#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/01/2011 21:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Δημόσια Ασφάλεια εκχωρείται σε ΜΚΟ !!!Οι Μ.Κ.Ο. παίρνουν και εδώ το πάνω χέρι και μάλιστα επ’ αμοιβή

Το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη χορήγηση ασύλου είναι πραγματικός δυναμίτης στα θεμέλια της δημόσιας ασφάλειας. Ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα όπως είναι η χορήγηση ασύλου, που συνιστά αναμφισβήτητα μορφή άσκησης δημόσιας εξουσίας εκχωρείται σε ιδιώτες και μάλιστα σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, οι οποίες θα πληρώνονται για να βοηθούν τους υπαλλήλους στην υποδοχή των παράνομων μεταναστών, στη διάκρισή τους σε αιτούντες άσυλο και λοιπούς λαθρομετανάστες, στην παραλαβή των αιτήσεών τους, ακόμη και στη διενέργεια συνεντεύξεων και στην προετοιμασία των θετικών ή απορριπτικών αποφάσεων! Και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει κανένας έλεγχος για το ποιος κρύβεται πίσω από τις ΜΚΟ, για το πόσο αξιόπιστες είναι να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους και για το ποιες είναι οι πηγές χρηματοδότησής τους. Και με την επισήμανση ότι τα μέλη τους δεν είναι αναγκαίο να είναι καν Έλληνες πολίτες.

Η πολιτική ασύλου του ΠΑΣΟΚ παραμένει η πολιτική του «μπάτε σκύλοι αλέστε».

Πράγματι η επιτάχυνση της διεκπεραίωσης των αιτήσεων ασύλου ήταν και παραμένει ζητούμενο. Η λύση όμως δεν είναι να βγάλουμε στην άκρη την ΕΛ.ΑΣ., την εγγύηση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, και να τα παραδώσουμε όλα στις Μ.Κ.Ο. και σε διάφορες Επιτροπές για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, οι οποίες, άλλωστε, πρωτοστάτησαν και στην ψήφιση του νέου Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας με τις μαζικές ελληνοποιήσεις μεταναστών. Φαίνεται πώς το επόμενο βήμα όλων αυτών των κύκλων είναι να «τακτοποιήσουν» και το ζήτημα των αιτούντων άσυλο. Πώς; Με το να αποκτήσουν πρόσβαση σε στοιχεία και προσωπικά δεδομένα τα οποία ως σήμερα – ευλόγως – χειρίζονταν συγκεκριμένες μόνο υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Και, φυσικά, να ανοίξουν ανεξέλεγκτα τις πύλες της χώρας προς τους απανταχού λαθρομετανάστες, οι οποίοι, εφοδιαζόμενοι με ένα δελτίο δικαιούχου ασύλου ή άλλης διεθνούς προστασίας, θα μπορούν να αλωνίζουν, να εργάζονται ή να παρασιτούν, ενδεχομένως να υπηρετούν αλλότρια συμφέροντα ή απλώς να προσπαθούν να περάσουν στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Μαζικές προσλήψεις με πρόσχημα το πρόβλημα του ασύλου

Έχοντας αδρανοποιήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. για την παράνομη μετανάστευση, η Κυβέρνηση προχωρεί στη δημιουργία δύο νέων Διευθύνσεων: Της Υπηρεσίας Ασύλου και της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής. Για τις νέες αυτές δομές συστήνει κάτι λιγότερο από 300 οργανικές θέσεις, οι περισσότερες από τις οποίες είναι θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού, που, ως γνωστόν, προσλαμβάνεται με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ. Και όλα αυτά βέβαια κατά παράβαση του Μνημονίου, το οποίο ούτε νέες προσλήψεις επιτρέπει ούτε ευνοϊκές μετατάξεις ημετέρων σε θέσεις με παχυλά επιδόματα.

Για τις ίδιες υπηρεσίες, προβλέπεται επίσης η πρόσληψη συμβασιούχων, χωρίς κανένα όριο, προφανώς για να βοηθούν τις ΜΚΟ στο δυσχερές έργο τους…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Tassos avatar
  Tassos 11/01/2011 10:31:46

  Να βγει η ΝΔ και να πει ότι όποιος από ΜΚΟ "υποβοηθήσει" κάποιον να πάρει άσυλο θα τον κλείσει χωρίς εξαγορά φυλακή.

 2. LATIN AMERICA avatar
  LATIN AMERICA 11/01/2011 10:36:32

  Μια χαρα το βρισκω!

