#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/02/2011 14:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ημιυπαίθρια κυβέρνηση, αυθαίρετης διακυβέρνησηςΤο ΓΑΠ έχει κάνει την κυβέρνηση υπαίθρια και κυβερνά αυθαίρετα

«Αν δεν χωράς μέσα σε μια άδεια πατρίδα… δε χωράς πουθενά», όπως έγραφε και σόλαρε ο Αγγέλακας… ο τεράστιος ο μοναδικός» (ΠΠ)

Γ. Καρατζαφέρης: «Ο Πρωθυπουργός επιδιώκει «αξιοπρεπή αποχώρηση»

Ως αυθεντικό λαγό κι ερμηνευτή των σκέψεων του μεγάλου τον πιστεύω.

Υπότιτλος σε μελλοντικό βιβλίο για την ζωή του ΓΑΠ: «Ο άνθρωπος που αντέγραψε τον Καραμανλή»

Κανονικά ο Σαμαράς δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο από την συγγραφική δραστηριότητα των Τομεαρχών. Μας έχουν πήξει στις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις, ειδικά ο Τομέας Οικονομίας.

Να διαβάζουν όμως και λίγο Μαρξ, ο οποίος έλεγε το θέμα δεν είναι να εξηγήσουμε τον κόσμο, αλλά να τον αλλάξουμε

Πήξαμε στην ανάλυση. Τα μάθαμε απ΄ έξω. Καμιά πρόταση έχουμε;Με την ευκαιρία, τι θα γίνει με τον Αντώναρο; Μόλις βγήκε χθες από την αίθουσα που συνεδρίαζε η ΠΕ της ΝΔ πέσαν πάνω του οι δημοσιογράφοι και έκανε δηλώσεις επί μισή ώρα.

Ως εκπρόσωπος ποίου κάνει δηλώσεις; Ποιον εκπροσωπεί πέραν από τον εαυτό του;

«Η νέα ηγεσία δεν ήταν αυτή που ενέπλεξε τον Κώστα Σημίτη στην υπόθεση Siemens, με αποτέλεσμα να ανοίξει και συζήτηση για τον Καραμανλή;» διερωτήθηκε στο ΒΗΜΑ «καραμανλικός βουλευτής».

Δεν πιστεύω να είναι ο ίδιος;

Και τι μας λέει ο βουλευτής; Να θάψει η ΝΔ τα σκάνδαλα της περιόδου Σημίτη για να μην κατηγορήσουν τον Καραμανλή !!!.

Ζήτω η συμψηφιστική ηθική των τυχάρπαστων που με την βοήθεια του life style και των δημοσιογραφικοεκδοτικών κυκλωμάτων κυβερνούσαν τη ΝΔ και την Ελλάδα.

Γνωστή (θα –ήθελε – να – είναι) δημοσιογράφος έχει φάει κόλλημα με το Antinews. Δικαίωμά της . Κι εμείς έχουμε φάει κώλυμα με το site. Δεν χρηματίσαμε όμως ποτέ υπάλληλοι πρωθυπουργών, υπουργών, βουλευτών, πολιτικών, πολιτευτών και άλλων ευαγών ιδρυμάτων. Για τον Μισέλ μπορεί να μας πει κάτι;

Ουαί τοις ηττημένοις

Vae victis, για όσους δεν κατάλαβαν

Χα χα χααααααα

Τι κάνουν οι βαζέλες για να κερδίσουν το πρωτάθλημα

[caption id="attachment_86632" align="alignnone" width="600" caption="Η Ρένια Δούκα γεννήθηκε στη Ρουμανία, αλλά έχει ελληνικές ρίζες και για αυτό το λόγο ήρθε να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα πριν χρόνια. Η καλλονή είναι δηλωμένη Παναθηναϊκός και από πολύ μικρή ηλικία ερχόταν για τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη, όπου επισκεπτόταν τους παππούδες της. http://www.leoforos.gr/editorial/15122/athoose-mas-renia"][/caption]

Τους φιλελεύθερους της ΝΔ τους πήρε το …ΠΑΣΟΚ

Ο υφυπουργός  κ. Σαχινίδης δηλώνει στην Βουλή ότι η ΝΔ «φέρει τη στάμπα των νεοφιλελεύθερων».

«Είναι ρατσισμός η λέξη στάμπα» φωνάζει ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Τζαβάρας.

«Σας έθιξα;» ρώτησε ο κ. Σαχινίδης.

«Εμένα ναι» ανταπάντησε ο κ Τζαβάρας.

«Γιατί  τι είστε;» επέμεινε ο κ. Σαχινίδης για να του θυμίσει Μ. Κεφαλογιάννης: «τον Στέφανο Μάνο και τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο, όταν έφυγαν από τη ΝΔ τους πήρε το … ΠΑΣΟΚ»!

Ερώτημα αναγνώστη: Το 90% των βουλευτών ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. είναι βουλευτές από το 1981. Πώς θα μας βγάλουν όλοι αυτοί από την κρίση, όταν όλοι αυτοί μας έφεραν ως εδώ;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. popolaros avatar
  popolaros 20/02/2011 14:50:00

  Αχ Κούλα..Ρένια ήθελα να πω.

 2. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 20/02/2011 15:03:03

  Αν ο πρωθυπουργός επιδιώκει και επιθυμεί απόχώρηση, σίγουρα θα τον βοηθήσουμε. Αν η αποχώρηση θα είναι αξιοπρεπής, δεν μπορούμε να το εγγυηθούμε. Τουναντίον...

