#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/11/2007 02:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Αριστερά δεν έχει θέση στο γηροκομείο !

 Ακούγονται και γράφονται πολλά για τους λόγους για τους οποίους θέλει στην πραγματικότητα να αποχωρήσει από την προεδρία του ΣΥΝ ο Αλέκος Αλαβάνος (βλέπε εδώ). Ορισμένοι μιλάνε ακόμα και για λόγους υγείας, κάτι που μάλλον αποκλείεται (επειδή δεν τα ξέρουμε δα κι όλα). Εμείς νομίζουμε πάντως ότι το λόγο τον …βλέπετε στην φωτογραφία. Ο ΣΥΝ πρέπει να ανανεωθεί ηλικιακά επειγόντως. Ότι κι αν πιστεύει κανείς για τον ΛΑΟΣ, η αλήθεια είναι ότι ο Καρατζαφέρης κατάφερε να συγκροτήσει μια νεανική και δυναμική κοινοβουλευτική ομάδα, με ικανότητες λόγους και παρουσίας. Ο Καραμανλής από την άλλη μεριά έχει βάλει στο παιχνίδι τους 40ρηδες που θα αποκτήσουν κι αυτοί σε λίγο πείρα και ικανότητες. Το ίδιο επιχειρεί να κάνει και ο Γιώργος Παπανδρέου, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από την παλαιά φρουρά. Ο ΣΥΝ λοιπόν πρέπει να απομακρυνθεί επειγόντως από το γηροκομείο. Διαφορετικά στις επόμενες εκλογές δεν θα μπει πάλι στη Βουλή, αλλά στην …εντατική. Πιστεύουμε ότι αυτό το έχει καταλάβει ο Αλαβάνος και θα επιχειρήσει με την αποχώρησή του να συμπαρασύρει τους «τιμημένους» μεν, αλλά πολύ γερασμένους, βρε παιδί μου, συντρόφους του στην ΚΟ και τα άλλα όργανα. Ελπίζουμε δηλαδή να θέλει να κάνει αυτό.     


ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 29/11/2007 11:03:02

  Κάποτε πέρασα από τα γραφεία του ΣΥΝ για μια δουλειά και είδα τις φάτσες που κυκλοφορούσαν εκεί. Μου έδωσαν την εντύπωση ιδεολογικών απολιθωμάτων που ξέμειναν στο ράφι από την εποχή του πολυτεχνείου εξαργυρώνοντας και ζώντας παρασιτικά μέσα από την ιδέα αυτή.

 2. Dino avatar
  Dino 29/11/2007 16:31:44

  Ένα κόμμα που χωρίστηκε από το ΚΚΕ (είχαμε τότε το ΚΚΕεξ και ΚΚΕεσ, όπως θυμάστε), μετά το γύρισε στο ευρωκομμουνιστικό κόμμα για να μιμηθεί τα υπόλοιπα ΚΚ της Ευρώπης. Εδώ να σημειώσουμε ότι σε καμμία χώρα της Ευρώπης δεν υπάρχει σταλινικό ΚΚ, όπως το ΚΚΕ. Μετά άρχισε να φλερτάρει με την οικολογία και το ΠαΣοΚ (όχι ασφαλώς λόγω πρασίνου). Δαμανάκη, Κουναλάκης, Ανδρουλάκης, έγιναν βουλευτές του ΠαΣοΚ.
  Τελικά, ο ΣΥΝ ένα πρόβλημα εξακολουθεί να έχει: Το πρόβλημα ταυτότητας. Εσχάτως, έγινε και ο συνήγορος κάθε αντικοινωνικού αποβράσματος (κουκουλοφόρων).

 3. Nada avatar
  Nada 29/11/2007 17:46:43

  Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος και ο Λεωνίδας Κύρκος πρόσφατα, σαφώς δήλωσαν ότι ο Συνασπισμός πρέπει να τα βρεί με το ΠΑΣΟΚ και να στήσουν κοινό μαγαζί. Αραγε, οι τοποθετήσεις των δύο "επιτίμων" δεν έχουν καμμιά σχέση με τα τεκταινόμενα στον ΣΥΝ;

 4. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 29/11/2007 17:51:28

  Κοίτα Dino ο οποιοσδήποτε χωρίς ιδεολογικές σταθερές είναι επικίνδυνος. Ο ΣΥΝ δεν έχει ιδεολογικές αρχές και είναι για το λόγο αυτό επικίνδυνος και απλά μαζεύει μερικούς μιζαδόρους και λοιπά αποβράσματα.

  Το ΚΚΕ όσο και να διαφωνείς μαζί του ξέρεις τι σε περιμένει γιατί έχει αρχές. Και στην τελική ένας κομμουνιστής που θα ψοφήσει στην ψάθα και που αυτό το ξέρει από μικρός και παραμένει κομμουνιστής μέχρι το θάνατό του κερδίζει τη συμπάθειά μου.

  Ενας ΣΥΝ κοιτάει να αρπάξει από όπου μπορεί χωρίς να σέβεται τίποτε και χωρίς να τηρεί κανένα κανόνα. Έχουν αποδειχθεί οι χειρότεροι εργοδότες. Τι να περιμένει κανείς από αυτούς σε πολιτικό επίπεδο?

 5. Nada avatar
  Nada 29/11/2007 19:14:49

  Σύντροφε Εξάκτινε, σύμφωνοι απόλυτα για τη βάση του ΚΚΕ. Το ίδιο όμως ισχύει και για τον ΣΥΝ. Ωστόσο, όσον αφορά τον μηχανισμό-ηγεσία ΚΚΕ, μιά μόνο λέξη θα πώ: "Γερμανός".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.