 3. Α.Κ. avatar
  Α.Κ. 11/01/2011 11:03:50

  Αγαπητέ αρθρογράφε

  Μία διόρθωση: ειδικό επιστημονικό προσωπικό στο Δημόσιο προσλαμβάνεται μέσω ΑΣΕΠ. Οχι με εξετάσεις αλλά με μοριοδότηση ανάλογα με τα προσόντα και την αποδεδειγμένη εξειδικευμένη εμπειρία, τα οποία ελέγχει το ΑΣΕΠ.
  Ευχαριστώ.

 4. ange-ta avatar
  ange-ta 11/01/2011 11:06:09

  πότε και πού θα σταματησει αυτός ο κατήφορος; Πρέπει να σταματησω να διαβάζω, γιατι θα μου στρίψει. Ακους σε ΜΚΟ, που είναι γεμάτες απο υπαλλήλους της cia και όχι μόνο.

 5. http://neotera.wordpress.com avatar
  http://neotera.wordpress.com 11/01/2011 12:30:47

  Από κράτος και έθνος πάμε να γίνουμε τόπος. Ως προς τη συμμετοχή σ' αυτό το πείραμα-θαύμα, το "μιξ" δηλαδή των κατοίκων της πρώην Ελλάδας καθορίζει η ΣΙΑ με τη Μοσάντ που θα έχουν στο εξής ανοικτά την ευθύνη για την πάλαι ποτέ "δημόσια ασφάλεια". το αγαθό αυτό γίνεται περίπλοκο και χρειάζονται ειδικές έρευνες αφού επιμερίζεται σε μειονότητες που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, διαφορετικές "κοινότητες", "φυλές", "συλλογικότητες", θρησκείες και προέλευση από παντού όπου υπάρχει μεγάλη δυστυχία-αθλιότητα, όχι σαν αυτή των ιθαγενών αλλά ακόμα μεγαλύτερη... Δεν θα πω τι θα γίνει με τους άντρες της ΓΕΛΑΣ (και ΚΛΑΙΣ), ούτε με καν με τα κομματόσκυλα που διοικούν.

  • Dora avatar
   Dora @ http://neotera.wordpress.com 12/01/2011 00:52:38

   Για να καταλαβω, τι συμφερον εχει η μοσαντ να θελει να εξισλαμισει την Ελλαδα και την Ευρωπη,απ' την στιγμη που οι χειροτεροι εχθροι των ισραηλινων ειναι ακριβως οι ισλαμιστες? Σαν παροξυσμος μασοχισμου μου φαινεται.

 6. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. 11/01/2011 13:02:13

  Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟΜΟ!!!ΣΤΙΣ ΜΚΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.

 7. what avatar
  what 11/01/2011 13:11:21

  Γιαυτό ξεκίνησε και η διαφήμιση (από γνωστή ΜΚΟ) "βοηθήστε τον Καρίμ".

 8. Orestios avatar
  Orestios 11/01/2011 13:27:11

  Μ.Κ.Ο.
  Μπίζνα Καλά Οργανωμένη

 9. NIKOS avatar
  NIKOS 11/01/2011 13:45:15

  ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ.ΜΙΑ ΤΟ 81 ΜΙΑ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ Κ.Λ

 10. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 11/01/2011 14:21:36

  Απορώ γιατί δεν έχει γίνει θέμα αυτό με τις αφίσες της ΧΕΝ, που υπάρχουν σε όλους τους σταθμούς μετρό, σε πίνακες ανακοινώσεων και σε τζάμια εκδοτηρίων.

  Θέλετε δουλειά; Αν είστε λαθραία, κάτι θα κάνουμε. Αν είστε Ελληνίδα, ατυχήσατε.

  Απολαύστε.

 11. Βανζέτι avatar
  Βανζέτι 11/01/2011 14:30:17

  Μα...και η ΝΔ...έχει Γραμματεία ΜΚΟ...

 12. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 11/01/2011 15:17:01

  "Στην υγεια του everybody" που ελεγε και ο Μισελ

  ΠΠ

 13. ΕΝΑΣ avatar
  ΕΝΑΣ 11/01/2011 15:21:36

  Απιστευτο!!!!!!!!!Βαζουν δηλαδη τους εθνοπροδοτες δοσιλογους των μκο(συριζα,ανταρσυα κτλ) να δηλωνουν ποια αιτηση ειναι νομιμη και ποια οχι για παροχη ασυλου.Αυτοι υπαρχει περιπτωση να μην γεμισουν την Ελλαδα με εκατομμυρια λαθρομετα;ναστες??Εαν θελουν να βοηθηθει το κρατος ας φωναξουν εθνικιστες τουλαχιστον.Αυτοι να ειστε σιγουροι πως ουτε μισθο δεν θα ζητησουν και θα περνανε απο πραγματικο κοσκινο τις αιτησεις ασυλου.(και μεταξυ μας τωρα,σιγα να μην εγκρινουν και καμμια..Μια χαρα δουλεια δηλαδη.)

