#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/05/2013 08:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Αριστερά ως "Ψεύτης Βοσκός"...Δεν είναι ορθό να νομοθετείς στην Ελλάδα με νόμους Γερμανίας, όπως και και είναι σωστό να νομοθετείς στην Σουηδία με νόμους Τέξας. Ελπίζω να είναι σαφές. Είναι τελείως λάθος ειδικά όταν έχεις ένα λαό όπως ο Ελληνικός που είναι εντόνως αντιδραστικός, ευαίσθητος, ευέξαπτος και παρορμητικός. Θα έχεις δηλαδή τα αντίθετα αποτελέσματα. Για τους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους που έχουν συμφέρον από την αύξηση της πόλωσης δεν με ενδιαφέρει.

Για τη ΝΔ όμως και την ηγεσία της θα πρέπει να τους γίνει κατανοητό πως οι Δεξιοί ψηφοφόροι δείχνουν εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον την απόρριψη τους στην ΝΔκρατική εγκατάλειψη πατριωτικών πολιτικών όπως προάσπιση των συνόρων, διεκδικητική εξωτερική πολιτική, ουσιαστικά ευουχισμό της στρατιωτικοδιπλωματικής ισχύος της χώρας με αποδυνάμωση του στρατεύματος, ατιμωρησία των σκανδάλων του Σημιτικού Καθεστώτος, νεποτισμό σε όλα τα επίπεδα εντός κόμματος, πλήρη αποδοχή της αριστερίστικης προπαγάνδας περί εμφυλίου, δικτατορίας, Πολυτεχνείου, Παπανδρείκής "αλλαγής". Η ΝΔ έχει σχεδόν προβεί σε πλήρη διαγραφή της ιστορικής αλήθειας και του τότε διακυβεύματος (σύμφωνο Βαρσοβίας).

Η ΝΔ λοιπόν έχει εγκαταλείψει τη Δεξιάς πλευρά του πολιτικού συστήματος με ταυτόχρονη μετακίνηση της εντός "του αριστερού τόξου".

Οι Δεξιοί στέλνουν μήνυμα 10 χρόνια τώρα. Επί 5-8 χρόνια μέσω Καρατζαφέρη ο οποίος πέτυχε -για τις δυνατότητες του- αξιοσημείωτα ποσοστά αλλά πάντα είχε τα αδύναμα σημεία του... (ήταν προφανώς συστημικός και αυτό τον έφαγε εξαλλου) καθώς οι περισσότεροι Δεξιοί δεν ¨μάσησαν". Θυμάστε όμως τι έλεγε η Αριστερή Προπαγάνδα για τον Καρατζαφέρη... "Άκρο - Φασίστας - Καρατζαφύρερ κτλ." Αποδείχθηκε ότι ο Γιώργαρος ήταν Πρόσκοπος...

Σήμερα οι ίδιοι "προοδευτικοί" κύκλοι του Αριστερού Τόξου λένε τα ίδια για τη Χ.Α. Μπορεί να έχουν δίκιο, το παρελθόν τους όμως τους διαψεύδει. Στα παιδάκια λένε το παραμύθι για τον "Ψεύτη Βοσκό" που όταν πραγματικά ήρθε ο λύκος εκείνος φώναζε μα κανείς δεν τον πίστευε...

Αν την αποκλείσουν - απαγορεύσουν θα προκύψει πιθανότατα κάτι σκληρότερο και μαζικότερης δημοφιλίας από τη Χ.Α., προφανέστατα υπόγειο και αθόρυβο αφού θα διώκεται. Ένας σχηματισμός με επωνυμία "Γαλάζια Νύκτα" ή "Δωρική Συμμαχία" θα ναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί με "αντιρατσιστικά νομοσχέδια" όταν βρίσκει πραγματική απήχηση σε μια όλοκληρη πολιτική πτέρυγα. Η αντιτρομοκρατική θα ψάχνει..., αλλά στα λεωφορεία οι πολίτες θα λένε "καλά τους κάνανε, ας έρθουν και σε μας στη Κυψέλη...

