19/05/2010 21:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Γερμανία επικρίνει τη ΝΔ για την στάση της στα μέτρα

Ο γερμανός ευρωβουλευτής, Λάνγκεν, θεωρούμενος και ως «δεξί χέρι» της Μέρκελ επέκρινε σήμερα τη Νέα Δημοκρατία για την στάση της να καταψηφίσει τα μέτρα της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Απάντησε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος:

«Η ΝΔ ουδέποτε αντιτάχθηκε στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης της Ελλάδας. Είχε άλλη αντίληψη για τα μέτρα που θα έπρεπε να είχαν εφαρμοστεί.. Υποστηρίξαμε την ανάγκη αυστηρής δημοσιονομικής πειθαρχίας αλλά και αναπτυξιακής πολιτικής. Για να αποφύγει η Ελλάδα τον φαύλο κύκλο βαθιάς ύφεσης και καλπάζοντος πληθωρισμού, με δραματικές συνέπειες για την ελληνική κοινωνία και οικονομία, αλλά και με αρνητικό αντίκτυπο για την Ευρώπη… Η κυβερνητική πλειοψηφία αρνήθηκε κάθε προηγούμενη συνεννόηση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ευρεία πολιτική και κοινωνική συναίνεση»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 19/05/2010 23:05:26

  Λογικό είναι να λέει αυτά ο Γερμανός. Ο Γερμανός κοιτάει την εξυπηρέτηση των σικών του συμφερόντων που είναι 1) να επανεκλεγεί 2) να μην πάθουν οι Γερμανικές τράπεζες, 3) να μην παθουν οι Γερμανικές επιχειρήσεις, 4) να μην πάθουν οι Γερμανοί φορολογούμενοι, 5) να μην φάει λεμονόκουπες από τους Γερμανούς, και άντε με το ζόρι 6) να μην πληγεί η αξιοπιστια του ΒανΡούμπουϊ χαχαχαχα.

  Εμείς αγαπητή Γερμανία κοιτάμε τα δικά μας συμφέροντα που είναι να σωθούμε αλλά με το μούσμουλο που απαγγέλλει ποιήματα και κοροϊδεύει τον κόσμο, δεν υπάρχει ελπίς. Επομένως, ζητείται ελπίς. Ειδεμή θα πάθουμε κατάθλιψη και θα καταρρεύσει η Ευρώπη και θα μπουν η Τούρκοι, στην Θεσσαλονίκη, την Βιέννη και το Βερολίνο, χαχαχα.

 2. Γιώργος avatar
  Γιώργος 20/05/2010 12:19:49

  Mπράβο στον Αντώνη για την θαραλλέα στάση που κράτησε. Ας συνεχίσει μόνο έτσι...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.