 14. κων/νος avatar
  κων/νος 11/01/2011 17:01:58

  Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους.
  ΘεοδωροςΚολοκοτρωνης

 15. neotera avatar
  neotera 11/01/2011 21:20:49

  Η ΝΔ τι λέει, τι να λέει ?

 16. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 11/01/2011 21:27:20

  Το θέμα είναι σοβαρό και αναμένουμε την αντίδραση της ΝΔ. Εχει κατανοήσει η ηγεσία της ΝΔ ότι το μεταναστευτικό είναι σοβαρότατο θέμα; Εχει κατανοήσει ότι υπάρχει μία προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για περικύκλωση της ΝΔ από τα δεξιά μέσω του φράχτη και των σκληρών δηλώσεων Παπουτσή, την ίδια στιγμή που μπάζει τις διαβόητες, χρυσοφόρες και αριστερίστικης ιδεολογίας ΜΚΟ στο κρίσιμο πεδίο της απόδοσης ασύλου;
  Θα το αφήσει το θέμα η ΝΔ στο επίπεδο ενός διαξιφισμού στη Βουλή για την τιμή των όπλων, ή θα το κρατήσει ψηλά στις προτεραιότητές της;
  Εκεί είναι τα ερωτήματα.
  Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν θα είχαμε το πρόβλημα που έχουμε τώρα με όλους αυτούς τους εισβολείς αν η ΝΔ του Εξαφανισμένου τηρούσε ως κυβέρνηση μία στάση στοιχειώδους υπευθυνότητας απέναντι στο πρόβλημα και αν δεν είχε τον Παυλόπουλο να ευχαριστεί τους λάθρο που μας επέλεξαν.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΒΙΣ 11/01/2011 22:54:40

   Σκέψου όμως ότι μπορεί να είναι και απλώς μία τράμπα του αισχίατου είδους. Δηλαδή: "πάρτε τον έλεγχο των λάθρο και αφήστε μας να φτιάξουμε και να μοσχοπουλήσουμε το φράχτη στο πόπολο".

   Έτσι οι μεν εξασφαλίζουν την πολιτικοοικονομική τους επιβίωση, και οι δε βγαίνουν υπερθεματίζοντας από δεξιά.

   Και τελικο θύμα, φυσικά, η κοιμώμενη ΝΔ...

 17. Kommenos avatar
  Kommenos 11/01/2011 21:40:13

  Δεδομένου ότι δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα το κείμενο του νομοσχεδίου ή έστω οι λεπτομέρειές του, επικρατεί μια σύγχυση, η οποία νομίζω είναι μια σκόπιμη επιλογή από την κυβέρνηση για ένα διάστημα (βλ. παρόμοιες περιπτώσεις φορτηγατζήδες, φαρμακοποιοί, δικηγόροι) ώστε την ώρα που υποφέρουν οι πολίτες, να μπορεί ο Παπανδρέου να αξιολογεί τις αντιδράσεις και το αναμενόμενο πολιτικό κόστος του.

  Σήμερα το σύστημα λειτουργούσε ως εξής: α) σε πρώτο βαθμό οι αστυνομικοί τους ρωτούσαν αν θέλουν πολιτικό άσυλο, ή δεν τους ρωτούσαν και καθόλου, και τους εφοδίαζαν με χαρτιά για να σουλατσάρουν ανενόχλητοι στο Μεταξουργείο ή στον Άγιο Παντελεήμονα, μέχρι να εξεταστεί η αίτησή τους. Στη συνέχεια οι αίτησή τους απορριπτόταν από τους ίδιους τους αστυνομικούς. Οι δουλέμποροι τους οδηγούσαν στα ημιϋπόγεια της περιοχής της πλατείας Βάθης όπου τους κλείδωναν μέχρις ότου πληρωθούν από τους συγγενείς τους για όλη την αμοιβή τους για τη μεταφορά από το Αφγανιστάν (ημιϋπόγεια της περιοχής Πλατείας Βάθης τα οποία δεν γνωρίζει φαίνεται η Αστυνομία, οπότε μάλλον θα έχω κάνει λάθος, ανακαλώ και ζητώ συγγνώμη).

