται για την οριστική παραγραφή αδικημάτων

  Έτσι και έγινε, ο Rocco ή Krokus, με βούλευμα, από την δικαιοσύνη, ξέμπλεξε μια και καλή από τις κατηγορίες της κατασκοπίας.
  Βεβαία έχουν περάσει 3 χρονιά από τότε, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως εργάζεται το "κράτος" και πως συμμετέχει η "δικαιοσύνη". Ούτε πρόσωπα πρέπει να ξεχνάμε, ούτε πράγματα. Όπως και τους 2 μάρτυρες κατηγορίας που έγιναν όμως ουσιαστικά μάρτυρες υπεράσπισης του πράκτορα Rocco. Ο ένας ήτανε ο πρώην υπουργός Γ. Παπαντωνίου και ο άλλος πρώην διοικητής της ΕΥΠ Λ. Βασιλικόπουλος.

  Τώρα τον τρόπο τον ξέρετε την επόμενη φορά που σας κατηγορούν ή μπλέξετε με την δικαιοσύνη.

 3. ΑΤΑΚΤΟΣ avatar
  ΑΤΑΚΤΟΣ 17/04/2008 14:32:52

  Και τώρα ο Τάκης (εκ Τουοτα) με 39% μας Πάι πακέτο στον Berisia ,μιας και παλιά(πριν 5 χρονια )
  ο Δ. ΠαποΎλιας (καθ.)και οχι μονο (εξερεσει ο Ν.Π)
  με έγραψε στα .

 4. fantomas avatar
  fantomas 17/04/2008 18:17:12

  faktor χ βαζεις δυσκολα !! στους επαγγελματιες του τυπου !!
  δεν σε βλεπω καλα !!

 5. Xryso.. avatar
  Xryso.. 17/04/2008 19:27:39

  factors-δες και το "κουφό"στο Βόλο
  http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=6350348

 6. Ν.Δ.Σ. avatar
  Ν.Δ.Σ. 17/04/2008 21:27:59

  ο Τακης (ξερει???) ο
  ΦΕΚ τα μεταφερει!!!!!!!!!!
  ΕΡΩΤΗΣΗ Moze???

 7. ΑΤΑΚΤΟΣ avatar
  ΑΤΑΚΤΟΣ 17/04/2008 23:24:25

  Πάντως η Δήμητρα πάντα σοβαρή ,έγκυρη ,λυτή ,επαγγελματίας όπως λέμε .
  Εύγε!!!!


  http://www.avgi.gr/cgi-bin/hwebpressrem.exe?-A=487138&-w=&-V=hpress_int&-P

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.