#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/02/2012 18:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ΔΗΜΑΡ και ο ορισμός του πολιτικού τσαρλατανισμού«Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα "Aριστερά" (Die Linke), κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη γερμανική Βουλή. Αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες η Ελλάδα και οι έλληνες πολίτες χρειάζονται την άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη αντί για τον επαναστατικό δρόμο του συμβιβασμού με το λαϊκισμό. Ευτυχώς, άλλες προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις - SPD και Πράσινοι -, δεν ακολούθησαν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο στο γερμανικό κοινοβούλιο.»

 Ποιος νομίζετε ότι έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο  υπεύθυνος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής της ΔΗΜ.ΑΡ.  Γεράσιμος Γεωργάτος!!!

Δηλαδή, για να το καταλάβουμε καλά: Ο κ. Φώτης Κουβέλης καταψήφισε στην Ελληνική Βουλή  τη δανειακή σύμβαση και το κόμμά του επικρίνει το αδελφό Γερμανικό Κόμμα επειδή την …καταψήφισε και αυτό!

Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του πολιτικού τσαρλατανισμού, τότε τι είναι;

Αυτά βλέπει ο Μαλέλης και δεν πάει στη ΔΗΜΑΡ. Και η ελαφρότητα έχει τα όρια της.  Είναι σίγουροι στη ΔΗΜΑΡ ότι το επίπεδο τους θα το ρίξει ενδεχόμενη κάθοδος της Μιμής;

Και που είστε ακόμα... εκλογές έρχονται και ως γνωστό η ΔΗΜΑΡ φιλοδοξεί να διαδραματίσει το ρόλο της «αναμάρτητης», «αμόλυντης» και «νεαράς» Κεντροαριστεράς, που δεν ξέρει από Μνημόνια, δανεικά και φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. espresso avatar
  espresso 28/02/2012 18:26:23

  Γελοιότητα. Ψαρεύουν στα θολά κι ο,τι πιάσουν.

  • jj avatar
   jj @ espresso 28/02/2012 18:30:16

   Μα αυτό περναέι στην Ελλάδα.

 2. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 28/02/2012 18:34:02

  Απλά δημαγωγοί της κακιάς ώρας. Να το κάνετε ειδικό θέμα και να βάζετε κι άλλα τέτοια για να μη λένε όσοι τους ψηφίσουν ότι δεν ήξεραν όπως με τον ΓΑΠ...

 3. Heaven avatar
  Heaven 28/02/2012 18:36:41

  περίσσεψε η υποκρισία στη ΔΗΜΑΡ...
  φτιαχτή είναι και απ' ότι φαίνεται πολύ αναλώσιμη!

 4. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 28/02/2012 18:42:21

  ΔΗΜΑΡ= όταν Αριστερά δεν βρίσκει προσωπείο.

 5. ΓΣΠΥΡΟΥ avatar
  ΓΣΠΥΡΟΥ 28/02/2012 18:58:09

  ΔΗΜΑΡ: Ο φερετζες του ΠΑΣΟΚου.

 6. victoria (true) avatar
  victoria (true) 28/02/2012 19:00:29

  Επίσης, διορθώστε με αν κάνω λάθος παρακαλώ, να σημειώσουμε πως αυτή είναι η παράταξη με την κυρία που κατά τ'άλλα βροντοφώναξε "Είμαστε όλοι Έλληνες" στο γερμανικό κοινοβούλιο;;

  Που θέλει να μας γλιτώσει από τη Μέρκελ (δεν μου ακούγεται κακό) και να μας επιτραπεί επιτέλους να ζήσουμε την περήφανη μοίρα μας και να χρεοκοπήσουμε επιτέλους βρε αδερφέ. Ωραία τα λέει η φροϋλάιν, αλλά δεν μένει εδώ.

  Αυτό είναι το πρόβλημα της εποχής:
  Αυτοί που φωνάζουν "είμαστε όλοι Έλληνες" δεν εννοούν όλοι το ίδιο πράγμα...
  Το αυτό όλοι που διαμαρτύρονται εναντίον του μνημονίου και πάει λέγοντας.

  H Ελλάδα θα σωθεί μόνο μέσα από την επίπονη άσκηση να βρούμε το αυθεντικό μέσα στη φύρα.

  • Dimitris avatar
   Dimitris @ victoria (true) 28/02/2012 22:30:32

   Επειδή ζητάς να σε δορθώσουμε αν κάνεις λάθος, η εν λόγω κυρία του Doe Linke καταψήφισε την δανειακή αλλά είναι υπέρ εος σχεδίου Μάρσαλ για την Ελλάδα,(Σύμφωνα με τα λεγόμενα της στην Γερμανική Βουλή χθες)

 7. GreekinEurope avatar
  GreekinEurope 28/02/2012 19:01:06

  ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, Καμμένος, Νόμμα Κατσελη & ΣΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ! Το "παίζουν" ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο Ευρώ χωρίς μνημόνια και λιτότητα! Κάνουν λάθος! Ειδατε τι σκεπτικισμός έπεσε μόλις η ΕΚΤ είπε ότι διακόπτει την αποδοχή ομολόγων Εληηνικού Δημοσίου για δανεισμό επειδή "επιλεκτικά χρεωκοπήσαμε" (έστω και προσωπινά).