  β) Όσοι πληρώναν εκεί που έπρεπε - και όχι σε λάθος πρόσωπα - μάθαιναν ότι είχαν δικαίωμα να εφεσιβάλουν την απόφαση απόρριψης της αίτησης χορήγησης ασύλου, σε δευτεροβάθμια επιτροπή στην οποία μετείχαν ο Νομικός Σύμβουλος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μερικοί αστυνομικοί, μερικοί κρατικοί υπάλληλοι, εκπρόσωποι Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας Προσφύγων στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί εξέταζαν όσους είχαν προσφύγει κατά των απορριπτικών αποφάσεων χορήγησης ασύλου. Οι εμφανιζόμενοι, όταν δεν είχαν εξοφλήσει καλά τους δικηγόρους τους, έπαιρναν από τους τελευταίους την οδηγία να πούν "Ζητώ πολιτικό άσυλο για οικονομικούς λόγους", οπότε η γνωμοδότηση της Επιτροπής ήταν αρνητική και οι ενδιαφερόμενοι οδηγούνταν πάλι στις φυλακές τους (ημιϋπόγεια της περιοχής Πλατείας Βάθης τα οποία δεν γνωρίζει φαίνεται η Αστυνομία, οπότε μάλλον θα έχω κάνει λάθος, ανακαλώ και ζητώ συγγνώμη).

  γ) Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση αυτών των επιτροπών ήταν καθαρά γνωμοδοτική και η τελική απόφαση λαμβανόταν πάντοτε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

  Οι δηλώσεις σχετικά με την τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου για τη διαδικασία χορήγησης πολιτικού ασύλου δεν αναφέρουν ότι αλλάζει ο γνωμοδοτικός χαρακτήρας αυτών των οργάνων και ότι οι άσχετοι, που θα εκπροσωπούν τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις θα χορηγούν πολιτικό άσυλο που είναι δικαιοδοσία της κυβέρνησης και δημιουργεί ευθύνη Κράτους και όχι ΜΚΟ.

  Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε απαθείς και ότι δεν θα πρέπει να τονίζουμε τις επιφυλάξεις μας και την σταθερή θέλησή μας να απαιτήσουμε μια βαθειά τομή στην (ανύπαρκτη) πολιτική της μετανάστευσης.

 18. Orestios avatar
  Orestios 11/01/2011 22:18:11

  Νομιμοποίηση λαθρομεταναστών από φιλοδουλεμπορικές οργανώσεις με ταυτόχρονη απονομιμοποίηση των Ελλήνων.

 19. SPYROS T. avatar
  SPYROS T. 11/01/2011 23:00:14

  Κάπου λέει ένα ποστ "αχ ρε Τάσσο έφυγες νωρίς"...

  Εγώ θα πώ "αχ ρε ΓΙΩΡΓΟ έφυγες νωρίς"...

 20. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 11/01/2011 23:17:39

  Τα ρίχνει στη Μαρκησία Νταλ Άρα [έτσι την αποκαλεί] ο Κασιμάτης στην Καθημερινή, τη σκυτάλη δίνει και ο Παπαχελάς που ανακάλυψε ξαφνικά τα διάτρητα σύνορα και την προκλητική παραβατικότητα και εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.

  Ο παθών Κούνδουρος, το ιερό τοτέμ της αριστεράς: τα εγκλήματά τους είναι φυλετικά, και όχι ταξικά, γι αυτό είναι τόσο βίαια.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ αλλενάκι 11/01/2011 23:36:46

   Οι άνθρωποι αυτοί προέρχονται κατά πλειονότητα από ισλαμικές χώρες ή από ισλαμικές κοινότητες μη ισλαμικών χωρών (Νιγηρία π.χ.), άρα έχουν εξ' υπαρχής τη βίαια κουλτούρα του ισλάμ, μαζί με την περιφρόνηση της γυναίκας. Μαζί με αυτό, είναι και λαοί στους οποίους η βιαιότητα είναι πολύ συνηθισμένη, ας πούμε Μαροκινοί και Αλγερινοί. Επιπλέον, μισούν τους Ευρωπαίους (οι μαύροι είναι εξίσου ρατσιστές με τους λευκούς όσο και οι λευκοί με τους μαύρους, όπως και οι Άραβες είναι ρατσιστές και απέναντι στους Ευρωπαίους και απέναντι στους μαύρους).
   Από την άποψη αυτή, έχει δίκιο ο Κούνδουρος.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ ΒΙΣ 11/01/2011 23:54:52