Αυτό θέλει η ΝΔ;

Ας σοβαρευτεί λιγάκι και να εγκαταλείψει το δήθεν "συνταγματικό" αλλά στην πραγματικότητα Αριστερό Τόξο και να επιστρέψει μέσω Κυβερνητικών Πράξεων στη φυσική της θέση.

Tonia G.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διογένης avatar
  Διογένης 23/05/2013 08:51:12

  Εξαιρετικό! Απλά εξαιρετικό!

  • Tonia G. avatar
   Tonia G. @ Διογένης 23/05/2013 18:15:05

   Να σαι καλά Διογένη.

 2. GO avatar
  GO 23/05/2013 09:04:45

  Η φυσική θέση της Ν.Δ ήταν, είναι και θα είναι, η Δημοκρατία και η συμφιλίωση, όχι ο φανατισμός και η μισαλλοδοξία. Με αυτή τη θέση έχει ηγεμονεύσει.
  Η Χ.Α θα εξαφανιστεί μόνον όταν επιτευχθούν σημαντικά βήματα ανάκαμψης της πραγματικής οικονομίας, τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της εισόδου μας στην κρίση και ανακαταληφθούν από τους πολίτες οι περιοχές της Αθήνας που τώρα έχουν γκετοποιηθεί.

  • Costas avatar
   Costas @ GO 23/05/2013 11:23:46

   δηλαδή δεν θα εξαφανιστεί, διότι αυτά τα τρία που αναφέρεις δεν πρόκειται να γίνουν με αυτήν την κυβέρνηση, ούτε με κάποια κυβέρνηση ίδιας φιλοσοφίας.

   • Tonia G. avatar
    Tonia G. @ Costas 23/05/2013 17:01:29

    Ψηλά το κεφάλι με το βλέμμα μπροστά. Άκου κάτι:
    Φαντάσου η Κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη. Θα το ψηφίσει ο Συριζα, η Δημαρ και το ΠΑΣΟΚ. Αρα δεν θα περάσει.
    Και μετά από μια εβδομάδα με τα ίδια επιχειρήματα (ότι δηλ. φέρτε το και ας το ψηφίσει όποιος θέλει) ο Σαμαράς φέρει στη Βουλή τροπολογία για το γένος στις στρατιωτικές και αστυνομικές υπηρεσίες. Θα το ψηφίσει η ΝΔ, οι Αν.ΕΛ., και η Χ.Α συν κάποιοι ανεξάρτητοι, Νικολόπουλος (Χρι.ΚΕ) και Μαρκόπουλος και σια.
    Μετά θα τους δω τους κυρ Φώτη και Βαγγέλη για τις πονηράδες τους... Ελπίζω να τολμήσουνε... η ΝΔ πρέπει να κινηθεί.

  • Tonia G. avatar
   Tonia G. @ GO 23/05/2013 16:51:45

   Ας ξεκινήσει λοιπόν η Κυβέρνηση από την τιμωρία των ενόχων (ο Φ. Κρανιδιώτης έχει προτείνει την ακριβή συνταγματική μέθοδο) και μετά άμεσα με τη ανακατάληψη των πόλεων από την Πολιτεία (και όχι οι πολίτες).
   Αυτό ζητούν οι Δεξιοί.

   • GO avatar
    GO @ Tonia G. 23/05/2013 18:38:18

    Ελάτε τώρα Tonia G. Εξυπακούεται ότι η πολιτεία θα ανακαταλάβει, προς όφελος των πολιτών.
    Κατά τα λοιπά, δεν μπορώ να φανταστώ τον Σαμαρά να περιμένει την ψήφο του Καιάδα και του κάθε άλλου παλαβού, για να περάσει νομοσχέδιά του. Έλεος.

    • Orgilos avatar
     Orgilos @ GO 24/05/2013 09:19:53

     Παρ' όλ' αυτά περιμένει την ψήφο της Ρεπούση και του Ψαριανού... Ο Καιάδας μας «βρωμάει»...

