16/12/2007 17:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Γιάννα Αγγελοπούλου κάνει γκάλοπ για την εαυτό της;

Αναγνώστες μας πληροφορούν ότι την προηγούμενη εβδομάδα δέχτηκαν τηλεφωνήματα από εταιρεία δημοσκοπήσεων για γκάλοπ. Μεταξύ των ερωτημάτων που τους έθεσαν, ήταν τι πιστεύουν για τα ελληνικά κόμματα, την κυβέρνηση και την πολιτική και τι πρέπει να γίνει για να ξεπεραστούν τα προβλήματα στο πολιτικό σκηνικό. Στο τέλος όμως, τους έβαζαν και μερικά πολύ ενδιαφέροντα ερωτήματα που αφορούσε την κα Γιάννα Αγγελοπούλου. Μεταξύ των άλλων, τους ρωτούσαν «τι πιστεύουν» γι αυτήν, για την «ικανότητα οργάνωσης των Ολυμπιακών» κ.ο.κ. Λέτε; Εμείς πάντως έχουμε ήδη επισημάνει ότι ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αρχίζει και κοιτάζει πέρα από τη Νέα Δημοκρατία και τον Καραμανλή (βλέπε εδώ και εδώ). Δεν ξέρουμε αν λειτουργεί κάποια σύμπτωσις, αλλά πέρυσι, τέτοιο καιρό, ο στενός συνεργάτης της κας Αγγελοπούλου, ο προερχόμενος από τον Μητσοτάκη πολιτικός αναλυτής, κ. Λευτέρης Κουσούλης, έλεγε σε συνέντευξη του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» (17/12/2006): «Όλες οι εκλογές είναι πάντοτε ανοιχτές. Εξάλλου, συχνά βλέπουμε πολλούς να τις κερδίζουν το βράδυ της Κυριακής και να τις «χάνουν» το πρωί της Δευτέρας». Αν το εξετάσει κανείς φιλοσοφικά το πράγμα σε αυτή τη «Δευτέρα» ζούμε ήδη.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Observer avatar
    Observer 17/12/2007 00:45:03

    Αληθεύει οτι, όπως γράφει το Πρώτο Θέμα, ο Λ. Κουσούλης έχει προταθεί και για επικοινωνιακός σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου;

  2. anonymouse avatar
    anonymouse 17/12/2007 11:57:59

    Ο κουσούλης είναι επαγγελματίας. Έχει δουλέψει για τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη και τώρα για τη Γιάννα. Αυτή είναι η δουλειά του από αυτό ζεί. Συνεπώς δε σημαίνει τίποτε η συνεργασία του με τη Γιάννα όπως δε σημαίνει τίποτε και η συνεργασία του με τους άλλους. Ενας επικοινωνιολόγος είναι και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όποιον τον πληρώνει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.