    Oι ιδεολογικές διαφωνίες της Μαρκησίας Νταλ Άρα
    Tου Στεφανου Kασιματη / kassimatis@kathimerini.gr
    H υφυπουργός Εργασίας, αρμοδία για θέματα μεταναστών Μαρκησία Αννα νταλ Αρα (διότι το απλό «Νταλάρα» νομίζω ότι της πέφτει πολύ λίγο...), δήλωσε, σχετικώς με την πρόθεση της κυβέρνησης να ανεγείρει τείχος για την αποτροπή της λαθρομετανάστευσης σε συγκεκριμένο σημείο των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Εβρο, τα εξής περισπούδαστα: «Ιδεολογικά δεν συμφωνώ με τα τείχη, αλλά ως μέτρο πίεσης προς την Τουρκία το δέχομαι». Σοβαρά;
    Η Μαρκησία πρέπει να καταλάβει δύο τινά:
    Πρώτον, ότι το ζήτημα δεν είναι ιδεολογικό, αλλά πραγματικό και, συνεπώς, απαιτεί πρακτικές λύσεις. Με άλλα λόγια, το ζήτημα αφορά το πώς η Ελλάδα θα υπερασπιστεί τα σύνορά της από την εισβολή (αν δεν σας αρέσει, την λέτε και εισδοχή...) των λαθρομεταναστών. Επομένως, οι ιδεολογικοί προβληματισμοί της δεν ενδιαφέρουν κανέναν, πλην της ιδίας και του στενού κύκλου της. (Στην Εκάλη)..
    Δεύτερον, κάποιος πρέπει να της υπενθυμίσει ότι η κυβερνητική αρμοδιότητά της αφορά τη διαχείριση του μεταναστευτικού από την πλευρά των συμφερόντων των Ελλήνων πολιτών και όχι των μεταναστών. Διότι, είτε της αρέσει είτε όχι, εκλέγεται από τους έχοντες πολιτικά δικαιώματα, όχι από τους παρανόμως διαβιούντες στη χώρα.
    Η διαφωνία με το τείχος στον Εβρο, για ιδεολογικούς λόγους, είναι μια στάση χαρακτηριστική του ημεδαπού radical chic, το οποίο γεννήθηκε στη Μεταπολίτευση από τη συνεύρεση ευζωίας και αριστερής ιδεολογίας. Οι εκφραστές αυτών των αντιλήψεων έχουν την τάση να προβάλλουν τις επιθυμίες τους για τον κόσμο όπως θα έπρεπε να είναι έναντι της πραγματικότητας. Ισως νομίζουν ότι έτσι συμβάλλουν στην προσέγγιση του ιδεατού με το πραγματικό, αν και μου φαίνεται πιθανότερο ότι απλώς ικανοποιούν τον ναρκισσισμό τους. Κατ’ ανάλογο τρόπο, αντιδρούν στη μείωση των δαπανών του δημοσίου τομέα και στην περιστολή του κράτους προνοίας, αγνοώντας πλήρως τις αλλαγές που συντελούνται σε διεθνή κλίμακα και επιβάλλουν στην Ευρώπη την προσαρμογή με τα νέα δεδομένα.
    Διερωτώμαι ειλικρινώς πώς θα φαινόταν στη Μαρκησία των Δημοσίων Σχέσεων αν αύριο ξυπνούσε στο σπίτι της (κάπου στα βόρεια προάστια, δεν αμφιβάλω...) για να ανακαλύψει ότι στο χωλ έχουν κατασκηνώσει διάφοροι φουκαράδες από το Πακιστάν. Ο σύζυγός της –τροβαδούρος εγνωσμένης κοινωνικής ευαισθησίας, σε βαθμό επαγγελματισμού– φαντάζομαι ότι θα τους προσκαλούσε στο σαλόνι και ίσως έκανε για χάρη τους και μια συναυλία στην Κύπρο, προκειμένου να απαλλαγεί από αυτούς. Η ίδια τι θα έκανε; Θα διέταζε το υπηρετικό προσωπικό να επιληφθεί του θέματος;

 21. πατρινος avatar
  πατρινος 12/01/2011 02:05:20

  τον απεραντο μου θαυμασμο για την νεα πασοκικη πατεντα!

  • Orestios avatar
   Orestios @ πατρινος 12/01/2011 02:09:08

   Η Δημόσια ασφάλεια στις μέρες του ΠΑΣΟΚ είναι τίποτα (κατά το "η ΕΥΠ είναι τίποτα").
   Στα χαρτιά μόνο υφίσταται.
   Η αστυνομία έτσι κι αλλιώς στα χέρια των ικανών υπουργών του ΠΑΣΟΚ παραπαίει.

 22. egersis avatar
  egersis 12/01/2011 07:54:13

  Διαβάζω πολλούς με αγωνία να ρωτούν:Η Ν.Δ τι κάνει;
  Η Ν.Δ δεν είχε υπουργό για το θέμα το Πάκη Παυλόπουλο που ευχαρίστησε όσους λαθρομετανάστες προτιμούν την Ελλάδα για τόπο διαμονής;
  Ή ξεχάσαμε τις ''ελληνοποιήσεις'' του;
  Σουτάρετε πρώτα το Πάκη και αποκυρήξτε τον και μετά κοιτάτε τη καμπούρα των άλλων πράσινων λαμόγιων.