 3. maximos avatar
  maximos 23/05/2013 09:20:11

  Η ΝΔ θυμίζει το γνωστό γαϊδούρι του Μπουριντάν που δεμένο σε ίση απόσταση μεταξύ σανού και κριθαριού δεν μπορούσε να αποφασίσει ποιο να φάει πρώτο και πέθανε από την πείνα. Είναι ανίκανη να εκφράσει πολιτικό λόγο γιατί ακόμη είναι εγκλωβισμένη στην κληρονομιά του ούτε δεξιά ούτε αριστερά στο ιδεολόγημα του “μεσαίου χώρου” ή με άλλα λόγια του “να τα έχουμε καλά με όλους”. Προς Θεού να μη δυσαρεστήσουμε το αριστερό ακροατήριο. Περισσότερο την ενδιαφέρουν τα τσογλάνια, οι τεντιμπόηδες πρασινοφρουροί η ροζέ αριστερά παρά οι Έλληνες που ζούνε μέσα στην ένδεια και τον φόβο. Η Παιδεία αφελληνίζεται. Η Ιστορία έχει πέσει στα νύχια εμπαθών ιστοριοδηφών που με τα λεφτά του ΝΑΤΟ(Παρασκευή+13, 15/4/11), επιδιώκουν την αλλαγή της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων. Σκοτεινές και περίεργες ΜΚΟ, φωνακλάδικες και τσαμπουκαλούδες προσπαθούν να επιβάλουν στους Ελληνες τις σχηματοποιήσεις του Χάντιγκτον και να τους μετατρέψουν από Ιστορικό Έθνος σε ουδέτερο πολτό, έναν πολυπολιτισμικό Φρανκεστάιν. Επιδιώκεται η αλλαγή της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων όπως κυνικά έγραψε ο πρωτεργάτης της σειράς 1821 του ΣΚΑΙ κύριος Βερέμης ότι η εκπομπή “προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία υπερβάσεως της καθηλωμένης συνειδήσεως μας” (Καθημερινή 27/2/2011).
  Η απάντηση της ΝΔ σε αυτήν την επέλαση που θέλει να μετατρέψει τους Έλληνες από Έθνος σε πληθυσμό ήταν η σιωπή.

  • sos avatar
   sos @ maximos 23/05/2013 10:37:41

   Ακριβώς!

  • Tonia G. avatar
   Tonia G. @ maximos 23/05/2013 17:03:35

   Μιλάς από ψυχής και μου αρέσει.

 4. DebbyTant avatar
  DebbyTant 23/05/2013 09:27:14

  https://www.youtube.com/watch?v=NfSxAk0_oJw&feature=youtube_gdata_player

 5. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 23/05/2013 09:40:36

  Μια χαρά τα λες έξω Απο τα δόντια αυτο που σκεφτόμαστε όλοι μας

  • Tonia G. avatar
   Tonia G. @ Διηνεκης 23/05/2013 17:16:18

   Έχω καταλήξει ότι δεν πρέπει να τα σκεφτόμαστε μόνο αλλά και να τα λέμε και να τα φωνάζουμε όταν πρέπει. Να μη ξαναφήσουμε κανένα "αριστερούλη" σε παρέα να μας κάνει να νοιώθουμε άβολα, να μην επιτρέπουμε άλλο στα παιδιά μας να γιορτάζουν "Πολυτεχνεία". Οχι γιατι έγινε ή δεν έγινε, αλλά γιατί στα σχολεία όλου του κόσμου γιορτάζονται Εθνικές ή Θρησκευτικές γιορτές και όχι Πολιτικές ή διχαστικές για ένα Εθνος. Οταν σε λένε Φασίστα να τους αντιπαρατίθεσαι. Δεν έχουν θέσεις δεν έχουν τίποτα. Το '80 & το '90 λέγανε φασίστική τη ΝΔ, τη δεκαετία '00 το Καρατζαφέρη, σήμερα τη Χ.Α. Βλέπετε τι συμβαίνει όμως... Μας εκμεταλλεύονται οι παρατάξεις της Δεξιάς... Μόλις νοιώσουν ποσοστά μετακινούνται...αριστερότερα. Γι΄αυτό η ΝΔ το 'οο σταμάτησε να είναι "φασιστική", γι΄αυτό ο Καρατζαφέρης δεν είναι για τους "αριστερούληδες" πλέον φασίστας... Γιατί μετακινήθηκε επίσης.
   Το θέμα τους είμαστε όμως πάντα Εμείς οι Δεξιοί πολίτες.
   Ο Σαμαράς έφερε μια ελπίδα πριν 2 χρόνια...