 3. Έρεβος avatar
  Έρεβος 20/02/2011 15:14:11

  Ερώτημα αναγνώστη: Το 90% των βουλευτών ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. είναι βουλευτές από το 1981. Πώς θα μας βγάλουν όλοι αυτοί από την κρίση, όταν όλοι αυτοί μας έφεραν ως εδώ;


  Απάντηση:

  Και το 90% των βουλευτών που δεν είναι βουλευτές από το '81 παίζουν τέννις και έχουν κουμπαριές με το 90% των βουλευτών που είναι από '81.

  Πρέπει να καταλάβουμε ότι σε αυτή τη χρονική στιγμη η αλλαγή είναι θέμα ηγεσίας και όχι βουλευτών. Η ηγεσία θα εκκινήσει την αλλαγή στη χώρα που θα φέρει την αλλαγή και στις βουλευτικές συνθέσεις.

  Το μόνο κόμμα του οποίου η ηγεσία έχει το τσαγανό και τους όρχεις να ξεκινήσει την αλλαγή είναι η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Έρεβος 20/02/2011 15:42:45

   Υποστηρίζω τον Σαμαρά αλλά μην εθελοτυφλούμε κιόλας...
   Νομίζεις ότι το πρόβλημα και με τον Καραμανλή ήταν οι Υπουργοί; άσχετοι είναι που μαθαίνουν ότι τους λένε μόνο....από εκεί και κάτω είναι το χάος στην στελέχωση.
   Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να τα καταφέρει, χρειάζονται 10 - 15000 άτομα και αν είναι πάλι η ΔΑΚΕ των τελευταίων 30 χρόνων ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Αυτοί ήθελαν απλά να γίνουν ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ και έγινε το μπάχαλο.

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ Ο Ιθαγενής 20/02/2011 16:38:11

    Η σωστή ηγεσία μπορεί να κατευθύνει και να διαμορφώσει τα στελέχη - το αντίστροφο δεν βγάζει πουθενά, δες ΓΑΠ (πόσο έχουν επηρεάσει τις επιλογές του οι αντιρρήσεις κάποιων στελεχών?)

   • Έρεβος avatar
    Έρεβος @ Ο Ιθαγενής 20/02/2011 17:36:24

    Η ηγεσία εμπνέει και καθοδηγεί. Κερδίζει και χάνει μάχες.
    Η ηγεσία είναι υπεύθυνη για τους ανθρώπους που διαλέγει να έχει δίπλα της.

    Δες τον Παπανδρέου. Μέτριος, ούτε καν μέτριος, ολίγιστος. Ποιους διάλεξε να έχει δίπλα του; Ολίγιστους.

    Παπακωνσταντίνου, Δρούτσα, Μπιρμπίλη, Ραγκούση. Μόνον ολίγιστοι άλλωστε θα εκτελούσαν την εντολή να εφαρμόσουν το πρόγραμμα ξεπουλήματος και ερημοποίησης της χώρας που ανατέθηκε από τα έξωθεν αφεντικά.

    Ο Σαμαράς δεν είναι ΚΚ. Έχει ορχεις, πάτησε πόδι όταν έπρεπε στο θέμα των σκοπίων. Έχει γνωσεις, ο μόνος σημερινός πολιτικός που έχει ένα λάβει ένα σοβαρό curriculum σπουδών και που έχει διαλέξει να περιστοιχίζεται από σοβαρά άτομα ενώ ευκολότατα θα μπορούσε να διαλέξει και αυτός "ακίνδυνους" χαχόλους όπως ο Σημίτης, ο ΚΚ και οι Παπανδρέου πατήρ και υιός.

    Μόνον άτομο με αξία και με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του διαλέγει αυτόν τον δρόμο. Και όλα τα παραπάνω είναι γεγονότα δεν είναι "θα" και υποσχέσεις.

    Φυσικά οι ψηφοφόροι έχουν εξαπατηθεί μέχρι τώρα άπειρες φορές και είναι επιφυλακτικοί. Είναι λογικό. Αλλά θα πρέπει να ξέρουν ότι δεν υπάρχει άλλη σοβαρή εναλλακτική. Εαν αποτύχει και ο επόμενος κυβερνήτης της χώρας είναι πιθανόν να γυρίσουμε στα όρια της Ελλάδας του 1881.

    Με τον Σαμαρά ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν ένα τελευταίο ρίσκο και να τον πιστέψουν. Εκτός βέβαια εαν θέλουν να πείσουν τον εαυτό τους ότι θα μας σώσει κάποιο εκσυγχρονισμένο ΠΑΣΟΚ, η Ντόρα, ο Καρατζαφέρης, η Χρυσή Αυγή ή το ΚΚΕ.

    Νεκραναστένοντας το παλιό "ή Καραμανλής ή τανκς" σήμερα δυστυχώς δικαίως λέμε "ή Σαμαράς ή ραγιάς".

 4. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 20/02/2011 17:18:06

  Δεν καταλαβαίνεις ....λοιπόν ένα απλό παράδειγμα:

  Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης://www.wingedsandals.com/
  δες και ένα δικό μας.... αν βρεις

  Από θα διαλέγει στρατό ο κάθε ηγέτης; Από την ΠΑΣΚΕ ή τη ΔΑΚΕ;

  ... εκτός αν πιστεύεις ότι ένας άνθρωπος και 30 σύμβουλοι όλοι τίμιοι μπορούν να διοικήσουν μια χώρα...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.