 23. what avatar
  what 12/01/2011 10:58:37

  "Το όνομα μου είναι Μοχάμετ,κατάγομαι από το Ραμπάτ που είναι και η πρωτεύουσα του Μαρόκου.
  Έφυγα ξαφνικά ένα βράδυ γιατί είχα πρόβλημα με την αστυνομία,μετά από ληστεία που είχα κάνει σε τουρίστα μαζί με έναν άλλο φίλο μου.Αυτόν τον έπιασαν όμως.
  Ξεκίνησα με 2 χιλιάδες δολάρια στη τσέπη και προσπάθησα να περάσω με μερικούς άλλους με βάρκα στην Ισπανία,για να πάω από ΄κει στην Γαλλία και στο Παρίσι που εκεί έχω συγγενείς αλλά και πολλούς φίλους.

  Πως βρέθηκες από το Γιβραλτάρ και την προσπάθεια να περάσεις Ισπανία στην Ελλάδα?

  Μας κορόιδεψε ο άνθρωπός που είχε την βάρκα στο Τανγκλέρ.Μας είπε πως θα μας πάει απέναντι στην Ισπανία και του δώσαμε όλοι λεφτά,εμένα μου πήρε 1000 δολάρια,γιατί του είπα πως δεν έχω άλλα μαζί μου.
  Αντί όμως να πάει βόρεια,πήγε ανατολικά.Εμείς δεν το καταλάβαμε καθόλου,γιατί το μόνο που βλέπαμε ήταν θάλασσα και τίποτα άλλο.

  Πόσοι είσαστε στη βάρκα?

  Περίπου 20 άτομα.Νομίζω 8-9 Μαροκινοί 18 με 20 χρονών οι άλλοι ήταν από άλλες αφρικανικές χώρες και είχαν και ένα κοριτσάκι μαζί τους πολύ μικρό.

  Τελικά που σας άφησε?

  Δίπλα στην Αλγερία.
  Από κεί γνωρίσαμε κάποιον που μας είπε πως μπορεί να μας πάει στην Γαλλία μέσω Ελλάδας.Και εκεί χωρίσαμε άλλοι πήγαν να βρουν τρόπο να γυρίσουν καθώς δεν είχαν άλλα λεφτά,κι άλλοι άρχισαν να ψάχνουν για καλύτερες τιμές.
  Εγώ έμεινα γιατί πίστεψα πως στην Ελλάδα θα μας έδιναν χαρτιά πρόσφυγα,αν λέγαμε πως είμαστε από την Παλαιστίνη.Έτσι μας είπε
  Του έδωσα 500 δολάρια για να με βοηθήσει να πάω στην Τηνυσία.Τα υπόλοιπα λεφτά που είχα γύρω στα 300 δολάρια τα έδωσα σε άλλον για να περάσω με βάρκα προς την Κρήτη.
  Μετά από 1 εβδομάδα τελικά πάτησα σε Ευρωπαϊκό έδαφος και πίστευα πως όλα θα άλλαζαν.
  Μας έπιασε το λιμενικό και μας πήγαν σε ένα κέντρο όπου και μας ανέκριναν.
  Εγώ και κάτι άλλα παιδία δηλώσαμε πρόσφυγες από την Παλαιστίνη,κάτι άλλοι μαύροι είπαν ψέματα πως είναι Σομαλοί,αλλά ήταν από την Νιγηριανία και Σενεγαλέζοι.
  Μας έδωσαν κάτι χαρτιά και μας είπαν πως πρέπει να φύγουμε από την Ελλάδα σε 3 μήνες.
  Φύγαμε σχεδόν όλοι για την Αθήνα.Τελικά στην Αθήνα βρήκα πολλούς γνωστούς μου από το Μαρόκο,που νόμιζα πως ήταν στη Γαλλία.
  Με μάθανε τα κόλπα και τις περιοχές.Άρχισα να κλέβω μαζί τους στην αρχή τσάντες από γυναίκες και κινητά
  από άτομα που δεν θα μας προλάβαιναν να μας πιάσουν αν έτρεχαν πίσω μας.
  Οι γυναίκες και οι ηλικιωμένοι είναι οι καλύτερη στόχοι.
  Μετά τα πουλούσαμε αν ήταν κινητά στη Ζήνωνος και στην Πειραιώς σε καταστήματα μεταναστών και αν ήταν λεφτά μέσα στην τσάντα τα μοιραζόμασταν στα πρώτα παρκάκια που βρίσκαμε μπροστά μας..
  Πάντα κοιτάμε να αιφνιδιάσουμε,εκεί που δεν το περιμένει κανείς.
  Αλλάζουμε ξαφνικά κατεύθυνση και πέφτουμε πάνω του.Συνήθως είμαστε 2 ή 3 μαζί.