 6. sos avatar
  sos 23/05/2013 10:39:20

  Το κείμενο απηχεί τις απόψεις των περισσότερων δεξιών στην Ελλάδα.

  Οι δεξιοί δεχόμαστε με τη μεγαλύτερη καρτερικότητα τα οικονομικά βάρη. Αλλά δεν δεχόμαστε πια την κοροϊδία σε ό,τι αφορά την επιβίωση του Έθνους.

  • Tonia G. avatar
   Tonia G. @ sos 23/05/2013 17:05:15

   Πρέπει να τους στείλουμε ¨πακέτο" για τις θέσεις των Δεξιών πολιτών!!!

 7. leak avatar
  leak 23/05/2013 11:46:17

  Το "κεντρο-δεξιά" μας έχει φάει. Αποκηρύξτε το "κέντρο", στο κάτω κάτω το λέρωσε ο πασοκισμός. Δεξιά σκέτη, δυνατή και περήφανη. Άντε μήπως ψηφίσουμε και αυτοί που δεν έχουμε επιλογές.

 8. Albert avatar
  Albert 23/05/2013 14:08:18

  Αγαπητή Tonia G, δε πρέπει να ξεχνάμε οτι η ΝΔ δεν κατάφερε να πείσει ποτέ το λαό για τις θέσεις της. Τις κλασσικές δεξιές θέσεις της, άφηνε να τις εκφράζουν πολιτευτές χαμηλού επιπέδου. Στα οικονομικά, που μπορούσε να κάνει σκόνη το ΠΑΣΟΚ, οι θέσεις της ΝΔ ήταν ευκαιριακές ανάλογα με το ποιος είχε το πάνω χέρι εσωτερικά. Όταν είχε να διαλέξει ανάμεσα στον έμπειρο και συγκροτημένο Σουφλιά, προτίμησε τον "διάδοχο", ο οποίος επανέφερε τον παπανδρεϊσμό απο την πίσω πόρτα. Όταν τελικά της δόθηκε η ευκαιρία να κυβερνήσει προέβη σε πλιάτσικο. Πάντα θεωρούσα το ΠΑΣΟΚ παιδική ασθένεια της μεταπολίτευσης, αλλα απεδείχθη οτι και η δεξιά παράταξη μετά τον Καραμανλή (άντε και τον Αβέρωφ) ήταν ένα ευκαιριακό σκορποχώρι, μια ενήλικη εκδικητική ΟΝΝΕΔ, που θεωρούσε ότι έπρεπε να κυβερνήσει δικαιωματικά (νοοτροπία που τράβηξε μέχρι το 2004) κι όχι επειδή πρέσβευε κάποιες θέσεις που πίστευε πως θα ωφελούσαν την Ελλάδα. Η ΝΔ απέτυχε σαν αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ όσο απέτυχε και το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση. Ως κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς να ανοίξει οποιοδήποτε διάλογο για όσα υποτίθεται πρεσβεύει, να ακουστούν επιχειρήματα, να σχηματιστούν απόψεις, να εκπαιδευτεί οι κοινωνία, να γίνουν νόμοι. Ακόμα και εσωτερικά δεν γινόταν καμιά ιδεολογική συζήτηση. Μπροστά στη ΝΔ ακόμα και ο Καρατζαφέρης έμοιαζε πολιτικός γίγας. Τουλαχιστον στο ΠΑΣΟΚ υπήρχε εσωκομματική αντιπολίτευση. Τώρα είναι κάπως αργά για πλειοδοσία τύπου "οι Δεξιοί ψηφοφόροι δείχνουν εδώ και 10 χρόνια την απόρριψη τους στην εγκατάλειψη πατριωτικών πολιτικών". Αυτοί οι ψηφοφόροι μια χαρά βολεύτηκαν απο την όποια πολιτική της ΝΔ επί Καραμανλή Β'.

  Με εκτίμηση.