  Σταματείστε πλέον τη δημαγωγία και πείτε ακριβώς τί προτείνετε σε ρεαλιστικά πλαίσια. Οχι ευχολόγια εκ του ασφαλούς! Τον επόμενο 1-2 χρόνια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ ΟΥΤΕ Η ΕΚΤ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΧΡΗΜΑ! Τι προτείνετε λοιπόν??

  Οσο για το ΚΚΕ και μέρος του ΣΥΡΙΖΑ (ιδιως το ΚΚΕ): Προτείνουν πράγματι ρεαλιστική λύση και παρ'όλο που δεν την διαλαλούν παντού την έχουν διακυρήξει (άκουσα πουθ τα είπε αυτά η Παπαρήγα η ίδια ενα πρωί σε κάποιο κανάλι): Το κράτος αποκτά πλούτο από την Επίταξη της Κινητής και Ακίνητης Περιουσίας των Ιδιωτών (αρχίζοντας από τους μεγάλους). Αυτή η Επίταξη (ή Υφαρπαγή) γι' αυτούς δεν θεωρείται παράνομη αλλά θεωρείται αποτέλεσμα της Υπεραξίας των εργαζομενων που (παράνομα γι'αυτούς) την καρπώθηκαν οι επιχειρηματίες.
  Εχοντας περισσότερο πλούτο στα χέρια του, το κράτος μπορεί να κόψει περισσότερο χρήμα, να δώσει δουλειές σε κόσμο (αφού τα μέσα παραγωγής θα κρατικοποιηθούν) και έτσι να αυξησει το ΑΕΠ σημαντικά και να μειώσει το λόγο Χρέος/ΑΕΠ. Επίσης μπορεί να πουλήσει κάποια περιουσία και να εισπράξει χρήματα μειώνοντας το Χρέος (ότι χρέος απομείνει μετά από αυτό που το ΚΚΕ θα κηρύξει επαχθες όταν αναλάβει...).
  Οποιος πιστεύει τα παραπάνω μπορεί εντελώς λογικά να ψηφίσει ΚΚΕ. Ολοι οι υπόλοιποι κοροιδεύουν τον κόσμο με ανέφικτα πράγματα.
  Το μόνο υπεύθυνο κόμμα (που κρατάει και την ΕΛλάδα τώρα ζωντανή) είναι η ΝΔ. Το ΠΑΣΚΟ καταρρέει αλλά αν δεί κανείς τι είναι οι άλλοι αυτό δεν είναι απαρατίτητα καλό για την Ελλάδα ιδιαίτερα αν η ΝΔ δεν φθασει στην αυτοδυναμία και επικρατήσει κατακερματισμός δυνάμεων.

 8. ιωάννης33 avatar
  ιωάννης33 29/02/2012 00:03:20

  Οσο περισσότερα κόμματα τόσο το καλύτερο.Ολα αυτά τα ψηφοδέλτια θα καταλήξουν στα καφενεία για να γράφουμε το σκορ στην μπιρίμπα

 9. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 29/02/2012 12:38:22

  ΔΗΜΑΡ = Το εγγράμματο τμήμα του ΠΑΣΟΚ. Πήραν την πατέντα από τον ΣΥΝ.

 10. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 29/02/2012 14:20:38

  Μια ρεαλιστική ερμηνεία λέει ότι μάλλον "χτύπησε" η φιλο-Πράσινη φράξια εντός της ΔΗΜΑΡ (άν είναι έτσι, κυρ Φώτη, φωτιά στα μπατζάκια σου).

 11. victoria (true) avatar
  victoria (true) 29/02/2012 16:22:24

  Ευχαριστώ Δημήτρη.
  Φοβάμαι πως το point παραμένει... Άτακτη χρεοκοπία και μετά ανάπτυξη (και ευρωπαϊκή...). Γιατί δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα;

  Κι αφού συμπίπτει εντελώς με τη θέση ΔΗΜΑΡ, τελικά γιατί την έκραξαν την κοπέλα;

  • Dimitris avatar
   Dimitris @ victoria (true) 29/02/2012 18:43:52

   Απο πού βγαίνει το συμπέρασμα της ατακτης χρεωκοπίας με το σχέδιο Μαρσαλ? Οσο για το άλλο ερώτημα ούτε ΔΗΜΑΡ είμαι ουτε ψυχίατρος για να σου απαντήσω.

   • victoria (true) avatar
    victoria (true) @ Dimitris 29/02/2012 19:50:43

    Συνάγεται ευθέως από το ότι μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν υφίσταται σχέδιο Μάρσαλ (και ελπίζω να μην είναι όπως ακούω ξαναζεσταμένα τα ίδια λεφτά του ΕΣΠΑ), ενώ η χρεοκοπία χωρίς τη δανειακή ήταν δεδομένη. Εδώ που φτάσαμε.

    Άλλωστε για να μας δώσουν στο μέλλον σχέδιο Μάρσαλ, ή ευρωομόλογο, ή οποιαδήποτε διευκόλυνση, έπρεπε να μείνουμε στο παιχνίδι. ΔΕΝ θα μέναμε χωρίς υπερψήφιση. Δεν υπήρχε περίπτωση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.