  Με κινητά ενημερώνει ο ένας τον άλλον,για το που θα χτυπήσουμε.
  Συνήθως στο κέντρο και ψάχνουμε για άτομα που καταλαβαίνουμε πως φοβούνται,όταν μας βλέπουν.
  Για τις χρυσές αλυσίδες μας δίνουν γύρω στα 10 ευρώ στη Σοφοκλέους οι Ιρακινοί.

  Στην Αθήνα πόσοι ακόμα κάνουν αυτή την δουλειά?

  Είναι πάρα πολύ,ακόμα και καινούργιοι που έρχονται,ακόμα και από άλλες χώρες έρχονται μαζί μας μέχρι να βρουν τρόπο να φύγουν από την Ελλάδα,αυτό κάνουν για να ζουν.
  Τα αυτοκίνητα οι αλυσίδες και οι τσάντες,είναι το μόνο που μας δίνει λεφτά.Για δουλειά δεν μας παίρνει κανένας εδώ.
  Ξέρουμε ότι δεν μπορούν να μας απελάσουν,ούτε να μας βάλουν φυλακή για μικρές ποινές.
  Εμένα με έχουν πιάσει πάνω από 5 φορές και φυλακή δεν έχω πάει,γιατί αλλάζω χαρτιά αμέσως μετά την αναστολή.
  Πρώτα στην αρχή μας χτυπούσε η αστυνομία,τώρα εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα,όλα έιναι νορμάλ.
  Τώρα κάθε μέρα έρχονται κι άλλοι,και έρχονται και δια μέσου Τουρκίας.
  Πάνε εκεί αεροπορικώς,κλείνουν ξενοδοχεία μέσω ίντερνετ για διακοπές,αλλά μετά περνάνε εδώ με βάρκες.Όλα γίνονται πιο οργανωμένο τώρα.Με εμένα ήταν άλλη περίπτωση γιατί με κυνηγούσε η αστυνομία.

  Με τα ναρκωτικά στο κέντρο τι συμβαίνει?

  Δεν υπάρχουν πολλοί Μαροκινοί που να πουλάνε,είναι λίγοι.
  Οι μαύροι και οι Αλγερινοί με τους Αφγανούς ασχολούνται.Και οι Αλβανοί έχουν δουλειές με αυτούς..
  Οι Αλβανοί μπορεί και να σε σκοτώσουν αν τους πειράξεις.
  Δεν τους πλησιάζουμε αυτούς είναι επικινδύνοι.
  Κανέναν πρεζάκια ναι,αν τον πετύχουμε μόνο του,του παίρνουμε ότι έχει πάνω του.

  Με τους Έλληνες τι πρόβλημα έχετε?

  Κοίτα με τους Έλληνες δεν έχουμε κανένα κοινό.Είμαστε τελείως διαφορετικοί σαν άνθρωποι.
  Εμείς πιο πολύ νιώθουμε Γάλλοι παρά κάτι άλλο.Ούτε και θέλει κανένας Μαροκινός από όσους ξέρω να μείνει εδώ.Εδώ νιώθουμε πιο πολύ σαν κρατούμενοι στην χώρα σας.Για αυτό και υπάρχει μια οργή για οτιδήποτε ελληνικό.


  Εντάξει αλλά οι Έλληνες πολίτες τι φταίνε,που εσείς έχετε εγκλωβιστεί εδώ?

  Δεν φταίνε,αλλά σκέψου εμείς δεν έχουμε τίποτα ενώ αυτοί έχουν τα πάντα,χωρίς να το αξίζουν.
  Από όσο έχω δει μέχρι τώρα οι Έλληνες είστε λαός που δεν κάνει τίποτα σωστά.Δεν έχετε δουλειές,δεν έχετε πολιτικούς και ο καθένας κοιτάει την δουλειά του.Εμείς βοηθάμε ο ένας τον άλλον.
  Και έχετε και πολλούς ναρκομανείς και gay.
  Συνέχεια μας πλησιάζουν οι gay και μας δίνουν λεφτά να πάμε μαζί τους.Ειδικά στην περιοχή του Μεταξουργείου κοντά στου Ψυρρή.


  Θα φύγεις από την Ελλάδα?

  Θα ξαναπροσπαθήσω,έχω πάει 2 φορές στην Πάτρα αλλά μας έπιασαν και μας γύρισαν πίσω.
  Εκεί κάνουν κουμάντο οι Αφγανοί.Αν δεν τα έχεις καλά μαζί τους,δεν πλησιάζεις στο λιμάνι.

  Στην Αθήνα ποιοι σας βοηθάνε?