  • Tonia G. avatar
   Tonia G. @ Albert 23/05/2013 18:20:36

   Θα σου έλεγα φίλε Albert να μη κολλάς το χθες αλλά να μαθαίνεις από αυτό για να αποκτήσεις αύριο. Δε θα κρίνω τους απλούς Δεξιούς πολίτες που επί 24 χρόνια Πασοκοκρατίας, το 2004 είδανε μια μικρή ελπίδα να βοηθήσουν τα παιδιά τους να μη πάθουν τα ίδια με αυτούς.
   Έχεις δίκιο για τη κριτικη της διακυβέρνησης 2004-2009 και κυρίως γιατί δεν "τους τελείωσε" την πρώτη διετία ένω μπορούσε. Δυστυχώς μας έφαγε ο μεσαίος χώρος... και τους βόλευε ο Καρατζαφέρης να είναι ακραίος επειδή το έλεγε ο Κουναλάκης με το Μπίστη... Τι να λέμε τώρα!

   • Albert avatar
    Albert @ Tonia G. 23/05/2013 20:02:49

    Τη ΝΔ δεν την έφαγε καθόλου ο μεσαίος χώρος. Η εκδικητικότητα, η κυβερνητική ασχετοσύνη και η ιδεολογική απονέκρωση την έφαγαν. Μια χαρά μπορούσε ο ΚΚ ο Β' να κυβερνήσει απο το κέντρο, με τεχνοκρατική επάρκεια και με ουσία, αν είχε έστω και ελάχιστη ουσία πέρα απο το όνομα του. Ας πούμε, δεν ήταν η μετριοπάθεια και ο μεσαίος χώρος που εμποδισαν τη ΝΔ να στήσει και να εφαρμόσει μια στοιχειώδη μεταναστευτική πολιτική, δεν είναι καθόλου ασύμβατα αυτα τα δύο. Με ανάλογο τρόπο καθόλου δε πρόκειται να βοηθήσει τη χώρα αν η ΝΔ στρίψει πολύ δεξιά (στα λόγια) αν δε γίνουν θεαματικές μεταρρυθμίσεις σε μερικά κρίσιμα επίπεδα.

 9. Nik avatar
  Nik 23/05/2013 14:16:35

  Με φορολογικό νομοσχέδιο στα σκαριά που ουσιαστικά πτωχεύει μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού (ελεύθερους επαγγελματίες με μπλοκάκι) θα δείτε τα ποσοστά της ΧΑ να ανεβαίνουν κάθετα. Οχι λόγω πολιτικών πεποιθήσεων αλλά λόγω εκδίκησης προς τους σαδιστές του υπουργείου οικονομικών.

  • Tonia G. avatar
   Tonia G. @ Nik 23/05/2013 18:24:57

   Δεν νομίζω ότι τη Χ.Α. τη φουσκώνουν νομοσχέδια "οικονομικής κατεύθυνσης". Αυτό που φουσκώνει τη Χ.Α. είναι η εγκατάλειψη, η κρατική αδιαφορία, η λαθρομετανάστευση, η ανομία, η ατιμωρησία και γενικά η χαλάρωση θεσμών και ηθών.

 10. ΑΠΟΛΛΩΝ avatar
  ΑΠΟΛΛΩΝ 23/05/2013 16:27:08

  Επιτέλους ! Ένα άρθρο που έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να έχει γραφτεί. Τα συγχαρητήριά μου.

  • Tonia G. avatar
   Tonia G. @ ΑΠΟΛΛΩΝ 23/05/2013 17:20:11

   Νά 'σαι καλά.

 11. Φοιτητης avatar
  Φοιτητης 23/05/2013 16:48:25

  Ενδιαφέρον και στοχευμένο άρθρο και αυτό από κάποιον που δεν έχει ξεκάθαρη πολιτική ιδεολογία. Μπράβο.

 12. δημης avatar
  δημης 23/05/2013 17:46:12

  ΒΟΣΚΟΣ...ΒΟΣΚΟΣ....
  Αλλά..
  έδωσε και δίνει....
  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...
  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ....
  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ...
  ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΥΣ....
  και ..λοιπούς ...Στρατευμένους... "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ " -ΔΗΜΟΚΡΑΧΤΕΣ....
  "ΠΡΟΒΑΤΑ "....