  Είναι κάποιοι που εργάζονται σαν εθελοντές σε κάποιες οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα.Εγώ γνώρισα δυο από αυτούς στο παλιό εφετείο,που έμενα στην αρχή,μέχρι να μας διώξουν.Εκεί μας είπαν ποια είναι τα δικαιώματα μας και τι να κάνουμε όταν μας πιάνει η αστυνομία.

  Έλληνες ήταν?

  Ναι,αλλά από ότι κατάλαβα δεν τους ενδιέφερε και τόσο πολύ η Ελλάδα.Πιο πολύ ήθελαν να βοηθήσουν τα παιδιά που έμεναν στο εφετείο.Τώρα αν θέλουμε κάτι πάμε στα Εξάρχεια στον χώρο μεταναστών που υπάρχει εκεί.Μας βοηθάνε και μας ενημερώνουν για όλα κάποια παιδιά που είναι αναρχικοί


  Στα επεισόδια που έγιναν για το "κοράνι" είχες πάει?

  Είχα πάει άλλα έφυγα,γιατί όταν πήγα είχε έρθει η αστυνομία και μας διέλυσε.
  Ήμουν όμως στα επεισόδια τότε που σκότωσαν ένα παιδί οι αστυνομικοί.Εκει κλέψαμε πολλά καταστήματα.
  Σπάγαμε τα τζάμια και μπαίναμε μέσα.Αλβανοί,Πακιστανοί,εμείς και όλοι οι άλλοι,ότι μας άρεσε σπάζαμε την τζαμαρία και μπαίναμε μέσα.
  Είχα βρεθεί με 10 τζάκετ και πολλά αθλητικά παπούτσια.

  Τώρα που ζεις?

  Μένω μαζί με 4 άλλους Μαροκινούς σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στις γραμμές του τραίνου.
  Κοντά στην Λένορμαν.
  Και ελπίζω φέτος πριν πιάσουν τα κρύα να έχω καταφέρει να φύγω.Βρήκαμε έναν Ιρακινό στο Αγ.Παντελεήμονα που μας είπε πως μπορεί να δώσει διαβατήρια για να πάμε στην Γαλλία.Αλλά θέλει 3.000 ευρώ.Τα έχω μαζέψει,αλλά θέλω και κάποια ακόμα για τις πρώτες μέρες που θα είμαι στο Παρίσι.
  Μόλις τα μαζέψω,θα φύγω.

  Αυτά ήταν μερικά από όσα μας είπε ένας Μαροκινός,που πιάσαμε όταν προσπάθησε να κλέψει μια γυναίκα κοντά στο Μετρό του Μεταξουργείου.
  Τελικά η γυναίκα δεν του έκανε μήνυση (κάτι που δεν το περίμενε),μας εξομολογήθηκε σχεδόν τα πάντα καθώς μόλις του μιλήσαμε στα Γαλλικά (ο ρεσεψιονίστ ξενοδοχείου) λύθηκε η γλώσσα του αμέσως.
  Είπε και άλλα πράγματα,αλλά τα κρίνω ανούσια να σας τα παρουσιάσω.
  Αυτό που μου έμεινε είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι ρατσιστές και δεν νιώθουν τίποτα για κανέναν άλλον,μόνο για τους "δικούς τους".

  Την "συνέντευξη" την πήρε και την έγραψε φίλος που δουλεύει σε ξενοδοχείο του κέντρου.
  Την βάζουμε αυτούσια όπως μας την έστειλε.Για τυχόν παραλείψεις ή ορθογραφικά λάθη δεν φέρουμε ευθύνη. "

 24. hasu avatar
  hasu 12/01/2011 16:09:21

  Ως ΜΚΟ υπάρχουν οργανισμοί και ομάδες ανθρώπων που στηρίζονται από

  CFR
  Trilaterall Commission
  Ίδρυμα Bill and Melida Gates.
  G.Soros
  H.Kissinger
  Al Gore
  Bilderberg Group(Ναι ο ΓΑΠ είναι μέλος της λέσχης Bilderberg.)


  Και πολλοί άλλοι.
  Αυτοί είναι οι ευγονιστές της εποχής μας.
  Αυτοί θέλουν παγκόσμια κυβέρνηση.
  Αυτοί θέλουν παγκόσμια μείωση πληθυσμού.
  Αυτοί προωθούν την agenta 21.
  Αυτοί έχου λυσσάξει για τo GLOBAL WARMING.

  Η ξεπουλημένη κυβέρνησή μας κάνει άλλο ένα φοβερό ΠΛΗΓΜΑ στον Ελληνικό λαό.

  Μιλήστε για όλα στους συνανθρώπους μας διότι όταν θα θέλουμε να αντιδράσουμε θα είμαστε πολύ ΧΑΖΕΜΕΝΟΙ για να το κάνουμε αυτό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.