 13. Tonia G. avatar
  Tonia G. 23/05/2013 18:12:14

  Εσύ ως φοιτητής "μετράς" την καθαρότητα των ιδεών άλλων ανθρώπων. Δε σε εννοώ.

  • Φοιτητης avatar
   Φοιτητης @ Tonia G. 23/05/2013 22:04:51

   Ούτε εγώ εσάς. Τι εννοείτε μετράω την καθαρότητα των ιδεών;

 14. Tonia G. avatar
  Tonia G. 23/05/2013 18:13:49

  σωστός... για τους αριστερούς. Οι άλλοι όμως τόσα χρόνια;

  • δημης avatar
   δημης @ Tonia G. 23/05/2013 20:55:34

   Τόσα χρόνια ...
   ΓΙΝΑΝΕ ΛΑΘΗ -ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ..ΚΛΠ...
   ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΜΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑΣ ....
   Σκεφθείτε για λίγο την Παντοδυναμία των Αριστερών Ιδεών στα Παν/μια ..και γενικότερα στην Πολιτική Ζωή...
   Δεν νομίζετε ότι σε λάθος οδικούς χάρτες , ,Πολιτικών , Συμπεριφορών, Νοοτροπιών της Αριστεράς σε μεγάλο ποσοστό οφείλεται η Πολιτική Συμπεριφορά κλπ του Σήμερα;;;
   Σε κάθε περίπτωση όμως οφείλετε να παραδεχθείτε ότι ..
   Δημοκρατικός Πολίτης είναι αυτός που ΑΠΑΙΤΕΙ την πιστή και καθολική εφαρμογή των ΝΟΜΩΝ...και οι αριστεροί ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ γισ αυτό παρουσιάζοντες "κατασκευαστικές ατέλειες " λόγω ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ...

 15. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 23/05/2013 19:22:40

  Εύγε!

 16. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 23/05/2013 21:43:43

  Ἀγαπητή Tonia,ἕνας σχηματισμός μέ τήν ἐπωνυμία ''Γαλάζια συμμαχία'' εἶναι ὁ μόνος πού θά μποροῦσε νά ἀντικρούσει ἀντιρατσιστικούς νόμους καί ἀνθέλληνες ἀντιρατσιστολάγνους. Ὁ κ.Σαμαρᾶς εἶναι,πιστεύω,αὐτή τή στιγμή ὁ καλύτερος ἐκφραστής της.
  Εὐχαριστοῦμε γιά τό δυνατό,καί πολύ ἀντιπροσωπευτικό γιά πολλούς ἀπό μᾶς,ἄρθρο σου.

 17. Προφήτης avatar
  Προφήτης 24/05/2013 02:19:59

  Αγαπητή Tonia G.,
  Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη σου ανάρτηση. Σιδεροκέφαλη!
  Περιμένουμε και άλλα κείμενα.
  Έχεις το χάρισμα της λιτής αλλά περιεκτικής γραφής - και καταγραφής.

  Η ΝΔ τουλάχιστον μετά το 1974 χαρακτηρίζεται από έναν διχασμό.
  Ενώ η βάση παραμένει στην πλειοψηφία λαϊκή δεξιά, μεγάλο τμήμα της ηγεσίας (και δεν εννοώ πάντα ο πρόεδρος - πλην Μητσοτάκηδων) είναι έντονα "εκσυγχρονιστική", με την απεχθή έννοια που προσέδωσε στον όρο ο Σημιτισμός.
  Αυτή η διάσταση δημιουργεί τα συμπτώματα που πραγματευόμαστε εδώ.
  Πολλοί όμως από τη βάση κουράστηκαν να τους φωνάζουν, μάταια, "συνέλθετε!". Και αναχώρησαν για άλλους τόπους.

  • Tonia G. avatar
   Tonia G. @ Προφήτης 26/05/2013 20:47:35

   Σωστά Αγαπητέ Προφήτη. Σε ευχαριστώ για το "καλωσόρισμα", θα προσπαθήσω αν και οι υποχρεώσεις πολλές...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.